MORNING SUNSHINE

  • 15.05.2013 - 13:50

20130323_702820130323_701620130323_7039

Hei dere!

Buksen jeg har på meg kjøpte jeg nå nylig da jeg var i Fredrikstad med familien, syns den er dritkul! Haha, enda en rar bukse i samlingen. Tenkte å vise dere alle buksene mine en dag, for der er det mye rart! Så prøvde jeg å sette i hårruller idag, noe som funket litt dårlig, jeg visste jo at jeg ikke kom til å få krøller.. Håret ble uansett fullt at volum, og jeg fikk fint fall i det på tuppene. Pleier egentlig bare å bruke en rund børste fra Bråta hårstudio i Mjøndalen når jeg føner håret. Da blir det så utrolig fint fall i det!

På fredagen var vi hjemme fra Lillehammer, litt trist egentlig.. Hadde det så fint der, og folkene var supre! Gleder meg bare enda mer til neste år! Haha, har også helt glemt å fortelle at jeg og noen venniner faktisk ble med på innspillingen til lillyhammer! Eller vi tror vi ble med iallefall?hehe. For i det vi gikk ut av peppes, sto de midt i gaten og filmet. Så fikk vi lov å gå forbi i det ?fakkeltoget? gikk mot oss. Ikke store greia, men vi var med på opptaket!! Haha, klippet varer kanskje i et par sekunder. Uansett, hadde jeg det helt fantastisk der nede. De siste dagene hjemme har jeg egentlig vært en skikkelig slappfisk, bruker alt for lang tid på morningen og gjør ikke stort. Men gud så deilig! Lenge siden jeg har slappet sånn av som jeg kan nå, for det er jo påskeferie!

Ha en kjempe fin dag!

-A9

Anniken 29.05.2013 kl.21:50

Hvor er buksen fra da, Anniken? Den var fantastisk fin!! :D
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits