INDIAN INSPIRED

  • 15.05.2013 - 13:35

IMG_8193collage1IMG_8232
Genser: Zara / Skjørt: Only / Veske: Mulberry / Sko: Jeffrey Campbell / Solbriller: Ray Ban

Frisk som en fisk? Nja, på god vei iallefall! Idag fikk jeg svar på alle blodprøvene jeg tok, å fant ut at jeg faktisk ikke hadde jern i kroppen. Det var så lite at det regnes som ingenting, så det at jeg er konstant trøtt og sliten er ikke så rart. Så nå må jeg ta enten 3 tabletter om dagen eller 3 sprøyter i måneden. Hehe, gi meg 1000 piller isteden for en sprøyte takk! Så nå håper jeg dette vil hjelpe meg, jeg som ikke engang vet hvordan det er å være 100% opplagt. Ellers har dagen min gått til å ta bilder, valentines bilder! Var en av oppgavene til imorgen, å jeg er kjempe fornøyd!

Så er det heller ikke lenge til Vixen kåringen!! Guud, jeg gleder meg.. SÅ har jeg verdens største problem, hva i huleste heiteskal jeg ha på meg?! Om dere vet om en fin kjole som dere har sett på nettet (eller butikk), legg igjen en link i kommentar feltet. Hadde blitt superglad for noen tips til hva jeg kan ha på meg! Er omtrent det jeg tenker på fra morning til kveld om dagen! Help meee? 

Stilig :) Håper du blir bedre når du får jern.
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits