Jewelry..

  • 23.02.2012 - 21:19

Hallaaa!

I dag har vært en stressende dag, jeg måtte dra fra skolen i 12 tiden fordi jeg fikk beskjed om at hesten min hadde fått kolikk. For dere som ikke vet hva det er, så er det dødelig. Jeg fikk omtrent panikk, men fikk fort vite at alt gikk bra og han kom ikke til å dø.. Han har av en eller annen grunn sluttet å drikke, og var helt dehydrert. Selv om han har tilgang på vann hele tiden, så han måtte ha intravenøst. Han ble fort kvikk igjen, så håper på at han begynner å drikke. Skal følge med på han de neste dagene før jeg drar til Spania, å håper på at alt går bra!

Ellers i dag har jeg faktisk gjort noe veldig gøy!! Ei som heter Sara lurte på om hun kunne ta bilder av meg til et eventyrprosjekt, jeg sa selvfølgelig JA! Kjempe morro, jeg var da altså kledd ut som rødhette ute i skogen. Dere skal få se bildene når de er ferdig redigert! Nå skal jeg drukne ned i to prøver før jeg legger meg! 


Smykkene er fra litt forskjellige steder. De fleste er fra spania, men den det står "peace" på er fra JC og det blåe med dusker er fra parfymeflasken til Juicy Couture!

enjoyy

-A9

Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits