Luke fem er åpnet!

  • 05.12.2013 - 22:20

FOR Å DELTA IDAG MÅ DU:

 ♥Fortelle meg hvorfor akkurat DU leser bloggen min!
 ♥Deretter liker du dette innlegget
 ♥Husk mail!

Masse lykke til, vinneren trekkes imorgen! 

//Sponset av Junkyard

-A9

Elise 05.12.2013 kl.22:25

Jeg leser bloggen fordi du inspirerer meg, spesielt klesstilen din. Får nye ideer og tanker hver gang jeg leser bloggen din

elise_marie@hotmail.no

Intan Abunizar 05.12.2013 kl.22:27

Jeg leser din blogg fordi du har kjempefine bilder, veldig ryddig blogg, fint design, bra konkurranser og til sist men ikke minst så er du helt utrolig pen! :O

mailen min er: intanlover_97@hotmail.com

Anna 05.12.2013 kl.22:27

Jeg leser bloggen din fordi den gir meg masse inspirasjon! Du skriver veldig mye bra og har veldig bra med bilder<3 Jeg elkser bloggen din og er innom den hver dag for å se om du har lagt ut noe nytt! Du har et utrolig fint design med rolige farger som gjør at det er enklere for meg å lese! da holder jeg meg konsentrert til det du har skrevet! du har gode meninger og jeg finner veldig mye inspirasjon på bloggen din de dagene jeg ikke er i godt humør eller de dagene jeg føler meg nede. Da går jeg på din blogg og leser om forskjellige saker og ting du driver med og får mye inspirasjon fra det! Så du er min aller største forbilde innenfor blogg!

annapersonbraten@live.no

Simon Ryghseter 05.12.2013 kl.22:28

ryghseter@gmail.com

Jeg leser bloggen din fordi du er en god venn, men det er ikke hovedgrunnen.

Jeg leser først og fremst bloggen din fordi du kommer med så mange gode innlegg, du bryr deg om viktige saker og når du skriver så kjenner jeg meg igjen i det, det er ikke bare noe overfladisk sånn som mange andre bloggere.I tillegg har du veldig fin stil og har mange fine outfitbilder!

Dette kommer rett fra <3

Marte H.S 05.12.2013 kl.22:30

Hei Anniken! Skal jeg være helt ærlig med deg, begynte jeg å lese bloggen din fordi alle snakket om den søte, pene jenta som data en av Norges største artister. Og klart, denne jenta var både søt og pen, men hvorfor fortsatte jeg å klikke meg inn gang etter gang? Jeg skulle jo bare se hvordan hun så ut jeg. Grunnen til at jeg fortsatte å klikke meg inn, gang etter gang, er at du Anniken virkelig som en helt fantastisk person med sunne meninger, mye giv, og bein i nesa. Det at du virkelig kjemper og setter søkelyset på dyrs rettigheter er en av grunnene til at jeg er blitt så glad i bloggen din, ettersom det er en sak som er veldig nærme mitt hjerte også. Når det kommer til detaljer så tar du veldig fine bilder, jeg elsker outfitspostene, og jeg vet at når du omtaler et produkt er ikke meningene dine kjøpt og betalt. For å si det kort, så leser jeg bloggen din på grunn av hele pakken du lever er helt fantastisk ekte :)

marte-rss@hotmail.com

christine solheim 05.12.2013 kl.22:31

Jeg leser din blogg, fordi du er en så vakker og fantastisk person. Personligheten din virker så god tvers igjennom. Jeg kjenner deg jo selvfølgelig ikke, men det du deler på bloggen av personlig innlegg, føler man at man kjenner deg litt. Du er ikke som de andre såkalte "rosa bloggerne". Du er så ekte, og pynter ikke på sannheten. Jeg er en moteentusiast selv, og du inspirerer meg utrolig mye!

Hvis jeg får spørsmål om hvilke blogger jeg leser, så er din blogg den første jeg kommer på. Jeg har vært fast leser veldig lenge, og fulgt deg på alle de forskjellige bloggene dine, og teenage boss! Synes det er utrolig gøy at du har kommet såppass høyt på topplista i Norge!

Keep up the good work, for du er en fantastisk jente Anniken!

christine.solheim@gmail.com

Frida 05.12.2013 kl.22:31

Leser bloggen din fordi du har så fin klesstil, bra holdninger og er superpen! Husker jeg var så misunnelig på klærne dine på Malta, haha :) Elsker at du er imot pels!

Ainah Silva Galvero 05.12.2013 kl.22:32

Jeg leser bloggen din fordi jeg synest at du er så fantastisk! Altså du inspirerer alle jenter som meg.

Hver eneste gang jeg åpner pcen min tenker jeg først på bloggen din, og før jeg tenker på å lage et innlegg må jeg alle først skjekke om du har en ny innlegg eller ikke..

Jeg bare elsker bilder som du pleier å legge ut her på bloggen! <3

ainahs@outlook.com

Margrethe Stokke 05.12.2013 kl.22:32

Jeg leser bloggen din siden først så jeg deg på den tv serien der du skulle styre penger for i over en måned. Og du tok mye bilder og hadde ganskje fin blogg, så da gikk jeg inn på bloggen og har nesten lest den siden. Du har utrolig gooood klestil! Blir veldig inspierert. Og du er så ærlig og de fleste tror topp bloggere har et perfekt liv, men det er jo ikke sant. Og du forteller også når du ikke har det så bra eller hvis du ikke føler deg topp! Og det er bra, siden da kan vi tenke at bloggere er ikke perfekt de heller de er jo egentlig mennesker som vi også. Du er et veldig godt forbildet! Ja, det var det jeg skulle si.

margrethe_09@hotmail.com

Helena Larsen Åstveit 05.12.2013 kl.22:33

hhhelena.1996@gmail.com

Jeg leser bloggen din fordi du er flink til å blogge, du varierer mye og du skriver om ting som jeg syntes er interessant å lese om. Også føler jeg at du er mer deg selv enn alle de andre rosabloggerne, du viser litt mer av deg selv på bloggen også har du er utrolig fin klesstil. :)

Ingrid 05.12.2013 kl.22:34

Jeg leser bloggen din fordi du er inspirerende og et stort forbilde. Du tar også fine bilder og har en fin blogg, pen og virker som du har en super personlighet.

ingridtustervatn@hotmail.com

Elise Stenfeldt 05.12.2013 kl.22:37

Jeg, som sikkert mange andre, fikk høre om deg fra andre og måtte nesten sjekke ut bloggen din. La fort merke til at bloggen din er veldig ordentlig og punktlig med fine bilder og ryddige innlegg. Slikt tiltrekker meg, og i ettertid har jeg vel kikket innom bloggen din i ny og ne. Synes det du skriver om er interessant, og du tar gode, store bilder som inspirerer meg veldig. Da tenker jeg spesielt på outfits osv, vi har ganske lik smak på klær. Har troen på at du en dag ligger blant topp 10 på topplisten, for det er faktisk der du hører hjemme etter min mening!

Elise_jenten@hotmail.com

Eline 05.12.2013 kl.22:38

Jeg leser bloggen din fordi du er verdens beste venninne som

jeg er kjempe glad i og ja. Du har den beste bloggen, fordi du er deg selv og du lyver ikke om noe og er deg selv ❤️ Du skriver bra og har sinnsykt fine bilder. Du er en inspirasjon kilde x1000, for alle til og med din bestevenninne som er så altfor glad i deg og vil deg det beste her i livet. Ilupilu

Anne Stine 05.12.2013 kl.22:38

Leser bloggen din fordi du er til inspirasjon i klesveien. Dessuten er du urolig vakker! Liker bildene du poster.

Lone Therese 05.12.2013 kl.22:39

Fordi du er en sann inspirasjon til å tenke positivt selv i motgang. Bloggen din er inspirerende ettersom du skriver om saker du virkelig bryr deg om, du er ikke overfladisk men derimot veldig jordnær. Det at du bryr deg om hvordan dyrene har det og står opp for deres sak. Du inspirerer med dine outfits og ærlige innlegg. Du er deg selv , du er ærlig og en inspirasjon for mange, og ikke en overfladisk rosa blogger, nettopp derfor leser jeg bloggen din.

lone_rakstad@hotmail.com

Ragnhild blegeberg 05.12.2013 kl.22:40

Hei<3 jeg følger bloggen din og ser på den hver dag fordi jeg synters føst og fremst at du er drit pen, og har sykt fin stil. Du har et spennende liv som jeg elsker å lese om og i tillegg er du en god skriver. Jeg bare elsker den <3 haha

Hilsen ragnhild aarø blegeberg

Ragnhild.blegeberg@hotmail.com

Helene 05.12.2013 kl.22:41

Jeg leser bloggen din fordi du er en stor inspirasjon og du er ikke sånn typisk rosablogger på en måte.Du tørr å være deg selv og skrive hva du føler. Du har inspirerende biler og tekster. Du burde hatt en høyere plass på topplisten <3 elsker bloggen din

Ida VJ 05.12.2013 kl.22:41

Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig inspirerende og blogger veldig bra og variert! :)

Julie H 05.12.2013 kl.22:41

Hei Anniken! :) Jeg leser bloggen din for de du inspirerer meg utrolig mye.Både på klesstil og væremåte.Når jeg ser du smiler på bilde smiler jeg også. Jeg ser at du bruker mye tid til å ta outfitt bildene dine og det betyr også at du legger arbeid i bloggen din.(det er nemmelig ikke alle bloggere som gjør det) Mange lager dårlige korte innlegg og allikavell ligger øverst på topplista.Du har en kjempe flott personlighet så hvitt jeg kjenner deg gjennom bloggen! <3 Du er et godt forbilde for meg!Jeg liker at du kjører din egen stil og ikke bare kjøper hva alle andre har!

Mange klemmer fra Julie <3

Helene 05.12.2013 kl.22:42

EPOSTEN MIN ER hso-jaco@online.no

Jeg leser bloggen din fordi du er en stor inspirasjon og du er ikke sånn typisk rosablogger på en måte.Du tørr å være deg selv og skrive hva du føler. Du har inspirerende biler og tekster. Du burde hatt en høyere plass på topplisten <3 elsker bloggen din

er den samme som over der aahah

Mille 05.12.2013 kl.22:43

Jeg leser bloggen din, fordi du har en veldig fin og inspererende klesstil, og så virker du så utrolig hyggelig. Selv om jeg ikke kjenner deg:)

mille.eriksen@hotmail.com

marte jacobsen 05.12.2013 kl.22:44

Jeg leser bloggen din fordi du er en av få bloggere som har en veldig ryddig og interessant blogg, i hvert fall fra mitt synspunkt. Måten du utrykker deg på gjennom bildene dine og hvordan du skriver på er svært annerledes enn hvordan andre bloggere gjør det, du klarer å gjøre bloggen veldig personlig. Det gjør deg til min favoritt blogger, og er grunnen til at jeg leser din blogg!

email: marte.tj@hotmail,com

Marianne 05.12.2013 kl.22:44

Jeg leser bloggen din fordi du virker som ei tvers igjennom godhjerta jente med bein i nesa. Du er ikke redd for å vise hvem du er. Innleggene dine er veldig varierte, noe som gjør det spennende å klikke seg innom bloggen din. Til slutt må jeg bare få si at klesstilen din er en stor inspirasjonskilde for meg, og at du er utrolig vakker! Stå på videre Anniken :)

Ella 05.12.2013 kl.22:46

Det finnes så mange grunner til at jeg leser bloggen din, men blant annet fordi den er fylte med nydelige bilder, regelmessig oppdatering og har et fint design! Du er inspirerende på så mange måter, og jeg elsker å lese bloggen din! Liker veldig godt når du legger ut innkjøp/outfit, det gir meg masse inspirajson og gir meg lyst til å kjøpe akkurat det samme du har. Kan ikke telle hvor hvor mange ganger jeg har ønsket meg ting etter at jeg har sett deg gå med det. Keep up the good work!

ella.nic@hotmail.com

Anette 05.12.2013 kl.22:46

Westnes.anette@hotmail.com

Jeg leser din blogg fordi hele du er veldig inspirerende og godt forbilde for veldig mange! Du har en super bra stil og er utrolig vakker! Du virker som en super herlig jente og med masse utstråling.Jeg har også veldig lyst til å vinne disse brillene, reiser snart på ferie så hadde jo vært knall med et par briller!:)

Tina 05.12.2013 kl.22:47

Hei! Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du skriver utrolog bra og bander viktige temaer og følelser sammen med mote i en perfekt mix. Jeg elsker å lese om tankene dine og kjenner meg veldig ofte igjen. Dessuten er du helt nydelig å se på og tar gode bilder!

tina_haandball@hotmail.com

Louise 05.12.2013 kl.22:47

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du har en bra blogg som er inspirerende!<3

louise_karl_sen@hotmail.com

Sander Maurud 05.12.2013 kl.22:48

Jeg leser generelt ikke blogger, men det betyr ikke at jeg lkke leser. Helt siden jeg ble introdusert til selveste Kong Halvor, så har jeg egentlig ikke lest noe særlig blogger. Egentlig bare hatet på dumme nymfo bloggere (jeg mener ikke deg nå altså, men type Heidi Alexandra osv...). Av en merkelig grunn syntes jeg det er mer spennende nå, med tanke på at de som blogger er fra mitt eget kull. Egentlig, så har jeg ingen spesiell grunn til at jeg leser bloggen din, men jeg er ganske sikker på at det er fordi du er pen og utrolig pen. Takk for meg.

Karoline 05.12.2013 kl.22:49

Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg! Jeg elsker bloggen din og er innom mange ganger hver dag!

Jeg har hatt det veldig tøft i det siste, og når jeg har klikket innom bloggen din får du meg alltid i godt humør :) Du er et kjempefint forbilde, og jeg håper jeg kan bli som deg en dag!

Miriam F 05.12.2013 kl.22:50

Jeg leser bloggen din, fordi jeg kan relatere til det du skriver. Det merkes veldig godt at du er deg selv og du legger heller ikke skjul på at du har dårlige dager og perioder slik som resten av oss. Det er mange andre blogger, som velger å ikke skjule det negative, men det blir fort for mye av det også! Du skriver det akkurat sånn som du har det, og du klarer også å finne noe positivt i alt, som også har hjulpet meg masse, med å finne positivitet i det negative i mitt liv også. Så du og denne bloggen har hjulpet meg masse!! Jeg liker også veldig godt stilen din, måten du fremstiller den på og måten du legger opp innleggene dine! Du har en nydelig helhet over bloggen og dens design, og innholdet i innleggene matcher det hele. Det er rent, enkelt og veldig forståelig! Ser virkelig opp til deg som person og blogger! Stå på videre, fortsett å vær sterk, og jeg gleder meg til å følge deg videre! (: Uansett om jeg vinner solbrillene eller ikke. Hehehe :D

e-mail: miriamfnetskar@live.no

Elisabeth Enge 05.12.2013 kl.22:50

Jeg leser bloggen din fordi jeg får masse inspirasjon av klesstilen din og hvordan du er! Synes du virker som ei utrolig hyggelig jente, og ikke noe overfladisk rosabloggger!

elisabethpia05@hotmail.com

Rikke Hjelseth Larsen 05.12.2013 kl.22:50

Jeg begynte først å lese bloggen din etter Teenage Boss, etter det har jeg vært innom nesten hver dag. Du har en helt rå fin stil og har såå mye fine klær som du viser fram og det er så gøy å se på. Du skriver også mye bra og variert. Det er virkelig verdt å ta en titt innom bloggen. :-) Den er også veldig ryddig og lett å følge med på. Du blogger jo også hver dag noe som er et pluss i boka :-) Jeg elsker bloggen din Anniken!

Rikkehl@outlook.com

Åse Håheim 05.12.2013 kl.22:50

Jeg begynte og lese bloggen din etter at jeg hadde sett deg på teenage boss. Etter og ha sett episoden du var med i skjekket jeg ut bloggen din, og har siden det vært fast leser! Det som jeg liker så godt med din blogg er at du er litt personlig og lar oss lesere få et innblikk i hvordan du har det, og ikke vare om overfladiske ting. Ikke misforstå meg for jeg elsker outfit-innleggene, sminke-innleggene og produktanmeldelser og, men jeg liker allerhelst de litt mer dype innleggene! Jeg kjenner meg ofte igjen i det du skriver. Jeg følger også spotifylisten din "unrealese all the pain tonight", og denne listen hjelper meg på tunge dager. Virkelig elsker den! Du er en stor inspirasjon for mange. Ikke slutt og tro på deg selv og alt vil gå bra her i livet, Anniken!

Epost: asehaheim@hotmail.com

Karoline Hatvik 05.12.2013 kl.22:50

Jeg leser bloggen din fordi du virker som en utrolig flott person både på innsiden og utsiden. Bloggen din er med på å spre glede til mange, som da inkluderer meg. I tillegg er ikke bloggen din full av overfladiske innlegg, noe som er veldig positivt, hvertfall for min del! Stå på videre Anniken!

karolinehatvik@gmail.com

Rikke 05.12.2013 kl.22:52

Jeg leser bloggen din fordi du er så orginal! Du er ikke som de andre toppbloggerne som fremstiller livet sitt perfekt. Du viser både negative og positive sider, og du er ærlig. Du fremstiller deg selv som en normal jente med et normalt liv, som både har dårlige og gode dager - slik som alle oss andre her ute. Innleggene dine er inspirerende og jeg blir veldig glad av å lese bloggen din :-)

Mari 05.12.2013 kl.22:53

Jeg leser bloggen din på grunn av din flotte utstråling. Du er en inspirasjon for både stil og personlighet. Du skriver på en måte som hjelper andre opp istede for å dra dem ned. Måten du står for det du mener, og hvordan du klarer å uttrykke følelser gjennom bloggen er også veldig beundringsverdig. Du har mye å lære verden.

Maribs95@hotmail.com

ine kristine 05.12.2013 kl.22:53

Jeg leser bloggen din fordi jeg digger deg så,

prøver nå å vinne dette, selv om sjangsene er små.

Ingen er så pen som Anniken nei,

du er fantastisk flink og ingen er som deg.

Er det too much smisk å diske opp med dikt?

Må være lov å prøve å stille opp med slikt.

Selv om jeg aldri vinner håper jeg nå du vet at du,

er så superduperhimmelsk herlig at jeg blir sjalu <3

Haha, herregud, kan ikke klage på innsatsen iallefall! Ha en herlig kveld fine deg :D

Maiken Ruud 05.12.2013 kl.22:53

maiken.j.ruud@gmail.com

Jeg leser bloggen din fordi du har et superfint design, mange finne bilder og interessante innlegg. Du har en stil som jeg liker og stilen din er mindre "mainstream". Selv om du blogger om typiske jenteting blir du ikke HELT rosablogger heller.

Og ikke minst ELSKER jeg at du står opp for de som ikke kan klare det selv. Utrolig flotte innlegg om dyr og dine meninger. Du er er tøff jente- fortsett sånn!

Jenny 05.12.2013 kl.22:55

Jeg leser bloggen din fordi du er inspirerene og jeg liker at du varierer på hva du skriver og bildene dine. Og at du er deg selv og tørr å si det du mener

jenny.q.n.p@hotmail.com

Miriam Høyheim Skintveit 05.12.2013 kl.22:56

Jeg leser bloggen din fordi du virker som en utrolig flott person både på innsiden og utsiden. Bloggen din er med på å spre glede til mange, som da inkluderer meg. I tillegg er ikke bloggen din full av overfladiske innlegg, noe som er veldig positivt, hvertfall for min del! Du inspirerer så mye!! Stå på videre Anniken!

miriamskintveit@hotmail.com

Vilde Austad 05.12.2013 kl.22:57

Jeg leser din blogg fordi du prøver ikke å framstille livet som det perfekte liv.. Du Viser at selv en vakker, populær og herlig jente kan ha nedturer og du innrømmer det! Mange toppbloggere skjuler disse sidene og livene deres vil virke problemfritt og perfekt.

Jeg leser også bloggen din fordi du har en utrolig bra stil, du er nydelig og du blogger veldig bra!! Jeg kommer hvertfall til å fortsette å lese DIN blogg så lenge du blogger!! Stå på Anniken ❤️

Vilde.austad@gmail.com

Aleksandra 05.12.2013 kl.22:57

Jeg kom over bloggen din, helt tifeldig for en stund tilbake. Hovedgrunnen til at jeg har blitt fast leser er at jeg føler meg så utrolig motivert og inspirert etter jeg har klikket meg inn på bloggen din, en inspirasjon og motivasjon jeg har trengt, den siste tiden. Du har ett fantastisk nydelig utseende, og skriver utrolig bra! Du treffer meg i hjertet mange ganger med hva du skriver, og tar utrolig godt vare på leserene dine! Stå på masse, Anniken! <3

karoline haugland 05.12.2013 kl.22:58

Jeg leser bloggen din fordi du er inspirerende og jeg elsker stilen din

Karoline.5265@hotmail.com

Andrea 05.12.2013 kl.22:58

Jeg leser akkurat din blogg fordi du er en helt utrolig inspirerende jente. Både i klesstilen din , bildene dine og personligheten/ tankene dine. Pluss at du skriver bra og utfyllende. Jeg liker også at du klager og ikke skriver typisk rosa blogger innlegg. Du er itilegg utrolig pen, og med en fantastisk stil som ikke er lik andre. Sånn som den nye vesken din. Du er også et bra forbildet og en veldig inspirerende jente. Du er en super blogger som jeg har lest lenge!

andreaangell999@gmail.com

Ellida 05.12.2013 kl.22:58

Jeg leser bloggen din fordi du gir meg utrolig mye inspirasjon! Har lest mange blogger, men din er den eneste jeg leser fast hver dag! Du er utrolig flink til å skrive og jeg liker at du skriver om personlige ting, itilleg til mote og mye annet. Innleggene dine er heller ikke overfladiske og det virker som om du bryr deg om de tingene du skriver om! Jeg elsker virkelig bloggen din<3

ellidao@hotmail.com

Maiken Gran Olsen 05.12.2013 kl.22:58

Du gir meg inspirasjon. Du er en veldig pen jente, og jeg må si jeg sitter som en sjalu gris når jeg får se de flotte bildene du legger ut. Du er rett og slett perfekt? Jeg leser bloggen din, siden du virker veldig jordnær i forhold til de andre bloggerne. Du har igså en veldig fin klesstil som gir meg inspriasjon :)

Malin 05.12.2013 kl.22:59

Jeg leser bloggen din fordi du virker som en ærlig person, du er virkelig verdens nydeligste og jeg ser opp til deg! Smilet ditt og øynene dine er fantastiske, og jeg beudrer deg som tør å ha en så nydelig stil :-)

Malin.flad@live.no

Heidu! 05.12.2013 kl.23:01

Jeg leser bloggen fordi hele du er veldig inspirerende og godt forbilde for veldig mange! Du har en super bra stil og er utrolig vakker! Du virker som en super herlig og flott jente !! :))

Du tar utrolig mange fine bilder, outfit-innleggene er sååå vanvtitg kule, sminke-innleggen, men jeg liker allerhelst de litt mer dype innleggene! Jeg kjenner meg ofte igjen i det du skriver. Klestilen din er også helt fantastisk- kunne ønske jeg også var så flink med stil og klær, da hadde jeg nok smeltet fler guttehjerter for å si det slik hehe. Mange av bildene av deg ser det ut som at du jobber som modell og jeg lurer litt på om det virkelig er du som har satt sammen antrekkene.

Det var egentlig etter at du var med på seirien i nrk at jeg ville begynne å føle deg, rett og slett fordi du virket som en veldig spennende og kul person, med et glimt i øye. Du virket liksom bare så hyggelig, glad og lykkelig. Etter jeg klikket meg inn på bloggen din før første gang, har jeg bare blitt "avhengig" av bloggen din som både gir meg inspirasjon, kreativitet og glede i hverdagen:)

Solveig fjellsjø

solveig_fisk@hotmail.com

Marie Fedog 05.12.2013 kl.23:02

Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg veldig med klesstilen din! Jeg elsker utseendet ditt og måten du skriver på og alt egentlig :D

Mari 05.12.2013 kl.23:02

Leser bloggen din fordi du virker som en herlig jente som ikke bare blogger om overfladiske ting som mote og sminke, men mer om tanker og om fokus på dyremisshanding. For og ikke glemme at du er veldig pen og har en fin stil :-) mari-skogmo@hotmail.com

Amin Huynh 05.12.2013 kl.23:03

Jeg leser bloggen din, først og fremst for du virker som en ærlig person, og ikke en typisk rosablogger. Jeg liker spesielt godt at du nevner dine sorgfulle tider, på den måten viiwer det at du er en sterk person og ikke minst et forbilde for andre med tilsvarende opplevelser. Andre egenskaper som jeg tror beskriver deg er snill, god og omtenksom, og du virker som en utrolig god venn! Bloggen fremstiller deg som et ekte menneske med både oppturer og nedturer. Jeg liker veldig godt at du tør å være du, og er ikke redd for å stå opp for deg selv. Det gjør at jeg vil det samme.

Andre grunner til at jeg leser bloggen din, er på grunn av den unike stilen din. Du er så kreativ med å mixe og matche, som gjør at jeg får inspirasjon til å også variere stilen min. Ikke minst, er du utrolig pen!

Ønsker deg kun godt!

amin_huynh@hotmail.no

Christina 05.12.2013 kl.23:04

Jeg leser bloggen din fordi du virker som en person med ærlige meninger og for at du blogger for du synes det er gøy. Ikke fordi du får penger eller gratis klær osv. Synes du er ei jente med fantastisk god stil og du er veldig inspirerende!! Skulle virkelig ønske jeg også kunne tørre å ha en ordentlig kul stil som deg, og hvis jeg tør har jeg nok turt det pågrunn av deg! Stå på:D

05.12.2013 kl.23:05

jeg leser bloggen din fordi du gir meg utrolig mye inspirasjon, og så er du nydelig i tillegg lisafagertveit@hotmail.com jeg er har fulgt bloggen din helt siden jeg så deg på teenage boss <3

Rebecca Mathisen 05.12.2013 kl.23:05

Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer seg mye med de fine og lyse bildene dine! Først leste jeg fordi det var interessant å lese bloggen til noen som var sammen med Mikkel, men nå liker jeg å lese den på grunn av deg som person, fordi du virker som en herlig jente som virkelig ikke hadde gjort noe å bli kjent med!

Thea Østad 05.12.2013 kl.23:07

Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du er et utrolig stort forbilde for meg! Jeg har lest bloggen din fast veldig lenge nå og går aldri lei! Du er utrolig pen, har en inspirerende stil, tar fantastiske bilder og tørr å si hva du mener! Utstrålingen og smilet ditt er rett og slett nydelig! Du er det man kan kalle en original og ekte blogger, for du prøver ikke å fremstille livet ditt som perfekt. Du beviser at du er som alle andre, og det er så utrolig herlig! Et stort pluss er at du har et veldig fint og overskikkelig design!

Du er fantastisk Anniken, stå på videre <3

thea0328@gmail.com

Sofie 05.12.2013 kl.23:07

Jeg synes du er ei veldig inspirerende jente, og du er ikke redd for å skrive om vanskelige ting. i tillegg så skriver du så utrolig vakkert, at det nesten er kunst. jeg sitter igjen like imponert hver gang!

sofie_byber@hotmail.com

Hanna 05.12.2013 kl.23:07

Leser bloggen din for å få masse inspirasjon til hverdagen, verdt å lese! :))

Lise 05.12.2013 kl.23:07

Du må vel ha den kuleste stilen, og beste bloggen! Du er en person jeg virkelig ser opp til og du er et forbilde. Ikke bare for meg, men for veldig mange tror jeg. Du virker så utrolig hyggelig, snill og omsorgsfull. Du har også den fineste bloggen, og måten du skriver på er så interessant! Så jeg er vel innom bloggen din 5-7 ganger om dagen for å sjekke om du har blogget.. Og det sier vel litt? Men ja.. Stå på!

Lisechristine_wam@hotmail.com

<3

Nora 05.12.2013 kl.23:07

Jeg leser bloggen din, fordi jeg får veldig god inspirasjon og du har en dritkul stil. Du skriver veldig ærlig virker det som og du skriver også om de dagene som ikke er noe bra. jeg synes det er en veldig koselig blogg å lese, og det er alltid din blogg jeg sjekker først når jeg skal lese blogger.

nora.monserud@hotmail.com

Julie Krabset 05.12.2013 kl.23:08

Første gang jeg kom inn på bloggen din (husker ikke hvordan) da så jeg bare masse fine outfits, veldig flott jente og veldig fine innlegg.

Nå leser jeg bloggen din hver dag, og du er en stor inspirasjon ( dette er ikke for å skryte) men jeg syntes at du har så utrolig bra stil og elsker outfitsene. Det er virkelig til hjelp hvis jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg feks. Også syntes jeg at du skriver fine innlegg som er meningsfulle og hjelpsomme! :)

julie_anine_98@hotmail.com

Mari Nubberud 05.12.2013 kl.23:09

Jeg begynte å lese bloggen din fast etter du var hos oss med Mikkel, for å se på alpakkaene :) etter det leser jeg alltid bloggen din! Du er suuper flink<3

Stor hilsen :*

Julie 05.12.2013 kl.23:09

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes den er veldig inspirerende. Du inspirerer med antrekkene dine og alle de fine bildene, tipsene etc du legger ut. Jeg synes du fortjener en høyere plass på topplista, fordi man ser at du legger mye arbeid ned i bloggen din. Du skriver i tillegg utrolig bra, og har veldig bra formulerte innlegg, noe som gjør at det er enda morsommere å faktisk lese alt som står i innleggene du skriver. Du er den eneste bloggen jeg er innom hver eneste dag, fordi jeg vet at det alltid kommer et bra innlegg når man går inn på bloggen din. Du skuffer aldri med innleggene du kommer med, og du vet å holde leserne interesserte. Jeg syns bare du virker som en tvers igjennom god person, og jeg håper virkelig du vinner årets ungblogg (som jeg har stemt deg videre på) i blogawards i år <3

julie_skovly@hotmail.com

Ingrid Saga Andersen 05.12.2013 kl.23:10

Jeg leser bloggen din fordi du er så fantastisk inspirerende! Enten om det kommer til stil og mote, skjønnhet, meninger eller tanker og følelser, skriver du alltid så ærlig og "nakent" om du skjønner hva jeg mener. Du legger ikke skjul på at du også kan ha dårlige dager, men da skriver du ikke en negativ og deprimerende tekst, tvert i mot! Du skriver inspirerende. Alltid! Og jeg kjenner meg sånn igjen i det du beskriver.

Du er også helt vanvittig vakker, og jeg vet ikke om noen som er nydeligere enn deg! Det er egentlig nesten litt latterlig at det går ann å se så bra ut, haha! Du framstår virkelig som en herlig person tvers gjennom, Anniken! Og tusen takk for alt du deler! DU INSPIRERER <3 klem!

ingridandersen99@gmail.com

sotangen 05.12.2013 kl.23:10

Jeg leser bloggen din fordi du har en veldig fin klesstil, og jeg liker veldig godt skrivemåten din. Du engasjerer deg i de "rette" tinga, og bryr deg om andre (virker deg som!). Du er også veldig flink til å ta bilder :-)

synnve-ot@live.no

Karina Osuldsen 05.12.2013 kl.23:10

Du har og forblir en kjempe stor inspirasjonskilde for meg. Du er vakker, jordnær og herlig!

Martine Monsen 05.12.2013 kl.23:10

Jeg leser bloggen din rett og slett for du virker så super søt og at bloggen din generelt er i veldig bra Bildene dine er utrolig bra tatt og designet ditt er super stilig itillegg(rosafargen er dødsfin forresten) <3

Digger også at du har variasjon i innleggene dine, du blogger litt om mattips og at du har meningsinnlegg, der du skriver det du mener. Det er nokke som er et stort pluss for det er mange toppbloggere som kun skrive om innkjøp, ferier osv! Menst du skrive nokke annet enn bare det :)) Itillegg så har outfits som er tommel opp hos meg!! Må også legge til at du er DØDSpen, woow!!

Ida Celine 05.12.2013 kl.23:11

Jeg leser bloggen din fordi du er en utrolig flink blogger og du inspirerer meg utrolig mye med klesstilen din.

Den er bare så utrolig kul! Du legger også ut innlegg som ingen andre bloggere tørr å legge ut som for eksempel dårlige dager og masse mer og det er utrolig kult og tøft gjort av deg. Andre blogger legger ut bare de samme innleggene hele tiden om at dem har hatt en fantastisk dag og dem har kjøpt seg nye sko osv. Men du legger ut så mye mer folk kan tenke over. Som da du la ut det innlegget om de stakkarslige dyra som har det så vondt bare for at vi skal ha ekte varer. Du har så mange lesere og da får du folk til å tenke over hva dem kjøper og at dyra har det så vondt. Det var sikkert mange som ikke viste noe om det dyreplageriet det og som sikkert tenker over det nå. Også er det utrolig tøft at du tørr å legge ut dine egne meninger og dine tanker over ting som er viktige. Du har også utrolig mange fine bilder og jeg vet ikke hvorfor men jeg blir altid utrolig glad etter at jeg har lest bloggen din:D den er utrolig fin!

Du gir meg nye innspirasjoner for hver gang jeg ser på bildene dine og leser innleggene på bloggen.

Du er en utrolig herlig jente som tørr å stå for sine meninger om noe og vise ved hjelp av bloggen hvem du er og hvem du vil fremstå som og det er utrolig bra.

Alt er bare så bra med bloggen din! Du får bare lyst til å lese den mer å mer :)

Ida.celine@hotmail.com

Betina 05.12.2013 kl.23:11

Jeg leser bloggen din fordi, du har så utrolig god stil og du gir meg så mye inspirasjon. Du er en person som jeg kan kjenne meg gjen i og jeg er så utrolig glad for at du snakker om problemene dine. Du er ikke en av de som later som om alt er greit her i livet, du innrømmer dine feil! Det er noe av det jeg digger ved deg!!

Mail: betina-mg@hotmail.com

Hanne Reinsve 05.12.2013 kl.23:12

Hei Anniken :)

Jeg leser bloggen din, fordi du inspirer meg til å holde motet oppe selv om det kan se litt mørkt ut. Jeg kommer selv fra utkanten av Drammen og har sett deg flere ganger på skolen. Du har alltid virket som en populær og super hyggelig person(selv om jeg aldri har snakket med deg før), og når jeg da leser om hvordan du ble behandlet på skolen så blir jeg veldig trist.

Jeg er egentlig ikke en person som bryr meg så veldig mye om mote og hva som er inn, men jeg syns at stilen din er drit kul. Når jeg leser bloggen din så får jeg lyst til å kjøpe nye ting som jeg liker, ikke bare det alle andre vil man skal bruke.

Har lest bloggene dine i rundt 2 år nå, og jeg blir aldri lei. Er alltid like spent på hva som skjer i neste innlegg :)

hanne.reinsve@hotmail.com

Anna 05.12.2013 kl.23:12

Fordi du er utroligt smuk og inspirerende og ikke mindst norsk ;-)

Jeg elsker at din blog skiller sig ud og at du kommer med nogle mere personlige indlæg hvor du viser at dit liv heller ikke er perfekt men at du stadig har det super godt og lever dit liv fuldt ud ☺️😉 Det hjælper måske andre til at se at ingens liv er perfekt i forhold til hvad de andre "rosabloggere" viser. Du viser virkeligheden.

Håber du forstår mit dansk :-)

- annabirchskoubo@hotmail.com

Veslemøy 05.12.2013 kl.23:13

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du er en inspirerende jente med en fantastisk stil. Jeg er også inspirert av dine gode innlegg om pels og dyr.

Gina 05.12.2013 kl.23:14

Du virker som ei blid jente som sprer masse positiv energi! Du inspirerer leserne dine på et høy nivå og kommer med masse nyttige tips. Du har også en blogg som skiller seg ut på en positiv måte, det er veldig viktig. Det kan fort bli for mange blogger som kun blogger om kosthold, mote, trening, sminke etc. Din skiller seg ut ved å bruke variasjon på både skrivemåte og innleggene som publiseres. Du tar klare og gode bilder som gjør at blogger i seg selv blir mer overskikkelig og interessant. Det virker som du har gode, strukturerte dager som er planlagt på forhånd. Du blogger også alltid fast, du tar aldri laaaange blogg pauser. Pluss i boka! Det er også imponerende at du alltid klarer å fremstille deg så positiv og glad, for det tror jeg du er også i virkeligheten :-) Forsett slik du gjør, det er tross alt en grunn til at nettopp du er plassert på topplista.

Lise Lotte 05.12.2013 kl.23:14

Jeg startet å lese bloggen din etter du var på Teenage boss, for jeg syns du var så pen! Nå leser jeg bloggen din for du er en av de få bloggerne som blogger om alt, og det er mye mer spennende enn å lese de som har det perfekte liv og skjuler mye av sannheten! Du er en stor inspirasjon!

Tonje 05.12.2013 kl.23:15

jeg følger bloggen din fast for du er jordnær og åpen i det du skriver. Du har en bra stil, blanding av klassisk og comfy klar, det elsker jeg! I motsetning til de andre toppbloggerene viser du ditt ærlige jeg, har du komplekser godtar du det på en veldig god måte. innleggene dine er kjekke og lese, ofte får det meg til å tenke. Du har et godt ordforråd og variert språk, som gjør bloggen din kjekk å lese! utseende ditt er vakkert og du er deg selv, du virker rolig og ikke noe høy på pæra derfor er du en av mine favorittbloggere :-)

smilet ditt smitter forresten!

ha en fin jul videre! klem

Marte strømmen 05.12.2013 kl.23:15

Okei. Veit ikkje kor eg skal begynne.

Du er så sjukt pen, du er mitt største forbilde.

Bloggen din er inntrisang å lese, den er morsom, elsker tipsene dine og når du forteller om mote å sånn.

Du er bare den fineste.

Går ikkje ann å vere så pen som deg<3

Eg såg deg på tv på sånn teenegerboss eller nokke sånn.

Eg såg på det heile tida akkurat den episoden<3

Du er best. Du har så sjukt koselige og bra'e innlegg.

Eg er en av dine største fan!!

Eg håper eg vinner. Eg har ønska meg rayban lenge.

Men eg får det ikke.

Eg misunner deg Anniken. Utsenet, øynene, klærene , håret, allllt!!<3

Du er bare heilt konge. Elsker bloggen din!!<3

Såg deg ein gang. Tror eg skulle dø. Eg skulle gå bort til deg å få auto grafen men så gikk du:(

Bloggen din er bare Den er beste.

Den burde ligge på første plass, heile tida!!

Eg håper du leser denne komentaren, det hadde betyd alt å møte deg igjen.

Det er akkurat som , du veit når alle har så lyst å møte miley cyres, så betyr det liker masse for meg å møte deg!!

Eg hadde sånn seriøst hoppet høgt oppi taket om eg hadde vunnet.

Det hadde betyd veldig masse Anniken!

Anniken forever<3 loveuu!!

Stor klem meg!!<3

Malin 05.12.2013 kl.23:16

Jeg leser bloggen din fordi du er en utrolig inspirasjon! Du virker super skjønn og grei og jeg digger klesstilen din!

malin.algroy@hotmail.com

Marit Kristine E. Bøhn 05.12.2013 kl.23:16

Jeg følger bloggen din for inspirasjon. Jeg er veldig fascinert over hvordan du skriver og formulerer deg når du har skrevet et innlegg. Du skriver så åpent, og jeg kan lett kjenne meg igjen i det du skriver. Jeg synes det er bra at du ikke bare skriver om mote, men også om andre emner og saker som interesserer deg, som f. eks dyr. Jeg føler at bloggen representerer deg som person veldig bra, og mens jeg leser blir jeg bedre kjent med deg i hvert innlegg!

Jeg må innrømme at bloggen din er en av mine favoritter! Det er noen dager jeg bare gleder meg til å lese hva du har postet på bloggen! hihi.. Selv om du er under "rosa" blogger kategorien, men jeg syns at denne bloggen er noe mer. Det er ikke en typisk rosablogg - det er heller en blanding av deg, mote, følelser og tanker! Men jeg liker jo dine outfits veldig godt da! Det gir meg nye ideer om hvordan jeg kan matche og style et antrekk. Og det liker jeg svært godt! Håper du kommer til å forsette å blogge i en del år. Jeg er fullstendig sikker på at jeg kommer til å følge bloggen din <3

Hilsen Marit! <3

Mail: marit-k@hotmail.com

Christina 05.12.2013 kl.23:17

Jeg leser din blogg fordi du er et utrolig inspirerende menneske. Du skriver ikke kun innlegg om hverdagen din, men du legger sjelen din alt du gjør! Antrekkene dine er helt nydelige, og du er virkelig favorittbloggeren!

Cheerely96@hotmail.com

Arsema Tewelde 05.12.2013 kl.23:17

Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer med så utrolig mye og du skriver veldig bra innlegg og bloggen din er fristende å lese, fordi du legger ut masse bilder om mote, sminke og alt! Elsker bloggen din! <3

Arsema1998@hotmail.com

Anna Viste 05.12.2013 kl.23:18

Startet med å lese bloggen din fordi du er helt SINNSYKT nydelig, men etterhvert å innså jeg at du var mer en bare et utseende. Du er inspirerende, ærlig, morsom og virker så utrolig sterk. Du virker som ei jente som det ikke er noe vondt i; du er imot dyremisshandling, skriver aldri noe vondt om noen, men skriver mye positivt om mange, DET gjør du.

Håper du fortsetter den gode bloggingen, får du er nemlig den første bloggen jeg klikker meg inn på.

Anna Viste

annaviste@hotmail.com

Eline 05.12.2013 kl.23:19

Heihei :) Det er ikke lenge siden jeg oppdaget bloggen din, men siden jeg gjorde det har jeg lest hvert eneste innlegg. Jeg syns du har en veldig fin klesstil og tar fine bilder, og du virker som en søt og hyggelig jente :) Det at du skriver om dagligdagse ting er også positivt. Liker blogger der man får "litt av alt" ;)

eline_engum@hotmail.com

Oda Johanne Kastås 05.12.2013 kl.23:23

Bloggen din gir meg utrolig mye inspirasjon. Jeg har fulgt bloggen din en god stund nå, og du har hjulpet meg gjennom vanskelige perioder. Du er en blogger som også deler de dårlige dagene dine med oss. Du skriver om hvordan Anniken's hjerte har det og du oppfordrer deg selv til å være sterk. Det er her du har hjulpet meg, fine sitater og gode ord som har fått meg til å tenke i riktig retning.

Jeg slenger med yndlingssitatet mitt: "If you can dream it, you can do it."

Oda Johanne Kastås, odajohannekastaas@hotmail.com

may-teresa 05.12.2013 kl.23:24

jeg leser bloggen din fordi å lese og se en så positiv jente, hver eneste dag, det er faktisk en hverdagsglede som også gjør MEG i glad og positiv. <3

may-teresa@hotmail.com

Jane 05.12.2013 kl.23:28

Jeg finner mye inspirasjon i bloggen din og er alltid like gøy å se at det har kommet nye innlegg:)

janetorg@online.no

Charlotte Marie Bårdsen 05.12.2013 kl.23:28

FORDI JEG ELSKER DEG MIN KJÆRE BESTEVENN

Hanna 05.12.2013 kl.23:28

For det første er du en utrolig inspirasjon for meg i både klesveien og måten du skriver på. Elsker måten du klarer å være personlig i inleggene dine, samtidig som du har privatliv og ikke "blotter" deg som mange av de andre toppboggerne. Jeg har lest bloggen din helt siden jeg så deg i Teenag Boss, og synes du virket som en utrolig kul person, så jeg søkte opp bloggen din. Siden det har jeg vært fast leser, og digger bloggen din! Bildene dine er veldig fine, og lyser opp bloggen - noe som jeg synes er veldig viktig. I tillegg er innleggene dine gjenomførte og interessante å lese, virker ikke som du er opphengt i kvantitet, men opptatt av kvalitet, som jeg tror er en grunn til at bloggen din er en av de jeg stikker innom flere ganger til dagen :)

hanni_1998@hotmail.com

Julie Torsvik 05.12.2013 kl.23:29

Jeg leser bloggen din først og fremst fordi du blogger kjempe bra. Jeg får utrolig mye inspirasjon når jeg leser bloggen din og sitter å smiler fra øre til øre mens jeg leser. Du skiller deg ut blandt topp bloggerne, noe som jeg liker veldig godt. Måten du skriver på og formulerer på ting er veldig bra, og gjør at det er lett å lese. Du blogger også ofte, forskjell til mange andre, noe som er kjempe positivt. Også må jeg jo innrømme at utsendet ditt er til å dø av, du ser helt fantastisk ut og jeg er virkelig, virkelig sjalu på det stadiet. Stilen din er også helt unik og veldig fint, digger måten du styler alt sammen på og får det til å passe.

Når jeg leser bloggen din, så føler jeg at du gir meg noe. Jeg kan sitte å lese bloggen din en hel dag, lese de gammle innlegene og sitte å se på videoene dine. Dette er noe helt spesielt og det er kun din blogg jeg føler det sån på. Stå på videre, jeg digger deg!!

Mail: Julie-b-torsvik@hotmail.com

Katja 05.12.2013 kl.23:32

Jeg leser bloggen din fordi du skriver så fint, personlig, og er flink til å ta fine bilder med små, søte tekster :) Du lar deg ikke påvirke av hva andre mener, og har en særegen og utrolig fin stil. Jeg liker at du ikke har og reklamerer for alt det de andre bloggene reklamerer for. Det virker som om du velger sponsorene dine med omhu utifra dine personlige preferanser og ikke utifra hva som er "in" eller best betalt. Dessuten har du nydelig hår, Åh! Hver gang jeg er innom bloggen din får jeg motivasjon for å spare ut håret mitt. Stå på og fortsett slik, digger virkelig bloggen din :)

Cherrywaces@live.no

Line Bülow 05.12.2013 kl.23:33

Jeg læser din blog, fordi du er inspirende og myke flot! Har læst den siden jeg kom hjem fra at have arbejdet i Norge og den har bare fanget min interesse. Du er en sej tøs, that's why :-)

Marit 05.12.2013 kl.23:35

Anniken, bloggen din er spesiell i forhold til alle andre bloggere. Hvorfor er ikke du høyre opp på topplista? Jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen for å se om det har kommet nytt innlegg. I starten var det fordi du var sammen med Mikkel, også tenkte jeg "herregud for en heldig fyr!". Også leste jeg mer og da fant jeg ut at det du skriver er så personlig og du skriver om det DU vil og ikke kopiere andre. Du gir mye inspirasjon og der snakker jeg vel for alle som leser bloggen din. Du skriver om viktige ting som du engasjerer deg for og motiverer andre! Mange sier at topp bloggere påvirker unge negativt, men ikke du! Det at du kan innrømme for oss leserne at du har en dårlig dag eller periode, er modig! Du er sterk og kan vise at man kommer seg gjennom det. Det at du smiler og motiverer deg selv tyder på at du er en sterk jente, og ikke for å glemme vakker ❤️

Mariitjs@hotmail.com

Elise Marie Jørgensen 05.12.2013 kl.23:36

Jeg leser bloggen din fordi du har vært et forbilde lenge! Du er virkelig en inspirasjon for alle og som jeg har skrevet før var jeg utrolig stolt når du gadd å bytte klistremerker med lille ubetydelige meg da jeg gikk i 5-6 klasse! Du har en utrolig fin stil som er veldig inspirerende og super søt, jeg skulle virkelig ønske jeg eide hele klesskapet ditt! Du viser alle at selv om de har en tøff tid kommer man seg igjennom det, du setter mot i hverdagen min, viser at ting ikke alltid er helt bra for perfekte jenter heller. For du er virkelig perfekt. Personligheten din virker herlig og jeg skulle virkelig ønske jeg kjente deg!

Jeg har fulgt bloggen din så lenge jeg kan huske, og jeg blir så glad når jeg ser deg skinne på moteshow eller som en av de nominerte i Vixen! Du fortjener virkelig å skinne med all den kraften du har, fordi du er en så super og herlig jente, man ser at alle vennene dine elsker deg og det har de en god grunn til når de har en venn som deg! Du har en nydelig blogg, som ikke bare inneholder super søt mote, men også en god hverdag, med både oppturer og nedturer. Jeg liker veldig godt at du ikke er en sånn ''rosa blogger'' som bare drar frem alt det positive og later som det aldri skjer noe negativt. Jeg elsker at bloggen din er så virkelig. Ikke bare en dans på rosa skyer, om du forstår hva jeg mener :)

Eliserandomelise@gmail.com

maren 05.12.2013 kl.23:36

jeg leser bloggen din fordi du virker utrolig søt og inspirerende :)

marensof@live.no

Ida Florèz 05.12.2013 kl.23:39

Leser fordi du er så inspirerende. Du er ikke som de andre rosa bloggerne, som legger ut om hvor perfekt alt skal være. Du er deg, og det er så bra!! Du skriver om dine dårlige og gode dager, og deler de indre tankene med oss, selvom det ikke er om rosa skyer og restylane. Du er virkelig en herlig person Anniken, det må du vite :)

Julie 05.12.2013 kl.23:42

Juliehje@hotmail.com

Jeg leser bloggen din fordi jeg så deg på tv programmet teenage boss.

PIA HOLMEN 05.12.2013 kl.23:43

Jeg leser bloggen din fordi du er en stor inspirasjon for meg! I mine øyne er du perfekt =) Du har alle de kule veskene, klærne, skoene osv.. Det er inspirerende å se på! Liker også at du kommer innom med noen dype innlegg i blandt! Du tørr å vise at livet ditt ikke alltid er helt på topp, og det er det få bloggere som gjør! Du deler en god del med leserene dine, og det viser at du faktisk blogger for en grunn- og ikke bare for å bli "populær" å bli sponset med kule ting. Jeg husker første gang jeg så deg på teenage boss, det var den dagen jeg begynte å lese bloggen din, og siden da har jeg vært fast leser =)

Håper du fortsetter med bloggingen så lenge du klarer! Jeg kommer iallefall til å være en fast leser her uansett hva som skjer :) Du er en kjempeherlig person, og dette synes jeg ut ifra en blogg! Det bør bety noe for deg som blogger. Jeg trenger ikke å "kjenne" deg for å vite hvordan du er, fordi det har du bevist i innleggene dine :)

Stå på!!!

frkpia@hotmail.no

Vibecke 05.12.2013 kl.23:46

Jeg leser bloggen din for jeg synes du er helt nydelig å jeg finner masse inspirasjon fra å lese innleggene dine! du har en fantastisk klesstil som jeg digger!

vibeckesun@hotmail.com

05.12.2013 kl.23:46

ingerid_remen@hotmail.com

jeg leser bloggen din fordi du er min største moteinspirasjon! Itillegg til at du tar kjempe fine bilder. bloggen din lyser opp hele dagen min!

Mari 05.12.2013 kl.23:47

Etter jeg så deg på teenage boss søkte jeg deg opp, og fant bloggen - siden har jeg vært fast leser. Jeg føler du skriver mye som andre kan kjenne seg igjen i, det er en viktig ting.. Men det er ikke bare pga din sinnsykt fine stil jeg leser bloggen din, jeg leser den også fordi du deler mye med leserne dine, og du er ikke bare overfladisk. De tekstene du skriver er så bra, og da du skrev den om å ta en biltur til et sted og skrike, deretter kjøre hjem og sove godt ble jeg så inspirert. Du er en veldig stor inspirasjon på alle mulige måter, og i tilegg er du helt sinnsykt pen.

mari_naug@hotmail.com

Kalyani Isabel 05.12.2013 kl.23:47

Leser bloggen din fordi den er så inspirerende og gøy å lese 💕 du er så flink til å ta bilder og ikke minst outfitene dine er jo P-E-R-F-E-K -T-E ❤️ Skulle ønske det var jeg som eigde klesskapet ditt :) første gang eg begynte å lese bloggen din litt var via Tv programmet du var med i, Teenage boss :) og nå i år har jeg blitt fast leser 💜

Kalyani.isabel@icloud.com

Vilde hagen 05.12.2013 kl.23:47

Jeg leser bloggen din fordi jeg syntes du alltid har vært skikkelig pen og har kjempe kul stil💜 jeg har kjøp mange av tinene du har kjøpt fordi jeg har sett på bloggen din (: jeg liker også din gode personlighet. At du tørr og gå med din egen stil syntes jeg er tøyet skulle ønske jeg var like tøff som deg(:

Vilde_nusse@hotmail.com

Kristin 05.12.2013 kl.23:49

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du skiller deg ut ifra de andre. Det er ikke det at du er noe mindre opptatt av mote eller noe mindre opptatt av produkter enn de andre bloggerne, det er det at du tørr å by mer på deg selv. Du tørr å si ifra hvis du har en dårlig dag, du tørr å skrive innlegg som ikke viser at alt bare er fantastisk og perfekt hele tiden. Det er derfor jeg leser bloggen din. Man blir sliten i lengden av å lese om vippeextensions og hverdager hvor alt er fantastisk, livet er jo ikke sånn.

Cecilie Fredheim 05.12.2013 kl.23:49

Jeg liker bloggen din kjempe godt fordi du er så ærlig og så åpen om alt. Du setter ord på følelser man lett kan kjenne seg igjen i, og du pynter ikke på virkeligheten slik jeg opplever mange andre bloggere. Samtidig inspirerer du meg med alle de fine antrekkene dine!

Ceciilina@hotmail.com

Sara Sofie Strengenes 05.12.2013 kl.23:49

Jeg har lest din blogg helt siden jeg var inne på den for første gang, da jeg så deg i Programmet TeenageBoss :) Helt siden jeg tittet innom for første gang har jeg likt spesielt godt måten du skriver på samtidig som bildene dine. Jeg bare elsker stilen din og misunner deg til tusen!! Selv om jeg ikke kjenner deg synes jeg du virker som en utrolig søt og hjertevarm person. Jeg tittet innom bloggen din hver dag fordi du gir meg inspirasjon og jeg synes det stort sett er interessant å lese det du skriver, samtidig som jeg liker deg som person (slik jeg kjenner deg gjennom bloggen). Håper du aldri gir slipp på bloggen! :)

Vilde hagen 05.12.2013 kl.23:49

Jeg leser bloggen din fordi jeg syntes du alltid har vært skikkelig pen og har kjempe kul stil💜 jeg har kjøp mange av tinene du har kjøpt fordi jeg har sett på bloggen din (: jeg liker også din gode personlighet. At du tørr og gå med din egen stil syntes jeg er tøft skulle ønske jeg var like tøff som deg(:

Vilde_nusse@hotmail.com

June Pedersen 05.12.2013 kl.23:50

Jeg leser akkuratt din blogg fordi du er den mest down to earth bloggeren på topplista idag. Ingen overfladisk eller perfekt liv, bare deg. Det liker jeg.

Sara Sofie Strengenes 05.12.2013 kl.23:51

Jeg har lest din blogg helt siden jeg var inne på den for første gang, da jeg så deg i Programmet TeenageBoss :) Helt siden jeg tittet innom for første gang har jeg likt spesielt godt måten du skriver på samtidig som bildene dine. Jeg bare elsker stilen din og misunner deg til tusen!! Selv om jeg ikke kjenner deg synes jeg du virker som en utrolig søt og hjertevarm person. Jeg tittet innom bloggen din hver dag fordi du gir meg inspirasjon og jeg synes det stort sett er interessant å lese det du skriver, samtidig som jeg liker deg som person (slik jeg kjenner deg gjennom bloggen). Håper du aldri gir slipp på bloggen! :)

sarasofie96@gmail.com

Andrine 05.12.2013 kl.23:52

Jeg leser bloggen din fordi du blogger veldig variert og bra :) Du har alltid noe nytt på lager

ELENA 05.12.2013 kl.23:52

Jeg har lest bloggen din siden jeg såg episoden med teenage boss ifjor. Du har en så personlig og egen blogg, du skriver veldig meningsfulle og tankefulle innlegg. Du har ikke innlegg som kun er sponset, slik som mange andre toppbloggere. Du inspirerer veldig mye både i klesveien, og i personlighet. Dette mener jeg helt ærlig! Er ikke mange bloggene jeg leser, men din må jeg innom hver dag :-) Stå på videre, håper du har det bra!

jento_elena969@hotmail.com

Ane R 05.12.2013 kl.23:54

Jeg leser bloggen din fordi du og dine tanker er spennende og interessante. Du har noe å komme med som ingen andre har, du utrykker det på en veldig vakker måte! Du smitter gleden din over på meg, noe som er veldig fint!

Malèn Punnerud 05.12.2013 kl.23:55

Jeg leser bloggen din hver dag fordi du er et forbilde og du er er veldig inspirerende person som bare er vært å følge med på hver dag. Jeg har bloggen din som app på mobilen så jeg er ofte innom hver dag for å se om du har oppdatert. Å grunnen til at jeg kun ølger akkurat din blogg er fordi du er så inspirerende på så mange måter. Ikke kun det at du har bra stil og alt det der, men du deler alt med oss som gjør at vi kan føle at vi kjenner deg. Jeg er også en person som ikke er en stor fan av ekte pels, og at du også ikke er for det syntes jeg er veldig bra til å være "toppblogger". Jeg blir alltid glad når jeg leser bloggen din. Alt er så bra, både tekst, nydelige bilder og flott design som man bare blir helt forelsket i. Første gang jeg leste bloggen din fikk jeg lyst å fortsette å lese den. Du er utrolig flink!

Du er et flott forbilde, håper du fortsetter en godt stund til!

MVH Malèn

Malenpunnerud@hotmail.com

marthe carstensen 05.12.2013 kl.23:56

Jeg leser bloggen din fordi du virker så utrolig god og omsorgsfull! Første gang jeg så deg var på teenager boss, å jeg husker jeg syntes du var sykt kul og pen, og det syntes jeg enda idag! I tillegg har du mange fine outfitter og skriver vanvittig bra :) Loveyah!

Marthecaa@live.no

Amalie Ekroll Hove 05.12.2013 kl.23:56

Jeg leser bloggen din fordi du gir meg så mye inspirasjon i hverdagen. Jeg elsker klesstilen din, og ærligheten din på bloggen. Jeg synest også at du er utrolig vakker, og blir glad av å klikke meg inn på bloggen din!:)

Anne-Rebekka Eriksen 05.12.2013 kl.23:58

jeg leser bloggen din, fordi fu har så utrolig fin stil! elsker outfitene dine og får masse inspirasjon fra det! bloggen din er best

anne_rebekka@hotmail.com

Vide-Marie 06.12.2013 kl.00:01

Vide-marie@hotmail.com

Leser bloggen din fordi du føles ut som en venninne jeg aldri har møtt! Dine personlige innlegg svarer meg på mange måter uten at jeg ber om det ! Du inspirerer meg også med din styrke og mot! Elsker bloggen din :)

olga 06.12.2013 kl.00:02

fordi du er onspirerende og utolig søøt!

Ida 06.12.2013 kl.00:02

Det er så utrolig mange gode grunner til å lese bloggen din Anniken, men jeg elsker at du er litt annerledes, og det at det du skriver virkelig treffer! Har både beundret, kjent meg igjen, ledd og fått tårer i øynene av dine innlegg, og det er så viktig <3

Nora S. 06.12.2013 kl.00:03

Jeg leser bloggen din hovedsakelig av én grunn; du prøver ikke å få alle til å tro at du går med hodet høyt hevet døgnet rundt uansett hva, og at selv om du har "alt" pga bloggen, er du også nødt nødt til å finne tid til å være nedfor, ha kjærlighetssorg og finne deg selv oppi et kaos ingen av oss alltid helt forstår. Sånn sett er vi innerst inne ganske like, og jeg liker å lese om at vi mennesker har indre likheter, til tross for hvor forskjellige vi kan se ut :)

STOR KLEM FRA MEG xx

nonysa@live.com

Vilde witzø 06.12.2013 kl.00:06

Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg! Du er ei jente som er like gammel som meg som tørs å kle deg som du vill, være som du vill å drømme det du vill. Du lager nesten alltid gode innlegg som er intressange og som jeg føler jeg må lese. Du er også så sinsykt pen, det er noe spesiellt med ansiktet ditt som er anneledes på en positiv måte!

Det vieker som du setter tid og energi til å gjøre bloggen god og personlig, noe som gjør bloggen din til en av de beste bloggene.

Hilsen vilde :))

Vilde_wi@hotmail.com

Agnete 06.12.2013 kl.00:07

Jeg leser bloggen din fordi det du skriver faller i mine interesser. Du er også veldig pen og bildene du bruker er veldig kule. Jeg liker også klesstilen din, og det at du skiller deg litt ut fra andre bloggere slik som bare blogger om trening osv. Du har selv sakt at du ikke trener så mye, vartfall før. Jeg husker jeg så deg første gang på teenage boss og når du sa at du hadde blogg, googlet jeg deg og har følgt bloggen siden. :)

agnete.eriksen@yahoo.com

amaliewj 06.12.2013 kl.00:09

amalie_jorpeland@hotmail.com

Du er helt spesiell, favorittbloggeren uten tvil. Fordi du skriver det du mener rett fra sjela. Du er så utrolig vakker, at du fortjener nr1 på topplisten, det kommer til å skje etter hvert. Gleder meg hver dag til å lese nye innlegg på bloggen, og stilen din er fenomenal!<3

benedikte 06.12.2013 kl.00:10

Jeg leser bloggen din fordi den gir meg inspirasjon:) Den er nesten alltid positiv, og alltid like gøy å lese innleggene dine:) Jeg liker bloggen din godt fordi du kler deg slik du vil å gjør det du vil:D

benne_mn@hotmail.com

Camilla Holt 06.12.2013 kl.00:11

Jeg leser bloggen din fordi du skriver ærlig, noe jeg setter pris på. :-)

camilla.holt@live.no

Kamilla 06.12.2013 kl.00:17

Leser bloggen din fordi du skriver sånn at set blir gøy å lese. Og fordi jeg elsker den!

(Gikk ikke å like innlegget, vet ikke hvorfor)

Kamilla@mossestad.no

Ingrid 06.12.2013 kl.00:18

Du er faktisk den eneste bloggen som jeg leser,og det er litt sinnsykt fordi jeg har pleid å lese mange blogger. Men etter at jeg kom over din, for ca. 1-2 måneder siden, så har jeg bare måttet sjekke bloggen din hver dag. Du er ikke som de andre "rosabloggerne", men du viser mer din sanne deg og er ærlig, føles det som! Og derfor er det veldig koselig å lese bloggen din ei ærlig jente! Liker også at du blander mellom å gjøre forskjellige ting, mote, dyr, osvosv! Du er super Anniken, elsker bloggen din!

Fredrikke Schrøder 06.12.2013 kl.00:19

Fredrikkeschroder@hotmail.com

Jeg leser bloggen din fordi den er så koselig og inspirerende, pluss veldig ærlig!!! Love it!<3<3

Veronica Ryd 06.12.2013 kl.00:22

(Håper ikke det gjør noe at denne kommentaren blir publisert etter klokken 24, men det var fordi jeg brukte litt tid på å skrive denne kommentaren)

Jeg har lest bloggen din ganske lenge nå, og jeg må si at du inspirerer veldig, og da mener jeg virkelig at alt du skriver inspirerer, alt fra klær og mote til dyrevern. Du har variasjon. Du skiller deg ut fra andre bloggere. Du skriver utrolig bra. Du skriver om ting og saker som virkelig betyr noe for deg, noe jeg synes er veldig fint. Det får meg virkelig til å tenke, og faktisk ville gjøre noe jeg selv som jeg virkelig bryr meg om. Du skriver både om positive og negative ting her i livet, og jeg kjenner meg ofte igjen i noe av det du skriver. Du viser at alt gjerne ikke alltid er perfekt, men at det ikke gjør noe, at andre også har det vondt. Jeg liker at du er en jente som vil oppleve ting og som sagt virkelig bryr deg, og ofte om det som er viktig å bry seg om. Du virker som en veldig unik og positiv jente! Jeg er ikke så flink til å kommentere på innleggene dine, noe jeg burde bli, for det er så viktig å gi tilbakemeldinger når noen virkelig fortjener det. Jeg har lest mange av kommentarene i dette innlegget, og det er så mye positivt, men det folk skriver er jo sant. Du fortjener VIRKELIG ALLE de positive kommentarene du får. Jeg håper du fortsetter å inpsirere andre, slik som du inspirerer meg, noe jeg er sikker på at du vil gjøre!

Elida 06.12.2013 kl.00:24

Jeg leser bloggen din rett og slett fordi du er en person jeg ser veldig opp til! Du virker som en utrulig snill og søt person. Jeg begynte å følge med på bloggen din rett etter du var med i teenageboss, fordi du var/er såå fin! Det jeg liker veldig godt er at du tar så mange fine bilder som gir mye inspirasjon, og du har en fantastisk klesstil.

Min mailadresse er elida-1998@hotmail.com :-)

Veronica Ryd 06.12.2013 kl.00:24

Oi jeg glemte mail i kommentaren over hehe..

veronica.ryd@gmail.com

Helle 06.12.2013 kl.00:25

Jeg leser bloggen din rett og slett fordi du er helt fantastisk pen, det var hvertfall det som fikk beg til å begynne å lese. Likevel var det noe som fikk meg til å fortsette å lese.. du er ikke en dilldall jente, en sånn som lever i en rosa boble. Du er ærlig, og 100% deg selv, stilen du er rett og slett rå og du er ikke minst inspirerende og jeg har fått mange gode tips! Stå på videre :)

Maia Sæther 06.12.2013 kl.00:27

Jeg leser bloggen din fordi du er inspirerende! Det du skriver om interesserer meg, og i tilegg er du utrolig pen og du skriver veldig bra og ærlig :-)

maiasaether@hotmail.no

Christina 06.12.2013 kl.00:30

Jeg leser bloggen din fordi du er så veldig positiv! Det er gøy å se på en mørk tid som denne. (Vinteren. Jeg hater vinteren.)

Helle 06.12.2013 kl.00:31

Jeg leser bloggen din rett og slett fordi du er helt fantastisk pen, det var hvertfall det som fikk beg til å begynne å lese. Likevel var det noe som fikk meg til å fortsette å lese.. du er ikke en dilldall jente, en sånn som lever i en rosa boble. Du er ærlig, og 100% deg selv, stilen du er rett og slett rå og du er ikke minst inspirerende og jeg har fått mange gode tips! Stå på videre :)

Ouups.. glemte e-mail:

helle@siggerud.no

siv 06.12.2013 kl.00:31

Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du virker som den mest jordnære og ekte av alle bloggerne. Du gjemmer deg ikke bort bak fasaden av hva slags perfekt liv du har. Du viser oss at det er menneskelig å feile, og at alle ting ikke er 100% bra bestandig. Jeg kjenner meg sånn igjen i deg, bare måten du skriver på. Du virker så fantastisk mot alle rundt deg. Jeg får gåsehud når jeg leser de litt mere tankefylte innleggene dine, der du er åpen og ærlig om hvordan du har det. For ja, vi kan alle være deprimerte og lei oss. Det at du er så personlig gjør at det virker som du tar til deg leserne dine, sitter med oss alle under ett pledd, og bare nyter en kopp kakao. Midt oppi dette hysteriet om å ha det perfekte livet står du frem å viser at det absolutt ikke er slik det er. Du er ett flott forbilde, og jeg er fast leser av bloggen din. Du burde være utrolig stolt av deg selv, for du er ufattelig vakker, å jeg er sikker på at du kommer til å nå langt i livet ditt! Fine deg <3

Valera 06.12.2013 kl.00:34

Hei anniken!<3 Jeg leser bloggen din fordi du skriver så mye bra som jeg kan relatere meg til og du er en fantastisk person som er et forbilde for mange av oss. Jeg blir rett og slett inspirert av deg, og i mine øyne er du så og si perfekt! Du har utrolig fin stil og du deler veldig mye med oss på bloggen så det er nesten så jeg føler jeg kjenner deg allerede. Du er ikke redd for å være deg selv og jeg elsker at du er en av de bloggerne som skriver om tunge dager og ikke later som at alt i livet er perfekt, for det vet vi alle at det ikke er. Da er det så fint med sånne innlegg for vi kan alle relatere oss til det du skriver og vi ønsker deg alle det beste fordi du er en så fantastisk person. Det som også fikk meg til å bli fast leser på bloggen din var at du varierte det du skrev om, du kunne snakke om forskjellige emner, ikke bare om klær og mote! For eksempel dyr og slikt. Dessuten tar du så fantastisk vakre bilder som gjør alle innleggene komplette :D Bloggen din er også kjemperyddig som gjør det lett å lese og føle med på innleggene dine! Helt ærlig er du en av mine favorittbloggere og jeg har linken til bloggen din på topsites på macen så jeg går innom den hver dag<3

Jeg elsker bloggen din og kommer til å være fast leser til den dagen du slutter å blogge! <3

Vallis_is@hotmail.com

Emilie Viken 06.12.2013 kl.00:40

Jeg leser bloggen din fordi du er en flott og insiprerede jente:) Du står for dine meninger om viktige saker som dyremisshandling og annet. I tillegg har du en utrolig bra stil og inspirerer meg:)

mini_rytteren@hotmail.com

Lea Nzinga Alstad Martins 06.12.2013 kl.00:43

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du i tillegg til å blogge om mote, og andre hverdagslige ting har du veldig ofte utrolig mye fint å si! Både om kjærlighet, kjærlighetslivet ditt, om oss lesere og om andre ting du brenner for. Og du blogger på en sånn måte som gjør at jeg får utrolig godt inntrykk av deg som person, og det gjør at jeg får lyst til å fortesette å lese om deg og livet ditt! Jeg liker at til å være "rosablogger" er du veldig lite rosa, og du fremstår som veldig reflektert til å være såppas ung som det du er og det er også lett å gjenkjenne seg i livet ditt! Bloggen din passer perfekt for en jente som meg, rett og slett:) Du er fantastisk!

Leaalstad@hotmail.com

Malin 06.12.2013 kl.00:52

Anniken Englund Jøgensen. Jeg leser bloggen din fordi du er veldig spesiell. Du har din helt egne stil , og du har masse fine tips om alt. Stilen din er så vakker. Jeg skjønner ikke hvordan du klarer å få denne bloggen så intelligent. Det er liksom du som får meg til å glede meg til jeg skal gå inn på bloggen din , alle de fine inspirasjonene dine 💕

Hannah Hoem Grelland 06.12.2013 kl.00:55

Jeg leser bloggen din fordi du: Har utrolig flotte bilder! Bilder er viktig for meg som er fotointeressert, og dine bilder er av høy kvalitet og ser fine ut! I tillegg har du alltid et ryddig og enkelt design, uten så mye krims-krams og dill. Det setter jeg pris på! Da kommer bildene klarere frem og teksten og hele intrykket er rolig. -Akkurat derfor leser jeg bloggen din - for å få et lite avbrekk fra hverdagen og få inspirasjon fra bildene dine og underholdning fra teksten og bloggen generellt. Du gjør en flott jobb! Fortsett å holde det enkelt. Det enkle er aller, aller ofte det beste. :) I tillegg synes jeg du fremstår som en reflektert og hyggelig jente som like gjerne kunne vært en av mine venner, og som jeg kjenner meg igjen i.

hannah.hoem.grelland@gmail.com

Ingvild 06.12.2013 kl.01:05

Jeg leser akkurat din blogg fordi jeg er lei av å lese blogger som handler om silikon og hvor ofte en tar restylane. Er alt for mange av dem der ute! Din blogg skilder seg ut, nettopp fordi din blogg er mer jordnær. Jeg føler at jeg faktisk leser om en annens person hverdag og artig ting du får være med på, og ikke en oppdiktet sukkersøt hverdag som ikke stemmer.

Du skriver det du føler og tenker, og nettopp derfor leser jeg din blogg :) fortsett sånn!

ingvild.oe@hotmail.com

Marte B 06.12.2013 kl.01:06

Jeg lese denne bloggen fordi du skriver utrolig bra og ærlig. I tillegg har den et veldig fint og behagelig design, med mange fine bilder og mye inspirasjon :)

- marteberntsen@gmail.com

Maria B. 06.12.2013 kl.01:18

Jeg leser bloggen din fordi den er så mye mer enn rosa. Du inspirerer, tar fine bilder, gir spennende tips innen mote og skjønnhet, men du tørr også å skrive de mer vanskelige innlegget. Så tusen takk for det! Det er så mange av oss som har slike dager eller perioder og i bloggen din kjenner vi oss igjen. At du er så vakker som du er gjør ikke leseropplevelsen verre, akkurat.

Digger deg!

Henriette Jacobsen 06.12.2013 kl.01:18

Jeg begynte å lese bloggen din etter innlegget " jeg skammer meg over å være menneske." Jeg fikk et veldig bra inntrykk av hvordan du er som person med sterke meninger . Så mye av meg selv i innlegget, i tanke på det med å ofre seg selv for noe vi som enkelt person mener er riktig å gjøre og stå opp for. Jeg fortsatte å lese bloggen din fordi jeg fant den interressant og synes du hadde en inspirerende klesstil. :)

celi 06.12.2013 kl.01:20

Elsker stilen din synes du alltid ser pen og stelt ut, og det inspirerer veldig når jeg strever med å finne ut f.eks hvordan jeg vil kle meg den og den dagen. Dessuten virker du også veldig jordnær, og hyggelig. :)

Marie Svensson 06.12.2013 kl.01:28

Jeg leser din blogg daglig, og er en av de få bloggene jeg faktisk alltid er innom flere ganger om dagen. Du gir meg utrolig mye inspirasjon og mye av det du blogger om kjenner jeg meg igjen i. Vertfall det som du beskriver deg som "wanderlust" du vil ut og se verden. Det samme vil jeg. Jeg finner nye ting hver eneste dag på denne bloggen som gjør at jeg sitter med et smil om munnen. Du gir glede og inspirasjon i form av bilder, videoer og tekster. Det er ikke mange bloggere som klarer det. Så gratulerer :-)

mariesvensson.95@live.com

Christine 06.12.2013 kl.01:39

Jeg leser bloggen din fordi den inspirerer meg. Du er veldig ærlig og personlig, noe som gir meg følelsen av at jeg blir bedre kjent med deg som person. Du tar også nydelige bilder, og har en leken og varierende stil :)

Monica Ho 06.12.2013 kl.01:42

Jeg så deg først på teenage boss og du sa noe med at du hadde blogg. Jeg søkte deg opp, og bloggen din og siden da har jeg lest bloggen din :D Det er veldig inspirerende, mye mote og tips. Du er ufattelig pen, har utrolig fin og bra stil og jeg elsker den måten du blogger på. Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig! Du blogger så bra, og jeg vil bare lese mer. gleder meg hver gang til du poster et nytt innlegg! :D

Vilde 06.12.2013 kl.02:21

Jeg leser bloggen din fordi den egentlig ikke kan beskrives! Du virker ikke som en overfladisk toppblogger eller et dårlig forbilde for alle yngre lesere - du viser rett og slett hvem du er, du virker som en helt fantastisk person! Du deler ikke bare dine oppturer, og viser en overfladisk/urealistisk versjon av hvem du er, du er ekte og viser at også en toppblogger har sine nedturer! Samtidig har vi virkelig helt lik stil, og du inspirer meg med klestips og mulige måter å kombinere plagg! Du er ikke redd for å vise hva du står for, og gir alt av deg selv! På denne måten får du min oppmerksomhet, og du virker veldig moden for alderen! For meg virker det som du har hele livet ditt på plass, du vet hvem du er og hvordan du fremstår for andre - noe som er en stor inspirasjon for andre mennesker! Takk for at du lyser opp dagen min hver gang jeg sjekker bloggen din - fortsett og være deg selv! :-) Du virker som ei fantastisk jente!

odamartine 06.12.2013 kl.02:23

Jeg leser bloggen fordi du inspirerer meg, både på stil og som person ;)

Føler du er deg selv, og det er det ikke mange toppbloggere som tør å være !

Er innom bloggen mange ganger daglig, i spenning på nytt innlegg :D

*krysser fingrene*

odaytterli@hotmail.com

Maria 06.12.2013 kl.02:54

Jeg leser bloggen din fordi du inspirer meg så mye :-)

Du er en helt flott person og er utrolig flink til å skrive. Det er ikke bare inntresant å lese det du skriver men gøy samtidig og gleder meg alltid til å lese det du har skrevet.

marialps@live.no

Susanne 06.12.2013 kl.03:38

Jeg leser bloggen din fordi du er ærlig og legger ikke skjul på om du har en dårlig dag eller ikke alltid føler deg bra. Du skriver med følelser og man kan relatere til det du skriver. Samtidig er jo stilen din og det vakre utseendet ditt en grunn i seg selv! :-)

poppi_sussi@hotmail.com

amy :- ) 06.12.2013 kl.05:39

Jeg leser bloggen din fordi jeg føler at du er et så inspirerende menneske!

jeg føler nesten at jeg kjenner deg som person, selvom det er en litt merkelig påstand.

Men måten du henvender deg til leserne dine og hvordan du lar oss se underneath the skin på den pene jenta fra Drammen! Jeg digger det. Det er en motivasjon å lese bloggen din!

Caroline Lundberg 06.12.2013 kl.06:19

Hej!

Jag är från Sverige men hoppas du förstår vad jag skriver ändå!

Jag läser din blogg för att du har så sjukt fina bilder och riktigt bra tips! Älskar verkligen din stil och du är hur snygg som helst!! Verkligen minnförebild!!

Astrid 06.12.2013 kl.06:27

Fordi du inspirerer meg. ❤️

astridberglann@hotmail.com

kathrine 06.12.2013 kl.06:32

Jeg leser bloggen din fordi du er en så jordnær jente, men samtidig så spennende! Jeg vet ikke hva det er, men jeg liker deg og bloggen din!

Sunniva grotnes 06.12.2013 kl.06:43

Wossa.blogg.no linket bloggen din i et innlegg om blogger hun leste. Jeg gikk inn på bloggen din og synest du hadde fint design og fine bilder og skrev om ting som interesserer meg, derfor leder jeg bloggen din :)

Sunnivagrot@hotmail.no

Julie Larsen 06.12.2013 kl.06:44

Jeg leser bloggen din fordi du har veldig fin stil også er vi like gamle så kan kjenne meg igjen på ting du skriver osv :)

Julie 06.12.2013 kl.07:04

Jeg leser bloggen din fordi jeg liker kvalitet på blogger. Og det finner jeg her. Du har flotte bilder, en flott stil og et nydelig smil. Du er inspirerende, og jeg leser bloggen din vær eneste dag. Du har flere ganger på kort tid inspirert meg i klesveien, og det skal du få fortsette med! Bloggen din fortjener alt av det skrytet den har fått, og enda litt til. Stå på!

juliebt@hotmail.no

Annelise 06.12.2013 kl.07:11

Jeg leser bloggen din fordi den er fullført, inspirerende, du lyser opp en grå dag og du er rett og slett nydelig <3 du har den beste bloggen jeg vet om :)

Ida MD 06.12.2013 kl.07:31

Jeg leser bloggen din fordi du er bare helt fantastisk♥ elsker bildene dine, anbefalingene dine og alt egentlig. Håper du vinner som årets ungblogger.

Oline vea 06.12.2013 kl.07:34

Du er heilt utrolig flink til å blogge og jeg elsker stilen din:)

Oline.vea@hotmail.com

Tine Emilie 06.12.2013 kl.07:35

❥Hei Anniken. Jeg leser egentlig ikke blogger fordi jeg føler det er så mye uinteressant som blir skrevet. Men du har virkelig vist hva et ordentlig forbilde skal være. Du er deg selv, og du tør å skrive om en dårlig dag. Du et så ekte og det gjør deg til en utrolig bra person! Jeg leser bloggen din hver eneste dag, og jeg føler at hvert innlegg gir meg noe! Jeg gleder meg til du poster et nytt innlegg, og du er så utrolig inspirerende. Du er vakker, morsom og du har det gøy, men samtidig føler jeg at du er en veldig ordentlig og ansvarsfull jente. Du skriver så utrolig bra, og du er unik. Det er ingen som deg. Anniken, du burde være fornøyd med å være akkurat dem du er, for du er nydelig. Jeg vet at du ikke kjenner meg, men jeg føler jeg kjenner deg litt pga bloggen. Du har en enorm skrive evne, en utstråling og selv om du har en dårlig dag er du så utrolig positiv. Det er ikke mange som får frem et så fint og vakkert budskap som det du gjør. Du viser unge jenter at man skal være fornøyd med seg selv, at den kroppen du har er den eneste i verden osv. Du viser at man trenger ikke å stappe inn botox osv for å være perfekt, for det er du kjære Anniken. Er så mange grunner til at jeg leser bloggen din, men mest fordi du er ekte mot leserne dine! Og det er en veldig fin egenskap! ❥ha en fiin dag

Charlotte Molander 06.12.2013 kl.07:37

Jeg leser bloggen din fordi den er en stor insperasjon for meg, og jeg elsker måten du kler deg på, og det inspirerer meg til å tenke over nye måter å bruke klærne mine på! Jeg synes også at det er veldig bra at du tørr å være så åpen, og at du ikke er redd for å vise følelsene dine! Og så synes jeg at du har veldig bra innlegg, og at du blogger hver dag! <3 (din blogg må være min favoritt blogg!)

charlotte.johanna.molander@hotmail.no

Emilie Stray Sørensen 06.12.2013 kl.07:38

Jeg leser bloggen din for du gir meg så mye inspirasjon, du er kjempe flink til å blogge. Jeg har også fått masse ideer til outfit av deg, du har virkelig så mye fint! Du hadde fortjent å bli kåret til "beste outfit"!!

Lizzi98765@gmail.com

Henriette 06.12.2013 kl.07:40

Du gir meg motivasjon, du blogger ofte og du skriver veldig bra! Du har kjempefinebilder og i tillegg er du utrolig pen:) jeg digger stilen din og finner mye inspirasjon ved å lese bloggen din. Sorry for at jeg ikke har noen hjerteskjærende historie og dele..

jetten1999@hotmail.com

Tallulah h. 06.12.2013 kl.07:42

Jeg leser blogg din fordi du skriver så utrolig bra, og du er så flink til å variere innholdet i innleggene dine! Du er ikke bare en vanlig rosablogger, men så utrolig ærlig og åpen ovenfor mennesker du ikke kjenner, som er noe jeg aldri kunne forestilt meg å gjort og som er en helt fantastisk egenskap! i tillegg har du så sinnsykt kul stil som gir masse inspirasjon (og så er du jo utrolig pen da.)

t.holmebakk@hotmail.com

Navina Nanthakumar 06.12.2013 kl.07:47

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du er så utrolig motiverende og glad, noe som får meg til å bli glad på en dårlig dag. Outfitene og innholdet i bloggen din et variert og det får meg til å glede meg hver dag til å lese bloggen din. Du skriver også om dine dype tanker, og iblant kjenner jeg meg godt igjen i det du har å si! Da vet jeg at jeg ikke er alene om det! Du får tankene mine til å bli positive i hverdagen! Navina2000@hotmail.com

Ramona 06.12.2013 kl.07:52

Jeg leser bloggen for jeg syns det er interesant å lese det du skriver. Du er en inpirerende jente, og du er helt klart en person jeg ser opp til. Har fulgt med på bloggen din kjempelenge, og er enda ikke lei :)

ram.vat@icloud.com

Emilie♥ 06.12.2013 kl.07:53

Jeg leser bloggen din fordi jeg får alltid ekstremt mye inspirasjon av å se på bildene dine!

Du er en nydelig og sykt pen! <3

Du har alltid på deg fine klær og nydelig sminke! :*

Jeg har så lyst til å vinne disse solbrillene, fordi jeg har aldri hatt et ekte ryban solbriller før.

Men jeg elsker bloggen din og er fast leser!! :)

E-post: emilie.anonsen@hotmail.com

Lena 06.12.2013 kl.07:55

Jo det er jo mange grunner for at eg leser bloggen din. Eg elsker klesstilen din, og du legger ut utrolig flotte bilder og det er kjekt og lese om det du skriver. Du er og utrolig vakker, du virke som ein veldig snill og god person. Ja eg elsker alt med deg og blogge din.

lena-mons@live.no

Mailén 06.12.2013 kl.08:00

Jeg leser bloggen din fordi du skriver så bra. Jeg elsker klesstilen din, bildene dine og alt! Du er også en veldig stor motivasjon for meg, fordi du også tør å skrive om de dårlige dagene, du tør å være deg selv. Du er rett og slett et veldig godt forbilde for mange. Ikke minst er du utrolig nydelig!

Majja_lena@hotmail.com

Ylva Cerine 06.12.2013 kl.08:01

Jeg leser bloggen din fordi du er en utrolig inspirerende og vakker jente. Du skriver veldig reflektert og du har en veldig fin og ryddig blogg. Du har fine bilder og godt innhold. Det å lese bloggen din har blitt en fast rutine i min hverdag, så stå på :-D

Reidun. 06.12.2013 kl.08:04

Jeg leser bloggen din fordi du har utrolig bra stil, og du er lett å bli inspirert av. Føler også det du skriver er ekte, noe som er skikkelig viktig!

ReidunSkaa@hotmail.com

Camilla Teigen 06.12.2013 kl.08:05

Jeg leste bloggen din for leeenge siden, så da likte jeg facebooksiden til bloggen. Deretter mistet jeg litt interessen av å lese i nesten et år. Men innleggene har alltid kommet opp i loggen min på Facebook, så har vært innom av og til. Forrige uke startet jeg å følge fast igjen fordi jeg synes bloggingen din har forbedret seg veldig! (eller er det bare meg?) I hvertfall synes jeg du gjør et friskt pust i den lange bloggrekken jeg leser fast! keep up the good work! ;)

cillama@hotmail.com

Ingrid Jacobsen 06.12.2013 kl.08:09

Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig inspirerende, du er fantastisk pen, elsker stilen din, og du er virkelig et forbilde for leserene dine, i forhold til enkelte andre bloggere!

Ingrid_97@msn.com

Sanne Camilla Olsen 06.12.2013 kl.08:11

sannecamilla@live.no

Jeg leser bloggen din fordi den er proppfull av inspirasjon! Du blogger utrolig bra og variert, slik at jeg altid får inspirasjon av innleggene dine. Å stilen din er bare hent nydelig, tror ikke jeg har sett ett outfit på din blogg som ikke var fint. I tillegg føler jeg at det du skriver er ekte, noe som er veldig viktig. Jeg har følgt deg helt siden du var med i teenagerboss, å det har blitt en fast rutine å sjekke bloggen din! :)

Ingrid Jakobsen 06.12.2013 kl.08:18

Fordi bloggen din er veldig inspirerende, både i stilen din og i måten du skriver på. Du er ikke den overlegne rosablogger men en jordnær blogger som vi lesere kjenner oss igjenn i! En grunn til at så mange leser den:):) Goood jul!

mildrid 06.12.2013 kl.08:23

mildrid9@mail.com

Jeg leser bloggen din fordi du er en av de få bloggerne som virkelig byr på seg selv, og det er super tøft av deg. I tillegg har du en nydelig stil, med blanding av både dyrt og litt billigere slik at det inspirerer veldig. Noe annet jeg liker ved bloggen din er designet ditt. I hvertfall jeg blir utrolig inspirerte av bare det. Det er virkelig fint, og jeg elsker fargekombinasjonen. Det synes virkelig at du legger ned mange timer på denne bloggen og derfor leser jeg bloggen din!

magdalena 06.12.2013 kl.08:24

Fordi bloggen sin er veldig inspirerende og gøy å lese! Du er sykt pen og virker utrolig hyggelig! Også er su jo så klart veldig flink til å skrive litt gøye innlegg;:)

magdalena.handelanf@gmail.com

Siri 06.12.2013 kl.08:25

Jeg leser bloggen din fordi du er forbildet mitt, og du inspirer meg veldig. Syntes alt det du skriver er interresant.

Siri.gottenborg@outlook.com

Andrea 06.12.2013 kl.08:27

Jeg leser bloggen din fordi du skriver og tar bilder så bra. Og du er ikke en typisk rosa blogger, så derfor elsker jeg bloggen din <3

Emilie 06.12.2013 kl.08:29

Du er en veldig inspirerende jente med en utrolig god klesstil. Bloggen din har et ryddig og fint design, du har lite skrivefeil i innleggene dine og det liker jeg. Med andre ord, bloggen din er perfekt! :-)

(em.gr@hotmail.com)

Anna 06.12.2013 kl.08:30

Jeg leser bloggen din enkelt og greit fordi du ikke skaper et bilde av en urealistisk og overfladisk "rosa-verden". Du klarer å sette ord på følelser som folk, i alle fall jeg, kan relatere meg til. Jeg er så lei av det perfekte bildet av et liv vi blir fôret med gjennom media i dag, og derfor er det en lettelse å klikke seg inn på bloggen din. Å lese meninger og tanker fra en reflektert tenåringsjente gir meg mye mer enn å lese om siste innfylling av restylane eller silikon. Stå på videre.

anna.huseby@hotmail.no

Mari Carlsen 06.12.2013 kl.08:30

mari.carlsen@hotmail.com

Jeg var innom bloggen din lenge før du var med på teenage boss, men når du var med på teenage boss la jeg ekstra godt merke til deg på en helt annen måte! Du er en stor inspirasjon for meg som jeg ser veldig opp til! Du skriver utrolig bra, har innteressante innlegg og fine bilder. Jeg er VELDIG kresen på blogger, men din blogg er heeelt klart en favoritt!

Johanne 06.12.2013 kl.08:35

Leser bloggen din fordi du er så ekte!! Aldri de andre rosabloggerne tørr aldri vise følelser, og om de først prøver så er det bare samme gamle. Du blottlegger hele sjelen og personligheten din her på bloggen, samtidig som du ser ut som en gud og kler deg som om du eide all verdens av penger. Bloggen din er rett og slett den beste, det er derfor jeg leser den :)

silje 06.12.2013 kl.08:36

Så deg første gang på teenage boss, også tenkte jeg egentlig bare på å finne bloggen din og sjekke den ut! begynte å gå innom bloggen en gang i blant, også ble det plutselig flere ganger om dagen! elsker alle bildene og alt det du legger ut :-)

Ida 06.12.2013 kl.08:41

Jeg leser bloggen din fordi du er inspirerende og jeg beundrer din støtte til dyrene og hvordan du kjemper for dem! Fantastisk! Du har en utrolig kul stil og du er IKKE er typisk rosablogger som skal ha alt perfekt og photoshopet. Du er liksom virkelig og er ikke redd for å si det du mener.

Du er et positivt menneske og vi trenger flere av dem:)

ido-365@hotmail.com

Thea 06.12.2013 kl.08:42

Fikk øye på bloggen din via teenage boss, så tenkte jeg at jeg skulle sjekke den ut og da falt bloggen din i smak! Liker hvordan du skriver og det du står for. At du er ærlig og er deg selv. Elsker bloggen din :-)

Marie Iversen 06.12.2013 kl.08:48

Jeg har lest bloggen din en god stund nå, og får veldig mye av inspirasjonen min fra bloggen din.

Om det er klesstilen din eller sminketipsene dine.

Du får meg til å ville forbedre stilen min, uten nødvendigvis å bruke mye penger.

Alt du bruker, blir en del av stilen din, som inspirerer meg.

martine 06.12.2013 kl.08:48

jeg leser bloggen din fast dag, og går aldri ut fra bloggen din uten ny inspirasjon. du virker som en av få blogger som står for det de gjør, vil skille seg ut og ikke følger flokken. Du viser virkelig hvem du er uten å skjule noe og lure oss lesere. selvfølgelig skjønner jeg at bloggere må få skjule ting du også, men du gjør det ikke for å prøve å virke perfekt. Du gir meg inspirasjon, og når du gikk igjennom ett brudd, gikk jeg også det. jeg følte ved at du delte dine følelser, og fortalte hvordan du skulle legge bort triste tanker og bli den "sterke" anniken, fikk du meg også til å føle meg sterkere og til å komme meg igjennom det.

uansett om jeg vinner eller ikke, fortjener du å få mange gode ord om en så god person du er!

håper du får en kjempe fin jul!

martinemack96@hotmail.com

Mariell 06.12.2013 kl.08:49

Har følgt deg sykt lenge, du er helt sykt inspirerende. Jeg sitter å venter på at du skal skrive ett blogginnlegg fordi jeg er avhengi av å lese den. Du tar sykt mange bra bilder og du er egentlig bare best! Jeg elsker deg og bloggen din <3 du har sykt mange bra miljøer når du tar bilder

, og du er også pen og det syntes på bildene.

Andrine 06.12.2013 kl.08:56

Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du inspirerer meg og jeg digger klesstilen din! Jeg får nye idèer og tanker hver gang jeg leser bloggen din. Bildene dine og selve bloggen er så fin og ryddig:-) Sånn som jeg oppfatter deg så er du deg selv, du ''pynter ikke på livet'' og alt skal ikke alltid være så fint og flott! Man merker stor forskjell på blogger og lærer andre å kjenne gjennom hva dem skriver. Med andre ord, jeg digger deg :-) Jeg elsker de solbrillene og de hadde kommet godt med til syden turen rett over nyttår :-)

Johanne Dirdal 06.12.2013 kl.09:00

Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig flink til å skrive, og du har så SYKT bra stil!! du inspirerer meg på så mange måter, og jeg liker generelt alt du skriver om. Om det så er dyrevern eller mote!

joh_anne_125@hotmail.com

andrea 06.12.2013 kl.09:02

Jeg liker bloggen din fordi jeg kom over en anbefaling og ant ut liksom "hvorfor har jeg ikke sett denne før?" stilen din er superkul og jeg digger den :D

Maren 06.12.2013 kl.09:06

Fordi du har så utrolig inspirerende innlegg, bilder, stil. Du er en utrolig flott og nydlig jente. Elsker innleggene dine, og du er en utrolig sterk jente. Bloggen din har også et fint og ryddig design. Du er et forbilde, Anniken!

marenrasm@hotmail

Rikke Susann Utengen 06.12.2013 kl.09:06

Hei❥

Jeg liker å lese bloggen din ettersom du er en inspirasjon. Du tar utrolig fine antrekksbilder, og skriver utrolig mange bra innlegg. Du skriver også om personlige tanker og opplevelser noe som gjør at du virker som en veldig ærlig person.

Du har også et veldig fint og ryddig design som gjør at jeg får lyst til å lese bloggen din❥

Du er veldig pen, og har en utrolig fin stil!❥

Rikkesu@hotmail.com

Rebekka Rinnan 06.12.2013 kl.09:07

Jeg leser akkurat bloggen din fordi du har en så utrolig fin klesstil, du poster mange fine antrekk på bloggen. I tillegg er du kjempepen og er skikkelig til inspiriasjon for meg. jeg har fulgt deg helt fra første dag og jeg er innom hver dag for og sjekke. Du er flink til å variere hva du blogger om noe som er kjempebra. Du er kjempeflink til å ta bilder de blir kjempefine, og du er nok et forbilde for mange!

rebekka.sofie@hotmail.com

Pia 06.12.2013 kl.09:13

Jeg leser bloggen din fordi du gir meg et positivt "kick" i hverdagen. Du er ikke som alle de andre bloggene, men langt tape-hair, falske øyenvipper og silikon. Hvert fall, du dokumenter ikke på samme måte som de over alt dette "overfladiske". Derfor liker jeg å gå innom din blogg, lese om din hverdag og noe som vi alle jenter digger, MOTE! Du er kjempe vakker Anniken!

Emilie Jensen 06.12.2013 kl.09:13

Jeg leser bloggen din fordi du er en inspirasjonskilde for meg når det gjelder spesielt klær. Jeg virkelig elsker klesstilen din! For meg virker ikke du som en helt vanlig rosablogger, vet ikke helt hva det er som gjør at du stikker deg ekstra godt fram fremfor de andre, men det er noe med personligheten din, det at du bryr deg om andre og dyr (ikke minst) som gjør at du får ekstra oppmerksomhet fra meg ihvertfall. Det er sjelden jeg har sett ei jente som er så pen og samtidig så omtenksom og snill.

Det er så mange bloggere som skal få livet sitt til å virke helt perfekt og at alt er bare helt fantastisk, men det føler jeg ikke du gjør. Det er et eller annet med bloggen din som får meg i et bedre humør. Jeg skal ihvertfall fortsette å lese bloggen din så lenge du blogger, også skal jeg bli mye flinkere på å gi tilbakemeldinger og kommentarer. For jeg vet med erfaring at bloggingen blir bedre med litt respons på det man gjør!

Fortsett med den inspirerende bloggingen, god helg! :)

epost: emilie_j1997@hotmail.com

Terese Hagen 06.12.2013 kl.09:13

Jeg leser bloggen din fordi den er utrolig inspirerende. Elsker antrekksbildende dine og du tar utrolig flotte bilder. Jeg startet å følge deg etter jeg så deg på.. nå husker jeg ikke hva programmet heter. Men der du var sjefen i huset ;-)

Du har mye varierte innlegg og du er flink til å oppdatere og du har et nydelig og ryddig design :)

Terese_1992_@hotmail.com

Kine Hembre Jacobsen 06.12.2013 kl.09:14

Jeg leser bloggen din fordi du virker så ekte. Du skriver ikke bare om mote og skjønnhet, men også om tanker og følelser. Leser også bloggen din fordi den er utrolig inspirerende :)

hembre95@ntebb.no

Kristine 06.12.2013 kl.09:14

Jeg leser bloggen din fordi du virker som en fantastisk snill og grei jente! Dessuten er du utrolig pen :) klikker ofte innom bloggen din for å se hva slags klær du går med og hvordan du styler håret ditt :) du er et kjempe bra forbilde og en stor inspirator :)

Kine_mikky@hotmail.com

Lilly<3 06.12.2013 kl.09:15

Jeg leser bloggen din fordi jeg får veldig mange gode tips. Det er en seriøs blogg, hvor du ikke alltid har det bra! Noe som er veldig realistisk. Man ser veldig godt når bloggere later som at alt er fint og flott her i verden, og de som virkelig blogger for å gi tips til andre. Denne bloggen er veldig søt og man får veldig mye inspirasjon fra den.

Du legger ut mange fine bilder av deg, men legger ut tulle-bilder for å vise andre at du faktisk er "den morsomme typen", noe som er kjempe positivt!

mi9girly@hotmail.com

Lisa Nilsen 06.12.2013 kl.09:16

Hei fine Anniken!

Jeg leser bloggen din fordi du har en superfin stil, og ikke nok med det, men du skriver veldig inspirerende og meningsfulle innlegg som gjør det svært interessant å lese denne fantastiske bloggen! Blir helt i ekstase hver gang det dukker opp en ny post fra annijor på bloglovin, hihi :)

Keep up the good work!! <3

Lisa-nilsen@hotmail.no

Hedda 06.12.2013 kl.09:18

Jeg leser bloggen din fordi du er vanvittig pen, har en utrolig fin og inspirerende stil og er veldig god til å skrive :) Jeg kjenner meg igjen i mange av innleggene dine der du skriver om tanker og følelser og sjekker bloggen din flere ganger om dagen. Du blogger variert og bra, og har såå fine bilder! Du er flink Anniken<3

heihedda@yahoo.no

Tatjana 06.12.2013 kl.09:22

Grunnen til at jeg leser bloggen din er jo fordi du rett og slett er nydelig!

Du har masse mote på bloggen din, som gjør at jeg alltid må klikke meg inn for å sjekke om det har kommet inn noe nytt. Du gir mange gode tips til klær, og du inspirerer meg kjempe masse :-)

Du har en veldig fin klesstil, og poster utrolig mange fine bilder. Også er det kjempebra at du skriver hvor du har kjøpt det/ hvor mye det koster under bildet. Og ikke bare det, men du svarer til mange når de spør om noe i kommentarer, og det tror jeg de fleste setter stor pris på at du gjør. Du har ingenting i mot og si dine egne meninger i innlegg, noe som er kjempebra! Stå på :-) Jeg er fast leser!

Email: snuppa_40@hotmail.com

Andrine Flø 06.12.2013 kl.09:22

Jeg leser bloggen din fordi du er en skikkelig skjønn jente med mye inspirasjon i klestilen din. Jeg liker godt at du skriver ofte innlegg med mye tekst. <3

andrine.helena@hotmail.com :)

Hanna Grimstad 06.12.2013 kl.09:27

Jeg leser bloggen din fordi du skriver bra og om varierte emner. Jeg blir inspirert av stilen din (kjøpte faktisk en jakke etter at jeg så den på bloggen din, haha). Du har gode verdier og meninger, du virker ganske enkelt som en herlig person. Også er du vanvittig pen!

Marte Bentdal 06.12.2013 kl.09:30

Jeg leser bloggen din fordi du er inspirerende, har lest den i veldig lang tid nå :) Og du tar kjempe fine bilder!

Du er ikke redd for å si hvem du er og hva du mener :-) Og liker å lese inleggene dine! Også svarer du noen ganger på spørsmål i kommentarfeltet, og det er det ikke mange som gjør :-)

martebentdal@gmail.com

vildeeh96@hotmail.com 06.12.2013 kl.09:32

Du vet hvordan det er å ha motgang, så du skriver om det, og når du gjør det så inspirerer du.

Anniken, jeg kjenner deg jo ikke.. men på en annen måte så føler jeg at jeg gjør det likevel, siden du er så åpen og ærlig, og siden det du skriver klarer å berøre, og få meg til å føle på det. Jeg syns du virker som en sterk og målrettet jente, og selv om det er 6. desember i dag, og dette gjaldt for i går, så ville jeg si det, slik at du kunne få vite det.. at det du tenker og mener, det er veldig viktig, og at du aldri må miste deg selv♡

Elisabeth 06.12.2013 kl.09:33

Jeg leser bloggen din fordi du er inspirerende. Du har en god blanding av det overfladiske som mote osv, og viktige temaer og hjertesaker. Du virker så ekte, derfor liker jeg bloggen din så godt!

elisabeth_uksnoy@hotmail.com

06.12.2013 kl.09:40

hei.

jeg leser bloggen fordi du skriver bra, blogger variert og inspirerende.

hinna.julie7@gmail.com

Christine 06.12.2013 kl.09:43

Jeg leser bloggen din for du er en stor innspirasjon for meg! du er sykt pen, og klesstilen din er så bra:) Har fått så mange tips om hvordan jeg skal kle meg etter jeg begynte å lese bloggen din. Ikke minst virker du som en sykt god person som bryr seg om folk rundt deg, og vil det beste for alle:) Jeg liker at du skriver om meningene dine og at du har en god blanding av temaer på bloggen din :D

christinebrandal@hotmail.com
Har delt innlegget:)

Leser bloggen din fordi jeg finner den veldig inspirerende. Syntes bildene og tekst er av god kvalitet og innleggene varierer godt!

Caroline 06.12.2013 kl.10:00

Carolinekobbeltvedt@hotmail.com

Grunnen til at jeg leser din blogg er fordi jeg elsker hvordan du skriver, stilen din, utseende ditt osv. Synes bare det er så utrolig gøy å lese bloggen din. Jeg sjekker hver dag og flere ganger for dagen. prøver å være med på alle konkurranser. Men vinner aldri! ahah

Men synes du er utrolig flink til å blogge Annijor. Du er på 1 plass på minn bloggliste!

Jlb - Jannelb 06.12.2013 kl.10:02

Helt siden jeg så bloggen din første gang har jeg vært leser. Ikke bare er du helt nydelig vakker, men du virker så utrolig jordnær. Jeg elsker at bloggen din skiller seg ut fra alle andre rosabloggere ved at du ofte har de litt dypere innleggene. Selv om du har dårlige dager, putter du ikke på et falsk smil for å få oss lesere til å tro at du lever i en perfekt, rosa boble. Det unike med disse innleggene er at du ikke presser over negativitet på oss som leser dem, men inspirerer gjennom dine følelser.

Stå på videre! :-)

janne.lb@hotmail.com

Annelin <3 06.12.2013 kl.10:02

Lese bloggen din fordi eg elske klestilen din <3 Du er så sykt fin og liker veldig godt bildene du legger ut :)

Maja Hesjedal 06.12.2013 kl.10:07

Jeg elsker måten du kler deg på, du er en stor inspirasjon. Jeg liker at designet på bloggen din er ryddig og oversiktlig. I tillegg er blogginnleggene dine interessante å lese, har god struktur og har flotte bilder! Hadde vært så uendelig gøy å få vinne en premie fra bloggen din...! Min e post adr er: majahesjedal@hotmail.com

Sarah Kjønsvik 06.12.2013 kl.10:16

Jeg er med! :-) jeg leser bloggen din fordi du skriver utrolig bra, og tar bilder i bra kvalitet (noe jeg mener er viktig). Du har strukturerte og interessante innlegg, og blogger unikt i forhold til andre bloggere.

Har likt innlegget!

sarah-christina@hotmail.com

Marlene 06.12.2013 kl.10:18

Vet ikke helt hva jeg skal si. Du virker så jordnær og man kan sette seg litt inn i hverdagen din. Du tørr også å skrive når ting ikke er bra, det liker jeg!

Maria Lybekk 06.12.2013 kl.10:19

Jeg leser bloggen din fordi du er akkurat den du er!

Ida 06.12.2013 kl.10:29

Jeg leser bloggen din fordi jeg får veldig mye inspirasjon, både på klær og sminke. Skal jeg ha nye klær går jeg alltid innom bloggen din for å se hvor du har kjøpt dine ulike plaggene diine! Dessuten er du veldig, veldig pen og du bryr deg om de samme tingene som meg, dyrevern mm :)

i.l.h.96@hotmail.com

Hanna 06.12.2013 kl.10:41

Jeg leser bloggen din fordi du blogger om så mye forskjellig... om alt fra gode til dårlige følelser, fashion, mat, hverdagen, anbefalinger og tips og alt! Bloggen din er utrolig gjennomført og det er du åå, jeg får så mye inspirasjon fra deg og bloggen din :) Og du virker som ei supersøt og selvstendig jente, med sterke meninger.

hanna.danielsen@hotmail.com

Sofie 06.12.2013 kl.10:46

Oppdaget bloggen din da jeg så deg på teenage boss og har lest den siden!! Synes du er utrolig pen, og du virker down to earth. Har fått inntrykk av at du er en fornuftig og utrolig hyggelig jente:) du har også en klesstil som ikke er helt lik alle andres, og det digger jeg ved deg! Du er kreativ, tar fine bilder og skriver på en bra måte og du er en stor inspirasjonskilde for meg både når det gjelder klær og personlighet:) Har aldri vunnet noe før så satser på det nå, hihi:)

sofieaaf@hotmail.com

Dina Dalheim 06.12.2013 kl.10:52

Jeg leser bloggen din veldig godt, leser den hver dag flere ganger. Du er en stor inspirasjon for meg, så deg først på teenage boss og har fulgt bloggen din siden da. Elsker stilen din og hvordan du skriver på. Rett og slett en veldig bra blogg!! :D

tljenta@hotmail.com

Christiane Ødegård 06.12.2013 kl.10:53

Fordi du er flink til å skrive og til å ta bilder! :)

christiane.oedegaard@hotmail.com

Madeleine Løken 06.12.2013 kl.11:01

Hei :) Jeg leser bloggen din fordi du skriver bra, variert, og tar utrolig fine bilder! Du tar også opp andre temaer enn bare klær og sminke, noe som er spesielt bra.

Ida Johansen 06.12.2013 kl.11:06

Leser bloggen din fordi du har en veldig bra blogg med masse fine bilder. Spennende å lese om hverdagen din :) iaj@ntebb.no

Lene Torvund 06.12.2013 kl.11:07

Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker inspirasjonen jeg får fra antrekkene du legger ut! Men også fordi jeg liker at du ikke er redd for å vise når du har en dårlig periode, og deler dette med så mange mennesker. Selv er vinteren en mørketid, og det er deilig å vite at det ikke bare er meg. Samtidig blir du ikke bare et glansbilde som de andre bloggerne :)

Jenny 06.12.2013 kl.11:07

Jeg leser bloggen din fordi det er fra deg jeg henter inspirasjon!

06.12.2013 kl.11:12

Jeg leser bloggen din fordi jeg får masse inspirasjon fra antrekkene dine! Jeg liker også veldig godt at du ikke er en typisk "rosablogger" som kun skriver om sminke og nye innkjøp! Du skriver om ting som betyr noe, som dyremishandling og ekte pels. Jeg syntes det er utrolig bra gjort av deg når du har en så populær blogg, og jeg tror du har fått flere tenåringer til å tenke seg om før de for eksempel kjøper ekte pels.

I tilegg er du utrolig pen og har en veldig fin stil!

majahvattumf@gmail.com

andrea 06.12.2013 kl.11:15

HVORDAN jeg starta å lese bloggen din kan jeg starte med å fortelle! Når jeg var mindre gikk jeg på ridning på stubberud gård, og da gikk du også der (du var fire år eldre enn meg). Husker også hva hesten, eller ponnien din het:)

For et par uker siden så vi på teenageboss på skolen vår, og den episoden var du med i. Jeg syntes det var noe kjent med deg, men jeg visste liksom ikke helt hva..

Når jeg kom hjem fra skolen den dagen fortalte søstra mi at det var deg! Så det var sånn jeg fant bloggen din :)

Selv om jeg ikke har lest bloggen lenger en kanskje 1/2 måneder, føler jeg at jeg har lest den utrolig lenge! Når jeg startet å lese bloggen så jeg neste gjennom alle innleggene du har skrevet. Bloggen din gir meg inspirasjon, du har utrolig fin klesstil som jeg digger! Nå har jeg masse ideer til hva jeg skal gå med, å kjøpe på grunn av deg! Du er min lille inspirasjonskilde<3 Du er også utrolig pen, men viktigst av alt er at du virker også som en jordnær person, og selv om jeg ikke kjenner deg føler jeg at jeg gjør det, fordi gjennom bloggen deler du litt av hverdagen din, skriver om deg selv osv, så da føler jeg at jeg vet litt om deg da :)

Blogginnleggene dine er interessange å lese, du skiller deg ut fra alle andre rosabloggere ved at du ofte har de litt dypere innleggene. Selv om du har dårlige dager, putter du ikke på et falsk smil for å få oss lesere til å tro at du lever i en perfekt, rosa boble. Det unike med disse innleggene er at du ikke presser over negativitet på oss som leser dem, men inspirerer gjennom dine følelser. Jeg syntes atdu har en god blanding av "temaer", og ting som du skriver om på bloggen, at du varrierer litt sånn så det ikke blir så kjedelig. Bloggen din har et fint og ryddig design som er lett å like, og bildene du legger ut er fantastiske! Du er min favorittblogger selv om jeg ikke har lest den så lenge.

Håper du får en fin dag. (selv er jeg syk..)

Stå på videre med bloggingen! <3 you

andrea.wold@hotmail.no

Aashild F. 06.12.2013 kl.11:16

Jeg leser bloggen din fordi du er en litt annerledes blogger enn de fleste andre på topplisten. Jeg kjenner meg mye igjen av det du skriver, og du får det du skriver til å føles så ekte! Du skriver ikke bare om klær, sminke og den slags ting, men også ting som er viktig og interessant å skrive om.

Ikke er du bare fin på utsiden, men du virker som en utrolig god person på innsiden også. Om jeg trenger inspirasjon til outfits går jeg inn på bloggen din, og jeg kan si at det hadde virkelig ikke gjort meg noe å ha din garderobe! :-) På grunn av dette er du den bloggen jeg leser mest også :)

Christine 06.12.2013 kl.11:18

Grunnen til at jeg har valgt akkurat din blogg som den eneste jeg leser fast er fordi jeg synes du har utrolig bra stil og har et ryddig oppsett på siden din. Du fremstiller ikke livet ditt perfekt, du viser også at du har dårlige dager og perioder som folk flest. Du er deg selv. Jeg gidder ikke lage et laangt innlegg bare for å smiske og håpe på at jeg får julekalendergaven, men du har virkelig lagt sjelen din i dette. Stå på!

christine.bjornestad@live.no

Celina 06.12.2013 kl.11:20

Jeg fant bloggen din da du postet et innlegg om alle outfitene dine gjennom 2012, tror jeg det var. Mulig det var 2011 også. Jeg bladde nedover bildene og tenkte "det er ikke MULIG!" SÅ vakker, og SÅ god stil! Jeg trykte med engang på "følger" og ble sittende og tenke hvorfor jeg ikke hadde sett bloggen din før. Virkelig. Det er mange blogger som har sine ups and downs, at skrivelysten ikke er der og at innleggene mister kvalitet. I disse periodene mister jeg som oftest sansen for bloggeren før den kommer tilbake sammen med skrivelysten og kvalitetsinnleggene til bloggeren. I de periodene pleier jeg å unfollowe før jeg følger den igjen. Det har ikke skjedd hos deg! Selv når du har vært nede, hatt det tøft selv og selv når du har annonsert at skrivelysten ikke er på plass, har jeg av en eller annen grunn funnet deg inspirende fordeom. De fantastiske bildene du legger ut, de personlige tekstene som treffer en midt i hjertet... Ja. Så hvorfor jeg leser bloggen din? Det er så mange grunner til det. Så veldig, veldig, veldig mange grunner. Du inspirerer ikke bare meg, men mange andre, og det er viktig å huske på i tøffe perioder! Du er aldri alene.

annelisabethpa 06.12.2013 kl.11:25

Jeg leser bloggen din fordi du stråler ut av positivitet! Du skriver veldig bra innlegg, har utrolig fin stil og virker rett og slett god tvers imellom :)

Mari 06.12.2013 kl.11:29

Jeg leser bloggen din fordi jeg syntes du lager kjempe bra´e innlegg pluss at du ikke har sånne innlegg med masse skrive feil men man skjønner at du bruker tid på å poste ting og at du også bruker tid på bloggen! Du er også veldig positiv i innleggene dine, du er glad på bilder og utrolig fin stil! Digger deg :)Du er også sykt pen :)

marite98@hotmail.com

Elisabeth Sund 06.12.2013 kl.11:31

Jeg leser bloggen din fordi du er en veldig flink blogger og du inspirerer meg:) du har også utrolig fin klesstil! Jeg elsker at du er så ekte og skriver sannheten! Du pynter ikke på sannheten..som mange andrebloggere!

Epost: elisabethsund@ebnett.no

Kamilla Rudsdammen 06.12.2013 kl.11:33

Åå, det er så mange grunner til at jeg leser bloggen din! Jeg oppdaget den for en god stund siden og har vært innom flere ganger om dagen etter det. Det jeg liker mest med bloggen din er at du er deg, og du er menneskelig. Du prøver ikke å være en overfladisk rosablogger i den typiske luksus boblen, du er ærlig - på godt og vondt. Du er en motivasjon for så veldig mange, og jeg er sikker på at du har hjulpet mange gjennom bloggen din. Du virker som en skjønn jente tvers gjennom! Både innvendig og utvendig <3 hihi

Ida Helene Pedersen 06.12.2013 kl.11:36

Du har mere sofistikert stil enn de fleste andre bloggere, så grunnen til at jeg følger med på bloggen din er stilen din. Du har alltid et gjennomført outfit, og jeg elsker å hente inspirasjon fra deg. Du skriver også veldig bra, og det er lett å lese bloggen din. Det er veldig vanskelig å sette meg ned å fortelle akkurat hva jeg liker, når jeg elsker alt ved bloggen din.

Maria 06.12.2013 kl.11:45

Hei:) jeg elske bloggen din og leser den hver dag! Du skrive så utrolig bra å jeg elsker bildene dine. Du er en super fotograf. du har utroli kul stil som jeg kunne ønske jeg hadde. jeg får masse inspirasjon av å lese bloggen din. Men mest av alt kommer jeg i godt humør når jeg leser den.

KLEM

Kaja Gray 06.12.2013 kl.11:50

Jeg leser bloggen din fordi du er en utrolig bra jente. Du viser frem dine gode sider, men samtidig kan du fortelle litt om hvordan du faktisk har det i forhold til andre bloggere. Hverdagen din er spennende å høre om, uansett om det er antrekk eller et lite "hei" innlegg.

Har fulgt deg så lenge jeg kan huske, helt siden du kun hadde et par hundre followers på instagram :*

Sara 06.12.2013 kl.11:57

Fant deg da du var sammen med Mikkel og har lest bloggen siden. Du er ærlig, og prøver ikke å late som alt er perfekt.

LifebyCamilla 06.12.2013 kl.12:03

Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du virker som en fantastisk person både utenpå og inni. Du skriver som om du allerede har levd et helt liv, mens i virkeligheten er du bare 17 år. Det er helt utrolig hvordan du klarer å fange meg i tekstene dine, fordi jeg kjenner meg så ufattelig igjen. Også leser jeg bloggen din fordi du er en gedigen inspirasjon og et stort forbilde for meg (selv om du er mindre enn meg!). Du prøver heller aldri å være noen du ikke er, for du er bare deg - 100% Anniken. Og det er det jeg virkelig elsker med bloggen din. For du er en rosablogger, men du skriver ikke at ting er bra når det ikke er bra. Du er ærlig, og det setter leserne dine stor pris på. Også må jeg innrømme at jeg er ganske sjalu på utseendet ditt! Du er bare helt fantastisk nydelig. Hadde vært så gøy å vinne på bloggen din, og gitt gaven til kjæresten :-) siden han fortjener det sååå mye!

Marthe-Kristine 06.12.2013 kl.12:07

jeg leser bloggen din, fordi du inspirerer meg på en svært god måte, og jeg ser opp til deg! du er bare helt nydelig!

Otilie 06.12.2013 kl.12:19

Hei! Det er maange grunner til å lese bloggen din. En personlig grunn for at jeg leser den er at jeg kjenner meg veldig igjen i tankene og meningene dine, og flere ganger tenker jeg "hæ, dette kunne jo jeg skrevet selv!" For å være ærlig er din blogg den eneste jeg leser fast, jeg er av og til innom noen få andre, men din sjekker jeg faktisk daglig. Håper alltid på et nytt innlegg. Bildene dine er veldig bra. Stilen din er jo perfekt. Også er du jo utrolig pen. Men jeg blir ikke misunnelig, for jeg syns du fortjener utseendet ditt. Du er en så super jente på alle områder jeg har sett, så da fortjener du å være så naturlig vakker som du er. Dette er hvorfor jeg liker å lese det du skriver og bli inspirert av bildene dine.

Mail:

otilietotland@hotmail.com

Mathilde Braadland 06.12.2013 kl.12:22

Fordi du har så fin stil og virker veldig jordnær:-)

mathilde.95@hotmail.no

Susanne 06.12.2013 kl.12:30

Hei Anniken!

Jeg leser bloggen din fordi du skriver bra, og jeg elsker stilen din! Setter stor pris på at du har julekalender :-)

Håper du får en fin dag!

<3

malin monge 06.12.2013 kl.12:38

leser bloggen din fordi du har en så positiv og herlig personlighet! Og så elsker jeg også stilen din :)

malin-monge@hotmail.com

Oda 06.12.2013 kl.12:44

Så deg på Teenage Boss og da jeg fikk høre at du blogget ble jeg interessert med en gang. Husker jeg lette etter bloggen din, helt til jeg fant den, og siden den gang har jeg vært fast leser. Alt ved deg er veldig inspirerende, du har en helt fantastisk stil, fantastisk utseende og virker som en utrolig fantastisk person også. Er ingen tvil om at du er favorittbloggeren min. Dessuten syns jeg du skriver helt utrolig, og så mange av tankene og meningene dine kan jeg kjenne meg igjen i og relatere til, noe som gjør bloggen din så spennende for meg. Syns du skiller deg ut fra de andre på topplista, noe jeg setter utrolig pris på :)

Ciska Kroes 06.12.2013 kl.13:00

Jeg leser bloggen din, først og fremst for du virker som en ærlig person, og ikke en typisk rosablogger. Jeg liker spesielt godt at du nevner dine sorgfulle tider, på den måten viser det at du er en sterk person og ikke minst et forbilde for andre med tilsvarende opplevelser. Andre egenskaper som jeg tror beskriver deg er snill, god og omtenksom, og du virker som en utrolig god venn! Bloggen fremstiller deg som et ekte menneske med både oppturer og nedturer. Jeg liker veldig godt at du tør å være du, og er ikke redd for å stå opp for deg selv. Det gjør at jeg vil det samme.

Andre grunner til at jeg leser bloggen din, er på grunn av den unike stilen din. Du er så kreativ med å mixe og matche, som gjør at jeg får inspirasjon til å også variere stilen min. Ikke minst, er du utrolig pen!

Ønsker deg kun godt!

ciska_berta@hotmail.com

Anja Karine Bjørnsen 06.12.2013 kl.13:13

Jeg leser bloggen din fordi du virker så perfekt.

anja-kb@hotmail.com

Sigrid 06.12.2013 kl.13:18

Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg! Du har utrolig fin klesstil❤

Sigridtoldnes@live.no

Gabrielle 06.12.2013 kl.13:21

Fordi du er ærlig og sier ting som de er, du legger ikke skjul på hva som foregår. Du har et utrolig herlig vesen!

gaabrielleblogg@hotmail.com

Sofie 06.12.2013 kl.13:22

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes den er inspirerende! Du skriver så godt, har mange gode tips, veldig fine bilder og sykt fin stil!! Du virker så ærlig, ekte og jordnær, og når jeg leser bloggen din så føler jeg på en måte at jeg kjenner deg litt^^

Maria 06.12.2013 kl.13:23

Jeg leser bloggen din fordi den er annerledes. Du har klart å gjøre den slik at de fleste jenter kan kjenne seg igjen i den, selv om det ikke er en typisk rosablogg. Elsker tankeinnleggene!!! Bloggen din er inspirende, og ikke minst er du utrolig pen :-)

Maria.hushovd.folgero@hotmail.com

Emilie 06.12.2013 kl.13:23

Først begynte jeg å lese bloggen din fordi du var sammen med Mikkel, men så fant jeg ut at bloggen din faktisk var veldig bra! Du inspirerer meg veldig og har veldig bra stil. Og du er litt annerledes enn alle andre. Pluss at du er veldig pen da, selvfølgelig:)

Maritha 06.12.2013 kl.13:31

Inspirasjon, fine bilder :)

marithalyng@gmail.com

Vinn en personlig almanakk 06.12.2013 kl.13:40

Jeg leser bloggen din fordi du virker som en fantastisk person! Du er ikke en typisk rosablogger, og det liker jeg spesielt godt ved bloggen din. Du skriver veldig bra og jeg kjenner meg ofte igjen i det du skriver :)

maria 06.12.2013 kl.13:41

jeg fulgte deg først på instagram også begynte jeg å lese bloggen din. jeg leser den fortsatt fordi jeg synes du er en av de få som virkelig har forstått konseptet med blogg. du skriver både om gode og dårlige dager, og gir oss masse gode tips! du viser at selv om det av og til kan virke som du har det perfekte liv, så har du også dårlige dager. jeg får utrolig mye inspirasjon fra deg!

mariasvengaard@me.com

Hedda 06.12.2013 kl.13:41

jeg leser bloggen din fordi du er en utrolig stor inspirasjon, og bloggen din er kjempe bra. du er en veldig inspirerende person som det er verdt og følge med på!

heddatanum@hotmail.com

Hedda 06.12.2013 kl.13:44

Enkelt å greit fordi du er så naturlig og ikke pynter for mye på livet ditt. kjenner meg igjen i så mange av innleggene dine der du får meg til å tenke og føle følelsen du har :)

heqvenil@online.no

Nikoline 06.12.2013 kl.13:46

Jeg leser bloggen din fordi du er 100% deg , og det ser ikke ut som du blir påvirket av alt og alle rundt deg!

For det andre er du et stort forbilde fordi du er så pen og har så kul klesstil❤ cBloggen din er et av høydepunktene ved fagen og kommer den til å være lenge framover.

Helena riise 06.12.2013 kl.13:49

Jeg leser bloggen din fordi du er den fineste jeg vet om. Så digger jeg at du ikke er helt fanatisk med mat og trening, slik mange andre er.. Du spiser liksom det du vil og gjør det du vil. Så har du utrolig mye fine klær og du tar fine bilder. Derfor <3

Nikoline 06.12.2013 kl.13:50

Jeg leser bloggen din fordi du er 100% deg , og det ser ikke ut som du blir påvirket av alt og alle rundt deg!

For det andre er du et stort forbilde fordi du er så pen og har så kul klesstil❤ Bloggen din er et av høydepunktene ved dagen og kommer den til å være lenge framover. Og selv om bloggen din er veldig populær, skriver du om det DU liker og vil skrive om.

Vebhau@online.no

Monica Rødal Helset 06.12.2013 kl.13:54

Du tar veldig fine bilder og skriver bra. Jeg får mye inspirasjon av å se på bildene dine :-)

monicahels@hotmail.com

Amalie 06.12.2013 kl.13:56

Den største grunne til at jeg leser bloggen din er pga stilen din, jeg elsker klærna dine og blir skikkelig inspirert. fortsett med det :D I tillegg er det veldig lett og lese bloggen din, den er enkel og fin og ikke for mye tekst.

Therese 06.12.2013 kl.13:57

Hei!

Jeg leser bloggen din fordi den er ryddig og oversiktlig! Du skriver utrolig bra, og tar kjempe bra bilder! Men mest av alt leser jeg bloggen din fordi den gir meg inspirasjon selv. Jeg vil selv begynne å blogge og da vil jeg bli like flink som deg! Håper du vinner på vixen blogawards

theresee.ft@gmail.com

Hannah Emilie Solvang Basserud 06.12.2013 kl.13:58

Jeg leser bloggen din fordi du alltid skriver noe som engasjerer meg <3 Du tipser om fine klær, sminke og alt mulig jeg elsker å lese om.

hundejenta50@hotmail.com

Julie Svendsen 06.12.2013 kl.13:58

Jeg leser bloggen din fordi du gir meg inspirasjon til å være glad i livet, og til å ville oppleve nye ting. Du skriver innlegg som får mange jenter til å kjenne seg igjen og tenke seg om, og ikke minst så er du ei utrolig flott og pen jente! :-)

kjuliens@hotmail.no

Signe 06.12.2013 kl.13:58

Tja, hvor skal jeg begynne? Det er så utrolig mange grunner for at jeg leser bloggen din, og at du er min favorittblogger. Men for å trekke ut de viktigste punktene for at akkurat jeg leser bloggen din, er fordi du er så "ekte", du tør å skrive at du ikke lever perfekt, hele bloggen din er en stor inspirasjon, og for å ikke glemme stilen din!! Den er helt syk!!!!

Jeg heier på deg, nydelige Anniken :)

engis96@hotmail.com

Julie Myrvoll 06.12.2013 kl.14:01

Jeg leser bloggen din fordi du har en inspirerende klesstil! Den er veldig ryddig og fin og ser proffesjonell ut :) Jeg liker også at du er veldig åpen og ærlig, når du har vanskelige tider så sutrer du ikke over det men skriver om det på en forståelig måte :) jfmyrvoll@hotmail.com

Thea Kristensen 06.12.2013 kl.14:14

Hei Anniken! ❤️ Jeg leser bloggen din rett og slett pga Teenage boss! Jeg har kanskje sett den episoden 15 ganger og jeg bare elsker den! 😃😃😃 Jeg blir ikke lei av den.... Du er SUPERPEN, har en inspirende blogg som jeg tror mange setter pris på. Du er en blogger som klarer å fange mange på det du skrivebordet formidler! Håpet du velger/trekker meg til å vinne de kule solbrillene (rayban) fra Junkjard! ❤️❤️❤️

Jeg bare elsker bloggen din!

Mail: Thea_kristensen@hotmail.no

emily 06.12.2013 kl.14:15

bloggen din gi rmeg masse inspirasjon i hverdagen! <3du har masse fine antrekk, men har også koselige, rolige bilder av en sør kopp te. du legger ut alt forksjellig og jeg synes du virker som en utrolig koselig jente. du oppdaterer ganske ofte og har planlagte og fine innlegg hver gang :)

emily_behncke@yahoo.com

Martine 06.12.2013 kl.14:21

Jeg leser din blogg fordi du inspirerer meg, med klesstilen din, masse lenker til nettsider med, pynt, sminke og klær. Du er ikke som alle de andre bloggene som bare bryr seg om å vise fram kroppen sin mest mulig på bloggen. Og du kommer med meningene dine på bloggen din. + at du er super pen, og fine bilder. Misunner deg..

Elina Madeleine Nordahl 06.12.2013 kl.14:26

Jeg leser bloggen din fordi du er inspirerende. Inspirerende med klesstilen, men også med tanker, følelser, inspirasjon osv. Liker også at du kanskje skriver litt sånn at du er mer deg selv på bloggen, enn visse andre og at du er ikke redd for å si din mening. Jeg beundrer deg, og du er kjempe skjønn, Anniken! :-)

madeleinenordahl@live.no

Johanne 06.12.2013 kl.14:30

Jeg leser bloggen sin frodi du er utrolig inspirerende, har en nyedelig stil og du virker som ei herlig jente!

johanne_egeland@hotmail.com

mailinn 06.12.2013 kl.14:30

mai-linn_cut@hotmail.com

Jeg leser bloggen din for å få inspirasjon til hverdagen min, du blogger utrolig bra og du gjør hverdagen min mye bedre.

Emilie 06.12.2013 kl.14:32

fordi du er en inspirerende person!

Silje Marie Steigedal 06.12.2013 kl.14:33

Jeg leser bloggen din fordi du gjør meg veldig innsperert, du er et blogg forbilde for meg. Du er i tillegg veldig pen og klesstilen din er helt perfekt! Designe,bloggen, deg er absolutt et forbilde! Bloggen din er super, skulle ønske du kjente meg for har veldig lyst til få autograf :) Jeg håper du får lest dette her, får jeg begynner snart og griner ! Elskerelsker bloggen din! Jeg har så lyst til at jeg skal vinne får jeg har aldri vunnet en ting, men det jeg skrev om deg ovenfor mener jeg helt seriøst! Du må stå på anniken, du er utrolig super som faktisk har klart og blogget så lenge! Jeg håper så underlig at du kommer til og blogge i hvertfall til du blir bestemor :D Håper du leser dette får jeg skrev det hjertet mitt føltes, elsker bloggen din nesten over alt på jord! Stå på, love your blog! <3

SiljeMarie01@hotmail.no

Guro Holten 06.12.2013 kl.14:34

Hei! Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig inspirerende! Antrekkene dine er så utrolig bra og blir bare mere og mere inspirert for hver gang du legger ut et antrekk :) og det hjelper meg igjen når jeg skal kle meg hver dag, da jeg jobber i klesbutikk selv :) i tillegg har du en super søt personlighet som får alle rundt deg i godt humør! Og jeg kan ikke annet enn å smile når jeg ser de fine bildene av deg :)

guro.holten@gmail.com

Emilie Nilsen 06.12.2013 kl.14:34

E-post: emilie98nilsen@me.com

Det startet vel med at jeg så på din episode på teenageboss og jeg sliter med det samme problemet som deg, jeg er rett og slett mamma og pappa sitt pengesluk. På episoden din så jeg at du hadde blogg, vet ikke om det var akkurat denne eller om denne er ny etter den. Jeg begynte å lese og lese din blogg fra blogg innleg jeg ikke hadde sett og ble rett og slett en ny fast leser! Jeg syntes du skriver om mye interesant, og du inspirerer meg med både med sminke og klær. Jeg syntes også du er en sykt bra person og ett + du er også VEELDIG pen!

Når jeg foreksempel ser outfitet ditt "i dag" Så prøver jeg å finne noe lignene og sette ting sammen som jeg aldri hadde trodd passet sammen! Du er inspirerende og veldig kul, jeg digger bloggen din anniken (jeg så deg på wriktegaarden i sommer og jeg ble helt borte inni meg! jeg hadde sååå lyst til å ta bilde med deg men jeg turte ikke, og nå angrer jeg veeldig)

Caroline 06.12.2013 kl.14:38

Jeg leser bolggen din for du er en veldig inspirerende jente. Du legger ut mye fine outfits, tips og mange inspirerende og fine bilder!

Caroline.nb@hotmail.com

ingrid 06.12.2013 kl.14:40

Jeg leser bloggen din fordi den skiller seg litt ut fra andre blogger som drives av jenter på din alder! Du skriver om mye variert, og du klarer å fange leserens oppmerksomhet. For meg er du en gledesspreder i hverdagen, det et alltid like gøy å klikke seg inn på bloggen din :) i tillegg virker du som en veldig moden og herlig jente, innleggene dine om alvorlige saker og følelser gir meg alltid frysninger! Du er en utrolig flink blogger, og derfor leser jeg bloggen din :D juleklem<3

Sigrid 06.12.2013 kl.14:41

Jeg leser bloggen din siden du skriver veldig bra! Liker at du ikke bare skriver om ditt perfekte liv, sminke, klær og alt sånn, men at du skriver tekster om hvordan du faktisk har det i forhold til de andre bloggerne på topplista. Du har en utrolig fin stil og er kjempepen:) Du er en stor inspirasjon og et bra forbilde<3

amundsensigrid@gmail.com

helene wolff helgesen 06.12.2013 kl.14:41

jeg leser bloggen din for du skriver utrolig bra! du er veldig inspirerende, har god stil og ikke minst er du utrolig pen:)

Helenewolff@hotmail.no

Helene Louise Foss 06.12.2013 kl.14:43

Jeg leser bloggen din fordi jeg føler at jeg relatere meg veldig til deg. Du er en stor inspirasjon og det virker som du finner det positive i de mest negative stundene. Er jeg lei meg, hjelper det som regel veldig å lese dine litt "personelige" innlegg. Du har en fantastisk stil, og du virker som ett fantastiskt menneske. Du er en stor motivasjon og inspirasjon. Jeg har fulgt med på bloggen din omtrent siden du startet, og jeg har ingen planer om å stoppe. Du er en sterk person og det smitter veldig over på meg. Du er en av de få bloggerene som klarer å nå meg. Altså, jeg skriver ikke dette kun pga solbrillene, gi de til hvem som helst for min del men jeg synes du fortjener å høre hva slags person det virker som du er og jeg synes du virker utrolig herlig. :) Helene_fossus@hotmail.no

Anna 06.12.2013 kl.14:43

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du tar fine bilder og har utrolig mange fine antrekk! Du virker som ei ærlig jente også er du utrolig pen :)

Rannveig 06.12.2013 kl.14:44

Jeg leser bloggen din fordi du er veldig inspirerende, pen og har god stil. Begynte å lese bloggen etter at du var med i teenage boss.

rannveigwnordhagen@gmail.com

Victoria Aa 06.12.2013 kl.14:45

For å komme meg gjennom hverdagen er jeg avhengig av å få inspirasjon av noe eller noen. Å gå inn på bloggen din er en sann glede! Du er vakker, du er engasjert og du har et pågangsmot man må se lenge etter... Helt fra da jeg oppdaget bloggen din har jeg vært avhengig av å ta turen innom, helst flere ganger om dagen! Stå på videre og følg drømmene dine, uansett hva! Klem

Marte 06.12.2013 kl.14:46

Hvorfor jeg følger bloggen din er ikke et vanskelig spørsmål. Jeg har fulgt med og lest hvert eneste innlegg siden lenge før du ble med i teenageboss og ble kjendis. Jeg husker deg så godt fra barneskolen (jeg husker veldig godt sekken du hadde med sånne sølv paliet aktiv greier jeg ønsket meg så inderlig før), og det at du nå har blitt kjendis er jo helt "WOW!". Noe av det morsomste med å følge bloggen din for min del er at jeg ser antrekkene dine på bilder, og ofte litt senere på dagen ser jeg dem i "live" nede i gata.

Det er også så koselig når man kjører forbi og du smiler, du er alltid så jordnær og hyggelig, og du klarer og holde beina på jorda, selv om du helt klart er en Norges kjendis <3

MarteOstnes@hotmail.no

Victoria 06.12.2013 kl.14:47

Jeg leser bloggen fordi du er inspirerende og virker som en flott person:-)

Maria svege iglebæk 06.12.2013 kl.14:47

Jeg leser bloggen dun fordi jeg så deg på teenage boss, også syntes jeg at du hadde veldig fin stil og var veldig pen og kul. Så jeg søkte på teenageboss på Google og letet lenge, tilslutt fant jeg bloggen din!<3 du er også veldig inspirerende og har sykt fin stil stil! Har kjøpt mye likt som deg!<33

Kine Bakken 06.12.2013 kl.14:49

Jeg leser bloggen din fordi du har kjempefin stil og bloggen din er ikke overfladisk skrevet om alle solskinnsdagene!

Sara Hansen 06.12.2013 kl.14:52

fordi jeg elsker stilen din og måten du formidler ting på :) saraaaras@gmail.com

gina cecilie løkker granli 06.12.2013 kl.14:53

Jeg leser bloggen din, fordi antrekkene dine inspirerer meg veldig. Du har en utrolig kul stil! Du skriver også veldig bra:)

gina-cecilie@hotmail.com

Mailen Sørensen bakken 06.12.2013 kl.14:53

Jeg leser bloggen din fordi jeg bare rett og slettet ELSKER bildene dine. + at du virker som en fantastisk person! Du er et stort forbilde :))

Siri Aamodt 06.12.2013 kl.14:55

Jeg leser flere blogger, men din blogg er nesten den eneste jeg faktisk gleder meg til å lese. Du skiller deg ut fra alle de andre bloggerne og jeg tror det er derfor jeg liker deg så godt. Du virker så ekte, og det du skriver treffer meg veldig bra. Du tar opp saker som jeg virkelig brenner for, og jeg kan ikke få sagt mange nok ganger hvor BRA det er at du også bruker bloggen til dette! Bloggen din handler ikke kun om overfladiske ting og om å være mest mulig perfekt og lykkelig. Du viser begge sider av livet, oppturer og nedturer for det er jo sånn livet er. Synes det blir teit når man bare tar med det positive for å fremstå lykkelig. Da er man ikke lykkelig i mine øyne. Du får til denne balansegangen veldig bra. Bloggen din er så utrolig variert at jeg tror jeg aldri kommer til å gå lei. Tusen takk for at du og bloggen din finnes, klem fra alltid trofast leser

Nina Lund 06.12.2013 kl.14:57

Jeg leser bloggen din fordi du er en utrolig stor inspirasjonskilde, og du har fantastisk fin stil. Dessuten tar du opp viktige saker, og brenner for dine meninger - og det syntes jeg en flink absolutt bør! Du er en nydelig jente, og tar veldig fine bilder!

Ingvild 06.12.2013 kl.14:57

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes den er utrolig inspirerende og jeg blir glad av å lese den! Du skriver i tillegg veldig bra og interessante innlegg :)

Rakel V. Haug 06.12.2013 kl.14:58

Dette kommer bok til å bli en lang kommentar, så ja.. Haha

Jeg så deg jo første gang på teenageboss for nesten et år siden. Jeg synes (helt ærlig) at du var den eneste pene jenta på det programmet. På denne tiden hadde jeg min egen blogg. Jeg tenkte at jeg skulle gå inn på bloggen din. Men hver gang jeg så episoden på nytt, glemte jeg helt at jeg skulle finne det ut. Jeg tror at rundt den sjette gangen jeg så episoden, kom jeg på: shit, jeg skulle jo finne det ut! Så jeg lette og fant bloggen din. Og den var enda bedre enn jeg trodde! Jeg elsker bloggen din, elsker stilen din, elsker DEG rett og slett. Også vil jeg bare si at jeg er glad som ikke har "lik facebooksiden min" for hver eneste konkurranse.

Skal jeg ta dette kort: jeg leser bloggen din fordi jeg så deg på teenage boss, og jeg elsker deg!

Frida Evensen 06.12.2013 kl.14:59

frida-skiskytter@hotmail.com

Da jeg så deg på teenage boss, fikk jeg helt sjokk. Hadde aldri sett en så pen 15 åring før! Det var jo også med at du hadde en blogg og den lette jeg lenge etter, altså jeg skjekket mange ganger, og helt siden jeg fant bloggen din har jeg lest den (nesten) daglig. Antrekkene og smilet ditt inspirerer meg kjempemasse. Og tenk at en som jeg ikke en gang kjenner, kan gi meg så mye energi på en dag?

Jeg leser ikke mange blogger og har heller ikke blogg selv, men din, ja den leser jeg selvfølgelig :)

Inga 06.12.2013 kl.15:06

Jeg kom over din blogg via en venninne av meg, helt siden den stund har du inspirert meg på mange mulige måter. Du er sterk og klarer så bra å komme deg over ting. Du har dine egne meninger som du brenner for! Elsker stilen din, og du virker som en super person som alltid er så blid og glad:)

ingasofie@live.no

06.12.2013 kl.15:07

Jeg leser bloggen din fordi den er fantastisk. Du er super inspirerende både i klesveien, mattips og gjenerelt. Du er den bloggerne som har mest unikstil, men jeg skulle ønske jeg hadde den selv. Skulle ønske jeg turte å gå sånn og hadde penger til å kjøpe klær. Og det at du ikke er en av de typiske rosabloggerene. Du er superpen, og har fantastisk kropp, men du har det naturlig og har ikke kjøpt deg til det, det er et ordentlig forbilde det. Også er du ærlig, du virker for det meste glad, men du tørr å skrive om følelser også. Du viser at livet ditt ikke er en dans på roser, og det har ihvertfall hjulpet meg mye. Det jeg mener er at, jeg husker i fjord høst hvor du skrev et innleg om at du måtte selge hesten din og hvor vanskelig det var for deg. Jeg mistet katten min i høst og han betydde alt, jeg hadde hatt et ganske tøft år å komme gjennom før dette og når han døde viste jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Men tanken på at du faktisk kom deg gjennom det å måtte selge hesten din, selv om du sikkert savner han fortsatt, det har hjulpet meg. Det er fortsatt noen dager som er tyngere enn andre, og det er kvelder hvor jeg gråter meg i søvn, spesielt nå i julen, men jeg vet at jeg kommer meg gjennom det. Og det er faktisk, uansett hvor rart det høres ut, mye takket være deg.

Korne-br@online.no

Elin F 06.12.2013 kl.15:13

Jeg leser bloggen din rett og slett fordi jeg blir inspirert :) det gjelder blant annet klær og mote men også livet ditt. Du gjør på en måte at jeg blir en ''wanderlust'', slik du beskriver deg selv. Kort og enkelt, du og ditt liv inspirerer meg og derfor leser jeg bloggen din!

elin_jente97@hotmail.com

Maren 06.12.2013 kl.15:14

Hei:)

Jeg begynte å lese bloggen din for ca 1 år siden, da jeg så deg på Teenager Boss, og siden det har jeg vært en fast leser.

Grunnen til at jeg leser bloggen din, er at jeg finner en stor inspirasjon i deg, og jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver, føler nesten at jeg kjenner deg, haha♥

Jeg synes du er et godt forbilde både som person og når det gjelder klær, dessuten virker du kjempehyggelig og skriver på "moden" måte, og ikke sånn som mange av bimbo-bloggerne fremstår.

Dessuten er du utrolig vakker, og de fleste ville nok dødd for å se ut som deg♥

Håper du leser dette og forstår hvor fantastisk du er!

Hilsen en fast leser♥

marenkristine@live.no

06.12.2013 kl.15:14

Jeg klarte ikke å dele linken? jeg har likt facebook siden din og alt, håper jeg fortsatt er med i konkuransen. jeg er hun med e-postadressen korne-br@online.no

Andrea Fagervoll 06.12.2013 kl.15:15

Jeg leser bloggen din fordi jeg får så utrolig mye inspirasjon av deg, og synes du er en utrolig fin person:)

Andrea Eikås 06.12.2013 kl.15:15

Jeg har følgt bloggen din helt siden jeg så deg på Teenage Boss. Og grunnen til at jeg ennå leser bloggen din er fordi du har en utrolig særpregen og fantastisk fin stil som inspirerer meg. I tillegg skriver du mange gode innlegg og står for det du mener. Til sist må jeg si at du har et fantastisk utseneede og virker som en utrolig hyggelig jente :)

Andrea_e96@hotmail.com

Katrine Nundal 06.12.2013 kl.15:18

Grunnen til at eg les bloggen din er fordi du er anleis en dei andre bloggarane. For meg framstår du som ekte, og deler både mørke og lyse stunder med lesarane dine. Du er ikkje som dei typiske "rosabloggarane", som vil få folk til å tru at livet deira er perfekt. Du viser oss gjennom bloggen din; at du faktisk er ein ekte person, med ekte følelser og problem. Fyrste gongen eg "vart kjent" med deg, var da du var med på Teenage Boss. Eg vart veldig nyskjerrig på kven du var, difor klikka eg meg inn på bloggen din. Etter det har eg vore fast lesar, og det vil eg vere i lang tid. Gjennom eigne nedturar har eg alltid funne stor trøst og inspirasjon frå bloggen din, både ved hjelp av dei flotte innlegga dine og ikkje minst pågangsviljen du har. Det er lenge sidan eg har funne ein blogg som kan måla seg med din. Sist men ikkje minst; sjølv om eg ikkje kjenner deg, må du vite at du er ein fantastisk person, Anniken :-) Stå på!

Min mail: katrine_nundal@hotmail.com

Synnøve Nygaard 06.12.2013 kl.15:19

Jeg leser bloggen din fordi du ikke framstiller livet ditt som perfekt, som mange andre bloggere, men skriver om problemene dine. Du har også en veldig fin og ryddig blogg med mange fine bilder. Pluss at du er helt nydelig <3

synnove-nygaard@hotmail.com

Marie 06.12.2013 kl.15:26

Jeg leser bloggen din fordi du er den beste bloggeren jeg vet om! Dette høres kanskje ut som noe jeg bare skriver for å skrive noe, en det er faktisk sant. Du er en av de få som skriver om følelser, også når de ikke bare er gode, du virker så jordnær og som en fantastisk snill og grei person. Jeg kjenner meg så utrolig godt gjen i mange av innleggene dine. I tilleg er du jo bare helt nydelig også! <3

Aleksandra 06.12.2013 kl.15:27

Hei Anniken! Skal jeg være helt ærlig med deg, begynte jeg å lese bloggen din fordi alle snakket om den søte, pene jenta som data en av Norges største artister. Og klart, denne jenta var både søt og pen, men hvorfor fortsatte jeg å klikke meg inn gang etter gang? Jeg skulle jo bare se hvordan hun så ut jeg. Grunnen til at jeg fortsatte å klikke meg inn, gang etter gang, er at du Anniken virkelig som en helt fantastisk person med sunne meninger, mye giv, og bein i nesa. Det at du virkelig kjemper og setter søkelyset på dyrs rettigheter er en av grunnene til at jeg er blitt så glad i bloggen din, ettersom det er en sak som er veldig nærme mitt hjerte også. Når det kommer til detaljer så tar du veldig fine bilder, jeg elsker outfitspostene, og jeg vet at når du omtaler et produkt er ikke meningene dine kjøpt og betalt. For å si det kort, så leser jeg bloggen din på grunn av hele pakken du lever er helt fantastisk ekte :)

Nora aunet 06.12.2013 kl.15:28

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du er veldig flink til å variere bloggingen din, det er ikke bare det samme og jeg synes det er veldig inspirerende ovenfor det meste egentlig! Elsker å lese bloggen din, følger med hver eneste dag:-)

Mail: nora.linn.aunet@me.com

Marianne Thomassen 06.12.2013 kl.15:28

Jeg leser bloggen din fordi du er veldig inspirerende og du er jo bare helt nydelig! :) Du ser ut som en herlig person!

thomassem@live.no

Camille <3 06.12.2013 kl.15:34

Jeg leser bloggen din fordi jeg syntes bloggen din er inspirerende, og jeg syntes du har en kjempefin stil og veldig fine outfitbilder.

Camille Gjertsen

camille_gjertsen@hotmail.com

Navn 06.12.2013 kl.15:41

Jeg leser bloggen din fordi den gir meg masse inspirasjon og glede! Du skriver veldig bra og du har alltid masse fine bilder som har bra kvalitet og er passende. Innleggene dine er gøye å lese og kan få opp humøret på en slitsom dag. Jeg elsker bloggen din og er inneså ofte som mulig for å se om du har skrevet et nytt innlegg som. Designet ditt er utrolig fint og er veldig oversiktelig. Det er masse myke fine farger, og det er veldig fint kombinert og bearbeidet. Elsker bloggen din! Du er en stor inspirasjon for mange og er helt ubeskrivelig nydelig! Regner med at jeg bare er en av uendelig mange som er missunelig på utseende ditt!

marte.haugland@icloud.com

Helene Marie Myrstad 06.12.2013 kl.15:42

Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du er en av de få bloggerne i dag som faktisk fremstår som ekte. Elsker tankeinnleggene dine, og du har et veldig reflektert og bra syn på mye av det som skjer her i verden. Elsker stilen din, sminken din, og egentlig bare hele deg! Favorittblogg til tusen!

helenemeg@hotmail.com

Hanne Lill Stangvik 06.12.2013 kl.15:42

jeg leser din blogg fordi jeg syntes du er en bra inspirasjons kilde. Du blogger om ulike tema som interesserer meg. Hele deg virker som en utrolig fin person med en kjempefin personlighet.

ane 06.12.2013 kl.15:44

ÅHHH, de er såååå fine!!!!

Jeg leser bloggen din fordi du er så utroooolig pen! Begynte å lese etter at jeg så teenage boss på nettet noen måneder etter at episoden ble sendt på tv. Du skriver i tillegg veldig brae innlegg og bloggen din er sååå fin og lys!

anehole@online.no

Hanne 06.12.2013 kl.15:47

Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg gjennom klestilen, sminken og håret ditt! Min største inspirasjon, du er forbildet mitt!<3

hanneskog_99@hotmail.com

Heidi Olsen 06.12.2013 kl.15:47

Hei! Jeg leser bloggen din fordi at jeg ser på deg som en veldig stor inspirasjon. Både når det kommer til klesstil, men også når det kommer til personlighet. I tillegg så er du bare utroig vakkert, også er det noe med bloggen din som skiller seg ut ifra "mengden".

heidiolsen@hotmail.com

mehwish 06.12.2013 kl.15:48

Jeg leser bloggen din fordi den gir meg mye inspirasjon. Du skriver veldig bra og har eller tar veldig bra med bilder. Jeg elsker bloggen din og er innom den hver dag for å se om du har lagt ut noe nytt. Jeg liker designet ditt. bildene er fine og meget bra kvalitet. Det er farger som hører sammen! Som jeg nevnte så er det slik at det er ryddigog pent design. jeg liker utrolig godt. jeg holder jeg meg konsentrert til det du har skrevet fordi det er med bilder og skrevet på forståelig måte og ikke minst overdrivelese som mange andre toppbloggere.du har fine meninger og jeg finner mye inspirasjon på bloggen din. Da går jeg på din blogg og leser om forskjellige saker og ting du driver med og får mye inspirasjon fra det. faktisk så oppdaget jeg deg på teenageboss. jeg så på og tenkte at du sikkert er en toppblogger og du virket kjent siden jeg leste om deg på avisen. jeg prøvde å finne bloggen din men fant ikke. noen dager senere spurte venninen min om hun hadde lest bloggen din. jeg spurte hvilken blogg det var, og hun sendte meg link. etter det er jeg en fast leser og sjekker bloggen din hver dag! Den taco salaten du hadde oppskrift på var veldig god. jeg lagde det hjemme til meg og søstera mi. hun elsket det og ville ha oppskriften, haha

eposten min: mehwish-kausar@hotmail.com

Synne 06.12.2013 kl.15:52

Jeg leser bloggen din fordi den gir meg veldig mye inspirasjon, og de inleggene der du har skrevet om mobbing og andre dype ting syntes jeg er veldig fint og veldig sterkt av deg.

Utenom det så syntes jeg at virker som en utrolig herlig og god person, man blir glad når man går in på bloggen din fordi du som oftest er veldig posetiv.

synnestomperud@hotmail.com

Mari 06.12.2013 kl.16:01

Fordi du har en inspirerende stil og utseende og fordi du tar veldig fine bilder.

mariskeibrok@gmail.com

sofie 06.12.2013 kl.16:02

Hei Anniken! <3

Jeg har alltid lest bloggen din, du inspirerer meg til å følge stilen min og være den jeg er! Du er forbilde mitt og jeg synes du er fantastisk.Takk for at jeg får være med i konkurransen! <3

Martine 06.12.2013 kl.16:04

jeg leser bloggen din for der får jeg masse inspirasjon og du tar kule bilder og du er kjempe pen. du blogger veldig odte og det er bra til å være en blogger, for det er det ikke alle som gjør. og det er drit kult at du har julekalender på bloggen din. digger det.

martine_leah@hotmail.com

Martine 06.12.2013 kl.16:06

Husker jeg fant bloggen din rett etter Teenage Boss, hahah har sikkert sett den episoden ti tusen ganger nå.. Men hovedgrunnen er nok det at du er deg selv, og ikke bare blogger om alt det positive, men også om nedturer i livet i ny og ne. Jeg bare kjenner meg veldig igjen i deg. Også ikke minst stilen din, åh herregud for en garderobe. Du er bare veldig, veldig inspirerende Anniken, og virker som verdens herligste person. Ettersom at du har blitt ganske stor i bloggverdenen i det siste, beundrer jeg også at du virkelig går inn for dette med dyr. Elsker at du ikke bruker ekte pels, og virkelig påvirker andre til å gjøre det samme. Du redder jo på en måte liv:)

Martine Pedersen, mlpblogg1@gmail.com

Hedda :) 06.12.2013 kl.16:06

Hei Anniken!

Du har en utrolig fin stil, som ikke er altfor dyr. Her henter jeg mye inspirasjon til hvordan jeg skal sette sammen antrekkene mine selv! Syntes også du skriver veldig bra og interessant :)

heddakind@gmail.com

Cathrine 06.12.2013 kl.16:08

Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer meg på mange måter. Du virker som en jente som tenker på andre og har en god personlighet. Du gir meg inspirasjon i mote også, du har en fin stil og tar fine bilder.

cathrine_olsen93@hotmail.com

Ida 06.12.2013 kl.16:16

Jeg leser bloggen din fordi den skiller seg litt ut fra mange av de andre bloggene. Jeg liker at du blogger Om, sminke og mote, og ikke bare om kropp,trening som stort sett mange av de andre gjør! Du gir inspirasjon og virker som en herlig jente med masse godt humør og et stort hjerte av gull <3

Frida 06.12.2013 kl.16:18

Er ikke flink med å formulere meg, men har så mye jeg vil si. Bloggen din har hjulpet meg så mye, har alltid vært en form for deprimert. Eller ikke alltid, startet vel på ungdomsskolen. Har vel et tungt siinn.. Men bloggen din, den gjør en forskjell, den hjelper, virkelig! Du er så åpen, ærlig. Viser at du har det vanskelig, og ikke at alt er like lett. Ble også mobbet på barneskolen, for utsende mest da.. Det tviler jeg på du ble, så vakker som du er! Men du klarer deg, og da skal jeg og det. Vil bare takke deg for deg og den fine bloggen din, som hjelper meg! du er vakker, på innsiden og utsiden. Vertfall ut i fra det jeg leser på bloggen din. Så ja, derfor leser jeg bloggen din! http://fridaamalieee@hotmail.com

Ingrid 06.12.2013 kl.16:19

Jeg leser bloggen din fordi du er en herlig og inspirerende person. Stilen din er bare fantastisk, men ikke så rart ettersom alt rett og slett ser utrolig bra ut på deg. Du er også ærlig, noe som jeg bare elsker. Du er ikke som alle andre bloggere som bærer en maske, og framstår som helt perfekt. Har du en bra dag, skriver du det, eller har du en dårlig dag skriver du også det. Du er mitt forbilde, og det finnes ingen, jeg gjentar ingen bedre blogg enn din. Ihvertfall ikke for meg. Jeg skulle ønske jeg var som deg jeg, Anniken.

Ingridk1711@hotmail.com

Veronica 06.12.2013 kl.16:20

Herregud, hvor skal jeg starte! Har lest bloggen din utrolig lenge nå. Husker ikke eksakt når jeg starta, men var etter en bogglinking på blogden tin "wossa.blogg.no". Har elsket bloggen din fra dag en! Det jeg liker med deg er at du ikker er som noen av de andre på topplista. Det er ingen restalin, push up og du er helt naturlig pen og jeg liker personligheten din utrolig godt! Du tar utrolig fine bilder til bloggen din, du oppdaterer jevnlig og ikke for amye, så jeg ikke rekker å få med meg alt. Liker også at har litt anderledese innlegg enn alle andre. Som dyremisshandlingen du har tatt og en del ganger og "tekstene" du poster. Er også ganske imot dyremisshandlig selv så passer meg godt!

Liker at du ikke tar imot ALLE tilbudene du muligens får på bloggen for å gi reklame.

Så, dette var litt om det jeg liker best med bloggen din og jeg vil også gi litt pluss poeng til deg for å kommme med denne type oppgaver at vi faktisk må gjløre noe mer enn å like en facebookside og kommentere sånn som mange andre bloggere gjør.

mailen min er: veronica-lerberg@hotmail.com

Ester 06.12.2013 kl.16:26

Heisann Anniken !

Jeg oppdaget deg først på teenage boss, da det gikk på tv. Da fikk jeg vite at du blogget, og tenkte at dette måtte jeg sjekke ut. Bloggen din virket utrolig bra og jeg har lest bloggen din helt siden da. Jeg elsker outfitene dine og du gir meg så mye inspirasjon, spesielt i klesveien. Som sagt gir du meg masse inspirasjon , og jeg kommer ikke til å slutte å lese bloggen din med det første. Gleder meg til hvert eneste innlegg! <3 Du virker som en veldig jordnær person og jeg skjønner at mange synes at du er inspirerende.

estermiriam@live.no

Mathilde 06.12.2013 kl.16:35

jeg leser bloggen din først og fremst fordi du når du først kommer med sånne tanke-innlegg, så er de utrolig bra skrevet og jeg digger også stilen din! du er veldig pen i tillegg

Maren Bergkåsa 06.12.2013 kl.16:35

Du er den eneste bloggen jeg leser hver dag, flere ganger om dagen. Du er inspirerende på så mange forskjellige måter! Jeg elsker at du bryr deg om andre mennesker og dyr. At du minner oss på om at vi ikke bestemmer over verden og at vi ikke kan gjøre som vi vil... Vi må ta oss samme og behandle hverandre bedre. Det med at du skriver om dyrene som ikke har det bra, du gir meg "motivasjon" til å ville hjelpe dem. Jeg har bestemt meg for å bli dyrlege, for å hjelpe de dyrene der ute som ikke har det bra... En av grunnene til det er deg, de innleggene dine om dette tema er så bra.

Du er så sterk og tøff som er så ærlig på bloggen din.. Og viser dine sterke og svake sider!

Fortsett å blogg og inspirer andre, du er en fantastisk person!! <3

mare.uva@hotmail.com

Nora 06.12.2013 kl.16:36

Hei Anniken! Jeg begynte å lese bloggen din for en liten stund siden, så jeg er en relativt ny leser, men det er ingen tvil om at du allerede har blitt favorittbloggeren min. Det første jeg så da jeg besøkte bloggen for første gang, var en nydelig, nærmere perfekt, jente. Men det var ikke bare utseendet jeg la merke til. Det var også det du skrev om. Det interiserte meg, så samme kvelden som jeg klikket innpå bloggen din, gikk jeg gjennom nærmest alle innleggene dine, haha. Du er utrolig flink å skrive og du vet hvordan du skal fange lesere. I tillegg tar du utrolig fine bilder, som inspirerer meg. Garderoben din er en drøm, forresten. Jeg kunne sittet å skrive så mye godt om deg og bloggen din, men jeg vet ikke når du kårer vinneren, så jeg får sende inn snart! Jeg har faktisk lenge tenkt på å sende deg en fan-mail eller noe sånt, å fortelle at jeg setter stor pris på bloggen din, men dette var jo en gyllen mulighet til å fortelle det her! Du er rollemodell som inspirerer vanvittig mange jenter, også meg. Du må bare vite at du er nydelig og at det ser ut som at du har en god personlighet på plass. Du er deg selv, og pynter ikke på sannheten. Jeg vil nok ikke utpeke deg som en av 'rosabloggerne', men likevel er du en fantastisk blogger. Stå på videre, jeg tror du kommer på topp snart.

Hilsen fra Nora!

Ingrid Vik 06.12.2013 kl.16:38

Jeg begynte å lese bloggen din fordi noen venninner av meg leste den, og har lest den siden. Liker at du ikke er så provoserende som flere på topplista er, og at du har din egen måte å blogge på!

Ingridharstad@hotmail.com

karoline 06.12.2013 kl.16:42

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du er en typisk blogger som ikke fremstiller livet ditt perfekt. Du skriver hvordan du tenker, om ting som gjerne ikke alle andre blogger ønsker å dele. Man kjenner seg ofte igjen i hva du skriver, hvordan og hva livet egentlig dreier seg om. Jeg synes også du har en veldig inspirerende stil og utrolig flott. Jeg bruker bloggen din som en inspirerende side med tanke på klær ol. Og ikke bare pen og inspirerende, men du er virker som en utrolig tøff og sterk som person, som ikke er redd for å skille deg ut el dele vanskelige tanker.

Karolineskjha@hotmail.com

Pernille Klatran 06.12.2013 kl.16:44

Jeg leser bloggen din for mange grunner! For det første har du utrolig god stil, som jeg elsker å bli inspirert av. Du oppdaterer bloggen ofte, noe som også er veldig bra :-) Og i tillegg er du jo utrolig pen! Jeg liker måten du blogger på, det er noe helt spesielt!

peraklat@hotmail.com

Vilde 06.12.2013 kl.16:47

Jeg leser bloggen din av mange grunner. For det første du ikke slik som alle andre bloggere, du er inpisrerende på en helt egen måte! Når du skriver vet man at du skriver rett fra hjertet, og det er noe jeg ser på som viktig i en blogg! Det var jeg som skrev den ene komentaren til deg den gangen du laget et innlegg om leserene dine, og jeg ble utrolig glad da du postet min komentar. Du er en stor inspiarsjonskilde og utrolig nydelig! Jeg liker bloggen din fordi du blogger om ting som intriserer deg og ikke nødvendigvis bare hva leserene vil ha! Jeg har lest bloggen din siden i våres, og sjekker ut bloggen flere ganger daglig. Du er et stort forbilde for meg, og det er jeg ganske sikker på du er for mange andre også! Man får på en måte et forhold til deg gjennom bloggen, og det er det ikke mange bloggere som får til, syntes nå jeg. Har du en dårlig dag, skriver du om det på en fin måte og ikke slike sytete og klagete innlegg om hvor dårlig du har det. Du er definitivt min favoritt blogg, og jeg er sikker på jeg blir å følge bloggen din til den dagen du gir deg! Mange klemmer fra meg :)

vilde_fisen@hotmail.com

Lena 06.12.2013 kl.16:47

Jeg følger deg for du er en inspirerende blogger. Det som gjør deg forskjellig fra mange andre som blogger er at du deler mye av det du føler, jeg føler jeg får kjenne mere av den jenta bak bloggen en den vi ser på bidene.Du er en virkelig tøff person, og jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Du skriver utrolig bra og inspirerer meg i mye av det jeg gjør. Å så digger jeg humoren din, alle de vidioene du har lagt ut både på bloggen og vine, digger de. Du er ikke så seriøs og det liker jeg :)

Kornelia 06.12.2013 kl.16:48

Jeg leser bloggen din hver eneste dag! Hvorfor skal jeg "gidde" å lese om hva en jente jeg ikke kjenner gjør hver eneste dag? Jo det er fordi du skriver som ingen andre! Når du skriver "tanke" innlegg kan jeg leve meg inn i en annen verden omtrent, jeg er sikker på at du kunne skrivd en bok! Du er utrolig inspirerende, har en fantastisk stil som inspirerer meg helt sykt, og ikke minst er du jo utrolig pen. Grunnen min for at jeg leder bloggen din hver dag er fordi du er så utrolig inspirerende, skriver fantastisk, virker som du har "bein i nesa" som man sier, for du virker så sterk. Samtidig som du lar følelsene dine komme ut noen ganger, som er veldig bra! Jeg digger deg Anniken, stå på!

Mari 06.12.2013 kl.16:49

Jeg leser bloggen din fordi at jeg kjenner meg igjen i mange av innleggene dine. Dessuten, tar du også utrolig fine bilder!

mariingjerdingen@live.no

Helene 06.12.2013 kl.16:49

Jeg elsker bloggen din! Det er den beste bloggen jeg har lest og jeg har lest mange :) du har en helt fantastisk klesstil og er helt utrolig pen. Håret ditt er så fint at jeg holder på å dø! Er så misunnelig <3

Elsker å lese bloggen din fordi du skriver om hva du gjør i hverdagen og de nye tingene du kjøper deg og det elsker jeg <3 du er en av mine forbilder:) Mail: Helene.jacobsen@hotmail.no

Lotte 06.12.2013 kl.16:51

Hei Anniken! Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi den er utrolig inspirerende, det går faktisk ikke en dag uten at jeg leser den! Du skriver virkelig ting jeg kan relatere meg selv til. Du er heller ingen typisk rosablogger, du trenger ikke å skrive at livet er så perfekt hele tiden, du skriver ekte. Noe jeg tror alle setter pris på! Du er også et stort idol for mange, jeg vet du ihvertfall er det for meg! Dette er en forkortet grunn til at jeg leser bloggen din, fordi den er veldig inspirerende!

lottemyrland@msn.com

Synne 06.12.2013 kl.17:05

Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du er veldig inspirerende. Du virker veldig ærlig. Jeg synes også at det er veldig fint at du ikke bare forteller om dine oppturer og ditt perfekte liv, men at du også forteller om dine nedturer, som alle opplever👍 Du tar veldig bra bilder. Du har også spesielle outfit som ikke andre bloggere har!

Synne Nordhammer synne.nordhammer@sf-nett.no

Marie Tran 06.12.2013 kl.17:06

Hei Anniken! Jeg leser bloggen din fordi den gir meg inspirasjon og motivasjon til å blogge selv. Du har så mange fine bilder som inspirerer andre! Du har også en utrolig rå klesstil som mange jenter kunne ha dødd for! Du går ikke i det samme hele tiden og bryr deg ikke om hva andre mener. Det er nemlig derfor du er et så stort forbilde for mange - du er i hvertfall det for meg! Jeg har jo ikke møtt deg, men måten du skriver på gir meg et inntrykk på at du er en utrolig grei jente med en veldig bra personlighet.

Dette er bare en forkortet grunn om hvorfor jeg leser bloggen din. Hadde jeg skrevet absolutt alle grunnene, hadde det tatt evigheter!

marie0snuppa@live.no

Emilie Nyborg 06.12.2013 kl.17:13

Jeg leser bloggen din fordi du må være den nydeligste 17 åringen jeg har sett! Når jeg så deg på teenageboss for 1-2 år siden, syntes jeg at du var så pen og virket så herlig at jeg måtte se om du hadde en blogg. Og jeg har følgt med på bloggen din siden. Det som har gjort at jeg har følgt bloggen din videre er fordi du er en inspirasjon, du er ikke som alle andre bloggere. Du deler ting med leserne dine som er mer personlig, du deler både negative ting som skjer i livet og skjuler dem ikke samtidig du deler alt du opplever. Du er en sånn jente jeg ville elsket å blitt kjent med eller møtt på en fest! Jeg digger at du tørr å ha din egen stil at du ikke kjøper det alle andre kjøper også elsker jeg at du elsker å reise og at du vil ut å oppleve og leve.

Du er inspirasjon Anniken!

Klem fra Emilie

Ella 06.12.2013 kl.17:13

Jeg leser bloggen siden jeg så deg på teenage boss. Også synes jeg du har veldig fin stil og det er interessant det du blogger om! Hah

ellaaunaas@hotmail.com

Anna 06.12.2013 kl.17:15

Herregud. Vet ikke hvor jeg skal starte engang...jeg har lest bloggen din utrolig lenge, og du skuffer aldri, uansett hva du skriver. Du har så fine bilder, lyse og fine farger, som gjør en glad, et koselig og varmt design, som rett og slett er helt perfekt. Men det er ikke den avgjørende faktoren for hvorfor jeg leser deg. Det er fordi du forumlerer og ordlegger deg på en måte jeg har savnet hos en blogger i lang tid. Du er ærlig. Du tør å dele negative sider og vonde følelser du har inni deg, ikke bare alt det gode og "overfladiske".

"Jeg skulle ønske jeg kunne rømme, hoppe ut av ett vindu og sette meg inn i en bil. Jeg skulle ønske den som kjørte kunne holde kjeft, at alt var helt stille. Jeg skulle ønske det regnet også, masse faktisk. Gjerne kveld, bekkmørkt i høstregnet på vei bort. Bort fra alt. Bare en liten stund, bare litt." -Det er så bra beskrevet, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg kjenner meg utrolig godt igjen. Du er en av de jeg virkelig ofte tenker "jeg skulle ønske jeg kunne møte henne". Også skal jeg ikke legge skjul på at du både har et nydelig hår, en superspesiell/fin/inspirerende klesstil og et utrolig vakkert ansikt! Du er heldig! Ikke alle som har det, lang i fra. Stå på videre med den gode bloggingen, du er et friskt pust i bloggverden <3

Anna 06.12.2013 kl.17:17

Herregud. Vet ikke hvor jeg skal starte engang...jeg har lest bloggen din utrolig lenge, og du skuffer aldri, uansett hva du skriver. Du har så fine bilder, lyse og fine farger, som gjør en glad, et koselig og varmt design, som rett og slett er helt perfekt. Men det er ikke den avgjørende faktoren for hvorfor jeg leser deg. Det er fordi du forumlerer og ordlegger deg på en måte jeg har savnet hos en blogger i lang tid. Du er ærlig. Du tør å dele negative sider og vonde følelser du har inni deg, ikke bare alt det gode og "overfladiske".

"Jeg skulle ønske jeg kunne rømme, hoppe ut av ett vindu og sette meg inn i en bil. Jeg skulle ønske den som kjørte kunne holde kjeft, at alt var helt stille. Jeg skulle ønske det regnet også, masse faktisk. Gjerne kveld, bekkmørkt i høstregnet på vei bort. Bort fra alt. Bare en liten stund, bare litt." -Det er så bra beskrevet, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg kjenner meg utrolig godt igjen. Du er en av de jeg virkelig ofte tenker "jeg skulle ønske jeg kunne møte henne". Også skal jeg ikke legge skjul på at du både har et nydelig hår, en superspesiell/fin/inspirerende klesstil og et utrolig vakkert ansikt! Du er heldig! Ikke alle som har det, lang i fra. Stå på videre med den gode bloggingen, du er et friskt pust i bloggverden <3

Sorry, poster igjen, glemte å skrive epost!:)

aannaa12@hotmail.com

Julieeee 06.12.2013 kl.17:18

Jeg leser bloggen din fordi den er annerledes. Du har en rosablogg, men på en litt annen måte. Bildene dine er alltid nydelige. Også inspirer stilen din meg så mye <3

Malin.96 06.12.2013 kl.17:20

malinj_96@hotmail.com

Malin Jørgensen

Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi jeg synes du er utrolig vakker, inspirerer meg innen mote og har en veldig fin og ryddig blogg. Du lager også gode innlegg ut ifra dine egne tanker og ikke bare om et rosenrødt liv! :)

lenemarie Sørby 06.12.2013 kl.17:23

Jeg leser bloggen din fordi jeg syntes du er en av de flinkeste bloggerne. du blogger ofte, du blogger om dine meninger og du holder oss oppdatert. du har et veldig fint design på bloggen din og du er rett og slett en utrolig bra blogger!

lenemarie-sorby@outlook.com

Rine 06.12.2013 kl.17:24

Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker stilen din og du er utrolig pen og inspirerende! Du kommer med gode og interessante inlegg og har mye variasjon og blogger ikke bare om det sukkersøte livet til en blogger. Du blogger om tanker og når du har det litt tøft er det utrolig tøft gjort å dele det med tusenvis av mennesker!

rineror@gmail.com

Mari 06.12.2013 kl.17:28

Jeg leser bloggen din fordi du virker som en fantastisk person. Jeg forstår at du har hatt det vanskelig men du virker likevel som utrolig vellykket. Det er gøy å lese bloggen din å du inspirerer. Du er vel det man kaller en rosablogger men du er litt annerledes enn de andre.

mail: mari.herud@hotmail.no

lena 06.12.2013 kl.17:32

Jeg så deg i programmet som gikk på Nrk, der du styrte økonomien. Da hadde du en drøm om å bli en kjent blogger. Jeg har fulgt bloggen din siden den ble oppretta og syntes det er kjempe morsomt og se hvordan den hele tiden utvikler seg, og hvordan du virkelig står på og har nådd målet ditt! Jeg er sikker på at du hadde vært på topplista uavhengig av om du ble sammen med Mikkel eller ikke. Bloggen din er fantastisk, og det er du også. Du har mange gode meninger og holdninger som jeg setter pris på. Du har også en utrolig gjennomført klesstil og er en stor inspirasjonskilde for meg når det gjelder outfits. Bloggen din skiller seg ut. Du er en utrolig vakker jente som egentlig kunne vært rosablogger. Det at du velger og ikke spille på utseende på den måten, gjør at jeg har kjempe stor respekt for deg!

Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din, og håper du aldri gir deg. En dag kommer du til å være nr 1 på topplista! Det vet jeg ! :-))

Julie 06.12.2013 kl.17:35

Jeg leser bloggen din fordi du er en blogger jeg ser opp til. Blir utrolig inspirert av alle de fine bildene dine og måten du skriver på. Du er ikke som de andre rosabloggerne, og jeg liker det veldig godt. Kunne ønske det var flere som blogget som deg! Fortsett sånn :)

Mail: juliehestaas@gmail.com

Cathrine Vetnes Syvertsen 06.12.2013 kl.17:42

Jeg leser bloggen din fordi du har en kjempefin klesstil, bra innlegg og du er nyydelig! Stå på :)

cathrine.syvertsen@hotmail.com

Muna 06.12.2013 kl.17:42

Jeg leser bloggen fordi du inspirerer meg, spesielt klesstilen din. Får nye ideer og tanker hver gang jeg leser bloggen din. Du blogger om ting som får leserne dine til å ville lese bloggen din hverdag. Bloggen din har mange ting som vi setter pris som lesere. Muna_suleiman@hotmail.com :-)

Kinelia 06.12.2013 kl.17:45

Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker måten du skriver på. Du er utrolig vakker, og elsker hvordan du kler deg. Du er virkelig en moteikon for mange av oss. Bloggen din er varierende og du har et enkelt design som faktisk er litt annerledes iforhold til de andre toppbloggerne.

kine.jen.ta@hotmail.com

Vilde Nordlid 06.12.2013 kl.17:47

Jeg leser bloggen din fordi du er flink til å blogge, du varierer mye og du skriver om ting som jeg syntes er interessant å lese om. Også føler jeg at du er mer deg selv enn alle de andre rosabloggerne, du viser litt mer av deg selv på bloggen også har du er utrolig fin klesstil. :)

Amalie 06.12.2013 kl.17:52

Hei!

Fordi du skriv om ting som interessera meg, og da e det kjekt og underholdende å følge med på bloggen!

therese 06.12.2013 kl.17:58

Begynte å lese bloggen din fordi en venninne av meg tipset meg om bloggen din. Du kommer med gode tips, skriver bra og har en utrolig bra klessmak.

Ingrid Laihinen 06.12.2013 kl.17:59

Jeg leser bloggen din for du har noe "eventyrligt" over deg og jeg elsker måten du skriver på :) Liker også stå på viljen du har og at du har enn kjempe fin/kul stil som jeg henter inspirasjon fra :)

Mvh Ingrid Laihinen

Silje 06.12.2013 kl.18:02

Leser bloggen din fordi du har masse fine bilder og liker deg personlig. Veldig orginal. Forholdt til andre på topplisten. Du prøver ikke å være noe annet enn kun deg selv. silje93bh@live.no

line cecilie 06.12.2013 kl.18:07

Jeg leser bloggen din fordi du er en så utrolig herlig jente! Du er ikke en av de bloggerne som skriver på bloggen at de har det bra hele tiden, du er mer ærlig. Og sånne blogger liker jeg fordi et liv er ikke perfekt, uansett. Uheldigvis finnes det ikke mange sånne bloggere. Du gir så mye inspirasjon til både klesstil, være-måte og rett og slett blogg. Hvis jeg har en dårlig dag eller trenger ny inspirasjon kan jeg bare gå inn på bloggen din så blir alt bedre. Du viser så mye selvtillit, og det fører du virkelig videre. hihi. Selvom jeg ikke trenger å vinne dette, så betyr det ikke at du fortsatt ikke fortjener å høre det.

line-cecilie-larsen@hotmail.com

06.12.2013 kl.18:07

elinekj@hotmail.com

du inspirerer meg, enkelt og greit :-)

Lene 06.12.2013 kl.18:11

Jeg leser bloggen din fordi du er såå utrolig fin, har har veldig fin stil. Du skriver bra, og bildene dine er nydelige. Du inspirerer meg virkelig :)

leneidalheim@gmail.com

Karoline 06.12.2013 kl.18:17

Jeg leser bloggen din som en inspirasjon, men også fordi jeg er nyskjerrig! Jeg tror det blir feil å si negative ting om de andre bloggerne som kun viser det positivet i livet, men for alle oss "ikke-bloggere" er det nok greit å se at det finnes flere som har en drit dag - og det viser du. Så takk for det! Jeg liker også at du har en fin blanding av personlige innlegg, antrekk, nye innkjøp og hverdagsinnlegg med tips og idéer. Fortsett med det du gjør :D

(karoline.linaae@hotmail.com)

isola 06.12.2013 kl.18:22

Jeg leser bloggen fordi du inspirerer meg, spesielt med klesstilen din, og du legger ut masse fine bilder og liker deg personlig. :)

Lisa 06.12.2013 kl.18:24

Jeg leser bloggen din, fordi du sier akkurat det du mener. Du prøver ikke å fremstille livet ditt som en dans på roser, som mange andre, men du forteller det om du er deppa. Jeg har hatt det veldig vanskelig i det siste, og da hjelper det meg å tenke at det blir bedre. Du har også en syykt kul klesstil, og veldig flink til og skrive om viktige saker, men også litt morsomme saker :D

Lizzie_97_@hotmail.com

Marit 06.12.2013 kl.18:31

Jeg leser bloggen din fordi du skriver veldig bra, du har en utrolig fin klesstil og du er veldig inspirerende!

Maritbreimo_98@hotmail.com

Thea Dahl Amundsen 06.12.2013 kl.18:32

Jeg leser bloggen di fordi du er en stor inspirasjon, og du har en utrolig fin stil! Du skriver om mye forskjellig, også det som ikke er like bra og du tør å vise at livet ikke er så perfekt som folk tror. Du er en person jeg ser opp til fordi du virker utrolig sterk selv om det kan være vanskelig. Innleggene dine er varierte, og du er flink til å skrive sånn at det blir interresant å lese. Jeg liker stilen din utrolig godt, og får masse insporisjon fra deg. Elsker bloggen din, stå på videre<3

thea2802@gmail.com

elisabeth 06.12.2013 kl.18:34

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du virker som ei utrolig snill og god jente! Jeg husker første gangen jeg var innom bloggen din, da tenkte jeg faktisk at du var en av de vakreste jentene jeg noen gang har sett. Siden første gang jeg klikket innom den da jeg så du lå på topplisten på blogg.no har jeg lest bloggen din. Du har verdens fineste stil, og et nydelig smil og jeg blir glad av å lese bloggen din. Jeg får masse inspirasjon fra deg! Jeg synes også du virker som ei veldig smart jente som ikke vil noen noe vont i verden. Du virker som ei veldig ærlig jente, og du er et godt forbilde.

elisabeth-nm@hotmail.com

06.12.2013 kl.18:35

Jeg leser bloggen din for lyser inspirasjon. For det førstee er du utrooolig pen, og su har en FANTASTISK stil! Du skriver og blogger veldige bra, og alle innleggene er spennende og verdt å lese :) Bildene dine er også kjempefine!

reejblogg@hotmail.com

karoline M 06.12.2013 kl.18:36

Jeg leser bloggen din fordi den inspirerer meg, og det har den gjort en god stund. Liker egentlig ikke rosabloggere, men bloggen din er en stor inspirasjon med tanke på bilder og tekst.

Mailen min er karolmat@live.no

Madeleine 06.12.2013 kl.18:53

Jeg har egentlig utrolig mange grunner til å lese bloggen din Anniken! Du skriver utrolig bra og inspirerende, jeg får på en måte så mye mere motivasjon i livet av å lese den. Jeg elsker at du ikke fremstår som en barbiedukke som lever et perfekt liv, man faktisk skriver alt helt "upuntet". Mye av det du har skrevet om på bloggen som var om vonde peioder osv, har hjulpet meg. Jeg har ikke følt meg alene om å føle meg sånn.

Så er det bildene dine, du er utrolig flink til å ta bilder! Jeg elsker dem, de er helt utrolige. Jeg elsker å ta bilder selv (er ikke så flink enda). Jeg kjenner deg ikke, men det virker som om du er utrolig morsom og søt<3

Har lest bloggen din en stund nå, og jeg kommer til å fortsette å lese den, helt til den ikke er noe mer :)

Victoria 06.12.2013 kl.18:55

Jeg liker bloggen sin fordi når jeg leser den så får jeg en følelse av at jeg er bra nok, akkurat som jeg er. Du gjør at en dårlig dag, blir bra!

Victoriawiik07@gmail.com

kristin 06.12.2013 kl.18:56

Jeg elsker og lese bloggen din, det gir meg inspirasjon og du er helt NYDELIIIG! Du skriver om mye forskjellig og har en utrolig bra stil!

Kristinspors@hotmail.com

Juliane Grundvig Malthe 06.12.2013 kl.18:56

Leser bloggen din fordi jeg liker stilen din, og får insirasjon :-)

Juliane_malthe@hotmail.com

Tonje Eileen Tengesdal 06.12.2013 kl.18:56

Jeg leser blogger din fordi du er så fin og skriver så bra! Jeg blir inspirert av bloggen din og vil bli som deg :)

tonje-eileen.tengesdal@live.no

Aina 06.12.2013 kl.18:58

Kjempe fine innlegg og bilder! Du skriver kjempe bra også, jeg hater å lese men akkurat det du skriver liker jeg å lese + jeg får kjempe masse inspration av deg! Jeg prøver å få samme klesstil som deg! Men en ting jeg ikke klarer er utseende.

Aina haganæs

Ainahaga1@icloud.com

Stine 06.12.2013 kl.19:01

Helt siden du var med i teenageboss synes jeg du var så kul!(hehhh) Så da har jeg følgt med på bloggen din og på instagram.

Jeg elsker å lese bloggen din fordi du har veldig lik klesstil som det jeg har, og jeg liker akkurat din blogg mer enn de fleste andre sine, spesielt de på topplisten, fordi du er så utrlolig mye mer jordnær og du skryter ikke av deg selv om forskjellige ting... Også er du så utrolig skjønn<3

Du er veldig inspirerende, og tar mange fine bilder, og jeg synes du er flink til å redigere bildene dine, de blir veldig fine!! Vil også bli flink til det!:O:D hehh..

email: st_ww@hotmail.com

caroline 06.12.2013 kl.19:04

Hei! Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig inspirerende, jeg elsker innleggene dine om mote fordi du bruker så utrolig fine klær og har din egen stil, bildene er og supre! også liker jeg utrolig godt at du virker som en jordnær og snill person, og ikke en overfladisk fjortis blogger :)

Håper du fortsetter med denne bloggen, den er en stor inspirasjon for meg og mange andre unge jenter!

caeklu@hotmail.com

Elise Marie 06.12.2013 kl.19:08

Jeg har alltid vært glad i å lese blogger, men ikke alt mulig rart. Blogger er akkurat som med klær, jeg liker å lete lenge, før jeg kjøper. Jeg leser kanskje 9 forskjellige blogger, og alle av kvalitet. Din styrke som blogger er at du er ærlig, inspirerende og motiverende, samtidig er innleggene dine veldig varierte. Jeg gleder meg alltid til å lese innleggene dine. Jeg har forelsket meg helt i stilen din, det er også en av hovedgrunnene til at jeg leser akkurat din blogg. Du er en jente med skikkelig utstårling, som nok er et forbildet for mange, meg inkludert!

Cecilie 06.12.2013 kl.19:08

Hvorfor leser jeg bloggen din? Jo, fordi du er rett og slett en fantastisk blogger. Egentlig hadde jeg ikke trengt å si mer enn det, men jeg burde vel utdype det litt. Jeg liker veldig godt måten du skriver på og hva du skriver. Du er ikke av de bloggerne som gjør hverdag til en rosa dag, men du tørr å skrive om de dårlige dagene. Det er nok det jeg liker best, du tørr. Det er det ikke mange som gjør.

ca010296@hotmail.com

Marie 06.12.2013 kl.19:09

Jeg har fulgt bloggen din kjempe lenge nå, og det er det en god grunn til. Jeg elsker utseendet ditt og hvordan du kler deg! Jeg liker stilen din veldig godt, men den er litt annerledes enn min, noe som bare er bra!

Jeg liker også hvordan du blogger og bildene dine. Jeg synes du virker som en veldig snill og hyggelig person. Du er liksom ikke en sånn typisk rosablogger, som de andre på topplisten. Jeg synes du er mer naturlig og virker mer ekte som person...

Jeg har fulgt bloggen din siden før du var med på teenage boss, og jeg husker når jeg så deg på tv hvor overrasket jeg ble. For jeg visste ikke at du skulle være med der. Haha!

Du er en stor inspirasjon for meg, Anniken! <3

mail: marieholm@live.no

Eline 06.12.2013 kl.19:16

Anniken! Hvorfor jeg leser bloggen din?

Vell det starter for lenge siden da jeg og mine roomies så på "Teenage Boss" og vi totalt

døde av deg. Du minte meg SÅ mye om hvordan jeg er med foreldrene mine, og var god

underholdning, mye utsråling (!), passe sarkastisk som jeg liker, og jeg likte stilen i blandt.. Så

jeg gikk tilfeldigvis inn på bloggen etter programmet og så veldig fine bilder, og likte stilen din, som

i både klær og skrivestil. Stoppet en lang periode å lese den ettersom jeg flyttet til Asia og glemte helt alt sånt, men begynte igjen

for en stund siden. Er litt koslig å lese innlegg fra Norge, også så lokalt som Lier (?). Og i tillegg så har

du skrevet mye om følelser i det siste, som jeg vanligvis "wtfer" til, men virker så fra hjertet, og jeg setter

utrolig pris på det, ettersom jeg har kjent på de følelsene selv.

Keep up the good work grill

Stor klem og lykke til med livet, lol.

xx

Lone Hansen 06.12.2013 kl.19:26

Jeg leser den først og fremst fordi jeg har fulgt bloggen din fra den var ganske ny. Men grunnen til at jeg den dag i dag enda er en fast leser er fordi jeg elsker bildene dine, og alle innlegg. Du skriver så variert, og det er liksom aldri det samme. Det vet jeg mange andre gjør, de går tom for ideer, men du derimot. Jeg skjønner ikke hvordan du klarer det! Du er så "jordnær", og svarer på spørsmål osv. Andre tar det som en selvfølge at de skal få en haug med spørsmål. Det gjør bloggen din så utrolig verdt å lese! Sa jeg at du hadde alltid hadde nydelige bilder? Håper du fortsetter å oppdatere bloggen like ofte som du gjør til nå, og blogger så lenge som mulig <3

Lone Kristin Hansen

lone_kristin@live.no

Hanna 06.12.2013 kl.19:31

Fordi du har så utrolig fin stil og du inspirerer meg sånn ,du er så pen , og jeg liker at du varierer med innleggene dine og bloggen din er ikke bare overfladisk, du skriver om ting så omtaler om hverdagen , ikke bare overfladsk hele tiden,, temaer som er viktig i dag !

Marie 06.12.2013 kl.19:36

Grunnen til at jeg leser bloggen din er at du er inspirerende både i klesstil å væremåte. Du gir oss også et mer ekte innblikk i livet ditt, du forteller ikke bare at du har det bra hele tiden så det blir ikke så overfladisk som de fleste andre toppbloggere

Elise Bjørnson Kleven 06.12.2013 kl.19:47

Elibkle@gmail.com

Jeg leser bloggen din fordi du er veldig pen, har fine og tydelige bilder og har spennende innlegg som interesserer meg. <3

Eline Kalvik 06.12.2013 kl.19:52

Jeg leser bloggen din fordi har spennende og varierende innlegg! Jeg liker veldig godt at du har om mote, men også de innleggene som handler om tanker og følelser :-) Du skriver bra og har mange fine bilder. Bloggen din er rett og slett inspirerende!

e-lima96@hotmail.com

Martine Cecilie 06.12.2013 kl.19:53

Først og fremst leser jeg bloggen din fordi du virker som en helt utrolig god og fornuftig jente. Du bryr deg om alle leserne dine - alle og en hver, og skriver på en måte som får alle til å føle seg verdt noe. Du har en utrolig inspirerende stil, i tillegg til at du ser helt fantastisk ut! Om du har en dårlig dag så skriver du det, og framstiller ikke hver dag som noe helt perfekt - slik som mange andre bloggere gjør. Du er så varm og jordnær, Anniken. Er helt fascinert over hvordan du framstiller deg selv på bloggen, og hvordan du gjør bloggen din både innholdsrik og varierende. Jeg GLEDER meg til å lese innleggene dine, og jeg leser hvert eneste ord du skriver!

06.12.2013 kl.19:53

jeg leser bloggen din fordi den er veldig inspirerende og koselig! blir glad av å lese den :)

så virker du som en kjempekoselig og snill person :)

silje_hel1@hotmail.com

Isabelle Tollefsen 06.12.2013 kl.19:57

Fordi du er om, du er helten min, du er utrolig pen, stilen din, inspirasjon. Og de "dype" og seriøse innleggene!

annahans 06.12.2013 kl.20:04

Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig person! Du inspererer meg og gjør sånn at jeg får nye tanker og klestiltips, ALT med bloggen din er bare helt fantastisk!

-Anna-mor@hotmail.com

Michelle 06.12.2013 kl.20:05

Jeg blir veldig inspirert av bloggen din, og din herlige klesstil!

Michelle.m@live.no

06.12.2013 kl.20:08

jeg leser bloggen din fordi du var først men på teenageboss og da syntes jeg du hadde fin blogg. så da hadde jeg lyst og lese den og isden da har jeg fått masse insperasjon!

hanna.k.haugen@gmail.com

Inga 06.12.2013 kl.20:12

Hei Anniken!

Hvis jeg skal fortelle deg hvorfor jeg leser bloggen din må jeg begynne fra begynnelsen. Jeg og en venninne hadde helt dilla på teenage boss, vi drømte oss helt bort i hva vi skulle gjøre med pengene når vi skulle være med på programmet selv. jeg husker så godt at vi stoppa tven akkurat på da man så et bilde av bloggen din og tasta inn den samme nettsiden på pcen. vi var overveldet av utseende ditt, stilen din og måten du skrev på. siden det har det å sjekke bloggen din blitt den naturligste ting i verden og det er ofte her jeg ender opp når jeg kjeder meg. for det første er hele bloggen din; bildene, tipsene og uttrykket, helt fantastisk og inspirerende. dette er det flere blogger som har til felles med deg og det er ikke det som gjør bloggen din til min favoritt. grunnen til at jeg har sjekket innom denne bloggen hver dag i flere år nå er hvordan du skriver. personligheten og måten du ser på verden er sinnsykt inspirerende, Anniken! du viser at du er som alle andre; du har ikke det perfekte kostholdet, du har dine oppturer og nedturer ,du som alle andre. selv om livet ikke alltid smiler til deg, gir du alltid et smil til livet. du er så possitiv og er fylt med en energi som er helt fantastisk. du minner oss på at ingen er perfekte og at du kan være vellykket og lykkelig uansett. tusen takk for at du har minnet meg på hvor mye jeg har å være takknemmelig for og for at du sprer den positive energien din til alle oss! jeg er glad i deg selv om jeg ikke har møtt deg og jeg føler meg heldig som får lov til å lese om livet ditt<3

Anna Telle 06.12.2013 kl.20:16

Jeg leser bloggen din fordi jeg kjenner meg igjen i noe av det du skriver, det får meg til å huske at andre også har det slik som meg i blant.

Mail: anna_rachel_95@hotmail.com

Mari 06.12.2013 kl.20:56

Jeg leser bloggen din fordi den er åpen og ikke tilgjort.

mari_nt96@hotmail.com

Aldina Sistek 06.12.2013 kl.21:13

Jeg leser bloggen din fordi jeg mildt sagt elsker stilen din, og synes det er gøy å følge med på outfits og få inspirasjon fra det!!

aldina.sistek@hotmail.com

tiril 06.12.2013 kl.21:16

tirilrb@hotmail.com

Jeg leser denne bloggen fordi du virker som en herlig jente. Denne bloggen gir meg inspirasjon og jeg kjenner meg igjen i noe av det du skriver.

stine hellenes 06.12.2013 kl.21:17

Jeg leser blogg din siden jeg føler du fremstår som den ekte deg, du prøver ikke å gjemme deg bak "perfekte fasaden." Du inspirerer masse med innleggende dine og virker som en herlig jente.

stinehellenes@hotmail.com

Tina Amalie Schei Brovold 06.12.2013 kl.21:20

jeg leser bloggen din fordi du er en nydelig jente som gir meg klesinspirasjon!

tina-amalie@hotmail.com

Amanda 06.12.2013 kl.21:25

Jeg leser bloggen din for du er veldig inspirerende :-) Vi er like gamle og jeg kjenner meg alt for mye igjen i deg, haha

cecilie 06.12.2013 kl.21:39

Jeg leser bloggen din på grunn av du er så ærlig.

Jeg bare elsker de fine tekstene dine til hvert innlegg, de får meg alltid til å tenke.

Tenke at det ikke bare er jeg som sliter innimellom, men at alle gjør det.

Det er så deilig å vite at en ikke er alene, at andre også har det slikt. Mange av de andre typiske toppbloggerne fremstår som de har et supert liv, med alt de kunne ønsket seg.

Du virker også som en person som setter pris på ting, og er veldig takknemlig.

Alt i alt leser jeg akkurat din blogg for du gir meg masse av inspirasjon og du virker som en fantastisk person som er veldig jornærd og snill med de rundt deg.

Masse lykke til videre :-) Klem

Eline Grindflek Granås 06.12.2013 kl.21:42

Jeg leser bloggen din fordi du blogger vedlig bra, du har fin klesstil som inspirerer meg og du virker utrolig snill og herlig :)

egg_97hest@hotmail.com

Victoria Tho 06.12.2013 kl.21:45

Først og fremst fordi du er en utrolig nydelig jente! Som jeg får så utrolig mye inspirasjon fra. Alt du skriver, både det som er positivt og de dagene som ikke er like bra. Og jeg liker måten du skriver og utrykker ting på:) Og jeg er veldig interessert i mote og du kler deg utrolig bra - har "stjelt" et par outfiter! Hehe! Og jeg fant bloggen din gjennom teenageboss, noe som var utrolig gøy å se deg på.

Stå på!

Victoria_zolena@hotmail.com

Karoliina 06.12.2013 kl.21:49

Jeg leser bloggen din fordi jeg får masse inspirasjon av klesstilen din!

karozeewa@hotmail.com

Oda Emilie Solbakken 06.12.2013 kl.21:59

Jeg leser bloggen din fordi den gir meg inspirasjon. Du har en stil som jeg virkelig hadde død for å kunne hatt selv. Jeg elsker hvordan jeg kan sitte i timer å se på bilder og innlegg du har lagt ut og drømme meg bort i alle klærne jeg aldri vil få råd til å kjøpe selv. Jeg leser ogå bloggen din av den enkle grunn at du er mitt forbilde. Skulle ønske jeg var som deg. Du er perkfekt i mine øyne <3 Bloggen din gjør meg glad, og at du aldri skriver "klage innlegg" viser bare hvor enda mer perfekt du er som ikke bare tenker på deg selv :)

Oda_emilie_96@hotmail.com

Carolina T. Dao 06.12.2013 kl.21:59

caroliina-bt@hotmail.com

Jeg leser bloggen din fordi du virker som en hyggelig person. Du blogger om ting som er innenfor min interesse, og du har en fin stil som inspirerer meg hver dag :) Stå på videre!

Emma Aagaard 06.12.2013 kl.22:02

jeg leser bloggen din først og fremst fordi jeg ser på deg som et stilikon! Elsker stilen din!

olsemm@live.no

Kaja skarlund 06.12.2013 kl.22:03

Du gir meg så mye inspirasjon og derfor elsker jeg bloggen din! Jeg leser bloggen din hver eneste dag og jeg synes du virker veldig snill og du er super pen!!

Kajavskarlund@gmail.com

Eline Granum Øimoen 06.12.2013 kl.22:04

Jeg leser bloggen din fordi du: Har utrolig flotte bilder! Bilder er viktig for meg som er fotointeressert, og dine bilder er av høy kvalitet og ser fine ut! I tillegg syntes jeg at du skriver gode innlegg, som handler om mer enn silikon og restylan. Syntes du virker som en utrolig jente som får til masse, og jeg ser virkelig opp til deg! :-)

En annen grunn til at jeg leser bloggen din er at jeg er interessert i mote, og jeg føler at når jeg leser bloggen din får jeg inspiasjon til hvordan jeg an sette sammen nye antrekk. Stå på!

Stina 06.12.2013 kl.22:05

Jeg har lest bloggen din en god stund. Får veldig mye inspirasjon av bloggen din, og du virker som en super herlig sprudlende jente som er like glad i virkeligheten som på bloggen. Stilen fin er bare helt fantastisk, får lyst til å ta på meg akkurat deg samme som deg med en gang. Du er en helt nydelig og vakker jente, som skriver bra blogginnlegg. Jeg oppdaget bloggen din gjennom trange boss, og har sett episoden mange ganger etterpå. Du er en fantastisk blogger som sprer mye glede og inspirasjon!

Epost: stibra@hotmail.no

mari 06.12.2013 kl.22:06

Hei :D Grunnen til jeg leser bloggen din er at du gir så utolig mye inspo, og en helt nydelig kle still. Å ikke minst tar du veldig flotte bilder ! jeg synest du er så flink til å matche ting, finne ny inspo i klskapet å ikkje minst masse bra outfits så jeg kunne drømt om ! Du er den perfekte blogger, stå på videre !!

mari-k-l@hotmail.com

Ine 06.12.2013 kl.22:10

Nå har jeg likt innlegget ditt!

Jeg leser bloggen din fordi du er en stor inspirasjon for meg. Jeg elsker stilen din og du er så utrolig fin! Misunner deg utrolig mye <3

inemeling@hotmail.com

Emma 06.12.2013 kl.22:13

Emma_Skjefte1@hotmail.com

Jeg leser din blogg for du virker så unik. Du er ikke som andre bloggere, har hver jævla dag perfekt og lever det gode liv, jeg føler du skriver hva som passer deg, har du en dårlig dag så skriver du det og utdyper det isteden for å tulle med det. Og du er så vakker, misunner utsende ditt! Elsker stilen din også :D

Kaja 06.12.2013 kl.22:15

Jeg leser bloggen din fordi : jeg elsker stilen din. Du gir meg gode råd om klær og sminke. Du er inspirerende for meg og sikkert for mange fler. Fortsett og blogg!

Kajahult@icloud.com

melek 06.12.2013 kl.22:18

grunnen til jeg liker å lese bloggen din er at har veldig fine bilder og er passe aktiv. jeg liker veldig godt hvordan innleggene dine er og JEG ELSKER MÅTEN DU SKRIVER PÅ ER SÅ INTERESSANT!!! bra blogg bare stå på for du er best!!

melek974@live.com

Mali Sæther Gjengstø 06.12.2013 kl.22:42

♥ Jeg leser bloggen din fordi du virker som en fantastisk person og skriver om ting som er interesangt. Du har en god sans for mote, som er både inspirerende og gir meg gode tips. Jeg liker også at du legger til bilder med flott kvalitet som passer til innleggene!

♥ malisg96@gmail.com

Selma 06.12.2013 kl.22:45

Grunnen til at jeg begynte å lese bloggen din er fordi du har intresante innlegg, har ikke for mye tekst og store fine bilder. Jeg spurte ei venninne om hva jeg kunne skrive som kommentar for å fange oppmerksomheten din. Da sa hun: "skriv at du elsker bloggen hennes og at hun er forbildet ditt." Men jeg skal ikke skrive det. Fordi jeg vil ikke skrive en lang tekst hvor jeg smisker. Du ER pen! Det er sikkert! Og jeg har fått et godt inntrykk av deg gjennom bloggen! Jeg sier ikke at de over meg smisker, fordi de sier sikkert meningen sin! Men det er ikke meningen min. Jeg leser bloggen din fordi jeg hver dag blir nysgjerrig på: Hva har Anniken gjort idag?

Selma@live.no

Martine F Karlsen 06.12.2013 kl.22:51

Kjære Anniken

Grunner til at jeg leser bloggen din :

- Har en fin pesonlighet

- Du virker som en ærlig blogger

- Du har en ryddig blogg

- Gir meg mye inspirasjon

- Fin klesstil

- Du står for det du sier

- Fotogen

Lykke til!

Hilsen Martine

martka4@online.no

Benedikte R. Grønlund 06.12.2013 kl.22:58

Jeg leser bloggen din rett og slett fordi du er utrolig inspirerende! Du skriver også veldig gode innlegg og er bare kjempepen.. Du er et stort forbilde!!😊😘

benedikte.rike@hotmail.no

Thea Stenberg Frydenlund 06.12.2013 kl.23:03

Jeg leser bloggen din for jeg føler at vi er veldig like, sliter med det samme/har de samme problemene som jeg ikke tør/vil snakke med andre om, men jeg føler at jeg får det ut av kroppen ved å lese bloggen din. Når du får det bedre, gir det meg et smil om munnen og jeg prøver å være positiv resten av dagen.

thea2407@osloskolen.no

Kristine 06.12.2013 kl.23:23

Du gir de aller beste tipsene!! <3 Outfittene dine er helt perfekte og du er pare helt herlig!

Kristine Alsaker

(kris.tine@hotmail.com)

maren 06.12.2013 kl.23:26

marenkua@hotmail.com

Jeg leser bloggen din fordi du er fin på utsiden OG innsiden, og det er veldig viktig! Du skriver nyttige ting som er inspirerende og har et utseende som inspirerer. Jeg leser bloggen din fordi DU, du er en utrolig bra blogger. En som fortjener mange lesere og skryt. Jeg bare ELSKER bloggen din, ord kan ikke sies i denne sammenhengen!

Mari 06.12.2013 kl.23:36

Hei Anniken! Jeg leser bloggen din helt enkelt fordi du inspirerer meg. Du er utrolig nydelig både på innsiden og utsiden, og virker veldig jordnær. Du har en veldig ryddig og fin blogg som man lett kan se du bruker mye tid på, og det vil jeg takke deg for, for du er virkelig et forbilde for mange unge jenter der ute! Er innom bloggen din flere ganger om dagen for å se om du har oppdattert, og det skal også sies, at du er flink til å oppdatere, noe som sier mye om at du ser på bloggen som en viktig del av deg og hverdagen din, man kan se du brenner for dette og vil formidle mote,skjønnhet, tanker og følelser. Stå på fine Anniken, du stråler! Fortsett med det som gjør deg glad, det finnes ikke noe finere enn ekte glede.

Hilsen Mari, fast bloggleser.

Maarik@live.no

Arnela 07.12.2013 kl.12:58

Bloggen din er som

Oftest den jeg henter inspirasjon fra, du skriver om din særegen stil, noe jeg liker veldig godt, og jeg elsker din stil. Den er deg, og når jeg ser ting jeg egentlig aldri kunne satt sammen som et antrekk ser jeg det på deg og synes det er utrolig kult! Men det er ikke bare stilen din jeg liker. Det er også den vanlige jenta, Anniken, som også kan bli dyp, skrive disse flotte tekstene, som mangen kan kjenne seg igjen i. Og du virker egentlig bare som en vakker. Og herlig sjel! Som vil hjelpe dyr og bryr seg om alle rundt seg. Jeg liker den måten du skriver på , den når fram til mange tusen lesere. For du er ikke bare en pen jente, men du jobber virkelig hardt for alt du vil oppnå og er så sterk! Bloggen din er oftest den bloggen til slutt, fordi det er den jeg koser meg med mest, og den er helt unik på sin egen måte. Når jeg ser et innlegg du har publisert gleder jeg meg alltid til å sette meg godt i sofaen med En varm drikke og en inspirasjonsfull blogg. Jeg føler nesten litt at jeg kjenner deg, samtidig som ikke hahah. Du er også veldig opptatt. Av oss lesere og bryr deg om hva vi mener. Du har et fint design og nydeluge bilder. Men stå på med det flotte arbeidet du gjør Anniken! Jeg setter virkelig pris på at du blogger! Håper du blogger leenge :) hilsen Arnela <3
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits