TJUBI!

  • 08.06.2013 - 15:07Tjubi: HEFRA / Skjorte: Gina Tricot / Sko: Zara / Klokke: Micheal Kors

Æææ, jeg elsker den nye "kjolen" min som kalles en Tjubi! Jeg har lenge lett etter en helt enkel og litt tykk kjole som også varmer.. Perfekt til fest, selskaper og kjølige sommerkvelder! Det morsomme med denne er at den egentlig er designet for kalde vinterdager, enten du går på ski eller andre uteaktiviteter på vinteren. Enda morsommere er det at den kan brukes til ALT, å det er derfor at akkurat denne kommer til å bli brukt utrolig mye denne vinteren og sommeren. Spesielt gleder jeg meg til å bruke den som ett høytlivsskjørt med en fin skjorte eller topp over. Så husker dere  kanskje at jeg brukte noe som kalles "hetteskjerf" mye denne vinteren, jeg gikk med den HELE tiden, fordi jeg rett og slett elsket ideen. Det triste var at den ikke var spesielt varm, siden den var laget av polyester. Tjubi derimot kan også brukes som "hetteskjerf" og er laget av 100% alpakka ull! Noe som er enda varmere og mykere enn saue ull.

Jeg la også ut ett bilde på Instagram der jeg besøkte Alpakkaen Åke som var med i Ylvis brødrene for en liten stund siden. Tjubi blir laget av alpakkafiber! (fiber er hår, og det er det som gjør alpakkafiberen såå ekslusiv!) Så det er altså Norsk Alpakka AS som produserer denne kule tjubien for Tjubi AS. All fiberen til Tjubien blir kjøpt opp i England og det fine garnet blir spunnet der også. Gården i Sigdal tar også imot små grupper til gården sin om man vil komme å se på Alpakkane! Anbefales på det sterkeste. Kosligere mennesker skal du lete lenge etter og dyrene er det søteste jeg har sett. Lydene de lager? Herrejesus, få ta med meg en HJEM! Moren til Mikkel har allerede kjøpt seg sin helt egen Alpakka, haha så kan vel hende jeg stjeler med meg den hjem snart. Jeg blir så glad av å se at dyr her i Norge har det så fint som de i Sigdal, jeg skulle ønske fra bunnen av hjerte mitt at pelsindustrien i Norge hadde vært som gården der. Jeg vil heller legge mer penger i produkt når jeg vet at dyrene har det bra! Jeg kommer ialleafall til å bruke Tjubien min hele året rundt, og denne kommer dere til å få se mye av fremover! For å se alt dette produktet kan brukes til kan dere se videoen deres HER! Å vær raske med å bestille dere en Tjubi hjem, det er ett populært produkt som nesten er utsolgt i alle størrelser, min finner dere HER!

//Sponset produkt (Tjubi AS)

-A9

Stine 08.06.2013 kl.15:40

Fint innlegg!

Anny 08.06.2013 kl.15:42

Du er serr dritkul! Har fulgt bloggingen din helt siden jeg så deg på Teenage Boss <3 Jeg digger bloggen din og får kjempegod inspirasjon i både hverdagen og på bloggen :D

Pernille Gardien 08.06.2013 kl.16:09

såå skjønn du e!

supermarie 08.06.2013 kl.17:10

Så søt du er! :) Kom akkurat hjem fra reise rundt i Norge, fy fader så mye fint vi har i landet vårt...

Rebekkarinnan 09.06.2013 kl.01:22

Så fint!! Ha en fin helg videre Anniken <3
Nydelige bilder =)

♥ Lizbethosnes.com

Julia [Stil & Foto] 09.06.2013 kl.18:22

Ny läsare från Sverige här :)

Mycket fina bilder, du är riktigt fin du med!

Klem ♥
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits