Hvordan jeg redigerer bildene mine

  • 05.12.2014 - 11:21

For det første bruker jeg Canon 60d, med objektivet 50mm 1,8!   Jeg tar alltid bildene mine i manuell for å stille inn på lyset og fargene! Deretter redigerer jeg bildene mine i pixlr.com og/eller picmonkey.com! Det jeg gjør her er egentlig kun å sette på filter og redigere farger. Selvom jeg har gått på media i flere år nå er jeg fortsatt ingen ekspert på photoshop. Jeg klarer ting bedre grafisk enn det bildetullet! Så igår fant jeg en dødskul effekt på picmonkey som gjør at bildene ser ut som de er tegnet! Det er hva jeg har brukt på disse bildene under med farge! Hvis man ser på håret mitt der fjæren er ser det faktisk ut som om det er tegnet med kritt! Så det er vel egentlig det! Når det kommer til tekst, glitter, bokser etc bruker jeg picmonkey! Prøv dere litt frem og trykk i vei! Det er ikke vanskligere enn det  

Nå er uansett ferdig med ALLE prøve eksamner til jul! Ææ, deilig. Så idag skal jeg på julemarked og bare slappe helt av.
Prøve å få litt julestemning uten snø!

-A9 

Maddebl 05.12.2014 kl.11:41

Så fine! :)

Christian Lystad 05.12.2014 kl.18:54

Hei Anniken så fine bilder av deg

du er en pen jente

Så fint Antrekk du har på deg

Det kledde du da

Ha en god helg

Birgithe 06.12.2014 kl.00:09

Du er så naturlig vakker!

Christian Lystad 07.12.2014 kl.19:28

Hei Anniken så fine bilder av deg

du er en pen jente

Så fint antrekk du har på deg
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits