Videoblogg in making!

  • 05.03.2015 - 15:17

Ææ, nå er jeg akkurat ferdig med å spille inn spørsmålsrunden. Hahah, jeg må le. Har ikke vært såå ukomfertabel på lenge. Jeg brukte akkurat 28 minutter på å i det hele tatt begynne å prate. Satt å stirret, vrei meg og lo i en ukomfertabel tone. Følte kameraet plutselig ble en klein stirrende person. Helt jævelig var det med andre ord. Uansett er det deilig å være ferdig. Har jo utsatt meg for dette tullet selv, og dere får nå snart svar på nesten alle spørsmålene deres! 

Jeg har delt ting inn i kategorier for å gjøre det litt enklere. Så jeg slipper ut videoen så fort jeg er ferdig med klipping og opplastning på youtube! Be nice with me!

-A9

Marielle Kristine Eliassen 05.03.2015 kl.17:26

Åååhhh du er så fin! :D

Anonym 06.03.2015 kl.01:30

Kan du vær så snill å en dag bruke makten din med denne bloggen til å hjelpe tenåringsjentene som ser opp til deg til ikke å gi etter for kjøpepresset og skjønnhetspresset? Det er hjerteskjærende å høre deg si at det er alle jentene sin feil (og da mellom linjene si at derfor driter du i det). Du er en rollemodell for mange jenter, og du har skapt stort fokus på f.eks. sweatshop. Det er bra, men når du fortsetter å blogge overfladisk om klær og hudprodukter tror jeg ikke det hjelper noe særlig. Du har en enorm makt, og jeg håper du en dag er klar for å håndheve makten slik at du hjelper/veileder de stakkars naive barna av Norge. Kos deg masse i russetiden! Når du er klar for det så redder du verden! :) (Måtte kommentere her for ikke å drukne i mengden av kommentarer på videoen

Christian Lystad 06.03.2015 kl.19:13

Hei Anniken så fint bilde av deg

Amanda von Seeland 10.03.2015 kl.12:13

You´re beautiful !

Amazing lips !!
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits