Selvbruning!

  • 16.03.2015 - 16:31

Vinteren er noe dritt når det gjelder brunfarge, og som jeg har sagt før tar jeg sjeldent sol. Dette er egentlig mest pga av alle føflekkene mine, og jeg blir småredd for de innimellom. Derfor er selvbruning et must for meg i vinterhalvåret! Nå er det også ikke så altfor lenge til sommeren kommer, og hvem vil vel være kritthvit i bikinien? Denne selvbruningen er utrolig lett å påføre, og den sitter godt!

//Annonse  

Den sprayes på huden og det følger med en hanske som gjør det lett å blande den ut om nødvendig! Den kan også brukes i ansiktet, noe som også er veldig enkelt! Hold den ca 30cm unna ansiktet og spray i vei! Det hele skal sitte på i minst 2 til 8 timer før du velger å skylle den av!

Den finnes også i to farger, light to medium og medium to dark. Jeg bruker light to medium som passer best til min bleke nordiske hud, haha!
Selvbruningen kan dere finne HER 

Her ser dere resultatet før og etter! På etter bilde har jeg kun sprayet på midten av leggen for at dere skal få se forskjellen bedre! Dette er kun etter en påføring, så effektiv er den! Den lukter også supergodt og du sitter ikke igjen med en ekkel lukt. Alle de som bestiller en prøvepakke hjem er også med i trekningen av et årsforbruk av spraytan og et fitbit armebånd! Du kan bestille en prøvepakke hjem som holder til 10 hele påføringer av HELE kroppen HER. Det eneste du betaler er frakten!

-A9

Vera Thømming 16.03.2015 kl.16:55

Takk for tips:D

DIMAN DILIR 16.03.2015 kl.21:08

bra tips:D
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits