Jeg er en reklameplakat

  • 22.03.2015 - 17:39

Nå er jeg egentlig litt såra, forbanna og skuffa. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. I det siste har jeg fått så innmari mange kommentarer på at jeg har så mye reklame på bloggen. At jeg er en lite troverdig person, og at det ikke er noe rart at jeg synker på blogg.no (auch). Er dere serriøse med meg? Jeg blir egentlig ganske sint over at visse mennesker ikke tenker lenger enn nesa rekker. Det er ikke bare fryd og gammen å være en blogger. For det første, jeg er ikke rik. Jeg er en 18 åring som ikke har råd til å betale min egen leilighet engang, det er det mamma og pappa som gjør. Innimellom virker det vanskelig å forstå, ikke bare for folk som ikke kjenner meg, men også familie og venner. JEG ER IKKE RIK. Jeg har nok penger til å handle det jeg vil på matbutikken, jeg har råd til bensin og det å kunne gå ut å spise innimellom på en cafe. Men det å kjøpe en Chanel veske? Haha, det kan jeg bare gleeeeemmeeee. Så vet dere hva?
JEG ER EN LEVENDE REKLAMEPLAKAT!

Sponsede produkter eller annonser, hva har det egentlig å si? Jo, det er mitt levebrød. Prøv å sett dere i situasjonen selv. Dere har ønsket dere noe lenge, men dere har rett og slett ikke råd. Jeg derimot kan sende en mail, deretter få det i postkassen et par dager etter. Hvor flott er egentlig ikke det? Jeg er så heldig jeg. Jeg er så heldig at jeg omtrent kan få alt jeg ønsker meg, fordi jeg viser det til dere. Så hvorfor er det så SATANS galt for bloggere å få sponsede produkter? Et ord lar dere ødelegge hele innlegget mitt, og det er ordet "annonnse" på slutten av et innlegg. Sorry, unnskyld, beklager for at jeg får det jeg ikke har råd til. Beklager for at jeg får ting jeg har selv BEDT om tilsendt i posten gratis. Beklager for at jeg viser dere produkter fra nettet. Men vet dere hvor vanskelig det er å holde en blogg gående med nye og inspirerende ting hver eneste bidige dag? Jeg er ikke så glad i å fortelle om hverdagen min, jeg bare.. Synes ikke det er noe interessant.
Jeg vil ikke bli en rosablogger, jeg vil ikke!

Jeg har lenge hatt dette dilemmaet, men jeg vil leve av bloggen min. Jeg vil leve av at jeg får ting jeg selv har lyst på, samtidig som jeg tjener litt penger på det. Jeg begynner å lure på om det hele handler om sjalusi, for hadde ikke jeg sittet i det selv hadde jeg omtrent driti på meg av sjalusi. Jeg hadde tenkt "faen ta hu, som kan få alt hun vil". Bare jeg har på meg klær, og linker til en nettside så tror dere det er sponset. Haha, jeg kjøper ting innimellom folkens. Jeg husker selv når jeg leste blogger, at jeg elsket å se hva de hadde på seg, hva de kjøpte og hva de fikk. Jeg hatet alt det hverdagslige, det var ikke noe nytt for meg. Bloggen min er ikke en hverdagsblogg med smoothier og koselige tv kvelder med venniner. Det er BARE ikke meg. Jeg mistet meg selv der engang før, og det skal ikke skje igjen. Jeg vet selv når det blir litt mye reklame og prøver så godt jeg kan. Men det er også akkurat det jeg LIKER å skrive om, nettopp fordi jeg har bedt om dette selv.

Så ja, jeg er en levende reklame plakat som andre kan bruke. Men jeg bruker jo også de, for min egen fordel. Fordi jeg vil ha tingene, og gleder meg alltid å vise dere det. Dere forstår ikke hvor mye en blogger kanskje sier nei til. Som f.eks alle "goodforme" pillene alle bloggerne blogget om. Jeg kunne få en god slant med penger for å skrive om det, men pillene er fortsatt i hylla og er heller ikke engang åpnet. Jeg vil ikke stå innenfor ting jeg ikke selv har troen på. En haug med piller? Hvorfor i huleste heite skal jeg fremme det? Hva vet vel jeg hva som egentlig er oppi den boksen. Nei, det blir feil for meg. Jeg er uansett stolt over bloggere som hver dag kan inspirere, vise nye ting, produkter, lukter og følelser fordi de har muligheten til å vise det også. De har mulighet til å få det i posten istede for å betale det selv. Ikke minst JEG er stolt av meg selv fordi jeg gjør noe jeg liker, og kan til og med akkurat klare å leve av det. Så heldig er jeg.

Så er det sikkert mange som har fått med dere at jeg eeeelsker love stories sine bher, selv om de er dyre har jeg kjøpt de jeg allerede har med mine egne penger. 500 kroner stk koster de, og alle er betalt selv. Men for første gang har jeg fått en SPONSET, og jeg elsker den like mye som de andre jeg har fra før. Den finner dere HER 

-A9

Mathias Folke Nordby 22.03.2015 kl.17:45

Ha en super fin Søndag :D <3

Karoline 22.03.2015 kl.17:55

Synes det er helt greit med at du skriver om produkter, så lenge du skriver din ærlige mening om dem.

Elsker bloggen!

Oslo 22.03.2015 kl.17:55

Reklame eller ikke . Du er flink til å lage innlegget morsomme spennende og lekre uansett . Stå på !

olga 22.03.2015 kl.17:56

amen!

Monica 22.03.2015 kl.18:06

du er god du anniken! ikke alle bloggere gjør en like god jobb som deg, og jeg er takknemlig for at du er en av de få som ikke vil skrive om hverdagen sin! samarbeiding og sponset produkter - dette er hva DYKTIGE bloggere får fordi de fortjener det. Du er høyt oppe på topp 100 listen fordi jo - du er dyktig, du får det du vil siden du er dyktig - ikke fordi du er rik og er bortskjemt. du fortjener det vakreste og det beste - du er rett og slett en herlig person som setter seg selv i andres perspektiver og ikke bare deg selv. du vil forandre ting, du vil skape ting, du har mål, du er selvstendig. Er det noe jeg kommer til å huske deg for så er det alt det fantastiske du skriver på bloggen som har inspirert utrolig mange, og ikke minst - at du brukte din tid og krefter på å få tråkket ned H&M! DU ER DYKTIG ANNIKEN!

22.03.2015 kl.18:07

Forstår hva du prøver å si, men du kan ikke nekte for at du har det som plomma i egget.. Jobben din er både jobb og hobby på samme tid, og helt ærlig misunner jeg deg. Du kan tjene opp mot 100 000 i måneden på blogg hvis du bare går inn for det. Mens jeg kan tjene max 10 000 på en mnd med min jobb hvor jeg jobber 14 timer hver helg. Og da snakker vi 14 timer med beinhard jobbing, i motsetning til å ha en såpass fleksibel jobb som deg.

petrine 22.03.2015 kl.18:08

kan du forklare strl på bh'ene? (1,2,3)

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:09

petrine: jeg bruker 2 i bhene og 1 i underdelene.... Aner ikke størrelsene, men antar det er sånn xs, s og m

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:10

Anonym: Jeg skal love deg en ting, og det er at jeg og min blogg IKKE kan tjene 100.000 i måneden. ALDRI I LIVET, haha. Du har kanskje en beinhard jobb fysisk, men min er beinhard psykisk. En blogg er ikke like lett som det ser ut som.

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:10

Monica: Tusen tusen takk!

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:10

Oslo: <3

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:10

Karoline: Tusen takk!

Formidable 22.03.2015 kl.18:16

Anniken, du aner ikke hvor mye jeg ser opp til deg. Du er så modig! Det at du har klart å komme deg ut av depresjonen er utrolig og motet du har som deler dette på bloggen din er ubeskrivelig. Jeg synes at de fleste blogger er kjedelige. Mest sannsynlig fordi alle er like(nesten). Men du skiller deg ut fra mengden. Du er ærlig med leserne dine og det elsker jeg.

Marielle Kristine Eliassen 22.03.2015 kl.18:20

Grunnen til at du har nådd langt til toppen, er fordi du har vunnet våre hjerter. Du skriver så utrolig åpnt og ærlig og har noen tankevekkende og personlige innlegg samtidig som du også har outfit, innkjøp og det blir en ganske fin blanding - synes nå jeg. Du er utrolig flink til å ordlegge deg og drar leserne inn i det du skriver og forteller om.

Stå på videre, Anniken - og vær stolt av deg selv! Det skal faktisk alle bloggere være, fordi vi får så ufortjent mye dritt på oss, bare fordi enkelte av oss faktisk klarer å leve av bloggen. <3

Kristine AMN 22.03.2015 kl.18:24

Skjønner ikke helt hvorfor folk skal kommentere det du gjør så negativt. De bruker sitt liv på hva de vil og tar mulighetene de får om de vil, akkurat som du gjør. Hvem ville ikke gjort det samme om de fikk muligheten? Og om de ikke vil, så er vel det deres valg. Det er helt fantastisk å lese bloggen din nettopp fordi du skriver om ting du vil, og ikke bare frokosten din. Du fortjener ikke å få så mye negativt, uansett hva du velger å skrive om. Det er hva du skriver om som gjør deg interessant å følge. Vet jeg ikke er den eneste som digger deg, og bloggen din. Så fortsett slik du vil, derfor vi leser

22.03.2015 kl.18:26

STå på aniniken!! Syntes ikke du burde tenke over hva andre sier<3

MAY IREN 22.03.2015 kl.18:27

Av de fleste bloggerene jeg har lest, må jeg innrømme at din er den beste. Jeg har ikke lest alt for mye, men har sett mye på din blogg, og ut i fra det trenger jeg ikke å vite mer enn at du er en ærlig person å voksen i ung alder. Det er alltid folk som vil kommentere noe negativt UANSETT hva du driver med, alltid. Det er det som er mennesker nå tildags. Folk tenker kanskje ikke at "blogg" er enn krevende jobb, jeg skulle gjerne ha blogget sjæl, men det er overhode ikke noe for meg, for jeg vet det blir krevende og at når du når til topps så vil alltid noen prøve å psyke deg ned, så jeg har stor respekt til bloggerene! Fy fader de skal tåle mye drit..

Uansett, stå på ditt, vi vil heller ikke at alle bloggerene skal være de "samme"., så jeg liker at du skiller deg ut!

Hilsen May Iren

Louise 22.03.2015 kl.18:31

Du er rå! Stå på med det du liker. Elsker bloggen din <3

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:33

Louise: <3

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:33

MAY IREN: Tusen tusen takk, hyggelig å høre! <3

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:33

Anonym: <3

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:33

Kristine AMN: Tusen tusen takk, betyr så mye å høre <3

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:34

Marielle Kristine Eliassen: åhh, virkelig, takk søte deg <3

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:34

Formidable: Tusen tusen takk!!! <3

22.03.2015 kl.18:39

Kule bilder, har du et polaroid kamera/printer du bruker?

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:40

Anonym: er polaroid kameraet til venninen min! <3
Går folk tom for ting å klage på eller? Enten er man sånn eller så er man sånn. Jeg er ikke særlig flink til å kommentere hos deg, men tenkte at tiden var inne for det nå! Det at du reklamerer for ting er jo bare positivt for alle. Du får prøve ting, vi blir kjent med produktene og de som står inne for de får mer salg. Hva er gale med det? Nei, så lenge man skriver sin ærlige mening så er det ingen verdens problem! Jeg må bare si at jeg har enorm respekt for deg og synes du er en fantastisk blogger :) I tillegg virker du som en herlig person som er god tvers igjennom. Veldig flink å skrive er du også. Klem :)

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.18:46

Karina Larsen: <3

22.03.2015 kl.18:55

Kan du linke til hvor du kjøpte sølv armbånd med blomst på?:))

22.03.2015 kl.18:56

du kunne jo for eksempel fått deg en jobb? :) så hadde du tjent litt mer penger

Randi 22.03.2015 kl.19:01

jeg tror at grunnen til at folk klager fort blir fordi det kom litt mange reklame innlegg på

En gang! Selv liker jeg å leSe reklame innlegg en gang i blandt, men da liker jeg at "reklamen" blir en del av et annet innlegg? Om du fatte ka eg meine?

Bare idag følte jeg at det kom opp to, rene, reklame innlegg, men hadde det blitt at du feks, skrev om noen klær du hadde fått sponset, etter at du hadde skrevet et godt innlegg der bildene av klærne hadde passet inn!?

En annen ting, er hvis det ble fordelt litt mer! Har man mye reklame og komme med, men ikke noe annet, spar det ene innlegget noen dager, slik at man slipper å lese to annonser på en kveld:)

Misforstå meg rett, jeg liker bloggen din, men det er vel bare det at det plutselig ble så mye, som gjør at folk reagerer!

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.19:02

Anonym: dette er jobben min

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.19:03

Anonym: ahh, det kjøpte jeg på en gullsmed, har ikke link :(

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.19:04

Randi: Jeg forstår hva du mener, grunnen til at jeg alltid linker til ting er jo fordi ellers spør folk i kommentar feltet uansett? Så hvorfor ikke bare skrive hvor ting er ifra med engang.. Sånn som denne bhen, hadde jeg ikke linket til den... Hadde noen spurt istede!

synne 22.03.2015 kl.19:29

du e sje fattig når du kan betala bensin og den maten du vil ha Sjøl. Tenk på di så ikje har råd te skolegang eller mat i d heila tatt. Me må bjynna å ver takknemlige for d me har å ikje ble sure og leie for me ikje har råd te ein merkeveske! Herregud, d e bare ei veska. Me må setta pris på d me får og sist men ikje minst slutta å ver så innmari egoistisk. D e menneskets verdi og personlighet som telle, ikje koss mye penger me har eller kem så har den dyraste veskå eller skjortå. Ka har skjedd me ungdommen i Norge? Skaff deg ein jobb heller å ver takknemlig for d du e.

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.19:31

synne: Nei?! Gurimalla da? Haha, jeg sier vel ikke at jeg er fattig? Tror du må lese innlegget mitt et par ganger til altså, for du har toooootalt missforstått hva dette handler om. Haha, uff og uff.

Marlene Rojas 22.03.2015 kl.19:38

Stå på Anniken, alle som kommenterer at du bare har reklame, vel synd for dem for de er bare sjalu. For innerst inne så vet de at de selv har lyst til å være deg. For come on, hvem vil ikke få ting gratis?! Jeg elsker innleggene dine uansett, for du gir meg tips og inspirasjon til neste handletur.

Enjoy alt du får, for du er verdt det :)

Sigrid 22.03.2015 kl.19:40

Er det ikke uansett slik at om du får noe sponset så må du skatte 50% av summen? Så egentlig får du bare produktet på halv pris? Sånn denne bhen kostet deg vel 250 kr i skatt?

Er isåfall slik jeg har forstått dette systemet.

Er forsåvidt enig i mye du skriver! Dette er jo jobben din, men det er viktig å finne en balanse.(Noe jeg syns du har gjør veldig bra!) Det er ingen som gidder å lese et blad med 70 sider med reklame, noe endel bloggere ikke har skjønt.

Fredrikke 22.03.2015 kl.19:43

Kjære søte Anniken! Jeg er avhengig av at du som blogger er en levende og ærlig reklame plakat! Jeg er så utrolig opptatt av kvalitet osv. så da er det helt fantastisk at du og andre kan vise og fortelle meg hva jeg får for pengene. TAKK for at du blogger slik du blogger! Er ikke uten grunn at det er du er det første jeg har klikket meg inn på når pcn åpnes, i flere år.

Klem fra en leser i Bergen. :)

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.19:45

Marlene Rojas: <3

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.19:45

Sigrid: Jo, det er helt riktig! :) Thank you!

Kristina 22.03.2015 kl.19:45

Du er en flink blogger ❤️Også er du super pen og flink til å skrive!! Folk må slutte å klage altså.. Så tåpelig å trykke andre ned! Vi må dra hverandre opp og være positive ❤️❤️

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.19:45

Fredrikke: Tusen takk søte deg <3

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.19:46

Kristina: <3

ingrid 22.03.2015 kl.19:47

Hei, Anniken. Jeg skal ikke late som om jeg ikke følte meg truffet nå, haha. Og jeg skal ikke late som om om jeg ikke skrev at jeg syntes at det er litt for mye reklame på bloggen din nå fortiden. For jeg skal stå på hva jeg har sagt, for faen som jeg hater anonyme folk som gjemmer seg bak internett. Men Anniken, takk for at du skrev dette innlegget. Takk. Det var vel det jeg ønsket. Et svar. Det har vel bare vært vanskelig for meg som leser, å sette meg i din situasjon. Vanskelig. For hvordan kan hun bloggeren få alt hun vil ha, og jeg sitter her med ingenting? Men nå skjønner jeg deg. For jeg ville vel faen meg ha tatt i mot de produktene jeg å? Skjerp deg Ingrid. Og nå unner jeg deg alle sponsede produktene. Men bare ikke mist deg selv opp i alt dette her. Vær så snill. Og nå begynner jeg å skjønne hvor motstridene denne kommentaren er. "I det ene øyeblikket liker hun ikke reklamen, også plutselig unner hun meg alle sponsede produkter", tenker du kanskje. Men ja, det er vel egentlig sånn det er. Og jeg hadde vel glemt helt hvorfor jeg i det hele tatt leser bloggen din. Hvorfor. Men det vet jeg nå. For reklame, eller ikke reklame. Du skriver utrolig bra.

Mia 22.03.2015 kl.19:48

Grunnen til at du kanskje synker litt på topplisten er at hele fjortiss-norge er så overfladiske at de ikke takler å lese at andre kan ha det værre enn dem. Selvfølgelig gjerlder ikke dette alle, jeg er selv en person mange ville kalt en del av den overfladiske gruppen. Jeg elsker at du bryr deg om utseende, ser ut som mange andre norske ungdommer - som har langt blondt hår, pene klær og er opptatt av sminke, MEN du viser også at du føler slik som du gjør! Jeg har selv dårlig selvtillit og sliter med visse saker og ting, men jeg går i såkalte "fine klær" - og når jeg da forteller folk om mine problemer får jeg høre "Hæ? Men du ser så glad ut, og du har ingenting å være redd / deppa over!"

Poenget mitt er at du er en fantastisk blogger, som gir inspirasjon på alle mulige måter - noe mange ikke greier! Bloggen din har en perfekt blanding mellom små-overfladiske innlegg og veldig personlige og rørende tekster. Vi har alle lov til å te oss smålig overfladisk innimellom, men det betyr ikke at alle er det :D

Tina 22.03.2015 kl.19:49

Jeg Håper jeg en dag får gleden av og møte deg Anniken! Vi hadde hatt så mange interesante samtaler om livet, hva som er viktig og hva som er uviktig. Du er en inspirasjon, du inspirerer meg, andre og jeg håper du klarer og inspirere deg selv også!

Du er virkelig one of a kind!

C 22.03.2015 kl.20:03

Trodde aldri jeg i hele mitt liv skulle få lese ett så dønn ærlig åpent innlegg. Drit i alt annet å gjør det du liker best, for ingenting er viktigere enn det!

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.20:07

C: <3

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.20:07

Tina: TUSEN TAKK!

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.20:08

Mia: Ahh, tusen takk. Denne kommentaren satt seg litt. Virkelig.

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.20:08

ingrid: Tusen tusen takk, blir litt målløs. Betyr så mye å høre, og takk gud for at jeg fikk svart deg.

Anita 22.03.2015 kl.20:19

Er da bare å skaffe seg en normal jobb så du får mer inntekt. Du har råd til mat, bensin, klær og kafébesøk. I tillegg betaler foreldrene dine leia di. Høres da ut som du har det ganske greit :-) Er ikke normalt å ha råd til alt man har lyst på når man er student og/eller flytter ut for første gang.

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.20:28

Anita: du missforstår hele dette innlegget altså, haha det er vel heller rettet mot at jeg IKKE klager kjære deg:)

Julie MK 22.03.2015 kl.20:44

Blir så sint av å høre at folk blander seg i DIN blogg på den måten! En blogg er som en slags egen hjemmeside. SELVFØLGELIG skal du få lov til å ha reklame på bloggen din, like mye som at VG har reklamebanner på alle kanter.

Fader, du burde få lov til å ha det så ofte du vil også. Bloggen skal være på dine premisser, og ingen andres <3 <3

Stor hjerteklem!

Randi 22.03.2015 kl.21:19

Ser at jeg ikke fikk det helt frem, for å linke til ting i andre innlegg du skriver synes jeg er HELT greit, og annonse innlegg innimellom er greit! Men synes det er gøyere å lese om når du linker til bh'en i et annet innlegg, en et rent reklame innlegg som peptalk! Men du er en flott flott blogger <3

Marte 22.03.2015 kl.21:20

Dette var veldig interessant å lese, og en liten øyeåpner for de fleste av oss kan jeg tenke meg. Det er ikke lett for oss ikke-bloggere å sette seg inn i enkelte ting, som for eksempel dette med reklame og sponsede produkter. Men dette var et veldig fint svar til de som har klaget på det og suret seg, og jeg håper du ikke får noe mer dritt slengt etter deg på grunn av dette. Jeg setter pris på at du tar deg tid til å forklare det så fint som du gjør. Du er veldig heldig anniken, og dette var et flott innlegg. Stå på!

Sunniva 22.03.2015 kl.21:22

Annonser er heeelt ok og ofte gøyere enn bare hverdagsinnlegg! Annonsene dine er faktisk sånn at man merker det er ting du faktisk liker, ikke bare dritt som du skriver om for penger

Helena 22.03.2015 kl.21:29

❤️❤️

22.03.2015 kl.21:33

Du er virkelig rå! Må innrømme at jeg skulle ønske at flere var like ærlige som deg. Stå på og drit i hva taperleserne dine skriver :D

Synne 22.03.2015 kl.21:39

Tror ikke folk skjønner hvordan det egentlig er å være blogger... Alle sier de skulle ønske de var i bloggerenes fotspor, men det er virkelig ikke så lett som det ser ut til. Jobben deres er å få det til å se fint/interessant ut utenfra, men tenk jobben de gjør da. Og ikke minst kor slemme folk kan være i kommentarfeltet. Siden man er et menneske så vil dette gå inn på oss. Synes Anniken er kjempesterk som faktisk tør å stå opp mot en stor kleskjede som hm og tør å skrive om problemer og følelser og ikke bare en rosablogger. Heier på den Anniken!!

Frida 22.03.2015 kl.21:52

Syns du skal blogge om akkurat det du vil selv! Gjør det du vil, skriv om det du liker, og gi faen i de som mener noe som helst angående det! Det er dumt å tilpasse seg etter noe du selv ikke ønsker, for å tilfredsstille de som ikke liker det du skriver. Det er vel bedre at de faller bort, og at du kan skrive om akkurat hva du vil, og fortsatt beholde leserne som faktisk genuint liker det du gjør? (: De som ikke liker det de leser, kommer mest sannsynlig bare inn hit for å finne noe å klage over, for så å slutte å lese uansett.

Stå på, Anniken!

22.03.2015 kl.22:16

Utrolig kult at du avsluttet innlegget med et sponset produkt! Du er så sykt god til å skrive at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg!

Anniken Jørgensen 22.03.2015 kl.23:04

Anonym: <3

Mari 22.03.2015 kl.23:22

Først skriver du at foreldrene betaler husleien, så skriver du at du gjør noe du liker og kan akkurat leve av det.

Men kunne du ha levd av det dersom du måtte betale husleien selv?

Margot 22.03.2015 kl.23:52

Det folk ikke tenker på er at i tillegg til at du får produkter å skrive om, kan også små bedrifter bli større uten å måtte betale 20.000 for en reklame på tv eller aviser. Jeg synes det er flott at dette samarbeidet eksisterer, og jeg elsker selv å lese om nye produkter på blogger, og det hadde jo ikke vært noe sånt om bloggerne måtte kjøpe alt selv, ikke tjene noen ting og likevel bruke all tiden sin på det. Stå på Anniken. Du er superflink. Del så mye produkter og ting du vil, så lenge du faktisk liker det selv. <3

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.00:06

Margot: Tusentakk! <3

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.00:07

Mari: Ja, det kunne jeg

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.00:07

Frida: Tusen takk! <3

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.00:07

Synne: <3

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.00:07

Anonym: THANK YOU! <3

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.00:07

Helena: <3

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.00:07

Sunniva: Takk!!

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.00:07

Marte: Takk takk og takk! <3

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.00:08

Randi: Thank you!

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.00:08

Julie MK: <3

EliseB 23.03.2015 kl.00:09

Ikke bry deg om hva folk sier, bloggen din er den eneste som gir mening og som betyr noe.❤️❤️

Marie 23.03.2015 kl.00:42

Ja, men så er det jo slik for de fleste 18-åringer da. De fleste bor jo sammen med foreldrene sine, har ikke bil og Chanel-vesker. Det er da vel helt normalt.

23.03.2015 kl.01:02

Det som gjør det så vanskelig med alle disse sponsede produktene er vel at du er en av få bloggere som tar imot produkter fordi du ikke har penger til å kjøpe det. Derimot bloggere som Andrea Badendyck som sprader rundt med 3 forskjellige vesker til 15000kr stykke, og fortsatt tar imot så utrolig mye sponsede produkter, når hun egentlig har råd til det, er frustrerende. Å sitte og se på at de som tjener så godt som hun gjør samtidig skal få så mye gratis kan føles og er muligens veldig urettferdig. Tror bare folk har hatt litt feelingen at du sitter i samme situasjon, noe du nå har avklart.

Henriette 23.03.2015 kl.01:52

Du er så forbanna ærlig, vet liksom ikke om jeg skal skrattle eller gråte av glede! Du har en helt unik og spesiell blogg! Du pynter ikke på sannheten, eller forteller hele verden at du er såå perfekt.. Jeg får litt mer selvtillit hver gang jeg er inne på bloggen din, og vil bare takke deg for at du er den du er <3 hater kliss og alt det der, følte at det jeg skrev ble litt kliss, men du fortjener såå sykt å få høre det!!

Dominika 23.03.2015 kl.07:59

I dont understand this language... but I translated it thanks to internet.... the key words helped me to understood what are you writing about... and beside the fact that I could not understood the whole text... girl U have got my RESPECT! .... :) do what makes YOU happy and dont stop with posting this kinds of posts you are posting... because it is more interesting than just read still about the same coffe you had that day.. the way you open to people (such like this post) is something what people will appreciate on you ... ! :)

Synne Bergh 23.03.2015 kl.09:51

hahah, elsker at du avslutter innlegget med reklame!

du har best blogg btw.

Hanne 23.03.2015 kl.10:06

Synes innleggene du skriver om tankene dine er utrolig åpne og interessante, elsker at du tør å være deg selv på den måten! Bloggen din skiller seg ut på mange måter, håper ikke du forandrer på det fordi noen mennesker bare ikke klarer å holde sjalusien inne! Heia deg Anniken! :)

Sunniva Varjord 23.03.2015 kl.11:23

Det å få vurdert alt man publiserer. Det å vite at man blir dømt om og om igjen. Det å være et forbilde. Det å skrive en ny, interessant tekst som man faktisk kan stå for selv. Det å være blogger... det er vanskelig. Så utrolig psykisk krevende. Men det å LEVE av det... Det orker jeg ikke å forestille meg. Du er så tøff som virkelig har sett deg ut et så krevende yrke. Det hadde jeg nok aldri klart selv! Men hvis det er drømmen - go for it! Og jeg håper du lykkes. Du vil, har sikkert allerede fått din andel, av all den dritten som følger dette yrket med. Og da ser jeg ingen grunn til at du ikke skal få benytte deg av alt det positive med å være blogger også <3 Å være en levende reklameplakat er en evig kamp mot Jantelovens "Du skal ikke tro du er noe". Jeg unner deg alt godt, Anniken. Og mest av alt unner jeg deg å få lov til å gjøre akkurat det du har lyst til (helst uten at noen dømmer deg for det). Og jeg håper du vil skrive. Mer. Jeg håper på at blogg kanskje også blir til bok <3

Maria 23.03.2015 kl.11:29

Jeg skjønner ikke ka folk klager på? Det er valgfritt å lese en blogg og ser man på tv så er det mere reklame der enn hva du klarer på en måned. Å det e på en dag. Jeg skjønner ikke hva som er greia, vil man ikke se på reklame innlegg, så bla forbi, skal man slenge dritt om kor lett bloggere har det så istede for å irritere seg over folk som blogger så drit i å lese en blogg da. Jeg personlig synes det er gøy når du linker til klær å andre ting. Å det er kjekt å lese reklame om det er noe du står for !❤️

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.13:24

Sunniva Varjord: Tusen tusen takk!

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.13:24

Maria: <3

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.13:24

Hanne: <3

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.13:24

Synne Bergh: Haha, takk! <3

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.13:25

Dominika: Thank you so much!! z3

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.13:25

Henriette: haha, tusen takk søte deg <3

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.13:25

Marie: korrekt

Anniken Jørgensen 23.03.2015 kl.13:25

EliseB: <3

Iselin 23.03.2015 kl.18:09

Skjønner ikke helt problemet til folk. Jeg liker å lese anbefalinger av produkter, og se hva andre har og si om det. Jeg liker å prøve nye ting💕☺️

Vilde 23.03.2015 kl.18:14

Grunnen til at jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen, er fordi du er så forbanna ærlig og inspirerende, og fordi jeg kjenner meg utrolig igjen i flere av innleggene dine. Du har en utrolig spesiell og unik blogg, og du skriver om virkeligheten slik den faktisk er. Det at folk klager på slike ting... jeg blir rett og slett forbanna. Folk skjønner virkelig ikke hvordan det er å være en blogger. Samarbeid og sponsede produkter, du får det fordi du fortjener det, og fordi du er en GOD blogger. Tusen takk for de utrolig inspirerende og gode innleggene dine. Du får til det de fleste andre ikke klarer. Du skiller deg ut fra mengden, og det beundrer jeg deg for. Du er en fantastisk blogger.

Stå på Anniken!

Lille meg 24.03.2015 kl.18:34

Syns det er jævlig kult, jeg. Alle kan få ting sponset hvis de klarer å formidle produktet deres, og hva er vel bedre enn en å formidle via blogg da? Jeg hadde hvertfall takket ja om det hadde vært et produkt jeg virkelig var fornøyd med. Stå på!

Anniken Jørgensen 24.03.2015 kl.18:46

Lille meg: tusen takk! <3

Anniken Jørgensen 24.03.2015 kl.18:47

Vilde: TUSEN takk! <3

Anniken Jørgensen 24.03.2015 kl.18:47

Iselin: <3

Lise 25.03.2015 kl.01:26

Du e syk i hodet

Anniken Jørgensen 25.03.2015 kl.11:16

Lise: takk

Trine - Klisjéhjemmet 26.03.2015 kl.10:59

Hei!

Kjempefine innlegg av deg i det siste, Anniken! Du er flink :-)

Jeg syns heller ikke det gjør noe at man anbefaler produkter, så lenge man er tro mot de selv. Som blogger er man i en unik posisjon til å påvirke, oppmuntre og inspirere, men det er også lett å miste troverdigheten blant leserne om man virker totalt kjøpt og betalt, og det hadde vært synd om vi mistet den muligheten vi har til å påvirke.

Fortsett som du er, du er inspirerende, klok og egner deg veldig godt som reklameplakat, syns nå jeg!

Ha en fin helg og påske :-)

Klem fra Trine på Klisjéhjemmet

Trine - Klisjéhjemmet 26.03.2015 kl.11:02

Og så må jeg bare si, at noen av kommentarene som skriver at de er misunnelig på deg; De har faktisk det samme valget som deg i forhold til å opprette en blogg og prøve seg i bransjen. Ja, blogg er en hobby OG en jobb, men du er på 24/7 og har den i bakhodet hele tiden - det er en livsstil.

Det er så grusomt å sitte å høre på bitre og sure mennesker som er misunnelig, fordi de må gå på sine "normale" jobber og ha sitt a4 liv, men det er jo faktisk bare de som kan bryte sitt eget mønster. Det skjer ingenting av at de sitter og sutrer og banner over hvor du har kommet deg her i livet :-)

Haha.. Stå på :-)

Anniken Jørgensen 26.03.2015 kl.12:00

Trine: TUsen tusen takk, god påske til deg også! <3

Amalie 29.03.2015 kl.00:05

Takk for at du er du Anniken <3

Sofia 02.04.2015 kl.22:06

Jeg elsker alt du deler med oss, fortsett med det <3
Anniken Jørgensen

Jeg heter Anniken Englund Jørgensen, 18 år og oppvokst ett lite sted utenfor Drammen. En gammel sjel i en ung kropp, alltid på jakt etter noe annerledes. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kontakt:
anniken.jorgensen@hotmail.com

Følg meg:

  • Bloggdesign av KvDesign
    hits