ANBEFALING

  • 15.05.2013 - 13:54

Skjermbilde 2013-05-08 kl. 15.24.01Hei! Stikker bare en liten tur innom bloggen for å gi dere et lite tips!

Jeg har ofte sagt til dere at jeg er veldig opptatt av dyr, og at de skal ha det bra. Derfor er jeg sterkt imot dyremisshandling, og støtter dyrevernet med en liten sum hver måned. For alt hjelper! Til tross for EU-forbudet mot kosmetikktesting på dyr brukes fortsatt tusenvis av dyr hvert år til dyreforsøk i resten av verden. Noe som er forferdelig trist. Denne appen kalt ?dyretestet?? viser deg hvilke kosmetikkprodukter som er testet eller ikke testet på dyr. Denne ble først lansert for iPhone, og etter mange forespørseler lanserer de også nå appen for Android. Jeg trenger ikke lenger komme hjem med dårlig samvittighet over at jeg har klart å kjøpe et produkt som er dyrestetet på en eller annen måte.

 

Dere kan laste ned appen for Iphone: HER og for Android HER

-A9

Hanna 27.05.2013 kl.13:55

Elsker den appen :D Gjør hverdagen litt enklere så man slipper å google alle merkene.

Ida 31.05.2013 kl.23:12

Denne appen er ikke alltid til å stole på siden det er noen merker som står under feil kategori og det er mange merker som ikke står der. Gå på lisalilleseth.blogg.no der kan du se liste som Lisa har laget.
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits