SOME BEAUTY BUYS

  • 15.05.2013 - 13:46

Skjermbilde 2013-03-01 kl. 18.43.00Skjermbilde 2013-02-27 kl. 23.05.53Skjermbilde 2013-03-01 kl. 18.43.18

Parfyme: Dior Chérie / Foundation: Estée Lauder Double Wear / Pudder: Clinique / Toalettmappe og hårbørste: Primark

Når jeg var i Spania var jeg selvfølgelig innom forskjellige parfymerier og ikke minst taxfree. Men når jeg handler kosmetikk suser jeg noe innmari, jeg innbiller meg at alle farger passer uansett også tar jeg bare en. Haha, så nå prøver jeg desperat på å selge den dumme foundationen til mamma. Hun har mørkere hud enn meg, eller det har vel alle akkurat nå. Jeg er bokstavelig talt likbleik! Det er helt sykt hvor bleik jeg er, og sier hele tiden at jeg skal ta en time sol, men det skjer jo aldri.. Såklart..
Så mamma, he-he, KJØP DEN! Så jeg får kjøpt den i en annen nyanse. For den er super bra, dekker fint og sitter helt overraskende bra! Har før hørt at det er denne mange kjente skusepillere bruker i film osv, fordi den sitter så bra. Å det gjør den. Over til de andre tingene, parfymen har jeg brukt i alt for lang tid og pudderet var det martine som tipset meg om. Perfekt å ha med seg på fest!

Nå skal jeg prøve å komme meg hjem, før vi blir snømenner hele gjengen.. Dumme snø, sluttt..

-A9

Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits