Oppskrift: Grove horn!

  • 16.11.2013 - 17:20

Hvis du også har gått lei av brødskiver som skolemat de siste tolv årene er du ikke alene, haha. Jeg er luut lei brødskiver og pleier som regel å kjøpe meg noe i kantina istede, ikke at det er så billig.. Men nå har jeg altså kommet på en lur ide, eller venninen min har! Hver dag omtrent kommer hun med "ferske" horn på skolen med ost og skinke, som hun kun varmer i mikroen. Jeg har alltid tenkt at det må ha vært utrolig slitsomt i og med at det tar så lang tid hver eneste dag. MEN så fortalte hun meg at hun pleide å lage de i helgene, deretter fryser hun alle hornene! Hvor smart er ikke det? Hun bare tar de opp fra fryseren og med på skolen. Jeg vil også haaa! Haha, lukter jo supergodt når hun traver inn i klasserommet med tre fylte horn. Så idag måtte jeg gjøre det selv. Såå jeg angrer ikke. Til og med mamma og pappa sa de hadde spist mye horn mens de var små, men disse var virkelig gode! Fant oppskriften på Tine og gjorde bittelitt om på den. Resultatet ble SUPERGODT! 

For ikke bare er det godt, men det er også utrolig enkelt! Sett ovnen på 225 grader, så starter du først med å fylle deselitermåleren din på 4,5dl lunket vann. Deretter putter du dette oppi en stooor bolle! Fyll så på med gjær, cottage cheese, havregryn og begge mel typene! Bland dette sammen til det blir en jevn og fin masse! (tar litt tid). Etter du har gjort dette setter tar du en plastikk pose over bollen og lar den heve på ett lunt sted i 20-30 min! Deigen blir utroooolig stor!

Haha, her ser dere deigen når den er ferdig hevet, STOR med andre ord. 

Nå kommer det morsomste, KNA! Haha, nå skal du kna deigen og dele den opp i fire store deler. Disse skal du skjevle ut og dele de i åtte deler. Så er det bare å putte på pålegget sitt! Jeg bruker da ost og skinke, men du kan jo også bruke f.eks salami! 

Sitter nesten med vann i munnen enda, dette er så godt! Når du har snurret de sammen skal de nå etterheve i ca 20-30 min! Sett over litt plastikk igjen!

Når du har latt de etterheve er det ovnen sin tur, sett de inn og la de steke i 15 min.... Så har DU verdens beste horn!

Jeg er såå fornøyd! Har allerede puttet de inn i fryseren og gleder meg nesten litt til mandag! haha det er ikke ofte. Blir godt med noe annet enn kantine mat og brødskiver!
Ha en super lørdag videre folkens 

Hva syns dere? Lik om dere syns jeg skal begynne med tips oftere!

-A9

Amalie Mathisen 16.11.2013 kl.17:31

Hahhaha det var på tide, anni!

Maren eriksen bru 16.11.2013 kl.17:31

Mmmm... De så gode ut!

Thale Marie 16.11.2013 kl.17:33

Såkult! Skal prøve :)

tamt.blogg.no 16.11.2013 kl.17:36

Ser supergodt ut, er megalei brødskiver vi også! Anbefaler også våre egne TAMT-scones som er laget på 10 minutter og ikke så værst sunne heller!

Se oppskrift her:

http://tamt.blogg.no/1380451563_oppskrift_scones_al_t.html

Klem

www.tamt.blogg.no

julie Kippersund 16.11.2013 kl.17:37

De såg jo super gode ut !! Du er såå pen Anniken !

Kristiane-Kommenterer tilbake 16.11.2013 kl.17:40

Nam, det ser godt ut :)

Synne 16.11.2013 kl.17:48

SKAL prøve!! Alt annet enn enda en dag med tørre brødskiver med svett ost! Dette så kjempegodt ut :)

Nina N. 16.11.2013 kl.17:49

Så utrolig godt ut! 👌😊 må prøves💕

Louise Langeland 16.11.2013 kl.17:54

Ååh, flink!

Silje Marlene Skaate 16.11.2013 kl.18:06

Det såg supergodt ut! :D Fin du er :)

Stine 16.11.2013 kl.19:18

Åh, så godt! Utrolig gøy med matinnlegg, og kjempefine bilder ikke minst :) Dette må jeg prøve!

Hei 16.11.2013 kl.19:35

hvor har du kjøpt den tskjorten? og kjøpte du den nå nylig?:)

Julieeee 16.11.2013 kl.19:50

Det så kjempegodt ut!

Henriette 16.11.2013 kl.20:04

NAM!! Må prøves ut!!

Anne Solveig 16.11.2013 kl.20:18

Yummie <3

Sonja 16.11.2013 kl.22:10

Hej!!

Är inte du tillsammans med Mikkel längre? :)

Sara 17.11.2013 kl.13:31

ÅH, NAM! Passet perfekt ettersom jeg faktisk lette etter en god oppskrift på horn nå. De skal prøves ut i dag! Men går d å bruke tørrgjær i stede?? :D

Kjersti Nicole Larsen 17.11.2013 kl.14:20

Tusen takk for oppskriften, det så veldig godt ut! =)

Anniken Jørgensen 17.11.2013 kl.16:45

Sara: tror ikke det er så lurt!! <3

Anniken Jørgensen 17.11.2013 kl.16:45

Sonja: Nope :(

Anniken Jørgensen 17.11.2013 kl.16:48

Hei: gina tricot! <3 jaa <3

Kristiane 17.11.2013 kl.17:15

Er faktisk kjempegodt å legge en bit med melkesjokolade inni istedefor ost og skinke. LOVER! Har laget det før (med grove horn), og det blir som innebygget sjokoladepålegg, bare mye bedre! Anbefales! Klem fra meg :)

Anniken Jørgensen 17.11.2013 kl.18:06

Kristiane: takk for tipset ! :)

Elisabeth 17.11.2013 kl.21:28

Det så sykt godt ut <3

Marianne 17.11.2013 kl.22:13

Nam, det så godt ut :)

Reidun Beate 18.11.2013 kl.04:44

Nam de så jo kjempegode ut! Så flink du er da Anniken! Skikkelig husfrue! ;-)

Klem!

Kaja 18.11.2013 kl.23:18

Lagde de nå idag, og så gode de ble! Tusen takk for oppskriften, disse skal lages mange ganger! :-)

Anniken Jørgensen 18.11.2013 kl.23:19

Kaja: åh så bra! <3

A 19.11.2013 kl.21:51

Så utrolig godt ut! Det skal prøves!!

Hvor har du kjøpt den bandanaen? Likte t- shorten din også veldig, er det denne? http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/klar/topper/ccollection-cclothes-ctops-p1.html#product_625685333

Du er utrolig pen! :)

Anniken Jørgensen 19.11.2013 kl.22:55

A: Det er den ja <3 Den er kjøpt i spania, men de har de veldig mange steder! <3

28.11.2013 kl.20:42

når skal man bruke sukker og salt?:)

Anniken Jørgensen 28.11.2013 kl.21:47

Anonym: skal ikke bruke sukker, man saltet skal i røren! :)

Jeanette 10.02.2015 kl.14:39

Hei! Jeg ville søke på verdens beste grove horn, og kom over din nettside :-)

Jeg har brukt din oppskrift 3 ganger nå - laget grove horn og pizzasnurrer igår.

Det er den beste oppskriften jeg har brukt, så tusen takk for at du delte den med oss.

Mine sønner ble veldig begeistret, og har dem til lunsj på jobben :-)

Jeg har et tips - revet parmesan has i det tørre, og blandes. Jeg brukte urtesalt.

Anniken Jørgensen 10.02.2015 kl.17:18

Jeanette: Oi så hyggelig å høre! Tar med meg tipset <3

Ida 01.03.2015 kl.19:46

Laget etter din oppskrift isted, de ble kjempegode!
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits