All our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

  • 30.03.2012 - 22:40

Store drømmer i en liten kropp..Lille Solbergelva.. Vakkert er det uansett. Ofte tenker jeg på alle de mest filosofiske spørsmålene som fins, som "Hvorfor lever akkurat jeg?", tror man kan bli passe gal etterhvert om alle skulle tenke på alt rundt seg. Jeg er en jente med veldig store drømmer og veldig store ambisjoner. Målet mitt før jeg er 80 er faktisk å reise hele verden rundt, drikke masse vin og smake på all slags mat.
Drømmen som alle jenter flest er også å flytte til New york, bo der i en leilighet og være en journualist. Det er så mye jeg vil oppnå her i livet, men det er også det steget med å kaste seg ut i det, forlate alt det trygge og komfertable. Jeg er en ganske bestemt liten dame, så jeg skal nok klare det. Om man vil nok, skal man klare det. Jeg starter dette året å reise på språkreise til Malta, lite steg mot den store verden dere! haha..

Når du virkelig ønsker deg noe, vil hele universet arbeide for at ønske ditt skal bli oppfylt // Paulo Coelho -Alkymisten.

-A9

 

            bloglovin

Veronika¢¾ 30.03.2012 kl.22:40

fine bilder :)

Maria 30.03.2012 kl.22:57

Flotte bilder ! Du er god til å ta fine bilder <3
fine bilder :)

Mifgirlsa 31.03.2012 kl.18:34

fine bilder :-))

-kos deg i spania <3

Marianne 31.03.2012 kl.21:20

Hei, fin blogg du har:) Jeg har et spm jeg håper du kan svare meg på: Hvordan får du kjøpt klær fra pull and bear når de ikke sender til norge?
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits