Jeg lengter hjem

  • 11.12.2014 - 08:48

Jul er ikke det samme som det alltid har pleid å være. Det er ikke snø og alle "julegledene" er vel litt gjemt bort. Jeg lengter sånn hjem. Hjem til mamma og pappa, hjem til et julehus, julemat og julestemning. Man vil ha det man ikke kan få, right? Haha, rart sånn. Men dette er min første jul uten å være hjemme og jeg må helt ærlig si det er rart. Det er kjempe rart. Jeg var ikke med på å pynte huset, kjøpe juletre, se juleserier på tv (fordi jeg ikke klarer å få den rette stemningen) and so on. Det er nå 8 dager til jeg sitter på flyet på vei hjem, og det skal bli veldig veldig godt. Jeg trenger dette nå, jeg trenger å få komme hjem. Men så er ikke hjem lenger sånn det var for et par måneder siden, mye er borte, mye jeg elsket er borte. Men man må bare gjøre det beste ut av det, familien min er der og det er det viktigste. Jeg har fra jeg har vært liten alltid feiret jul kun med mamma og pappa iført pysjamas. Haha, alle synes det er så himla rart når jeg sier det, men det er min jul. Hadde et annet familiemedlem kommet inn den døra på julaften hadde jeg med glede dyttet de ut igjen. Det er koselig med oss tre, det har det alltid vært selvom mamma klager hvert eneste år at jeg må få på meg noe annet enn pysj på julaften. Kaaanskje jeg skal prøve noe annet i år, men det har blitt en tradisjon det også, som alt annet. Jeg lengter hjem.

Bluse:HER

-A9

Keths! 11.12.2014 kl.09:38

åh, jeg vil hjem jeg også!

Maren 11.12.2014 kl.11:07

Pysjamas jul hos også! Så koselig!

Iman 11.12.2014 kl.12:07

Så fin bluse! Er den stor i størrelsen?:-)

Ylva Cerine Aasgaard 11.12.2014 kl.13:11

Jumpsuit er jo en sikker vinner isåfall, behagelig, nesten litt pysj! God jul, vakre deg!

Vilde 11.12.2014 kl.15:58

Heihei! Dette blir min første jul som jeg ikke er hjemme også. Jeg er på utveksling i USA og her er alle tradisjoner helt annledes, jeg er inne i en vanskelig perode nå og har veldig hjemlengsel. Tanken på at jeg skal gi alle jeg er glad i en kjempe klem når jeg kommer hjem om ca 200 dager er det som holder meg gående. Håper du får en koselig jul hjemme, selvom mye er forandret der for deg også! ❤ God Jul ❤

Anniken Jørgensen 11.12.2014 kl.17:00

Iman: Veldig normal! Har small! <3 Men kan være litt små i størrelse!

Rosalina 11.12.2014 kl.17:49

Hei Anniken ! har lest bloggen din en god stund, du er bare så inspirerende !! Har tenkt flere ganger å skrive en komentar men denne gangen måtte jeg bare. Min aller første jul uten familie også og syns det er så utrolig rart og litt trist (bor i Gran Canaria). Men en gang måtte det vel skje hehe

Lykke til videre med alt og God Jul :)

j<3 11.12.2014 kl.18:13

Fiiine bryn! og fargen, bruker du noe spesielt?

Camilla 12.12.2014 kl.10:33

Hvilken sminke har du på deg her? Utrolig fint!(: Ellers må jeg si at du har en utrolig inspirerende blogg!

Christian Lystad 12.12.2014 kl.18:40

Hei Anniken så fine bilder av deg

du er en pen jente

Så Fint Antrekk du har på deg

det kledde du da

12.12.2014 kl.21:41

herregud, de guttene som får seg noe hos henne er heldige ;)

DIMAN DILIR 13.12.2014 kl.00:42

så fin!

Lise 14.12.2014 kl.12:37

Syns du er så jævla pyse! Du er SÅ feig som ikke tør å legge ut kommentarer om blinde og døve. Kan du ikke for faen stå for det du mener da? Jeg blir litt forbanna. Du har for helvete 10.000 lesere og du er den siste som skal uttale om sånt! Du ødelegger for andre, og pluss du gir MISVISENDE info om ting.

Jeg var så forbanna at jeg ville slå deg ned, men jeg holder meg for god til det. Jeg blir litt forbanna at du ikke gidder å legge alle fakta på bord. Hvis du skal uttale deg om ting, vær så snill - sjekk fakta før du legger ut. Du har SÅ mange lesere! Tenk litt før du skriver noe.

Jeg er så glad jeg ikke er i samme by som deg. Det hadde jeg ikke klart, for jeg blir sur.

Du gjør at det blir mer stigmatisering til de døve, og det er SÅ UNØDVENDIG!

vi har nok med fordommer fra før av, og du gjør det verre. Så tusen takk!

Du kan faktisk:

SE din familie!

Du beskrive at du liker natur. det kan du ikke SE når du er blind.

Du kan ikke SE filmer, meldinger etc.

Du blir MER handikappa når du er blind feks.

Døve kan:

Lære et språk

Få gode hjelpemidler til å kommunisere

Får tolk

Kan bevege seg hvor som helst.

Høre musikk (JA, det kan vi!)

Du kan få innoperert CI, så du kan høre litt.

Siden du er hørende, har du gode muligheter til å få godt utbytte av apparatet siden du hører godt før du mister hørselen.

Vi merker vibrasjoner akkurat som slanger. Visste du at slanger er døve?

Det er mange ting.

Så hvis du vil skrive om blinde eller døve, sjekk med blinde forbundet eller døve forbundet og lær mer om ting. Du har jo makten. Du har 10.000 lesere daglig.

Døve er IKKE DUMME. Ei venninne av meg som er avgangselev var den beste eleven og danka ut alle andre hørende. Du kan gjøre mye som en hørende.

Jeg er sint på deg fordi du bidrar til fordommer er enda verre. Takk Gud for at vi ikke er i samme by.

Det er siste gang jeg er innom din blogg. Jeg har skrevet mitt poeng nå. Jeg er ikke interessert i din bøogg, og ikke en SÅ døve fiendtlig.

Du oppfører deg helt idiot. Jeg ville hatt mer respekt for deg om du lot kommentarene ute. Men nei - du er så feig! Du gjør meg kvalm nå, UNNSKYLD!

Anniken Jørgensen 14.12.2014 kl.13:33

Lise: Unnskyld MEG ?

Jeg skrev et innlegg om at jeg heller ville vært blind enn døv. Hva i alle dager har det med å gjøre at jeg plutselig ikke har respekt for døve mennesker? Tror du virkelig det?

Jeg skrev om hva jeg følte, hva jeg tenkte og hvordan JEG ser på det. Jeg ville vel for all del ikke vært verken blind eller døv, men når noen spør meg? Ja da sier jeg at jeg ville vært blind.
Det er INGEN andre baktanker eller vonde "meninger" bak det innlegget.

Anniken Jørgensen 14.12.2014 kl.13:45

j: glo minerals sitt sett! <3

Anniken Jørgensen 14.12.2014 kl.13:45

Camilla: kommer i innlegg idag! <3
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits