Sunday king

  • 08.01.2012 - 17:57

Hallo! Etter de siste innleggene mine har dere gitt så mye støtte, åh jeg elsker dere virkelig, dere som får meg lyst til å fortsette å blogge! I dag har jeg for det meste sovet, men tok en tur til hesten og en tur for å sy inn ballkjolen min! Gleder meg helt vilt til å ha den på, prinsesse for en dag! Limo skal vi å ha! Kommer til å bli en fin kveld. Dere får ikke se kjolen helt enda, men dere ser at den er ROSA, haha sjokk. Møtte på verdens største hund i dag følte jeg, fin var den. Party brillene er på fra i går som dere ser, haha har vell omtrent sovet med de på. Sminken henger også igjen fra i går og toppen på hode har jeg sovet med, skikkelig slabbedask jeg er, mer ett dovendyr tenker jeg.
Har forresten fått helt dilla på DRAKE, vurderer å gifte meg med han så han kan synge for meg, åh, sitter faktisk å hører på musikken hans nå. I morgen er det skole igjen, jeg synes både ukene og helgene går fort, savner den tiden da jeg var liten, da følte en helg som en hel uke for meg iallefall. Hvor eldre jeg blir føler jeg bare at dagene flyr forbi, hva når jeg blir 40år? haha, herregud. Livet går fort dere, nyt det mens dere kan og ikke la andre hersje med dere. Ett liv, det er bedre og angre på å ha gjort noe, enn å angre på at dere ikke gjorde det!  

 
Liten titt på kjolen...Fast food på det høyeste, måtte selvfølgelig spørre om vi kunne få kroner!

Sminke fra i går, deilig... heheVeste: Hjemmelaget, bukse og genser fra JC og briller: Åerns party butikk

Kamilla 08.01.2012 kl.17:59

Fine bilder :)

- Mifgirlsa- 08.01.2012 kl.20:11

fine bilder!

- du er såå pen <333

08.01.2012 kl.20:21

fine bilder du er så pen, jm ! <3

Marte 08.01.2012 kl.22:56

Du er søt:)

Hannah Hest :) 10.01.2012 kl.16:17

Nydelig kjole, vedder jeg på!! Btw; lekker hund <3.
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits