Back to the real life..

  • 02.01.2012 - 17:33

I dag våknet jeg av den forferdelige vekkeklokka som slo kvart på 8, jeg prøver alltid å drøye så lenge som mulig og har da bare ett kvarter å ordne meg på når bussen min går klokka 8.

Når jeg sto opp kjente jeg føttene mine treffe det iskalde gulvet mens jeg omtrent halvsov, jeg strakk hånden min bort under dyna for å kjenne den varmen som lå igjen, likevell tvinger jeg meg opp. Det føles helt forferdelig, når jeg skikket inn i klesskapet tenkte jeg å ta på meg noe nytt jeg fikk til jul, første skoledag i 2012 hallo? men den helt sykt fristende joggebuksa som lå rett ved sidna klarte jeg ikke å la være.. Uten sminke, halvdød og ugredd hår (som så helt for J*** ut) Kom jeg meg ut utgangsdøra, brrrr kan føle den kulden enda som frøys seg oppover ryggraden min. Men samtidig prøver jeg å tenke på alle barna som ikke får gå på skole, selv om det ikke hjelper så mye. Så tenker jeg på det minst bekymrings livet en alle dyrene mine har, alle kan jo bare sove, spise og chille helt..
Så nå sitter jeg i sofaen sammen med hundene og spiser kebab, etter å ha gjort en tonn med lekser, det er faktisk er nesten ikke tull heller. 

 

Veldig missunelig på min hunds avslappede liv?! hallo, hjemme på sofaen hele dagen og gjør hva? SOVER

Som dere ser har jeg tenkt til å bli en bodybuilder i min store fremtid.


Syk forskjell på håret mitt, åh nei.. Jeg er jo en kamelon, skifter farge etter omgivelsene som dere ser.


og på skolen har jeg øreproppene inne i øra hele dagen, får ikks så mye kontakt med meg nei. Min måte å holde meg i livet på skolen.. hehe neida, er ikke så ille. 

Disse sangene synger i mine ører, hele skole dagen bokstavelig talt, jeg aner ikke hvordan jeg lager link.. så dere får bare kopiere den. 

http://www.youtube.com/watch?v=XUeXNgStzRM 

http://www.youtube.com/watch?v=eab9JrgtY6E

http://www.youtube.com/watch?v=AeNBqqBvMJY

Og når jeg skal få opp humøret...

http://www.youtube.com/watch?v=GJ91VPOgasQ

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, vi snakkes!

Skal forresten ha en spørsmålsrunde snart, kommer i neste innlegg.Tenkte da at jeg tar en videoblogg og svare på spørsmålene, siden så mange av dere vil det.. 

 

-A9

Kaja 02.01.2012 kl.23:31

om du sliter med noe er det tips å søke opp på google så er det ofte youtube videoer eller andre beskrivelser av hvordan du gjør ting:)

Rebekka Sofie 03.01.2012 kl.15:09

elsker bloggen din! <3 hihi'

Marie 03.01.2012 kl.18:44

Du er dritflink til å blogge! fast leser allerede:) utrolig pen er du også!
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits