What´s in my purse

  • 18.01.2015 - 19:36

I dag tenkte jeg å vise dere hva som er i vesken min! Jeg har alltid vært et forferdelig surrehue og de fleste kan nok kjenne seg igjen i det å ta med seg alle mulige ting vi jenter trenger. Ikke er det lett heller når vi har embalasjer og ting som nesten er større enn vesken selv! Så i dag tenkte jeg å vise dere noen veldig viktige ting jeg ikke klarer meg uten. Itilegg er de veldig handy når det gjelder størrelsen. Det er ikke like vanskelig å gå ut av døra lenger med en stappfull veske! Jeg har også en rabatt kode til dere som gir 20% på hele butikken frem til 22. Januar! Koden er "ANNIJOR" 

Som dere atter en gang har fått med dere er jeg helt avhenging av tørrshampoo. Mamma trenger ikke bekymre seg over hvor mye penger jeg bruker på snus, for når det gjelder tørrshampoo er jeg helt gal. Har ikke lyst til å tenke på hvor mye penger jeg har brukt på dette engang. Så for meg er det høyst nødvendig å ha med meg en mindre versjon! Denne lille søte saken fra batiste er helt perfekt for reiser. Så når det kommer til hårbørster er vel ikke jeg den eneste som har et problem med at de er dødstore og kommer nær alt mulig rart i vesken. Denne fra tangle teezer er liten og søt, samtidig som den har et lite beskyttelses deksel over så det ikke blir "møkkete" av alt annet! 
Batiste mini tørrshampoo: HER / Mini tangle teezer: HER  ( på tilbud! )

Når det kommer til sminke er det ikke alltid like enkelt det heller! Derfor er dette kittet fra The Balm helt fantastisk å ta med ut døra! Den inneholder en liten blush, highlighter, øyenbryns farge og liner! Itillegg er designet dødsmorsomt! Et lite førerkort med i vesken! Så går jeg aldri ut av døren uten en leppomade, gjør jeg det kan jeg like godt bare stoppe et sted å kjøpe en ny. Jeg mister de hele tiden og har jeg de ikke biter jeg av meg hele leppen istede. Forferdelig uvane! Denne leppomaden fukter og lukter helt nydelig!
The Balm driver license: HER ( på tilbud )  / Hurraw leppomade: HER 

Telefon lader er også et must! Denne er så fiiin! Har lett etter disse laderene i lang tid og elsker fargen. De er annerledes og veldig god kvalitet. Ingenting som brekker eller tuller her i gården. Så denne har jeg med meg overalt! Veldig mange som spør hvor den er ifra også!
Denne finner dere HER

Tilslutt har jeg disse to søte sakene i vesken! En munnspray fra Hello i rosa design! Kjempe søt og gir en frisk og god ånde. Denne er jeg helt avhengig av og sprayer som en gal 24/7! Dårlig ånde er det verste jeg vet på andre, så da vil jeg iallefall ikke ha det selv! Den siste søte rosa tingen er en liten parfyme pumpe! Denne kjøper du tom og fyller på med hvilken som helst parfyme! Disse har vel vært på markedet lenge og jeg har holdt på å kjøpe en 100 ganger. Utrolig smart å ha med både på fest eller bare på skolen! Ut av vesken skal den iallefall ikke!
Munnspray fra Hallo HER / Parfyme pumpe: HER 

Hva har du i vesken din?

//Annonse

-A9

Cathrine Lyster 18.01.2015 kl.20:04

Så ut som innholdet i vesken min også! Mangler bare munnsprayen:)

bjutifull 18.01.2015 kl.21:08

Har egentlig ganske mye det samme i vesken min også, men glemmer alltid lader.

Sarah 18.01.2015 kl.21:22

Hvor er vesken fra igjen? Husker du skrev et innlegg, men finner det ikke..

Anniken Jørgensen 18.01.2015 kl.21:37

Sarah: GiGi New York! <3

Anja Eide 18.01.2015 kl.21:58

Dødsfin veske! :-) Ønsker meg sånn selv! Bestilte du hos miinto?

Veldig glad du har begynt å blogge igjen <3

Anniken Jørgensen 18.01.2015 kl.22:41

Anja Eide: ja! <3

Thea Aas Brandlistuen 20.01.2015 kl.17:16

Elsker sånne innlegg! :)
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits