Min russetid og russekort!

  • 22.11.2014 - 12:13

Veldig mange spør om ting rundt russetiden min. Hva jeg skal, hvordan klær jeg skal ha og om jeg er på noen buss..
Jeg er verken på buss eller van, jeg skal ha en blå russedress som jeg kommer til å bli drept for her i Rogaland (ingen viser seg i dress) og jeg skal på flere treff, blandt annet Landstreffet Stavanger! Det villeste av alt er at Landstreffet Stavanger er faktisk allerede UTSOLGT!
Det er faktisk Norges største landstreff med hele 12.500 tusen russ!

Jeg har vært så heldig at jeg har fått bilett til dette treffet og gleder meg stort! Nå som jeg har flyttet kommer russetiden min til å bli litt mer annereldes enn den hadde vært hjemme i Drammen med buss og full pakke. Likevel har jeg og mine fem flotte venniner her oppe samlet oss! Vi skal både ha låt, konsept og russeklær! Hva som skjer rundt det slippet 5. Januar! Woho, haha gleder meg som et lite barn! Landstreffet Stavanger er faktisk omtrent rett utenfor døren min. Jeg kan se det fra vinduet nå faktisk! Så når jeg skal hjem blir det kun en liten gåtur (heldig). Jeg er faktisk en av få som får gå å legge meg i min egen seng etter alt kaoset, om jeg kommer så langt såklart. De har også sluppet noen få artister som skal spille på treffet! Martin Garrix er en av som har blitt sluppet, som faktisk fikk terningskast seks av P3 på hovefestivalen. Likevel er det hele 30 stykker som enda ikke er sluppet.. Såå det er vel bare å vente i spenning!
Dere kan følge Landstreffet på facebook HER og på Instagram HER 

Så til det mange har gledet seg til? Haha, russekortet mitt. JA DET ER ROSA. Er man blogger, så er man blogger. Rosa er det noen liker å kalle meg, så i russetiden skal jeg for jeg forbli rosa også. Russekortet mitt er vel egentlig ikke så mye annet enn ren ironi. Navnet på jentene står øverst, som er godt gjemt og "ordtaket" på kortet er så drøyt at jeg ikke er helt sikker på om jeg i det hele tatt kan dele det ut! Så det skal bli morsomt å se om kortet i det hele tatt kommer seg opp av lomma i løpet av russetiden! Måtte også såklart ha hele to bilder av meg selv og teksten "du finner meg sammen med sheakespeare". Et godt resultat av en stressa Anniken før tidsfristen!

Hva synes dere?

-A9

Synne Nybakke 22.11.2014 kl.13:55

ååååå det var sjukt fint!

anne 22.11.2014 kl.14:23

hvorfor skal du være blå russ? å ikke rød?

Anniken Jørgensen 22.11.2014 kl.15:46

anne: fordi jeg liker blå bedre enn rød

Ingunn 23.11.2014 kl.07:17

Åh, høres bra ut! Har lagt ut ett innlegg om utveksling og tanker rundt det på bloggen min, og hadde satt veldig stor pris på om du ville tatt en liten tur innom! :)

Martine 24.11.2014 kl.06:38

Stilig :)

andelly 24.11.2014 kl.23:14

SÅ heldig som kan gå på det landstreffet uten stress, og i tillegg faktisk gå å legge deg! hehe :D Russekortet ser stilig ut! hadde vært morro å sett ordtaket da men ;P
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits