Det var mitt valg

  • 30.10.2014 - 11:23

Jeg vet det er mange av dere som allerede har sett den, men jeg vil gjerne fortelle litt om min siste tatovering, min tredje tatovering. Det er mange som så hvor fint jeg hadde det i Portugal, de glade bildene og hvor flott jeg beskrev det. Men som mange andre ganger holder jeg alt for mye inne. For alt er ikke alltid så flott og fint som det ser ut som. Når jeg var i Portugal brukte jeg mye tid på å sove. Jeg sov meg igjennom de fleste aktivitetene og følte meg aldri uthvilt. Så etter ett par dager ville ikke kroppen mer. Klumpen i magen holdt på å kvele meg og i det jeg fikk venninen min på skype med ett alt for dårlig internett? Kom også alt ut. Det første hun sa var "Du ser sliten ut Anniken" og vips, der flommet tårene. De rant og rant, jeg klarte nesten ikke snakke. Jeg bøyet hodet i støvet, så ned på tastaturet og sa "Jeg orker ikke mer Kaja"
Jeg savnet mamma og pappa, jeg savnet venninene mine og jeg savnet trærne. Jeg savnet vannet i springen og lukten av middag i det jeg kom hjem fra skolen, som jeg ofte ikke syntes var bra nok fordi det var ikke det jeg hadde lyst på akkurat "den" dagen. Jeg ville hjem til mamma og pappa, jeg ville så sårt hjem. Men etter en times samtale med Kaja klarte jeg å roe meg ned, tårene jeg hadde holdt inne var ute og panikken forsvant. Jeg tenkte at jeg måtte ta meg sammen, faen heller Anniken? Ta deg sammen. For egentlig har valget mitt å reise til Stavanger vært noe av det smarteste jeg noensinne har gjort. Jeg har blitt friskere, jeg har blitt bedre og jeg har endelig fått en viss kontroll over mitt eget liv. Jeg måtte ta et stort valg når jeg flyttet. For jeg flyttet fra alt og alle jeg noengang hadde kjent. Jeg måtte starte alene, jeg måtte gjøre alt på egenhånd og for første gang var jeg virkelig alene. Men jeg kan faktisk si at jeg har det bra om dagen. Jeg har det veldig bra om dagen. Så jeg bestemte meg for at jeg skulle ta en tatovering. Det hele var veldig spontant. Jeg måtte markere noe igjen. Markere enda en ting som betyr noe for meg, en påminnelse på ett nytt kapittel i livet mitt. Så jeg tatoverte tre prikker på pekefingeren, og ba tatovøren slenge på en strek rundt hele fingeren også. 
For de tre prikkene og sirkelen rundt er ikke noe jeg tok fordi jeg syntes det var kult, annerledes eller fint. Jeg tok det av en grunn. Venninene mine. Den ene prikken står for Kaja. Min kjære flotte Kaja, som er så lik meg selv at det er skummelt. Kaja forandret livet mitt i vinter, det er rart å si. Men det gjorde hun, hun forandret livet mitt og fikk glede inn. Hun fikk inn lys, latter og følelser. Hun var den personen som fikk meg til å forstå at det er greit å snakke om følelser. For jeg er kanskje ærlig på bloggen, haha, alt for ærlig faktisk. Men det var hun som fikk meg på den banen. For dere som har fulgt bloggen min lenge fikk kanskje med dere at jeg "levde det perfekte liv" jeg også, som alle andre bloggere. Når jeg kom tilbake var det slutt på nettopp det. Jeg og Kaja tenker så utrolig likt og forstår hverandre. Hun har lært meg at det er greit å ha bagasje og ikke en plettfri fortid. 

Den andre prikken står for  Silje. Den tøffeste personen jeg kjenner. Hun har lært meg at det er greit å være seg selv. Det er den du er, for det er ikke ment at alle skal være like. At man ikke trenger å strebe etter det perfekte hele tiden. Man må heller tørre å være seg selv, og de som ikke liker deg for den du er? Haha, fuck them. Hun lærte meg at motgang? Det er ikke noe vi skal legge oss ned på kne for, det er for at vi skal reise oss opp og sloss tilbake. Det er en grunn til at vi alle er her på jorda, så reis deg og gjør det du var ment til å gjøre. Leve. Det ordet beskriver alt.
Den tredje prikken var til meg selv, for å huske på at jeg fins. Jeg eksisterer og er tilstede i denne verdenen her. Ingen vonde mareritt eller minner kan ta meg vekk ifra det. At jeg er bra nok, og må slutte å tvile på det. Disse to jentene har formet meg til den personen jeg er idag. De er regnbuen min, og en regnbue har ikke bare en farge, den har flere. Akkurat som at vi alle tre er ulike, på hver vår måte. For tenk hvis alle her i verden var samme farge? Haha, det hadde ikke fungert. Tilsammen utgjør vi en vakker regnbue. Streken rundt fingeren min står for denne regnbuen, og evighet. For mange tenker kanskje "Hva hvis dere mister hverandre og ikke er venner lenger, hva gjør du da?" Haha. Det er nettopp det, at hvis jeg noengang mister disse jentene? Vil de alltid være i hjertet mitt. Det er ikke sånn at jeg slutter å bry meg, eller at alt de formet meg som forsvinner. De vil alltid være en stor stor stooor del av meg. De har gjort mer inntrykk enn noen, noengang.
Det vil jeg aldri glemme. 

Så tatoveringen på fingeren er for disse to jentene, eller rettere sagt, oss tre sammen. Nå vil de alltid være med meg, enten jeg er i Portugal, Stavanger eller "hjemme". De er med meg, og det beste av alt? Er at hvis jeg viser fingeren til noe, eller noen? Haha, ja da er de med meg da også. For de er bak meg, uansett feil eller perfeksjon. 

For syvende og sist er det faktisk det uperfekte som gjør det perfekte..

-A9

30.10.2014 kl.11:41

målløs over hvor mye bedre du er til å skrive en andre bloggere i norge. Du er virkelig noe for deg selv og noen det er verdt å beundre. Du er virkelig en person unge jenter kan se opp til i motsettning til resten av de rosa verden. Stå på videre! Du fortjener alt godt i livet

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.11:58

Anonym: tusen tusen tusen takk, herregud <3

30.10.2014 kl.12:03

har du noen gang kuttet deg selv? når du var på bunn? følte jeg så det på det øverste bildet..?!

Andrea Pettersen 30.10.2014 kl.12:04

Du er så sinnsykt bra, Anniken! Slik jeg har sagt før. Noe sterkere, vakrere og mer målretta menneske skal man lete lenge etter. Du er målretta på å komme videre. Og det er det som er så bra ved deg! Du har mye å lære andre, for bare den personen du er<3 U go girl!

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.12:08

Anonym: Nei.. Det kunne aldri falt meg inn faktisk.. Er så redd for sånt. Det du ser på bildene er hårene på armene mine som blir lyse i lyset.. haah <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.12:08

Andrea Pettersen: Tusen tusen takk <3 Vet ikke hva annet jeg kan si

Natali Ameriella 30.10.2014 kl.12:08

Du er virkelig noe for Vår ungdom og se opp til Anniken! Jeg beundrer måten du skriver på og måten du er villig til og åpne deg på. Du er et helt fantastisk menneske!

Maren 30.10.2014 kl.12:20

Jeg har en hverdag som består av veldig lite. Mamma eller pappa våkner meg og setter på maten min.(får sonde mat i en knapp i magen) jeg sover litt til. Før de kommer og hjelper meg over i rullestolen og inn på badet. Også blir jeg liggende på soffan til jeg skal legge meg igjen. Det er ikke en veldig inspirerende hverdag. Men jeg leser bloggen din hver dag. Og det er for meg et lite lysglimt. Så ja tusen takk. Du skriver så bra. Har så mange gode verdier. Og jeg kjenner meg igjen i så mye av det du skriver!

Mari 30.10.2014 kl.12:25

Jeg klarer ikke la være; du har skrivi "pikkene" å ikke "prikkene" 🙈

Men så utrolig fint skrevet, og supert påfunn å bemerke det på den måten! Tipper de er veldig takknemlige for å ha deg :)

Mathilde 30.10.2014 kl.12:35

Ååå du er bare heelt herlig. Skulle ønske jeg fikk møte deg og bare snakke! Du virker så utrolig reflektert og vakker både på innsiden og utsiden! Du gir såye positivitet, men også så mye innblikk i alt du bryr deg om! Tenkt om ikke du var med på turen til å møte de som syr, hvem hadde fortalt om det da? Det var du som utgjorde en forskjell, du! Du har virkelig oppnådd mye, og selv om du ikke vet hvem jeg er, så er jeg stolt av deg. Jeg er stolt over at en person bruker tid på og skrive ting så ærlig og vakkert som du gjør.

Vanlige folk som blir spurt om hva slags ting de skulle ønske de var flink på sier ofte "synge, være rask, eller sterk" men du, du har en gave som er helt spessiel. Man kan ikke lære og skrive vakkert, men du, du bare har det i deg. Du får ting sagt, vær stolt av deh selv! Jeg er glad du startet bloggen igjen, ble oppriktig lei meg når du la den på hylla, men jeg tror det var det riktige og gjøre. Nå er du tilbake og bedre en noen gang! Du er fantastisk, og jeg blir glad for hvert innlegg du skriver, uansett om det er om sminke eller noe personlig. Veninnene dine er utrolig heldige som kjenner deg, og som får være i ditt liv. Du fortjener det beste, håper du aldri gir deg og fortsetter og skrive ærlig og være deg selv. Håper du leser dette<3 ta det til deg for jeg sier ikke ting jeg ikke mener! Du er et gullkorn!❤️

Charlotte 30.10.2014 kl.12:46

Du er så utrolig vakker og samtidig så klok! blir helt revet med når du skriver, du virker så god. Beundrer din ståpå vilje! Du er ett godt forbilde for mange jenter fordi du tørr og skrive at du ikke alltid har det like greit, og er ærlig, det er så utrolig viktig. stå på videre og fortsett å være den flotte og sterke personen du er. :)

Veronica 30.10.2014 kl.13:06

wow, du er virkelig en fantastik person jeg beundrer! Skulle ønske jeg hadde slike venner du har <3 Uansett hva du går igjennom må du huske at "enten så går det bra, eller så går det over". Dette er mitt slagord i livet :)

Sunniva 30.10.2014 kl.13:14

Fyfaen Anniken! Tankene og ordene dine inspirerer! Du er et flott menneske. Ta vare på deg selv. Klem ❤️

Maren 30.10.2014 kl.13:38

Du er så utrolig flink til å skrive - blir helt satt ut av innleggene dine! Du gir så sykt mye inspirasjon og glede - ikke bare til meg, men til alle de andre som følger deg og bloggen din :-) Fortsett å skriv så bra som du gjør. Du er god nok. Du er unik.

Jannicke 30.10.2014 kl.13:46

Jeg leser vanligvis ikke blogger.. Men må si jeg blei rørt av hvor mye følelser du får igjennom få ord! Imotsetning til alle andre norske bloggere, så er du utrolig flink! :)

Anna 30.10.2014 kl.13:47

Du hører det sikkert hver eneste dag, men jeg vil så gjerne si det igjen: du er helt utrolig fantastisk!! Du er mitt aller største idol. Det er så utrolig mange som ser opp til deg for akkurat den du er. Du trenger ikke prøve å være et godt forbilde, for du er allerede et godt forbilde. Du er er godt forbilde ved å være deg selv <3

Ida 30.10.2014 kl.13:59

Er helt enig med de andre. Du tørr virkelig å være deg selv og jeg lærer så ufattelig mye bare av å lese bloggen din. I tillegg er du så bestemt på det du skal og det du gjør og det du står for, noe som jeg beundrer veldig. Stå på Anniken, digger deg.

AnneAndersen 30.10.2014 kl.14:03

Wow, meningsfulle tattoveringer er også de finseste! Du er sterk, stå på! Bra du har det bra nå :D

Sunniva Varjord 30.10.2014 kl.14:06

Jeg har alltid vært en smule skeptisk til bloggen din, etter at jeg så Teenage Boss. Du skal vite at jeg ikke er skeptisk lenger. Jeg liker virkelig det nye deg og er veldig stolt på dine vegne når du tar store skritt alene ut i verden. Jeg er personlig ingen stor fan av tatoveringer, men jeg har også behovet for å markere viktige ting, og synes du har en flott måte å gjøre det på. Du er en stor inspirasjon for så veldig mange, og du viser at uansett hvor fin man er eller trygt man har det rundt seg - uansett hva - så har alle noe de sliter med. Takk for at du deler.

Og ps: Tatoveringen din er på langefingeren din, ikke pekefingeren som du har skrevet <3

Kristin 30.10.2014 kl.14:42

åå, du er så bra Anniken! Du er et så fantastisk menneske som jeg virkelig ser opp til! Du er så sterk. Utrolig fint innlegg også, jeg kjenner meg virkelig igjen i det og holde alt for mye inne, men du får meg til å huske på at det ikke er noe galt i å føle seg sliten eller lei, Tusentakk! Du er best <3

30.10.2014 kl.14:45

Jeg blir bare mer og mer inspirert av deg for hver gang jeg leser blogger! Jeg har slitt en del med depresjon, men når jeg leser bloggen din, så ser jeg at alt er faktisk mulig! Det går ann å reise seg fra mørket. Du er en inspirasjon og et forbilde Anniken, det skal du vite!

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.14:59

Natali Ameriella: <3

Marie 30.10.2014 kl.15:10

Du er et supert forbilde for unge jenter. Du er så reflektert, og jordnær. Deilig å lese en blogg som ikke omringes av rosa skyer og enhjørninger.

Marie

30.10.2014 kl.15:20

Du er så veldig veldig flink å skrive og å sette ord

På følelser, du hjelper mange folk med

Innlegene dine mener vertfall jeg

Du lyset på en måte opp dagen litt med

Å vise at man ikke er alene om ting og

Følelser osv <33 beundrer deg!

Silje 30.10.2014 kl.15:21

Du er så nydelig! Og ikke bare det at du er nydelig, men du skriver så konge bra!!

Jenny 30.10.2014 kl.15:36

Det er fælt å si det, men det er så forbanna godt å lese om at andre har hatt det vondt. Føle at man slett ikke er alene på denne kloden. Vite at noen kjenner igjen smerten. Jeg har slitt mye selv, og tenkt èn gang at jeg ikke orket mer. At verden ville bli et bedre sted uten meg. At mamma og de andre i familien ville få det bedre hvis jeg ikke var der. Men heldigvis er det helt feil. vi er alle avhengig av hverandre, og man gir hverandre styrke selvom det ikke føles sånn innimellom. Jeg er glad for at et menneske som deg finnes. En man kan kjenne seg igjen i. På godt og vondt. Takk for at du skriver, men ikke minst deler. Det hjelper meg enda lengre på en tung hverdag. Du er unik!

Caroline B 30.10.2014 kl.15:44

Du er virkelig en stor inspirasjon for mange, Anniken! Blant annet meg!

Du er så utrolig sterk og ærlig! Jeg misunner virkelig de som kjenner deg, for du

virker som en helt fantastisk person❤️ Du er så god og inspirerende!

Er så godt å høre at du har det bedre og at du har noen som er der for deg! Også sist men ikke minst så ser du helt fab ut også! Herregud, du er virkelig vakker!

Masse hjerter fra Caroline

Mari Helene 30.10.2014 kl.15:57

ELSKER de nye, dype innleggene dine. Ikke det at jeg ønsker at du skal ha det vondt, men at vi leserene dine får delta og lære så mye mer om hvem Anniken egentlig er, er veldig spennende. Jeg har lest bloggen din helt siden jeg så deg på teenager boss ( faktisk, haha ) og jeg har elsket og fulgt deg så lenge.

Tattoveringen din er super fin! Så enkel men har så mye betydning. Syntes det er utrolig bra jobbet av deg og dele tingene du har delt, for det kan være veldig tungt og vanskelig å komme fram med ting man har vanskeligheter med.

Ville bare si at jeg elsker bloggen din og at jeg alltid kommer til å lese det du skriver for det er sykt bra alt sammen :-)

Fredrik Edquist 30.10.2014 kl.16:03

du er virkelig et forbilde selv for oss gutter <3 stå på !!!

pauline 30.10.2014 kl.16:09

Jeg fikk tårer i øynen når jeg leste dette innlegget! Utrolig bra og realistisk skrevet. Kjenner at jeg, som ikke engang kjenner deg blir nesten litt stolt av å lese dette haha. Og alt du har fått til Anniken!! Wow jeg ser faktisk virklig opp til deg:)

30.10.2014 kl.16:10

Wow, Du er fantstisk!! IKKE GLEM DET <3

sandra 30.10.2014 kl.16:12

Wow Anniken. Dette er utrolig bra skrevet! Får nesten tårer i øynen, på en god måte haha. Alt du har fått til! Jeg bryter deg stoort for akuruatt deg!

30.10.2014 kl.16:13

Du er så flink til å sette ord på ting og formidle budskap. Du er nydelig vakker og den herligste bloggeren. Du er så jordnær og åpen <3

DIMAN DILIR 30.10.2014 kl.16:14

så fint!

30.10.2014 kl.16:40

åå! du er bare den beste bloggeren i norge. du er faktisk noe vi kan se opp til. eg beundrer at du er så åpen om ting. du har ikkje eit perfekt liv og du er ikkje redd for å si det, det er noe eg liker ekstra godt ved deg. eg har selv tenkt at eg ikkje klare meir, men eg kommer meg alltid vidare, det kommer opp turer og ned turer. og sånn er livet. du er eit forbilde !!

Ingrid Elise Kaggerud 30.10.2014 kl.17:08

Jeg beundrer deg. Gud for et bra forbilde du er! Jeg har ikke lest bloggen din lenge. Jeg begynte å lese den da du gikk imot H&M, og siden har jeg vært helt hekta. Du gir så mye av deg selv, og jeg føler jeg kjenner deg. Rar følelse, det der.

Igjen, så er vi to faktisk ganske like, etter det jeg leser på bloggen din. Du nevnte så vidt at du ikke har vært så glad i å åpne deg og snakke om ting - og jeg er akkurat sånn. Jeg holder stort sett alt inne, og du er heldig som har klart å åpne deg mer og mer. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, og jeg går med titusen tanker i hodet mitt hver eneste dag som jeg klør etter å få ut, men hvordan? Jeg er ikke tøff nok til å skrive noe så personlig på bloggen, jeg skulle ønske jeg var det, for det jeg trenger er å skrive det ned. Jeg er livredd for reaksjonene, virkelig. Du har snakket med meg før på Facebook, og om du har noe råd å gi så gjerne kontakt meg der!

Ane 30.10.2014 kl.17:26

For en kjempe fint innlegg. Har aldri lest bloggen din før, men jeg er virkelig impornert. Det virker som du skriver fra hjerte. Kjempe søt tatovering også <3

Arlene 30.10.2014 kl.17:32

Du skriver så bra. Eg beundrar deg så mye❤️ du virker som ein person som har vert gjennom mykje, men du virker som ein sterk person som alltid klarer å røyse seg igjen også. Det synest eg er kjempe bra og det er veldig positivt for det er det mange som sliter grusomt mye med. Du skriver mye bedre enn andre bloggere. Eg føler at når bloggere skal skrive personlig om at di er deprimert så blir det litt fake og det blir fort slik at du vurderar om det er ekte eller bare er laga til for at dei skal få fleire lesarar. Du skriver frå hjertet ditt, du skriver 100% sant og eg elsker deg for det❤️ ikkje se på meg som ein creep, ver så snill, sier dette kun fordi eg virkelig meiner det. Stå på og du vil lykkest godt i livet, eg har trua på deg❤️

Kari Brekken 30.10.2014 kl.18:52

rett og slett bare nydelig, du er fantastisk :)

Christian Lystad 30.10.2014 kl.19:57

Hei Anniken så fine bilder av deg

du er en pen jente

Så fint Antrekk du har på deg

Det kledde du da

Ha en God Helg

Karoline 30.10.2014 kl.19:57

Forbildet:') wow

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:42

Karoline: <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:42

Christian Lystad: Tusentakk! <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:42

Kari Brekken: <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:42

Arlene: Tusen tusen takk <3 Ser deg ikke på som crazy, synes det er kjempe hyggelig!

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:43

Ane: <3takk

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:47

Ingrid Elise Kaggerud: Tusen takk! Er så utrolig hyggelig å høre <3 Hm.. Det er vanskelig for me gå si, men du trenger aldri å dele noe du skriver! Ikke tenk at alle må se det!

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:47

Anonym: Tusen takk <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:47

DIMAN DILIR: <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:47

Anonym: <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:47

sandra: TUSEN takk <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:47

Anonym: <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:47

pauline: Haha, ååhh tusen takk! <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:48

Fredrik Edquist: Takk <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:48

Mari Helene: Tusen takk, betyr så utrolig mye å høre!<3 Helt rart for meg å tenke hvor lenge du har lest bloggen! haha <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:48

Caroline B: <3 TUSEN TAKK! <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:51

Jenny: Ikke noe hyggelig å høre.. Sant skal sies at jeg selv føler meg normal når jeg får kommentarer som dette. For det er godt å forstå at man ikke er alene, og det at du skriver denne kommentarer beviser for meg at jeg ikke er klin koko! haha <3 tusen takk.

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:51

Silje: <3 tusen takk

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:51

Anonym: Tusen tusen takk! <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:51

Marie: <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:51

Anonym: Tusen tusen takk! <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:52

Kristin: Takk gode deg <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:52

Sunniva Varjord: Tusen tusen takk! haha, sant det! <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:52

anneandersen: <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:52

Ida: <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:52

Anna: Nei.. Det gjør jeg ikke. Men tusen tusen tusen takk! <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:52

Jannicke: <3 tusen takk

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:52

Maren: Betyr mer enn du aner <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:52

Sunniva: <3 ligemåde

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:53

Veronica: Veldig fint sagt, tusen takk! <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:53

Charlotte: Tusen tusen takk! Betyr så mye å høre <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:53

Mathilde: åhh får nesten tårer. Haha, tusen tusen tusen takk! Betyr så utrolig mye for meg å høre, herregud. Kan ikke si annet enn takk.

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:55

Maren: ? Det tror jeg er en av de fineste kommentarene jeg noengang har fått på bloggen. Tusen tusen takk kjære deg. Det er helt uvirkelig for meg å forstå at jeg "hjelper" noen. Eller at folk kjenner seg igjen. Men det gjør meg hel og det gjør at jeg føler meg normal jeg også. Jeg er ikke alene, og det er ikke du heller. Tusen tusen takk <3

Anniken Jørgensen 30.10.2014 kl.20:55

Natali Ameriella: Tusen tusen takk<3

Hanna 30.10.2014 kl.21:25

blir helt målløs, så utrolig fint skrevet! Stå på videre, du er virkelig ei beundringsverdig jente <3

Kathinka 30.10.2014 kl.21:40

Du er det sterkeste mennesket jeg vet om. En inspirasjon for alle! Er så glad du begynte å blogge igjen, du endret være-måten min totalt etter de 3 første innleggene dine. Virkelig den beste bloggeren i hele Norge, virkelig! Burde finnes flere av deg, Anniken <3.

30.10.2014 kl.21:41

Du er en sterk person! Stå på! Hvor er den buksen fra?

30.10.2014 kl.21:52

Jeg må bare legge igjen enda en kommentar! Jeg syntes det er så fin at du tar deg tid til å svare på kommentarene og da føler man at du setter pris på det også, veldig mange andre gidder ikke svare vertfall ikke på samme måte som deg, beundrer deg veldig mye og du er et STORT forbilde for meg, har tenkt veldig mye i det siste som har gjort meg litt deppa osv men når jeg leser bloggen din så blir jeg inspirert og bli så kjempe glad for jeg føler liksom at det er ikke bare meg som kanskje "tenker" mye på ting og tang.. Haha jeg vil bare takke deg for alt du forteller leserene dine, du er fantastisk og mitt forbilde! Hehe dette var kanskje litt lang men men.. Hilsen 14 år gamle meg Hehe<3

Benedicte 30.10.2014 kl.22:23

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Du er så ærlig og sårbar men samtidig en av de sterkeste personene jeg noen sinne kan tenke meg. DU er faktisk en av grunnene til at jeg valgte å bli bedre selv. Det høres kanskje utrolig rart ut, ettersom du ikke kjenner meg og jeg aldri har møtt deg, men det er faktisk sant. Det første innlegget du skrev etter om at sannheten skal fram... det fikk meg til å bestemme meg for å faktisk gjøre noe! Jeg bestemte meg for å kjempe, og på en eller annen måte gav det meg håp. Du gav meg håp! Det innlegget var det jeg trengte. Takk for at du skrev det, og takk for at du enda skriver så åpent, men allikevel så smertefullt. Det treffer meg like mye hver gang. Takk!

Stine 30.10.2014 kl.23:17

Har du fått deg hund? :)

Celine 30.10.2014 kl.23:49

Det her var en utrolig fin tekst! Jeg ble veldig inspirert til å begynne å tenke litt over hvordan jeg setter pris på ting, noe jeg tenker altfor sjelden på... Dessuten elsker jeg tatoveringer som betyr noe. Det er alltid de som blir finest<3 Har ikke ord for hvor mye det her hjelper meg videre med ting som har skjedd i det siste! Tusen takk for at du er deg og at du skriver så fantastisk<3

Anniken Jørgensen 31.10.2014 kl.08:43

Hanna: tusen takk <3

Anniken Jørgensen 31.10.2014 kl.08:43

Kathinka: Det er jeg nok ikke, men tusen tusen takk! Betyr mye!

Anniken Jørgensen 31.10.2014 kl.08:44

Anonym: takk <3, buksen er ifra bikbok! :)

Anniken Jørgensen 31.10.2014 kl.08:44

Anonym: åhh, så hyggelig å høre! Tusen tusen takk <3

Anniken Jørgensen 31.10.2014 kl.08:44

Benedicte: Jeg vet ikke hva annet jeg kan si enn takk, tusen tusen takk <3

Anniken Jørgensen 31.10.2014 kl.08:45

Stine: Nei! Hun jeg bor med sin! <3

Anniken Jørgensen 31.10.2014 kl.08:45

Celine: <3

E 31.10.2014 kl.16:45

Du er en stor inspirasjon for mange, og det tror jeg du vet!

Anniken Jørgensen 31.10.2014 kl.17:51

E: tusen tusen takk!

- 31.10.2014 kl.19:44

wow.

Sarah 01.11.2014 kl.21:00

Hei! Jeg har er lite spørsmål. Hvor kjøper du kjoler ogsånn? Jeg vil gjerne ha en julekjole, men er så lei av de på nelly og andre sånne kjedebutikker. Så hvor kjøper du kjoler? Hadde blitt glad om du svarte!!!❤️❤️❤️❤️

Kaisa 01.11.2014 kl.21:29

Jeg lurer på en ting, og det er: hvor kjøper du kjoler? Jeg skal ha en kjole til julebord, og er ganske lei nelly ogsånn. Så hvor kjøper du kjoler? Hadde vært supert med svar!!❤️❤️❤️❤️

Mathias 02.11.2014 kl.14:06

Du virker som en fantastisk person som tenker på alle rundt seg<3 Hadde verden bare bestått av personer som har litt vett oppi hodet og er så jordnære og erlige som deg, hadde det ikke vært noe problem<3 fortsett sånn som du er:)

Anniken Jørgensen 02.11.2014 kl.16:33

Mathias: tusentakk!! <3

Anniken Jørgensen 02.11.2014 kl.16:35

Kaisa: pleier å handle på nelly! <3

Anniken Jørgensen 02.11.2014 kl.16:36

Sarah: prøv ut asos! <3
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits