Jeg trenger en pause

  • 17.12.2014 - 10:08

Okei, haha hva fader skal jeg si? Jeg er for det meste tom for ord om dagen, untatt en eller annen rar klump som ligger å ulmer i magen. Dere vet den følelsen, når man føler at noe er galt? Men kan likevel ikke komme på at noe er det. Har jeg det virkelig bra, at jeg selv innbiller meg at noe snart vil skje? Jeg aner ikke, men den vonde følelsen i kroppen har ikke blitt stort bedre den siste måneden. Haha, jeg håper virkelig ikke at jeg er på den samme datoen som ifjor med å fortelle at jeg trenger en pause, det ville vært for sært. Til og med for meg. For jeg vet iallefall at på denne tiden ifjor gikk det veldig galt, det gikk altfor galt. Å, hva skal man si, jeg er vel redd. Veldig redd for å pushe meg så langt igjen at jeg ender på samme rullebane. Ikke faen om jeg skal falle tilbake et sted etter å ha reist seg så høyt som jeg har. For egentlig burde jeg være stolt av meg selv, jeg fikk det til. Jeg har nå blogget siden slutten av Juli og jeg har kanskje hatt 2-3 dager der jeg har hoppet over en dag? Jeg som trodde jeg var tom for inspirasjon, tom for ord, tom for livskraft og hele den regla der. Men nei, det var jeg ikke. Jeg startet på blanke ark og jeg fikk det til. Bedre enn noengang.

Men i det siste har innleggene mine blitt mer og mer halvhjertet, og det er hva som fikk meg til å falle ganske hardt ifjor om man utelukker tanken på alt som faktisk skjedde på denne tiden. Høsten er rar for meg, faktisk helt absurd. Jeg innbiller meg selv at jeg har en eller annen forbannelse over meg når det gjelder den fordømte høsten jeg elsker sånn. For i år tok den ifra meg mye, alle dyrene mine og litt til. Men likevel har jeg aldri taklet høsten bedre, jeg har latt tårene renne og deretter tatt meg selv i at dette skjer Anniken. Dette skjer uansett om du vil eller ikke. DU kan ikke styre verden, og DU kan heller ikke styre andre mennesker. Men jeg har lært at jeg kan styre meg selv.
Tenk at jeg faktisk sa det. Det er en god vei. For idag skyldte jeg på kaffen min. Jeg skyldte på den dumme expressoen, for min egen skjelving. Bare fordi jeg ikke kunne skylde på noe annet som var galt, eller kanskje jeg bare ikke klarte å skylde på meg selv. Det fikk meg til å innse at jeg fortsatt er ung. Jeg kan virke så voksen jeg bare vil, men jeg er egentlig fortsatt et lite barn. Jeg har så fryktelig mye å lære. Så for å ikke være totalt overdramatisk så vil jeg bare fortelle at jeg tar meg en liten pause. Ikke et helt år sånn som sist, men en liten. Bare for julen. Jeg skal hjem om et par dager og jeg gleder meg sånn. Jeg vil virkelig nyte det fullt og helt ut. For bloggen er virkelig en stor jobb. Bloggen er meg. Bloggen er et bilde av meg selv, men hvordan kan jeg dra sånn i det fulle og det hele om det ikke lenger er meg? Jeg faller ut innimellom, og kjenner nå at flere kilo letter av skuldrene mine. Jeg skriver så tastaturet er varmt og ordene bare flyter. Tankene mine flyter, det hele er ganske rart. Haha, her sitter jeg å har omtrent en samtale med meg selv, leser hvert eneste ord som det kommer og ser at det blir skrift på en skjerm. Okei, jeg faller ut igjen.

Jeg kommer tilbake rett etter en forhåpentligvis fantastisk feiring av nyttår i London. Med hodet kaldt og en litt mer lettet kropp. Jeg må stoppe litt for min egen skyld, jeg har lært såpass det siste året. Bruk julen for alt den er verdt. Jeg husker selv hvor irritert jeg var som yngre, eller rettere sagt under 18 når jeg måtte i forskjellige familieselskaper etter julaften. Haha, jeg husker det som om det var ifjor (veldig morsomt Anniken). Jeg husker jeg så opp til alle de som kunne gjøre akkurat hva de ville, dra ut med venner, drikke, og lage minner. Sannheten i år er at jeg ikke vil ha det. Julen for meg har kommet ut med en god ting hvis man utelukker all den gode maten og musikken. Familie. Du har en, bare en. Å plutselig en dag så er de ikke der lenger, ting kan forsvinne så fort og så brått kun ved et lite blunk eller en natt med søvn. Dra ut på fylla og misunn alle de som kan det en annen helg. Sett deg heller ned og hør på de endeløse talene og de tåpelige humorene familien din har å by på, for de er lagd av kjærlighet og et ganske stort dryss nervøsitet og omsorg. Julen er en gang i året, så gi den til de rundt deg istede for å irritere seg en hel kveld. Vi ungdommer idag har nok å angre på når vi blir eldre uansett, belive me.

God jul, og et sinnsykt godt nyttår.

Vi ses snart.
-A9 

 

Tiffany Gnaly 17.12.2014 kl.10:24

Så bra skrevet! Håper du får en kjempe fin jul og ett bra nyttår, selv! :- )

Annabelle Sørensen 17.12.2014 kl.11:57

Nok en gang utrolig bra skrevet. Håper du får en fantastisk fin jul og et godt nyttår, og koser deg masse med familien og slapper av. Det er bra du lytter til kroppen og tar deg en pause når det føles sånn. Gleder meg til du er tilbake <3 Ha en fin dag videre!

17.12.2014 kl.12:29

anniken, jeg har det akkurat likt som deg, når du skriver det ut så føler jeg at jeg ikke er den eneste her i verden med de problemene!

Maren 17.12.2014 kl.12:38

God jul! Kos deg med familien, nyt det.

Godt nytt år!,kos deg masse i London. Du fortjener det virkelig!

Emily 17.12.2014 kl.12:50

Du fortjener en pause Anniken, kos deg masse i julen :)

17.12.2014 kl.13:26

Nyt julen, slapp av og ikke tenk på bloggen :) det fortjener du!

Synne Isaksen Larsen 17.12.2014 kl.13:40

Du fortjener å kose deg gløgg i hjel så bare venter til nyttår og gleder meg til du kommer med nye innlegg og din bra humor. Kos deg i jula, god jul og godt nyttår <3

Hedda 17.12.2014 kl.14:53

Kos deg med familien i julen, Anniken! Du fortjener en pause :) Gleder meg til det dukker opp ett innlegg rett etter nyttår, forhåpentligvis <3

Rikke 17.12.2014 kl.16:16

God jul, Anniken! <3

Ilmur Thorkelsdottir 17.12.2014 kl.16:56

Ta den tiden du trenger

God jul og godt nyttår i London, heldiggris!

17.12.2014 kl.18:47

kos deg i julen gode Anniken <3

Trine - Klisjéhjemmet 17.12.2014 kl.22:39

Hei!

Så fint skrevet av deg :-)

Det virker som du har lært veldig mye på kort tid og at du har lært deg å bremse, noe som er veldig viktig! Å lære seg å lytte til sin egen kropp og dens signaler er en veldig stor jobb. Ikke minst det at man ike kan styre andres handlinger å tanker, men sine egne. Syns du er flink, jeg!

Blogging er en personlig og krevende jobb. Du må være "på" hele tiden og har alltid et innlegg som ligger i bakhodet eller som må planlegges framover i tid. Slapp av og nyt juleferien :-) Og ha en fin pause!

Sara 17.12.2014 kl.23:24

Du er sterk, og jeg vet at du kommer deg gjennom dette. Sist du gikk på den smellen, så kom du deg gjennom det. Det var hardt, men du kom deg gjennom. Og hva er det verste som kan skje? At du havner der igjen? Men vet du hva, da kommer du deg gjennom det - igjen. Jeg klarte det, du klarte, vi skal ALLTID klare det!

Ha en riktig god jul og et fantastisk nytt år, Anniken :) <3

Christian Lystad 17.12.2014 kl.23:55

Hei Anniken ha en God jul

kos deg masse med familien din

og godt nyttår

Du må ikke forsvinne fra bloggen

Jeg leser bloggen din hver dag

Nanna 18.12.2014 kl.00:16

Viktig å lytte til kroppen sin:)Håper du tar noen bilder av familiejulen,for slike innlegg elsker jeg! God Jul <3

Marielle Kristine Eliassen 18.12.2014 kl.23:53

Kos deg med pausen din og familien din i julen. Håper du får en sinnsykt fin jul og en minnerik nyttårsaften, you deserve it! <3 Du er en fantastisk jente og veldig lik meg i tankegang og personlighet - tror vi hadde kommet veldig godt overens om vi hadde snakket sammen eller møttes! :D

Jeg unner deg alt godt og en riktig god jul og godt nyttår! KOS DEG! <3

malin 19.12.2014 kl.10:42

<3

Amanda 19.12.2014 kl.15:29

God jul og godt nyttår, Anniken! Gleder meg til du kommer sterkere tilbake på nyåret, tror det blir et bra år for deg <3 jeg heier på deg! Husk at du er bra nok som du er, ønsker deg alt godt :))

Ingrid :) 19.12.2014 kl.20:12

Takk Anniken, takk <3 Du rørte noe ved meg. Jeg tror faktisk du åpnet en slags port i hjertet mitt. Du fikk meg til å innse hvem jeg er - hvem jeg er i familieselskaper. Jeg er hun som sitter ved siden av mams, hører på de andre snakke. Jeg smiler litt av og til, og sier ikke noe med mindre dem spør meg om noe. Jeg stenger meg inne for familien min. Familien min for faen. De som er en del av meg og som jeg er en del av.Jeg er så forbannet utakknemlig, følelsesløs og innesluttet.

I år skal jeg åpne meg. I år skal familien lære meg å kjenne. I år skal jeg legge vekk mobilen selvom det blir kleint. I år skal jeg fortelle. I år skal jeg stå opp for meg selv. i år skal jeg delta som et fullverdig familiemedlem. i år skal jeg ta initiativ til å snakke. I ÅR SKAL JEG SMILE!

Igjen - tusen hjertelig takk Anniken! Takk for at du er du, og takk for at du gjør det beste for deg selv. For det er ingenting annet jeg ønsker enn at en så herlig og nydelig jente som deg skal ha det bra <3

God Jul og godt nyttår <3

Christine 20.12.2014 kl.03:00

Fornuftig! God jul skjønne deg! <3

krisssww 21.12.2014 kl.12:56

Åå, du forrtjener så inderlig en pause anniken. Kos deg masse med både familie og venner

Kari 22.12.2014 kl.00:36

Du burde begynne å skrive innlegg akkurat når det selv passer deg, og ikke kun for å oppdatere oss andre :)

Mia 22.12.2014 kl.15:12

God jul, flotte Anniken!

StinaJosefine 23.12.2014 kl.14:19

Lykke til. Håper du en gang klarer å knuse den lille personen du føler at du er. Mange av oss føler mange ganger at vi er mindre og mer udugelige enn vi burde være. Hemmeligheten, iallfall som jeg ser det, er lære seg å takle stress og finne ut hva man helst vil bruke tiden til, ting i livet som beveger hjertet og sjelen i oss selv. Da vill nok den lille personen vike for den mye større. God Jul !

Karoline 24.12.2014 kl.10:24

Kos deg masse Anniken! Gleder meg til du er tilbake igjen, du er fantastisk.

ingvild 24.12.2014 kl.14:39

Ville bare ønske deg god jul, Anniken :-)

Håper du får det hyggelig. Gleder meg til du er tilbake med bloggen etter nyttår.

Kos deg i London også!! Lev livet

Oda 27.12.2014 kl.20:19

Kos deg i julen, du fortjener å slappe av! Gleder meg til du kommer tilbake igjen, innleggene dine er så dype med mening, og det kan man lete lenge etter i bloggverdenen i allefall! Så nyt tiden du har for deg selv, det trenge både du og alle andre :)

juliette 02.01.2015 kl.14:03

Godt nyttår, måtte det bli bedre enn 2014! Hehe ❤

Amalie 02.01.2015 kl.19:12

Godt Nyttår :) Veldig fin blogg du har!

Jeg hadde satt veldig stor pris på om du tok deg innom min blogg også. Og kom med en liten kommentar :)

God helg!

amaliefashion.blogg.no

Trym Rudberg 03.01.2015 kl.14:31

Du trenger jo ikke skrive så mye da? Du kan jo bare knipse bilder av deg selv smile. Du har et fantastisk smil!
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits