CRAZY SALG - KUN I DAG

 • 28.02.2015 - 13:46

Okei, alle innlegg jeg har lagt ut det siste halvåret på nelly er nå på 50-70%! Gleder meg til å komme hjem for å bestille noe av dette selv. Har lett lenge etter et par nye bukser og topper frem mot sommeren! Da er det bare å slå seg løs! Jeg er forresten på vei til Oslo for å hjelpe til på bryllupsmessen sammen med et par andre! Åå nå må jeg løpe til toget, vi snakkes! 

1: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER 


5: HER / 6: HER 7: HER 8: HER


9: HER / 10: HER / 11: HER / 12: Utsolgt 

13: HER / 14: HER / 15: HER / 16: HER 

17: Utsolgt / 18: HER / 19: HER / 20: HER 

21: HER / 22: HER / 23: HER / 24: HER  

-A9

 • Skrevet: 28.02.2015
 • Klokken: 13:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Hjemmeskole

 • 27.02.2015 - 05:42

Igår dro jeg en liten tur på "senteret" rett nedenfor leiligheten. Er vel ikke akkurat et senter, men plukket med meg to bher til 50 kroner per stykk og den søte lille planten under. Jeg har også søkt om hjemmeskole om dagen, og prøver hardt å få fullført det siste halvåret av vidregående. Faen så hardt det er. Søvnparalysen min er sterkere enn noengang, akkurat i det jeg har bestemt meg for å skjerpe meg. Slutte å synes synd på meg selv å få opp motet igjen. Jeg har begynt å spise litt renere og kroppen har fått beveget seg litt i det siste. Kan ikke si at det har gitt meg så enormt mye mer overskudd, men det kommer vel. Jeg har bare bestemt meg for at noe må gjøres. Er det ikke sånn at jeg aldri kommer til å bli yngre enn det jeg er akkurat idag?
Settet fra Calvin Klein har virkelig fått en tommel opp fra meg. Det er helt insane behagelig å ha på og jeg tusler rundt i det hele dagen. 

Overdelen finner dere: HER / Underdelen finner dere: HER  

Så tenkte jeg at jeg nesten er nødt til å vise dere mine to favoritter jeg ikke kunne levd uten! Disse to elsklingene er med meg overalt morgen og kveld. Det er pudderet til Clinique "stay matte" i fargen 2! Denne er helt fantastisk utover dagen når man blir blank i pannen og rundt nesepartiet. Den kladder seg heller ikke og det hele ser veldig nysminket ut! Jeg har rett og slett med meg dette overalt og anbefaler det til alle! Min andre favoritt er Carmex, haha den har dere sikkert alle. Jeg er totalt avhenging. Har ikke jeg en leppomade tilstede ender det med at jeg omtrent biter av meg hele leppa. Forferdelig uvane, men sånn er det! 

Med disse to kan jeg trygt gå ut av døra hver dag! Noen av dere som har prøvd pudderet, isåfall -Hva synes dere?

-A9

 • Skrevet: 27.02.2015
 • Klokken: 05:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 28

Nettshopping!

 • 26.02.2015 - 08:26

Kom over denne nettsiden funliving.no igår å bare måtte klikke meg noen produkter hjem! Utrolig billig var det også! Sminkemappen kostet f.eks 25 kroner og koppen 49 kroner! Halloo, da er det totalt greit å bruke litt penger. Papirposen tenkte jeg å bruke som søplekasse i og med at jeg har trengt en. Notisbok har jeg også jaktet på en god stund, så denne var helt perfekt! Hva synes dere?

-A9

 • Skrevet: 26.02.2015
 • Klokken: 08:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7

BLACK AND WHITE

 • 25.02.2015 - 18:04

Ivyrevel av Kenza har kommet med en ny vårkolleksjon! Hun har virkelig gjort det igjen, for plaggene er amazing. Gleder meg allerede til å vise dere flere av plaggene hennes! Ellers har jeg vært en tur hos legen idag, blodprøve nummer? Gudene vet, men satan så redd jeg er for de nålene. Som om det ikke er nok rart med denne kroppen har jeg klart å pådra meg genet med rullende årer! Kjempe morro. Må bare stikke ca 5 ganger før de får det til. Så begge armene måtte stikkes ned. Tror det er første gang jeg verken har grått eller svimt av. Så lucky me. Bet tennene sammen, igjennom må jeg uansett. Håper jeg snart får noe svar på denne konstante trøttheten. 

Topp: Pull&Bear / Sko: Fretex / Jakke: Hennes Verden / Bukse: HER

-A9
 • Skrevet: 25.02.2015
 • Klokken: 18:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 16

Innkjøp fra New York!

 • 24.02.2015 - 16:47

Etter en 13 timers reise er jeg tilbake! Har nok litt jetlag, but im fine! Som sagt tok jeg ikke så mye bilder i New York, tror nok jeg tok meg en liten sleip pause da jeg var der nede. Jeg shoppet heller ikke mye, men noe ble med hjem likevel! Så igår tok jeg en tur innom butikken for å kjøpe litt mat og KAFFE! Jeg har aldri trodd at jeg skal bli den kaffedrikkende kjerringa rundt omkring, men jo.. Jeg er faktisk et kaffemonster uten like. Jeg kan drikke det morgen som kveld. 

Tenkte jeg også måtte tipse dere om antibac sine nye flasker! I og med at immunforsvaret mitt er ræva er jeg nødt til å ha med meg antibac rundt. Noen kan omtrent nyse i telefonen, og jeg er smittet.. Haha, er virkelig ikke mulig. Antibac har nå kommet med noen rene design, og for dere som allerede hater antibac duften? Denne lukter helt nydelig. De kan kjøpes på alle apoteker!

Så noen småtterier ble med meg hjem, f.eks "melted" fra too faced som er en lipgloss med smeltet sukker! Jeg valgte min i en nude farge, og disse sitter virkelig som støpt hele dagen! Love it! Så måtte jeg også hive med meg en håndkrem som er organisk og en Laura Mercier dagkrem med farge! Har hørt så mye bra om disse, og gleder meg til å prøve!

Er ikke denne fin? Ahh, jeg elsker lace og på Victorias secret fant jeg den perfekte bhen for de som ikke liker bher! Haha, jeg hater de, men denne lille skatten kan jeg leve med. Den var litt for dyr, men totalt verdt det!

Så tok jeg såklart med meg sikkert 8 forskjellige truser fra Victorias secret.. Just got to have them. Body lotion deres passion struck er også helt fantastisk!

-A9

 • Skrevet: 24.02.2015
 • Klokken: 16:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Hvordan konturere ansiktet!

 • 22.02.2015 - 20:38

Dagene begynner å glippe i New York, og idag drar jeg hjem. Jeg må være en av de første noengang på tur i New York som omtrent ikke har tatt et eneste bilde..Uansett tenkte jeg idag å vise dere hvordan dere enkelt kan konturere ansiktet uten at det blir for mye. Man trenger ikke være en ekspert med sminke og svindyre produkter for å fremheve trekkene i ansiktet ditt. Jeg har selv gått på et par smeller der når jeg var yngre. Haha, alle kan nok finne frem noen forferdelige bilder fra de var yngre med større sminkefeil enn jeg orker å tenke på engang. Denne gangen har jeg brukt litt forskjellige produkter fra Coverbrands og prøvd å holde det hele veldig naturlig. Jeg har også en rabattkode til dere som er "ANNIKEN22" som gir dere 20% på all sminke!

Første steget er å legge en foundation som er matt uten at ansiktet ser flatt ut! Derfor er det kjempe viktig å ha en foundation som er veldig lik din egen hudfarge, helst litt lysere enn mørkere. Her har jeg brukt NYX sin foundation "stay matte but not flat" som sier sitt. Denne har jeg påført sammen med beauty blender for å få det hele naturlig. Det er viktig å ikke få noen "sminkekost" streker i ansiktet! Deretter har jeg brukt bare minerals sin stroke of light under øynene, mellom brynene og oppå nesebenet.

NYX foundation: HER / Stroke of light: HER / Beauty blender: HER 

Resultatet av dette blir utrolig naturlig og jeg likte foundationen utrolig godt. Den er kjempe lett å påføre og føles veldig lett på huden. Den er ikke tung eller kakete at all, så denne blir nok en god hverdagsfavoritt! Ikke er den dyr heller noe som gjør at det ikke svir sånn i lommeboken!

Så kommer man til det som gjelder, konturering! Her har jeg brukt NYX sitt matte solpudder! Det er viktig å bruke et matt solpudder om man vil fremheve trekkene sine. Om man skal begynne å konturere med et glittrende solpudder vil du også tilslutt se ut som et juletre! Her har jeg brukt everyday minerals sin doble kost noe som gjør at jeg kan bruke den til både solpudder og highlighter! 

NYX solpudder: HER / KIDE highlighter: HER  / Everyday minerals double brush: HER

Her ser dere hvordan jeg påfører solpudderet i ansiktet. Jeg påfører det på de stedene jeg vil fremheve! Jeg har alltid pleid å påføre dette i et tre tall i ansiktet. Midten av pannen, ned til skinnbena og deretter under siden på ansiktet mitt. Rett og slett et tre tall! Jeg tar også litt på sidene av nesen og under haken. 

Tilslutt avslutter jeg det hele med et transparent pudder fra the balm! Dette påfører jeg i hele ansiktet for å holde på sminken. Den er også utrolig grei å ha med seg rundt i og med at jeg ofte blir blank i pannen! Dette finner dere: HER

-A9

 • Skrevet: 22.02.2015
 • Klokken: 20:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 24

Jeg er i new york!

 • 19.02.2015 - 17:19

Ja, jeg lever! Etter en litt turbulent mandag kom jeg meg på flyet til New York på tirsdag. Fant ut i det jeg satt meg at jeg ikke hadde vært på do siden morningen og duden ved sidna meg hadde allerede sovnet. Avslappet fyr med andre ord. Flyturen var lang, og det vil si at den var så lang at jeg ikke hadde følelse i rompa når jeg kom ut. Så kom endelig dagen der jeg møtte Kaja på flyplassen. Noen tårer rant fra begges sider og en klem har aldri vært bedre. Jeg trengte dette nå, så veldig sårt. Jeg kom vel frem til NY rundt 23.00, så vi tok en taxi hjem, skravlet et par timer og la oss til å sove. Heldigvis har jeg klart å unnslippe jetlagget av en eller annen rar grunn. Tror hele livet mitt er et jetlag, so no problema! Jeg har egentlig ikke sett så mye av NY enda, Kaja bor på Wallstreet og igår tok vi turen til Brooklyn! Kaja hadde aldri vært der før, så hvorfor ikke! Det rare er at uansett hvor du drar føles det ut som en ny verden. Jeg syntes nesten alt var litt surrealistisk.
Alle stereotypene du ser på film? Haha, DE FINS! Noe så veldig også. 


Så vi endte opp på en liten koselig cafe og drakk min best smakte Chai Latte noengang. Kommer til å drømme om den i en god stund. Deretter suset vi litt rundt i gatene, jeg kjøpte meg en ring og en jakke! Det er ikke akkurat noe shopping tur jeg er på, men noe må det bli. Tidsforskjellen er også så stor fra dere som leser dette nå. Haha, jeg har faktisk akkurat stått opp og klokken er 09.04! Jesus jeg er flink. 

-A9

 • Skrevet: 19.02.2015
 • Klokken: 17:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 32

Sminkelook - nude dude!

 • 15.02.2015 - 19:33

Denne gangen har jeg prøvd å lage en nude sminkelook med den nye paletten til The Balm! Jeg har brune øyne og jeg føler selv at jeg må ha brune og gylne toner når jeg sminker meg med øyenskygger, lilla kan også gå forsåvidt! Så derfor er denne paletten goood to go for meg! Den har myke og delikate farger som gjør at du kan bruke de til både hverdag og fest. Jeg har lenge lett etter den ultimate paletten for hverdagsminke i og med at jeg alltid føler meg så pyntet når jeg har på meg øyenskygger. Med disse føler jeg heller mer at jeg fremhever øynene mine, uten at det ser ut som om jeg skal på tidenes rave party.

Så har jeg en rabattkode til dere som heter "AJNUDE" som gir 20% på all sminke hos Coverbrands frem til 19 februar!

Nude dude palett finner dere: HER / Øyenskygge primer: HER / Eyeliner kost: HER

Som dere ser er de lyse og mest naturlige fargene plassert til venstre, og gjør hverdagen mer og mer klar for fest videre på paletten! Øyenskygge primeren holder det på plass, noe jeg er totalt avhenging av! Har jeg ikke primer for øyenskygger samler alt seg i en stripe på øyelokket etter et par timer (øsj). Så har jeg også brukt den mørke skyggen "friendly" som eyeliner! Dette har jeg gjort ved å ta litt vann på eyeliner kosten og stikke den forsiktig ned i skyggen! Vips, så har du våtliner til øyet! Alle fargene kan blandes med vann for å få enda mer intense farger. Eyeliner kosten var forresten helt utrolig god å bruke, aldri vært så lett å påføre en så tynn strek over øyet. 


Mascara: HER / Higlighter: HER / Øyenbrynspenn: HER 


Her ser dere da resultatet av nude dude looken! Jeg har da brukt mest lyse og duse farger for å bruke til en typisk hverdag! Dette gjør det også lettere å leke litt med farger på leppene i og med at øynene ikke skriker av oppmerksomhet, men heller fremhever det som allerede er. 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden! Har akkurat landet hjemme i Drammen etter et par møter i Oslo sammen med Martine, så thank god! 

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 15.02.2015
 • Klokken: 19:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 27

Explode og Annijor på tur

 • 14.02.2015 - 16:14

Hallo alle søte små! Anniken er litt opptatt med å kjøre for øyeblikket, så jeg tar over bloggen en liten stund mens hun konsentrerer seg om å ikke krasje og drepe oss begge. Litt merkelig å skrive et innlegg igjen, tross alt over ett år siden sist jeg satt sånn her! Nå er vi snart fremme i Oslo, og er klare for å ta over hele byen. Forbanna lang biltur, vi er såre i rumpa og ser ut som at vi aldri har sett dagslys før. Kort oppsummert: snart fremme, vondt i rumpa, fulle på mat fra mc donalds og rimelig klare til å hoppe ut av både joggebukse og bil. Hvis rumpa mi fortsatt har form etter denne bilturen her så skal jeg bli religiøs.

(Lover at den dagen jeg starter opp bloggen min igjen, så skal det bli sykt bedre innlegg enn dette her.)

- Martine

 • Skrevet: 14.02.2015
 • Klokken: 16:14
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 9

VINTERFERIE

 • 13.02.2015 - 17:02

Finally! Idag avsluttet vi skolen med skidag! Eller, "sitte inne på ræva dag" for meg med andre ord. Jentene har stått på slalom, mens andre har egentlig kun sittet inne og spist biffsnadder. En av de var såklart meg, rart jeg ikke rulla den bakken istede. Jeg har egentlig akkurat kommet inn døra og slengt en pizza i ovnen. Jentene skal på russekro ikveld og det er ikke mange timene til! Itilegg drar jeg til Oslo imorgen, så det går litt fort i svingene her. Spørsmålsrunden kommer forresten så fort jeg får tid!

Har så lyst til å lage en video til dere, så da må jeg få ræva i gir på den banen også! 

Haha, de tre musketerer med "grått" hår. Blir påvirket av hverandre tror jeg, for her har vi kaldt hår hele gjengen! Jeg lurer ofte på om jeg kommer til å se tilbake når jeg blir eldre og tenke "herregud for et hår". Kommer sikker til å gjøre det uansett farge eller klipp, but I hope not!


Så må jeg få ønske alle en superduper vinterferie! KOS DERE! 

-A9

 • Skrevet: 13.02.2015
 • Klokken: 17:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

SPØRSMÅLSRUNDE // VIDEO

 • 12.02.2015 - 15:27

Det er utrolig lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde, så derfor! Ask me anything! 
Tenker å svare på video for en gangs skyld, så fyr løs med alt dere lurer på! 

-A9

 • Skrevet: 12.02.2015
 • Klokken: 15:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 144

Details on my mind

 • 11.02.2015 - 16:50

Nå er det ikke lenge til New York og jeg gleder meg sånn! Skal bli så godt å komme seg litt bort, få reist litt og ikke minst se litt nytt. Jeg har allerede begynt å småpakke litt. Selvom jeg er verdens verste pakker, noengang. Enten tar jeg med altfor mye, eller altfor lite. Så ender det som regel med at jeg bruker 2-3 plagg og resten har jeg ikke engang hatt på kroppen. Meg i et nøtteskall med andre ord. I helgen skal jeg en liten tur til Oslo for et par møter og deretter er det rett til NY! 

Topp: Zara (salg) / Bukse: Levis / Smykker: Jane køning / Skinnarmbånd: Ebay

-A9

 • Skrevet: 11.02.2015
 • Klokken: 16:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 14

Jeg sulter meg ikke

 • 10.02.2015 - 11:17

Chicken nuggets, frappe karamell, pomfri, barbeque saus, isbiter, cola, mcchicken, mcflurry, løkringer. -It feels so good. 

Jeans: Levis / Skjorte: vintage / Smykker: Jane Køning / Topp: Zara / Sko: Jeffrey Campbell

-A9

 • Skrevet: 10.02.2015
 • Klokken: 11:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 35

Ta vare på deg selv!

 • 09.02.2015 - 12:22

Som sagt er jeg ingen treningsbabe, men jeg prøver uansett å ta vare på meg selv. Kanskje ikke med måten å svette ut alt jeg har i kroppen, men heller ta vare på f.eks huden min. Jeg har utrolig mange forskjellig farger i ansiktet, altså mange. Jeg sliter med blått under øynene, rødhet i kinnene også er jeg alltid brun i pannen og på haken. Haha, jeg hater sommeren delvis pga av det. For når jeg soler meg har jeg alltid hvite partier i ansiktet, altså pigmentflekker. Itillegg er huden min ganske oliven farget samtidig som jeg har mange lilla partier i ansiktet. Så blir jeg såklart alltid "våt" i T sonen og tørr i resten av ansiktet Haha, dette hørtes utrolig pent ut dere. Så noen tak må jeg ta på vinteren for å prøve å redde huden min litt. Første step er å få i seg nok vann! Jeg drikker alltid to glass vann når jeg våkner. Innbiller meg at det er derfor alle kinesere lever så lenge. Det renser kroppen og jeg føler at det kalde vannet gjør at kroppen kommer litt igang.
Toppen jeg har på meg finner dere forresten HER 

Så når jeg først skal ut av huset og på skolen tar jeg alltid med meg litt vann! Derfor er disse flaskene fra BKR! De er av glass, men har et tykt silikon lag utenfor flasken! Så om den faller i bakken er ikke det et problem. Itilegg er de døds søte og lette å ha med seg overalt.
De har også supersøte navn! Bambi: HERMomo: HER

Så litt over på hud! Jeg er 110% ærlig når jeg sier at disse maskene fra GLAMGLOW er de beste jeg har prøvd. De er rett og slett helt fantastiske og jeg kommer aldri til å bytte ut disse. Jeg har brukt disse maskene en stund nå og jeg har allerede skaffet meg påfyll av den sorte! Disse hjelper huden min mer enn dere aner og jeg anbefaler ALLE disse. Krukkene er litt dyre, men superdrøye i bruk og dere skal få hånden på hjertet mitt at de er verdt det! 

De finnes i mange forskjellige varianter, som f.eks er det en maske som hjelper tørr hud og en annen renser og åpner. Mine favoritter er helt klart Youthmud og Brightmud!

Glamglow thirstymud er utrolig god for dere som sliter med tørr hud. Den lukter helt amazing og etterlater huden silkemyk! Denne skal sitte på i 10 minutter (gjerne lenger) og fungerer med engang. Huden suger til seg alle de naturlige ingrediensene og du kan føle forskjell etter kun en behandling! Denne kan dere finne: HER

Så over til min største favoritt i denne serien. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hvor bra disse er, haha. Dette er brightmud som skal kun påføres under øynene. Denne skal da redusere trøtthet, blåe ringer og stramme opp huden. Å som det meste man prøver får man innimellom et greit resultat. Men jeg har aldri opplevd noe mer effektivt enn disse. Jeg ble så satt ut at jeg måtte fortelle om dette produktet til alle venninene mine! Etter 5 minutter skylte jeg dette av og huden under øynene mine var strammet opp og de blåe ringene var ikke lenger like synlig. Jeg så utrolig våken ut etter 5 min, og hvor ofte kommer man borti et slit produkt? Jeg er frelst!
Denne finner dere: HER 

Så har vi powermud som er en ansiktsmaske og renser i et og samme produkt. Du kan bruke den som en rense maske for å få bort sminkerester og rense huden godt. Eller du kan bruke den for å fjerne sminke ved å blande den med vann. Et godt produkt å bruke om du alltid har litt sminkerester igjen på morningen etter at du har fjernet sminken dagen før. Denne lukter også helt fantastisk og er god å ha på hyllen etter en røff helg. Denne finner dere: HER

Så har jeg en rabattkode på 10% til dere om dere bruker koden "GLAMGLOW10" i kassen! 

//Annonse

-A9 

 • Skrevet: 09.02.2015
 • Klokken: 12:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 21

Mamman min

 • 08.02.2015 - 12:52

Idag er det morsdag og som alle andre sånne dager så er ikke jeg hjemme for å gi hun en klem. Jeg tror faktisk jeg aldri har blogget om verken mamma eller pappa. Jeg som deler så mye av mine egne tanker, har vel egentlig ikke pratet så mye om de. De er liksom der, og forsvinner ikke. Uansett feil, dummheter, gleder eller sorg så står de bak min side. For jeg er deres barn, og en større respekt for det finnes ikke. Jeg gikk igjennom facebooken til mamma i håp om å finne noen bilder, og det gjorde jeg. Jeg fant så mange smilende bilder av denne damen som hater å bli tatt bilder av. Haha, kanskje var det da hun forstod at facebook innebar at man måtte vise seg selv. For etter den dagen hun fikk facebook var det ikke bare bilder av hun selv, men også alt mulig det går ann å ta bilder av. Haha, jeg og pappa klager like mye hver gang hun skal ta ca 100 bilder av en krakk, av meg, pappa eller stranda i Spania. Men jeg ser nå at du har fått noen gode minner nedover facebooken din mamma.Takk gud for det. Mamma er en person som virkelig har brukt alt hun eier og har på meg, hele livet sitt. Hun har aldri vært opptatt av dyre klær, vesker eller sko. Hun gjør ting på sin egen måte, og ber noen hun på fest? Da kommer hun ikke trampende opp i kjole, men heller dressjakke og dressbukse. Mamma er det mest godhjerta og spesielle menneske jeg vet om. Hun er som bestemor, gjør alt hun kan for alle andre enn seg selv. Alltid. Barndommen din var kanskje ikke så god mamma, men det har du gjort min. Jeg er så stolt av deg. Tusen takk.

Så over til hovedpoenget idag.. Gratulerer så utrolig mye med morsdagen mamma, jeg elsker deg.

-A9

 • Skrevet: 08.02.2015
 • Klokken: 12:52
 • Kategori: Følelser
 • Kommentarer: 13

Mitt kamera!

 • 06.02.2015 - 15:05

FRIDAY! Oh hallo! Tror ikke jeg er den eneste som er like gira hver fredag, endelig er det helg. Som mange vet fikk jeg et nytt kamera til jul, Olympus Pen! Etter mange år med lesing rundt dette kameraet fikk jeg endelig et i hånden selv. Merker at teknologien begynner å utvide seg når et så lite kamera er av like god kvalitet som et speilrefleks kamera. Jeg ville egentlig først og fremst ha det fordi det er så lett å ha med seg overalt. Spesielt når man reiser. Jeg er forferdelig dårlig på å ta bilder når jeg gjør noe annet enn et planlagt blogginnlegg, så etter jul var det lettere å ta litt mer bilder av hva jeg holder på med. (Ikke at det er så alvorlig spennende). Jeg er uansett utrolig positvt overrasket over dette kameraet. Det tar så utrolig bra bilder, både når det gjelder lys, skarphet og kvalitet!


Jeg vet at pappa kjøpte det på nett, men er veldig sikker på at det fins i butikk også! Itillegg er det så utrolig retro og pent å se på! Klager ikke over å ha det over skulderen heller. Nå skal jeg prøve å nyte fredagen! 

-A9

 • Skrevet: 06.02.2015
 • Klokken: 15:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 52

Livet uten venniner

 • 05.02.2015 - 10:54


Kan dere se for dere det? For det er noe jeg har tenkt mye på. Uansett hvor mye jeg hater mennesker eller helst vil være alene. Liker jeg ikke å være ensom.Når jeg flyttet hjemmefra dro jeg fra alt. De venninene som hadde klart å stå igjennom med meg etter en vanskelig tid forble mine beste. Men når jeg flyttet hadde jeg ingen her nede. Første skoledag holdt jeg på å tisse i buksa, det var ukomfertabelt. Men en liten gjeng med jenter tok meg med åpne armer. Etter et par uker virket det som om jeg hadde kjent de alle seks jentene i flere år. Så etter enda flere uker ble vi en liten russegjeng, uten buss og van, men alt annet. Har dere noengang prøvd å se dere selv fra venninen deres sitt synspunkt? Det er noe jeg funderer på ofte, haha latterlig ofte faktisk. Ikke fordi jeg bryr meg stort om hvordan andre ser på meg, men venninene mine? Er jeg den rare? Den morsomme? Den plagsomme? Den kule? Jeg lurer på hvordan de ser på meg når jeg snakker, om de er enige innimellom eller bare "jatter" med. Og siden jeg bor alene, synes de det er rart å være i leiligheten? Synes de det er rart at jeg bare dro ifra alt jeg visste hva var, for å så gå på en skole der jeg ikke kjente noen? Å hvorfor spør jeg bare ikke? Haha. Hodene våre er rare, og jeg tror egentlig det er sånne spørsmål vi stiller ofte. Alle sammen. Men er det en ting jeg har lagt merke til med disse jentene, så er det lojalitet og realitet. Jeg har vært borti få mennesker som er så forbanna ærlige, pålitelige, sosiale og reale som disse jentene. Kanskje fordi ting er helt annerledes her nede. Presset etter de dyre klærne fins ikke, og de normale slang ordene fra Oslo område eksisterer ikke. Det fins ingen gjenger eller grupper med overhoder eller drittkjerringer. Det virker som et helt annet samfunn, for å være ærlig. Det høres kanskje rart ut, men sånn er det faktisk her. Men de har sine egne problemer fordet. De har problemer med skole, foreldre, andre venniner og seg selv. De faktorene spiller fortsatt en stor rolle, uansett hvor man er. Så selv om samfunnet kanskje former oss til den personen vi er, og blir. Så har vi en stor del i det selv også. Noen utfordringer har vi til felles alle sammen. Hver eneste av dere har deres egne historier og egne problemer. Å det er en ære å få bli med på turen, igjennom godt og vondt. Det er en herlig liten dans jeg setter enormt pris på. Vi former hverandre.

Men tilslutt kommer vi vel egentlig til det viktigste, og det er at vi seks jentene får hverandre til å smile. Når vi er samlet er det som en brølende barnehage i et og samme rom. Ingen holder kjeft, og det er herlig. Så grunnen til at jeg måtte skrive dette er for dere alle, Amalie, Kaja, Martine, Anne og Stine. Jeg vet noen av dere har det tøft om dagen, og for å være helt ærlig er det uvant å ikke være en del av dramaet, for jeg blir alltid dratt inn enten jeg vil eller ikke. Istede sa en av dere til meg "jeg vil ikke dra deg inn i dette". Å i det jeg fikk den setningen slengt i bilen når jeg spurte hva som var galt, ble jeg satt ut. Haha, jeg ble faktisk ordentlig satt ut, for jeg tror aldri jeg har hørt noen si den setningen til meg før. Jeg er alltid så beredt på å få høre hele storyen for å så blande meg selv inn, slenge en ufyselig kommentar om noen fordi jeg er sint og vips så er jeg med i dramaet selv. Så jeg holder kjeft denne gangen, så lenge dere vet at jeg og resten er her for dere. Uansett hvor hardt vi faller, plukker vi hverandre opp for å lime sammen bitene. Jeg vil alltid være evig takknemlig for at dere tok til dere meg.

-A9

 • Skrevet: 05.02.2015
 • Klokken: 10:54
 • Kategori: Følelser
 • Kommentarer: 19

Ny veske i samlingen!

 • 04.02.2015 - 13:30

Nå har jeg min tredje GiGi NewYork veske i hylla! Jeg elsker de alle sammen og synes de er dødsfine. Samtidig er de utrolig praktiske og denn gangen har jeg valgt en midt i mellom. Den er ikke for liten og ikke for stor! Så denne har jeg dratt med meg rundt den siste uken. Det er utrolig deilig å et sted å ha alle tingene sine istede for å drasse rundt med ting i lommer. Noe jeg alltid pleier å gjøre. Det følger også med en lengre stropp som gjør at du kan ha den over skulderen! Så har jeg igjen fått "navnet" mitt på vesken. A.E.J som står for Anniken Englund Jørgensen. Love it! 

GiGi NewYork vesken finner dere: HER

Nå skal jeg ut og nyte solen, vi snakkes!

-A9

 • Skrevet: 04.02.2015
 • Klokken: 13:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 29

Dagens outfit

 • 03.02.2015 - 09:02

Det er kjølig ute om dagen, kaldere enn det har vært på lenge. Iallefall her, her har det ikke vært annet enn varmegrader mesteparten av tiden. Nå er det virkelig kaldt, glatt og jeg venter nesten på at jeg skal bli syk. Bank i bordet, do not hope so. Heldigvis er solen på plass, enn så lenge. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men nå lengter jeg etter sommeren. Eller, kanskje bare våren. Våren og høsten er perfekt, ikke for kaldt, ikke for varmt. Itillegg begynner jeg å bli rastløs igjen, som om jeg ikke noengang kommer helt til å vite hvor jeg vil plassere meg, haha. Jeg høres ut som en forbanna drittunge som aldri blir fornøyd hvor enn hun bor. Men det er ikke problemet, jeg er mer enn fornøyd, jeg bare..
Jeg vet ikke, vil gjerne hjem. Eller bare videre..

Topp: Zara / Sko: Fretex / Bukse: HER / Jakke: HER / Solbriller: RayBan / Veske: HER

-A9

 • Skrevet: 03.02.2015
 • Klokken: 09:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 11

Pappas prinsesse

 • 02.02.2015 - 13:03

Jeg kikker opp, ser taket. Taket jeg aldri har lagt så godt merke til før. Har det alltid vært så hvitt? Og den sorte flekken, er det en edderkopp eller bare støv? Jeg ser rundt i rommet, alle tingene som mangler og alle tingene som er så kjent for meg. Jeg ser på sengen min, deretter vrir meg bestemt. Jeg konkluderer med at allergi tablettene til mamma ikke fungerer. Jeg sover ikke. Iallefall ikke enda. Jeg ser på madrassen min, funderer om den husker formen på kroppen min. Eller alle de andre formene som en gang har ligget her, noen venniner, familie, en eks eller bare Ariel. Som nå ikke lenger fins. Det begynner å gå opp for meg at hun var den eneste som gjorde meg trygg om natten i og med at jeg alltid slo meg til ro med at det var hun som lagde lyder. Ikke en gal morder som skulle bryte seg inn med øks. Jeg hører et lite knirk, får en klump i magen. Asken hennes står på hyllen, med en liten engel på toppen. Jeg vrir meg igjen, tar tak i puten. 

Denne sengen.. Denne sengen har vært med på glede, sorg, sinne, lykke og frustrasjon. Jeg spør meg selv om alle tårene denne madrassen har sugd til seg, alle gangene jeg har sølt enten vann, vin eller saft. Eller kanskje noen få dråper blod, for jeg har blødd igjennom et par ganger. Så mange minner, så mange følelser, så mange gleder, smerter, håp og drømmer. Jeg ser meg rundt i rommet igjen, prøver å tenke tilbake på den lille jenta som en gang lå her, med drømmer større enn seg selv. Den lille jenta med snev av bekymringer, snev av bekymringer for hvilken vei hun skulle gå i livet. Så altfor mange veier som kunne lede hun til å ikke velge en eneste vei i det hele tatt. Hun hadde bekymringer, men aldri for store - tenkte jeg. Det begynner å slå meg at livet fort kan snu. At det plutselig, helt ut av det blå, kan bli noe helt annet enn jeg hadde forestilt meg. Alle disse minnene dette rommet holder på - kommer jeg aldri til å få tilbake. Men veggene vet, akkurat som trærne. Veggene har sett, hørt og fulgt med på alt. For veggene i dette huset er også trær, noen bare formet de - enten de ville eller ikke. Det er nesten så jeg kan føle det, føle alle de kaotiske og de vidunderlige minnene. De suser rundt i rommet. Jeg føler meg trygg igjen.

Jeg er tross alt hjemme. 

                                 
-A9

 • Skrevet: 02.02.2015
 • Klokken: 13:03
 • Kategori: Følelser
 • Kommentarer: 17

Dagens sminkelook!

 • 01.02.2015 - 12:23

Siden jeg har blogget så mye om sminke i det siste tenkte jeg nesten å begynne med "Dagens sminkelook" på samme måte som "Dagens outfit". Jeg har blitt veldig glad i å prøve nye ting. Jeg har aldri hatt noen veldig "faste" sminke produkter og bytter ofte. Det sier jeg vel omtrent hver gang jeg blogger om sminke også. Så denne gangen har jeg gjort en look sammen med Makestyle
Så her ser dere bilder av resultatet! Alle produktene under er hva jeg har brukt:

 

Produktene under består av alt du trenger for en perfekt look, enten det er på byen, jobb eller en vanlig dag der du vil piffe deg opp litt ekstra!

Førstemann ut er foundationen til Nilens jord! Jeg har kun brukt denne, ingen base eller concealer under. Har begynt å få litt kviser under pannen, men denne dekket de helt fint. Den sitter også godt, men kan bli litt blank i huden utover dagen. Det er noe jeg blir uansett foundation jeg har prøvd, og bruker ofte pudder utover dagen. Den er ikke sånn kjempe flytende, men har heller en litt mer foundation konsistens! Utrolig fin til å bruke til på dagen og fargen passet meg faktisk helt perfekt!
Denne finner dere: HER

Dette kittet er helt seriøst fantastisk. Jeg som har reist hjem denne helgen var denne utrolig kjekk å reise rundt med. Her har jeg blush, higlighter, bronzer og fire forskjellige øyenskygger. Utrolig greit å blande litt, og bronzerne er også helt fantastiske som øyenskygger! Utrolig gode pigmenter og fine farger. Denne finner dere: HER!

Så dette kittet bruker jeg for å få frem skinnbenene mine og fremheve de punktene i ansiktet jeg vil fremheve!  

Her er alle sminkekostene jeg har brukt i dette innlegget, og dette er vel egentlig de du trenger også! Alle sammen er i en og samme pakke! Har hørt mye fint om disse kostene før, og det forstår jeg også. De er utrolig gode. Har aldri hatt noen spesielle øyenskygge koster, men disse fungerte bedre enn bra! Disse finner dere: HER!

I dette innlegget har jeg brukt disse øyenskyggene som er nummerert. Nummer 1 har jeg brukt litt som en base over hele øyet. Nummer 2 har jeg brukt kun på øyelokket. Nummer 3 har jeg brukt i globalen og nummer 4 har jeg brukt over hele øyet igjen for å duse ut alle fargene sammen. Samtidig har jeg også brukt higlighteren i bronzing kittet under øyenbrynet. De er også bakt i stenovn (faktisk) så man kan blande de med vann for å få enda mer intense farger!
 Disse øyenskyggene finner dere: HER!

Når det kommer til øyenbryn har jeg byttet mye på blyanten og skygger, litt spørs på hvor lang tid jeg har på meg! Denne gangen har jeg brukt skygger fra dette kittet! Der jeg har blandet den mørke og den lysebrune for å få en farge jeg likte best. Den lyse er også veldig fin når man ikke sminker seg i det hele tatt, men vil ha litt bryn. Mens den mørke er veldig fin om du har sminket deg! Derfor er dette en god invistering. Samtidig har jeg også brukt den sorte som eyeliner i dette innlegget, sammen med den ene sminkekosten. Har aldri brukt en skygge som eyeliner før, men dette ga en veldig dus og naturlig effekt! Love it! 
Denne finner dere: HER!  

Så tilslutt har vi mascaraen og leppestiften i dette innlegget. Denne mascaraen har jeg hatt i flere år, og har alltid brukt denne over andre. Den har en enorm kost som gjør at vippene også blir lange og fyldige. Jeg er veldig veldig glad i denne mascaraen og anbefaler den sterkt! 
Mascaraen finner dere: HER og leppestiften finner dere: HER

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 01.02.2015
 • Klokken: 12:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 27