MY HAIR ROUTINE

  • 15.05.2013 - 11:18


♥ Batiste dry shampoo har jeg fortalt om dere før. Jeg vasker håret ca. annen hver dag, så dette blir som en mellomvask for meg. Jeg har prøvd mange forskjellige, men det er denne jeg har blitt forelsket i. Den gjør også håret litt blondere, så for dere med mørkt hår må ha den for mørkt hår. Den lukter også supergodt!
♥ Hair play Denne har jeg akkurat begynt å bruke, å den er kjempe god! Håret holder seg på plass, og den lukter ikke like kunstig som andre. Det er denne jeg brukte i innlegget under.
♥ Moroccainoil Denne har jeg også fortalt om før. Hår olje jeg bruker i tuppene mine etter jeg har dusjet!
♥ KMS Volume En mirakel spray! Denne påfører jeg rett etter jeg har små tørket håret mitt med ett håndkle. Denne gjør at det skal bli lettere å gre ut floker, men samtidig gi litt volum til håret! 

 Elvital color vive Dette er shampooen og balsamen jeg bruker! Er ikke så mye annet å si enn at jeg er fornøyd med disse, og har brukt de i en lang periode!
♥ Elvital nutri gloss Dette er hårkuren jeg bruker. Tar nesten aldri kur, men om jeg gjør det er det denne som blir brukt. Den gjør håret mitt veldig flatt og mykt, så dette er noe jeg kun gjør når jeg vet jeg skal gå hjemme hele dagen.
♥ Bodyshop bamboo hårbørste denne hårbørsten har ingen ståltagger, så den er mye bedre for håret ditt!
 Lee stafford rettetang Om jeg retter håret er det denne jeg bruker, blir utrolig fort varm og fungerer toppers!
♥ OBH nordica slide curler fikk jeg til jul. Har ikke fått testet den ut så veldig mye, men det var den jeg brukte på nyttårsaften.
♥ OBH nordica bølgetang er veldig veldig mange som har spurt meg hvordan jeg får bølger i håret mitt. Her er vindunderet! Tror det er denne jeg er mest fornøyd med av alle 3. 

Mange som har spurt om hva jeg bruker i håret mitt, så her er det!

-A9

Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits