BILLIGEXTENSIONS.NO

  • 15.05.2013 - 11:31


Hei dere!

Nå er jeg endelig blitt bedre, er fortsatt syk, men det går fremover..

Uansett fikk jeg extensions fra BilligExtensions.no for litt siden! Dette er en nystartet nettside med billig extensions eid av to søstre. Jeg tror disse kommer til å bli en stor konkurent for de større selskapene i fremtiden, for jeg vet selv at jeg var skeptisk siden dette var så billig! Men det er sant som de sier, de ofrer absolutt ikke kvalitet! Dette er det beste jeg har prøvd.
Jeg har fortalt dere før at alt jeg sier når det gjelder sponsede produkter, er jeg 110% ærlig. Jeg er ikke interessert i å vise fram produkter jeg ikke kan stå inne for. Jeg har prøvd extensions før, både fra det populære merke ?Sara? og helt ned til nille hår. Denne gangen har jeg vært så heldig å få prøve clip on extensions på 50cm (180 gram), fra billigextensions. Dette er av 100% ekte remy hår grade AAA (ekte menneskehår). Håret kan både rettes, krølles, bølges, vaskes, farges, styles? U name it! Du kan rett og slett behandle det akkurat som ditt eget hår! Fra før av har jeg et ekstremt livløst hår, som også er utrolig tynt. Jeg sliter mye med slitte tupper, fordi jeg nekter å klippe meg. Nå er jeg avhengig av extensions. Jeg kan ikke beskrive følelsen av sunt, friskt, langt og tykt hår! Det beste er at det kun tar meg 5 min. Fargen naturlig blond passer meg perfekt! Den er litt lysere enn min egen hårfarge, men den blander seg godt inn å det ser overraskende naturlig ut.

Jeg anbefaler dette håret på det sterkeste, dere kommer ikke til å angre. Håret jeg har på meg kan dere finne ->HER<- (farge: naturlig blond) Denne pakken inneholder 1 stor remse, med 4 ?clips?, 3 litt mindre remser med 3 ?clips? og 3 små remser med 2 ?clips?. MYE HÅR for pengene! Håret er også pakket inn i miljøvennlige materialer.

Tenkte også at jeg skulle prøve å lage en video til dere, for å vise hvordan jeg setter på extensionene mine! Pga tynt hår vet jeg at det er mange som sliter med at ?clips? syns. Dette har jeg et lite triks på, som jeg vil dele med dere!

-A9
Hege Skrogstad 24.11.2013 kl.14:12

Hei:)

Hvor kan jeg se trikset ditt ang clips som ikke syns?har tynt hår å bruker keratin for at ikke festene skal vises men har lyst å prøv clip on neste gang fra billigextesions.

Hege Skrogstad 24.11.2013 kl.22:31

Hei igjen:)

Kan du fortelle hvordan du fester clip on uten at festene vises?du hadde et lurt tips:).....jeg har tynt hår å sliter med at det vises når jeg har clip on....derfor har jeg nå keratin men har lyst å prøve clip on igjen neste gang jeg bestiller fra Billigextension

Anniken Jørgensen 24.11.2013 kl.23:58

Hege Skrogstad: bruker ikke hair extensions lenger, men er masse videoer på youtube om hvordan man gjør det! :)

Anniken Jørgensen 25.11.2013 kl.00:02

Hege Skrogstad: bruker ikke dette selv :(

Hege 25.11.2013 kl.15:25

Hei igjen:)

Takker for svar,men inne på youtube ser man bare hvordan man setter på clip on...ikke hvordan man skjuler clips....
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits