THIS COLD SATURDAY

  • 15.05.2013 - 11:16


Skjørt og kjede: Only / Genser: H&M / Sko: Jeffrey Campbell

Denne dagen har gått fort, mørket legger seg fortere enn jeg rekker å stå opp. Kusinen min kom på besøk igår, så vi har egentlig nesten sovet bort hele dagen. Slappet av, og spist en god frokost. Deretter hoppet jeg inn i dagens outfit, tok et par ganske kjappe bilder og kjørte hjem igjen. Nå ligger vi som to slappfisker i sengen, mens vi venter på mat. Haha, dette daffesyndromet må ligge i familien. Skal tvinge henne til å lage negler på meg nå, siden hun fikk alt som trengs til jul. Heldiggris..

Er forresten ubeskrivelig glad for alle kommentarene dere har lagt igjen på konkurranse innlegget.. Når jeg sa at jeg valgte personer som la litt mer i en kommentar enn normalt, mente jeg det ikke på denne måten. Jeg kunne sikkert lagt en bok ut av alt dere har skrevet til meg. Så jeg er så glad, alle kommentarene er så fantastiske at jeg nesten ikke kan tro det. Tro at noen kan mene noe så fint om meg. Så jeg prøver å svelge det, sakte men sikkert. Tusen takk.

-A9


Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits