Hvordan jeg holder meg brun!

  • 16.11.2014 - 17:51

Jeg har aldri vært noe særlig glad i sol. Mye fordi jeg har en god del føflekker rundt om på kroppen, men også fordi jeg aldri har tid. Jeg har rett og slett ikke tid til å dra ned å legge meg ned i en solseng for å så prøve å slappe av. Da blir jeg heller som en liten orm som vrir meg rundt, og det ender alltid med at jeg går ut før tiden. Så jeg har faktisk ikke tatt sol på kanskje.. Ett år? Derfor har jeg mått finne andre måter å gjøre det på, selvbruning. ♥ Jeg har tidligere brukt St.Tropez og forskjellige typer fra Loreal. Så det er egentlig disse jeg har brukt det siste året, St.Tropez på kroppen og Loreal i ansiktet. Men fra August prøvde jeg ut ett annet merke, mye pga av alle bloggerne som fortalte så mye fint om Sunspa, så jeg ga det en sjans. Så nå har jeg bestemt meg for å fortelle dere litt om disse også! 

Over ser dere hvordan jeg ble etter en påføring, bilde nummer to er etter en natt med dette etter jeg har dusjet. Sunspa er også utrolig lett å påføre. Jeg har aldri turt å bruke spray før, nettopp fordi jeg har fått mye skjolder av dette. Men denne gir null og niks, jeg tror faktisk det er umulig å få en eneste en. Eneste negative med dette er at de er ikke så drøye i bruk. Jeg bruker iallefall ganske mye når jeg først er igang, men det er vel også forsåvidt verdt det. Her har jeg brukt både Chocolate og Orginal, men jeg er mest fornøyd med Chocolate. Den gir ett fint og naturlig resultat og lukter null og niks! Sunspa er også helt fri for parabener, noe som er gaanske viktig for meg!

Chocolate finner dere HER, mens Orginal finner dere HER!

Så vil jeg også fortelle dere om Xen-Tan sin sunless tan med 24 kratat gull! Denne er laget for en mild selvbruning alene eller som en bodylotion etter selvbruning. Den har en fantastisk lukt og det er denne jeg bruker i ansiktet. Utrolig lett å påføre med Sunspa sin hanske og gir også ett veldig fint resultat. I det du tar den på blir man en ordentlig bæsje brun kladd av ett menneske, men frykt ikke! Haha, fargen blir utrolig bra etter en klut med vann dagen etter! Jeg pleier som sagt å sove med alt på, før jeg tar en dusj dagen etter. Det eneste negative med denne er kanskje at det er litt vel mye gull i den. Noe som gjør at den glitrer noe veldig når du tar den på! Men etter en dag og en dusj er det kun gløden som henger igjen. Denne flotte saken kan dere finne HER og hansken kan dere finne HER

Så har jeg også fikset en rabattkode til dere som vil prøve ut produktene! 
"AJ16" gir 20% på alle produkter fra Sunspa og Xen-Tan til og med 21 Novemnber!

//Samarbeid med coverbrands

-A9

lise 16.11.2014 kl.19:35

skal definitift teste ut disse! Prøvde å skrive inn rabattkoden, men det står at den ikke er gyldig...?

16.11.2014 kl.20:36

Jeg er så syyykt bleik at uansett hva jeg prøver så blir det sykt med skille og jeg ser bare oransje ut! Hva kan jeg gjøre? Og hvordan er det med klær sånn etterpå? Må du gå uten, farger det av? Hva anbefaler du?

Klara 16.11.2014 kl.23:22

Hei. Jeg prøver å lete i dine gamle innlegg i hva som er din favoritt mascara, men finner det ingen steder. Ville du ha laget et innlegg om hverdagssminken din og eventuelt dine favoritt mascara?

Klem

Anniken Jørgensen 17.11.2014 kl.08:31

lise: AJ16?? den skal fungere?

Cassandra 17.11.2014 kl.13:33

Kanskje et dumt spørmsål, men kan man påføre Sunspa i ansikte og? Eller er den kun til kropp? Siden du brukte den andre i ansiktet :-) Utrolig fine farge du fikk, så denne skal jeg teste ut <3

Oda 17.11.2014 kl.14:32

Hvor er toppen fra? :) Fin du er Anniken!

Anniken Jørgensen 17.11.2014 kl.17:06

Oda: Bikbok! tusen takk <3

Anniken Jørgensen 17.11.2014 kl.17:06

Cassandra: hmm, aldri prøvd det i ansiktet, men veldig sikker på at det skal gå bra! <3

Anniken Jørgensen 17.11.2014 kl.17:06

Klara: Det kan jeg! Men min favoritt må være Bobbi Brown, extreme party tror jeg den heter!
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits