Ny kåpe

  • 13.11.2013 - 12:03

Genser: Ma Vie HER / Angora jakke: Bikbok / Kåpe: HER (utsolgt) / Bukse: Cubus

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si. Jeg er tom og full på samme tid, fra idag skal jeg begynne å bli ett bedre menneske. Jeg skal begynne å se fremover istede for å grave i alt som har skjedd, i alt som har gjort vondt. Istad tok jeg noen bilder ute og i det jeg tok med kameraet inn fikk jeg litt sjokk over hvor lei meg jeg så ut.. Det var som å få en kjele smelt i panna, fordi for ikke så veldig lenge siden leste jeg ett innlegg på en blogg.. Om at det ikke fins lykkelige-negative mennesker. Det er ganske sant. Man kan ikke forvente at alle andre rundt deg skal gjøre dagen din bedre, man kan ikke tro at alt skjer som i en film. Man er nødt til å finne seg ett speil og finne ut hva du gjør galt, hva du kan gjøre bedre. For ingen andre kan sme din lykke, ikke foreldrene dine, ikke vennene dine og heller ikke en eller annen psykolog. Det er kun du!  Ouff, jeg babler igjen. Tastaturet går i ett kjør uten at jeg i det hele tatt tenker over hva jeg skriver. Hvor var det jeg mistet meg selv sånn? Hva var det som gjorde at jeg plutselig en dag følte at jeg druknet mens alle andre rundt meg pustet like fint? Jeg vet ikke, men jeg er lei av å være lei meg. Jeg har funnet ut av en del ting om meg selv i det siste og det har gjort at bloggen ikke har blitt like mye prioritert. Jeg vil jo være ett sunt forbilde for dere, vise at jeg er noen dere kan se opp til. Men hvordan kan jeg la dere gjøre det når jeg selv ikke klarer det? Jeg har funnet ut at jeg må slutte å forvente så mye av meg selv og andre. Ting er IKKE som i en film og vil man noe her i livet så må man kjempe for det og ta tak i det. Ingen utveier er like lette, men det har noe med det å velge det rette for deg. Ingen andre skal ha noe påvirkning til det, for i bunn og grunn er det kun du som vet hva som er best for deg selv. Jeg gleder meg til å blogge framover, jeg gleder meg til å glede dere med ting og jeg gleder meg til en bedre måned, nemlig desember. Jeg gleder meg som ett lite barn til det begynner å snø. Når jeg var mindre mente jeg at snøen kom for å dekke til alt det vonde, det tror jeg enda. Snøen kommer for å dekke over alt det som har råtnet, så når snøen smelter får de en ny sjanse.
En ny sjanse til å reise seg igjen, bedre enn ifjor.

-A9

Stine Bakke 13.11.2013 kl.12:11

Min mening med disse bildene er at de er ekte. Hvis du hadde stått og smilet, bare for og smile. Så ville du ha juget til kameraet, deg selv og leserne dine. Du er et menneske, du har følelser og du har all rett til å ha vonde dager. Disse bildene er ekte fordi det viser at du er sliten, lei deg og har hatt en vond periode. Jeg likte disse bildene godt, de sitter like godt igjen som de andre fine bildene av deg.

Ha en fin dag videre, og så håper jeg du får det bedre en dag igjen <3

henrietteberget 13.11.2013 kl.12:12

Den var kjeeeempe fin!!!!!

Jannelb 13.11.2013 kl.12:22

Du er nydelig! Og jeg lover deg at etter regnet skinner solen, alltid! Håper du snart føler deg bedre :-) Klem

Caroline 13.11.2013 kl.12:27

Wow for et utrolig bra innlegg! Føler meg takknemlig som får lese dette. Kjenner meg utrolig igjen i det og du er et bra forbilde! Du sier hva du føler og mener, istedet for alle de andre bloggerne sånn at man sitter igjen med å føle at livet ditt er ingen ting iforhold til dems. Og det er ikke sundt. Derfor er du så utrolig good<3 og man vet alt er sant på bloggen din. Bloggen din er Kjempe fin og det er du og Anniken! Stå på:-)

June Holm 13.11.2013 kl.12:28

Jeg er helt sikker på at alt vil bli bedre for deg snart. Ønsker deg alt godt! Og du er nydelig uansett, Anniken <3

Caroline 13.11.2013 kl.12:29

PS: jeg tok til og med print screen av innlegget ditt fra telefonen din slik at jeg kan lese det andre ganger! Så bra forbilde er du:)

Nanna Kristine 13.11.2013 kl.12:33

Kjenner følelsen. Du føler deg full av følelser, men samtidig så føles alt veldig tomt. Har selv perioder, og håper for din del at det går over snart. Holder med deg: snøen dekker til alt det onde.

Karoline 13.11.2013 kl.12:46

Du skriver så bra og jeg liker ærligheten i tekstene dine. Jeg kjenner meg veldig godt igjen og håper du får en fin vinter :) <3

Maud 13.11.2013 kl.12:48

Syns du skriver så fint :) Håper du går en bedre tid i møte!

Kaia 13.11.2013 kl.13:05

Utrolig bra innlegg! Jeg har også hatt litt dårlige dager i det siste, men dette innlegget hjalp veldig:) gleder meg til snøen og desember nå, stå på videre! Du er et herlg menneske❤️

Martine Mørk Hjelseth 13.11.2013 kl.13:39

Utrolig nydelige bilder iallfall, så ikke tenk på det!

A 13.11.2013 kl.13:41

Det du sa om snøen, ga meg frysninger. Noe av det vakreste jeg har hørt i mitt liv. Takk for at du delte det med oss. Det er noe jeg skal ta med meg videre i livet mitt. Du må ikke tvinge deg selv til å bli glad. Lykke kan ikke tvinges frem, det er noe som skal komme av seg selv. Det er fullt lov å føle seg som du gjør nå. Det virker som du har akseptert det, reflektert over det, og hva du selv må gjøre for å havne tilbake til ditt ekte selv. Da har du tatt et steg videre i riktig retning. Selvom det er opp til deg selv å sme din egen lykke, må du ikke glemme at dine omgivelser kan hjelpe deg på vei. Bruk det støtteapparatet du har. Ta i mot hjelp. Dette ordner seg vakre Anniken!

:) 13.11.2013 kl.13:53

Du blir bare et større forbilde når du tør å vise at du har det vondt, tør å skrive ut om følelsene dine, for det er helt menneskelig det du skriver, og trenger ikke legges skjul på.

Maja 13.11.2013 kl.13:54

Elsker slike blogger, synd det er få av dem. Liker at du er så ærlig og åpen, men det blir bedre - gjør alltid det :)

// Også over til noe annet! Den Marc by Marc Jacobs genseren, linken din virket ikke og finner den virkelig ingen plass! Vet du om hvor de selger den?

Anniken Jørgensen 13.11.2013 kl.13:56

Maja: tusen tusen takk, det er så koselig å høre <3 jaa, den finner du på Sheinside.com!
Du skriver så fint! Håper desember blir bedre for deg<3

nicolay 13.11.2013 kl.14:21

kult at du fikk med de frosende bladene som akuratt kom :-)!

Vea 13.11.2013 kl.14:44

Plis skriv et innlegg om akademiet! :)

julia 13.11.2013 kl.14:46

er det denne fuktighetskremen?

http://www.kicks.no/sensai-by-kanebo-b85/hudpleie/ansikt/dagkrem-c188/silk-emulsion-super-moist-p4769

Anniken Jørgensen 13.11.2013 kl.15:00

julia: ja<3

Marina 13.11.2013 kl.15:29

Du er så sterk. Du er et fantastisk forbilde, for mange. Ihvertfall er du det for meg. Ingen fortjener å ha det slik som du har det nå, men tro meg når jeg sier det, jeg er hundre prosent sikker på at det går bedre. Jeg har selv ikke min letteste periode i livet akkurat nå, men jeg prøver å heller fokusere på noe som får meg glad. Nei, det er ikke lett, ikke i det hele tatt. Men nå gidder jeg ikke mer av dette, det er jo som et rent helvete. Å gå rundt å deppe for noe som ikke er verdt det en gang, det gidder jeg ikke. Hvorfor være deppa og trist, når man kan være glad og blid? Jeg har bestemt meg for å se på det positive, og heller legge bak meg det negative. Jeg leste nettop en bok som heter "hemmeligheten". Jeg har aldri før lest ut en helt bok, selv fordi jeg syntes det rett og slett er dritt kjedelig. Denne boken fikk jeg av mormoren min for kjempe lenge siden. Nå for noen dager siden skulle jeg rydde igjennom rommet, og da kom jeg over denne boken som log gjemt nederst i skuffen. Nå jeg leste denne boken åpnet alt for meg. Motet og viljen. Det er en bok jeg virkerlig ambefaler på det sterkeste. Jeg har et helt nytt syn på livet nå. Jeg fant ut masse jeg ikke visste, eller aldri har trodd. Det gjorde meg fra en person til en annen. Den har virkelig forandret meg, positivt. Jeg ga slipp på alt det vonde, og var åpen til alt det positive. Ja, sefølgelig skjer det dårlige ting her i livet. SÅNN er det bare. Men det hjelper faen meg ikke å klage over det eller se negativt på det (nå snakker jeg til meg selv) for det gjør det bare så mye verre, tro meg. Det er ikke bare å knipse så skal man bli glad, JEG VET. Masse dritt har skjedd med meg, men jeg velger å bare si fuck det, også tenker jeg ikke mer på det. Heller gjør en innsats for at det skal bli bedre. Gjør ting som får deg glad, ikke tenk på det du mistet. Tenk heller på det du fikk. Var ikke det en perfekt tid? JO, du var heldig som hadde det slik. Du er en så fantastisk person, og jeg skulle virkelig ønske at jeg kjente deg. Du virker som en så bra person som alltid passer på at andre har det bra, og det er sånne mennesker vi trenger fler av her i verden. SÅ poenget mitt var, ikke la det vonde knekke deg, la det positive mestre deg. Smil for det brae du har! Jeg ønsker deg lykke til videre, og jeg var at du får det bedre. Ta dette til deg, vær så snill. Du er vakker på alle måter, og du er super som du er. Frister det ikke å gå videre nå? Frister det ikke å gjøre ting som får deg glad? Vel, gjør det! Det er bare du som kan endre dette, ingen andre. Jeg er bare en liten jente i årskullet 99, har ikke kommet så langt her i livet. Men jeg VET at jeg kan hvis jeg vil. Noe jeg har begynt å si til meg selv her om dagene; Har jeg lyst, så kan jeg. Kan jeg, så SKAL jeg.

Håper du har en strålende dag videre, du har en fantastisk blogg!

tamt -ikke mye tamt likevel 13.11.2013 kl.16:10

Så fint antrekk, elsket kåpen!

Du er en fantastisk sterk person og måten du skriver på er utrolig bra! Håper det stemmer det du sier, at snøen skjuler alt det vonde, og at desember blir en bedre måned! Ha en fin dag videre :-)
kjempe fin! du er pen!

frida 13.11.2013 kl.16:35

<3

Thea 13.11.2013 kl.18:05

Alle har slike dager, noen har flere enn andre. Vi som leser din blogg kan ikke forvente at du skal være positiv alltid. Du er som oss alle andre, et menneske med følelser. Du kan også har mørke stunder og triste dager akkurat som alle andre. Jeg synes du er utrolig sterk, som går gjennom alt dette og samtidig blogger. Du har en av Norges mest leste blogger, det fortjener du. Tenk positivt på det, vi leser bloggen din fordi den er bra. Det at du ser trist ut på bildene det viser kvaliteten på bloggen din og hvor ekte den er, det står det respekt av. Lykke til videre Anniken, stå på. Du kommer gjennom det, det kan ta 2uker, 2månder og faktisk 2år. Uansett så vil det gå over og ting vil bli bedre, selv om du ikke kan tro det selv. Det er kanskje det alle sier, "det kommer til å gå bra" og det er vanskelig for deg å tro. Alt blir bra tilslutt. Du er et forbilde Anniken, du er det. Håper ting blir bedre, du fortjener ikke ha det så vondt.

Mari 13.11.2013 kl.18:25

Kjære Anniken.

Jeg har aldri lest noe særlig med blogger, men da jeg kom over din blogg for noen måneder siden, ble jeg helt frelst. Du er ikke som andre, du er et tvers igjenom godt menneske Anniken. Du er ikke som andre bloggere, du er deg selv. Alle har vonde tider, vonde og triste dager. Det er ikke noe å legge skjul på. Det er det jeg liker med bloggen din, nå når du har en vanskelig tid så skriver du om det. Selv tenker du gjerne, dette er kjedelig for leserene mine og lese. Men det er ikke kjedelig, du skriver på en nydelig måte. Jeg blir nesten litt rørt av måten du utrykker deg selv på. For meg blir bloggen din bare bedre og bedre. Den er ekte og det er akkurat derfor jeg liker den. Du er et fantastisk menneske Anniken, du burde være stolt av deg selv. Håper tiden videre blir bedre, du fortjener å ha det såååå mye bedre enn det du har nå. La desember bli en bra måned, ønsker deg alt bra videre.

Julie 13.11.2013 kl.18:54

Utrolig bra skrevet! Jeg har aldri tenkt på snøen sann før, men det var en veldig fin måte å tenke på! Du er et kjempegodt forbilde :)

13.11.2013 kl.19:58

Dette innlegget gav meg virkelig inspirasjon! Jeg er en helt annen person enn deg, men samtidig så kjenner jeg meg igjen i den situasjonen som du har vert i. Jeg har 1000 ting jeg skulle ha gjort, men når det kommer til stykket så orker jeg ikke å gjøre en eneste ting. Jeg kan bli sur over en liten filleting, noe som noen ganger går utover de rundt meg som er glad i meg. Det blir jeg lei meg av å tenke på. Denne oppførselen hører ikke meg til. Jeg bruker å ha energi og arbeidslyst, og jeg er en glad person. Kanskje problemet er at jeg er missfornøyd med meg selv, for jeg har egentlig et supert liv. Nå ble det bare babbel på meg også, men fra nå av skal jeg se meg selv i speilet å være fornøyd med meg selv og situasjonen jeg er i.

Christian Marsicano 13.11.2013 kl.20:32

Den var fin, men hva er pelsen?

Anniken Jørgensen 13.11.2013 kl.20:32

Christian Marsicano: fake:)

Andrea Victoria Stene 13.11.2013 kl.20:42

du skriver så sykt bra ! stå på flotte deg :)

skulebolle 13.11.2013 kl.22:56

Du skriver så bra, vurdert å bli forfatter en gang? :)

14.11.2013 kl.11:21

Du skriver såå bra, elsker bloggen din!! Og så er du utrolig pen

Terese Hagen 14.11.2013 kl.18:08

Nydelig! Elsker bloggen din :D

Sigrid 14.11.2013 kl.18:21

Dette var vakkert skrevet Anniken. Har lest bloggen din en stund nå, og du virker som en sprudlende og herlig person, samtidig som du er utrolig ærlig med deg selv og bloggen. Jeg tror det du skriver faktisk hjelper mange mye! masse! Fikk faktisk frysninger av sammenligningen med snøen, det var så vakkert skrevet. Stå på videre, du er herlig

<3

14.11.2013 kl.20:45

Kjære Anniken. Det er ikke ofte jeg kommenterer på blogger eller leser noe som virkelig treffer inn på meg. Men det klarer du virkelig. Har lest tekster du har skrevet før og jeg kjenner meg farlig mye igjen av det du skriver. Jeg prøver for hardt å være noe jeg ikke er og i tillegg forvente alt for mye av meg selv. Jeg vil være flink i alt, men jeg vet selv at det blir for mye. Jeg vil ta litt og litt om gangen og finne ut hvem jeg er først. Slutten av teksten var virkelig vakker. Her fikk du virkelig frem et bra poeng. Måtte bare få ut dette. Tusen takk.

Simon Ryghseter 15.11.2013 kl.01:02

Alt ordner seg for snille jenter Anniken <3

05.12.2013 kl.15:33

Ekte Angora pels?

Anniken Jørgensen 05.12.2013 kl.15:33

Anonym: nei? :)

05.12.2013 kl.15:36

Såå bra.. Stod Angora jakke på toppen, så lurte ;)
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits