Flere tatoveringer..

  • 19.03.2015 - 12:36

Jeg har lenge hatt lyst på flere tatoveringer. Det er vel noe med det at når man først har tatt en, vil man kun ha fler.. Det er noe i akkurat det, den avhengighetsfølelsen, den rusen av å utsette seg for litt smerte, og overvinne den helt selv. Kanskje det er nettopp det, du skader deg og du vil det helt selv. Du vet at den følelsen du sitter med når du er ferdig, er bedre enn den var når du gikk inn i rommet, før du lot en eller annen person stikke deg med nåler. Jeg har alltid vært livredd sprøyter, men likvel overvunnet jeg akkurat det. Haha. Hvis noen sier at jeg må noe, kan jeg love dere at jeg setter meg på bakbena uansett hva det måtte være. Det kan være verdens minste lille oppgave som ikke krever noe som helst av meg, men når jeg først må.. Da vil jeg heller ikke. Det er kanskje den dummeste og beste egenskapen jeg har som menneske. For når jeg først går inn for noe, eller bestemmer meg for noe? Så skjer det, uansett hva det måtte kreve av meg som person. 

Så hvorfor har jeg lyst til å tatovere meg enda engang? Jeg har jo allerede tre stykker nå, og alle er fra hvert sitt land. I påsken skal jeg til Spania, og har lyst til å gripe muligheten til å kunne nevne enda et land når jeg forteller om en tatovering på kroppen min. Det betyr noe for meg. Samtidig som jeg også føler jeg har trådd over en stor minepæl i livet, for å si det mildt. Jeg vil markere det, jeg vil markere å ha overvunnet det, uansett om det en dag skulle slått tilbake. Haha, be ready i Spania mamma, ikke gråt. For i det siste har jeg fått en eller annen vild fascinasjon av trær. Så enkelt, så rent og så innmari innmari pent. Jeg føler det beskriver så mye av livet. Jeg husker noen engang lagde en weheartit quote ut av et innlegg jeg hadde skrevet engang. Selvom jeg ikke husker det helt, handlet det om nettopp det. At når vinteren kommer, graver den ned alt det vonde som skjer hver høst, med et laken av hvitt. Deretter blomsterer trærne igjen til våren. For en ny sjanse og en ny start. Jeg liker det prinsippet der. Samtidig som at alle vi i Norge tilhører nettopp dette. Vi tilhører skog, regn og kulde. Ikke sol, strand og vått hår. Eller kanskje synes jeg det er så fint, fordi jeg selv ikke er så stor fan av sommeren.

Samtidig har jeg en forferdelig rar greie for plasseringer når det gjelder tatoveringer. Alle stedene mennesker sier er det dummeste stedene å ha tatoveringer, har jeg plassert mine. Typisk meg med andre ord. Jeg har en rar greie for hendene og føttene mine, selvom føttene skal få slippe mer tortur. Faen så vondt det gjorde. Jeg har allerede skrevet ned i notater på mobilen alle tatoveringene jeg vil ha før jeg dør. Haha, planlagt og tilrettelagt med andre ord. Selvom det aldri blir sånn, det blir alltid spontant og noe som dukket opp i hodet mitt kanskje dagen før. Jeg bare vet at det er sånn det skal være og at det er meningen at jeg skal ta akkurat det. Derfor er det også vanskelig å angre, jeg elsker alle de jeg har fordi jeg selv har trodd og enda tror, at det var meningen at jeg skulle ha akkurat de.
Hele kroppen min ropte iallefall et stort JA.

Mange av dere har også helt sikkert sett hånden til høyre. Klarer virkelig ikke gi slipp på den tatoveringen. Men så har vi dilemmaer som brudeskjole og en haug med andre greier. Vi mennesker er flotte når det gjelder unnskyldinger. Vi finner ALLTID en grunn til at vi ikke kan, ikke må eller ikke vil. Uansett hvor hardt jeg prøver, tar jeg meg selv i det så mange ganger. Vi gjør det hver eneste dag. Så mange sjanser og muligheter til å leve som vi bare kaster bort. Fordi vi finner grunner til at det ikke går. Jeg synes det der er rart, for alt kommer vel egentlig av redsel. Jeg liker også å tro at redsel er det som også har ført til latskap. Men vet dere hva? Redsel er menneskeskapt. Det er ikke noe vi er født med. Det er vi ene og alene som skremmer oss selv. Med historier, monstre og skvetting. Egentlig burde vi le av det hele, for enda engang? Har vi skapt kanskje verdens mest brukte maktmiddel, til vår egen fordel. . 

-A9

 

AnetteKF 19.03.2015 kl.13:11

Hadde du skrevet en bok skulle jeg stått i timesvis, natt og dag, i regn og mørke, for å skaffe den først. Du setter ord på situasjoner og ting som ikke andre kan. Du gir en forståelse som man kan kjenne seg igjen i, uten å ha engang følt følelsen før. Uansett hva som skjer i livet ditt, så fremmer du mestringsfølelsen. Du selv ser nok ikke det vi ser, men du er ment for å skrive, fortelle og ihvertfall inspirere. Dette kan du :-)

Rebecca Sætre 19.03.2015 kl.14:21

Har så utrolig lyst på tattovering selv!!:) Gleder meg til jeg fyller 18 og kan bestille time.

19.03.2015 kl.14:21

Jeg elsker også trær. De er så vakre. Og symboliserer vakre ting.

kaja 19.03.2015 kl.14:35

de var fine! skal ta den nederste til venstre:)

sofienyg 19.03.2015 kl.14:35

Har lyst på tatoveringer selv, men vet ikke helt hva jeg har lyst på enda, kanskje det blir spontant av meg en dag som du skrev over her :)

M 19.03.2015 kl.15:12

Synes fortsatt du skal ta den på hånda, er så nydelig <3

Camilla Heindorf 19.03.2015 kl.15:35

Oj,Så kule:)

Socgain 19.03.2015 kl.15:45

Free likes, followers, comments http://socgain.com !!!

Karen 19.03.2015 kl.21:44

Tenker det samme som ANETTEKF over her. Du skriver så bra, og så inspirerende. Bloggen din er fantastisk. :)

21.03.2015 kl.00:29

den hånd tatton er perf! og jeg ser ikke probleme med brudekjole og den tatton, tror det hadde vært fint om du finner rette kjolen:) men hvorfor skal du høre på meg, jeg er 17 år og tørr ikke ta tatto selv. synes det er en så stor beslutning å bestemme at noe skal være på kroppen resten av livet!!

Linda 21.03.2015 kl.23:10

Mine tre tatoveringer er planlagt dagen før jeg tok de, og jeg angrer ikke på noen av de :) Tatoveringer kan også lett dekkes med sminke, om du ikke vil ha de når du gifter deg :)
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits