Real VS Fake Mulberry oversized alexa

  • 20.01.2012 - 20:44

Halloo!

I dag fant jeg faktisk ingen ting i Drammen, tror det er første gang i historien at jeg har vært på et senter uten at jeg har kjøpt noe, jeg klarer faktisk ikke å motså (Noen som kjenner seg igjen?) 

Uansett, tenkte å vise dere Mulberry veskene mine, den ene er fake og den andre er ekte. Den fake kjøpte pappa på Ebay i sommer, damen som solgte den sa selfølgelig at den var helt ekte og ikke brukt, men kunne få den til halve prisen av hva den egentlige mulberry vesken koster. Pappa har selvfølgelig ikke så veldig mye peiling på vesker, så han tok sjangsen. Det var bursdags gave fra mamma og pappa, og de var veldig fornøyde med dette kjøpet kan dere tro! Da jeg fikk den ble jeg HELT vill, jeg var så sykt glad, hadde ønsket meg denne vesken i over et år, og gikk faktisk uten veske helt til jeg fikk denne, tror faktisk de ga seg tilslutt fordi jeg gikk kun med lommeboken i hånden og mistet den ganske mange ganger.

Men da jeg fikk den så jeg at noe var annerledes..Etter å ha sett på veskene på nette, forsto jeg at den jeg hadde var ikke ekte. Vi dro til en butikk der de hadde den ekte og vi så mange forskjeller selv om de er ganske like. Da ble jeg kjempe lei meg.. Dagene etter snakket jeg mye om den ekte vesken, og sa jeg kunne betale halvparten eller mer av den selv.. Dere tenker sikkert at det var helt unødvendig, men jeg ville selge den jeg fikk og kjøpe den ekte. Men sånn ble det ikke, en dag kom mamma hjem med en pose i hånden, haha hun gikk rundt som at hun ikke visste hva hun gjorde, da jeg så hva det sto på den begynte jeg å gråte haha, jeg var såå glad. Men hun fortalte fort at jeg nesten hadde betalt hele vesken selv, med resten av komf pengene mine. 
Den fake vesken bruker jeg faktisk i dag på skolen, jeg solgte den aldri.
Den ekte bruker jeg når jeg skal til byen/fest/bursdag og lignende.. 

 

Så her er forskjellene mellom veskene..


FØRST DEN EKTE

 
JEG ELSKER DENNE VESKEN,dette er jo altså hoved vesken til Mulberry og har vært på ventelister i oslo lenge da den kom ut. Før gikk jeg ikke med veske i det hele tatt, jeg var ikke komfertabel med en veske i hånden og jeg følte at det var litt for "fisefint" for meg, og ville heller ha en veske jeg kunne ha over skulderen og var litt større i størrelsen, nesten som en bag.

 

FAKE 
Som dere ser er de veldig like, dette er altså en VELDIG god kopi. Men man kan tydelig se det på størrelsen på vesken, den fake er MYE større enn den ekte, selv om begge er av samme type. Skinnet er også helt annerledes. 
Låsen på vesken er også forskjellig her er "treet" tegnet inn med sort istedenfor gull.

Sømmene og fargen på låser og spenner er forskjellig.

Det som er veldig positivt med denne vesken er jo at om noen hadde gått med denne i byen før hadde jeg nok ikke sett forskjell, siden jeg har begge har jo jeg studert dette nøye, men de er veldig like. 

 

SAMMEN

 
Man ser tydelig forskjell på den fargen og størrelse. Men begge er av samme modell "alexa oversized oak"

Så litt bortkastet penger ble det, men jeg bruker jo den fake på skolen! Så den kom til sin nytte!


Den ekte koster rundt: 9.900 eller 10.000 noe mellom der.

Den fake betalte pappa: 4000.


Så det er faktisk et veldig godt kjøp å kjøpe den fake om man ikke har råd til den ekte. Skinnet er også ekte på den fake, og den er mer slitesterk. Jeg har hatt så tunge skolebøker oppi den at det er utrolig rart at den ikke har blitt ødelagt! Den ekte hadde ALDRI i livet tålt dette.

enjoyy

-A9 

20.01.2012 kl.20:46

Den ekte var utrolig mye finere, og man ser godt at den ekte er i mye bedre kvalitet.

♥ Anna ♥ 20.01.2012 kl.20:49

Så fine, den ekte var finest!
Den ekte var kjempe fin, finere enn den fake, syns jeg da :)

brunomarss 20.01.2012 kl.20:51

Den ekte :D

Kommentere tilbake?
synes fake! <3 ingen merker om det er ekte eller fake ;-) så hvorfor kaste bort pengene?? da kan du jo kjøpe den fake og så kjøpe noe annet du ønsker deg istedet for å kjøpe den ekte ;-) <3 utrolig fin blogg!! <3

alltid koselig med en kommentar tilbake!<3

aquaamarin 20.01.2012 kl.20:54

kjempe fin blogg,og nydelige bilder<3

ha en kjempe fin helg :)

hadde vært koselig med en kommentar tilbake på bloggen:)

Katarina 20.01.2012 kl.21:05

Altså prisne; Fake, haha :)

men man ser jo forskjell - og den ekte var mye finere :)

Bra du fannt noe du kunne bruke begge til! :)

Mathilde 20.01.2012 kl.21:20

De lignet ganske mye , men fargene er jo forskjellig da.

fast leser 21.01.2012 kl.09:11

Den ekte var jo litt nettere. Men fy fillern så like. Hadde ikke sagt nei takk til den fake heller jeg da :) Kjempe fine !!Heldig du er :)

Bjørn 21.01.2012 kl.09:14

Fine vesker. Jentegreier .

23.01.2012 kl.15:51

Wow, det var mye å lese, men serriøst, 10000 på en veske? skjønner 4000, men 10000? det er latterlig ;)

Sarah 14.09.2012 kl.00:57

hvor går det ann å kjøpe den ekte i norge ?:) ligger alle de ekte veskene på rundt 10000 kroner ? :)
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits