Smink deg med pastell!

  • 02.03.2015 - 17:34

Våren begynner å komme og med disse pastellfargene kan jeg allerede få følelsen også. Høsten og våren er mine favoritt årstider. På høsten blir det kaldere og fargene blir dystere mens kveldene blir mørkere. Våren derimot begynner ting å bli varmere, fargene blir lysere og kveldene blir lengre. Så det er på tide å få inn litt farge sammen med Coverbrands. Denne gangen jeg har plukket ut en haug med pastellfarger. Jeg har aldri virkelig brukt dette som sminke, men i år er dette definetivt en trend!

 

Body butter: HER / Lipgloss: HER / Concealer i pudderform: HER / Blush: HER / Øyenskygge kost: HER


Første ut er Ciaté sin nye neglelakk fjerner! Jeg har "mint choc pot" som lukter herlig mint. Super effektiv er den også! Stikk fingeren ned, vri om og vips, neglelakken din er av! Denne er også så liten at den er super enkel å ta med seg på tur og rundt i vesken! 

Mint choc pot finner dere: HER 

Denne dødssøte neglelakken fra deporah lippmann har en søt baby rosa farge som passer til alt! Jeg synes det lenge har vært vanskelig å finne en rosa farge som dette, som faktisk blir det samme på neglene! Denne gjør susen, baby love finner dere HER 

Så over til et dødskult produkt! Liqiud liner fra studio makeup gjør favoritt øyenskyggen din til en eyeliner! Uansett farge putter du den lille penselen nedi og vips, så har du en flytende eyeliner. Nå som det gjelder pastell farger prøvde jeg ut en dus blå eyeliner! Haha, jeg har aldri prøvd noe sånt før, men jeg syntes det ble ganske kult! Ser for meg at dette kan funke fint med en lang hvit maxi kjole og en blomsterkrans i håret på en sen sommerdag! Skal definetivt bruke disse fargene da. 

Luqiud liner finner dere: HER / Barry M summer palett finner dere: HER 

Sånn ble altså resultatet! Hva synes dere? Er dette noe dere kunne prøvd?

//Annonse

-A9 

Christian Lystad 02.03.2015 kl.19:21

Hei Anniken Så fine bilder av deg

du er en pen jente

DIMAN DILIR 02.03.2015 kl.19:53

så fin!

Live 02.03.2015 kl.20:03

Det var skikkelig fint😉

Barunka Svejkovská 02.03.2015 kl.21:34

Your nails are beautiful! :-O and these mint eyeshadows suit you so much :-)

Http://thankgodiamwoman.blogspot.cz
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits