DE SISTE DAGENE + VINNERNE!

  • 15.05.2013 - 13:44

collage

Bilder fra Instagram / annijor

Okei, nå savner jeg den lille bloggen min, å ikke minst dere.

Dagene etter Spania har vært veldig slitsomme, lange og stressende.. Det er så mye som skjer! Jeg har jo sluppet den lille hemmeligheten jeg har snakket om på Instagram allerede, men jeg skal være med i et nytt program for Tv2!! Haha, det er jo bare helt sykt. For 1.Mars var det akkurat et år siden jeg spilte inn teeangeboss! Å det at jeg er igang igjen, er rart. Det har gått et helt år? Hva faen skjedde?! Jeg får ikke lov å fortelle om noe rundt programmet, men det handler om ungdom, men det er ganske selvforklarende!

Ellers var jeg ferdig med prøveeksamen igår! Jeg lover at 100kg kg falt ned fra skuldrene mine i det jeg var ferdig, og jeg gikk ut med en 5+! Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd.. Dette er noe jeg har stresset så innmari med.

?Oz ? the great and powerful? ? VINNERNE!

Tusen takk til alle som har deltatt I konkurransen min, kjempegøy med så mye respons. Vilkårlig har jeg nå trukket ut TO heldige vinnere, som hver seg får tilsendt to magiske kinobilletter ? en til seg og en til en venn.

Vinnerne er Victoria Kronstad og Carina Ustad ! (Dere vil bli kontaktet på mail i løpet av dagen)

 For de av dere som ikke ble trukket ut hos meg er det fortsatt sjans for å vinne Disney sin konkurranse HER!Konkurransen varer frem til mandag 11. mars, så gjør det asap!

-A9

Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits