JEG HAR FLYTTET BLOGGEN!

 • 29.05.2015 - 12:54

Hei! Jeg håper dere ønsker å følge meg videre på ---> DEN NYE BLOGGEN HER HER HER <--- hos Stylista. Dette har virkelig vært en drøm lenge.


Følg meg gjerne på Bloglovin ,annijor s å får dere automatisk oppdateringer fra meg så fort de er ute. Dere som allerede følger meg på Bloglovin trenger ikke gjøre noen endringer! Jeg skal få ordnet det så fort som mulig! 


Husk også å følge facebook siden min ---HER--- hvor jeg legger ut masse snacks!

-A9
 • Skrevet: 29.05.2015
 • Klokken: 12:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Beskytt huden din i sommer!

 • 28.05.2015 - 18:14

Haha, noen som så meg på teenage boss i dag? Jeg lo meg ihjel. 15 år gamle Anniken gikk nemlig i reprise klokka 16.00 på NRK1. Fikk så mange morsomme snaps og reaksjoner, mens jeg hadde mest lyst til å grave meg ned i sofaen. Fyyyfader som man forandrer seg på et par år. Det er helt sinnsykt! Uansett... Jeg har samlet litt nye produkter for å gjøre huden sommerklar. Det er nok ikke bare jeg som venter på å kunne suse rundt i bikini hele dagen, spise grillmat og kose seg ute i solen. Jeg er ikke den største fanen av sol og varme, men nå er jeg veldig klar. Jeg føler denne våren har vært uuutrolig lang.

Det første produktet jeg vil vise dere er Madama La La som er en selvbruning som har blitt veldig kjent i utlandet. Kim Kardashian har faktisk uttalt seg med at hun bruker denne, så kanskje ligger det noe i det? I think so. Jeg er veldig glad i sunspa sine selvbruninger, men denne er rett og slett best i ansiktet! Lett er det også å unngå skiller når man kun sprayer. Når det kommer til kroppen var denne virkelig god. Lett å påføre og veldig drøy i bruk. Den ga også en litt mer naturlig brunfarge. Den er også full av kokosvann noe som gjør at den fukter huden uten at det blir rare skiller rundt om på kroppen!

  Denne lille saken finner dere: HER
Så litt over til ting som beskytter huden din! Le Tan har de beste solkremene jeg vet om. Disse dufter fantastisk godt, er ikke klissete og beskytter huden godt. Jeg gleder meg virkelig til å bruke disse i sommer. Samtidig har jeg fikset meg aftersun mist spray med alo vera, denne kommer til å bli så god å ta på seg etter en lang dag i solen!

Lotion: HER / Aftersun: HER / Oil: HER

 ♥ Hørt om å ta vare på ansiktet ditt hver eneste dag? Aha, jeg å! Nå har jeg fått tak i dermalogica sin super sensitive "krem" som man tar på før man går ut i solen. Jeg har innmari sensitiv hud, så denne er helt perfekt å påføre før solen! Denne finner dere: HER

 ♥ Så har jeg også skaffet meg litt produkter til ansiktet. Bare minerals sin sunscreen som er et pudder med farge!!!! Ahh, jeg elsker dette produktet. Jeg er alltid veldig bleik og fæl (haha), så det å ha en solkrem som har litt farge i seg er helt amazing. Det er rett og slett et pudder med solfaktor 30! Denne finner dere: HER

 ♥ Etter solen er det også viktig å få nok fuktighet til ansiktet. Declor er et merke jeg er veldig fornøyd med fra før og har f.eks nattkremen min derifra. Dette er en liten krem som skal gi huden det den trenger etter solen, smart og godt! Denne finner dere: HER

 ♥ Paryme fra Chloe: HER

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 28.05.2015
 • Klokken: 18:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Tusen takk!

 • 27.05.2015 - 17:40

Tusen tusen takk for alle de fine kommentarene deres på forrige innlegg. Setter sånn pris på å se at dere alle er gira på en ny sesong, det blir dødsbra! Vi skal spille inn serien i oktober, så da er det rett ned til Kambodsja. Jeg kan fortsatt ikke tro at vi har kommet så langt, men det har vi. Dere burde være stolte av dere selv. Jeg sier det igjen, som jeg har sagt 100.000 ganger nå. Det er DERE som er grunnen til at Sweatshop spredde seg. Jeg er evig takknemlig. Ellers er dagene mine hektiske.. På fredag er det eksamen og rett til findings festivalen i Oslo. Hørt at det blir torden og regn, så det kan jo bli veldig spennende (nei). Var ute i stad for å finne et antrekk, og jeg tror jeg har klart å sette sammen noe kult jeg gleder meg til å vise dere. Skulle vel egentlig omtrent dratt på meg en parkas om været blir som det er spådd. Blææ.

Bukse: Monki / Topp: Brandy Melville / Solbriller: HER / Ryggsekk: Karma
Nå skal jeg og Karianne få i oss litt middag for jeg sovner her! Vi snakkes!

-A9

 • Skrevet: 27.05.2015
 • Klokken: 17:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Sweatshop SESONG 2!!!

 • 25.05.2015 - 20:52

Det er ikke bare rykter. Endelig kan jeg fortelle dere dette, og tårene presser seg på. Vi er faktisk i gang med Sweatshop sesong 2! Dette har vi grublet på i lang tid, og vi har alle kjempet langt og lenge for å få det til. Å finansiere et slikt prosjekt igjen er ikke bare bare. Samtidig med alt som har skjedd rundt media, er det ikke sikkert det heller er så veldig trygt. Mamma har nok vært mest redd for dette, at noen faktisk ikke er så glade for at vi kommer tilbake. Dere har også kanskje fått med dere debatten i Det Nye, om det å tørre å være usminket. Jeg har ikke noe i mot å stå fram uten. Mange av dere har sett Sweatshop, og mer usminket enn det tror jeg ikke dere får meg. Jeg rant bort i tårer, svette og empati.

For to uker siden vant Sweatshop Gullruten for beste reality. Det var helt sinnsykt, men også ganske trist. Når jeg tenker tilbake på alt vi opplevde og de vi møtte der nede sitter jeg enda med en klump i magen. Prisen var ikke til oss, men for menneskene der nede. Hvordan har Sokty og de andre det nå? Har Sweatshop virkelig gjort noe bra for de også? Eller er det KUN vi her hjemme som har hørt så mye om saken. Det er det vi nå skal finne ut. For ENDELIG har Aftenposten og Hacienda bestemt seg for at vi skal tilbake og lage en ny serie.
Faen for en seier dette er.

Jeg håper dere vil fortsette å følge oss hele veien fram. Vi har en blogg, et nyhetsbrev og en facebook-side som vi bruker til å fortelle om hvordan vi skal klare dette. Vær så snill og lik oss på facebook -->HER<--! Og såklart.. DEL DEL DEL alt du orker. Jo flere som følger oss nå, jo mere oppmerksomhet vil serien få. 
Så må jeg vise dere en video som rørte meg til tårer. En gutt på facebook sendte meg nettopp denne lille vidosnutten.. Jeg klarte ikke holde tårene inne, huden fikk gåsehud og jeg hulket som en gal. Jeg har så respekt for dette.

-A9
 • Skrevet: 25.05.2015
 • Klokken: 20:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 46

Sminkefavoritter

 • 25.05.2015 - 16:01

Tusen takk for masse fine kommentarer for innlegget mitt i går! Dere er gull verdt. Må også fortelle dere at jeg slipper en stooor hemmelighet i kveld, så følg med! Vi har endelig fått lov å vise/fortelle hva som skjer videre med Sweatshop.. Mange av dere har ment at jeg har vært stille angående dette i lang tid, sannheten er at vi har jobbet rumpa av oss for å få til dette. Jeg har bare ikke fått lov å si noe. Så alle dere som mener at Anniken tilslutt ga opp? Oh hell no! Uansett, i dag tenkte jeg å vise dere noen sminkefavoritter! Mange har dere sett før, og noen få er nye. Uansett er jeg veldig glad i disse produktene, og leppestiften for å få leppene slik er grønn haha!

Jakken på bildene er forresten fra Americandreams og den finner dere HER. Jeg har min i XS om noen skulle lure 

Så til min lille grønne favoritt! Barry M sin leppestift som gjør leppene rosa selvom leppestiften er grønn! Haha, jeg synes dette virkelig er super rart. Den gir fra seg fargene etter dine naturlige pigmenter, så har du veldig røde lepper fra før av vil rosafargen bli som dette hos dere også. Har dere veldig nude lepper, vil dere få en svakere rosa farge. Supersmart med andre ord! Denne finner dere hos Coverbrands: HER
(ikke er den dyr heller!) 
 

Glo Minerals concealeren min måtte jeg ha ny av siden den andre var tom, den finner dere: HER (fortsatt min favoritt). Så har vi Mary Lou Manizer, denne tror jeg at jeg har vist dere i flere åååår nå! Haha, denne burde ALLE ha i sminkepungen sin. Virkelig et MUST for glød. Den finner dere: HER. Så tilslutt har vi et nytt solpudder fra TheBalm jeg prøvde i dag. Den er som dere ser på bildene, litt rødlig så man trenger ikke blush over dette igjen. Den finner dere: HER

Billion dollar brows i fargen nordic: HER / Prime time oil control: HER

Nude tude har jeg også vist dere før! Denne gangen brukte jeg "Snobby" på hele øyelokket, deretter "Seductive" i globalen! "Sassy" under øyenbrynene fungerer også bra for ekstra glød! Denne finner dere: HER 

"AJALL" gir 20% rabatt på ALL sminke ut 29.Mai NB: rabattkoden gjelder ikke nedsatte produkter.


Innlegget om Sweatshop kommer senere i kveld, følg med! 

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 25.05.2015
 • Klokken: 16:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Jeg må gjøre dette for meg selv.

 • 24.05.2015 - 18:17

En uke i Drammen, det gjør noe med deg. Jeg tror ikke jeg har vært så lenge hjemme siden julen, men den er oblegatorisk. Jeg synes det er så rart hvor lite alt er forandret, samtidig som at alt rundt meg er det. Familien har begynt å flytte på seg, få andre kjærester og til og med barn. Venniner flytter land og strand og endres. Jeg føler ting skjer i rakettfart og jeg klarer ikke henge med. Det var en periode i livet mitt der ting gikk tregt, og den største forandringen var at jeg tok på meg nye sokker hver morgen. Sånn er det ikke lenger, og jeg synes det er rart. Er det da det slår deg at man skulle satt mer pris på ting? Haha, og hvorfor er det sånn at vi alltid sier den setningen til oss selv etter at det faktisk har skjedd. Gang på gang. Vi er så fryktelig dumme. Er det derfor jeg føler meg så ensom av og til? Jeg føler jeg babler. Skriver meningsløse ord som rabler ut. For jeg gjør det. Jeg føler meg ofte ensom, selvom jeg har det veldig bra. Jeg savner å ha noen å ligge ved sidna om nettene, som sier de elsker meg. Jeg er lei av å sitte i et fullt rom med mennesker å føle at jeg er på jorden mars og de på jupiter. Jeg har en liten gruppe mennesker som klarer å få meg til å forstå at jeg ikke er det, men de ser jeg ikke ofte. Takk gud for at jeg har de. Så vet dere hva? Jeg skal flytte.

Det er nok mange av dere som fikk med seg at jeg fortalte at jeg skulle flytte på radioen. Men jeg sa ikke Drammen. Jeg sa New York. Haha, tenk at jeg sa New York. For jeg skal hjem til Drammen, jeg skal tilbake hele sommerferien. Men når september kommer, nærmere 6. September.. Reiser jeg til New York. Der skal jeg være en måned før jeg flyr til LA for å så være der i 2 måneder. Jeg har bestemt at dette er noe jeg trenger å gjøre for meg selv. Jeg trenger å stå et sted, helt hjelpesløs. Jeg trenger å få panikk. Jeg trenger å kjenne tårene omtrent presse på av stress fordi jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av meg. Den følelsen vet jeg kommer om jeg reiser helt alene. Kanskje den bare varer i et par minutter av gangen, men det er viktig. Det er viktig å forstå konseptet med at alt ordner seg. Uansett. Etter 3 måneder i USA drar jeg hjem for julen, og deretter vet jeg ikke mer. Det tar jeg som det kommer. Men jeg må ut av komfor sonen min. Det tok meg akkurat 4 dager og 2 timer å klare å trykke bestill. Jeg gikk ut og inn. Det var plutselig litt vanskligere enn jeg hadde trodd.
Det fikk meg bare til å forstå at dette er det riktige å gjøre. 


Hva om man er nødt til å gå seg vill og lete, for å så finne seg selv?

-A9

 • Skrevet: 24.05.2015
 • Klokken: 18:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 49

Et lite festivaltips!

 • 22.05.2015 - 15:41

 Nå er det snart tid for festivaler, og hva er ikke da bedre enn noen tips! Jeg fant en nydelig leppomade hos Makestyle og syntes den var utrolig praktisk. Leppomade og speil i ett, i tillegg minte den meg om et smykke.. Da slo det meg at det kunne også brukes som det! Jeg tredde et gammelt kjede igjennom, og vips et nytt! Jeg tror det kan være superfint med en shorts, en slitt skjorte og noen kule boots. Hvor mange leppomader har ikke vi jenter mistet opp igjennom årene? Haha, jeg har IKKE tellinga. Det har blitt enormt mange, flere enn jeg har lyst til å vite om. Så hvorfor ikke gjøre noen smarte løsninger som dette? Jeg skal definetivt bruke denne på festival.

Hvor fantastiske er ikke disse? Lenge siden jeg har sett så kreative og søte leppomader. Sommerstemning til 1000!

Det handler om å ta vare på leppene sine. Disse skjellene er håndplukket og leppomaden er laget av 100% organiske ingredienser. Mmm... Etter en god leppeskrubb fra Sara Happ, er disse helt magiske å påføre etterpå. Sover du med denne om natten kan jeg love deg myke lepper når du våkner også! Det verste jeg vet er virkelig å våkne med tørre sprukne lepper. Dårlig start på morningen!

Rosa: HER / Beige: HER / Leppeskrubb: HER 

Enkelt og greit kun satt på et gammelt smykke, men du kan også bruke hyssing eller kanskje en lærtråd?

Nydelige dufter er viktige når været skifter. Jeg aner ikke hvor mye duftlyst jeg har i leiligheten lenger, men det er mange. Praktiske og funker dødsbra! Klager ikke på duftene når jeg kommer inn døra. Disse duftene fra Love is Green er økologiske produkter som lukter DØDSGODT! Herregud som jeg gleder meg til å tenne på disse. Lavender skrubben gjør huden silkemyk, og det samme gjør leppomadene for leppene. Gode produkter som også er godt for miljøet. Kan det bli bedre?

Mango and Mint: HER / Rasberry and Vanilla: HER / Lavender skrubb: HER / Strawberry lys: HER / Spiced Apple lys: HER / Duftpinner: HER

ANNI15 gir dere også 15% rabatt på alt hos makestyle en uke fra i dag!

Såå appropo festivaler! Er det mange som skal på Findings neste helg? Det skal jeg! Håper såklart å se så mange av dere som overhode mulig. Alledagers passene er utsolgt, men noen dagspass er igjen. Så jeg smeller opp en liten aftermovie fra ifjor, på bursdagen min faktisk! Jeg var der og det var kjempe gøy! Selvom jeg måtte dra hjem klokka 20.00 pga av litt mye alkohol, haha.. Hva kan jeg si, jeg hadde blitt 18 år...

Nå skal jeg ture til Oslo for å feire bursdagen til Karianne! Vi snakkes!

-A9

 • Skrevet: 22.05.2015
 • Klokken: 15:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 17

Hørte dere meg på NRJ?

 • 21.05.2015 - 10:56

Gooodmorgen! Sola skinner, jeg begynner sakte å bli frisk og jeg er hjemme. Det føles så innmari godt. Fikk et stort sjokk da jeg tralta inn til rommet mitt når jeg kom hjem.. Hva ikke mamma og pappa finner på å gjøre... De lager nemlig HYBEL av alle mulige ting. Vegger er revet, gulvet er tatt opp og møbler er bokstavelig talt i kaos. Det første mamma sa var "Jeg vet du ikke liker forandringer". Nei, jeg gjør ikke det. Det føltes litt ut som om mange minner fløt ut av kroppen min. Varme kakao kvelder i sengen om vinteren, late sommerdager med shortser strødd rundt og simple høstkvelder sittende på gulvet. Likevel går det greit. Livet mitt er ikke som før, flyttefoten gjør meg litt rådvill og jeg tror det blir fint. Den Anniken som dro hjemmefra for et år siden, er ikke den Anniken de får tilbake. Så om rommet er gammelt eller nytt spiller ingen rolle. Livet forandrer seg, det er en ting jeg ihvertfall har lært.

Hvor fin er ikke den nye shortsen min fra Runwaydreamz? Har hatt denne en gang før, men da jeg fikk den var den aaaaaalt for liten. Så jeg bestilte den på nytt! Å denne gangen passer den perfekt, takk og lov. Sist bestilte jeg i XS (optimist), men denne gangen i SMALL (realist) haha den passet!!! Den finner dere HER


Haha, jeg må jo spørre.. Hørte dere meg på NRJ i dag? Hese, snørrete og syke meg var nettopp med på morgenshowet i dag. Morsom gjeng? JA! For dere som ikke fikk hørt det, kan dere høre det på nytt --> HER <-- (last ned til Itunes) Grunnen til at jeg var med på dette var atter en gang for å snakke litt om kjærlighetssorg, nrj vet såklart hvem karen er, så de nevner både det ene og det andre. Dødsgøy for meg, kanskje ikke like gøy for eksen. Who cares, det er mennesker som ber meg bable om det enda, ikke jeg. Jeg synes uansett det er viktig at folk ikke skal føle seg alene, det var hele intensjonen fra første gang jeg delte kjærlighetssorgen her på bloggen. Jeg bare trengte at noen forstod, og ble forstått. 

-A9

 • Skrevet: 21.05.2015
 • Klokken: 10:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 27

Endelig er ting normalt igjen!

 • 20.05.2015 - 16:02

Ah, det føles sååå godt å være tilbake med vanlig normal blogging at jeg nesten har tårer i øya. Tastaturet går varmt og hendene flyter med, im back. Det er mye spennende som skjer om dagen og jeg gleder meg til å fortelle dere masse etter at jeg har blitt kvitt valpefettet fra russetiden. Åjadda, tro meg jeg har gått opp mye. Har fått meg en liten ølmage! Haha, æsj. Jeg vil faktisk ut å løpe, få fart på kroppen og spise noe grønt. Så skitten trodde jeg aldri at jeg kunne føle meg. For når jeg sier at jeg vil ta avkall på potetgull en stund, da er det virkelig ille. Eller, kanskje litt potetgull. Ellers er jeg enda veldig syk og kroppen har lyst til å ta livet av meg. 

Forrige helg fikk jeg tatt litt bilder sammen med Joakim Kleven, flinke flinke gutten min! Haha, veldig mange av dere har nok hørt om han etter Sweatshop, det var han som klippet sammen hele greia! Var utrolig koselig å se han igjen. Antrekket er nemlig fra en Fransk butikk og jeg ville ha noen ordentlig fine bilder. Hele antrekket fra topp til tå er ifra The Kooples, untatt smykkene som er ifra Gina Tricot!

Nå er jeg hjemme igjen i Drammen og skal bli her til søndag! Super deilig å lande litt igjen, ikke minst se mamma og pappa! 
Jakke: HER / Bukse: HER / Sko: HER / Belte: HER / Bluse: HER

-A9

 • Skrevet: 20.05.2015
 • Klokken: 16:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 19

De siste bildene av russetiden

 • 19.05.2015 - 08:34

Russetiden er over og egentlig er jeg dødsglad. Jeg er så drit lei av alkohol, fyll, fest og for lite søvn. FOR LITE SØVN. Fyttikatta jeg har fått så lite søvn, haha. Om det var verdt det? Ja. Jeg kommer til å savne det hele, bare ikke akkurat nå. Nå hadde jeg ikke orket en dag til. Prøvde å dra den så langt jeg kunne på 17. Mai, men når vi skulle ut på byen var jeg nødt til å komme meg hjem. Det er virkelig lenge siden jeg har vært så sliten. Det er uansett godt å få bloggen min tilbake.. Ikke at noen andre har lånt den, men dette er virkelig babyen min. Herregud så sur, grinete og humørsyk jeg kan bli av å ikke skrive. Det er helt latterlig i grunn.

Jeg var faktisk nødt til å dynke ansiktet mitt i glitter på 17. Mai. Jeg var så rød i skinnene av feber, nesen var knallrød og leppene var hovne. Jeg gikk rundt med en hel dorull i lomma og snøt meg ca hvert 5 minutt. DEILIG HÆ? Ellers var det superrart å feire 17.Mai et annet sted enn Drammen. Det er første gang jeg har feiret uten mamman og pappaen min.. Det er så innmari rart hvordan livet endrer seg så brått. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være i Sandnes på denne dagen.

Så var det meg og Kari på tur den siste Tryvanns helgen! Jeg dro til Drammen for å få rullet og festet de siste dagene. Jeg har ikke lenger tellinga på hvor mange dager jeg har vært ute på rad. Kjørte 7 timer i bil da vi endelig var fremme i Sandnes og skulle rett på fylla igjen. Tjohei, jeg skjønner ikke at jeg har klart å trampe meg igjennom. Har blitt kjent med en haug med mennesker på kort tid, hatt mer latter enn på lenge og opplevd helt sinnsykt mye gøy. Jeg har fått minner for livet og jeg ville gjort det om igjen, 100 ganger til. TUSEN TUSEN TAKK for en helt vill russetid. WE MADE IT!

-A9

 • Skrevet: 19.05.2015
 • Klokken: 08:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

Ser dere noe annerledes?

 • 13.05.2015 - 19:32

Smil, smil og smil. To gode venner på tur. Jeg aner ikke hvor heldig jeg er innimellom. Den bronse klatten ved sidna meg på disse bildene betyr utrolig mye for meg. Selvom jeg noen ganger eller egentlig veldig ofte har lyst å smelle knyttneven min i ansiktet hennes så lar jeg være. Haha, takk gud for det. Men det er sånn å være gode venner, men blir knyttet fordi man lærer hverandre sine sårbare sider. Sinne, frykt, sorg og glede. Martine var nemlig den første jeg ble kjent med i Stavanger, og vi har ikke vært fra hverandre siden. Hun er et av de varmeste menneskene jeg kjenner og hun trenger egentlig en stor takk for at hun overlever med meg som vennine. Mange av dere som følger meg på snap nevner det ofte.. "Hvem er hun venninen din, hun er jo dødsmorsom". Haha, å det er hun også. Martine er latterlig morsom og sammen er vi som knoll og tott på tur. Uten henne på skolen er det ikke engang noe point i å komme, hun er den som får meg igjennom lange skoledager. 

Ellers må jeg beklage dere for så innmari dårlig blogging i det siste, mye mobilbilder og mye russ. Men det er nesten sånn det bare må bli frem til dette kaoset er over. Det er veldig mye spennede som skjer fremover som jeg gleder meg til å vise dere. I morgen tenkte jeg også å sette meg ned for å lage sminkevideo til dere! (Endelig)

Genseren min er forresten fra Kenzo! Veldig mange som har spurt om dette.. Jeg kjøpte den for et drøyt år siden ca og jeg tror ikke de har den i butikker lenger.. Men kanskje på Ebay eller lignende, der dukker det alltids opp noe!

-A9

 • Skrevet: 13.05.2015
 • Klokken: 19:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 20

Sånn var landstreffet i Stavanger!

 • 12.05.2015 - 09:27

Det har vært en helt fantastisk helg. Til tross for at jeg er drittsjuk, sengeliggende og hostende, har det vært bra. For selvom jeg var på Gullruten på lørdagen, var jeg på landstreffet på fredagen. Thank god for at jeg fikk med meg ihvertfall en dag! På torsdagen kom sjeiken gutta på besøk og vi dro på byen. Noen av gutta fikk være med å kjøre vanen til byen, noe jeg ikke tror du har gjort før, haha. Velkommen til Stava!
Veldig flotte gutter by the way.

Så på fredagen var det bare å snyte seg ut av huset, få på seg russebuksa og komme seg til landstreffet.

Om det var bedre enn Tryvann? EH JA. Her var det ikke en parkeringsplass med russ, heller ikke vaffel med kebab haha. Landstreffet Stavanger var virkelig gjennomført til den minste detalj. Konsertene var amazing, stemningen var på topp og pizzabakeren smakte digg. 

Så må jeg fortelle noe morsomt... Dere ser båndene vi har på oss? Altså bånd som de fleste busser har, eller alle. Vi hadde det også vi jentene, men det spiller ingen rolle, for meg er det ingenting nytt. Men av en eller annen grunn gikk folk på landstreffet helt amok for disse båndene. Haha, jeg har aldri sett på maaaaakan. Det var faktisk jenter som ville gjøre både det ene og det andre bare for å få et bånd. Enda morsommere er det med alle som nå i ettertid legger ut bilder av seg selv i hytt og pine med bånd de ikke engang aner hvor kommer fra.
FOLKENS, det er en tøybit. 

I dag er også dagen da har jeg klart å holde meg snusfri i 4 HELE UKER. Hvor insane er ikke det? Fra den dagen jeg bestemte meg for å slutte, så sluttet jeg. Jeg skal ikke si at jeg ikke har sug enda, eller at det ikke har vært vanskelig å holde ut i russetiden. Men det har faktisk blitt en greie i hodet mitt at jeg ikke vil la noen "vinne". Så teit er jeg også. Jeg nekter å ta en snus, uansett hvor mye jeg har lyst på en, kun fordi jeg ikke vil at den andre personen skal få tilfredstillelsen over at de klarte å få meg på kjøret igjen. 

-A9

 • Skrevet: 12.05.2015
 • Klokken: 09:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 42

VI VANT GULLRUTEN FOR FAEN !!!

 • 10.05.2015 - 23:27

En sliten blond jente sto lørdag kveld på en scene hun aldri trodde hun skulle stå på. Sannheten var at hun egentlig var småbitter fordi hun ikke var i Stavanger på et russetreff hun hadde gledet seg til som høydepunktet etter 13 års skolegang. Hun tenkte hva så med Gullruten, vi vinner ikke uansett. Men faen om vi gjorde. Vi vant. Vi vant Gullruten. En lang lang reise for å få en pris for noe som endret livet ditt. Haha, tenk dere det. Å få en PRIS for noe som ENDRET hele livet ditt. Så som en sliten jente sto jeg på en scene jeg ikke ante jeg skulle stå på, med hes russestemme og tårer i øynene. Alt hun klarte å si var "Jeg har ikke stemme, og jeg har heller ikke ord, TUSEN takk" For jeg har enda ikke ord. Jeg kan egentlig ikke forstå at dette engang skjedde. Med engang vi kom av scenen og ut til pressen rant tårene. De rant så godt at halve crewet måtte spørre om det gikk fint med meg. Jeg sa ja. Dette var gledestårer av det høyeste slag. Ren glede rant fra ansiktet mitt og jeg klarte ikke stoppe. Så der sto jeg med kameraet foran meg, med et tårevått ansikt, en rennende ekkel nese, hostende hals med slim og en Gullrute i hånden. Dette var det mitt største øyeblikk.

Bilde øverst til høyre ser dere det gråtende ansiktet mitt. Haha, gud som jeg tuta og bærta. 

Den flotte flotte kjolen min er ifra Geddon i Sandnes og er en kjole man kan knyte og surre på 100 forskjellige måter. Hele kjolen består omtrent bare av to lange lange filler. Splitten på kjolen har jeg klipt selv! Den søte fluffy clutchen min er ifra Fretex! Det ble altså ikke noe antrekk fra Nelly når jeg kom over denne kjolen.. Alle flashtatoosene mine finner dere forresten i denne butikken HER!

Hår og sminke ble såklart stylet av Modern Design som fløy fra Stavanger for å bli med meg på den store dagen. Er super takknemlig for all hjelp og støtte de har gitt meg. Uten de hadde jeg ikke sett ut som jeg gjorde for å si det sånn. Benjamin fikset både varm te og en bahgelig opplevelse så syk som jeg var. Han fikk meg til å se bedre ut enn jeg hadde trodd at jeg kunne. Hvor fint ble ikke håret? Kreativ som han var plasserte han også hårbåndet mitt inn i fletten. Aner ikke hvor mange som ville ha bilde av håret utover kvelden! Super gøy!

Så har flinke Dag satt sammen en bakom film som Pål filmet! Haha, om jeg gråt når jeg så den. Dette er så STOORT!

Tusen tusen takk til alle sammen som har delt, spredd og hjulpet til for å få Sweatshop opp og frem. Dere er verden beste lesere og jeg elsker dere av hele mitt hjerte. Vi klarte det. TUSEN TAKK!

-A9

 • Skrevet: 10.05.2015
 • Klokken: 23:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 66

Tips til 17.Mai sminke!

 • 10.05.2015 - 16:42

Nå nærmer 17.Mai seg med storm, og jeg tenkte å tipse dere om litt 17.Mai sminke! Det er aldri lett å vite hvordan man skal kle seg, eller sminke seg. Heldigvis for meg har jeg russebuksen i år og tenker ikke så mye mer over det hele enn det! Sminken min kommer nok heller ikke til å se ut, men det vil den for dere! Derfor har jeg sammen med Coverbrands plukket ut litt favoritter. Noe har jeg vist dere før, og noe er nytt. Uansett er det en naturlig og fin look som vil se veldig fin ut i penstasten! 

Lepper er en stor del av ansiktet. Er ikke leppene mine på plass så fungerer heller ingenting. TheBalm sin søte duse rosa farge har jeg vist dere en gang før, og jeg liker den utrolig godt! Rett og slett sommerlig og lett.  Den røde er ifra studio makeup! Det er mange som har spurt om hvilken rød leppestift jeg pleier å bruke, so here you have it!
TheBalm finner dere: HERStudio Makeup finner dere: HER

Til denne looken har jeg også brukt foundationen LUXE fra glo minerals som faktisk overrasket! Den er lett, dekker godt og er drøy i bruk (finnes HER). Solpudderet jeg har brukt er ifra Barry M (finnes HER). Eyelineren er også fra BarryM og denne har jeg vist dere før, veldig enkel å påføre! (Finnes HER) Så har jeg brukt "well rested" fra bare minerals, som jeg også har vist dere før! (Finnes HER) Og tilslutt higlighteren til TheBalm som er verdens beste produkt. (Finnes HER) Har hatt denne siden jeg gikk i 10.klasse! Haha, LOVE IT.

Så til paletten av de alle! "Love in Paris - Madeleines & Macaroons" fra NYX. En dus, enkel og fin palett med matte og glitrende skygger. Mye hudtoner og jordfarger, noe jeg er nødt til å ha i sminkepungen. Skyggene sitter godt og er enda finere på! Denne finner dere: HER

Sååå kommer det såklart et stort innlegg om Gullruten i kveld... Må samle hodet litt!!

Har forresten rabattkode til dere! ANNIKEN17 gir 20% rabatt på all sminke frem til 13. Mai 

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 10.05.2015
 • Klokken: 16:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 35

VINN FINDINGS BILETTER!

 • 06.05.2015 - 14:09

Har du hatt kjærlighetssorg? Jeg er med som amassadør i Coca-Cola sin #choosehappiness-kampanje. De har gjort en undersøkelse som viser at unge i Norge har et bevisst forhold til egen lykke, men noe av det vanskeligste er å komme seg over kjærlighetssorgen. Jeg har tenkt litt på nettopp det, fordi det sannsynligvis er mange der ut som føler på, eller har følt på, hvordan det er å ha kjærlighetssorg. Alle løser kjærlighetssorg på sin egen måte, og som mange vet var det en tung periode for meg! Jeg har tenkt på å gi bort en anledning til å få nye minner, istedenfor å tenke på de gamle! 

Å kvitte seg med det gamle er noe som funker for meg. Det kan være fint å få ut ting fra tidligere fohold. Jeg vil derfor gi bort bamsen dere ser under på Instagram under hashtaggen #choosehappiness så jeg kan gi slipp på det gamle og se fremover! 

Jeg har fått muligheten til å spre litt glede, så ta bilde av noe som gjøre DEG lykkelig og tag #choosehappiness. Jeg trekker ut en heldig vinner som får TO biletter til FINDINGS-festivalen 29-30 Mai dit jeg skal selv! Husk også å like/dele innlegget på facebook!


Til leserne mine i Oslo: Tag også #Oslo så kommer kanskje Coca-Cola bilen på døra og leverer valgfri drikke!
♥ ♥  

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 06.05.2015
 • Klokken: 14:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 25

IKKE KJØP BILETTER TIL TRYVANN!

 • 04.05.2015 - 17:57

Okei, jeg er endelig hjemme og drit syk. Så syk at jeg sovner hver time, da er jeg så utslitt at kroppen ikke tåler mer. Tryvann.... Hva fader skal jeg si annet om Tryvann enn at det var veldig veldig veldig skuffende. Tryvann er der kun for å tjene mest mulig penger, thats it. 2 karuseller, null artister og noen få bussrigg. Egentlig føltes det, og så ut som en parkeringsplass der noen busser hadde samlet seg. Haha, er det virkelig mulig. Tryvann skal liksom være det største, mest syke og ville i russetiden. Det var det virkelig ikke. På Tryvann tilbyr de til og med vaffel med kabab til 100 kroner. Det var iallefall sånn det smakte. Ellers kan de tilby en bakt potet på størrelse med en halspastill til 100 kroner! Det eneste rimelige på Tryvann var en garderobe til 20 kroner. Tryvann var ikke annet enn en stor skuffelse, og jeg hadde vært flau om jeg hadde stelt det hele i stand. Du går oppover i 30 minutter, full og varm for å så komme til noe du ikke forventet i det hele tatt. Ikke missforstå, jeg hadde det super gøy i og med at jeg hadde med meg to morsomme venniner og en veldig full annijor. Vi hadde det gøy uansett, men skuffende var det. På fredagen valgte vi heller å rulle rundt i Oslo, noe som var 1111111000000 ganger bedre enn Tryvann, hvor flaut er ikke det? Ruller du rundt med busser stopper du nemlig også på parkeringsplasser, og har fader meg det mer morro der.

Så kjære 97? Ikke gidd å bruk penger på Tryvann neste år med mindre de skjerper seg som få. Tryvann skal på en måte være det du virkelig har gledet deg mest til, sånn var det for meg iallefall. Nå angrer jeg på at jeg brukte 1900 kroner på en bilett jeg kunne vært uten. Jeg vet, tror og håper at Landstreffet Stavanger blir mye bedre. Der har de faktisk brukt penger på artister, åpner pizzabakeren på treffet og har et helt tivoli på størrelse med tusenfryd! Så folkens, jeg kan til og med si det nå. BRUK heller penger på Stavanger treffet, og alt annet. Bare ikke Tryvann.


Men om helgen var vellykket? Oh yes sir. Dere som følger meg på snapchat har sikkert omtrent fått med dere hele helgen min. Store deler iallefall. Haha, herregud så morro jeg har hatt det. Uansett hvor syk jeg er nå var det helt verdt det også. Kroppen er gul og blå, hodet dunker og Anniken har virkelig ikke stemme. Det må vel være et tegn på at jeg hadde det helt insane morro. Helgen ble et minne for livet.

-A9

 • Skrevet: 04.05.2015
 • Klokken: 17:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 82

Hjem for helgen!

 • 30.04.2015 - 13:44

Nå kaster jeg alt rundt meg for å rekke flyet til Oslo! Jeg, Stine og Kaja drar til Oslo for helgen for å være med på Tryvann! Haha, vi har faktisk ikke gira hverandre sånn opp og kom på her om dagen at "shit, det er nå til helgen". Jeg tror egentlig det er bra, for har du ikke forventninger blir det alltid bra. Skal også bli godt å se igjen gamle venner. Har et par venniner jeg ikke har sett siden jeg flyttet, og det begynner å bli en stund siden.. Det skal bli godt å komme hjem en tur, føles ut som en evigheeet!

Beklager for så dårlig oppdateringer i det siste, er fader ikke lett med russetiden i ryggen.. Uansett super glad for alle som følger med, og for dere som ikke er russ i år?? Dere kan glede dere!!! Er suuuper gøy!! 


Hårbåndet mitt er forresten fra Primark for dere som lurte på det sist! Nå må jeg løpe!

-A9

 • Skrevet: 30.04.2015
 • Klokken: 13:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 39

Håret mitt er borte!!

 • 29.04.2015 - 08:56

Det føltes virkelig sånn ut når jeg tok ut extensionet etter 4 måneder. Jeg har ikke tenkt tanken engang på at jeg har kort hår. Tror at jeg kommer til å like det hver eneste gang, men det gjør jeg da altså ikke. Haha, like panikk denne gangen som sist. Det er veeeldig mange som fortsatt spør mye om håret mitt, og jeg føler jeg har svart på alt, men skal prøve igjen! Først og fremst bruker jeg extensions fra Great Lenghts! Tror dette er det mest eksklusive man får tak i Norge og frisørene er nødt til å ha et eget serfikat for å kunne sette på dette! Så det er ikke noe tull, haha. Dette er tredje gang jeg setter på hår og startet rundt september ifjor.. Det varer med andre ord veldig lenge! Jeg er fortsatt superfornøyd og bytter ikke dette ut med det første. Festene er laget av keratin og blir festet på en kaldbasert måte. Det blir altså ikke brent fast i håret mitt. Kun smeltet kaldt, haha høres rart ut, men sant! Håret mitt er også farget i en kaldbasert farge og jeg tror egentlig ikke den har noe ordentlig navn.. Jeg og frisøren min kaller den askeblondt! Modern Design er de som er så snille å fikser håret mitt. De finner dere HER

Ahh, denne salaten fra jordbærpikene var like god som den ser ut som! Blir sulten av å se på mitt eget bilde.... Haha, satt på rompa rundt 9 timer (ja så lang tid tar det med meg og benjamin) så da er det både dans, mat og skravling inn i bilde. Og en god del med kaffe.

Så er det veldig mange som lurer på om håret mitt har blitt slitt etter extensionet.... Her ser dere at det har det IKKE blitt. Det har vokst masse! I det man drar ut det gamle håret så kommer ditt eget hår frem. Det ligger rett og slett inni og blir ikke kuttet eller knekt av! Keratinen løsner man med en enkel veske som gjør at håret bare sklir ut. Enkelt og greit!

Jeg har også satt på en del fjær denne gangen også, så gleder meg til å vise dere resultatet! 
Denne gangen har jeg spart litt på etterveksten min også, jeg lysnet den, men beholdt den! Jeg liker egentlig min naturlige farge også, men pga av at lengdene mine er så kalde ble etterveksten ganske sterk. Jeg er uansett superfornøyd og anbefaler alle dette her. Skal man først sette på extensions bør det gjøres ordentlig.

-A9

 • Skrevet: 29.04.2015
 • Klokken: 08:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 46

Chanel espadrilles

 • 27.04.2015 - 19:49

Hvor søte er ikke disse? Har ønsket med Chanel espadrilles en god stund, og bestemte meg for å skaffe meg et par! Disse blir så søte til sommeren! I dag var vi ferdig med matten og jeg håper for guds skyld at jeg klarte å bestå. Jeg skrev faktisk på siste side "Værsåsnill å ikke stryk meg, jeg har gjort mitt beste" haha så patetisk går det ann å bli! Jeg er fortsatt superstressa, men prøver å holde nervene nede til jeg faktisk får den tilbake. 13 år på en dag, its now or never, sånn følte jeg det til punkt og prikke. Ellers var jeg innom modern design i dag for å få fikset på håret. Nå sitter jeg faktisk med det korte korte håret mitt, blææ. Haha, skal sette på nytt imorgen så viser dere da!

Nå skal jeg prøve å få gjort litt jeg ikke har fått gjort pga av prøver og stress. I morgen er det norsk.. Prøver å holde alt på styr og samtidig overleve dette kaoset! Tenkte kanskje å stappe kroppen min inn i et solarium i kveld, har ikke tatt sol på år og dag.
Sko: Chanel / Armbebånd: Cartier og Hermes / Veske: Malene Birger

Lik om du også ønsker deg disse skoene!

-A9

 • Skrevet: 27.04.2015
 • Klokken: 19:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 43

I dag våknet jeg av tårer

 • 26.04.2015 - 18:47

Ouff, i dag våknet jeg tidlig på morningen hulkende. Jeg gråt så høyt at jeg visste ikke om jeg vekte Mina på nabo rommet eller ikke. Tårene rant nedover ansiktet og jeg måtte tenke på hva jeg hadde drømt. Jeg har mange ganger innbilt meg at jeg har grått når jeg har våknet, men ikke på denne måten. Tårene var fysisk i ansiktet mitt, og de bare fortsatte å renne. Så kom jeg på det, matten.. Jeg drømte at jeg strøk på matten. Går det ann å grue seg så fært? Jeg blir sint og stressa på samme tid. Det dumme dumme papiret skal bestemme om jeg må betale tilbake et helt stipend eller ikke. I morgen kan jeg enten sitte igjen med lån, eller ikke bekymre meg for et fnugg. Så i desperasjon fant jeg ut at jeg var nødt til å klarne hodet litt før jeg satte meg ned med altfor mange timer med matte. Jeg vekte Mina og spurte om vi kunne dra å ri. 

Det som var så uuutrolig koselig er at Dolly Dimples har en kampanje nå som gjør at alle som kommer ridende på hest? FÅR EN GRATIS PIZZA! Haha, når stalleieren sa dette snudde jeg meg brått og tenkte "sa noen virkelig gratis pizza?" Haha, morsomste jeg har vært borti på lenge og en veldig veldig perfekt avslutning på en altfor fin uke. Jeg har det så bra! Vi satte oss på gresset ute etter vi hadde fått pizzaen og spiste oss så mette at jeg omtrent ikke kom meg opp på hesten igjen.....

Hadde også med meg Stinemor på tur! Deilig å få av seg russebuksa også, tror vi kunne være enige om den! Nå er det tid for meg å sette meg ned å pugge resten av kvelden, og natten. Klumpen i magen er tilbake og jeg tror jeg har bedt til en gud jeg ikke engang tror på ca 100 ganger i dag. Om jeg klarer dette skal jeg sette meg ned på knærne og kysse tærne til mattelæreren min (no kidding). Redd for at jeg skal knekke sammen på pulten i morgen om jeg ser at dette faktisk ikke går i det hele tatt. Typisk meg og legge armen flat og dra alt ned på gulvet med et smell, et par tårer og et "faen". 

-A9

 • Skrevet: 26.04.2015
 • Klokken: 18:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 30

Sånn er det å være russ!

 • 25.04.2015 - 15:11

Haha, ååh dere er nesten overleve med en god del russebilder denne måneden og neste! I dag er det lørdag og kanskje den mest normale dagen å dra ut på, haha vet ikke om jeg eller jentene klarer en dråpe alkohol til. Etter 3 dager er iallefall jeg helt kjørt. Det verste er at jeg tror vi alle er dødsgira på enda en dag til. Haha, vi har hatt det sååå innmari gøy de siste dagene og vil bare ha mer og mer. Redd for å gå glipp av noe antar jeg. Jeg tror Stavanger russen kan føle seg heldig. For det å ha så mange 18 års steder er helt kurrant! De kan ikke måle seg med utestedene i Oslo, det føles mer som et utested i kos der det er så stappa og så mye liv at det ikke er vits å prøve å gå ut igjen. Du er nødt til å feste med enten du vil eller ikke. Jeg husker jeg gruet meg veldig til å feire russetiden mitt et annet sted, med andre tradisjoner og andre mennesker. Nå kunne jeg ikke tenkt meg noe annet i hele verden. Jeg har vært med på russetiden til mange andre kull før meg, men dette her er definetivt noe helt helt annet.

Jeg satte å tenkte på dette i går, hvor sosiale russen egentlig er. Jeg har alltid lurt på hvorfor ikke tradisjonen dør ut, men nå forstår jeg at den aldri kommer til det. Jeg tror aldri noengang ungdommer har samlet seg mer rundt om kring. Enten det er grilling, vors eller på et utested i sommersolen. Det er helt fantastisk. Å alt bare fordi vi har på oss en rød eller blå bukse? Er ikke dette ting vi kunne gjort selvom vi ikke var russ? Det er rart det der. Men plutselig blir ikke ungdommen så opphengt i tv, sosiale medier eller facebook. Vi vil ha det gøy, og nyte det. Hadde jeg snappet torsdagen tror jeg dere hadde ligget sjalue i sengene deres alle sammen. Herreeegud, haha torsdag er definetivt den beste dagen å dra ut. Har ikke vært borti makan til liv. Hahaha.

Så har vi knoll og tott på tur. Aka, Martine og Anniken. Fader som jeg ser ut på disse bildene. Ikke kan jeg tro at jeg tok det skitne dosete rundt halsen heller. Sorry mamma, sorry pappa, jeg hadde en stor trang for å være litt morsom. Lover at jeg ikke tok på det!!! Ellers ble Martine tatt av russen på Onsdagen... Haha, vi som var slemme nok til å dra til en skole som hadde teltur, eller hva nå det var. Vi tok med oss egg, mel, sirup.. You name it. Løp inn i skogen og kastet.. De kom såklart tilbake i full fart! Tror aldri jeg har sett noen så sinte før, spesielt en høy kar med caps.. Han var så rød i ansiktet av sinne at bare det fikk deg til å løpe fort. Martine ble uansett tatt av rundt 10 gutter som egga hun ned. Haha, merket etter et par sekunder i bilen at vi manglet en.. Shit, Martine. Da var det ut igjen! Barnslig, men latterlig gøy.

-A9

 • Skrevet: 25.04.2015
 • Klokken: 15:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

Bikiniene fra Victoria´s Secret!

 • 24.04.2015 - 17:55

Tenkte å vise dere bikiniene jeg bestilte fra VS for en stund tilbake.. Tar ganske lang tid når man først kjøper noe over nett derifra.. Men jeg er superfornøyd! Var helt bomebesikker på at det ikke skulle passe, men hadde visst en god dose flaks med meg! Har bestilt fra VS engang før, men det begynner å bli et par år siden... I år har jeg fått helt dilla på hvitt, og synes det er superpent når man er brun! Den nederste bikinien må dere bare se på nett, sånn at dere får sett den på kroppen til noen. Den er heeeeelt amazing! Ser ikke så veldig fin ut på bilde her, haha. Uansett, jeg liker det plain. Det er også sikkert mange av dere som lurer på frakt, toll osv.. Det jeg kan si er at jeg betalte ca 150-200 kroner ved sidna i toll! Var ikke store greiene så det var helt ok! Ellers har jeg underdelene i XS og overdelene i S! Jeg har ihvertfall merket at alle bikinier som går over "halsen" er veldig normale i størrelse. Mens de som det ikke er stropper på er ganske små.. Så ta en størrelse opp om dere velger en slik!

Nå kan sommeren bare komme! Gleder meg sånn til å få på bikinien, bade, spise is og sole meg. Klarer nesten ikke vente.
Den øverste finner dere: HER og den nederste finner dere: HER 

-A9

 • Skrevet: 24.04.2015
 • Klokken: 17:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 11

Den riktige veien i livet

 • 23.04.2015 - 18:45

Jeg begynner å bli frisk. Tror jeg har proppet meg selv med solhatt og c-vitamin i 4 dager nå, hver morgen og hver kveld. Æsj. Likevel har jeg klart å kommet meg igjennom prøvene denne uken. På mandag er det matte, og klarer jeg den så vet jeg at jeg klarer å fullføre 13 års skolegang uten å stryke. Jeg skal klare det. Haha, dere må være drit lei av å lese meg si "Jeg skal klare det". Den setningen har gått mye i det siste. Så var det utrolig rart å høre meg selv på radioen i stad, haha å høre sin egen stemme er bare sprøtt. At man faktisk kunne dø av hjertesorg kom ikke som noe sjokk, tvert i mot. Å beskrivelsen med at man føler man får hjerteinfarkt? Haha, you said it girl. Solen skinner, ølen er kald på beverly, russen er fantastisk og venninene mine har aldri vært mer close. Jeg har det så latterlig bra om dagen at jeg ikke forstår hvorfor jeg i det hele tatt vil flytte hjem til Drammen. Jeg må huske at det var en grunn til at jeg dro. Jeg sa det til jentene, det er jo dette vi kaller livet. For i går var jeg lykkelig. I 3 minutter hadde jeg full lykkerus med meg selv. Det var helt fantastisk. Haha, åh dere aner virkelig ikke!!! 

Denne flotte kjolen er det søte Kenza som har sendt meg i posten! Den kan dere finne: HER

Her ser dere også litt bedre hvordan tatoveringene til flash tattoos ser ut! Dødskult! Disse finner dere HER

Såå, i dag er det torsdag og 2 for 1 på byen. Om jentene i TLFH skal ut? Oh yes... Skulle hentet de for lenge siden. Så nå må jeg løpe!
Ha en super fin kveld alle sammen! 

-A9

 • Skrevet: 23.04.2015
 • Klokken: 18:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 35

TA PÅ RADIOEN I KVELD!

 • 23.04.2015 - 11:59

 

Kjærlighetssorg. Mitt dype store tema som ofte har gått igjen i media. Jeg har lurt på det ofte, hvorfor det var akkurat det innlegget som virkelig tok av. Jeg tror mange kjente seg igjen, på en annen måte enn før. Jeg kan skrive om følelser, det er vel det jeg virkelig kan. Så når jeg skrev om den verste følelsen jeg noengang hadde vært borti, ja da var det rått og ekte. Så denne gangen var det P3 som lurte på om jeg kunne ta turen innom for å prate om kjærlighetssorgen min, og ikke minst hvordan i huleste heite jeg kom meg ut av det hele. Haha, jeg hadde med meg Martine inn i studioet når jeg tok interjuvet.. I det jeg så opp etter at jeg innså at jeg selv hadde stirret godt ned i bordkanten de siste 4 minuttene så jeg Martine med tårer nedover ansiktet sitt. Jeg ble litt satt ut, men også enormt takknmelig. Hvis mine ord virkelig kan få frem så dype følelser hos mennesker, så har jeg gjort noe riktig.

 

 

Så alle sammen! Skru på P3 klokken 18.00 i kveld og hør meg skravle og bable om kjærlighetssorg! 

-A9

 • Skrevet: 23.04.2015
 • Klokken: 11:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 37

Bruk flash tattoos kreativt!

 • 22.04.2015 - 13:07

Okei, tærne mine er ikke det peneste å se på. Så beklager den, haha. Ouff, tørr humor for en ellers syk frøken. Jeg har så vondt i mandlene og leddene at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Russetid, blogg, eksamner og meg som syk er ikke så lett som jeg innbilte meg. Så hva gjør man når man er syk? Haha, jo man må pleie seg selv litt. Ikke minst prøve å finne på noe. Derfor tenkte jeg at flash tattoos må jo se dødskult på bena? Ikke bare på stranda, men også med høye heler eller sandaler! 

Disse pakkene er ifra Makestyle.no og kommer i tre forskjellige pakker! Hawaii, Miami og Tahiti. Fatimas hånd og pilen på venstre fot er fra pakken Hawaii! Mens alle remsene oppover leggen er fra pakken Miami! Så tilslutt er hele høyre fot fra pakken Tahiti, også stjernene til venstre!

Nå skal jeg grave meg ned i sengen igjen for å jobbe med prøve eksamen i media som skal være ferdig til imorgen. Kanskje klarer jeg å hive meg ut av senga for å få tatt noen outfit bilder til senere. Har en goood del nytt å vise dere om dagen!

Alle de forskjellige pakkene til flash tattoos finner dere: HER 

//Annonse

 • Skrevet: 22.04.2015
 • Klokken: 13:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

Dette var noe nytt!

 • 21.04.2015 - 14:31

Hei søtinger! I det siste har jeg prøvd ut en ny foundation, nemlig Dream Wonder Nude! Dere har helt sikkert sett den en del på reklame allerede. Det nye med denne er at den har "ultra light texture" som vil si at den er utrolig tyntflytende, omtrent som vann! Den dekker godt og har fått en ny dråpeformet applikator som gjør det hele veldig enkelt!

Jeg skal ikke lyve, for jeg har ikke testet ut så mye kjede butikk sminke siden jeg var veldig mye yngre enn jeg er i dag. Men denne overrasket meg veldig! Det virker som om dette kanskje kan være redningen min i sommerheten. Nettopp fordi den er så innmari tyntflytende samtidig som den dekker utrolig godt. Jeg har som tidligere sagt at jeg ikke aaaner hva jeg skal gjøre om sommeren når det gjelder huden min. Jeg har så utrolig mye pigment flekker og alle andre mulige flekker for den saks skyld, haha!

Sånn ser applikatoren ut! Den er veldig glatt og er lett å påføre på huden! Jeg har funnet ut at farge "22 Natural Beige" er den som passer best!


Her ser dere den på huden! Igjen med en liten trutmunn, haha jeg må virkelig slutte med det tullet der.
Skal prøve å få laget en sminke video til dere veldig snart!

//Annonse

-A9 

 • Skrevet: 21.04.2015
 • Klokken: 14:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 21

Dette kan ikke skje nå!

 • 20.04.2015 - 20:25

Hodet dunker, leddene skriker etter hjelp og trøtthetsskalaen min er på 110. Er det virkelig overhode mulig å ha så dårlig flaks? Haha, denne uken, denne perioden for den saks skyld er så utrolig viktig. Som mange andre har vi haugevis av prøver denne uken og jeg klarer å bli ordentlig syk. Eller.. Jeg brygger på noe innmari stort ihvertfall. Konstentrasjonen min er også så fjern om dagen at jeg vurderer å komme meg til en lege, jeg klarer rett og slett ikke å prate innimellom. Haha, greit jeg mumler mye, men i det siste har jeg slitt ordentlig med å få ordene ut av munnen. Akkurat som om jeg glemmer de.. Haha, er det ikke det ene så er det virkelig det andre. 


 Jeg har vel blitt syk av russetiden, haha noe sånt må det iallefall være. Er man med på leken får man tåle steken, jeg vare bare ikke helt forbredt på at det skulle skje akkurat DENNE uken. Blæ. Sitter forresten å ser Interstellar, jesus christ for en veldig veldig wierd film. Got to love it. Skulle gjerne hatt en samtale med regissøren. Fikk frysninger når han nevnte dimensjoner. Tror jeg hørte det ordet første gang som 8 år da onkelen min fortalte meg at han trodde helt og holdent på at vi lever i en flere 10000 talls dimensjoner. At flere mennesker går rundt oss hele tiden, at det er det som er "spøkelser". Vi bare kan føle de forskjellige verdenene innimellom, og det gjør de med oss også. En rar tanke, men hvorfor ikke.

-A9

 • Skrevet: 20.04.2015
 • Klokken: 20:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 35

Hvilket antrekk til Gullruten? (HJELP)

 • 20.04.2015 - 13:38

Det er ikke så veldig lenge til det er Gullruten i Bergen og jeg trenger hjelp av dere.. Virkelig, jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg. Haha, jeg skulle vel egentlig vært plantet godt i russebuksen den dagen sammen med alle på landstreffet i Stavanger. Blæ, litt seigt å gå glipp av det. 

Første antrekk føler jeg er veldig sommerlig. Vet ikke helt om jeg liker brune eller sorte sko, men det er dette antrekket som først poppet opp i hodet mitt. Behagelig, lyst og frisk! Passer perfekt mot sommeren og jeg klarer å se for meg selv til en viss grad i denne kjolen!
Kjole: HER / Sko: HER / Blomsterkrans: HER / Jakke: HER 


Nummer to er litt mer klassisk. Jeg elsker hvordan kjolen er i en metallisk effekt! Enda finere er den på videoen på Nelly! Armbåndet vil jeg ha på overarmen, og jeg byttet ut skoene med noen som var litt mer freshe enn de på bilde. 

Kjole: HER / Armbånd: HER / Sko: HER 

Disse kjolene er alle kjempe fine! Føler nummer 5 er litt Rihanna style som på grammys, haha i en veldig mye mindre sjokkerende tone! 

3: HER / 4: HER / 5: HER 

Trenger hjelp.... Hvilket antrekk synes DU er finest??

//Affeliate 

-A9

 • Skrevet: 20.04.2015
 • Klokken: 13:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 104

Dette gjør oss til slaver

 • 19.04.2015 - 13:58

Livet er en boble. Livet er et mønster. De to setningene.. Hm, jeg begynte å tenke på nettopp det i går. Venninen min fortalte meg at hun rett og slett systematisk tok vare på alt hun ikke hadde tid til å lese om på nettet i faner, for å så gå i gjennom alt når hun fikk tid. Hun kunne ha opptil 10 faner fulle av "min mote" artikler eller fra aviser. 10 tips for å få den og den huden, eller de nyeste sommerklærne. Så fortalte hun meg det jeg ikke har tenkt på før. Hun fortalte at etter hun hadde lest igjennom alt, husket hun ingenting en time senere. Så hvorfor gjorde hun det? Jeg synes det var superspesielt å høre, haha. Veldig faktisk. Hvorfor gjør vi det? Du husker ikke de 10 tipsene for renere hud 10 minutter senere. Men i det man leser disse tingene sent på kvelden, så er det så underholdene at man vet ikke hvor man skal gjøre av seg. Man koser seg så sinnsykt, slapper av og føler at livet rett og slett er herlig. Vi propper i oss masse dritt for ingen nytte. Vi bare liker å bli underholdt, vi bare liker at andre underholder oss og holder hodet vårt opptatt en liten stund. Tidsfordriv, det er så tidsfordriv som det kan få blitt. Haha, dere skulle hørt på oss. Vi satt på en ellers stappfull resturant og begynte å ramse opp det meste. Der satt vi, to unge jenter på en dyr resturant og spiste en burger uten brød. En burger, en saftig digg burger uten brød. Uten brød fordi det helt sikkert skulle være nytt, kult eller spennende. Edgy er kanskje ordet, samme F. Ikke bare det, men vi drakk også cola fra glassflasker, glass, fordi det er penere enn plastikk. Jeg vet ikke om jeg vil le eller gråte av det hele, men når man begynner å tenke på sånne små ting? Så er det hele crazy.

Vi er noen rare skapninger, på toppen av næringskjeden og vi elsker det. Vi elsker å ha kontroll og liker ikke mennesker som ikke gjør noen nytte av seg. Vi hater de menneskene som går på NAV, ligger på sykehus eller tigger penger. Vi liker det ikke. Vi liker ikke menneskene vi synes er dumme, og vi blir også presset til å ikke være det. Vi vil ha mennesker som kan yte. Vi vil ha mennesker som kan gjøre akkurat vårt land til det beste landet i hele verden. Vi elsker å konkurrere. Vi mennesker elsker å være best.


Men hvordan kan vi være best når vi spiser burger uten brød, drikker cola fra glassflasker og bruker 50% av dagene våre på å underholde oss med ting vi glemmer etter 10 minutter? Hvorfor gjør vi dette om og om igjen. I stede for å leve så ser vi heller på mennesker som lever. Vi vil heller se på det hele via en skjerm. Vi gidder ikke dra på teater, danseforestillinger, levende musikk og opra. Nei.. Vi vil ha det ferdig klippet på en skjerm, enkelt og greit. Minst mulig styr, med mindre det er alkohol i bilde. For da kan vi jo sitte å se på andre mennesker underholde oss? Vi elsker det. Vi elsker at andre lager morroa for oss, så vi kan være mest mulig dumme og minst mulig aktivitet. Haha, jeg blir helt surrete i hue av å skrive om dette, men jeg tror det er sant. Vi gjør oss selv dumme fordi noen andre vil det. Jeg tror jeg snakker sant. Jeg tror det.

-A9

 • Skrevet: 19.04.2015
 • Klokken: 13:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 23

Gårsdagens hendelser!

 • 18.04.2015 - 11:59

I går samlet vi oss en stor gjeng i sommerværet! Vi grilla og stappet i oss bittelitt mye alkohol. Haha, russ. Hater og elsker dem. Det var en veldig veldig koselig kveld og jeg smilte godt. Det var en utrolig flott gjeng som var samlet, og jeg elsker at alle er seg selv 110%. Russetiden her nede er ikke like overflødig som i mange andre steder. Her er vi harry, liker å drite oss ut og gir egentlig totalt F i hva andre synes. Å hvor deilig er det ikke å være rundt folk som det? Haha, GO HARRY! 

Er så glad i den blonde baben her at jeg har ikke ord. Flott som få!


Kvelden endte etter vi tok en tur ut på byen! Så i dag.... Skal vi vel ut igjen, haha. Jeg må samle krefter til dette her! I CAN DO IT! Er nødt til å få i meg noe mat her før jeg dåner. Skal bli godt med noe annet enn faaaaastfood. Haha, skjønner at folk begynner å legge på seg i russetiden..

-A9

 • Skrevet: 18.04.2015
 • Klokken: 11:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 13

Det gode liv!

 • 17.04.2015 - 08:14

Friiiiday! Tror det er flere som kjenner på den stemningen nå! Tok også litt bilder i går for å vise dere de nye solbrillene mine! Ææ, kan ikke huske hvor lenge jeg har ønsket meg disse. Husker jeg så de på en blogger for et par år tilbake, og jeg falt pladask. Fikk meg aldri til å kjøpe de, men nå er de mine! Godt å få av seg russebuksa for en stund også, haha drit lei allerede. Jeg har forresten ikke sprukket enda heller. 3 dager helt uten snus, haha hvaaa skjer?! Jeg klarer faktisk å holde meg unna. Selvom jeg har så lyst på at jeg nesten begynner å gråte innimellom klarer jeg ikke engang tanken på hvor mye jeg hadde skuffet meg selv. Jeg er veldig sånn, at når jeg først har bestemt meg faller jeg pladask i kjelleren om jeg prøver å gjøre det motsatte. Skal også sies at ikke ånden min lukter som en gammal røyker lenger heller. Måtte alltid gå rundt med tyggis eller munnspray før.. Don´t need it.. Rart å si det, men det verste er at jeg føler meg litt mindre kul uten den kjære boksen min. Det er helt absurd teit av meg å si, jeg vet det. Men den har vært en del av meg så lenge at jeg nesten ble litt stolt av den tilslutt.. Merkelig følelse.

Sko: Adidas / Bukse: One teaspoon / Undertøy: HER / Solbriller: HER

Haha, lille søte fiaten min er også endelig ute fra verksted. EU godkjent, finally! Bil er F*** så dyrt. Sola skinner og jeg håper den gjør det resten av helgen, er så godt med sool! Jeg er så reisesyk om dagen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Har så innmari lyst til å bestille en tur. Soon free as a bird.

-A9

 • Skrevet: 17.04.2015
 • Klokken: 08:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 29

Jeg slutter..

 • 16.04.2015 - 12:41

Det var dette jeg skulle fortelle dere i går, jeg har nemlig bestemt meg for å slutte med noe som jeg har vært så glad i... Nemlig å snuse. Blææ, er så humørsyk og sint at jeg har lyst å smelle pcen i veggen. Det slo meg ikke før i går at jeg faktisk har snust en lang lang lang stund, flere år faktisk. Jeg som alltid har sagt at jeg klarer å slutte på dagen om jeg har lyst til det.. Haha, det er litt verre enn som så. Men jeg har ikke sprekt helt enda. I de første timene hadde jeg forsåvidt ganske panikk, mens nå? Nå føles det ut som om jeg har en mini mini mini kjærlighetssorg. Jeg føler jeg har gitt slipp på manndommen min ellernoe, vanskelig å forklare og veldig rart. Trodde ikke jeg var så "knyttet" til noe.

Bad hair day? Oh yes, jeg våknet freshere enn noengang (ha-ha-ha). Leppene mine svulmer så innmari opp når jeg sover. Ser ut som en fisk.. Så er det en del som har spurt hvorfor jeg velger å slutte.. Grunnen er egentlig ganske komplisert, fordi jeg har ikke lyst. Tvert i mot, jeg elsker å kose meg med den lille posen under leppa. Jeg har ikke lyst til å slutte, og jeg gjør det heller ikke for å spare penger. Grunnen er egentlig fordi at jeg startet å snuse pga av kjærlighetssorgen min for et par år tilbake. Jeg begynte å snuse for å finne en eller annen mild utvei for å få vekk litt smerte. Så grunnen til at jeg slutter er at jeg nå vil avslutte det jeg startet på. Jeg har kommet så langt nå, og jeg vil ha bort den siste lille biten som minner meg på sorgen. Uff, jeg har så lyst på en snus........


Jeg har iallefall klart meg en liten stund nå. De 24 timene var fader ikke lett. Haha, kjenner jeg får helt panikk av å prate om dette. Nå som det er russetid og alt, så har jeg bestemt meg for å slutte? Aner ikke hvordan det skjedde heller, jeg bare bestemte meg. Å for de som kjenner meg godt nok vet også at når jeg bestemmer meg for noe? Da skjer det også, uansett hva. Så ja, jeg lover å si ifra om jeg sprekker.. JEG lover.

-A9

 • Skrevet: 16.04.2015
 • Klokken: 12:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 39

Bilder fra photoshooten + backstage video!

 • 15.04.2015 - 15:49

Nå har jeg fått enda bilder fra shooten sammen med en pop up store som åpner 23. April i 4. etasje på Steen og strøm magasin. De har også laget en full video som jeg har gledet meg til å vise dere! Den er laget av Lighthouse Media som dere finner HER. Ellers er jeg bare utrolig daff i dag, har virkelig gått inn for noe om dagen som jeg skal fortelle dere snart! Må bare la det gå 24 timer først og se om jeg sprekker...
På bildene under ble det brukt ekte gull! 

Utrolig gøy å ha filmer som dette! Var utrolig gøy og thank god for at de har klippet bort mye av mitt surr. 

Såå.. Tell me! Hva synes dere om bildene, og skal dere ta turen for å kjøpe noen av klærne?

© Copyright 2015 Marion Hansen

-A9

 • Skrevet: 15.04.2015
 • Klokken: 15:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 32

10 ting jeg vil gjøre før jeg dør

 • 14.04.2015 - 21:44

1. Se favoritt bandet mitt live.. Tror jeg hadde angret meg om bandet plutselig en dag skulle splittet seg. Oh gad, tør ikke tanken engang. Imagine dragons eller coldplay. Å få se disse bandene live er en liten drøm som må gjøres før jeg dør. Tror jeg hadde skrevet høyest av alle med en lykkelig boble i magen.. 

2. Oppleve en fødsel, enten min egen eller noen andres. Haha, jeg er veldig fascinert av det der, og jeg tror jeg hadde ha godt av å se et liv komme til. Hørtes fryktelig sært ut.

3. Skrive en bok.. Det kom vel ikke som et sjokk for mange. Det har vært en drøm lenge, og det kommer den fortsatt til å være.

4. Male en naken kvinne eller mann. Haha, hvorfor? Fordi det må være en helt insane rar opplevelse. Hahaha.

5. Tilbringe en natt i fyllearresten. Hvem har vel ikke mareritt om å våkne opp til fire hvite vegger og mennesker som ikke slipper deg ut av et rom? Haha, en i vennegjengen må jo innom før man dør, og skal jeg ikke oppleve fengsel så er det greit nok med fyllearresten. 

6. Bli robba, bare fordi jeg vil ha noe å fortelle om i et kjedelig middagsselskap. Kanskje fyrer jeg litt oppunder at jeg var som en ninja... 

7. Dykke med hai. Har hørt at haier er veldig redd for bobler, så satser på at jeg en dag da isåfall blir så redd at jeg promper. Tror det er en opplevelse å plutselig forstå at man ikke er på toppen av næringskjeden lenger..

8. Dra til utlandet på ferie helt alene. Nei, jeg mener ikke sverige grensa...

9. Spise et bytte jeg har fanget selv. Høres sikkert også super sært ut, men når jeg fisket fisk som ung var det en stor seiersfølelse. Tror jeg hadde hatt godt av å føle hvordan det er å stå på to bein, overleve med andre ord. (Selvom jeg ikke engang vil drepe en maur) 

10. Dra på pilgrimsreise. Har flere i familien som har gjort dette og jeg tror det er så sunt som det kan få blitt. Du har et mål, du og deg. Hvor mye tid man får til å tenke på livet og reflektere hva man faktisk er i stand til på en slik tur kan jeg ikke engang forestille meg. Håper å dra med pappa til høsten!

Hva vil dere før dere dør?

-A9

 • Skrevet: 14.04.2015
 • Klokken: 21:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 26

Dagens outfit!

 • 14.04.2015 - 10:43

The wind in my hair, the sun in my eyes and the open road.

Kjole og hatt: Dry lake

Tok disse bildene i går etter at jeg leverte bilen min på verksted, igjen.. Ah, dyrt å ha bil. Dyrt å leve alene generelt egentlig. Stresser rompa av meg med eksamner om dagen, er så redd for å ikke klare dette året. Jeg må, må og må klare dette, ellers kommer jeg til å skuffe meg selv så til de grader. Kommer forresten med enda et innlegg litt senere ikveld!

-A9

 • Skrevet: 14.04.2015
 • Klokken: 10:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 28

Spørsmål om håret mitt!

 • 13.04.2015 - 18:59

Det er super mange av dere som lurer på ting om håret mitt og hva jeg bruker for å holde det kaldt. Så jeg tenkte denne gangen å vise dere hvilke produkter jeg bruker hver eneste dag. Alle produktene er også kjøpt av meg, så dette er ikke noe reklame innlegg at all. Jeg har fortsatt extensions fra Modern Design i Sandnes og er super fornøyd. Har prøvd litt forskjellige extensions før og som sagt har jeg aldri vært borti noe bedre. Jeg er rett og slett SUPER fornøyd.

Jakken jeg har på meg er forresten en fuskepels fra Dry lake! 

Så, når jeg dusjer pleier jeg alltid å bytte på om jeg skal bruke lillashampooen eller ikke. Jeg pleier som regel å bruke den to dager på rad, og dette holder da en ukes tid før jeg bruker mer! Så når jeg ikke har lillashampoo bruker jeg Hempz sine produkter. Disse er helt amazing og har vel brukt de i over et år? Kanskje mer også. Shampooen holder kjempe godt på fargen og balsamen gjør håret som silke (no kidding). Leave in sprayen bruker jeg hver eneste gang etter jeg har dusjet og sprayer den over hele håret!

Shampoo: Utsolgt / Balsam: HER / Leave in: HER (finnes også i noen frisør salonger!)

Lillashampoo: HER

Så når det kommer til lillashampoo har jeg skaffet meg en big ass flaske haha. Denne har jeg brukt så lenge jeg ville ha kaldt hår og elsker den. INGEN fungerer bedre enn denne. Så vet dere også at jeg er en stooor fan av tørrshampoo, denne tror jeg at dere har sett 1000 ganger haha!

Er det noe mer dere lurer på så bare spør! 

-A9

 • Skrevet: 13.04.2015
 • Klokken: 18:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 37

Håndlaget undertøy!

 • 13.04.2015 - 13:16

Jeg prøver ofte å finne klær som kan brukes med god samvittighet. Det er ikke alltid like enkelt, men etter Sweatshop ble jeg kontaktet av flere mennesker rundt om i verden som lager tingene sine selv for hånd. De har små bedrifter der de selv lager klærne sine for å slippe ulønnet arbeid og store fabrikker. Så jeg tenkte å vise dere arbeidet til en veldig veldig god dame som lager undertøy! Hun har et bredt utvalg av masse fint, og dette settet under laget hun spesielt til meg! Utrolig snilt.

Dere er virkelig nødt til å sjekke nettsiden hennes! Hun lager alt i Tyskland, og sender det til deg i posten. Hun har fått så utrolig mye mer nå de siste ukene og de er rett og slett helt amazing. Skulle gjerne hatt hele nettbutikken hennes. Den finner dere HER 


Mitt sett som ble håndlaget til meg kan også dere kjøpe: HER

Så må jeg få takke alle dere som skriver så mange fine ord til meg. Herregud, dere er rett og slett helt fantastiske. TUSEN TAKK!

-A9

 • Skrevet: 13.04.2015
 • Klokken: 13:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 19

TINGENE JEG ER REDD FOR Å FORTELLE DERE

 • 12.04.2015 - 20:20

Det våte håret slynger seg rundt ansiktet mitt. Jeg sitter å ser på regnet jeg nettopp var ute i, uten grunn og uten mening. Jeg bare gikk. Jeg er blå under øynene, en smule fyllesyk og kanskje litt sulten. Eller bare sliten, jo, jeg er sliten. Ingen fortalte meg noengang at det skulle bli så vanskelig å finne seg selv. Jeg trodde det var noe man fant ut i en altfor ung alder, så enkelt som i barnehagen kanskje. Er det ikke da du finner ut om du liker rosa eller blått? Om du er en guttejente eller en prinsesse. Det virker nå som et vagt minne, for jeg kan ikke forstå om jeg i det hele tatt valgte. Jeg er et større spørsmålstegn enn noengang, og tankene plyndrer kroppen min fra meg. Jeg har ikke kontroll på selvfølelsen min. På hvordan jeg ser på meg selv. Jeg skulle ihvertfall ønske at jeg elsket meg selv, hver eneste bit, men jeg gjør ikke det. Er jeg snill? Er jeg rar? Er jeg slem? Er jeg morsom? Er jeg en bitch? Er jeg kjedelig? Er jeg glad? Jeg vet ikke. Jeg føler jeg er en stor smørje av alt sammen. Skal ikke det egentlig være bra? Skal ikke det gjøre at du klarer å flette deg inn med omtrent alle? Jeg føler det selv, at jeg kan flette inn med uttalige mange mennesker. De rocka, de fisefine, hipsterne og de perfekte. Jeg klarer å skli inn med omtrent alle miljøer, alle mennesker og alle identiteter. Noenganger lurer jeg på om jeg har personlighetssforstyrrelser, for jeg kan switche personlighet på 1,2,3. Og det gjør deg genuint ensom. Ikke fordi du ikke har venner, du har masse venner og klikker med de aller fleste. Men innerst inne, føler man seg alene.   Jeg er en 18 år gammel jente som ikke engang vet om hun liker blått eller rosa, sort eller grått, hvitt eller turkis. Jeg er 101 mennesker i samme person. 

For jeg klarer ikke bestemme meg. Jeg klarer ikke å bestemme meg om jeg har lyst til å være den perfekte IT girl, med krøller, nydelig sminke, lyse klær og en merkeveske hengene over skulderen. For når jeg er den personen vil jeg ha alt. Jeg vil ha bare merkeklær, jeg vil bare ha fine vesker, duse klær og føle meg selv vakker. Spise rent og sunt. Jeg vil føle at mennesker snur seg og tenker "shit as". Jeg vil få den selvtillitsboosten om at jeg kan være pen, vakker og nydelig. Den sterke jenta som har alt. Så har vi den andre siden av meg, som har lyst til å gå i sort. Få tatoveringer, ta en røyk når jeg drikker, en lett eyeliner rundt øyet, en løs skjorte og en hullete bukse. For når jeg er den personen gir jeg faen. Jeg blir morsom, lett å prate med og selvsikker. Jeg kan sitte med bena på bordet, spise en burger og le. Så har vi personen som vil være så selvsikker at jeg vil gå uten sminke, ha på meg joggebukse og chille max. Drite i hvordan jeg ser ut å ha på meg store behagelige klær. Ikke dusje på et par dager og spise dritt. Se på film, være usosial og gi faen.

Disse tre personlighetene spiser meg opp, for jeg klarer ikke plassere meg. For det verste av alt er at når  jeg en av disse personene, og ser en annen som er noe annet? Ja da vil jeg faen meg være den personligheten i stede og blir usikker igjen. Jeg har alltid trodd at det må være helt amazing og faktisk kunne kle alt. Om dere forstår hva jeg mener. At man kan være litt hipster, men samtidig stunning når man vil det. Jeg er ikke så sikker på det lenger, jeg er ikke så sikker på at det er bra for hodet mitt. Jeg klarer ikke å forstå om det er samfunnet som har gjort meg slik, eller om det bare er meg som er en så gammel sjel at jeg har for mange personer inni meg. Jeg tror også det er en god blanding.  Kanskje blir jeg den superhotte mammaen som ikke ser et gram sliten ut med ungen over skulderen. Eller kanskje blir jeg tidenes slaskeste mamma som tar med ungene til mac donalds. Eller hva hvis jeg blir alene, en evig hipster som nekter å bli gammel. Uff. Forstå meg rett, for jeg elsker å kunne kle meg i alle mulige klær, men en kan ikke være alle steder på en gang..

Jeg har så mye tanker om dagen, så mye følelser og for mye stress på hva jeg vil her i livet. Jeg er livredd faktisk, haha. For en annen del at jeg nå sitter i sengen min kliss våt er at jeg stresser med fremtiden min. 13 år med selvpining i å komme seg opp om morningen, klam skolemat og propping av "smarthet" inn i hodet mitt er snart over. Det verste er at jeg vet ikke om det har vært nyttig. Jeg vet ikke om jeg har lært noe som helst annet enn det jeg ville lært av meg selv. Skal jeg virkelig bruke alt det jeg har lært på skolen i livet mitt? Det evige spørsmål vi aldri får et ordentlig svar på. Fordi det ikke er noe svar, haha, det er faktisk ikke noe svar. Mitt frivillige fengsel er snart over og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Har jeg jobbet for lite? Har jeg ikke tatt nok tak i meg selv? Eller har jeg bare forstått at 13 år ble til det ene siste året som plutselig skulle bestemme hele livet mitt? At alle de andre årene jeg faktisk jobbet dritten ut av meg, var for ingenting. Eller hva hvis jeg hadde husket det jeg skulle husket 5 minutter lenger, hadde jeg da fått den 6eren på prøven?

For dagens samfunn er ikke sånn som det en gang var. Videregående utdanning, 13 år på ræva, pøhhhh. Hvem faen vil gi deg en annen jobb enn kassa på kiwi, cubus eller mac donalds? Jobber du hadde fått om du ikke hadde hatt utdanning i det hele tatt.. Dagens samfunn er ikke akseptert med mindre du har en master, enda mer utdanning og et flott papir. Da kan du få en... ja, grei jobb. Hadde du hatt en master for 20 år siden? Da kunne du sikkert jobbet i en av norges beste banker. Så hva skal jeg gjøre? Hva hvis jeg ikke vil gå mer skole? Jeg blir sint og lei meg på samme tid. Ikke minst stresset, jeg blir så stressa at jeg tenker på det hver eneste dag. Mamma sa det i Spania også, at jeg har vært veldig opptatt av nettopp dette siden jeg var liten. Så liten at jeg egentlig ikke skulle visst hva jeg pratet om. Jeg ser det i arkivet mitt her på bloggen, et ord går igjen og det er ordet "fremtid". Jeg har alltid vært redd for det ordet. Jeg er redd for å bli innestengt i en annen verden enn den jeg kom inn i. Jeg er redd for reklamene som sier "skru av mobilen, for å skru på livet". Jeg er redd for de perfekte menneskene som "alltid" er "lykkelige". Jeg er redd for å ikke klare å stå for det jeg mener, fordi jeg er redd for at andre ikke skal like meg. Jeg blir forvirra, jeg blir forvrengt av press og "ikke" press. Den ene sier en ting, den andre sier noe annet. Hvem vil meg hva? Hva vil jeg meg? Jeg forstår ikke. Jeg forstår ikke. For kjære alle sammen, vet dere hva drømmen min er? Drømmen min er å leve. Puste, smake, føle, le, gråte, skrike, løpe, se og ta på. Jeg vil kjenne sanden under føttene mine, med vannet som slår inn i steinene mens det er solnedgang. Jeg vil løpe fritt i en blomstereng og snurre rundt i en piruett. Jeg vil føle luften slå meg i vingene i det jeg hopper fra en bakketopp høyere enn noe annet. Jeg vil slite meg oppover bakker og berg for å så få se noe så vakkert at slitet var verdt det. Jeg vil kjøre en bil langs løpende hester og ville dyr. Jeg vil se meg selv puste. Jeg vil møte mennesker, jeg vil smake på mat, jeg vil drikke vin, jeg vil leve. Jeg vil leve. Jeg vil så gjerne leve.

-A9

 • Skrevet: 12.04.2015
 • Klokken: 20:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 134

Freshe vårprodukter!

 • 12.04.2015 - 15:20

Å du hellige søndag! Haha, om jeg er en smule fyllesyk i dag? Oh yes. Russetiden har allerede tatt på og jeg kjenner på kroppen at jeg har vært ute to dager på rad. Så hva er ikke da bedre enn litt freshe vårprodukter på en ellers kjempe grå søndag. Jeg trengte litt nytt fra Coverbrands for å freshe opp badet litt, så hva er ikke bedre enn disse vårfargene? 

Body misten fra VS er en av de beste duftene jeg har luktet på lenge, den er helt amazing! Merket også at den holdt veeldig godt utover dagen, så dette blir nesten som en parfyme! Super å ha med seg overalt, spesielt på stranden! Body scrub har jeg også trengt lenge. Merket i Spania at det å få vekk solkremen etter en lang dag ikke var så lett som jeg trodde. Så er det veldig mange som lurer på selvbruningen jeg bruker?
Here you have it! 

Sunspa: HER / Body mist: HER / Korres body scrub: HER / Dagkrem med solfaktor: HER / Hurraw leppomade: HER / Munnspray: HER

Hey macarena matte white: HER / Half moon magic pink: HER  
Disse har jeg ønsket meg helt siden jeg så en svensk blogger blogget om disse. Ah, de er helt fantastiske og jeg gleder meg til å vise dere disse med forskjellige antrekk! Slipper forresten ut et litt personlig innlegg ikveld, vet det er mange som savner det og huet mitt er proppfullt..

ANNIJOR12 gir forresten 15% rabatt på hele butikken ut 16.12

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 12.04.2015
 • Klokken: 15:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Russedåpen!

 • 11.04.2015 - 13:34

I går var det vår første dag som russ i Rogaland. Haha, vi starter veeeldig tidlig i forhold til mange andre steder, men det er forsåvidt bare gøy. Vi samlet oss ved vannet og hadde både hoppeslott og andre morsomme greier. Bilen vår og en til var på stedet for å spille musikk! Det er ikke akkurat en buss, men det blir veldig intimt og koselig. Tror vi hadde så mange inne i bilen tilslutt at våre egne jenter ikke kom seg inn, haha. 

Bilen vår har vi forresten lakkert i BRONSE! Hahaha, det ser ikke uuut, samtidig som det er dødsgøy. Folk peket og hoiet når vi var ute og kjørte. Tror også jeg har klart å få trutmunn på ca. 99% av alle bildene som ble tatt. Sorry pappa, I know you hate it!

Haha, jeg lo så godt når jeg tok med meg disse badehettene fra Primark hjem. Kjøpte 6 stykker til alle oss jentene, SER IKKE UT! 

Så hva ble vi døpt til? Hele greia går ut på at du må styrte en 33cl på 10 sekunder. Hvis du ikke klarer dette får du resten i håret. Du blir altså da døpt med klisset du valgte å drikke! Jeg, Martine, Kaja og Stine klarte det utrolig nok og fikk ikke en dråpe på oss. Amalie derimot? Stakkars.

Martine: Fifty Shades / Kaja: Tornerose / Stine: Kverulanten / Anne: Tuktuk / Amalie: Lille promille / Anniken: Dickhunter (he-he-he) 
Tok også en liten video snutt da vi satt i bilen og jeg har selvfølgelig skaffet meg et lite horn som bråker mer enn meg! Ikke stoppet den når jeg tok vekk fingeren heller og var sikker på at hele driten skulle eksplodere! Haha, kastet den rett og slett ut av bilen i panikk til slutt.

-A9
 • Skrevet: 11.04.2015
 • Klokken: 13:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 42

Innkjøp fra Spania / Video!

 • 10.04.2015 - 07:30

God morgen! Nå er det grytidlig og det er min første dag som russ! Haha, i dag blir vi alle mann døpt. Jeg har glemt å kjøpe russelue, så skal bli morsomt å se hvor hetset jeg blir for det.. Uansett, tenkte å prøvd å få tatt noen bilder så dere får se!

Husk å sette på 1080p!

-A9

 • Skrevet: 10.04.2015
 • Klokken: 07:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 59

Min nye tatovering!

 • 09.04.2015 - 14:41

Jeg har gledet meg sånn til å vise dere denne! Ahh, endelig en ny tatovering. Haha, det er som folk sier, når du først har tatt en? Okei, da blir du heller aldri ferdig. Tror mamma er på det stadiet nå at hun håper det stopper.. Noe jeg dessverre ikke kan love! Det at jeg nå har alle fra forskjellige land elsker jeg nesten enda mer, haha. Synes det er dødsgøy at jeg kan kunne nevne forskjellige land på kroppen min, som nå er: Kambodsja, Norge, Portugal og Spania! Jeg skulle egentlig tatovere meg et sted der vi bor, men de hadde ingenting ledig (?) så jeg fant en annen løsning.. Jeg googlet tatoveringssteder på internett og fant en. Jeg tok Taxi ut og ante ikke hva jeg skulle til. Haha plutselig står jeg foran et hus og tenker "okei, dette kan gå skikkelig i DASS Anniken". For det var faktisk hjemme hos noen og jeg tenkte med engang at denne tatoveringen ikke kommer til å se ut i måneskinn, jeg tenkte at uansett hvor ille dette blir så kommer jeg heller aldri til å glemme dette, haha. Istede møter en utrolig koselig dame meg i døren og forteller at hun har fått jobb i Drammen. Jeg bare "whaaaaaat" haha, da føltes verden liten. Jeg har aldri møtt en kulere dame, og fader rullan så stø hun var på hånden. Strekene mine kunne ikke vært mer rette, så for dere som ønsker en tatovering anbefaler jeg hun STERKT. Å lage to rette streker er en jobb i seg selv. Hun skal innom Starlight i Drammen og jobbe der i slutten av denne måneden, fra 18 april og blir en måned! Så spør etter LENKA!

Så er det også vitkig for meg at tatoveringene mine betyr noe.. Disse to strekene representerer to viktige personer i livet mitt. Mamma, for den supermammaen hun er. Tar vare på alle og har et hjerte av gull og hode av stål. Pappa, fordi han er den som holder oss sammen, binder oss og holder oss nede på jorda. Jeg elsker dere.

Så er dere nødt til å sjekke ut facebook siden hennes: HER
T-skjorte: Pull&Bear / Bukse: Junkyard

Hva synes dere?

-A9 

 • Skrevet: 09.04.2015
 • Klokken: 14:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 33

Endelig hjemme!

 • 08.04.2015 - 21:01

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen med taco på bordet. Det er godt å være hjemme samtidig som jeg føler jeg stresser huden av meg. Med russetiden og skolen opp mellom ørene blir lille meg stresset som få. Totalt rolig utenfor, men et mentalt kaos innvendig. Sounds like me. I morgen lover jeg å vise dere den nye tatoveringen min! Har hatt plast på den de siste to dagene, så har ikke vært så mye å vise enda! Den ble dødsfin og jeg er kjempe fornøyd! Så er jeg nødt til å tipse dere om denne fantastiske teen! Jeg er kjempe glad i te, og chai er en av mine favoritter. Så jeg kjøpte en boks på blivakker for å prøve å lage det hjemme, og jeg lover dere, denne er bedre enn ALT!

Jeg har ikke prøvd med vann enda, men jeg koker opp melk og tar 2 skjeer med teen oppi! 


Chai Latte finner dere: HER

-A9

 • Skrevet: 08.04.2015
 • Klokken: 21:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Mine 12 beste filmtips!

 • 08.04.2015 - 09:09

Jeg snakker sant. Dere kan faktisk ikke dø uten å ha sett disse filmene. Du vet når du leser en bok? Og du føler den boken former de neste timene dine, de neste minuttene og de neste sekundene du puster. I et lite øyeblikk blir du en helt annen person, du forsvinner. Det mest fantastiske jeg vet er å sitte igjen etter en bok og stirre ut i luften. Du bare ser og blir totalt stum. Du har ikke ord, tanker eller følelser for hva som nettopp skjedde. Du er satt ut. Jeg har lenge spart på filmer, inne på notater på mobilen. Rett og slett fordi jeg kan ikke glemme disse filmene. Så når jeg først ser film med venniner? Haha, jeg er et jævla stabeist, for har de ikke sett alle disse? Nei da blir det en av de også. Disse filmene er helt fantastiske og vil gjøre dere stumme, jeg lover. DERE KAN IKKE DØ, uten å ha sett dette!  Sett dere ned enten alene, med familie eller venner og se en av disse. Eller bare alle. Jeg lover at dere føler dere som nye mennesker etterpå.
Ikke minst med mer kunnskap, visdom og respekt.

For det som er så fantastisk og egentlig litt rart. Er at alle mine "MUST" filmer, er basert på sanne historier. Altså, dette har skjedd. Jeg tror jeg bare er oppvokst sånn. Siden jeg var liten satt mamma meg foran tven og så sanne filmer. Mamma leser også bare sanne bøker. Jeg takker hun for det i dag, for jeg tror det har formet mye av tankene mine. Jeg setter meg inn i ting, og vet at dette ikke er tull. Så hvordan kan det da ikke gjøre noe med deg som menneske? Nei, dere bare må se disse.

♥ Geisha: Dette er den siste filmen jeg så. Eller, jeg har sett den mange ganger, første gang som 10 år. Mamma satta meg som vanlig foran tven og ba meg lukke øynene når det kom ting jeg ikke kunne se. Samtidig som hun leste hvert ord, hver setning til filmen. Så jeg skulle forstå. Denne filmen er rett og slett helt magisk, og når jeg nå så den 8 år senere? Like magisk. Jeg satt faktisk å stirret i luften, venninen jeg viste den til gjorde det samme. Vi pratet ikke på et par minutter. "Vi forstod ikke at mamma skulle dø, før han kastet fisken tilbake i vannet. Vi la oss sultne den kvelden, han ba oss føle på følelsen tomhet, emptiness" -Mer trenger jeg ikke si om den filmen.

♥ Ørkenblomsten / Desert flower: Denne filmen handler om en liten jente som blir født i ørkenen, omskjært og giftet bort som ung jente. Hun nektet sin egen skjebne og flykter over ørkenen. Hun blir deretter en av verdens mest kjente modeller (no kidding). Dette er en sterk film, om undertrykte kvinner som fortsatt pågår. Denne filmen får meg til å føle at skjebnen fins, den må det. Noen er bare ment til å gå en vei her i livet som er større enn de selv. Filmen gir deg mer enn gåsehud.

♥ En kongelig affære: Dette handler om monarkiet i Danmark under en viss periode. En virkelig vakker film som får deg til å tenke. Jeg tror det er få mennesker som er klar over all historien Danmark har i konge familien sin. En dum ung konge av Danmark blir giftet bort til en engelsk prinsesse, hun blir dronning og forelsker seg i legen til kongen. Dette blir deretter et skikkelig sterkt drama, med en sørgelig historie. Igjen, jeg gir garanti for gåsehud og mer til.

♥ Shawshank / Frihetens regn: Denne så jeg nå nylig og har faktisk blitt kåret til verdens beste film (no kidding). Dette handler om en mann som blir uskyldig dømt til livsstid i fengsel for drapet på sin egen kone. Han blir sendt til verdens mest lukkede fengsel, om han kommer seg ut skal jeg ikke røpe. Men historien er virkelig sterk.

♥ Mandela: Dette er den siste filmen jeg nå har sett, og for dere som følger meg på snapchat fikk sikkert med seg at jeg fikk tårer i øynene av traileren! Haha, det verste er at jeg aldri gråter av en film. Det er ikke så mye som rører meg med mindre det går på følelser. Denne filmen handler om Mandela som sikkert de aller fleste vet hvem er. Hvordan han kjempet for de sorte, og han historie da han kom i fengsel.
En utrolig flott film.

♥ De urølige: JEG BARE HÅPER ALLE HAR SETT DENNE! Om ikke? SKJERP DERE. Haha, dette er en film alle må se. En sann historie om en rik mann i rullestol som ikke kan bevege annet enn hodet sitt. Han ansetter deretter en person uten noe erfaring, uten noe utdanning eller penger. Dette er noe som snur livet hans på hodet, eller for begge. Denne filmen viser så utrolig godt at et papir ikke skal avgjøre din skjebne her i livet. Denne får deg til å le og gråte omhverandre.

♥ The stoning of Soraya: Du må ha ben i nesa for å se denne. Jeg gråt og gråt og gråt og gråt og gråt. Jeg har ikke ord engang. En historie om Soraya, en ung kvinne som blir dømt for utroskap i en liten by. Pga av religion og løyner blir ikke hennes skjebne god. Løgner etter løgner gjør at denne vakre jenta med både barn og egenskaper. Blir steinet. Men hvordan denne historien kom ut til verden er enda mer rørende. Denne historien fikk en journalist vendt livet sitt på hodet. Igjen tilfeldigheter som gjør livet så sårt. Hennes historie i en forlatt landsby fikk en HEL verden til å åpne øynene. Ahh, jeg tuller ikke når jeg sier at jeg sitter med gåsehud bare av å skrive om dette. 

♥ Not without my daughter / ikke uten min datter: Igjen en film jeg ble satt foran da jeg var en liten jente. Haha, mamma prøvde å lære meg om livets harde stunder. Denne filmen handler om en amerikans lykkelig gift kvinne. Mannen hennes er utenlandsk og er verdens snilleste mann. En dag blir moren hans syk og de drar ned til hans land. Når dette skjer endrer han seg raskt fra å være en god mann, til en som plutselig slår, skriker, låser hun inne og nekter datteren ut av landet. En sterk sann historie om en kvinne som nektet å reise uten sin egen datter. Noe hun ikke fikk lov til pga av reglene i landet. Mannen må samtykke. 

♥ The reader: Dette er også en film jeg så nylig (høres ut som om jeg ser fryktelig mye på film). Denne filmen handler om en ung kar under krigen som forelsker seg i en veldig mye eldre kvinne. Disse blir dratt ifra hverandre og møtes igjen veeeldig mange år etter i en rettsak. En utrolig sterk og vakker historie om hvor langt en kjærlighetssorg kan gå, hvordan man ikke elsker noen på samme måte etterpå og hvordan man prøver å leve uten sin store kjærlighet. Jeg tror på denne filmen med hele mitt hjertet.

♥ 12 years as a slave: Sier seg for det meste selv. 12 år som slave, en sterk film.

♥ The Butler: Historien til butleren til flere av presidentene. Startet som en slave, endte som butler. Igjen en skjebne som kun var ment til å komme. Jeg har trua på det. Flere nederlag som ville fått normale tankeganger til å gi opp, men vi mennesker er sterkere enn vi selv tror.

SKIN: Handler om en jente som blir født inn i en hvit familie. Et utrolig vidunder av gener som tislutt slo ut. Et mørkt barn født av to hvite. Selvfølgelig måtte dette skje på den minst tenkelige tidspunktet i menneskelig historie. Dette er en kamp om foreldre, datteren og slavene.
Haha, utrolig hvor engasjert jeg blir i dette. Sitter med gåsehud, derfor var dette noe jeg bare måtte dele med dere. SE, HØR OG LÆR!

-A9

 

 • Skrevet: 08.04.2015
 • Klokken: 09:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 45

Denne sangen må dere høre!

 • 07.04.2015 - 09:03

I dag drar vi hjem til "kalde" Norge! Ah, jeg har hatt det helt fantastisk her nede og bloggen har stått meg uuutrolig nært. Bedre enn på lenge og det føles godt. Har faktisk klart å blogge to ganger om dagen i en uke! Det er F ikke dårlig. Skal prøve å få laget en innkjøpsvideo til dere når jeg kommer hjem. Gruer meg til en stressende tid fremover, ikke bare er det russetid, men siste innspurt til å i det hele tatt klare å stå i alle fagene. Jeg skal ikke stryke, det skal bare IKKE skje. Da kommer jeg til å gå så i grøfta. Får håpe på det beste, etter vinteren gikk ikke akkurat skolen så veldig bra. Uansett, nå er det ikke lenge før flyet går og jeg samler tankene. Det skal bli godt å komme hjem også. Så fikk jeg forresten tatt tatovering i går! De som hadde tatoveringssjappe i nærheten kunne ikke, så vi dro inn til Torrevieja istede og jeg angrer ikke! Hun var sykt FLINK!

Genser og shorts: Designers remix / Veske: HER
Dere måå faktisk høre denne sangen, får så sommerstemning i kroppen at jeg ikke klarer å sitte stille!

-A9

 • Skrevet: 07.04.2015
 • Klokken: 09:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 42

Ut på tur, aldri sur!

 • 06.04.2015 - 10:55

Utrolig gøy å se at det var så mange som likte innlegget mitt i går, fikk meg en god latter selv når jeg leste deres flauser også. Haha, er det mulig. Nå er vi på vei til Zenia for å shoppe. Det er siste dagen her nede og vi skal prøve å fylle koffertene. Skal få tatt litt bilder i dag og ta tatovering om det er åpent. Hååååper! 


Kjolen min er forresten kjøpt: HER 

-A9

 • Skrevet: 06.04.2015
 • Klokken: 10:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 15

Mine 10 flaueste øyeblikk!

 • 05.04.2015 - 17:14

Ahh, dette innlegget har jeg gledet meg sånn til å vise dere. Litt selvironi må man ha.. Jeg kom over et innlegg på et nettblad her om dagen om folks mest flaue øyeblikk. I det jeg slo av pcen begynte jeg å tenke på om jeg i det hele tatt hadde noen.. Etter en times tenking kom jeg faktisk på over 10 stykker. Haha, jeg lå å lo meg selv i søvn tror jeg. Gamle minner jeg rett og slett har fortrengt, og det med gooood grunn. ENJOY!

1. Jeg prompa: Jadda, jeg rødmer bare av tanken. Jeg var 10 år og gikk på barneskolen. Var såklart innkalt til et møte med læreren fordi jeg hadde gjort noe trøbbel med jentedoen. Crushet mitt på den tiden var også med på møtet, jeg ante ikke hvorfor. Jeg var så forelsket i denne gutten at dere ikke aaaaaner. Læreren begynte deretter å prate med oss begge to med alvorlig stemme, og jeg hadde døds vondt i magen. Så i det læreren sier "DETTE SKAL IKKE SKJE IGJEN", klarer Anniken på 10 år og slippe verdens største promp i et altfor stille rom. Jeg vet enda ikke om jeg skal le eller grine av denne. RØD SOM EN TOMAT I EN MÅNED.

2. Jeg dreit meg ut: For et par år tilbake var jeg med på familiemiddagen til en fyr jeg hang litt med. Som mange vet er sånne ting min største frykt, jeg hater det mer enn noe annet på jord. Så vi sitter alle tre rundt bordet har de dekt på med ordentlig middag og fine stearlinlys. Vi fikk til og med litt vin til maten (STAS). Jeg var allerede drit klein i det vi skulle begynne å spise og jeg skalv som et aspeløv. Deretter klarte jeg å dytte gaffelen min i lysestaken som stupte over bordet. Det ble stearin på den fine duken til moren hans, og over hele maten. Ikke nok med det gikk såklart vinglasset med i det jeg skulle tørke opp. Jeg ville synke ned i stolen og dø.

3. Noen så meg naken: Jeg var på et offentlig toalett i Portugal når jeg var på surfecamp. Såklart hadde jeg på meg body og når jeg skulle på do må jo hele bodyen av.. Sære meg går heller aldri med bh. Stressa som jeg pleier å være hadde jeg glemt å låse døra. Mer trenger jeg ikke si om den saken.

4. Jeg dasket feil mann: Haha, denne er så ille. Mikkel (eksen min) spilte en konsert på sensommeren og lille meg var såklart med overalt som en loppe på skulderen hans. Så i det han spilte forsynte jeg med både det ene og det andre av drikkevarer. Jeg ble såklart brisen som få og tenkte jeg skulle tulle litt i det han kom tilbake. Jeg bestemte meg derfor å skremme han på en eller annen måte. Så i det jeg fikk øye på han tenkte jeg at jeg skulle daske han hardt som fy på rompa av en eller annen grunn. Så jeg tar rennafart bortover gresset og smeller til på rompa.... Men neida, såklart var det ikke Mikkel, men en totalt fremmed som hoppet 10 meter i lufta med karate bevegelser. Jeg var så klein at jeg satte meg tilbake i teltet og surret på mobilen resten av kvelden, å nei, jeg fortalte han det aldri haha.

5. Dopapir under skoen: Det er som på film, rett og slett. Jeg var på premiere på en eller annen film i Drammen, "vente rommet" var såklart stappet med folk og jeg tok meg en tur på do. I det jeg gikk ut stirret folk meg halvt ihjel og jeg kunne ikke skjønne hvorfor. Jeg satte meg deretter diskre tilbake på stolen min å se ned. Anniken hadde klart å ta med seg minst 4 meter med dorull. Ikke nok med det så skulle jeg bøye meg ned for å fjerne det og hele den gloooovarme kakaoen min falt og rant nedover den HVITE skjorten min. Anniken skreik og jentene fikk seg en god latter

6. Jeg glemte O.B´en: Vi har alle vært der (håper jeg). Jeg var på besøk hos en kompis å så en film. Hadde såklart mensen og måtte på do for å bytte. Surrete som jeg er, la jeg den diskre ved sidna vasken innsurret i papir og glemte det bort. Jeg dro hjem og fikk deretter en melding med et flott bilde "Hva søren er dette her?". K-L-E-I-N-T

7. Hetetokter: Dette skjedde faktisk her om dagen. Mamma jobber i beredskapshjem og vi har altså da en 10 åring som bor med oss. Han ble med til Spania og etter en 3 timers flytur reiser alle seg for å gå ut av flyet. Som sikkert de fleste vet, er det som regel totalt stille i det alle venter. Av en eller annen rar grunn tok han seg friheten i å reise seg og spørre to jenter som sitter foran "Kjenner dere en som heter Anniken Jørgensen?", haha å herregud. Mamma og jeg så på hverandre og var helt satt ut, jentene sier nei og jeg rekker ikke reagere før han sier "Hun Annijor vet dere". Mamma og jeg rødmet som to tomater, mens jeg kjente hetetoktene tok over kroppen. Ikke kom vi oss ut av flyet med det første heller. Ahh, jeg ville synke ned i setet og forsvinne for alltid. Eeeer det mulig haha.

8. Jeg tryna: Jeg var 16 år og hadde nettopp begynt å utforske alkohol. Som alle andre hang vi rundt på offentlige steder for å holde varmen til vi fant et sted å være. Jeg derimot hadde nok fått litt for mye rusbrus og hadde tatt på meg Jeffrey Campbell av alle mulige ting. Så når vi bestemte oss for å dra måtte vi ned en laaaang trapp på kinoen. Denne trappen fører da til skrankene der man bestiller biletter, han som satt der var såklart dødskjekk og jeg skulle da vise hvor flink jeg var med høye heler. Jeg tror jeg kom ned to trappetrinn før jeg rulla ned de 100 neste. Når kroppen stoppet hadde jeg ansiktet plantet i flisene og rompa høyt opp med litt blod på knærne, flaut? JA.

9. Jeg satte meg i feil bil: Jeg var vel rundt 8-9 år og hadde vært på lekebutikken. Mamma sto å ventet på parkeringsplassen og jeg var supermegagira på å vise hun hva jeg hadde kjøpt. Så jeg løp ut på plassen og så en sølvbil, slang meg inn i bilen og sa "nå må vi kjøre fort for jeg bæsjer på meg snart". Jeg så meg til siden og så et ansikt jeg aaaaldri hadde sett før. HEI PÅ DEG!

10. Jeg tissa på meg: Dette var faktisk i eldre alder.. Hehe. Jeg var på en bursdag og vi fant ut at vi ville gjøre en gammel lek. Nemlig gjemsel.. Jeg gjemte meg godt bak en busk og tenkte at her er det ingen som finner meg. Jeg hadde også drukket og måtte så tisse at jeg visste egentlig ikke om jeg holdt ut. Sta som jeg er nektet jeg å gi meg. Så i det kompisen min fant meg strakte han en hånd inn i busken og skrek "FANT DEG", tissa jeg på meg.


Hahaha, herregud. Så nå er det deres tur, jeg dør etter å vite! 
HVA ER DITT FLAUESTE ØYEBLIKK?

-A9

 • Skrevet: 05.04.2015
 • Klokken: 17:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 71

Pictures by the pool

 • 05.04.2015 - 09:02

Håper alle hadde en super påskeaften i går! Nå er hele gjengen på vei til sitronmarkedet for å handle litt. Jeg er så trøtt at øynene mine henger igjen, seigt som F med andre ord. Tok noen bilder fra dagen i går ved bassenget, ikke at det var så varmt at jeg valgte å gå mer nedi enn føttene mine. Pyse med andre ord. Uansett har jeg sittet å skrevet innlegg til dere i natt! Haha mine 10 største flauser igjennom tidene.
Gleder meg som en liten unge til å publisere det. 

Kjøpte denne bikinien på en china butikk her nede! Klarte selvfølgelig å glemme alt av bikinier hjemme i Norge ..

Ahh skulle ønske jeg kunne vært her minst 3 uker til. Kjenner virkelig på kroppen at jeg nyter denne turen og er IKKE klar for Norge.

-A9

 • Skrevet: 05.04.2015
 • Klokken: 09:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

Let me show you NUDE

 • 04.04.2015 - 11:37

Påskeaften! I dag skal vi kun kose oss hjemme i huset (endelig), haha. Vi har spist ute hver eneste kveld nå og jeg kjenner jeg begynner å bli smålei resturant mat. Vi skal rett og slett grille å kose oss resten av kvelden. Skal bli utrolig godt å få slappet litt av. På søndagen skal vi på et gigamarked og på mandagen skal vi shoppe litt! Jeg har også bestemt meg for hvilken tatovering jeg vil ha, så det skal også skje! Nå som alle tatoveringene mine er fra forskjellige land, vil jeg fortsette med det. Synes det er dødsmorsomt at jeg kan ramse opp en hel haug med land på kroppen min itilegg til tatoveringen! Gleder meg til å vise dere! 

Body: HER / Bukse: HER / Sko: Dinsko - HER 
Kos dere MASSE ikveld!

-A9

 • Skrevet: 04.04.2015
 • Klokken: 11:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 27

På toppen av verden!

 • 03.04.2015 - 17:15

Nå har vi akkurat kommet hjem fra fjelltur eller hva nå man kan kalle det. Tidlig på morningen i dag dro vi til Guadalest som er en liten fjell landsby. Rike mennesker som har bygget seg et slott helt på toppen av verden med andre ord. Utrolig fascinerende og utrolig vakkert. At noen i det hele tatt har funnet dette er meg en gåte.. Det hele foregikk på 1700-tallet og det er laaangt ifra menneskeheten. De var utrolig kristne å hadde til og med egne jomfru rom. Grøsser av tanken. Ikke nok med det så hadde de også egne tortur kamre, sykt. Hele bygninger er uansett skulpturert med vakre bilder og ekte gull.

Som dere ser er dette veldig høyt opp og det er etter vi kjørte med bil! Gode sko må man iallefall ha når man skal gjøre noe som dette og jeg trappet såklart opp i birkenstock, haha. Hadde så dårlig tid på morningen i dag at jeg bare slengte på meg noe som lå rett ved sidna.


Seeee på denne utsikten?! Du føler at du virkelig er på toppen av noe stort. Kan ikke engang forestille meg hvordan det var å leve her. Små barn som løper rundt i denne naturen? Haha, det er helt surrealistisk.


Jeg aner ikke hvem som har daua der, men antar at hun var viktig! Knøttliten var hun også. Åja, det dere ser er en DO! EKTE fashion.

Vakre Mirsade og Onkel! Nå skal vi snart ut og spise, så jeg må hoppe i dusjen. Vi snakkes!
Noen som har vært her før? 

-A9

 

 • Skrevet: 03.04.2015
 • Klokken: 17:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 19

Add meg på snapchat!

 • 03.04.2015 - 09:34

GOD MORGEN SYVSOVERE! Nå er jeg gryyytidlig oppe for å dra på utflukt med onkel og tante! De har også med seg to søte jenter som skal være med på tur. Mamma og pappa ligger fortsatt å drar seg, mens resten skal ut å gå. Det er en liten utflukt jeg ikke har vært med på siden jeg var liten, så det skal bli morsomt å se om jeg har blitt noe sprekere med årene. Hehe, sikkert ikke. Denne gangen skal jeg iallefall få tatt med meg noe headset så jeg får med meg hva historien er bak hele greia. Husker jeg irriterte meg grønn over det ifjor. Så mye historie jeg rett og slett ikke fikk med meg fordi jeg ikke kan spansk. Det er litt overskyet i dag også, men jeg skal prøve å få tatt noen bilder. Utsikten der oppe er helt magisk og dere må nesten få sett litt bilder! 

Alle må forresten adde meg på snapchat!! Jeg har mange av leserne mine der fra før, og har vel rundet 2000 stykker der nå, men jeg håper på at enda flere vil adde! Jeg legger ut mye av det hverdagslige livet mitt, sammen med venniner og familie. Mye surr og tull med andre ord, en litt annen side av meg. Navnet er: A9UNICORN!

Som sagt var vi på resturant til langt ut på kvelden i går. Var superkoselig med god mat og levende musikk. De som følger med på snap allerede fikk med seg at det var ordentlig lokalt liv. Haha, gamle og unge mennesker som danset til en trekkspill låt som ble forferdeeelig irriterende etterhvert. Nå må jeg løpe igjen, haha! 

-A9

 • Skrevet: 03.04.2015
 • Klokken: 09:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Påskesalg!

 • 03.04.2015 - 00:43

Nå som det er påske er det greit å unne seg noe litt ekstra. Spesielt om man har blitt litt for gammel for påskeegg! Det ble ikke akkurat noe på meg i år. Så tenkte å tipse dere om litt påskesalg! Tror det er mange som glemmer bort at mye billig kan bli kjøpt nå som det er påske, og her er mine søte favoritter for påskeferien! 

 

Glo minerals concealer: HER / Bare Minerals MATTE: HER / Burt´s and bees skrubb: HER 

Ole Henriksen cleansing foam: HER / Blax strikker: HER / "Puppe teip": HER 


Eyeliner: HER / Lulus: HER / Barry M lipstick: HER
Resten av salget finner dere hos Coverbrands, HER 

-A9

 • Skrevet: 03.04.2015
 • Klokken: 00:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Jeg elsker dette

 • 02.04.2015 - 14:36

I dag sto vi litt senere opp, spiste frokost og dro på marked! Det er et lite lokalt marked som er oppe hver torsdag, som har alt fra frukt, blomster og klær. Jeg kan ikke beskrive følelsen av solstrålene som treffer kroppen og varmen jeg får. Det er så deilig. Ikke minst er det deilig å være her igjen, uten klump i magen. Jeg sa det til mamma på flyet, at jeg gruet meg ikke. Jeg gruet meg ikke til å være på ferie. For det er noe jeg gjorde ifjor, alt ble bare vanskelig. Alt var tungt og slitsomt. Jeg hadde ikke energi, samtidig som "styggen på ryggen" spiste av meg. Det var tungt å bære kroppen rett og slett. Men denne gangen? Denne gangen føles det ut som om jeg beveger meg sammen med luften. Kanskje rart å si, men det er sånn det er. Jeg føler meg lett, glad og koser meg. Haha, åå ja, jeg koser meg.

Å hvor fantastisk er det ikke med sommerklær? EELSK. Fant fram Levis shortsen min rett før jeg dro og i år passer den perfekt. Tror jeg gikk ned ganske mye ifjor pga av spisingen, men i år sitter den som støpt. Det gleder iallefall mamma hjertet til a mor!

Onkel og tante er såklart med på tur! Tror vi kjøpte nok jordbær for en hel uke.

Bare fargene gjør at jeg vil ta en stor bit av mine egne bilder! 

I kveld skal vi på resturant og spise med et vennepar av mamma og pappa. Å igjen? Jeg må løpe, de andre skriker etter pizza, vi snakkes!

-A9

 • Skrevet: 02.04.2015
 • Klokken: 14:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 49

When the sun goes down

 • 01.04.2015 - 19:14

Så mange timer, så mange minutter og så mye tid. Dette var hvordan jeg blogget før. Jeg gjorde så mye ut av ting, og jeg skal ærlig si at i det siste? Har ting vært halvhjertet. Jeg tror ikke engang jeg merker det selv. Jeg har konsentrert meg så mye om at jeg har blitt frisk, at jeg har stresset med tanken på blogg. Jeg har stresset livet ut av meg på bare tanken at ting kan gå galt. Å det kan det, men bloggen er det kjæreste jeg eier. Det er dagboken min, og tanken på å miste den er verre. Så det er godt å se at jeg enda har noe tanker i meg. Innimellom så er jeg redd jeg ikke kan blogge med mindre jeg er lei meg, haha.. Det er jo da jeg faktisk kan skrive. Jeg trenger ting som rører meg helt inn til rota av hjertet mitt. Om ikke? Nei da gir jeg blanke faen også. Jeg merker at det å reise gjør meg godt, og det går også tilbake på bloggen.. Heldigvis er snart 13 års skolegang over, og jeg skal ta med bloggen på tur. Jeg skal ikke sitte på rompa lenge i sommer, eller resten av livet for den saks skyld. Og bloggen? Den skal med.

Kjole og hårbånd: Choies / Sko: Dinsko - HER

Skaffet meg disse skoene rett før jeg dro til spania og jeg elsker de! Ordentlig sommersko som går til det meste av lyse klær. Utrolig kult med sort også for den saks skyld. Elsker også at de dekker tærne mine og har en litt spiss kant. Det gjør et antrekk på 1,2,3, med andre ord, love it!

-A9

 • Skrevet: 01.04.2015
 • Klokken: 19:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 29

God morgen fra Spania!

 • 01.04.2015 - 10:59

Vi landet sent i går kveld og kom frem til huset rundt 23.30! Så det var egentlig bare å legge seg, for å så stå opp igjen til skinnende sol. Vi tok en tidlig frokost alle sammen og det var kjempe koselig å se igjen tante og onkel! De har også med seg to jenter på min alder, så jeg tror dette blir en fint tur. Solen skinner og varmen treffer huden, jeg er storfornøyd!

Fargerik frokost iallefall! Nå skal vi en tur på butikken for å handle inn mat til imorgen, butikkene er stengt og tante vil ha lam! Haha, ikke at mamma er så fan, men vi tøyer og bøyer oss for familien. Sånn er det å være på tur! Tenkte å få tatt litt flere bilder i kveld! Morgenkåpen min er forresten fra bolettes.no for dere som lurer! Den finner dere HER

Ååå nå må jeg løpe, de skriker etter meg. Vi snakkes!

-A9

 • Skrevet: 01.04.2015
 • Klokken: 10:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

In my purse // Travel

 • 31.03.2015 - 13:08

Rett før avreise kjøpte jeg meg en ny veske! Denne fra Malene Birger er det sikkert veldig mange som har sett på i det siste, den er sommerlig og lysner den sorte høstgarderoben min! Gleder meg til å vise denne med et par outfits nede i Spania!
Har pakket med meg litt nye sommerklær jeg nettopp har kjøpt.

Vesken finner dere: HER (Den ene størrelsen er allerede utsolgt, så anbefaler å forte seg!)

-A9

 • Skrevet: 31.03.2015
 • Klokken: 13:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 19

Jeg reiser til Spania!

 • 30.03.2015 - 13:57

I morgen turer vi som sagt til Spania, og jeg gleder meg sånn.. SOOL! Skal å bli godt å varme kroppen litt igjen. Ellers er det dødsdeilig med påskeferie, tror det er flere som kjenner på den stemningen. Deilig å endelig kunne ta det heeelt med ro. Jeg sitter iallefall plantet foran tven, og her skal jeg nok bli store deler av dagen. Tok noen bilder fra fredagen før jeg dro hjem, så slenger de ut!


Bukse: Zara / Hansker: HER / Genser: BikBok / Jakke: Fretex / Armbånd: HER

-A9

 • Skrevet: 30.03.2015
 • Klokken: 13:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 20

Glad i å dusje?

 • 29.03.2015 - 17:13

Nå er jeg en tur hjemme i Drammen før hele familien drar til Spania på tirsdag! Skal bli utrolig godt å få litt varme på kroppen, og ikke minst få tatt masse fine bilder. Hodet mitt er stappfullt med ideer om dagen, så jeg tror det blir bra! Idag har vært som alle andre søndager, ta seg en lang og varm dusj for å deretter sette på en god film. Ah, jeg koser meg virkelig når jeg daffer på sofaen, mens pappa lager mat på kjøkkenet. Jeg merker jeg er hjemme når alt skjer rundt meg uten at jeg trenger å løfte en finger.

Så, hvor utrolig smarte er ikke disse? Jeg sitter faktisk med de begge enda, and I love it! Body and hair wrap fra makestyle er en supersmart løsning. De holder seg på plass av seg selv og jeg kan gå rett ut av dusjen og rett inn i et håndkle. Tror ikke jeg er den eneste som er lei av at håndklet alltid har lyst til å ta veien ned til tærne mine når du tror du har klart å feste det. Eller den fine turbanen vi jenter lager på hodet? Ahh, de faller og faller ned. Disse derimot er festet med knapper! 

Body wrap: HER / Hair wrap: HER

Så har Makestyle tatt inn Victoria Secret sine dufter! Litt lettere å få tak i de nå som de er i Norge også. Wihu! Disse blir fantastiske å ha med seg utover mot sommeren, på stranden eller som en lett parfyme når man er på reisetur i bilen! Jeg har lagt min elsk på Aqua Kiss! JEG ELSKER denne duften.

Pure Daydream: HER / Pure seduction: HER / Aqua kiss: HER (Nå på tilbud!)

Denne parfymen er utrolig god og jeg ble veldig positivt overrasket. Den har en litt mannlig duft, om det er lov å si? Ikke på den måten at den lukter gutt, men den bare.. Lukter veldig veldig godt. På en litt annen måte, en god måte. Haha, prøv å forklar en parfyme med ord.
Det er ikke lett.

VS angel parfyme: HER (nå på tilbud!)

Disse to er også veldig gode! Endless love minner meg veldig om Aqua kiss, lukten er veldig lik og det er helt perfekt. Den lukter døøødsgodt! Anbefaler den til alle. 

Endless love: HER / Love spell: HER

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 29.03.2015
 • Klokken: 17:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Hold håret kaldt!

 • 27.03.2015 - 11:43

♥ Som lovet tenkte jeg å vise dere hvordan jeg holder håret mitt i den kalde gråtonen jeg har! Det er rett og slett en enkel minicolour man kan bruke hjemme. Men sammen med minicolouren fikk jeg fylt på litt med ting jeg har trengt i det siste. Alle tingene i innlegget er ifra Bangerhead.no! De har et utrolig stort utvalg av merkevarer på nettsiden sin! Alt ifra de litt dyrere merkene, til litt rimligere! Supert for alle.

 1. Sensai peeling powder har jeg brukt i flere år nå. Dette er et pudder som rett og slett faller i hendene på deg, og blir til et tynt skum med små "stener". Denne har jeg alltid stående i dusjen og bruker den i ansikter for å få bort sminken. En god rens i dusjen! Denne finner dere HER

 2. Clarins setting powder taler vel for seg selv. Dette er et pudder du tar over sminken, eller foundationen for å ha tungen rett i munnen. Jeg måtte få meg et slikt pudder selv etter at jeg var på photoshooten i Oslo. Det gjør en så enorm stor forskjell og sminken satt hele dagen! Denne finner dere HER

 3. Luxe setting powder brush fra glo minerals, denne bruker jeg til setting powderet! Denne finner dere HER

 4. Sensai brow pencil. Denne har jeg vist til dere før, og det er fortsatt denne jeg bruker til brynene mine! Denne finner dere HER

 5. Bare minerals øyenskygge! Denne måtte jeg bare ha pga av fargen, tror den blir dødsfin på! Denne finner dere HER

 6. Ardell punktvipper, her har jeg brukt litt fra før også, hehe. Denne er helt super, myeee lettere enn fulle vipper! Denne finner dere HER

 7. The Balm blend a hand er en kost som brukes til å blande foundation med, concealer etc! Veldig god å påføre kremete hudsminke med. Denne finner dere HER

 8. Dermalogica cleansing er helt seriøst den beste sminkefjerneren jeg noengang har brukt. Den tar bort både øye og hudsminke på en, to, tre! Denne finner dere HER

 9. Voluspa figue de bordeaux, enda et superflott voluspa lys med en god duft! Denne finner dere HER

Så over til mitt lille LILLA ekspriment. Haha, første punkt i å holde på den kalde fargen er å bruke lillabaserte produkter. Når jeg fant denne minicolouren og prøvde den ut hjemme ble jeg sjele glad. Denne er virkelig helt fantastisk og den koster heller ikke mye. Det følger med to par hansker for to påføringer. Jeg tror det er også så langt den holder med det lange håret jeg har. Det er også ganske tykt på grunn av extensionet, men for dere med litt tynnere og kortere hår tror jeg denne varer lenger!

Du påfører den rett og slett i hele håret! Jeg starter alltid med lengdene, så bygger jeg meg oppover. Det er fordi jeg ikke vil bli helt lilla på toppen i og med at håret mitt suger til seg fargen bedre der oppe enn den gjør i lengdene mine!

Det er litt vanskelig å få dere til å se fargen på bilder, men som dere ser blir det veldig sølvfarget! Man trenger heller ikke å torturere håret med shampoo og balsam etter dette! Minicolouren lukter helt fantastisk og gjør håret suuuperglatt! 

♥ Pearl silver finner dere HER ( Nå er den også på tilbud til bare 199kr!) 

-A9

 • Skrevet: 27.03.2015
 • Klokken: 11:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 37

Russeklærne har kommet!

 • 26.03.2015 - 11:52

ENDELIG! Jeg tror det er flere enn meg som er suupergira til å være russ, og nå begynner vi virkelig å bli klare! Russeklærne er ankommet i posten og igår bestemte vi oss for å starte å pynte de også! Manglet siste jenta i crewet som reiser mer enn hun er hjemme, men vi klarte oss likevel! 

NEI DET ER IKKE SVETTEMERKER DERE SER! Haha, jeg klarte selvfølgelig å dulte borti med armen etter at jeg hadde dekt hele lommen med glitter, så det er bare vann!

Haha åhh, elsker rumpa med detaljene til Stine!

Jeg er dødsfornøyd med hvordan dressen ble! For dere som lurer så har jeg russedress sin i slimfit, small! Den er bittelitt stor, men nå får jeg iallefall plass til litt varme klær under. Så mamma, du kan være stolt! Haha. Takk gud for at dere ikke får sett russekortet mitt, vet det er insane mange som lurer på hva fader jeg har klart å rote meg opp i på dette kortet, men det må nesten bli en hemmelighet til jeg bestemmer meg om jeg faktisk kan dele det ut eller ikke (ja, så ille er det faktisk)

Vi brukte så mange timer på dette her at i skrivende stund ligger jeg godt under dyna og tror jeg må spy. Haha, jeg er så sliten, takk gud for påskeferie snart. Vi lagde et megaaa rot hos Martine igår, det er iallefall sikkert. Det som også er litt morsomt er at vi er litt blandet også. Amalie og Kaja har rød snekker, mens jeg, Martine, Anne og Stine har blå dress. Why? Fordi i Stavanger slakter de deg om du har blå dress. Haha, vet ikke hvor lenge det tar før vi er røde av ketchup istede pga av vårt lille stunt her nede.


Jeg tror vi omtrent har klart å kjøpe hele russedress. Det føltes iallefall sånn når vi fikk alt på bordet. Så aaalt dere ser er derifra untatt revene og stjernene på buksa! De har vi rett og slett bare kjøpt på panduro som vanlige strykemerker!

Vi fikk også tak i strykepapir man selv printer ut med printer! Derfor fikk vi også logoen vår på dressen!

Så klarte jeg ikke la være av å slenge ut noen utrolig fine bilder av meg selv. Har alltid på meg at jeg stikker fingeren min inni nesa til folk av en eller annen rar grunn. Haha, jeg vet ikke hvorfor jeg synes det er så morsomt, men reaksjonene er iallefall priceless.

Hey ho fjortiss pose.SÅÅÅ må dere ikke glemme å like FACEBOOK siden vår ---> HER <---

Begge sangene våre er også nå ute på Spotify!

-A9

 • Skrevet: 26.03.2015
 • Klokken: 11:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 34

Min musikk

 • 25.03.2015 - 22:34

Veldig mange spør mye etter hva jeg hører på, og om jeg kan legge ut spoitfy listene mine på bloggen. Sannheten er at jeg er så fordømt gammeldags at jeg driver av å laster ned sanger på Itunes istede. Haha, ikke spør hva jeg holder på med engang, for jeg aaaaner ikke selv. Har bare funnet ut at det er det letteste når det kommer til mobilnett, musikk og bil! Så enkelt og greit. Så jeg tenkte å vise dere noen av sangene jeg hører på om dagen!

Jeg innbiller meg selv at jeg er veldig fleksibel når det kommer til musikk, men er det en ting jeg elsker så er det denne blandingen av å bare falle så dypt ut av livet når jeg hører på musikk. Noen av disse sangene får meg til å sitte å stirre på skjermen innimellom. Å når jeg kommer tilbake til meg selv aner jeg ikke hvor lenge jeg har sittet å stirret.


Såå, når vi først er inne på musikk her... Om dere ikke har sett denne videoen så har dere virkelig gått glipp av noe. Ahh, den er helt seriøst fantastisk! Får helt frysningen hver eneste gang jeg ser den, så ta dere ca. 6 og et halvt minutt for å se denne. Totally worth it!

Vil dere ha musikk tips oftere?

-A9 

 • Skrevet: 25.03.2015
 • Klokken: 22:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Dagens!

 • 25.03.2015 - 11:16

Skjerfet mitt er forresten nytt! Kjøpte det for kun 149kr på Nelly! Tenkte også forresten å få til et innlegg snart om hvordan jeg holder håret kaldt! Det begynner å gå mot sommer, sol og klorvann så det er sikkert veldig mange som trenger å friske opp håret et par ganger i måneden! Jeg skal vise dere hva jeg bruker, sånn at dere ikke trenger å svi av alle pengene deres på frisørtimer hele sommeren!

Jakke: Bodaskins / Bukse: Dr.Denim / Sko: Fretex / Skjerf: HER

-A9

 • Skrevet: 25.03.2015
 • Klokken: 11:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

NOMINERT TIL GULLRUTEN!

 • 24.03.2015 - 18:33

ÅJADDA! Lykkerus til de grader. Nå har jeg akkurat landet tilbake i Stavanger, dro til Oslo igår for å komme på pressekonferansen til Gullruten. De skulle nemlig fortelle hvem som har blitt nominert til de forskjellige prisene. Vi har ventet spent lenge, men jeg har ikke hatt lyst til å fortelle noe, nettopp fordi vi ikke viste om vi ble nominert!

Det har vært en lang reise for å oppnå noe sånt som dette, og Sweatshop er faktisk den første nettserien NOENGANG som har blitt nominert til Gullruten, bare det i seg selv er historisk. Jeg kan enda ikke engang forstå det. Å grunnen til at dere ikke så meg gå opp på scenen for å feire, joda.. Anniken forsov seg. Haha jeg blir så fordømt skuffa over meg selv noenganger, men jeg rakk det tilslutt, scene lys eller ikke
- Jeg er dødsglad.

Se intervju med meg og Frida under

  Se intervjuet etter nominasjonen med nyhetsredaktør Håkon Borud og produsent i Aftenposten TV, Jonas Brenna.

Aftenposten TV er historiske. Se video:

For å lese mer om nominasjonen i Gullruten kan dere lese HER

Så må jeg få si tusen tusen tuuuusen takk til alle dere! Dere kommer aldri til å forstå hvor mye dere har gjort for denne serien uten alle deres delinger fra bloggen min. Dere er helt fantastiske og dere skulle fader rullan hatt en egen pris. TUSEN TAKK!

-A9

 • Skrevet: 24.03.2015
 • Klokken: 18:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 11

Lazy days

 • 23.03.2015 - 12:41

Haha, etter mitt lille raseriutbrudd igår tenkte jeg at jeg var nødt til å faktisk dytte inn litt hverdag. Selv om jeg blir helt svett av tanken på å vise dere hva jeg spiser, haha. I går slappet jeg og Josefine av i leiligheten. Vi elsker uten tvil søndager like mye og jeg bestemte meg for å lage wok! Har laget det på en litt annerledes måte en stund and I love it! Går superfort for oss late mennesker, men itilegg er supergodt og kanskje litt sunt?

Alt dere trenger er en pose med frosne wok grønnsaker, svineskjøtt i strimer, chili, hvitløk, ris og sauser!

Det første jeg gjør er å steke kjøttet i hvitløk og chili! Det er vel egentlig dette som gjør at det blir så innmari godt! Deretter putter jeg grønnsakene og den ferdig kokte risen oppi! Når dette har surret i et par minutter dekker jeg det hele med Teriyaki saus, mens jeg rett og slett bare tar litt sweet chili ved sidna på tallerkenen. Supergodt!

Det tar ikke lange tiden i det hele tatt, noe som er veeeldig viktig når jeg ikke lar meg ta tid til å lage så mye mat.
Haha, latskapen er der fortsatt!


Nå er det ikke lenge før Josefine turer hjem igjen, og det har vært utrolig koselig med litt besøk i helgen! 

-A9

 • Skrevet: 23.03.2015
 • Klokken: 12:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 12

Vårnyheter!

 • 22.03.2015 - 13:56

Hvo deilig er det ikke å se disse fargene? Endelig har jeg fått litt vårnyheter inn i hus og lukten av Voluspa lyset (HER) lukter så fantastisk at dere må være gale om dere ikke kjøper dere et sånt! Det lukter så godt at jeg går rundt å prøver å ikke slikke på det! Jeg har også lenge hatt lyst til å prøve ut Grow Gorgeous (HER) som er en hårolje du tar i hodebunnen enten morgen eller kveld! Den har fått veldig gode omtaler i medier og skal få håret ditt til å vokse på en naturlig måte. Ved at den stimulerer og varmer hårrøttene dine, og det høres også ganske fornuftig ut! Det lukter også supergodt, derfor gleder meg veldig til å teste ut den en stund og se hva som skjer!

Såå før dere klikker helt i vinkel på grunn av disse Mink vippene så skal dere få vite at de er 100% cruelty free. Det vil si at det er 100% dyrevennlig! De blir litt som godt lær, bedre og bedre når du bruker de. Med rett stell kan man bruke de opptil 30 ganger! De er også superfine pga av at de er korte innerst og blir lengre og lengre. Dådyrøyne med andre ord. Luz Lashes Bombshell finner dere: HER  

Åhh hvor fin er ikke denne neglelakken? Den kommer til å bli dødsfin med litt sommerbrun hud. Her har jeg tatt den på falske negler! Deborah lippmann "like dreamers do" finner dere: HERFlash tattoos! Sommerfest eller bare ved stranda i en bikini, det ser dødsbra ut uansett. Fader som de sitter også haha. Måtte ha Josefine til å skrubbe det av meg i badekaret med en klut og baby olje, så ja! Disse kan bades med til sommeren! Disse finner dere: HER 

AJNEW gir forresten 15% rabatt på HELE butikken ut 27.03! 

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 22.03.2015
 • Klokken: 13:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 14

Lei av dyre telefonregninger?

 • 21.03.2015 - 12:28

Jeg og Kaya byttet til PEPCALL for ikke så lenge siden! Så nå har jeg et tips til mine kjære lesere. Jeg har mange ganger blitt rundlurt av forskjellige mobilselskaper hvor jeg skal betale 499,- i måneden for så og så mange sms, mobildata og ringeminutter. Men hvorfor i allverden får jeg en regning på 1400,- da? Jo fordi jeg har brukt mer enn det som følger med i pakken. MEN nå har jeg byttet til Pepcall hvor de automatisk gir meg den billigste pakken for meg den måneden. Nei det er ikke tull! Jeg starter faktisk på 0,- kr hver måned og får ingen regning hvis jeg bruker mobilen lite en måned. Abonnomentet er faktisk gratis hvis jeg bruker telefonen lite og har dekning fra Telenor. Det tar kun 15 sekunder og bytte! Dette gjør du enkelt på Pepcall.no der du fyller ut skjemaet!

Haha, jeg og Kaya er iallefall superduper fornøyde! Besøk forresten bloggen hennes HER

Ha en SUPER lørdag alle sammen! 

//sponset / ærlige meninger

-A9

 • Skrevet: 21.03.2015
 • Klokken: 12:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Jofama by Kristine Ullebø

 • 20.03.2015 - 11:17

Fikk denne jakken fra søte Kristine her om dagen! Mange av dere leser sikkert bloggen hennes fra før og har hørt om jakkene hun har designet for Jofama! Synes det er dødskult at en forsåvidt ung jente har fått til noe så stort! Så at hun ville se meg i en av sine jakker var superhyggelig! Har allerede falt pladask for jakken, så tusentakk!


Jeg valgte min jakke i en mørk brun farge nettopp fordi jeg ikke har en brun skinnjakke fra før. Samtidig som jeg har brune øyne, matcher den helt perfekt!

Enda en vakker jakke i samlingen! Nå skal jeg få unnagjort litt bloggsus før Josefine kommer ned en tur til Stavanger! Blir super hyggelig å få enda litt mer besøk her nede, haha trenger litt bokmål mellom all denne dialekten!

-A9

 • Skrevet: 20.03.2015
 • Klokken: 11:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Ferdige bilder fra shooten!

 • 18.03.2015 - 15:27

Akkurat nå ligger jeg godt planetet under dyna etter skoledagen, haha jeg er helt utslitt! Våknet idag til et par ferdigstilte bilder fra shooten med klærne til Olav Aleksander! Den fulle videoen av hele shooten kommer om ca 3 uker og jeg gleeeeder meg til å se den, ikke minst vise den til dere! Vi hadde to veldig morsomme dager da vi tok disse bildene.

© Copyright 2015 Marion Hansen

Så, traileren til backstage videoen kan dere se under! Den er forresten laget av lighthousemedia.no

Hva synes dere om bildene?

-A9

 • Skrevet: 18.03.2015
 • Klokken: 15:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 16

Nytt fra Nelly!

 • 17.03.2015 - 08:44

Jeg tror ikke det er kun meg som glimter til i sola om dagen. Det er rett og slett helt fantastisk. Kjenner energi nivået er 100 ganger bedre når man våkner opp til solen som skinner. Har aldri vært så veldig glad for sommer og sol, aner ikke hvorfor, men det er bare for varmt. For mye sand, kliss og solkrem oppover halsen. Ææ, not clean at all. Det er hvordan jeg føler meg på sommeren, uansett hvor rart det høres ut, haha. Bestilte meg forresten et par victoria secret bikinier hjem igår! Fant ut etterhvert at jeg bomma gooodt med størrelsene. Typisk meg, så er det helt krise kommer jeg nok til å selge de på bloggen! Fordel for dere, så dere slipper både frakt og toll fra USA, haha! Jeg krysser uansett fingrene for at de passer, de var enkle, men samtidig dødsfine!

Kjøpte denne ponchoen fra Nelly for ikke så lenge siden, and i love it! Kan brukes til så utrolig mye nå mot våren og sommeren. Over en bikini, kjole eller bare som et antrekk! Gleder meg til å bruke denne på kjørlige sommerkvelder!

Bukse: HER / T-skjorte: Bikbok / Klokke: Micheal Kors / Hårbånd: Louies Vuitton / Poncho: HER

 Vi snakkes!

-A9

 • Skrevet: 17.03.2015
 • Klokken: 08:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 17

Selvbruning!

 • 16.03.2015 - 16:31

Vinteren er noe dritt når det gjelder brunfarge, og som jeg har sagt før tar jeg sjeldent sol. Dette er egentlig mest pga av alle føflekkene mine, og jeg blir småredd for de innimellom. Derfor er selvbruning et must for meg i vinterhalvåret! Nå er det også ikke så altfor lenge til sommeren kommer, og hvem vil vel være kritthvit i bikinien? Denne selvbruningen er utrolig lett å påføre, og den sitter godt!

//Annonse  

Den sprayes på huden og det følger med en hanske som gjør det lett å blande den ut om nødvendig! Den kan også brukes i ansiktet, noe som også er veldig enkelt! Hold den ca 30cm unna ansiktet og spray i vei! Det hele skal sitte på i minst 2 til 8 timer før du velger å skylle den av!

Den finnes også i to farger, light to medium og medium to dark. Jeg bruker light to medium som passer best til min bleke nordiske hud, haha!
Selvbruningen kan dere finne HER 

Her ser dere resultatet før og etter! På etter bilde har jeg kun sprayet på midten av leggen for at dere skal få se forskjellen bedre! Dette er kun etter en påføring, så effektiv er den! Den lukter også supergodt og du sitter ikke igjen med en ekkel lukt. Alle de som bestiller en prøvepakke hjem er også med i trekningen av et årsforbruk av spraytan og et fitbit armebånd! Du kan bestille en prøvepakke hjem som holder til 10 hele påføringer av HELE kroppen HER. Det eneste du betaler er frakten!

-A9

 • Skrevet: 16.03.2015
 • Klokken: 16:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Stavanger by!

 • 15.03.2015 - 19:36

På fredagen kom Livanne etter en 10 timers kjøretur fra Drammen til Stavanger. Haha, er det virkelig mulig, en 5 timers omvei klarte surrehuene å få til. Uansett var det superkoselig at hun tok turen og vi har hatt en superduper helg! Så igår tok vi en tur til Stavanger by for å spise og titte litt. Var så utrolig fint vær når vi våknet på morningen og humøret var derfor på topp! Har aldri vært i Stavanger på sommertid så det var utrolig koselig å se alle menneskene som satt ved vannet og tok seg en øl! Ordentlig sommerstemning etter en veldig veldig grå og mørk vinter. Menneskene krydde overalt og byen var virkelig i ordentlig liv igår. 

Tunika: Vivikes / Strømper: HER / Handlenett: Etsy / Belte: Zara / Sko: Fretex / Solbriller: HER / Klokke: Micheal Kors

Så vi dro på Døgnvill som er en resturant i Stavanger og spiste. Jeg tuller ikke når jeg sier at de har VERDENS beste Milkshake. Herrejesus kristus. Haha, den er så god at jeg får vann i munnen om å snakke om det. Den er laget med ordentlig iskrem og hele greia er bare helt fantastisk! Stappmette var vi iallefall.


Har heller aldri hatt bil på sommertid og jeg kjenner virkelig nå at dette er jo bare helt fantastisk! Haha, sitter å smiler når jeg skriver dette innlegget. Jeg har det så fuckings BRAAA! Gleder meg allerede til alle turene jeg og denne lille fiaten min skal ta mot sommeren. Med sand under bena og bikinien under en løs kjole. Kjenner jeg virkelig gleder meg til å kjenne på frihetsfølelsen med bil og det å virkelig være 18. 

-A9

 • Skrevet: 15.03.2015
 • Klokken: 19:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 25

Nye Nike sko!

 • 15.03.2015 - 14:13

Er ikke bare disse døødsfine? Fant disse på Junkyard å måtte bare ha de! Får sommer følelsen med engang. Er ikke typen som er så fan av rosa, graver meg heller i sort og hvitt. Men disse funker til hvert antrekk, samtidig som de lyser opp! Itillegg er de utrolig behagelig å ha på foten. Noen av de beste skoene jeg har gått med faktisk. Så wohoo, nye sommersko i skapet! Var forresten ute en tur i Stavanger igår og nøt solen, tenkte å vise dere bilder av det senere!

Skoene finner dere HER

-A9

 • Skrevet: 15.03.2015
 • Klokken: 14:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 15

Good morning!

 • 14.03.2015 - 13:49

For et par dager siden fikk jeg pakken min fra funliving.no og jeg er superfornøyd! Elsker småting med fine detaljer som utgjør en litt bedre dag. Drikkedunken har jeg brukt kjempe mye, både til kalde og varme drikker! Superbillig er den også. Drikkedunken kan dere finne HER
Notatboken finner dere: HER / Håndkremen: HER og den lille lommeboken: HER 

Ingenting er forresten sponset, dette er produkter jeg har kjøpt selv! 

-A9

 • Skrevet: 14.03.2015
 • Klokken: 13:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Hvordan jeg krøller håret / video!

 • 13.03.2015 - 13:08

Det er veldig mange som har spurt om hvordan jeg krøller håret, eller rettere sagt får de krøllene jeg har. Så derfor har jeg slått på stortromma å laget en video! Haha, sett på makan! Krølltangen min er ifra Makestyle og den kan dere finne HER, hårbørsten i videoen finner dere HER

Husk å sette på 1080p for best kvalitet! 

Calvin Klein toppen finner dere: HER 

-A9

 • Skrevet: 13.03.2015
 • Klokken: 13:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 22

Smilet er ekte igjen

 • 12.03.2015 - 11:00

Jeg lo av venniner som sa det, jeg lo av familie som sa det og jeg lo av meg selv som i det hele tatt tenkte tanken. "En dag våknet jeg og fikk nok, jeg var frisk" Den setningen fascinerte meg mer enn alt annet. Jeg husker jeg så på den personen som frisk fra start en, haha hvordan kan man si noe sånt om man virkelig har hatt det vondt? Sannheten nå, som flere andre er at det er en grunn for at det går igjen i menneskers samtaler og tekster. For jeg vet ikke hvordan alt bare snudde, det bare gjorde det. Det bare gikk over. Det bare slapp ordentlig tak, eller, iallefall mer tak enn noengang. Jeg svimler og snubler litt i min egen atmosfære om dagen. En uvant og vinglete følelse som er god. Jeg har kommet så langt at jeg nesten har lyst til å klappe meg selv på skulderen. Så tenker jeg på dere. Alle dere som har skrevet gråtkvalte kommentarer om at dere forstår og til dere som gir så støttende ord at man ikke skulle trodd det hele var menneskelig. Jeg bukker i støvet for dere. Dere som støtter en vilt fremmed person dere føler dere kjenner. Vel, jeg føler jeg kjenner dere også. 

T-skjorte: Gina Tricot / Skjørt: HER / Sko: Bianco / Clutch: Topshop / Solbriller: HER

-A9

 • Skrevet: 12.03.2015
 • Klokken: 11:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 33

Drømmedag

 • 11.03.2015 - 10:34

Jeg kan ikke beskrive følelsen av å sette seg på en hest. Håret som flyter sammen med en lett bris fra havet, lyden av hover på småvåt asfalt, lukten av stall og friheten i luften. Jeg smilte. Jeg smilte så mye at jeg hadde vondt i munnvikene mine. Jeg har ikke vært på ryggen til en hest på lang lang tid. Dette som var hele livet mitt før, har jeg bare langt under puta med "jeg har ikke tid", jo jeg har det. Slutt å tull med ditt eget hode Anniken. For dette her var så fantastisk at jeg ikke har ord. Lykkelighetsfølelsen bruset igjennom kroppen min idet jeg satte meg opp. Hele kroppet kriblet av glede, og jeg klarte ikke stoppe å smile. Haha, jeg var såå innmari glad.

Det er faktisk Mina sin ide! Hun har fått seg jobb som ridelærer et par ganger i uken og mente at vi kunne ta oss en ridetur når vi ville. Jeg hang meg selvfølgelig på da jeg hørte ordet hest streife gjennom luften. Så jeg fikk en islandshest med navnt Ketil! Haha, herregud så søt.

Jeg har ledd så godt av dette bilde her. Før i tiden var det å se bra ut på hesteryggen en viktig faktor for meg. Jeg hadde matchende klær og utstyr til hesten min, og når jeg ser dette ler jeg så det gjør vondt i magen. Hahaha, jeg ser ut som en liten 10 åring som skal ut på tur for første gang. Hahah, stooor kontrast fra forrige innlegg.

Det var rett og slett helt fantastisk. Så må jeg få lov å takke alle dere som har overrøst meg med fantaaaastiske kommentarer i det siste. Jeg har sittet å lest igjennom alt dere har skrevet og er helt målløs. Jeg blir helt seriøst satt ut av alt dere skriver. Dere er virkelig helt fantastiske, og bare det at dere klarer å skrive noe sånt til et annet menneske gjør meg ordentlig rørt. Jeg vet ikke om jeg hadde klart å ta nok tak i meg selv til å klare det selv. Så vet dere hva? ALL respekt til dere. Jeg er forferdelig stolt.

-A9

 • Skrevet: 11.03.2015
 • Klokken: 10:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Backstage fra photoshooten!

 • 10.03.2015 - 13:53

Dette har jeg gledet meg til å fortelle dere så utrolig lenge! Hele lørdagen og søndagen var jeg på photoshoot fra 10 til 22 på kvelden. Om jeg er sliten? Oh hell yes. Men så fantastisk gøy! Så hva var hele opplegget? Joo, nå skal dere høre! Om ikke veeeldig lenge kommer det en ny butikk med navnet "POP UP STORE BY OLAV" i Oslo. Jeg er da en av to jenter som fronter denne kampanjen! Så det er veldig gøy! Så er det sikkert veldig mange av dere som tenker "hvordan kan hun stå for noe sånt etter Kambodsja", haha jeg tenker på alt. Men det som er det flotte med dette er at jeg faktisk kan, og det med god samvittighet. Disse klærne kommer nemlig i en slags limited edition, og de har bare 2-20 stk av hvert plagg. Litt forskjellig. Hvorfor det er sånn er nemlig fordi alt er sydd av designeren eller familien selv! Dette er ikke store fabrikker med klær. Så jeg synes det hele egentlig er veldig flott! Samtidig som dere får et plagg omtrent ingen har, har også klærne blitt laget med god samvittighet. Så dette er ikke noe jeg bare kan stå for, jeg VIL stå for det. Jeg har allerede forelsket meg i flere av plaggene og har lyst på mye selv! Dette er prosjektet til Olav Aleksander, og dere kan lese bloggen og reisen hans for å gjøre dette HER. Alle bildene er tatt av Marion HansenSå fikk jeg tilslutt på siste shoot lov å ha 24 karat gull i ansiktet! Haha, var utrolig spesielt og dødskult! Var ikke den enkleste jobben å få på i og med at du ikke kunne puste på det uten at det bare ble 1 trillion småflak! Men de fikk det til, og det ble BRA! Gleder meg uuuutrolig mye til å få se hvordan bildene blir!

-A9

 • Skrevet: 10.03.2015
 • Klokken: 13:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 28

Oslooooo!

 • 07.03.2015 - 09:34

Ååå plutselig var jeg i Oslo igjen. Haha, om dagen er jeg nesten mer hjemme hjemme. Denne gangen er for en litt mer spennende grunn enn å bare komme hjem en tur! I hele dag og imorgen skal jeg på photoshoots fra 10 på morningen. Hva som er prosjektet skal jeg fortelle litt senere, men jeg tror det hele blir superbra! I går var jeg på fredagspils som de så fint kaller det hos United Bloggers på Aker brygge! Var kjempe koselig å se alle sammen igjen! Like godt for sjelen hver eneste gang. Ååå nå er det så tidlig på morningen for denne lille kroppen at jeg ikke er helt sikker på om jeg i det hele tatt har klart å skrive riktig i alle disse setningene. Eller om de i det hele tatt henger sammen. Haha, i dag må dere leve med en trøtt Anniken, for tid til å lese over har jeg ikke! Vi snakkes!

Hao er som alltid like glad i alkohol! Lærer aldri og stopper aldri! 

Noen som tilfeldigvis tok snikbilder av meg og Jan! Haha omtales som det gamle ekteparet, følernnnnn


Tusen takk for en super kveld!

-A9

 • Skrevet: 07.03.2015
 • Klokken: 09:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 26

Svar på spørsmålsrunden / VIDEO!

 • 05.03.2015 - 23:13

Okei, dette tok meg akkurat 11 timer. Herrejesus kristus! Jeg er så sliten at jeg faller sammen. Jeg har filmet, klippet og lastet opp denne videoen i 11 timer. Jeg bøyer meg i støvet for alle som lever av youtube, for en jævla jobb! Haha, litt frustrasjon må ut nå. Jeg håper uansett at dere liker den! Så må jeg si beklager for at jeg peller så innmari mye på hendene mine. Er vel noe som sitter litt igjen, haha..

Videoen er delt opp i tre deler. "Alt annet", "Kambodsja" og "Kjærlighet og depresjon"

Husk å sett på 1080p for best kvalitet! 

-A9

 • Skrevet: 05.03.2015
 • Klokken: 23:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 260

Videoblogg in making!

 • 05.03.2015 - 15:17

Ææ, nå er jeg akkurat ferdig med å spille inn spørsmålsrunden. Hahah, jeg må le. Har ikke vært såå ukomfertabel på lenge. Jeg brukte akkurat 28 minutter på å i det hele tatt begynne å prate. Satt å stirret, vrei meg og lo i en ukomfertabel tone. Følte kameraet plutselig ble en klein stirrende person. Helt jævelig var det med andre ord. Uansett er det deilig å være ferdig. Har jo utsatt meg for dette tullet selv, og dere får nå snart svar på nesten alle spørsmålene deres! 

Jeg har delt ting inn i kategorier for å gjøre det litt enklere. Så jeg slipper ut videoen så fort jeg er ferdig med klipping og opplastning på youtube! Be nice with me!

-A9

 • Skrevet: 05.03.2015
 • Klokken: 15:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Fiks knuste pudder!

 • 04.03.2015 - 18:47

Jeg tenkte jeg skulle tipse om noe veeldig smart! Et av yndlingspudderne mine knuste for et par uker siden.. Alle kan sikkert relatere seg til at det er noe dritt. Plutselig er det sminke og pudderbiter over hele badet eller i sminkepungen. Derfor tenkte jeg å prøve ut et lite triks jeg egentlig har visst om veldig lenge. Men som alt annet går det tregt før jeg faktisk tar tak i noe. Haha, forferdelig uvane, men jeg er så ufattelig slapp når det gjelder å fikse ting. Mineral fusion sine solpuddere er ikke akkurat et pudder du får på Kiwi eller Cubus, derfor måtte det fikses!

Dere trenger kun antibac (noe dere kjøper på apoteket), en skje og en plastikkpose. Thats it!

1. Så det første jeg gjør er å knuse pudderet enda mer. Jeg bruker da enden på skjeen for å hakke det som er igjen i små biter. Det er ikke vanskelige tingen når pudder smuldrer seg opp ganske så lett! Pass på at du hele tiden gjør dette over plastikken sånn at du ikke griser!

2. Deretter tar jeg litt antibac rett på pudderet. Det er ikke akkurat noe oppskrift på hvor mye du burde ta, men bare føl deg frem!
Jeg klemte ut en liten "dæsj" og det holdt i massevis! 

3. Deretter bretter du plastikkposen din over pudderet. Klem til med flaten på skjeen din! Grunnen til at jeg bruker en pose over er fordi det er så glatt at pudderet ikke fester seg. Bruker du skjeen rett på vil du bare få et ordentlig stort gris utover det hele.
Antibacen fester seg til skjeen, så bruk plastikk! 

4. Så sim sala bim! God som ny! Her er fortsatt pudderet litt "vått", men nå ser det helt fint ut igjen!
La det tørke i ca 5 min før du putter det tilbake i sminkepungen!

Rop ut om dette er noe dere vil ha mere av!  

-A9

 • Skrevet: 04.03.2015
 • Klokken: 18:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 22

Skolemorro!

 • 04.03.2015 - 12:23

Okei, skole aka Anniken og Martine, er ingen god ting. Eller kanskje den beste for vår del. Nå som jeg har hjemmeskole har jeg to dager på skolen, og uten det susehue her hadde jeg ikke klart meg i det hele tatt. Haha, er ikke en av oss på skolen ringer vi hverandre bokstavelig talt NED til den andre svarer. Like sure på hverandre hver eneste gang og skriker som regel "HVOR ER DU?!" Så idag er vi her begge to, og det er flere som prøver å få meg til å blogge litt mer om hverdagen min. Såå, dette her er så hverdagen min som det kan få blitt, haha. Her får dere det ekslusive livet på Akademiet videregående skole i et nøtteskall. Sola skinner, magen romler og stolen er like vond å sitte på som alltid. Velkommen til min spennende hverdag!

Jeg har forresten skrevet et veldig personlig innlegg igjen.. Er ikke helt sikker på når jeg skal slippe det ut på bloggen, tror jeg manner meg opp.

-A9

 • Skrevet: 04.03.2015
 • Klokken: 12:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Bilder fra bryllupsmessen!

 • 03.03.2015 - 13:18

I helgen var jeg i Oslo der jeg var med å hjelpe til på bryllupsmessen! Vi var en del bloggere/instagrammere som var med på å dele ut goodiebags og biletter. Tror faktisk jeg drakk rundt 7 kaffe på et par timer, og jeg vedder 100 kroner på at kroppen min ristet på slutten av dagen. Uansett var det veldig hyggelig og jeg ble kjent med et par fantastisk morsomme jenter jeg lenge har visst hvem er. Haha, for en gjeng. Det er rart det der, hvordan man tenker og tror at en person oppfører seg. Så i det du møter de får du atter engang et smell i fleisen om at man ikke skal dømme personer før man har møtt de. Man vet det egentlig, men jeg tror alle er flinke til å sette seg bilder i hode om hvordan en person er. Så på søndagen fikk jeg tatt en tur hjem å slappet av. Tror jeg våknet rundt halv 4 på dagen etter at Silje hadde kommet å besøkt meg. Hadde visst sovnet igjen før hun hadde gått. Meg og søvn, meg og søvn.

På bryllupsmessen var det masse fine kjoler, dekorasjoner og musikk. Camilla Phil var konfransier og det var godt med mennesker! Morsomt å se damene som har dratt med seg mennene sine på bryllupsmesse, kan ikke tro at de var så utrolig gira, men med var de! 
Så måtte vi såklart prøve ut standen med kamera. Haha, jeg aaaaner ikke hvem disse karene på bildene er. Men de hoppet med på et par bilder. Dere følger sikkert Helene og Helene på Instagram fra før, hvis ikke, må dere følge @hellylife og @misscolacherry! Om de er like pene i virkeligheten? Oh, yes! 

-A9

 • Skrevet: 03.03.2015
 • Klokken: 13:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 13

Smink deg med pastell!

 • 02.03.2015 - 17:34

Våren begynner å komme og med disse pastellfargene kan jeg allerede få følelsen også. Høsten og våren er mine favoritt årstider. På høsten blir det kaldere og fargene blir dystere mens kveldene blir mørkere. Våren derimot begynner ting å bli varmere, fargene blir lysere og kveldene blir lengre. Så det er på tide å få inn litt farge sammen med Coverbrands. Denne gangen jeg har plukket ut en haug med pastellfarger. Jeg har aldri virkelig brukt dette som sminke, men i år er dette definetivt en trend!

 

Body butter: HER / Lipgloss: HER / Concealer i pudderform: HER / Blush: HER / Øyenskygge kost: HER


Første ut er Ciaté sin nye neglelakk fjerner! Jeg har "mint choc pot" som lukter herlig mint. Super effektiv er den også! Stikk fingeren ned, vri om og vips, neglelakken din er av! Denne er også så liten at den er super enkel å ta med seg på tur og rundt i vesken! 

Mint choc pot finner dere: HER 

Denne dødssøte neglelakken fra deporah lippmann har en søt baby rosa farge som passer til alt! Jeg synes det lenge har vært vanskelig å finne en rosa farge som dette, som faktisk blir det samme på neglene! Denne gjør susen, baby love finner dere HER 

Så over til et dødskult produkt! Liqiud liner fra studio makeup gjør favoritt øyenskyggen din til en eyeliner! Uansett farge putter du den lille penselen nedi og vips, så har du en flytende eyeliner. Nå som det gjelder pastell farger prøvde jeg ut en dus blå eyeliner! Haha, jeg har aldri prøvd noe sånt før, men jeg syntes det ble ganske kult! Ser for meg at dette kan funke fint med en lang hvit maxi kjole og en blomsterkrans i håret på en sen sommerdag! Skal definetivt bruke disse fargene da. 

Luqiud liner finner dere: HER / Barry M summer palett finner dere: HER 

Sånn ble altså resultatet! Hva synes dere? Er dette noe dere kunne prøvd?

//Annonse

-A9 

 • Skrevet: 02.03.2015
 • Klokken: 17:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Freshe legger året rundt!

 • 01.03.2015 - 13:19

Adidas sokkene finner dere -HER-

Som mange av dere vet er jeg en flittig bruker av Dorco sine høvler. Ikke bare på sommeren, men hele året. Det er noe med det å føle seg ren, selvtilliten går opp et lite hakk og man har det bedre med seg selv. Å være hårfri og silkemyk er noe av det beste som fins. Hopp inn i dusjen, finn frem en god peeling og ta frem høvelen! 

♥   ♥   ♥   

Barber deg gjerne i dusjen med litt lunket vann, det er faktisk alt som trengs! Høvelen fra Dorco inneholder både Vitamin-E, Aloe vera og lavendel! Du trenger ikke forskjellige såper og skum for å få et silkemykt resultat. Husk også at det viktig å bytte blader ofte, det gjøres enkelt ved å bytte "hode" på høvelen! Barberer du deg ofte så bytt gjerne blad 1-2 ganger i måneden! Abonnerer du får du tilsendt 2 pakker med 4 Dorco refillblader i måneden, dette kan dere gjøre HER!

 I samarbeid med Dorco Shai kjører jeg igang en liten konkurranse til dere! Klikker du deg en gratis prøvepakke hjem er du med i trekningen av et fitbit treningsarmbånd og et års forbruk av shai refilblader!

- Klikk hjem en gratispakke med Shai produkter HER -

 Masse masse lykke til! 
♥  ♥  

 

//Innlegg i samarbeid med Dorco Shai

-A9

 • Skrevet: 01.03.2015
 • Klokken: 13:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 16

CRAZY SALG - KUN I DAG

 • 28.02.2015 - 13:46

Okei, alle innlegg jeg har lagt ut det siste halvåret på nelly er nå på 50-70%! Gleder meg til å komme hjem for å bestille noe av dette selv. Har lett lenge etter et par nye bukser og topper frem mot sommeren! Da er det bare å slå seg løs! Jeg er forresten på vei til Oslo for å hjelpe til på bryllupsmessen sammen med et par andre! Åå nå må jeg løpe til toget, vi snakkes! 

1: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER 


5: HER / 6: HER 7: HER 8: HER


9: HER / 10: HER / 11: HER / 12: Utsolgt 

13: HER / 14: HER / 15: HER / 16: HER 

17: Utsolgt / 18: HER / 19: HER / 20: HER 

21: HER / 22: HER / 23: HER / 24: HER  

-A9

 • Skrevet: 28.02.2015
 • Klokken: 13:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Hjemmeskole

 • 27.02.2015 - 05:42

Igår dro jeg en liten tur på "senteret" rett nedenfor leiligheten. Er vel ikke akkurat et senter, men plukket med meg to bher til 50 kroner per stykk og den søte lille planten under. Jeg har også søkt om hjemmeskole om dagen, og prøver hardt å få fullført det siste halvåret av vidregående. Faen så hardt det er. Søvnparalysen min er sterkere enn noengang, akkurat i det jeg har bestemt meg for å skjerpe meg. Slutte å synes synd på meg selv å få opp motet igjen. Jeg har begynt å spise litt renere og kroppen har fått beveget seg litt i det siste. Kan ikke si at det har gitt meg så enormt mye mer overskudd, men det kommer vel. Jeg har bare bestemt meg for at noe må gjøres. Er det ikke sånn at jeg aldri kommer til å bli yngre enn det jeg er akkurat idag?
Settet fra Calvin Klein har virkelig fått en tommel opp fra meg. Det er helt insane behagelig å ha på og jeg tusler rundt i det hele dagen. 

Overdelen finner dere: HER / Underdelen finner dere: HER  

Så tenkte jeg at jeg nesten er nødt til å vise dere mine to favoritter jeg ikke kunne levd uten! Disse to elsklingene er med meg overalt morgen og kveld. Det er pudderet til Clinique "stay matte" i fargen 2! Denne er helt fantastisk utover dagen når man blir blank i pannen og rundt nesepartiet. Den kladder seg heller ikke og det hele ser veldig nysminket ut! Jeg har rett og slett med meg dette overalt og anbefaler det til alle! Min andre favoritt er Carmex, haha den har dere sikkert alle. Jeg er totalt avhenging. Har ikke jeg en leppomade tilstede ender det med at jeg omtrent biter av meg hele leppa. Forferdelig uvane, men sånn er det! 

Med disse to kan jeg trygt gå ut av døra hver dag! Noen av dere som har prøvd pudderet, isåfall -Hva synes dere?

-A9

 • Skrevet: 27.02.2015
 • Klokken: 05:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 28

Nettshopping!

 • 26.02.2015 - 08:26

Kom over denne nettsiden funliving.no igår å bare måtte klikke meg noen produkter hjem! Utrolig billig var det også! Sminkemappen kostet f.eks 25 kroner og koppen 49 kroner! Halloo, da er det totalt greit å bruke litt penger. Papirposen tenkte jeg å bruke som søplekasse i og med at jeg har trengt en. Notisbok har jeg også jaktet på en god stund, så denne var helt perfekt! Hva synes dere?

-A9

 • Skrevet: 26.02.2015
 • Klokken: 08:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7

BLACK AND WHITE

 • 25.02.2015 - 18:04

Ivyrevel av Kenza har kommet med en ny vårkolleksjon! Hun har virkelig gjort det igjen, for plaggene er amazing. Gleder meg allerede til å vise dere flere av plaggene hennes! Ellers har jeg vært en tur hos legen idag, blodprøve nummer? Gudene vet, men satan så redd jeg er for de nålene. Som om det ikke er nok rart med denne kroppen har jeg klart å pådra meg genet med rullende årer! Kjempe morro. Må bare stikke ca 5 ganger før de får det til. Så begge armene måtte stikkes ned. Tror det er første gang jeg verken har grått eller svimt av. Så lucky me. Bet tennene sammen, igjennom må jeg uansett. Håper jeg snart får noe svar på denne konstante trøttheten. 

Topp: Pull&Bear / Sko: Fretex / Jakke: Hennes Verden / Bukse: HER

-A9
 • Skrevet: 25.02.2015
 • Klokken: 18:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 16

Innkjøp fra New York!

 • 24.02.2015 - 16:47

Etter en 13 timers reise er jeg tilbake! Har nok litt jetlag, but im fine! Som sagt tok jeg ikke så mye bilder i New York, tror nok jeg tok meg en liten sleip pause da jeg var der nede. Jeg shoppet heller ikke mye, men noe ble med hjem likevel! Så igår tok jeg en tur innom butikken for å kjøpe litt mat og KAFFE! Jeg har aldri trodd at jeg skal bli den kaffedrikkende kjerringa rundt omkring, men jo.. Jeg er faktisk et kaffemonster uten like. Jeg kan drikke det morgen som kveld. 

Tenkte jeg også måtte tipse dere om antibac sine nye flasker! I og med at immunforsvaret mitt er ræva er jeg nødt til å ha med meg antibac rundt. Noen kan omtrent nyse i telefonen, og jeg er smittet.. Haha, er virkelig ikke mulig. Antibac har nå kommet med noen rene design, og for dere som allerede hater antibac duften? Denne lukter helt nydelig. De kan kjøpes på alle apoteker!

Så noen småtterier ble med meg hjem, f.eks "melted" fra too faced som er en lipgloss med smeltet sukker! Jeg valgte min i en nude farge, og disse sitter virkelig som støpt hele dagen! Love it! Så måtte jeg også hive med meg en håndkrem som er organisk og en Laura Mercier dagkrem med farge! Har hørt så mye bra om disse, og gleder meg til å prøve!

Er ikke denne fin? Ahh, jeg elsker lace og på Victorias secret fant jeg den perfekte bhen for de som ikke liker bher! Haha, jeg hater de, men denne lille skatten kan jeg leve med. Den var litt for dyr, men totalt verdt det!

Så tok jeg såklart med meg sikkert 8 forskjellige truser fra Victorias secret.. Just got to have them. Body lotion deres passion struck er også helt fantastisk!

-A9

 • Skrevet: 24.02.2015
 • Klokken: 16:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Hvordan konturere ansiktet!

 • 22.02.2015 - 20:38

Dagene begynner å glippe i New York, og idag drar jeg hjem. Jeg må være en av de første noengang på tur i New York som omtrent ikke har tatt et eneste bilde..Uansett tenkte jeg idag å vise dere hvordan dere enkelt kan konturere ansiktet uten at det blir for mye. Man trenger ikke være en ekspert med sminke og svindyre produkter for å fremheve trekkene i ansiktet ditt. Jeg har selv gått på et par smeller der når jeg var yngre. Haha, alle kan nok finne frem noen forferdelige bilder fra de var yngre med større sminkefeil enn jeg orker å tenke på engang. Denne gangen har jeg brukt litt forskjellige produkter fra Coverbrands og prøvd å holde det hele veldig naturlig. Jeg har også en rabattkode til dere som er "ANNIKEN22" som gir dere 20% på all sminke!

Første steget er å legge en foundation som er matt uten at ansiktet ser flatt ut! Derfor er det kjempe viktig å ha en foundation som er veldig lik din egen hudfarge, helst litt lysere enn mørkere. Her har jeg brukt NYX sin foundation "stay matte but not flat" som sier sitt. Denne har jeg påført sammen med beauty blender for å få det hele naturlig. Det er viktig å ikke få noen "sminkekost" streker i ansiktet! Deretter har jeg brukt bare minerals sin stroke of light under øynene, mellom brynene og oppå nesebenet.

NYX foundation: HER / Stroke of light: HER / Beauty blender: HER 

Resultatet av dette blir utrolig naturlig og jeg likte foundationen utrolig godt. Den er kjempe lett å påføre og føles veldig lett på huden. Den er ikke tung eller kakete at all, så denne blir nok en god hverdagsfavoritt! Ikke er den dyr heller noe som gjør at det ikke svir sånn i lommeboken!

Så kommer man til det som gjelder, konturering! Her har jeg brukt NYX sitt matte solpudder! Det er viktig å bruke et matt solpudder om man vil fremheve trekkene sine. Om man skal begynne å konturere med et glittrende solpudder vil du også tilslutt se ut som et juletre! Her har jeg brukt everyday minerals sin doble kost noe som gjør at jeg kan bruke den til både solpudder og highlighter! 

NYX solpudder: HER / KIDE highlighter: HER  / Everyday minerals double brush: HER

Her ser dere hvordan jeg påfører solpudderet i ansiktet. Jeg påfører det på de stedene jeg vil fremheve! Jeg har alltid pleid å påføre dette i et tre tall i ansiktet. Midten av pannen, ned til skinnbena og deretter under siden på ansiktet mitt. Rett og slett et tre tall! Jeg tar også litt på sidene av nesen og under haken. 

Tilslutt avslutter jeg det hele med et transparent pudder fra the balm! Dette påfører jeg i hele ansiktet for å holde på sminken. Den er også utrolig grei å ha med seg rundt i og med at jeg ofte blir blank i pannen! Dette finner dere: HER

-A9

 • Skrevet: 22.02.2015
 • Klokken: 20:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 24

Jeg er i new york!

 • 19.02.2015 - 17:19

Ja, jeg lever! Etter en litt turbulent mandag kom jeg meg på flyet til New York på tirsdag. Fant ut i det jeg satt meg at jeg ikke hadde vært på do siden morningen og duden ved sidna meg hadde allerede sovnet. Avslappet fyr med andre ord. Flyturen var lang, og det vil si at den var så lang at jeg ikke hadde følelse i rompa når jeg kom ut. Så kom endelig dagen der jeg møtte Kaja på flyplassen. Noen tårer rant fra begges sider og en klem har aldri vært bedre. Jeg trengte dette nå, så veldig sårt. Jeg kom vel frem til NY rundt 23.00, så vi tok en taxi hjem, skravlet et par timer og la oss til å sove. Heldigvis har jeg klart å unnslippe jetlagget av en eller annen rar grunn. Tror hele livet mitt er et jetlag, so no problema! Jeg har egentlig ikke sett så mye av NY enda, Kaja bor på Wallstreet og igår tok vi turen til Brooklyn! Kaja hadde aldri vært der før, så hvorfor ikke! Det rare er at uansett hvor du drar føles det ut som en ny verden. Jeg syntes nesten alt var litt surrealistisk.
Alle stereotypene du ser på film? Haha, DE FINS! Noe så veldig også. 


Så vi endte opp på en liten koselig cafe og drakk min best smakte Chai Latte noengang. Kommer til å drømme om den i en god stund. Deretter suset vi litt rundt i gatene, jeg kjøpte meg en ring og en jakke! Det er ikke akkurat noe shopping tur jeg er på, men noe må det bli. Tidsforskjellen er også så stor fra dere som leser dette nå. Haha, jeg har faktisk akkurat stått opp og klokken er 09.04! Jesus jeg er flink. 

-A9

 • Skrevet: 19.02.2015
 • Klokken: 17:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 32

Sminkelook - nude dude!

 • 15.02.2015 - 19:33

Denne gangen har jeg prøvd å lage en nude sminkelook med den nye paletten til The Balm! Jeg har brune øyne og jeg føler selv at jeg må ha brune og gylne toner når jeg sminker meg med øyenskygger, lilla kan også gå forsåvidt! Så derfor er denne paletten goood to go for meg! Den har myke og delikate farger som gjør at du kan bruke de til både hverdag og fest. Jeg har lenge lett etter den ultimate paletten for hverdagsminke i og med at jeg alltid føler meg så pyntet når jeg har på meg øyenskygger. Med disse føler jeg heller mer at jeg fremhever øynene mine, uten at det ser ut som om jeg skal på tidenes rave party.

Så har jeg en rabattkode til dere som heter "AJNUDE" som gir 20% på all sminke hos Coverbrands frem til 19 februar!

Nude dude palett finner dere: HER / Øyenskygge primer: HER / Eyeliner kost: HER

Som dere ser er de lyse og mest naturlige fargene plassert til venstre, og gjør hverdagen mer og mer klar for fest videre på paletten! Øyenskygge primeren holder det på plass, noe jeg er totalt avhenging av! Har jeg ikke primer for øyenskygger samler alt seg i en stripe på øyelokket etter et par timer (øsj). Så har jeg også brukt den mørke skyggen "friendly" som eyeliner! Dette har jeg gjort ved å ta litt vann på eyeliner kosten og stikke den forsiktig ned i skyggen! Vips, så har du våtliner til øyet! Alle fargene kan blandes med vann for å få enda mer intense farger. Eyeliner kosten var forresten helt utrolig god å bruke, aldri vært så lett å påføre en så tynn strek over øyet. 


Mascara: HER / Higlighter: HER / Øyenbrynspenn: HER 


Her ser dere da resultatet av nude dude looken! Jeg har da brukt mest lyse og duse farger for å bruke til en typisk hverdag! Dette gjør det også lettere å leke litt med farger på leppene i og med at øynene ikke skriker av oppmerksomhet, men heller fremhever det som allerede er. 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden! Har akkurat landet hjemme i Drammen etter et par møter i Oslo sammen med Martine, så thank god! 

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 15.02.2015
 • Klokken: 19:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 27

VINTERFERIE

 • 13.02.2015 - 17:02

Finally! Idag avsluttet vi skolen med skidag! Eller, "sitte inne på ræva dag" for meg med andre ord. Jentene har stått på slalom, mens andre har egentlig kun sittet inne og spist biffsnadder. En av de var såklart meg, rart jeg ikke rulla den bakken istede. Jeg har egentlig akkurat kommet inn døra og slengt en pizza i ovnen. Jentene skal på russekro ikveld og det er ikke mange timene til! Itilegg drar jeg til Oslo imorgen, så det går litt fort i svingene her. Spørsmålsrunden kommer forresten så fort jeg får tid!

Har så lyst til å lage en video til dere, så da må jeg få ræva i gir på den banen også! 

Haha, de tre musketerer med "grått" hår. Blir påvirket av hverandre tror jeg, for her har vi kaldt hår hele gjengen! Jeg lurer ofte på om jeg kommer til å se tilbake når jeg blir eldre og tenke "herregud for et hår". Kommer sikker til å gjøre det uansett farge eller klipp, but I hope not!


Så må jeg få ønske alle en superduper vinterferie! KOS DERE! 

-A9

 • Skrevet: 13.02.2015
 • Klokken: 17:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

SPØRSMÅLSRUNDE // VIDEO

 • 12.02.2015 - 15:27

Det er utrolig lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde, så derfor! Ask me anything! 
Tenker å svare på video for en gangs skyld, så fyr løs med alt dere lurer på! 

-A9

 • Skrevet: 12.02.2015
 • Klokken: 15:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 144

Details on my mind

 • 11.02.2015 - 16:50

Nå er det ikke lenge til New York og jeg gleder meg sånn! Skal bli så godt å komme seg litt bort, få reist litt og ikke minst se litt nytt. Jeg har allerede begynt å småpakke litt. Selvom jeg er verdens verste pakker, noengang. Enten tar jeg med altfor mye, eller altfor lite. Så ender det som regel med at jeg bruker 2-3 plagg og resten har jeg ikke engang hatt på kroppen. Meg i et nøtteskall med andre ord. I helgen skal jeg en liten tur til Oslo for et par møter og deretter er det rett til NY! 

Topp: Zara (salg) / Bukse: Levis / Smykker: Jane køning / Skinnarmbånd: Ebay

-A9

 • Skrevet: 11.02.2015
 • Klokken: 16:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 14

Jeg sulter meg ikke

 • 10.02.2015 - 11:17

Chicken nuggets, frappe karamell, pomfri, barbeque saus, isbiter, cola, mcchicken, mcflurry, løkringer. -It feels so good. 

Jeans: Levis / Skjorte: vintage / Smykker: Jane Køning / Topp: Zara / Sko: Jeffrey Campbell

-A9

 • Skrevet: 10.02.2015
 • Klokken: 11:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 35

Ta vare på deg selv!

 • 09.02.2015 - 12:22

Som sagt er jeg ingen treningsbabe, men jeg prøver uansett å ta vare på meg selv. Kanskje ikke med måten å svette ut alt jeg har i kroppen, men heller ta vare på f.eks huden min. Jeg har utrolig mange forskjellig farger i ansiktet, altså mange. Jeg sliter med blått under øynene, rødhet i kinnene også er jeg alltid brun i pannen og på haken. Haha, jeg hater sommeren delvis pga av det. For når jeg soler meg har jeg alltid hvite partier i ansiktet, altså pigmentflekker. Itillegg er huden min ganske oliven farget samtidig som jeg har mange lilla partier i ansiktet. Så blir jeg såklart alltid "våt" i T sonen og tørr i resten av ansiktet Haha, dette hørtes utrolig pent ut dere. Så noen tak må jeg ta på vinteren for å prøve å redde huden min litt. Første step er å få i seg nok vann! Jeg drikker alltid to glass vann når jeg våkner. Innbiller meg at det er derfor alle kinesere lever så lenge. Det renser kroppen og jeg føler at det kalde vannet gjør at kroppen kommer litt igang.
Toppen jeg har på meg finner dere forresten HER 

Så når jeg først skal ut av huset og på skolen tar jeg alltid med meg litt vann! Derfor er disse flaskene fra BKR! De er av glass, men har et tykt silikon lag utenfor flasken! Så om den faller i bakken er ikke det et problem. Itilegg er de døds søte og lette å ha med seg overalt.
De har også supersøte navn! Bambi: HERMomo: HER

Så litt over på hud! Jeg er 110% ærlig når jeg sier at disse maskene fra GLAMGLOW er de beste jeg har prøvd. De er rett og slett helt fantastiske og jeg kommer aldri til å bytte ut disse. Jeg har brukt disse maskene en stund nå og jeg har allerede skaffet meg påfyll av den sorte! Disse hjelper huden min mer enn dere aner og jeg anbefaler ALLE disse. Krukkene er litt dyre, men superdrøye i bruk og dere skal få hånden på hjertet mitt at de er verdt det! 

De finnes i mange forskjellige varianter, som f.eks er det en maske som hjelper tørr hud og en annen renser og åpner. Mine favoritter er helt klart Youthmud og Brightmud!

Glamglow thirstymud er utrolig god for dere som sliter med tørr hud. Den lukter helt amazing og etterlater huden silkemyk! Denne skal sitte på i 10 minutter (gjerne lenger) og fungerer med engang. Huden suger til seg alle de naturlige ingrediensene og du kan føle forskjell etter kun en behandling! Denne kan dere finne: HER

Så over til min største favoritt i denne serien. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hvor bra disse er, haha. Dette er brightmud som skal kun påføres under øynene. Denne skal da redusere trøtthet, blåe ringer og stramme opp huden. Å som det meste man prøver får man innimellom et greit resultat. Men jeg har aldri opplevd noe mer effektivt enn disse. Jeg ble så satt ut at jeg måtte fortelle om dette produktet til alle venninene mine! Etter 5 minutter skylte jeg dette av og huden under øynene mine var strammet opp og de blåe ringene var ikke lenger like synlig. Jeg så utrolig våken ut etter 5 min, og hvor ofte kommer man borti et slit produkt? Jeg er frelst!
Denne finner dere: HER 

Så har vi powermud som er en ansiktsmaske og renser i et og samme produkt. Du kan bruke den som en rense maske for å få bort sminkerester og rense huden godt. Eller du kan bruke den for å fjerne sminke ved å blande den med vann. Et godt produkt å bruke om du alltid har litt sminkerester igjen på morningen etter at du har fjernet sminken dagen før. Denne lukter også helt fantastisk og er god å ha på hyllen etter en røff helg. Denne finner dere: HER

Så har jeg en rabattkode på 10% til dere om dere bruker koden "GLAMGLOW10" i kassen! 

//Annonse

-A9 

 • Skrevet: 09.02.2015
 • Klokken: 12:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 21

Mitt kamera!

 • 06.02.2015 - 15:05

FRIDAY! Oh hallo! Tror ikke jeg er den eneste som er like gira hver fredag, endelig er det helg. Som mange vet fikk jeg et nytt kamera til jul, Olympus Pen! Etter mange år med lesing rundt dette kameraet fikk jeg endelig et i hånden selv. Merker at teknologien begynner å utvide seg når et så lite kamera er av like god kvalitet som et speilrefleks kamera. Jeg ville egentlig først og fremst ha det fordi det er så lett å ha med seg overalt. Spesielt når man reiser. Jeg er forferdelig dårlig på å ta bilder når jeg gjør noe annet enn et planlagt blogginnlegg, så etter jul var det lettere å ta litt mer bilder av hva jeg holder på med. (Ikke at det er så alvorlig spennende). Jeg er uansett utrolig positvt overrasket over dette kameraet. Det tar så utrolig bra bilder, både når det gjelder lys, skarphet og kvalitet!


Jeg vet at pappa kjøpte det på nett, men er veldig sikker på at det fins i butikk også! Itillegg er det så utrolig retro og pent å se på! Klager ikke over å ha det over skulderen heller. Nå skal jeg prøve å nyte fredagen! 

-A9

 • Skrevet: 06.02.2015
 • Klokken: 15:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 52

Ny veske i samlingen!

 • 04.02.2015 - 13:30

Nå har jeg min tredje GiGi NewYork veske i hylla! Jeg elsker de alle sammen og synes de er dødsfine. Samtidig er de utrolig praktiske og denn gangen har jeg valgt en midt i mellom. Den er ikke for liten og ikke for stor! Så denne har jeg dratt med meg rundt den siste uken. Det er utrolig deilig å et sted å ha alle tingene sine istede for å drasse rundt med ting i lommer. Noe jeg alltid pleier å gjøre. Det følger også med en lengre stropp som gjør at du kan ha den over skulderen! Så har jeg igjen fått "navnet" mitt på vesken. A.E.J som står for Anniken Englund Jørgensen. Love it! 

GiGi NewYork vesken finner dere: HER

Nå skal jeg ut og nyte solen, vi snakkes!

-A9

 • Skrevet: 04.02.2015
 • Klokken: 13:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 29