Min festsminke!

  • 14.12.2014 - 15:50

Idag tenkte jeg å vise dere hvilken festsminke jeg bruker! Jeg har i det siste fått litt "dilla" på øyenskygger. Jeg har alltid følt at jeg ikke får det til, eller ikke kler det. Derfor pleier jeg som regel å slenge på litt mascara, deretter fly ut av døra. Men i det siste (føler jeg iallefall) at jeg får det til, og at jeg ikke ser ut som en jente fra et eller annet rockeband. Itillegg har jeg begynt å få til den hersens eyelineren som sikkert mange sliter med. Herregud jeg gruer meg hver eneste gang jeg kommer til det punktet. Er jo helt umulig. Men denne jeg bruker nå er helt fantastisk, jeg anbefaler den til ALLE. Det har plutselig blitt dødsenkelt! Alle produktene jeg har brukt er ifra Coverbrands!Jeg har også en rabattkode til dere som er "AJSMOKEY" som gir 20% på all sminke ut 19. Desember! 

 Først starter jeg såklart med huden, slenger på litt foundation og pudder. Deretter går jeg rett på øyenskygger. Jeg påfører først primeren til NYX som bokstavelig talt holder på øyenskyggen hele dagen/kvelden. Før samlet vel øyenskyggen seg i en eller annen kant på øyelokket i løpet av et par timer, men nå sitter det som støpt! Har faktisk av og til hatt på meg alt av øyenskygge og eyeliner dagen derpå! 

Primeren fra NYX finner dere HER og øyenskygge paletten jeg har brukt finner dere HER!

Så har vi denne yndlingen! Ahh, den er bare så god å bruke. Eyeliner har aldri vært enklere å påføre og jeg anbefaler denne til ALLE.
Denne finner dere HER!

Når det kommer til mascara bytter jeg ofte. Jeg liker å ha veeeldig mye på, og bruker derfor kanskje mest tid på øyenvippene mine. Denne mascaraen fra Magnetic vet jeg ikke helt om jeg er dødsfornøyd med. Den er litt vanskelig å påføre, men kommer seg etter du har påført Lash Builder som skal på etter mascaraen for å fjerne klumper. Syntes dette ble litt vanskelig, men sitter hele kvelden gjør den iallefall! Denne finner dere HER! Så har vi den beige kajalen til Glo Minerals! For å få en perfekt smokey eye look tar jeg alltid denne kajalen på våt kanten nederst på øyet. Det gjør at du ser mye mer våken ut enn en fra et rockeband! Denne finner dere HER i fargen "peach"!

Så til det veldig mange av dere lurer på, bryn! Jeg bruker Billion dollar brows og er kjempe fornøyd. Kjempe lett å påføre, og sklir ikke av! Det er det viktigste for meg. Husker jeg hadde med en av disse til spania i sommer da man bader mye. De satt faktisk etter flere badeturer, så om det regner? Do not be afraid! Denne finner dere HER! Så har vi også et annet favoritt produkt! Jeg elsker higlighteren til bdb! Det gjør at jeg ser utrolig mye mer våken ut, og løfter brynet! Denne finner dere HER

// I sammarbeid med Coverbrands

-A9

Sena Gün 14.12.2014 kl.16:02

Fine produkter :)

OSLOFRU 14.12.2014 kl.16:28

Glad 3e advent :D

hannepresthaug 14.12.2014 kl.17:07

Ååh, du er så peen!

Linnea 14.12.2014 kl.17:38

Så många olika produkter som jag vill prova. Eyelinern har jag hör massa bra om innan också. Det blev ett snyggt resultat. Måste också lägga till att du är så otroligt fin! :)

Mamma 14.12.2014 kl.18:09

Fine jenta mi :)

DIMAN DILIR 14.12.2014 kl.18:57

så fin!

Jul 14.12.2014 kl.20:33

hva har du brukt på leppene?😊

Christian Lystad 14.12.2014 kl.21:49

Hei Anniken så fine bilder av deg

du er en pen jente
Så fint sminket du var.^^,

Aleksandra 14.12.2014 kl.22:50

Wow, du er vakker!

Jeg bare lurte på en ting, i dette innlegget skriver du at du bruker primeren fra NYX, men i innlegget postet før er det en annen primer du alltid bruker. Hvilken av disse to anbefaler du mest?

Har vært på utkikk etter primer lenge og du skrev så fint om dem begge, så nå ble jeg usikker på hvilken jeg burde velge.

Over til noe helt annet:

Du er virkelig et godt forbilde for mange unge (og eldre) og jeg håperhåperhåper du en dag kan se deg selv i lesernes øyne, du er virkelig helt nydelig :)

Ha en fin kveld!

Hilsen Aleksandra

Christina 15.12.2014 kl.02:01

Får ikke rabattkoden til å funke :/ Elsker bloggen din :)

Anniken Jørgensen 17.12.2014 kl.08:48

Christina: hmm, den skal funke! Prøve igjen? Tusen takk!

Anniken Jørgensen 17.12.2014 kl.08:49

Aleksandra: Jeg synes denne fra NYX har vært den beste til nå, er litt bedre om vinteren og den er tørrere på en måte! Men begge er veldig gode!

Tusen tusen takk, det betyr utrolig mye! <3

Anniken Jørgensen 17.12.2014 kl.08:49

Jul: Bare foundation og lipgloss! <3
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits