Lansering av nye Mast produkter!

  • 13.11.2014 - 17:32


Gizmo: Jeg har vært så heldig at jeg har fått lov til å teste ut de nye produktene til Mast! Jeg har aldri vært så flink til style håret mitt.. Både pga av dårlige produkter og dårlige resultater! Så at denne lille saken er i hus er helt fantastisk! Dette er et nytt tilskudd i Mast familien og er den første rettetangen i Skandinavia som har en helt særegen egenskap: den vibrerer! Det skjer helt automatisk når du klemmer isammen platene! Dette skjer av flere grunner.. F.eks når du bruker varmebeskyttende gjør vibreringen til at  pleieproduktene dine går dypere og raskere inn, sånn at håret får nytte av de varmebeskyttende ingrediensene. Vibreringen gjør også til at varmen fordeler seg, noe som fører til at prossesen med å rette håret går utrolig raskt! Vibreringen kan enkelt slås av med en av/på knapp. Denne rettetangen har også titanium plater som gjør at platene aldri blir rue eller slitte! Itillegg til alt dette går den også helt opp til 230 grader! De fleste rettetanger har kun opp til 210! Jeg har ikke prøvd å krølle håret med den enda, men den skal visst være helt fantastisk til dette pga av de avrunde kantene! Denne kan dere finne HER!  
Ricci Grande: Er en helt ny naturbørste fra Mast! Den passer til både kort og langt hår. Det følger også med en myk oppbevaringspose sånn at man kan beskytte børsten når den ikke er til bruk, eller du har den i vesken! Jeg er superfornøyd med denne, virkelig en ny favoritt! Ricci Grande er utformet i en unik mix av villsvin hår og nylonhår! Den løser opp floker mye raskere enn en vanlig naturbørste. Håret blir heller ikke statisk, men heller supermykt og glatt. Dette er ett must for alle som er opptatt av å ta vare på håret! Denne finner dere HER

Så tenkte jeg å dele ut en liten rabattkode til dere! Dere får 10% avslag på Gizmo og Ricci Grande ut November med koden "Anniken10"

//Samarbeid med Makestyle

-A9

Katrine 13.11.2014 kl.20:04

Hei, Anniken!

Ville du anbefalt den rettetangen? Trenger sårt en ny nå, men er usikker på hvilken jeg burde gå for. Har vurdert noen fra GHD også, mens synes Mast sin er rimeligere i pris. Har ganske krøllete hår.

Håper du tar deg tid til å svare, hadde satt stor pris på det. Digger bloggen din forresten, du skriver så utrolig bra! Du er virkelig en stor inspirasjon ♥

sandra 13.11.2014 kl.20:28

du har så fin hårfarge! bleker du det?? :)

13.11.2014 kl.22:05

wow <3

Sofie 13.11.2014 kl.22:41

Du er så nydelig Anniken! Jeg lurte på om du kunne lage en video eller et innlegg om hvordan effekt du bruker på kameraet eller hvordan du redigerer bildene dine for å få så bra fokus på motivet?

Inga 14.11.2014 kl.00:07

Etter som du er russ i år så lurer jeg litt på hva du har bestilt av utstyr. Kan du vise hva du har kjøpt? :)

Anniken Jørgensen 14.11.2014 kl.11:30

Inga: det kan jeg!<3

Anniken Jørgensen 15.11.2014 kl.16:14

Sofie: ahh, jeg bare står stille! haha, rører jeg på meg så forsvinner fokuset!

Anniken Jørgensen 15.11.2014 kl.16:14

sandra: Jeg farger det med mino colour! <3

Anniken Jørgensen 15.11.2014 kl.16:15

Katrine: Jeg ville absolutt gått for denne! Den er SUPER bra, aldri vært borti noe så sterkt og godt. Tar virkelig håret!
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits