05.feb.2012

  • 05.02.2012 - 16:24

Hallo!

Selv om halsen min piner meg dro jeg til hesten, å da må man kle på seg godt.. fordi det er norpolen der oppe...
Jeg hater å være syk, men håper jeg blir bedre utover dagen. Derfor pakket jeg meg inn med dobbelt opp med ull, sokker og gensere, jakker og store støvler. Hater å fryse, så vi tok kun en liten tur i skogen, den frihets følelsen når du løper med en hest over et jorde og snøen spruter fra hovene, er ubeskrivelig. Du føler deg fri, ingen kan stanse deg og det er bare du og hesten i hele verden. Man kan ikke la være å smile, når vinden blåser i håret og du forstår hvor fort det faktisk går. Kanskje det er nettopp derfor jeg har hest? De gode minnene. For det er de vi tar vare på hele livet er det ikke? de vonde vil vi glemme, men de ligger der. Man lærer mer av sine feil enn man gjør av noe annet. Jeg tror at vi lever hvert vårt liv for å lære noe. Jeg vil oppleve alt det livet har å tilby og jeg må aldri glemme hva drømmene mine er. " Det er så mange her i livet som vil fortelle deg at det her får du ikke til, eller at du aldri kommer til å klare det. Det er da du skal snu deg å si, "whatch me"

Jeg vet ikke hvem de to her er, de bare kom bak megHalla jenter


Madelen og shopper

og han er en skikkelig loner... Nå skal jeg ligge i senga å synes synd på meg selv resten av dagen! 

enjoyy

-A9

Omana 06.02.2012 kl.10:59

Hei!

Drammens Tidende kjører i gang en konkurranse der de søker etter Drammensområdets beste blogg. Konkurransen er for de mellom 15 -25 år, og du kan faktisk vinne en MacBook Pro!

Du kan gå inn på linken under og lese mer om konkurransen:

http://dt.no/kultur/er-du-drammensregionens-beste-unge-blogger-1.6750252

Lykke til!om

Fast leser 06.02.2012 kl.14:55

Fine hester:) Fine jenter :)
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits