Svar på spørsmålsrunden

  • 09.08.2014 - 12:43

Kan du lage sminkevideo og vise hud/hår produkter?
- Tenkte å legge ut sminken jeg bruker veldig snart! Om det blir video eller innlegg vet jeg ikke helt enda! Resten skal dere også få se.

 Du har to søsken, er det hel/halv? Vet du hvor de bor?
- Jeg har to halvsøsken, hvor de befinner seg i denne verden vet jeg faktisk ikke.

Trener du? I såfall hvor ofte/mye?
- Oh hell no! Haha. Til alle dere som liker treningstips og sunne retter? Jeg aner ikke en dritt. Husker til og med at jeg ble så påvirket av bloggere at jeg begynte å knaske nutrilett sjokolade for å føle meg normal. Girls? Spis dere en grandis hvis dere vil. For å være helt ærlig kan jeg ikke huske sist jeg løp 10 meter. AMEN TO THAT! 

Hva er det mest irriterende du vet?
- De som tror de vet de kjenner meg og hvordan jeg er som person. De som tror på hvert eneste lille smårykte og tar ting til seg som en svamp, for å så si at jeg er en drittkjerring. De menneskene er ikke annet enn blåst i hue. Så irriterer jeg meg over folk som smatter og spiser drops når jeg selv ikke gjør det. Den klangen mot tennene, slurpingen og smattingen om og om igjen. Oh jeesus.

Kan du lage et innlegg om fra da du var i Kambodsja?
- Det kommer veldig snart, kjenner jeg har ganske mye på hjerte å fortelle dere rundt den saken. Det er mye som aldri kom frem i media, og det vil jeg gjerne få vise.
Hvordan er ditt forhold med Mikkel nå? Hva skjedde egentlig med dere to? Er dere fortsatt venner etter bruddet? 
- Hm.. Jeg og Mikkel sklei litt fra hverandre en periode, ting ble litt for mye å takle for begge. Jeg var ett lite barn når jeg møtte Mikkel og jeg slet mye etter bruddet, er ikke noe å legge skjul på det. Men i ettertid fikk jeg vite noe som de fleste jenter ikke ser på som greit, utilgivelig. Men etter alt har jeg bare insett at, hva skal man si. Mikkel er en person som ikke tilhører noen, og det vil han kanskje heller aldri gjøre. Det er vel noe av det som gjør han så "spennede". Han er som meg, en gammel urolig sjel. Som ikke helt passer inn. Men så er det nettopp det, at jeg elsket han for alt han var, ikke den jeg ønsket at han skulle bli. Nettopp fordi jeg ble kjent med mer enn bare "Mikkel". Om vi fortsatt er venner? Nei, jeg kan vel ikke akkurat si det. Vi er som to bekjente, ikke noe mer enn det. Det var ett lærerikt kapittel i livet mitt, for jeg sitter igjen med mye og det er jeg glad for.

Har du fått deg ny kjæreste, eller vil du leve singellivet nå?
- Jeg trives faktisk veldig godt med å være singel. Tror man savner det å ha kjæreste mer etter at man faktisk har hatt en, men jeg er en person som vil oppleve så utrolig mye her i livet. Og jeg vet hvordan det der er, å være så glad i noen at man kunne bodd på gaten med de om det så var. Så knyttet vil jeg ikke være i en person med det første, jeg vil ikke at noe eller noen skal holde meg igjen til at jeg skal kunne gjøre alt jeg vil her i livet. For det blir fort sånn, det har jeg erfart. Jeg stresser ikke med andre ord. 

Hva er det som tiltrekker deg mest i en gutt? Og hvilke type gutter liker du?
- Øynene hans. Jeg liker det som er litt annerledes, spesielle farger på øynene eller det helt omvendte av hva som er normalt. Brune øyne og blondt hår, eller blå med brunt. Snakker litt med en kar om dagen og jeg husker jeg spurte han om hvilken farge han hadde på øynene når vi møttes, fordi jeg selv ikke klarte å sette noe farge på de. Han sa "jeg vet ikke", og det er nettopp sånt jeg elsker. Crazy som det høres ut. Resten sier seg vel selv? Jeg liker gutter som ikke er helt som alle andre, de som gjerne kunne satt seg ved pianoet og spilt litt eller spurt meg om så rare ting som hvilken favoritt kunstner jeg liker. Jeg har heller aldri vært spesielt fan av gutta som har stoore muskler, såklart skal han ha noe. Men det trenger ikke se ut som om han bor på ett treningsenter. Tatoveringer, hoho that`s a turn on. Jeg elsker å snakke med noen å samtalen bare flyter, som om man allerede kjenner hverandre. Det kjedligste jeg vet er gutter som er besatt av fotballkamper på tven og har de samme lange kjedlige samtalene med som "Hva har du gjort idag?", "Hørte du hva de og de gjorde igår?", "Liker du å trene?".
Skyt meg.

Hvordan fikk du din første modell jobb? Og deretter modell for Max Factor, Runwaydreamz, Junkyard, Russedress, moteshow, magasiner og mye mer?
- Jeg gikk mitt første moteshow i en alder av 3 år fordi tanten min alltid har vært aktiv innen motebransjen.. Så har det vel egentlig kun gått derifra, bloggen og instagram har også hjulpet mye. 

Hvor skal du bo i Stavanger?
- Jeg skal bo litt utenfor Stavanger, Figgjo! 

Skal du gå på skole i stavanger?
- Jeg skal gå siste året på Akademiet i Sandnes! 

Hvorfor flyttet du til Stavanger?
- Fordi jeg ville starte på nytt, komme meg litt bort og få lov å vokse på egenhånd.  

Hvor ser du livet ditt om 5 år?
- Åh, gud. Det er sånne ting jeg faktisk aldri tenker på..  Jeg håper jeg ser en lykkelig jente, som følger de drømmene hun hadde som liten.

Bruker du vippe extensions?
-Nei, det gjør jeg ikke! Syns rett og slett jeg ser så utrolig trøtt ut, prøver hvert år fordi jeg glemmer selv hvor lite pent jeg syns det er. Angrer like mye hver eneste gang.

Er du en person det er lett å bli kjent med? Er du imøtekommende?
- Godt spørsmål. Jeg er nok en av de personene som er litt sjenerte i starten? Men når jeg først blir litt varm i trøya er jeg mer enn imøtekommen! Haha. Men når det gjelder det å bli kjent mer på innsiden er jeg nok litt mer usikker på folk. Det er derfor jeg er så glad for at jeg har venniner der ute som vet alt om meg. Men spør folk meg om ting rett ut, ser jeg på meg selv som veldig ærlig.
Har du mistet kontakt med Charlotte? føler ikke dere er like gode venner som før?
- Veldig mange av dere som lurer på det. Jeg og Charlotte har rett og slett mistet litt av kontakten etter alt som skjedde i vinter, men jeg savner hun, såklart.

Hva har skjedde mellom deg og Eline? 
- Eline betydde alt for meg, mer enn hun noengang kommer til å forstå og hun var min aller beste vennine. Men din beste kan bli din verste, mer trenger jeg ikke si.

Hva er planen din for russetiden? Er du på buss? Van? 
- Planen min er å være Norges feteste vandreruss! Haha, jeg var på buss, men hoppet ut like før jeg flyttet. Skal heller gjøre noe gøy ut av det hele, og hvorfor ikke? Jo mer jeg tenker på det synes jeg det høres ganske bra ut. Hvorfor ikke bare få oppleve russtiden til flere busser og itillegg både gutter og jenter? Jeg skal være tidenes appåkladd! Woho!

Hva er det verste du vet?
- Mennesker 

Ridde du før? Hadde du egen hest?
- Jepp, det gjorde jeg! Har hatt to hester faktisk, en ponni og en hest. Begge er nå solgt, men jeg savner de begge veldig og lurer stadig på hvor de befinner seg akkurat nå. Det var ett punkt i livet mitt da jeg var 110% lykkelig, og det var den tiden jeg hadde hest.
Hvor finner du inspirasjon til stilen din?
- Jeg har alltid bare satt sammen ting jeg syns er fint, men magasiner pleier å være til hjelp.. Innimellom. 

Har du levis shorts,vis du har kan du legge ut bilde og hvor den er fra?
- Jeg har en! Vet ikke om jeg har noe bilde, men den er fra BATAKO.COM  

 Hva er du redd for?
- Meg. Meg og mitt eget hode, som innimellom kan virke som ett altfor stort univers. Og edderkopper, jeg er LIVREDD edderkopper, har blitt spist av en i mitt tidligere liv, lover.  

Hva er ditt syn når det kommer til silikon? Har du det selv? Eller har du restylane?
- Har ingenting imot de som har det! Mine lille tittas have no silikon! Heller ikke restylane! Håper jeg kan bli gammel og elske hver eneste rynke og gråe hår på meg selv, alle skal bli eldre, så hvis alt henger og slenger håper jeg at jeg klarer å være glad for det. Tilslutt klarer man ikke løpe unna uansett og da tror jeg man ser ganske så mye mer jævelig ut med alt mulig stappet inn i kroppen!

Bruker du lang tid på morningen, når du skal sminke og fikse deg?
- Haha, nei. Jeg er forferdelig dårlig på å bruke god tid på sånt, og er nok til tider litt for rask. Heldigvis er jeg en person som gir litt faen, men angrer meg fort i det jeg går ut blant folk og ikke føler meg vel. Like dum hver eneste gang. Skal jeg f.eks på skole? Oh gad, kjære fremtidige klassekamerater? Be prepared! Jeg er det sminkeløse jogge/pysj bukse monsteret.
Stiller spørsmålet , Spiser du sunt? Du har jo ingen kviser..  Hvis du har ,hva bruker du isåfall for å forebygge kviser?
- Jeg spiser ikke sunt, ikke i det hele tatt. Har egentlig aldri slitt noe særlig med huden min! Men jeg sverger til LUSH produkter, innbiller meg iallefall at de har vært til god hjelp. Kun naturlige ingredienser som blader og møkk! Haha, så kun ren natur på hud, det er noe jeg tror på. 

 Hvor mange tattoveringer har du? Og hvor er de, og hva betyr de for deg?
- Jeg har kun en, under foten. Veldig mange som lurer på historien bak denne, men det er noe jeg aldri kommer til å fortelle om. Som sagt er det en trist og fin historie bak den, men ja, jeg ble "laget" i Marokko. Jeg er kanskje brutalt ærlig om det meste, men akkurat det holder jeg for meg selv.

Kan du selge flere klær på den bloggen du hadde? , fikk ikke sjansen til og få kjøpt noe fordi alt var solgt.
- Har en hel HAUG liggende og venter på dere alle, så det skal jeg få til!  

Hvordan ser du på deg selv som person?
- At jeg tar meg selv svært lite serriøs, når alt kommer til alt.

Hva er den største erfaringen du har tatt med deg etter alt som har skjedd?
- Veldig godt spørsmsål! Det er egentlig ganske mye, tror aldri noengang jeg kommer til å gå igjennom en periode her i livet jeg kommer til å lære mer om meg selv og hvordan det er å treffe veggen. Jeg har virkelig lært å slutte å være så godtroende, som er like trist som det høres ut. Jeg har fått uttalige sjokk over hvor slemme mennesker kan bli. Jeg fikk det ene stikke i ryggen etter det andre, og i en periode virket det ikke som om det aldri ville stoppe. Men min største erfaring? At morgendagen kommer enten jeg vil eller ikke.

Hva vil du med livet ditt?
- Jeg vil kunne ligge på dødsleiet og tenke at det er greit. At jeg har fått oppleve så mye fantastisk, så mye vondt og så mye kjærlighet, at det er ok og forlate den verdenen her. 

Først vil jeg si at du er et utrolig stort forbildet for mange! Tusen takk for at du deler dine historier. Dette høres kanskje rart ut, men dine historier har motivert meg til å gi faen i alle som ikke gir meg noen gleder her i livet. Min stefar sa alltid til meg "Det er ikke verdt å ta vare på mennesker som gir deg mer sorg enn glede" og sant er det! Noen ganger må man være sterk og overse svakhetene. Det er lettere sagt enn gjort, men om man virkelig vil komme deg videre så klarer man dette. Jeg må si at jeg er utrolig imponert, du forlater alt du har i Drammen. Du flytter til Stavanger og starter på "nytt". Det står så utrolig mye respekt av at du tørr å kaste deg ut i noe slikt!
Så legger jeg til et spørsmål; Hvordan har du det akkurat nå?
- Tusen tusen takk. Det er vanskelig for meg å vite at noen setter pris på at jeg i det hele tatt skriver om det som foregår i denne lille nøtta. Jeg har det fint om dagen, ikke noe mer eller mindre. Men kroppen slapper av og jeg føler jeg har kommet meg ut av den lille boblen jeg ikke trivdes i. 

Å for alle dere som lurer på ting angående det å være nede og ikke ha så fine dager. Hvordan man skal komme seg opp og frem.
Jeg kommer til det
 

-A9


Mathilda Langburne 09.08.2014 kl.13:17

Du svarer utrolig bra!

Kristina 09.08.2014 kl.13:30

Jeg vil bare si en ting, og det er at du er så utrolig inspirerende! Du er et veldig fint forbilde for mange, inkludert meg selv :)

Håper du får en kjempefin tid i Stavanger! <3

C 09.08.2014 kl.13:34

forbilde

09.08.2014 kl.13:34

Åååå jeg får gåsehud av dette! Jeg forstår greia med deg at du har det vanskelig med å tro de positive tilbakemeldingene, fordi jeg er akkurat det samme. Men duuu er virkelig spessiell!!!

09.08.2014 kl.13:35

hvorfor går du pels kjære deg

Anniken Jørgensen 09.08.2014 kl.13:36

Anonym: lånte jakken til mikkel fordi jeg ikke hadde noen selv:) Så enkelt som det kjære deg.

09.08.2014 kl.13:38

daså! bare lurte men bra svart:) min favoritt blogger!

Maia 09.08.2014 kl.13:38

Du er så bra, min absoulutt favoritt blogger! Stå på!

Johanna <3 09.08.2014 kl.13:38

Åå, du er så fantastisk.. Husker forresten veldig godt mr. Pilkington! Jeg red han flere ganger på ridekurs på stubberud.. Han var skjønn ❤️

Vilde 09.08.2014 kl.13:40

Hvis du vil gå i pels, så gå i pels. Du skylder ingen en forklaring, Anniken. Jeg går i Canada Goose selv, og blir såå lei av å få spørsmål og kritikk for det. Greit at folk er uenige osv, men de må da også respektere at jeg går i de klærne jeg vil og mener det jeg vil :-)

Anniken Jørgensen 09.08.2014 kl.13:44

Vilde: Selvfølgelig. Man skal kunne gå i det man vil, men er det noe jeg brenner for så er det nettopp det. Om jeg slenger på meg en annens jakke gjør meg ikke stort, sånt skjer innimellom. Men det å støtte eller kjøpe fra den industrien er noe jeg ikke gjør.

Anniken Jørgensen 09.08.2014 kl.13:45

Johanna: åhh så gøy å høre! Haha <3 savner han mye

Anniken Jørgensen 09.08.2014 kl.13:45

Anonym: <3

Iselin 09.08.2014 kl.14:01

Kjempe fin blogg og fine svar :)

Jenny 09.08.2014 kl.14:02

Så deilig å se en blogger som er såpass ærlig i svarene sine og deler så mye. Skjønner selvfølgelig du ikke vil dele alt, men det er bare deilig å se du er åpen med oss. Elsker at du skriver om de litt "vanskelige" sidene med livet, det gjør det enklere for meg (og sikkert mange andre) og innsè at det er flere som sliter, at det er flere som ikke har det greit. Du er nydelig, håper du får det fint i Stavanger!

maria 09.08.2014 kl.14:04

du hoppet ikke ut av bussen som du forteller, du ble rettogslett kastet ut. Om du ikke kan fortelle sannheten, syntes jeg du heller burde holde det til side og ikke legge det ut som noe tema. Du virker som en søt jente, forstår at du har gått igjennom mye ille, men det blir bare altfor dumt.

Tonje Mågerø Thorsen 09.08.2014 kl.14:13

YO DA FUCKING BEST DID YOU KNOW THAT

Anniken Jørgensen 09.08.2014 kl.14:13

Jenny: <3

Anniken Jørgensen 09.08.2014 kl.14:16

maria: da kan du heller kontakte meg selv om du mener så! Haha jeg hoppet ut av russebussen min, basta bom. Hva du har hørt shiiiiter jeg faktisk i, det vet jeg godt selv. Kastet ut? Haha, hvorfor skulle jeg jugd om det? Så vet du hva? DETTE blir faktisk alt for dumt:) skriv heller en melding til meg med ditt eget navn:)

Ida Martine 09.08.2014 kl.14:24

Å, visste ikke at du skulle flytte til Figgjo! Jeg bor på Ålgård som er 3-5 min unna, hihi :-)

Håper alt går fint med deg og lykke til her i Stavanger <3

Linnea 09.08.2014 kl.14:24

Du er en stor inspirasjon for meg og mange andre. Bloggen din er virkelig en av mine favoritter! Må bare legge til at du er utrolig pen også!

Alex 09.08.2014 kl.14:25

Du er helt fantastisk, Anniken!! Og ufattelig vakker. Du svarer bra, og er så glad for at du er tilbake på bloggfronten. Gleder meg til å følge deg videre! Stå på <3

Andrea 09.08.2014 kl.14:32

For ei fantastisk jente du er, Anniken! Elsker bloggen din og er utrolig glad for at du er tilbake! Du er nydelig!

Maria 09.08.2014 kl.14:40

Du er et utrolig stort forbilde!

Meen jeg lurer på en liten ting.. Jeg har hørt at det er Marius (i kongefamilien) som du prater litt med? jeg bare lurer siden du skrev at det var en gutt du driver og snakker litt med.. og jeg har hørt at du hooker han?

Jeg elsker virkelig deg og bloggen din! Stå på videre og masse lykke til :-)

09.08.2014 kl.14:48

Mikkel aldri vil tilhøre noen? Han har jo ny kjæreste...

Malin 09.08.2014 kl.14:55

Du svare så bra, og e en stor inspirasjon for meg!

Så gøy at du har komt t Figgjo, bor på Ålgård selv og går og på samme skole ~ Akademiet:) du komme t å få det kjempebra her og lykke t <3

Anniken Jørgensen 09.08.2014 kl.14:57

Anonym: Iknow, jeg var kjæresten hans jeg også. Ikke glem det.

Anniken Jørgensen 09.08.2014 kl.14:58

Maria: haha, nei! Det er ikke han <3 tusen takk!

Mari 09.08.2014 kl.15:25

åå du er fantastisk enda jeg ikke kjenner deg. Beundrer personligheten din og hvordan du klarer å gi faen i ting og stå for dine egne meninger, og være ærlig foran så mange lesere. Du kommer til nå langt i denne verdenen.

09.08.2014 kl.15:40

Hva mener du med det? De har det bra sammen. Du og Mikkel VAR sammen, men Mikkel og Linn Helena ER sammen. Var Mikkel utro mot deg med Linn? Nå tilhører han jo Linn Helena...

Anniken Jørgensen 09.08.2014 kl.15:52

Anonym: Dette blir for komplisert for meg du, nei det var han ikke. Du kjenner ikke meg, du kjenner ikke han, men det gjør jeg. Om du ikke klarer å forstå det så er ikke det mitt problem. Hva de gjør eller hvordan de har det sammen har ingenting med meg å gjøre. Jeg svarte på ett spørsmål, det er hva jeg mente og det jeg sa. Når jeg sier at han ikke tilhører noen, betyr det ikke at han ikke kan ha kjæreste. Finito.

Julie 09.08.2014 kl.16:13

Beundrer deg for at du klarer å svare så dønn ærlig! Du virker som et utrolig fint menneske, så hvorfor du har fått så mange mennesker i mot deg er en ting jeg sikkert aldri kommer til å forstå. Håper du får det veldig fint i Stavanger! Gleder meg til å følge deg videre <3

Frida 09.08.2014 kl.16:58

Sitter alltid igjen med så mange inntrykk etter jeg har lest bloggen din, siden du skriver så bra. Så annerledes i forhold til de andre rosabloggerene, som jeg bare blir lei meg av å gå inn på. Elsker at du er så ærlig om det at du har hatt/har det tungt, for mange som har det og du hjelper utrolig mange med å skrive så åpent og ærlig om ting.

09.08.2014 kl.17:07

Men du antyder at han ikke kan være i et forhold uten å være utro, ettersom "han ikke tilhører noen", men "kan ha kjæreste". Finito.

minlangehistorie 09.08.2014 kl.17:12

så bra svar anniken :) lærte nye ting om deg nå :) morsomt med spørsmålsrunde for blir liksom mer kjent med bloggerne :)

Anniken Jørgensen 09.08.2014 kl.17:12

Anonym: det her har du ingenting med å gjøre? Hvis du lurer på hvordan Mikkel er får du spørre selv.

En som bryr seg. 09.08.2014 kl.17:20

Er så morsomt og lese innlegget til Maria.. Med russebussen.. Mennesker er så smålige! Desverre er de født av noen disse menneskene også!

Henriette 09.08.2014 kl.17:25

Herregud!! Du er fantastisk, er du klar over det? Jeg leste bloggen din mye før, og hele livet ditt virket perfekt, du hadde liksom alt. Jeg er selfølgelig ikke glad for at du har hatt en vanskelig periode, men at du står fram på denne måten, fy det står det respekt av <3

Lise 09.08.2014 kl.17:31

Liker så utrolig godt hvor ærlig og åpen du er på bloggen. At du deler din historie hjelper uten tvil mange andre som sliter med noe av det samme.

Menneskene som prøver å ødelegge for andre er rett og slett ikke verdt det. Det at du bare gir faen i dem og lever ditt eget liv er så utrolig riktig. Du virker fantastisk - og lykke til i Stavanger. Håper at du trives bedre der, det fortjener du virkelig ♥

Asta 09.08.2014 kl.18:05

Et råd til til deg må jeg få lov til å komme med.. Jeg ser nå at du besvarer ikke de positive meldingene du får, men du svarer de negative.. La det være kjære deg. Bruk heller tid på å svare på de som vil deg vel istedenfor å bruk energien din på de andre.. Se bare på den "samtalen" mellom deg og hun som nevner Mikkel. Ikke bry deg om det, hev deg over slike kommentarer og bruk heller tiden din på de positive.

Kristin 09.08.2014 kl.18:13

Syns det blir for dumt å spekuere i hva som har skjedd mellom Anniken og Mikkel. Anniken har delt det hun ønsker å dele på bloggen, og sånn får det bare bli. Det blir også for dumt å si at hun ble kastet ut av russebussen. Når hun flytter helt til Stavanger skjønner jeg det. Tviler sterkt på at hun har noen intuensjoner om å sitte å lyve foran flere tusen blogglesere så det her blir bare helt håpløst. Isteden for å prøve å hakke ned på andre kan dere heller bruke tiden på noe positivt! :-)

09.08.2014 kl.18:14

skal du bo på rossåsen anniken?

Theresa 09.08.2014 kl.18:18

Alltid godt å lese dine blogginnlegg - du er så dønn ærlig og rett frem. Stå på :)

09.08.2014 kl.18:38

vedder en 50 lapp på at det er eline borge som er "annonym",

hun er rett og slett en oppmerksomhetssyk liten and.

Anniken Jørgensen 09.08.2014 kl.18:41

Anonym: hvis det er ett sted i figgjo så kanskje! Jeg aner ikke dessverre haha!

Emma 09.08.2014 kl.20:29

Du er et forbilde. Elsker at du ikke tar deg så høytidelig og ærligheten din. Du skriver fantastisk, og jeg håper du finner noen som fortjener det vakre smilet ditt <3

09.08.2014 kl.20:32

Hvordan tror du det blir med venner i stavanger? Kjenner du noen fra før eller skal du prøve å bli kjent med nye? Det virker så utrolig spennende å bare flytte til en annen by men samtidig litt skummelt når man ikke kjenner noen, verken familie eller venner.. Lykke til uansett du kommer nok til å få det bra! :D

09.08.2014 kl.23:03

Denne personen som kaller seg anonym! Er hun mindre begavet! Skjønte med en gang hva du mente med og ikke tilhøre noen. Har ikke med hvem du er sammen med, mange du ligger med!! Men har med deg som person!! Rart sånne mennesker kommenterer uten og ha hjernekapasitet til og skjønne:) og sier som en annen her inne. Hvorfor kommentere disse sjalu menneskene, konsentrer deg heller om de positive. Ingen trenger sånne mennesker rundt seg allikevel! Lykke til Anniken ! Du må bare heve deg over disse menneskene. Mindreverdighets komplekser det er nok det de har:)

Anniken Jørgensen 09.08.2014 kl.23:29

Anonym: jeg håper jo at det skal gå bra! Men litt nervøs er jeg, er alltid skummelt! Kjenner jo kusinen min her nede<3

signe 10.08.2014 kl.01:02

Fikk helt vondt i magen når jeg leste svaret ditt til "Hva er den største erfaringen du har tatt med deg etter alt som har skjedd?". Du er sterk! Du svarer så fint på spørsmålene, beundrer din åpenhet!

10.08.2014 kl.01:02

Jeg må bare få si at jeg har lest to innlegg på bloggen din før du flyttet til Stavanger og før alt det som skjedde med deg! Uansett, så fikk jeg inntrykk av at du var en "typisk blogger" da mye av det andre bloggere skriver og deler gikk om igjen på bloggen din, og dermed sluttet jeg å lese den. Etter at du kom på førsteplass på topplista og du delte alt det tragiske som skjedde med deg åpnet du øynene mine. Det var måten du skrev det innlegg på og alt hittil. Du skriver på en uvanlig måte, rett og slett poetisk og ærlig og jeg virkelig elsker det. Det er noe så fint og jordnært i måten du uttrykker deg selv og tankene dine på. For eksempel i dette innlegget hvor du skriver om hva du tiltrekker ved en gutt, du svarte på en så annerledes måte og det satte meg litt ut. Det er så få nå til dags som spekulerer og tenker gjennom livet og generelt det som skjer rundt dem, og jeg elsker når du sier at du er en gammel sjel i en ung kropp. Kanskje har du blitt sånn fordi du har gjennomgått mye og har erfart mye gjennom det relativt korte livet ditt. Uansett vil jeg fortelle deg at ved å lese innleggene føler jeg at jeg gjenkjenner meg selv og at jeg kjenner deg, jeg kan virkelig sette meg inn i situasjonen din selv om jeg ikke akkurat har gjennom gått det du har. Når det gjelder situasjonen du er i så må du huske at du vil alltid komme sterkere ut av det hele. Jeg vil bare si at det er noe spesielt ved deg, på samme måte som tankene dine og det hele ved deg, annerledes og spesielt. Husk å ta disse ordene med deg videre i livet , selv om livet er komplisert så har det hele en mening og om livet ikke hadde vært slik så ville du ha kommet tomhendt ut av det hele. I tilfelle tankene tar overhånd husk dette ;"Når noen taler ondt om deg, lev da slik at ingen vil tro det". "Litt vondt skal menneskene ha, eller holder de opp å være mennesker. Så setter de seg bare og kjeder seg og vet ikke hva glede er." Jeg anbefaler deg å lese boken "alkymisten- Paulo Coelho" dersom du ikke har lest den, tro meg, du vil føle at du er gjenfødt! Lykke til!

Magni 10.08.2014 kl.01:37

haha så tåpelig noen folk kan være, eg virker sikkert sykt teit, bare en rar leser som skriver meningene sine, men skjønner aldri poenget med di som tror di er så mye bedre enn alle andre? viss de ikkje liker å lese bloggen din elns, hva faen gjør di her da? å hvorfor i helv gidder di å kommentere på innleggene dine, haha er så morsomt med alle som sitter å småpirker på andres feil, "hun har litt for liten nese" "hun skulle ha farga håret" osv, haha kafaen? som om di er feilfrie? selvfølgelig er det noe alle gjør, men helt ærlig så skjønner eg kje poenget, eg e langt ifra feilfri vertfall. lol

du har sykt brae svar forresten, Du er et forbilde for mange, inkludert meg <3 Kan ikkje fårestille meg det du har gått igjennom, Stå på!!

Ida Helene 10.08.2014 kl.02:02

Hei vakre deg! Du er sterk, du er frisk, og du er et forbilde for mange av oss - det skal du vite! :-)

Jeg lurte på om du enkelt kunne laget et innlegg om telefonen din, hvilke apps du bruker, generelt hvordan den ser ut.

Tusen takk for din åpenhet, det hjelper :-)

Alexandra 10.08.2014 kl.07:35

Anonym er sikker venninner til Linn Helena som er veldig opptat av forteller oss hvem er samme Mikkel med nå, men HVEM F... BRYR SEG??? Om han har eller ikke en kjæreste er hans problem.

Jeg leser bloggen din bare for DEG Annikken , du er spesielt person som fortjener best <3

Masse lykke til videre

C 10.08.2014 kl.08:47

Jeg tror jeg aldri har kommentert her før, men "At morgendagen kommer enten jeg vil eller ikke".. Du vet virkelig å sette ord på ting! Du får meg ofte til å stoppe opp og bare tenke. Du setter ofte ord på ting jeg ikke greier selv. Beundrer deg!

Ane 10.08.2014 kl.09:55

Du blokket meg på Instagram, fordi jeg skrev en kommentar om at du hadde på deg pels på en video :) Hahaha sorry for det :))

Frida 10.08.2014 kl.12:49

Wow, Anniken! du er UTROLIG tøff og sterk jente. Jeg er virkelig imponert. Det ser ut som og jeg håper du kan bli den bloggeren som ikke er som alle andre. At du kommer til å lære oss andre noe annet enn hvilket butikker vi skal gå i. Du er utrolig inspirerende og håper du vet at du gjør en stor forskjell for mange. Er så ofte jeg tenker at hvis jeg hadde dødd, hadde det gjort en forskjell for de rund meg. Hadde det betydd noe?.. de fleste har sikkert tenkt det før. Håper du vet at du gjør en forskjell og at det du skriver her hver dag fremover vil hjelpe folk. Fordi du er utrolig flink, tøff og inspirerende. Tusen takk for det :) Lykke til i ny by! klem

Anniken Jørgensen 10.08.2014 kl.13:16

Ane: kan jeg ikke huske:)

Anniken Jørgensen 10.08.2014 kl.13:17

Ida Helene: det skal jeg få til! Tusen takk<3

Martine 10.08.2014 kl.14:24

Du er så utrolig pen, blir helt målløs hver gang. Så mye fint du skriver, du får virkelig satt ord på ting.

victoria 10.08.2014 kl.16:28

Så på Sweatshop for noen dager siden, herregud for en opplevelse det må ha vært! Jeg gjorde ikke annet enn å gråte gjennom alle episodene, gleder meg masse til du skal skrive om det. Du virker som en utrolig herlig person selv om jeg ikke kjenner deg, skjønner virkelig ikke at folk bare kan slenge dritt og tro på rykter de ikke vet om er sanne. Stå på videre, det er mange her ute som ser opp til deg. Du er herlig!

Camilla 10.08.2014 kl.17:37

Du er så vakker!! Gleder meg til sminkeinlegg, du har aalltid perfekt hud og sminke!

siljemarlen 10.08.2014 kl.17:42

gjerne sjekk bloggen min

Det er bare å klikke på navnet mitt.

det hadde vert så kult om du hadde kommentert.

Amalie 10.08.2014 kl.18:00

hvis det er en ting jeg virkelig kunne ønske, er det at jeg kjente deg! men på en rar måte, føler jeg at jeg allerede gjør det. Måten du tenker på og ærligheten din har jeg så stor respekt for. Enda er jeg en usikker 15 åring, som ikke helt tørr å være meg selv, bor på verdens minste plass, så den minste lille ting blir snakket om og alle får vite om det. Håper jeg kan komme meg "ut av skapet" (ikke legningsmessig sett) en dag som deg!

10.08.2014 kl.18:02

Du er virkelig flink til å svare! Du er en av de bloggerne jeg gidder å lese lange innlegg fra😊 du er utrolig pen. Jeg må bare si at jeg har lest bloggen din hver dag siden teenage boss og vært inne hver dag for å se om det er kommet et nytt innlegg! Jeg gleder meg masse til å fortsette å lese om hverdagen din i Stavanger! Loveyou Anniken. Du har vært til stor hjelp for meg gjennom tykt og tynt

thao 10.08.2014 kl.18:09

Du virker som en jordnær og søt jente Anniken! Masse lykke til i Stavanger :) Men det jeg lurte på om du har flyttet for deg selv eller har hele familien din flyttet til Stavanger sammen med deg?

Anniken Jørgensen 10.08.2014 kl.18:12

thao: Tusen takk! Nei, bare meg:)

Anniken Jørgensen 10.08.2014 kl.18:13

Anonym: Deg fikk jeg tårer i øynene av. Takk, tusen takk

Inga 10.08.2014 kl.22:10

Så utrolig fint og bra skrevet! Føler jeg ikke har vært borti noen som har svart så godt som deg. Du er kjempeflink, og stå på - du kommer til å klare alt du vil! :)

Carina Thorvaldsen 11.08.2014 kl.00:13

Flott besvart, stå på!

Skal begynne på akademiet i Sandnes (som privatist) selv og inntrykket jeg har fått er veldig godt. Håper du gleder deg like mye som meg :-)

Ha en fin dag!

Frida 12.08.2014 kl.14:58

Beundrer deg virkelig for ærligheten. Misforstå meg rett, men det å vite at man ikke er alene om å ha det tungt til tider er alltid fint. Håper du får en flott, ny start i Stavanger! Det fortjener du :)

Julia Westermann 12.08.2014 kl.15:54

Hvem tar bildene av deg til bloggen, instagram o.l.? Har en kjæreste jeg kan spørre, men synes det er utrolig kleint å posere foran han.. Kan jo alltids slippe meg løs, men synes uansett det er småflaut selv om jeg vet at de fleste bloggere ville gjort det.

Anniken Jørgensen 12.08.2014 kl.19:57

Julia Westermann: Det skjønner jeg! Var sånn selv:) Haha, akkurat nå er det bare kusinen min ellers pleier det å være venniner!

Cecilie 13.08.2014 kl.05:55

Jeg forlot også Drammen for akkurat et år siden i dag. Nettopp for å starte på nytt. Den byen er full av falske drittfolk, Drammen er Norges største høl uten tvil!

Håper du får det fantastisk i Stavanger ,det fortjener du!

Klem!

juni 13.08.2014 kl.11:20

Skal du gå på vidergående skole i Stavanger å i såfall hvilken ? :D

Anniken Jørgensen 13.08.2014 kl.14:02

juni: akademiet!

Anniken Jørgensen 13.08.2014 kl.14:03

Cecilie: <3

15.08.2014 kl.14:29

Kjære Annikken.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, er ikke flink til hverken å ordlegge meg eller snakke ut om følelser. I dette sekund ligger jeg i sengen, alene og ensom. Uten kontakt med familien. Ytterst alene. I lang tid har jeg fortrengt det faktum at dette gjør grusomt vondt, det å være alene. Det å føle at ingen bryr seg om deg, at ingen er glad i deg..

Men det du skriver og det du gjør er en fantastisk inspirasjonskilde for meg. Det at du har opplevd de tingene du har gjort, og at du forteller og deler dine historier med oss. Tusen takk. Jeg har det helt jævlig, men samtidig så bra. Når man ser hvordan andre rundt en har det. Jeg reagerte på akkurat samme måte som det du gjorde, da jeg så episoden med jenten, hvor moren døde av sult. Hva klager jeg for? hvilke rett har jeg til det? hva bekymrer jeg meg for? penger, familie, studier? Mest lyst til å dra meg selv i håret og bare skrike. Vi har det så bra, vi ser det bare ikke. Verdier, hva er det for oss? og hva er det for andre? Vi aner ikke hvor godt vi har det. Igjen: tusen takk for at du er den du er, og at du skriver det du gjør. Du er et fantastisk menneske som absolutt kommer til å oppnå noe stort og viktig for mennesker rundt deg. Og for meg er du en viktig inspirasjonskilde. Gleder meg til ditt neste innlegg, det trenger jeg.

16.08.2014 kl.13:30

Etter jeg leste dette innlegget fikk jeg et veldig stort inntrykk at vi to er ganske like, og det føles godt å vite at du som er så kjent også er lik som alle andre.. om du forstår hva jeg mener. Du er en fantastisk person , og det ser man utrolig godt. Er mange som har noe å lære av deg.

Sender deg en klem,og lykke til videre <3

19.08.2014 kl.18:51

du er faktisk helt fantastisk, du gjør meg sååå glad på mangen måter
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits