In my purse // Travel

 • 31.03.2015 - 13:08

Rett før avreise kjøpte jeg meg en ny veske! Denne fra Malene Birger er det sikkert veldig mange som har sett på i det siste, den er sommerlig og lysner den sorte høstgarderoben min! Gleder meg til å vise denne med et par outfits nede i Spania!
Har pakket med meg litt nye sommerklær jeg nettopp har kjøpt.

Vesken finner dere: HER (Den ene størrelsen er allerede utsolgt, så anbefaler å forte seg!)

-A9

 • Skrevet: 31.03.2015
 • Klokken: 13:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 19

Jeg reiser til Spania!

 • 30.03.2015 - 13:57

I morgen turer vi som sagt til Spania, og jeg gleder meg sånn.. SOOL! Skal å bli godt å varme kroppen litt igjen. Ellers er det dødsdeilig med påskeferie, tror det er flere som kjenner på den stemningen. Deilig å endelig kunne ta det heeelt med ro. Jeg sitter iallefall plantet foran tven, og her skal jeg nok bli store deler av dagen. Tok noen bilder fra fredagen før jeg dro hjem, så slenger de ut!


Bukse: Zara / Hansker: HER / Genser: BikBok / Jakke: Fretex / Armbånd: HER

-A9

 • Skrevet: 30.03.2015
 • Klokken: 13:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 20

Glad i å dusje?

 • 29.03.2015 - 17:13

Nå er jeg en tur hjemme i Drammen før hele familien drar til Spania på tirsdag! Skal bli utrolig godt å få litt varme på kroppen, og ikke minst få tatt masse fine bilder. Hodet mitt er stappfullt med ideer om dagen, så jeg tror det blir bra! Idag har vært som alle andre søndager, ta seg en lang og varm dusj for å deretter sette på en god film. Ah, jeg koser meg virkelig når jeg daffer på sofaen, mens pappa lager mat på kjøkkenet. Jeg merker jeg er hjemme når alt skjer rundt meg uten at jeg trenger å løfte en finger.

Så, hvor utrolig smarte er ikke disse? Jeg sitter faktisk med de begge enda, and I love it! Body and hair wrap fra makestyle er en supersmart løsning. De holder seg på plass av seg selv og jeg kan gå rett ut av dusjen og rett inn i et håndkle. Tror ikke jeg er den eneste som er lei av at håndklet alltid har lyst til å ta veien ned til tærne mine når du tror du har klart å feste det. Eller den fine turbanen vi jenter lager på hodet? Ahh, de faller og faller ned. Disse derimot er festet med knapper! 

Body wrap: HER / Hair wrap: HER

Så har Makestyle tatt inn Victoria Secret sine dufter! Litt lettere å få tak i de nå som de er i Norge også. Wihu! Disse blir fantastiske å ha med seg utover mot sommeren, på stranden eller som en lett parfyme når man er på reisetur i bilen! Jeg har lagt min elsk på Aqua Kiss! JEG ELSKER denne duften.

Pure Daydream: HER / Pure seduction: HER / Aqua kiss: HER (Nå på tilbud!)

Denne parfymen er utrolig god og jeg ble veldig positivt overrasket. Den har en litt mannlig duft, om det er lov å si? Ikke på den måten at den lukter gutt, men den bare.. Lukter veldig veldig godt. På en litt annen måte, en god måte. Haha, prøv å forklar en parfyme med ord.
Det er ikke lett.

VS angel parfyme: HER (nå på tilbud!)

Disse to er også veldig gode! Endless love minner meg veldig om Aqua kiss, lukten er veldig lik og det er helt perfekt. Den lukter døøødsgodt! Anbefaler den til alle. 

Endless love: HER / Love spell: HER

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 29.03.2015
 • Klokken: 17:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Hold håret kaldt!

 • 27.03.2015 - 11:43

♥ Som lovet tenkte jeg å vise dere hvordan jeg holder håret mitt i den kalde gråtonen jeg har! Det er rett og slett en enkel minicolour man kan bruke hjemme. Men sammen med minicolouren fikk jeg fylt på litt med ting jeg har trengt i det siste. Alle tingene i innlegget er ifra Bangerhead.no! De har et utrolig stort utvalg av merkevarer på nettsiden sin! Alt ifra de litt dyrere merkene, til litt rimligere! Supert for alle.

 1. Sensai peeling powder har jeg brukt i flere år nå. Dette er et pudder som rett og slett faller i hendene på deg, og blir til et tynt skum med små "stener". Denne har jeg alltid stående i dusjen og bruker den i ansikter for å få bort sminken. En god rens i dusjen! Denne finner dere HER

 2. Clarins setting powder taler vel for seg selv. Dette er et pudder du tar over sminken, eller foundationen for å ha tungen rett i munnen. Jeg måtte få meg et slikt pudder selv etter at jeg var på photoshooten i Oslo. Det gjør en så enorm stor forskjell og sminken satt hele dagen! Denne finner dere HER

 3. Luxe setting powder brush fra glo minerals, denne bruker jeg til setting powderet! Denne finner dere HER

 4. Sensai brow pencil. Denne har jeg vist til dere før, og det er fortsatt denne jeg bruker til brynene mine! Denne finner dere HER

 5. Bare minerals øyenskygge! Denne måtte jeg bare ha pga av fargen, tror den blir dødsfin på! Denne finner dere HER

 6. Ardell punktvipper, her har jeg brukt litt fra før også, hehe. Denne er helt super, myeee lettere enn fulle vipper! Denne finner dere HER

 7. The Balm blend a hand er en kost som brukes til å blande foundation med, concealer etc! Veldig god å påføre kremete hudsminke med. Denne finner dere HER

 8. Dermalogica cleansing er helt seriøst den beste sminkefjerneren jeg noengang har brukt. Den tar bort både øye og hudsminke på en, to, tre! Denne finner dere HER

 9. Voluspa figue de bordeaux, enda et superflott voluspa lys med en god duft! Denne finner dere HER

Så over til mitt lille LILLA ekspriment. Haha, første punkt i å holde på den kalde fargen er å bruke lillabaserte produkter. Når jeg fant denne minicolouren og prøvde den ut hjemme ble jeg sjele glad. Denne er virkelig helt fantastisk og den koster heller ikke mye. Det følger med to par hansker for to påføringer. Jeg tror det er også så langt den holder med det lange håret jeg har. Det er også ganske tykt på grunn av extensionet, men for dere med litt tynnere og kortere hår tror jeg denne varer lenger!

Du påfører den rett og slett i hele håret! Jeg starter alltid med lengdene, så bygger jeg meg oppover. Det er fordi jeg ikke vil bli helt lilla på toppen i og med at håret mitt suger til seg fargen bedre der oppe enn den gjør i lengdene mine!

Det er litt vanskelig å få dere til å se fargen på bilder, men som dere ser blir det veldig sølvfarget! Man trenger heller ikke å torturere håret med shampoo og balsam etter dette! Minicolouren lukter helt fantastisk og gjør håret suuuperglatt! 

♥ Pearl silver finner dere HER ( Nå er den også på tilbud til bare 199kr!) 

-A9

 • Skrevet: 27.03.2015
 • Klokken: 11:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 37

Russeklærne har kommet!

 • 26.03.2015 - 11:52

ENDELIG! Jeg tror det er flere enn meg som er suupergira til å være russ, og nå begynner vi virkelig å bli klare! Russeklærne er ankommet i posten og igår bestemte vi oss for å starte å pynte de også! Manglet siste jenta i crewet som reiser mer enn hun er hjemme, men vi klarte oss likevel! 

NEI DET ER IKKE SVETTEMERKER DERE SER! Haha, jeg klarte selvfølgelig å dulte borti med armen etter at jeg hadde dekt hele lommen med glitter, så det er bare vann!

Haha åhh, elsker rumpa med detaljene til Stine!

Jeg er dødsfornøyd med hvordan dressen ble! For dere som lurer så har jeg russedress sin i slimfit, small! Den er bittelitt stor, men nå får jeg iallefall plass til litt varme klær under. Så mamma, du kan være stolt! Haha. Takk gud for at dere ikke får sett russekortet mitt, vet det er insane mange som lurer på hva fader jeg har klart å rote meg opp i på dette kortet, men det må nesten bli en hemmelighet til jeg bestemmer meg om jeg faktisk kan dele det ut eller ikke (ja, så ille er det faktisk)

Vi brukte så mange timer på dette her at i skrivende stund ligger jeg godt under dyna og tror jeg må spy. Haha, jeg er så sliten, takk gud for påskeferie snart. Vi lagde et megaaa rot hos Martine igår, det er iallefall sikkert. Det som også er litt morsomt er at vi er litt blandet også. Amalie og Kaja har rød snekker, mens jeg, Martine, Anne og Stine har blå dress. Why? Fordi i Stavanger slakter de deg om du har blå dress. Haha, vet ikke hvor lenge det tar før vi er røde av ketchup istede pga av vårt lille stunt her nede.


Jeg tror vi omtrent har klart å kjøpe hele russedress. Det føltes iallefall sånn når vi fikk alt på bordet. Så aaalt dere ser er derifra untatt revene og stjernene på buksa! De har vi rett og slett bare kjøpt på panduro som vanlige strykemerker!

Vi fikk også tak i strykepapir man selv printer ut med printer! Derfor fikk vi også logoen vår på dressen!

Så klarte jeg ikke la være av å slenge ut noen utrolig fine bilder av meg selv. Har alltid på meg at jeg stikker fingeren min inni nesa til folk av en eller annen rar grunn. Haha, jeg vet ikke hvorfor jeg synes det er så morsomt, men reaksjonene er iallefall priceless.

Hey ho fjortiss pose.SÅÅÅ må dere ikke glemme å like FACEBOOK siden vår ---> HER <---

Begge sangene våre er også nå ute på Spotify!

-A9

 • Skrevet: 26.03.2015
 • Klokken: 11:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 34

Min musikk

 • 25.03.2015 - 22:34

Veldig mange spør mye etter hva jeg hører på, og om jeg kan legge ut spoitfy listene mine på bloggen. Sannheten er at jeg er så fordømt gammeldags at jeg driver av å laster ned sanger på Itunes istede. Haha, ikke spør hva jeg holder på med engang, for jeg aaaaner ikke selv. Har bare funnet ut at det er det letteste når det kommer til mobilnett, musikk og bil! Så enkelt og greit. Så jeg tenkte å vise dere noen av sangene jeg hører på om dagen!

Jeg innbiller meg selv at jeg er veldig fleksibel når det kommer til musikk, men er det en ting jeg elsker så er det denne blandingen av å bare falle så dypt ut av livet når jeg hører på musikk. Noen av disse sangene får meg til å sitte å stirre på skjermen innimellom. Å når jeg kommer tilbake til meg selv aner jeg ikke hvor lenge jeg har sittet å stirret.


Såå, når vi først er inne på musikk her... Om dere ikke har sett denne videoen så har dere virkelig gått glipp av noe. Ahh, den er helt seriøst fantastisk! Får helt frysningen hver eneste gang jeg ser den, så ta dere ca. 6 og et halvt minutt for å se denne. Totally worth it!

Vil dere ha musikk tips oftere?

-A9 

 • Skrevet: 25.03.2015
 • Klokken: 22:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Dagens!

 • 25.03.2015 - 11:16

Skjerfet mitt er forresten nytt! Kjøpte det for kun 149kr på Nelly! Tenkte også forresten å få til et innlegg snart om hvordan jeg holder håret kaldt! Det begynner å gå mot sommer, sol og klorvann så det er sikkert veldig mange som trenger å friske opp håret et par ganger i måneden! Jeg skal vise dere hva jeg bruker, sånn at dere ikke trenger å svi av alle pengene deres på frisørtimer hele sommeren!

Jakke: Bodaskins / Bukse: Dr.Denim / Sko: Fretex / Skjerf: HER

-A9

 • Skrevet: 25.03.2015
 • Klokken: 11:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

NOMINERT TIL GULLRUTEN!

 • 24.03.2015 - 18:33

ÅJADDA! Lykkerus til de grader. Nå har jeg akkurat landet tilbake i Stavanger, dro til Oslo igår for å komme på pressekonferansen til Gullruten. De skulle nemlig fortelle hvem som har blitt nominert til de forskjellige prisene. Vi har ventet spent lenge, men jeg har ikke hatt lyst til å fortelle noe, nettopp fordi vi ikke viste om vi ble nominert!

Det har vært en lang reise for å oppnå noe sånt som dette, og Sweatshop er faktisk den første nettserien NOENGANG som har blitt nominert til Gullruten, bare det i seg selv er historisk. Jeg kan enda ikke engang forstå det. Å grunnen til at dere ikke så meg gå opp på scenen for å feire, joda.. Anniken forsov seg. Haha jeg blir så fordømt skuffa over meg selv noenganger, men jeg rakk det tilslutt, scene lys eller ikke
- Jeg er dødsglad.

Se intervju med meg og Frida under

  Se intervjuet etter nominasjonen med nyhetsredaktør Håkon Borud og produsent i Aftenposten TV, Jonas Brenna.

Aftenposten TV er historiske. Se video:

For å lese mer om nominasjonen i Gullruten kan dere lese HER

Så må jeg få si tusen tusen tuuuusen takk til alle dere! Dere kommer aldri til å forstå hvor mye dere har gjort for denne serien uten alle deres delinger fra bloggen min. Dere er helt fantastiske og dere skulle fader rullan hatt en egen pris. TUSEN TAKK!

-A9

 • Skrevet: 24.03.2015
 • Klokken: 18:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 11

Lazy days

 • 23.03.2015 - 12:41

Haha, etter mitt lille raseriutbrudd igår tenkte jeg at jeg var nødt til å faktisk dytte inn litt hverdag. Selv om jeg blir helt svett av tanken på å vise dere hva jeg spiser, haha. I går slappet jeg og Josefine av i leiligheten. Vi elsker uten tvil søndager like mye og jeg bestemte meg for å lage wok! Har laget det på en litt annerledes måte en stund and I love it! Går superfort for oss late mennesker, men itilegg er supergodt og kanskje litt sunt?

Alt dere trenger er en pose med frosne wok grønnsaker, svineskjøtt i strimer, chili, hvitløk, ris og sauser!

Det første jeg gjør er å steke kjøttet i hvitløk og chili! Det er vel egentlig dette som gjør at det blir så innmari godt! Deretter putter jeg grønnsakene og den ferdig kokte risen oppi! Når dette har surret i et par minutter dekker jeg det hele med Teriyaki saus, mens jeg rett og slett bare tar litt sweet chili ved sidna på tallerkenen. Supergodt!

Det tar ikke lange tiden i det hele tatt, noe som er veeeldig viktig når jeg ikke lar meg ta tid til å lage så mye mat.
Haha, latskapen er der fortsatt!


Nå er det ikke lenge før Josefine turer hjem igjen, og det har vært utrolig koselig med litt besøk i helgen! 

-A9

 • Skrevet: 23.03.2015
 • Klokken: 12:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 12

Jeg er en reklameplakat

 • 22.03.2015 - 17:39

Nå er jeg egentlig litt såra, forbanna og skuffa. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. I det siste har jeg fått så innmari mange kommentarer på at jeg har så mye reklame på bloggen. At jeg er en lite troverdig person, og at det ikke er noe rart at jeg synker på blogg.no (auch). Er dere serriøse med meg? Jeg blir egentlig ganske sint over at visse mennesker ikke tenker lenger enn nesa rekker. Det er ikke bare fryd og gammen å være en blogger. For det første, jeg er ikke rik. Jeg er en 18 åring som ikke har råd til å betale min egen leilighet engang, det er det mamma og pappa som gjør. Innimellom virker det vanskelig å forstå, ikke bare for folk som ikke kjenner meg, men også familie og venner. JEG ER IKKE RIK. Jeg har nok penger til å handle det jeg vil på matbutikken, jeg har råd til bensin og det å kunne gå ut å spise innimellom på en cafe. Men det å kjøpe en Chanel veske? Haha, det kan jeg bare gleeeeemmeeee. Så vet dere hva?
JEG ER EN LEVENDE REKLAMEPLAKAT!

Sponsede produkter eller annonser, hva har det egentlig å si? Jo, det er mitt levebrød. Prøv å sett dere i situasjonen selv. Dere har ønsket dere noe lenge, men dere har rett og slett ikke råd. Jeg derimot kan sende en mail, deretter få det i postkassen et par dager etter. Hvor flott er egentlig ikke det? Jeg er så heldig jeg. Jeg er så heldig at jeg omtrent kan få alt jeg ønsker meg, fordi jeg viser det til dere. Så hvorfor er det så SATANS galt for bloggere å få sponsede produkter? Et ord lar dere ødelegge hele innlegget mitt, og det er ordet "annonnse" på slutten av et innlegg. Sorry, unnskyld, beklager for at jeg får det jeg ikke har råd til. Beklager for at jeg får ting jeg har selv BEDT om tilsendt i posten gratis. Beklager for at jeg viser dere produkter fra nettet. Men vet dere hvor vanskelig det er å holde en blogg gående med nye og inspirerende ting hver eneste bidige dag? Jeg er ikke så glad i å fortelle om hverdagen min, jeg bare.. Synes ikke det er noe interessant.
Jeg vil ikke bli en rosablogger, jeg vil ikke!

Jeg har lenge hatt dette dilemmaet, men jeg vil leve av bloggen min. Jeg vil leve av at jeg får ting jeg selv har lyst på, samtidig som jeg tjener litt penger på det. Jeg begynner å lure på om det hele handler om sjalusi, for hadde ikke jeg sittet i det selv hadde jeg omtrent driti på meg av sjalusi. Jeg hadde tenkt "faen ta hu, som kan få alt hun vil". Bare jeg har på meg klær, og linker til en nettside så tror dere det er sponset. Haha, jeg kjøper ting innimellom folkens. Jeg husker selv når jeg leste blogger, at jeg elsket å se hva de hadde på seg, hva de kjøpte og hva de fikk. Jeg hatet alt det hverdagslige, det var ikke noe nytt for meg. Bloggen min er ikke en hverdagsblogg med smoothier og koselige tv kvelder med venniner. Det er BARE ikke meg. Jeg mistet meg selv der engang før, og det skal ikke skje igjen. Jeg vet selv når det blir litt mye reklame og prøver så godt jeg kan. Men det er også akkurat det jeg LIKER å skrive om, nettopp fordi jeg har bedt om dette selv.

Så ja, jeg er en levende reklame plakat som andre kan bruke. Men jeg bruker jo også de, for min egen fordel. Fordi jeg vil ha tingene, og gleder meg alltid å vise dere det. Dere forstår ikke hvor mye en blogger kanskje sier nei til. Som f.eks alle "goodforme" pillene alle bloggerne blogget om. Jeg kunne få en god slant med penger for å skrive om det, men pillene er fortsatt i hylla og er heller ikke engang åpnet. Jeg vil ikke stå innenfor ting jeg ikke selv har troen på. En haug med piller? Hvorfor i huleste heite skal jeg fremme det? Hva vet vel jeg hva som egentlig er oppi den boksen. Nei, det blir feil for meg. Jeg er uansett stolt over bloggere som hver dag kan inspirere, vise nye ting, produkter, lukter og følelser fordi de har muligheten til å vise det også. De har mulighet til å få det i posten istede for å betale det selv. Ikke minst JEG er stolt av meg selv fordi jeg gjør noe jeg liker, og kan til og med akkurat klare å leve av det. Så heldig er jeg.

Så er det sikkert mange som har fått med dere at jeg eeeelsker love stories sine bher, selv om de er dyre har jeg kjøpt de jeg allerede har med mine egne penger. 500 kroner stk koster de, og alle er betalt selv. Men for første gang har jeg fått en SPONSET, og jeg elsker den like mye som de andre jeg har fra før. Den finner dere HER 

-A9

 • Skrevet: 22.03.2015
 • Klokken: 17:39
 • Kategori: Følelser
 • Kommentarer: 106

Vårnyheter!

 • 22.03.2015 - 13:56

Hvo deilig er det ikke å se disse fargene? Endelig har jeg fått litt vårnyheter inn i hus og lukten av Voluspa lyset (HER) lukter så fantastisk at dere må være gale om dere ikke kjøper dere et sånt! Det lukter så godt at jeg går rundt å prøver å ikke slikke på det! Jeg har også lenge hatt lyst til å prøve ut Grow Gorgeous (HER) som er en hårolje du tar i hodebunnen enten morgen eller kveld! Den har fått veldig gode omtaler i medier og skal få håret ditt til å vokse på en naturlig måte. Ved at den stimulerer og varmer hårrøttene dine, og det høres også ganske fornuftig ut! Det lukter også supergodt, derfor gleder meg veldig til å teste ut den en stund og se hva som skjer!

Såå før dere klikker helt i vinkel på grunn av disse Mink vippene så skal dere få vite at de er 100% cruelty free. Det vil si at det er 100% dyrevennlig! De blir litt som godt lær, bedre og bedre når du bruker de. Med rett stell kan man bruke de opptil 30 ganger! De er også superfine pga av at de er korte innerst og blir lengre og lengre. Dådyrøyne med andre ord. Luz Lashes Bombshell finner dere: HER  

Åhh hvor fin er ikke denne neglelakken? Den kommer til å bli dødsfin med litt sommerbrun hud. Her har jeg tatt den på falske negler! Deborah lippmann "like dreamers do" finner dere: HERFlash tattoos! Sommerfest eller bare ved stranda i en bikini, det ser dødsbra ut uansett. Fader som de sitter også haha. Måtte ha Josefine til å skrubbe det av meg i badekaret med en klut og baby olje, så ja! Disse kan bades med til sommeren! Disse finner dere: HER 

AJNEW gir forresten 15% rabatt på HELE butikken ut 27.03! 

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 22.03.2015
 • Klokken: 13:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 14

Lei av dyre telefonregninger?

 • 21.03.2015 - 12:28

Jeg og Kaya byttet til PEPCALL for ikke så lenge siden! Så nå har jeg et tips til mine kjære lesere. Jeg har mange ganger blitt rundlurt av forskjellige mobilselskaper hvor jeg skal betale 499,- i måneden for så og så mange sms, mobildata og ringeminutter. Men hvorfor i allverden får jeg en regning på 1400,- da? Jo fordi jeg har brukt mer enn det som følger med i pakken. MEN nå har jeg byttet til Pepcall hvor de automatisk gir meg den billigste pakken for meg den måneden. Nei det er ikke tull! Jeg starter faktisk på 0,- kr hver måned og får ingen regning hvis jeg bruker mobilen lite en måned. Abonnomentet er faktisk gratis hvis jeg bruker telefonen lite og har dekning fra Telenor. Det tar kun 15 sekunder og bytte! Dette gjør du enkelt på Pepcall.no der du fyller ut skjemaet!

Haha, jeg og Kaya er iallefall superduper fornøyde! Besøk forresten bloggen hennes HER

Ha en SUPER lørdag alle sammen! 

//sponset / ærlige meninger

-A9

 • Skrevet: 21.03.2015
 • Klokken: 12:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Jofama by Kristine Ullebø

 • 20.03.2015 - 11:17

Fikk denne jakken fra søte Kristine her om dagen! Mange av dere leser sikkert bloggen hennes fra før og har hørt om jakkene hun har designet for Jofama! Synes det er dødskult at en forsåvidt ung jente har fått til noe så stort! Så at hun ville se meg i en av sine jakker var superhyggelig! Har allerede falt pladask for jakken, så tusentakk!


Jeg valgte min jakke i en mørk brun farge nettopp fordi jeg ikke har en brun skinnjakke fra før. Samtidig som jeg har brune øyne, matcher den helt perfekt!

Enda en vakker jakke i samlingen! Nå skal jeg få unnagjort litt bloggsus før Josefine kommer ned en tur til Stavanger! Blir super hyggelig å få enda litt mer besøk her nede, haha trenger litt bokmål mellom all denne dialekten!

-A9

 • Skrevet: 20.03.2015
 • Klokken: 11:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Flere tatoveringer..

 • 19.03.2015 - 12:36

Jeg har lenge hatt lyst på flere tatoveringer. Det er vel noe med det at når man først har tatt en, vil man kun ha fler.. Det er noe i akkurat det, den avhengighetsfølelsen, den rusen av å utsette seg for litt smerte, og overvinne den helt selv. Kanskje det er nettopp det, du skader deg og du vil det helt selv. Du vet at den følelsen du sitter med når du er ferdig, er bedre enn den var når du gikk inn i rommet, før du lot en eller annen person stikke deg med nåler. Jeg har alltid vært livredd sprøyter, men likvel overvunnet jeg akkurat det. Haha. Hvis noen sier at jeg må noe, kan jeg love dere at jeg setter meg på bakbena uansett hva det måtte være. Det kan være verdens minste lille oppgave som ikke krever noe som helst av meg, men når jeg først må.. Da vil jeg heller ikke. Det er kanskje den dummeste og beste egenskapen jeg har som menneske. For når jeg først går inn for noe, eller bestemmer meg for noe? Så skjer det, uansett hva det måtte kreve av meg som person. 

Så hvorfor har jeg lyst til å tatovere meg enda engang? Jeg har jo allerede tre stykker nå, og alle er fra hvert sitt land. I påsken skal jeg til Spania, og har lyst til å gripe muligheten til å kunne nevne enda et land når jeg forteller om en tatovering på kroppen min. Det betyr noe for meg. Samtidig som jeg også føler jeg har trådd over en stor minepæl i livet, for å si det mildt. Jeg vil markere det, jeg vil markere å ha overvunnet det, uansett om det en dag skulle slått tilbake. Haha, be ready i Spania mamma, ikke gråt. For i det siste har jeg fått en eller annen vild fascinasjon av trær. Så enkelt, så rent og så innmari innmari pent. Jeg føler det beskriver så mye av livet. Jeg husker noen engang lagde en weheartit quote ut av et innlegg jeg hadde skrevet engang. Selvom jeg ikke husker det helt, handlet det om nettopp det. At når vinteren kommer, graver den ned alt det vonde som skjer hver høst, med et laken av hvitt. Deretter blomsterer trærne igjen til våren. For en ny sjanse og en ny start. Jeg liker det prinsippet der. Samtidig som at alle vi i Norge tilhører nettopp dette. Vi tilhører skog, regn og kulde. Ikke sol, strand og vått hår. Eller kanskje synes jeg det er så fint, fordi jeg selv ikke er så stor fan av sommeren.

Samtidig har jeg en forferdelig rar greie for plasseringer når det gjelder tatoveringer. Alle stedene mennesker sier er det dummeste stedene å ha tatoveringer, har jeg plassert mine. Typisk meg med andre ord. Jeg har en rar greie for hendene og føttene mine, selvom føttene skal få slippe mer tortur. Faen så vondt det gjorde. Jeg har allerede skrevet ned i notater på mobilen alle tatoveringene jeg vil ha før jeg dør. Haha, planlagt og tilrettelagt med andre ord. Selvom det aldri blir sånn, det blir alltid spontant og noe som dukket opp i hodet mitt kanskje dagen før. Jeg bare vet at det er sånn det skal være og at det er meningen at jeg skal ta akkurat det. Derfor er det også vanskelig å angre, jeg elsker alle de jeg har fordi jeg selv har trodd og enda tror, at det var meningen at jeg skulle ha akkurat de.
Hele kroppen min ropte iallefall et stort JA.

Mange av dere har også helt sikkert sett hånden til høyre. Klarer virkelig ikke gi slipp på den tatoveringen. Men så har vi dilemmaer som brudeskjole og en haug med andre greier. Vi mennesker er flotte når det gjelder unnskyldinger. Vi finner ALLTID en grunn til at vi ikke kan, ikke må eller ikke vil. Uansett hvor hardt jeg prøver, tar jeg meg selv i det så mange ganger. Vi gjør det hver eneste dag. Så mange sjanser og muligheter til å leve som vi bare kaster bort. Fordi vi finner grunner til at det ikke går. Jeg synes det der er rart, for alt kommer vel egentlig av redsel. Jeg liker også å tro at redsel er det som også har ført til latskap. Men vet dere hva? Redsel er menneskeskapt. Det er ikke noe vi er født med. Det er vi ene og alene som skremmer oss selv. Med historier, monstre og skvetting. Egentlig burde vi le av det hele, for enda engang? Har vi skapt kanskje verdens mest brukte maktmiddel, til vår egen fordel. . 

-A9

 

 • Skrevet: 19.03.2015
 • Klokken: 12:36
 • Kategori: Følelser
 • Kommentarer: 11

Ferdige bilder fra shooten!

 • 18.03.2015 - 15:27

Akkurat nå ligger jeg godt planetet under dyna etter skoledagen, haha jeg er helt utslitt! Våknet idag til et par ferdigstilte bilder fra shooten med klærne til Olav Aleksander! Den fulle videoen av hele shooten kommer om ca 3 uker og jeg gleeeeder meg til å se den, ikke minst vise den til dere! Vi hadde to veldig morsomme dager da vi tok disse bildene.

© Copyright 2015 Marion Hansen

Så, traileren til backstage videoen kan dere se under! Den er forresten laget av lighthousemedia.no

Hva synes dere om bildene?

-A9

 • Skrevet: 18.03.2015
 • Klokken: 15:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 16

Nytt fra Nelly!

 • 17.03.2015 - 08:44

Jeg tror ikke det er kun meg som glimter til i sola om dagen. Det er rett og slett helt fantastisk. Kjenner energi nivået er 100 ganger bedre når man våkner opp til solen som skinner. Har aldri vært så veldig glad for sommer og sol, aner ikke hvorfor, men det er bare for varmt. For mye sand, kliss og solkrem oppover halsen. Ææ, not clean at all. Det er hvordan jeg føler meg på sommeren, uansett hvor rart det høres ut, haha. Bestilte meg forresten et par victoria secret bikinier hjem igår! Fant ut etterhvert at jeg bomma gooodt med størrelsene. Typisk meg, så er det helt krise kommer jeg nok til å selge de på bloggen! Fordel for dere, så dere slipper både frakt og toll fra USA, haha! Jeg krysser uansett fingrene for at de passer, de var enkle, men samtidig dødsfine!

Kjøpte denne ponchoen fra Nelly for ikke så lenge siden, and i love it! Kan brukes til så utrolig mye nå mot våren og sommeren. Over en bikini, kjole eller bare som et antrekk! Gleder meg til å bruke denne på kjørlige sommerkvelder!

Bukse: HER / T-skjorte: Bikbok / Klokke: Micheal Kors / Hårbånd: Louies Vuitton / Poncho: HER

 Vi snakkes!

-A9

 • Skrevet: 17.03.2015
 • Klokken: 08:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 17

Selvbruning!

 • 16.03.2015 - 16:31

Vinteren er noe dritt når det gjelder brunfarge, og som jeg har sagt før tar jeg sjeldent sol. Dette er egentlig mest pga av alle føflekkene mine, og jeg blir småredd for de innimellom. Derfor er selvbruning et must for meg i vinterhalvåret! Nå er det også ikke så altfor lenge til sommeren kommer, og hvem vil vel være kritthvit i bikinien? Denne selvbruningen er utrolig lett å påføre, og den sitter godt!

//Annonse  

Den sprayes på huden og det følger med en hanske som gjør det lett å blande den ut om nødvendig! Den kan også brukes i ansiktet, noe som også er veldig enkelt! Hold den ca 30cm unna ansiktet og spray i vei! Det hele skal sitte på i minst 2 til 8 timer før du velger å skylle den av!

Den finnes også i to farger, light to medium og medium to dark. Jeg bruker light to medium som passer best til min bleke nordiske hud, haha!
Selvbruningen kan dere finne HER 

Her ser dere resultatet før og etter! På etter bilde har jeg kun sprayet på midten av leggen for at dere skal få se forskjellen bedre! Dette er kun etter en påføring, så effektiv er den! Den lukter også supergodt og du sitter ikke igjen med en ekkel lukt. Alle de som bestiller en prøvepakke hjem er også med i trekningen av et årsforbruk av spraytan og et fitbit armebånd! Du kan bestille en prøvepakke hjem som holder til 10 hele påføringer av HELE kroppen HER. Det eneste du betaler er frakten!

-A9

 • Skrevet: 16.03.2015
 • Klokken: 16:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Stavanger by!

 • 15.03.2015 - 19:36

På fredagen kom Livanne etter en 10 timers kjøretur fra Drammen til Stavanger. Haha, er det virkelig mulig, en 5 timers omvei klarte surrehuene å få til. Uansett var det superkoselig at hun tok turen og vi har hatt en superduper helg! Så igår tok vi en tur til Stavanger by for å spise og titte litt. Var så utrolig fint vær når vi våknet på morningen og humøret var derfor på topp! Har aldri vært i Stavanger på sommertid så det var utrolig koselig å se alle menneskene som satt ved vannet og tok seg en øl! Ordentlig sommerstemning etter en veldig veldig grå og mørk vinter. Menneskene krydde overalt og byen var virkelig i ordentlig liv igår. 

Tunika: Vivikes / Strømper: HER / Handlenett: Etsy / Belte: Zara / Sko: Fretex / Solbriller: HER / Klokke: Micheal Kors

Så vi dro på Døgnvill som er en resturant i Stavanger og spiste. Jeg tuller ikke når jeg sier at de har VERDENS beste Milkshake. Herrejesus kristus. Haha, den er så god at jeg får vann i munnen om å snakke om det. Den er laget med ordentlig iskrem og hele greia er bare helt fantastisk! Stappmette var vi iallefall.


Har heller aldri hatt bil på sommertid og jeg kjenner virkelig nå at dette er jo bare helt fantastisk! Haha, sitter å smiler når jeg skriver dette innlegget. Jeg har det så fuckings BRAAA! Gleder meg allerede til alle turene jeg og denne lille fiaten min skal ta mot sommeren. Med sand under bena og bikinien under en løs kjole. Kjenner jeg virkelig gleder meg til å kjenne på frihetsfølelsen med bil og det å virkelig være 18. 

-A9

 • Skrevet: 15.03.2015
 • Klokken: 19:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 25

Nye Nike sko!

 • 15.03.2015 - 14:13

Er ikke bare disse døødsfine? Fant disse på Junkyard å måtte bare ha de! Får sommer følelsen med engang. Er ikke typen som er så fan av rosa, graver meg heller i sort og hvitt. Men disse funker til hvert antrekk, samtidig som de lyser opp! Itillegg er de utrolig behagelig å ha på foten. Noen av de beste skoene jeg har gått med faktisk. Så wohoo, nye sommersko i skapet! Var forresten ute en tur i Stavanger igår og nøt solen, tenkte å vise dere bilder av det senere!

Skoene finner dere HER

-A9

 • Skrevet: 15.03.2015
 • Klokken: 14:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 15

Good morning!

 • 14.03.2015 - 13:49

For et par dager siden fikk jeg pakken min fra funliving.no og jeg er superfornøyd! Elsker småting med fine detaljer som utgjør en litt bedre dag. Drikkedunken har jeg brukt kjempe mye, både til kalde og varme drikker! Superbillig er den også. Drikkedunken kan dere finne HER
Notatboken finner dere: HER / Håndkremen: HER og den lille lommeboken: HER 

Ingenting er forresten sponset, dette er produkter jeg har kjøpt selv! 

-A9

 • Skrevet: 14.03.2015
 • Klokken: 13:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Hvordan jeg krøller håret / video!

 • 13.03.2015 - 13:08

Det er veldig mange som har spurt om hvordan jeg krøller håret, eller rettere sagt får de krøllene jeg har. Så derfor har jeg slått på stortromma å laget en video! Haha, sett på makan! Krølltangen min er ifra Makestyle og den kan dere finne HER, hårbørsten i videoen finner dere HER

Husk å sette på 1080p for best kvalitet! 

Calvin Klein toppen finner dere: HER 

-A9

 • Skrevet: 13.03.2015
 • Klokken: 13:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 22

Smilet er ekte igjen

 • 12.03.2015 - 11:00

Jeg lo av venniner som sa det, jeg lo av familie som sa det og jeg lo av meg selv som i det hele tatt tenkte tanken. "En dag våknet jeg og fikk nok, jeg var frisk" Den setningen fascinerte meg mer enn alt annet. Jeg husker jeg så på den personen som frisk fra start en, haha hvordan kan man si noe sånt om man virkelig har hatt det vondt? Sannheten nå, som flere andre er at det er en grunn for at det går igjen i menneskers samtaler og tekster. For jeg vet ikke hvordan alt bare snudde, det bare gjorde det. Det bare gikk over. Det bare slapp ordentlig tak, eller, iallefall mer tak enn noengang. Jeg svimler og snubler litt i min egen atmosfære om dagen. En uvant og vinglete følelse som er god. Jeg har kommet så langt at jeg nesten har lyst til å klappe meg selv på skulderen. Så tenker jeg på dere. Alle dere som har skrevet gråtkvalte kommentarer om at dere forstår og til dere som gir så støttende ord at man ikke skulle trodd det hele var menneskelig. Jeg bukker i støvet for dere. Dere som støtter en vilt fremmed person dere føler dere kjenner. Vel, jeg føler jeg kjenner dere også. 

T-skjorte: Gina Tricot / Skjørt: HER / Sko: Bianco / Clutch: Topshop / Solbriller: HER

-A9

 • Skrevet: 12.03.2015
 • Klokken: 11:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 33

Drømmedag

 • 11.03.2015 - 10:34

Jeg kan ikke beskrive følelsen av å sette seg på en hest. Håret som flyter sammen med en lett bris fra havet, lyden av hover på småvåt asfalt, lukten av stall og friheten i luften. Jeg smilte. Jeg smilte så mye at jeg hadde vondt i munnvikene mine. Jeg har ikke vært på ryggen til en hest på lang lang tid. Dette som var hele livet mitt før, har jeg bare langt under puta med "jeg har ikke tid", jo jeg har det. Slutt å tull med ditt eget hode Anniken. For dette her var så fantastisk at jeg ikke har ord. Lykkelighetsfølelsen bruset igjennom kroppen min idet jeg satte meg opp. Hele kroppet kriblet av glede, og jeg klarte ikke stoppe å smile. Haha, jeg var såå innmari glad.

Det er faktisk Mina sin ide! Hun har fått seg jobb som ridelærer et par ganger i uken og mente at vi kunne ta oss en ridetur når vi ville. Jeg hang meg selvfølgelig på da jeg hørte ordet hest streife gjennom luften. Så jeg fikk en islandshest med navnt Ketil! Haha, herregud så søt.

Jeg har ledd så godt av dette bilde her. Før i tiden var det å se bra ut på hesteryggen en viktig faktor for meg. Jeg hadde matchende klær og utstyr til hesten min, og når jeg ser dette ler jeg så det gjør vondt i magen. Hahaha, jeg ser ut som en liten 10 åring som skal ut på tur for første gang. Hahah, stooor kontrast fra forrige innlegg.

Det var rett og slett helt fantastisk. Så må jeg få lov å takke alle dere som har overrøst meg med fantaaaastiske kommentarer i det siste. Jeg har sittet å lest igjennom alt dere har skrevet og er helt målløs. Jeg blir helt seriøst satt ut av alt dere skriver. Dere er virkelig helt fantastiske, og bare det at dere klarer å skrive noe sånt til et annet menneske gjør meg ordentlig rørt. Jeg vet ikke om jeg hadde klart å ta nok tak i meg selv til å klare det selv. Så vet dere hva? ALL respekt til dere. Jeg er forferdelig stolt.

-A9

 • Skrevet: 11.03.2015
 • Klokken: 10:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Backstage fra photoshooten!

 • 10.03.2015 - 13:53

Dette har jeg gledet meg til å fortelle dere så utrolig lenge! Hele lørdagen og søndagen var jeg på photoshoot fra 10 til 22 på kvelden. Om jeg er sliten? Oh hell yes. Men så fantastisk gøy! Så hva var hele opplegget? Joo, nå skal dere høre! Om ikke veeeldig lenge kommer det en ny butikk med navnet "POP UP STORE BY OLAV" i Oslo. Jeg er da en av to jenter som fronter denne kampanjen! Så det er veldig gøy! Så er det sikkert veldig mange av dere som tenker "hvordan kan hun stå for noe sånt etter Kambodsja", haha jeg tenker på alt. Men det som er det flotte med dette er at jeg faktisk kan, og det med god samvittighet. Disse klærne kommer nemlig i en slags limited edition, og de har bare 2-20 stk av hvert plagg. Litt forskjellig. Hvorfor det er sånn er nemlig fordi alt er sydd av designeren eller familien selv! Dette er ikke store fabrikker med klær. Så jeg synes det hele egentlig er veldig flott! Samtidig som dere får et plagg omtrent ingen har, har også klærne blitt laget med god samvittighet. Så dette er ikke noe jeg bare kan stå for, jeg VIL stå for det. Jeg har allerede forelsket meg i flere av plaggene og har lyst på mye selv! Dette er prosjektet til Olav Aleksander, og dere kan lese bloggen og reisen hans for å gjøre dette HER. Alle bildene er tatt av Marion HansenSå fikk jeg tilslutt på siste shoot lov å ha 24 karat gull i ansiktet! Haha, var utrolig spesielt og dødskult! Var ikke den enkleste jobben å få på i og med at du ikke kunne puste på det uten at det bare ble 1 trillion småflak! Men de fikk det til, og det ble BRA! Gleder meg uuuutrolig mye til å få se hvordan bildene blir!

-A9

 • Skrevet: 10.03.2015
 • Klokken: 13:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 28

Kom deg ut av depresjonen

 • 08.03.2015 - 09:14

I går fikk jeg en kommentar om jeg kunne begynne å skrive om meningene mine igjen. Merker dere så godt at hodet mitt er stappfullt om dagen? Igjen sitter jeg her.. Jeg aner ikke hva jeg skal skrive. For å være helt ærlig er jeg dødsredd for at jeg ikke lenger klarer å ordlegge tankene mine. Jeg er så latterlig flink til å holde på ting over lang tid, deretter sprekker, hardt og rått. Tårekanalene åpner seg og lager et hav rundt meg. Jeg lærer aldri. Jeg lærer aldri å bare si ting som de er, istede for å ruge på en sprekkende bombe. Depresjoner, jeg kjenner til det ordet godt. Depresjoner er ikke en dårlig dag, eller en dårlig uke. Depresjoner er mørket og depresjoner er sort. Ingen annen farge klarer å strekke til. For jeg vet hvordan det er å se sort.. Jeg vet hvordan det er å ville dø. Jeg vet hvordan det er å føle seg 300 kilo tung, når du skal opp av sengen. Jeg vet hvordan det er å bli utslitt av et par ord og jeg vet hvordan det er å gråte seg selv i søvn. Depresjoner er å ikke kunne se glede i den minste ting. Depresjoner er å ikke klare å spise, fordi tankene gjør det hele kvalmt. Depresjoner er å føle at du er en levende død, du bare puster. Thats it. Jeg husker godt den dagen jeg fikk beskjed om at jeg hadde fått flybiletter til Kambodsja, jeg smilte ikke. For det å ha depresjoner betyr ikke at du ikke setter pris på ting, tvert imot. Hodet ditt klarer bare ikke glede seg over ting, for du ser heller ingen mening med det. Sorgen og ulykken blir det eneste du klamrer deg fast i. Jeg kan ærlig si at jeg ble avhenging av følelsen å ha det vondt. Jeg likte det, det var trygt og godt. Ingen og da mener jeg ingen kunne gjøre det verre. Jeg hadde nådd bunn.Men når du først klarer å reise deg litt? Da blir man stille og jeg tror det er det som har skjedd i det siste. Jeg vet ikke lenger hvordan jeg skal ordlegge meg. For det er lenge siden jeg virkelig kjent på følelsen av å ha det helt ok. Jeg tror nesten jeg sitter å venter på en bombe, uansett hvor unødvendig det høres ut. Hver eneste bit av kroppen min er redd for å falle tilbake. Etter en kraftig depresjon er det lett. jeg merker det godt.  En person fortalte meg engang at depresjon er som en tung ryggsekk du ikke ser. Å når du begynner å se lyset igjen, blir synet på ryggsekken dårligere. Men den er der, og den forsvinner ikke med det første. Den har klistret seg fast i ryggen din, og noenganger er den tyngre enn andre dager. Noenganger er den så tung at det ikke er mulig å reise seg opp av sengen. Andre dager er den bare hard å ha med seg rundt. Noen dager føler du at den ikke er der i det hele tatt, og det er de dagene du også sliter deg helt ut. Du drar energien så langt, du blir så glad. Det er hva som skjedde dagen før New York. Før jeg visste ordet av det? Lå jeg på legevakten igjen, med ledninger over hele kroppen. Etter et fuckings år, lå jeg der igjen. Faen som jeg var skuffet. Jeg gråt ikke av smerte, for sannheten var at brystet mitt knøt seg så hardt sammen at jeg trodde jeg fikk et hjerteinfarkt. Jeg kan ikke beskrive smerten. Men det var ikke dette jeg gråt over på en slitt seng. Nei, jeg gråt over skuffelsen. Jeg kunne ikke tro det. Jeg klarte ikke fatte og begripe at jeg lå der igjen -Likevel dro jeg til New York, og jeg ødela mye for meg selv. Det er kanskje grunnen til at jeg ikke blogget så mye heller. Jeg visste ikke selv hvor hodet mitt var, og det gikk utover min aller beste vennine. For kvelden før jeg skulle hjem sprakk det for meg. jeg ble helt hysterisk, kjeftet og skrek til Kaja mens jeg omtrent druknet i mine egne tårer. Der sprakk bomben. Der sprakk en god del følelser som skulle kommet ut litt etter litt. For det som er enda mer trist enn å være lei seg, er at det går utover de som står seg nærmest. Man liker å tro at de som er deprimert ikke ser det. Men det gjør vi. Vi ser det så godt at også det blir enda en grunn til å være lei seg. Jeg har dårlig samvittighet enda.

Så, hva skal man si? Etter snart 2 år, noe som er helt surrealistisk å si, har jeg fått nok. Etter en 2 timers samtale med min egen mamma på Gardemoen brøt hun en trøblete samtale med "Anniken nå skjerper du deg!!! Den dagen jeg ligger på dødsleiet er det den setningen som blir min siste Anniken!!!". Jeg ble stille. For før denne setningen  kranglet vi. For første gang dreit jeg rett og slett i alle som satt rundt, for jeg var forbanna. Hvordan kan hun uttale seg om noe hun ikke vet noe om? Sannheten er at mamma vet godt hva hun prater om. Hun har selv brukt flere tiår av livet sitt på å ha det vondt - og av god grunn. Depresjoner er aldri noe man finner en kur på. Å selv om flere av mine dype sår er leget, så er arrene der. De må bæres med verdighet og smerte. Jeg er flink til å rive opp i de innimellom, bare for å føle på smerten. Men faen heller, hva er vitsen? Jeg kommer aldri til å bli yngre enn det jeg er i dag. Hvor crazy er ikke det å tenke på? Jeg er 18 år gammel og har brukt snart 2 år av livet mitt på å grave min egen grav. For det som er rart, er at jeg ikke lenger har noen grunn til å ha det vondt. Å hvordan man skal få sitt eget hode til å forstå noe sånt er ikke verdens letteste ting. Det sitter dypt, så ufattelig dypt. For det verste du kan si til en person som er deprimert er "Tenk på alle barna i Afrika, du er heldig, skjønner du ikke det?" Jeg kan ikke forklare med ord hvor mange ganger jeg har fått denne setningen slengt i ansiktet. Men hva hjelper det? Hadde jeg gitt halve lønnen min til disse barna, eller blit lege i felten, ja da er det helt ok å si dette til mennesker. Jeg sier ikke at vi ikke skal sette pris på det vi allerede har, for det skal vi. Men for å komme opp og frem i livet, skal man da ta til takke med at andre har det verre enn deg? Jeg kommer aldri til å forstå smerten til et barn i Afrika, fordi jeg har det ikke sånn.Så hva gjør man for å komme seg ut av sirkelen?

1. Jeg tror alt handler om å godta. Godta at dette fins det ingen mirakel kur på. Dette er ikke som å føle seg feit, beklager, men det er noe man kan fikse ved å sette seg på en treningssykkel og spise sunt. Det er hardt, men vil gi resultater. Men det å fikse opp i sitt eget univers av sort? Det handler om å godta at det hele tar tid. Det vil ta lang lang lang tid. Har du kommet det til det punktet?
Da har du kommet deg på en god vei, tro meg.

2. Slutt å hjelp alle andre med sine problemer. Kynisk å si, men du kan ikke hjelpe andre med mindre du selv er frisk. Jeg har lenge brukt utrolig mye energi på å hjelpe alle andre rundt meg, noe som har gjort meg selv bare vondt verre. De har kommet med tanker som gjør at jeg selv faller tilbake på samme bane, selvom jeg ikke sier det. 

3. Finn tid til deg selv. Shave leggene, smør deg inn i bodylotion, ta deg et glass sjokolade melk, lakker neglene dine og gre igjennom det våte håret. Sett på en film og bare kos deg. Føl deg ren, det hjelper iallefall meg. Når man er nede er det lett å tenke at ingenting er vits. Jeg deler iallefall ikke seng med noen, og for meg den gang var det grunn nok i seg selv å ikke ta vare på meg selv. Jeg orket rett og slett ikke. Dette er noe jeg fortsatt jobber med.

4. Slutt å dra på fyllekuler hver eneste helg. Dette er noe jeg gjorde så altfor mye. Jeg kjeftet på foreldrene mine for å så prøve å forklare at dette er den eneste morroa jeg har i livet. Jeg må ut å lufte vingene mine. Haha, tro meg. Jeg innbilte meg dette lenge. Sannheten er at dette gjør alt verre. Kveldene blir ikke supre, fordi du henger ikke med. Samtidig som søndagen ikke bare er vond fordi du er fyllesyk, men også fordi du er utmattet med anger. Det går ann å ha en fin kveld med venniner uten å dra på storfylla.

5. Beveg deg. Dette er kanskje mitt tøffeste punkt. Jeg nektet på dette også, noe så veldig. For det å ha noe fysisk aktivitet i livet mitt gjorde meg bare sint. Hvordan kan noen tro at en utmattet psykisk jente skal bli bedre av å løpe på en mølle? Jeg bukker i støvet for denne også. For greia er at du skal gjøre deg selv utslitt. Du skal bli så sliten at når du kommer hjem kan du legge deg til å sove uten å ligge oppe til 04.00 på natten. Et par dager i uken klarer jeg å dra den tunge kroppen ned på EVO for å gå og små jogge på mølla i en times tid. Deretter drar jeg hjem. Dette er rett og slett tungt å få til, men jeg må. Jeg må bli bedre, og det er motivasjon nok i seg selv. Man må ta tak.

6. Få nok søvn. Her er ikke jeg den mest troverdige, for dette er kanskje mitt største problem om dagen. Jeg håper virkelig ikke du som leser dette sliter med søvnparalyse. For da kunne jeg grått på dine vegne. Jeg vet ikke om noe verre enn dette, og vet ikke engang hvordan jeg skal forklare det uten å høres gal ut. For når jeg våkner om natten kommer det bokstavelig talt mennesker ut av veggene, de ligger oppa meg og noen tar til og med tak og drar meg til enden av sengen. Alt er over i det jeg våkner i et badekar av svette og tårer i øyenkroken. Etter alt for mye lesing på nett har jeg insett at jeg er en av de få personene som har fått dette å slite med. Mamma hadde det hun også, men ikke like kraftig. Så kanskje det ligger noe der, godt er det iallefall ikke. Men jeg tror igjen det er noe jeg må godta, jeg vet jeg "surrer" når det skjer og det er det som gjør at jeg ikke minster fatningen, uansett hvor rart og utenomjordisk jeg synes det hele er. Poenget er - får du ikke sove? Stå OPP! Hjernen din er nødt til å forstå at sengen betyr søvn. Det er ikke noe point i å ligge å vri seg i flere timer for å prøve å tvinge seg selv i å sove. Ikke legg deg før du er ordentlig trøtt. Jeg har døgnet så mange ganger for å få tilbake søvnmønsteret mitt, gjør du dette? Ikke stress over det, bare gjør alt du kan for at du ikke sovner igjen på dagtid. Etterhvert vil det bli et mønster og du legger deg tidligere og tidligere. Tenn lys, skift sengetøy oftere og legg deg nydusjet. Gjør små enkle grep som får deg til å glede deg til å sove.

7. Er kjærlighettsorg noe som er en del av depresjonen? Si til venninene dine at du ikke vil høre mer. Ikke et ord. Ikke la de fortelle deg hvor han er, hva han gjør eller hvem han er med. Slutt å stalke instagrammen hans, uansett hvor fristende det er å dumpe inn når du ser et bilde noen andre har lagt ut. Få det ut av livet ditt uansett hvor vondt det er. Dette er noe som tok meg altfor lang tid, og kjærlighetssorgen er fortsatt et sårt tema. Men det handler igjen om å ta seg sammen. Ta noen snarveier og unngå det hele. Jeg LOVER at du med tid vil føle deg bedre. Men som sagt, første steg er virkelig å fortelle både familie og venner at du IKKE vil vite noe. Eksen kan fort bli et lett samtale emne, men så lenge de som er glad i deg vet at du ikke vil høre om noe som helst, så gjør de heller ikke det.

8. Hiv fra deg venniner som ikke fortjener tiden din. Hiv ut de som kun syter, klager og omtrent nesten skulle trodd at ville deg mer vondt. Få de vekk. Slutt å lev på andres premisser. Slutt å gjør alt i din makt for at andre skal være fornøyde. Herregud så slitsomt? Har du ikke nok med deg selv du også? De ekte venninene dine vil stå ved din side til den dagen du dør, uansett feil eller "alene" tid. Tro meg. Jeg vet hvordan det er å ha 20 venniner som betyr alt for deg, og da mener jeg alt. Å en dag, står det 2 stykker igjen. Jeg unner ingen den smerten. Så ta vare på de som tar vare på deg, og drit langt faen i de andre. De forsvinner en dag uansett.


9. Fortell familie og venner hvordan du har det. Fortell de at du har det vondt, trenger å være alene, eller med noen. Det å holde på ting gjør deg så fordømt ulykkelig. Jeg har alltid hatt litt vansker med å fortelle mamma og pappa hvordan jeg egentlig har det, selvom jeg ikke har noe grunn til det. Jeg har bare aldri vært den personen som har fortalt alt til foreldrene mine. Men det hjelper det også. Man må virkelig få det ut, og så fort de forstår hva som foregår så kan jeg love deg ting blir bedre. Man forventer alltid det verste, selvom utfallet mest sannsynlig ikke blir slik.

10. Psykolog. Dette var noe jeg nektet på i årevis. Å da mener jeg nektet. Jeg kunne ikke forstå at noen mente jeg trengte en psykolog. Men det er noe av det som hjalp meg på veien. Ja, jeg har hatt mange tilbakefall. Men en psykolog setter ting i perspektiv, og du forstår kanskje mer hvorfor du er lei deg. Hva som virkelig er grunnen til at ting er tungt. Jeg anbefaler ikke helsesøster på skolen, så det er sagt. Skal du først prate med noen? Skaff deg en psykolog. De vet hva de holder på med og du føler ikke at du snakker med moren til vennina de. Jeg har aldri fortstått meg på hvorfor alle anbefaler å gå til helsesøster for å snakke, kanskje fordi det er gratis.. Men er du syk så er du syk. Det handler om å prioritere om du faktisk vil ha hjelp, eller kjøpe deg en veske.

11. Husk at du skal dø. Dette er kanskje den viktigste. For hvorfor avslutte livet sitt før det er meningen at det skal? Dagen imorgen kommer uansett. Livet går videre til de rundt deg, faktisk så går hele verden videre. Ingenting stopper om du dør. Tenk på det. Livet stopper kanskje for deg, men det eneste du gjør er å gå glipp av det. Tenk heller på hvor sterk og selvstendig du en dag blir. Med all den lærdommen man får etter en skikkelig psykisk smell i livet? Haha, du kan bli hva du vil. Jeg kan fortsatt ikke komme på en skuespiller, sanger eller designer som ikke har begynt på bunn. Hatt en jævelig oppvekst eller blitt mobbet. Det er rart hvordan det er, men det er faktisk en statestikk på at de menneskene som har hatt det ordentlig tøft er de som virkelig får til noe senere i livet. Kanskje fordi de trenger å kompansere med smerten og vise alle at "Jeg klarte det, å som faen, jeg KLARTE DET"  Jeg tror akkurat det der er en indre drivkraft. Det ser kanskje ikke sånn ut nå, men tro meg. Måten du snakker på, måten du tenker og måten du bærer deg selv etter et par tøffe tak imponerer andre. Du er så heldig du, at du har fått utdelt en rørende, vond og hjerteskjærende historie bare du vet om. Du er et av de aaaaaltfor mange menneskene som faktisk har fått utdelt en virkelig historie. Den er du så heldig å ha fått.

Jeg jobber med disse punktene vær eneste dag. Innimellom feiler jeg, og andre dager ikke. Noen dager er gråere enn andre, men jeg er på rett vei. En dag kommer sekken på ryggen min til å være så lett som en fjær, at det eneste jeg trenger å gjøre er å rive den av meg. Den dagen, den dagen skal jeg løpe. Jeg skal løpe så fort jeg bare kan mens tårer av glede renner nedover ansiktet mitt. Den dagen skal jeg se opp, og passe på at den lille fuglen i bur har begynt å fly. Raskere og ykkeligere enn noengang.

Alt handler om å ta seg sammen.

-A9

 • Skrevet: 08.03.2015
 • Klokken: 09:14
 • Kategori: Følelser
 • Kommentarer: 122

Oslooooo!

 • 07.03.2015 - 09:34

Ååå plutselig var jeg i Oslo igjen. Haha, om dagen er jeg nesten mer hjemme hjemme. Denne gangen er for en litt mer spennende grunn enn å bare komme hjem en tur! I hele dag og imorgen skal jeg på photoshoots fra 10 på morningen. Hva som er prosjektet skal jeg fortelle litt senere, men jeg tror det hele blir superbra! I går var jeg på fredagspils som de så fint kaller det hos United Bloggers på Aker brygge! Var kjempe koselig å se alle sammen igjen! Like godt for sjelen hver eneste gang. Ååå nå er det så tidlig på morningen for denne lille kroppen at jeg ikke er helt sikker på om jeg i det hele tatt har klart å skrive riktig i alle disse setningene. Eller om de i det hele tatt henger sammen. Haha, i dag må dere leve med en trøtt Anniken, for tid til å lese over har jeg ikke! Vi snakkes!

Hao er som alltid like glad i alkohol! Lærer aldri og stopper aldri! 

Noen som tilfeldigvis tok snikbilder av meg og Jan! Haha omtales som det gamle ekteparet, følernnnnn


Tusen takk for en super kveld!

-A9

 • Skrevet: 07.03.2015
 • Klokken: 09:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 26

Svar på spørsmålsrunden / VIDEO!

 • 05.03.2015 - 23:13

Okei, dette tok meg akkurat 11 timer. Herrejesus kristus! Jeg er så sliten at jeg faller sammen. Jeg har filmet, klippet og lastet opp denne videoen i 11 timer. Jeg bøyer meg i støvet for alle som lever av youtube, for en jævla jobb! Haha, litt frustrasjon må ut nå. Jeg håper uansett at dere liker den! Så må jeg si beklager for at jeg peller så innmari mye på hendene mine. Er vel noe som sitter litt igjen, haha..

Videoen er delt opp i tre deler. "Alt annet", "Kambodsja" og "Kjærlighet og depresjon"

Husk å sett på 1080p for best kvalitet! 

-A9

 • Skrevet: 05.03.2015
 • Klokken: 23:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 260

Videoblogg in making!

 • 05.03.2015 - 15:17

Ææ, nå er jeg akkurat ferdig med å spille inn spørsmålsrunden. Hahah, jeg må le. Har ikke vært såå ukomfertabel på lenge. Jeg brukte akkurat 28 minutter på å i det hele tatt begynne å prate. Satt å stirret, vrei meg og lo i en ukomfertabel tone. Følte kameraet plutselig ble en klein stirrende person. Helt jævelig var det med andre ord. Uansett er det deilig å være ferdig. Har jo utsatt meg for dette tullet selv, og dere får nå snart svar på nesten alle spørsmålene deres! 

Jeg har delt ting inn i kategorier for å gjøre det litt enklere. Så jeg slipper ut videoen så fort jeg er ferdig med klipping og opplastning på youtube! Be nice with me!

-A9

 • Skrevet: 05.03.2015
 • Klokken: 15:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Fiks knuste pudder!

 • 04.03.2015 - 18:47

Jeg tenkte jeg skulle tipse om noe veeldig smart! Et av yndlingspudderne mine knuste for et par uker siden.. Alle kan sikkert relatere seg til at det er noe dritt. Plutselig er det sminke og pudderbiter over hele badet eller i sminkepungen. Derfor tenkte jeg å prøve ut et lite triks jeg egentlig har visst om veldig lenge. Men som alt annet går det tregt før jeg faktisk tar tak i noe. Haha, forferdelig uvane, men jeg er så ufattelig slapp når det gjelder å fikse ting. Mineral fusion sine solpuddere er ikke akkurat et pudder du får på Kiwi eller Cubus, derfor måtte det fikses!

Dere trenger kun antibac (noe dere kjøper på apoteket), en skje og en plastikkpose. Thats it!

1. Så det første jeg gjør er å knuse pudderet enda mer. Jeg bruker da enden på skjeen for å hakke det som er igjen i små biter. Det er ikke vanskelige tingen når pudder smuldrer seg opp ganske så lett! Pass på at du hele tiden gjør dette over plastikken sånn at du ikke griser!

2. Deretter tar jeg litt antibac rett på pudderet. Det er ikke akkurat noe oppskrift på hvor mye du burde ta, men bare føl deg frem!
Jeg klemte ut en liten "dæsj" og det holdt i massevis! 

3. Deretter bretter du plastikkposen din over pudderet. Klem til med flaten på skjeen din! Grunnen til at jeg bruker en pose over er fordi det er så glatt at pudderet ikke fester seg. Bruker du skjeen rett på vil du bare få et ordentlig stort gris utover det hele.
Antibacen fester seg til skjeen, så bruk plastikk! 

4. Så sim sala bim! God som ny! Her er fortsatt pudderet litt "vått", men nå ser det helt fint ut igjen!
La det tørke i ca 5 min før du putter det tilbake i sminkepungen!

Rop ut om dette er noe dere vil ha mere av!  

-A9

 • Skrevet: 04.03.2015
 • Klokken: 18:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 22

Skolemorro!

 • 04.03.2015 - 12:23

Okei, skole aka Anniken og Martine, er ingen god ting. Eller kanskje den beste for vår del. Nå som jeg har hjemmeskole har jeg to dager på skolen, og uten det susehue her hadde jeg ikke klart meg i det hele tatt. Haha, er ikke en av oss på skolen ringer vi hverandre bokstavelig talt NED til den andre svarer. Like sure på hverandre hver eneste gang og skriker som regel "HVOR ER DU?!" Så idag er vi her begge to, og det er flere som prøver å få meg til å blogge litt mer om hverdagen min. Såå, dette her er så hverdagen min som det kan få blitt, haha. Her får dere det ekslusive livet på Akademiet videregående skole i et nøtteskall. Sola skinner, magen romler og stolen er like vond å sitte på som alltid. Velkommen til min spennende hverdag!

Jeg har forresten skrevet et veldig personlig innlegg igjen.. Er ikke helt sikker på når jeg skal slippe det ut på bloggen, tror jeg manner meg opp.

-A9

 • Skrevet: 04.03.2015
 • Klokken: 12:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Bilder fra bryllupsmessen!

 • 03.03.2015 - 13:18

I helgen var jeg i Oslo der jeg var med å hjelpe til på bryllupsmessen! Vi var en del bloggere/instagrammere som var med på å dele ut goodiebags og biletter. Tror faktisk jeg drakk rundt 7 kaffe på et par timer, og jeg vedder 100 kroner på at kroppen min ristet på slutten av dagen. Uansett var det veldig hyggelig og jeg ble kjent med et par fantastisk morsomme jenter jeg lenge har visst hvem er. Haha, for en gjeng. Det er rart det der, hvordan man tenker og tror at en person oppfører seg. Så i det du møter de får du atter engang et smell i fleisen om at man ikke skal dømme personer før man har møtt de. Man vet det egentlig, men jeg tror alle er flinke til å sette seg bilder i hode om hvordan en person er. Så på søndagen fikk jeg tatt en tur hjem å slappet av. Tror jeg våknet rundt halv 4 på dagen etter at Silje hadde kommet å besøkt meg. Hadde visst sovnet igjen før hun hadde gått. Meg og søvn, meg og søvn.

På bryllupsmessen var det masse fine kjoler, dekorasjoner og musikk. Camilla Phil var konfransier og det var godt med mennesker! Morsomt å se damene som har dratt med seg mennene sine på bryllupsmesse, kan ikke tro at de var så utrolig gira, men med var de! 
Så måtte vi såklart prøve ut standen med kamera. Haha, jeg aaaaner ikke hvem disse karene på bildene er. Men de hoppet med på et par bilder. Dere følger sikkert Helene og Helene på Instagram fra før, hvis ikke, må dere følge @hellylife og @misscolacherry! Om de er like pene i virkeligheten? Oh, yes! 

-A9

 • Skrevet: 03.03.2015
 • Klokken: 13:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 13

Smink deg med pastell!

 • 02.03.2015 - 17:34

Våren begynner å komme og med disse pastellfargene kan jeg allerede få følelsen også. Høsten og våren er mine favoritt årstider. På høsten blir det kaldere og fargene blir dystere mens kveldene blir mørkere. Våren derimot begynner ting å bli varmere, fargene blir lysere og kveldene blir lengre. Så det er på tide å få inn litt farge sammen med Coverbrands. Denne gangen jeg har plukket ut en haug med pastellfarger. Jeg har aldri virkelig brukt dette som sminke, men i år er dette definetivt en trend!

 

Body butter: HER / Lipgloss: HER / Concealer i pudderform: HER / Blush: HER / Øyenskygge kost: HER


Første ut er Ciaté sin nye neglelakk fjerner! Jeg har "mint choc pot" som lukter herlig mint. Super effektiv er den også! Stikk fingeren ned, vri om og vips, neglelakken din er av! Denne er også så liten at den er super enkel å ta med seg på tur og rundt i vesken! 

Mint choc pot finner dere: HER 

Denne dødssøte neglelakken fra deporah lippmann har en søt baby rosa farge som passer til alt! Jeg synes det lenge har vært vanskelig å finne en rosa farge som dette, som faktisk blir det samme på neglene! Denne gjør susen, baby love finner dere HER 

Så over til et dødskult produkt! Liqiud liner fra studio makeup gjør favoritt øyenskyggen din til en eyeliner! Uansett farge putter du den lille penselen nedi og vips, så har du en flytende eyeliner. Nå som det gjelder pastell farger prøvde jeg ut en dus blå eyeliner! Haha, jeg har aldri prøvd noe sånt før, men jeg syntes det ble ganske kult! Ser for meg at dette kan funke fint med en lang hvit maxi kjole og en blomsterkrans i håret på en sen sommerdag! Skal definetivt bruke disse fargene da. 

Luqiud liner finner dere: HER / Barry M summer palett finner dere: HER 

Sånn ble altså resultatet! Hva synes dere? Er dette noe dere kunne prøvd?

//Annonse

-A9 

 • Skrevet: 02.03.2015
 • Klokken: 17:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Freshe legger året rundt!

 • 01.03.2015 - 13:19

Adidas sokkene finner dere -HER-

Som mange av dere vet er jeg en flittig bruker av Dorco sine høvler. Ikke bare på sommeren, men hele året. Det er noe med det å føle seg ren, selvtilliten går opp et lite hakk og man har det bedre med seg selv. Å være hårfri og silkemyk er noe av det beste som fins. Hopp inn i dusjen, finn frem en god peeling og ta frem høvelen! 

♥   ♥   ♥   

Barber deg gjerne i dusjen med litt lunket vann, det er faktisk alt som trengs! Høvelen fra Dorco inneholder både Vitamin-E, Aloe vera og lavendel! Du trenger ikke forskjellige såper og skum for å få et silkemykt resultat. Husk også at det viktig å bytte blader ofte, det gjøres enkelt ved å bytte "hode" på høvelen! Barberer du deg ofte så bytt gjerne blad 1-2 ganger i måneden! Abonnerer du får du tilsendt 2 pakker med 4 Dorco refillblader i måneden, dette kan dere gjøre HER!

 I samarbeid med Dorco Shai kjører jeg igang en liten konkurranse til dere! Klikker du deg en gratis prøvepakke hjem er du med i trekningen av et fitbit treningsarmbånd og et års forbruk av shai refilblader!

- Klikk hjem en gratispakke med Shai produkter HER -

 Masse masse lykke til! 
♥  ♥  

 

//Innlegg i samarbeid med Dorco Shai

-A9

 • Skrevet: 01.03.2015
 • Klokken: 13:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 16