Hjem for helgen!

 • 30.04.2015 - 13:44

Nå kaster jeg alt rundt meg for å rekke flyet til Oslo! Jeg, Stine og Kaja drar til Oslo for helgen for å være med på Tryvann! Haha, vi har faktisk ikke gira hverandre sånn opp og kom på her om dagen at "shit, det er nå til helgen". Jeg tror egentlig det er bra, for har du ikke forventninger blir det alltid bra. Skal også bli godt å se igjen gamle venner. Har et par venniner jeg ikke har sett siden jeg flyttet, og det begynner å bli en stund siden.. Det skal bli godt å komme hjem en tur, føles ut som en evigheeet!

Beklager for så dårlig oppdateringer i det siste, er fader ikke lett med russetiden i ryggen.. Uansett super glad for alle som følger med, og for dere som ikke er russ i år?? Dere kan glede dere!!! Er suuuper gøy!! 


Hårbåndet mitt er forresten fra Primark for dere som lurte på det sist! Nå må jeg løpe!

-A9

 • Skrevet: 30.04.2015
 • Klokken: 13:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 39

Håret mitt er borte!!

 • 29.04.2015 - 08:56

Det føltes virkelig sånn ut når jeg tok ut extensionet etter 4 måneder. Jeg har ikke tenkt tanken engang på at jeg har kort hår. Tror at jeg kommer til å like det hver eneste gang, men det gjør jeg da altså ikke. Haha, like panikk denne gangen som sist. Det er veeeldig mange som fortsatt spør mye om håret mitt, og jeg føler jeg har svart på alt, men skal prøve igjen! Først og fremst bruker jeg extensions fra Great Lenghts! Tror dette er det mest eksklusive man får tak i Norge og frisørene er nødt til å ha et eget serfikat for å kunne sette på dette! Så det er ikke noe tull, haha. Dette er tredje gang jeg setter på hår og startet rundt september ifjor.. Det varer med andre ord veldig lenge! Jeg er fortsatt superfornøyd og bytter ikke dette ut med det første. Festene er laget av keratin og blir festet på en kaldbasert måte. Det blir altså ikke brent fast i håret mitt. Kun smeltet kaldt, haha høres rart ut, men sant! Håret mitt er også farget i en kaldbasert farge og jeg tror egentlig ikke den har noe ordentlig navn.. Jeg og frisøren min kaller den askeblondt! Modern Design er de som er så snille å fikser håret mitt. De finner dere HER

Ahh, denne salaten fra jordbærpikene var like god som den ser ut som! Blir sulten av å se på mitt eget bilde.... Haha, satt på rompa rundt 9 timer (ja så lang tid tar det med meg og benjamin) så da er det både dans, mat og skravling inn i bilde. Og en god del med kaffe.

Så er det veldig mange som lurer på om håret mitt har blitt slitt etter extensionet.... Her ser dere at det har det IKKE blitt. Det har vokst masse! I det man drar ut det gamle håret så kommer ditt eget hår frem. Det ligger rett og slett inni og blir ikke kuttet eller knekt av! Keratinen løsner man med en enkel veske som gjør at håret bare sklir ut. Enkelt og greit!

Jeg har også satt på en del fjær denne gangen også, så gleder meg til å vise dere resultatet! 
Denne gangen har jeg spart litt på etterveksten min også, jeg lysnet den, men beholdt den! Jeg liker egentlig min naturlige farge også, men pga av at lengdene mine er så kalde ble etterveksten ganske sterk. Jeg er uansett superfornøyd og anbefaler alle dette her. Skal man først sette på extensions bør det gjøres ordentlig.

-A9

 • Skrevet: 29.04.2015
 • Klokken: 08:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 46

Chanel espadrilles

 • 27.04.2015 - 19:49

Hvor søte er ikke disse? Har ønsket med Chanel espadrilles en god stund, og bestemte meg for å skaffe meg et par! Disse blir så søte til sommeren! I dag var vi ferdig med matten og jeg håper for guds skyld at jeg klarte å bestå. Jeg skrev faktisk på siste side "Værsåsnill å ikke stryk meg, jeg har gjort mitt beste" haha så patetisk går det ann å bli! Jeg er fortsatt superstressa, men prøver å holde nervene nede til jeg faktisk får den tilbake. 13 år på en dag, its now or never, sånn følte jeg det til punkt og prikke. Ellers var jeg innom modern design i dag for å få fikset på håret. Nå sitter jeg faktisk med det korte korte håret mitt, blææ. Haha, skal sette på nytt imorgen så viser dere da!

Nå skal jeg prøve å få gjort litt jeg ikke har fått gjort pga av prøver og stress. I morgen er det norsk.. Prøver å holde alt på styr og samtidig overleve dette kaoset! Tenkte kanskje å stappe kroppen min inn i et solarium i kveld, har ikke tatt sol på år og dag.
Sko: Chanel / Armbebånd: Cartier og Hermes / Veske: Malene Birger

Lik om du også ønsker deg disse skoene!

-A9

 • Skrevet: 27.04.2015
 • Klokken: 19:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 43

I dag våknet jeg av tårer

 • 26.04.2015 - 18:47

Ouff, i dag våknet jeg tidlig på morningen hulkende. Jeg gråt så høyt at jeg visste ikke om jeg vekte Mina på nabo rommet eller ikke. Tårene rant nedover ansiktet og jeg måtte tenke på hva jeg hadde drømt. Jeg har mange ganger innbilt meg at jeg har grått når jeg har våknet, men ikke på denne måten. Tårene var fysisk i ansiktet mitt, og de bare fortsatte å renne. Så kom jeg på det, matten.. Jeg drømte at jeg strøk på matten. Går det ann å grue seg så fært? Jeg blir sint og stressa på samme tid. Det dumme dumme papiret skal bestemme om jeg må betale tilbake et helt stipend eller ikke. I morgen kan jeg enten sitte igjen med lån, eller ikke bekymre meg for et fnugg. Så i desperasjon fant jeg ut at jeg var nødt til å klarne hodet litt før jeg satte meg ned med altfor mange timer med matte. Jeg vekte Mina og spurte om vi kunne dra å ri. 

Det som var så uuutrolig koselig er at Dolly Dimples har en kampanje nå som gjør at alle som kommer ridende på hest? FÅR EN GRATIS PIZZA! Haha, når stalleieren sa dette snudde jeg meg brått og tenkte "sa noen virkelig gratis pizza?" Haha, morsomste jeg har vært borti på lenge og en veldig veldig perfekt avslutning på en altfor fin uke. Jeg har det så bra! Vi satte oss på gresset ute etter vi hadde fått pizzaen og spiste oss så mette at jeg omtrent ikke kom meg opp på hesten igjen.....

Hadde også med meg Stinemor på tur! Deilig å få av seg russebuksa også, tror vi kunne være enige om den! Nå er det tid for meg å sette meg ned å pugge resten av kvelden, og natten. Klumpen i magen er tilbake og jeg tror jeg har bedt til en gud jeg ikke engang tror på ca 100 ganger i dag. Om jeg klarer dette skal jeg sette meg ned på knærne og kysse tærne til mattelæreren min (no kidding). Redd for at jeg skal knekke sammen på pulten i morgen om jeg ser at dette faktisk ikke går i det hele tatt. Typisk meg og legge armen flat og dra alt ned på gulvet med et smell, et par tårer og et "faen". 

-A9

 • Skrevet: 26.04.2015
 • Klokken: 18:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 30

Sånn er det å være russ!

 • 25.04.2015 - 15:11

Haha, ååh dere er nesten overleve med en god del russebilder denne måneden og neste! I dag er det lørdag og kanskje den mest normale dagen å dra ut på, haha vet ikke om jeg eller jentene klarer en dråpe alkohol til. Etter 3 dager er iallefall jeg helt kjørt. Det verste er at jeg tror vi alle er dødsgira på enda en dag til. Haha, vi har hatt det sååå innmari gøy de siste dagene og vil bare ha mer og mer. Redd for å gå glipp av noe antar jeg. Jeg tror Stavanger russen kan føle seg heldig. For det å ha så mange 18 års steder er helt kurrant! De kan ikke måle seg med utestedene i Oslo, det føles mer som et utested i kos der det er så stappa og så mye liv at det ikke er vits å prøve å gå ut igjen. Du er nødt til å feste med enten du vil eller ikke. Jeg husker jeg gruet meg veldig til å feire russetiden mitt et annet sted, med andre tradisjoner og andre mennesker. Nå kunne jeg ikke tenkt meg noe annet i hele verden. Jeg har vært med på russetiden til mange andre kull før meg, men dette her er definetivt noe helt helt annet.

Jeg satte å tenkte på dette i går, hvor sosiale russen egentlig er. Jeg har alltid lurt på hvorfor ikke tradisjonen dør ut, men nå forstår jeg at den aldri kommer til det. Jeg tror aldri noengang ungdommer har samlet seg mer rundt om kring. Enten det er grilling, vors eller på et utested i sommersolen. Det er helt fantastisk. Å alt bare fordi vi har på oss en rød eller blå bukse? Er ikke dette ting vi kunne gjort selvom vi ikke var russ? Det er rart det der. Men plutselig blir ikke ungdommen så opphengt i tv, sosiale medier eller facebook. Vi vil ha det gøy, og nyte det. Hadde jeg snappet torsdagen tror jeg dere hadde ligget sjalue i sengene deres alle sammen. Herreeegud, haha torsdag er definetivt den beste dagen å dra ut. Har ikke vært borti makan til liv. Hahaha.

Så har vi knoll og tott på tur. Aka, Martine og Anniken. Fader som jeg ser ut på disse bildene. Ikke kan jeg tro at jeg tok det skitne dosete rundt halsen heller. Sorry mamma, sorry pappa, jeg hadde en stor trang for å være litt morsom. Lover at jeg ikke tok på det!!! Ellers ble Martine tatt av russen på Onsdagen... Haha, vi som var slemme nok til å dra til en skole som hadde teltur, eller hva nå det var. Vi tok med oss egg, mel, sirup.. You name it. Løp inn i skogen og kastet.. De kom såklart tilbake i full fart! Tror aldri jeg har sett noen så sinte før, spesielt en høy kar med caps.. Han var så rød i ansiktet av sinne at bare det fikk deg til å løpe fort. Martine ble uansett tatt av rundt 10 gutter som egga hun ned. Haha, merket etter et par sekunder i bilen at vi manglet en.. Shit, Martine. Da var det ut igjen! Barnslig, men latterlig gøy.

-A9

 • Skrevet: 25.04.2015
 • Klokken: 15:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

Bikiniene fra Victoria´s Secret!

 • 24.04.2015 - 17:55

Tenkte å vise dere bikiniene jeg bestilte fra VS for en stund tilbake.. Tar ganske lang tid når man først kjøper noe over nett derifra.. Men jeg er superfornøyd! Var helt bomebesikker på at det ikke skulle passe, men hadde visst en god dose flaks med meg! Har bestilt fra VS engang før, men det begynner å bli et par år siden... I år har jeg fått helt dilla på hvitt, og synes det er superpent når man er brun! Den nederste bikinien må dere bare se på nett, sånn at dere får sett den på kroppen til noen. Den er heeeeelt amazing! Ser ikke så veldig fin ut på bilde her, haha. Uansett, jeg liker det plain. Det er også sikkert mange av dere som lurer på frakt, toll osv.. Det jeg kan si er at jeg betalte ca 150-200 kroner ved sidna i toll! Var ikke store greiene så det var helt ok! Ellers har jeg underdelene i XS og overdelene i S! Jeg har ihvertfall merket at alle bikinier som går over "halsen" er veldig normale i størrelse. Mens de som det ikke er stropper på er ganske små.. Så ta en størrelse opp om dere velger en slik!

Nå kan sommeren bare komme! Gleder meg sånn til å få på bikinien, bade, spise is og sole meg. Klarer nesten ikke vente.
Den øverste finner dere: HER og den nederste finner dere: HER 

-A9

 • Skrevet: 24.04.2015
 • Klokken: 17:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 11

Den riktige veien i livet

 • 23.04.2015 - 18:45

Jeg begynner å bli frisk. Tror jeg har proppet meg selv med solhatt og c-vitamin i 4 dager nå, hver morgen og hver kveld. Æsj. Likevel har jeg klart å kommet meg igjennom prøvene denne uken. På mandag er det matte, og klarer jeg den så vet jeg at jeg klarer å fullføre 13 års skolegang uten å stryke. Jeg skal klare det. Haha, dere må være drit lei av å lese meg si "Jeg skal klare det". Den setningen har gått mye i det siste. Så var det utrolig rart å høre meg selv på radioen i stad, haha å høre sin egen stemme er bare sprøtt. At man faktisk kunne dø av hjertesorg kom ikke som noe sjokk, tvert i mot. Å beskrivelsen med at man føler man får hjerteinfarkt? Haha, you said it girl. Solen skinner, ølen er kald på beverly, russen er fantastisk og venninene mine har aldri vært mer close. Jeg har det så latterlig bra om dagen at jeg ikke forstår hvorfor jeg i det hele tatt vil flytte hjem til Drammen. Jeg må huske at det var en grunn til at jeg dro. Jeg sa det til jentene, det er jo dette vi kaller livet. For i går var jeg lykkelig. I 3 minutter hadde jeg full lykkerus med meg selv. Det var helt fantastisk. Haha, åh dere aner virkelig ikke!!! 

Denne flotte kjolen er det søte Kenza som har sendt meg i posten! Den kan dere finne: HER

Her ser dere også litt bedre hvordan tatoveringene til flash tattoos ser ut! Dødskult! Disse finner dere HER

Såå, i dag er det torsdag og 2 for 1 på byen. Om jentene i TLFH skal ut? Oh yes... Skulle hentet de for lenge siden. Så nå må jeg løpe!
Ha en super fin kveld alle sammen! 

-A9

 • Skrevet: 23.04.2015
 • Klokken: 18:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 35

TA PÅ RADIOEN I KVELD!

 • 23.04.2015 - 11:59

 

Kjærlighetssorg. Mitt dype store tema som ofte har gått igjen i media. Jeg har lurt på det ofte, hvorfor det var akkurat det innlegget som virkelig tok av. Jeg tror mange kjente seg igjen, på en annen måte enn før. Jeg kan skrive om følelser, det er vel det jeg virkelig kan. Så når jeg skrev om den verste følelsen jeg noengang hadde vært borti, ja da var det rått og ekte. Så denne gangen var det P3 som lurte på om jeg kunne ta turen innom for å prate om kjærlighetssorgen min, og ikke minst hvordan i huleste heite jeg kom meg ut av det hele. Haha, jeg hadde med meg Martine inn i studioet når jeg tok interjuvet.. I det jeg så opp etter at jeg innså at jeg selv hadde stirret godt ned i bordkanten de siste 4 minuttene så jeg Martine med tårer nedover ansiktet sitt. Jeg ble litt satt ut, men også enormt takknmelig. Hvis mine ord virkelig kan få frem så dype følelser hos mennesker, så har jeg gjort noe riktig.

 

 

Så alle sammen! Skru på P3 klokken 18.00 i kveld og hør meg skravle og bable om kjærlighetssorg! 

-A9

 • Skrevet: 23.04.2015
 • Klokken: 11:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 37

Bruk flash tattoos kreativt!

 • 22.04.2015 - 13:07

Okei, tærne mine er ikke det peneste å se på. Så beklager den, haha. Ouff, tørr humor for en ellers syk frøken. Jeg har så vondt i mandlene og leddene at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Russetid, blogg, eksamner og meg som syk er ikke så lett som jeg innbilte meg. Så hva gjør man når man er syk? Haha, jo man må pleie seg selv litt. Ikke minst prøve å finne på noe. Derfor tenkte jeg at flash tattoos må jo se dødskult på bena? Ikke bare på stranda, men også med høye heler eller sandaler! 

Disse pakkene er ifra Makestyle.no og kommer i tre forskjellige pakker! Hawaii, Miami og Tahiti. Fatimas hånd og pilen på venstre fot er fra pakken Hawaii! Mens alle remsene oppover leggen er fra pakken Miami! Så tilslutt er hele høyre fot fra pakken Tahiti, også stjernene til venstre!

Nå skal jeg grave meg ned i sengen igjen for å jobbe med prøve eksamen i media som skal være ferdig til imorgen. Kanskje klarer jeg å hive meg ut av senga for å få tatt noen outfit bilder til senere. Har en goood del nytt å vise dere om dagen!

Alle de forskjellige pakkene til flash tattoos finner dere: HER 

//Annonse

 • Skrevet: 22.04.2015
 • Klokken: 13:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

Dette var noe nytt!

 • 21.04.2015 - 14:31

Hei søtinger! I det siste har jeg prøvd ut en ny foundation, nemlig Dream Wonder Nude! Dere har helt sikkert sett den en del på reklame allerede. Det nye med denne er at den har "ultra light texture" som vil si at den er utrolig tyntflytende, omtrent som vann! Den dekker godt og har fått en ny dråpeformet applikator som gjør det hele veldig enkelt!

Jeg skal ikke lyve, for jeg har ikke testet ut så mye kjede butikk sminke siden jeg var veldig mye yngre enn jeg er i dag. Men denne overrasket meg veldig! Det virker som om dette kanskje kan være redningen min i sommerheten. Nettopp fordi den er så innmari tyntflytende samtidig som den dekker utrolig godt. Jeg har som tidligere sagt at jeg ikke aaaner hva jeg skal gjøre om sommeren når det gjelder huden min. Jeg har så utrolig mye pigment flekker og alle andre mulige flekker for den saks skyld, haha!

Sånn ser applikatoren ut! Den er veldig glatt og er lett å påføre på huden! Jeg har funnet ut at farge "22 Natural Beige" er den som passer best!


Her ser dere den på huden! Igjen med en liten trutmunn, haha jeg må virkelig slutte med det tullet der.
Skal prøve å få laget en sminke video til dere veldig snart!

//Annonse

-A9 

 • Skrevet: 21.04.2015
 • Klokken: 14:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 21

Dette kan ikke skje nå!

 • 20.04.2015 - 20:25

Hodet dunker, leddene skriker etter hjelp og trøtthetsskalaen min er på 110. Er det virkelig overhode mulig å ha så dårlig flaks? Haha, denne uken, denne perioden for den saks skyld er så utrolig viktig. Som mange andre har vi haugevis av prøver denne uken og jeg klarer å bli ordentlig syk. Eller.. Jeg brygger på noe innmari stort ihvertfall. Konstentrasjonen min er også så fjern om dagen at jeg vurderer å komme meg til en lege, jeg klarer rett og slett ikke å prate innimellom. Haha, greit jeg mumler mye, men i det siste har jeg slitt ordentlig med å få ordene ut av munnen. Akkurat som om jeg glemmer de.. Haha, er det ikke det ene så er det virkelig det andre. 


 Jeg har vel blitt syk av russetiden, haha noe sånt må det iallefall være. Er man med på leken får man tåle steken, jeg vare bare ikke helt forbredt på at det skulle skje akkurat DENNE uken. Blæ. Sitter forresten å ser Interstellar, jesus christ for en veldig veldig wierd film. Got to love it. Skulle gjerne hatt en samtale med regissøren. Fikk frysninger når han nevnte dimensjoner. Tror jeg hørte det ordet første gang som 8 år da onkelen min fortalte meg at han trodde helt og holdent på at vi lever i en flere 10000 talls dimensjoner. At flere mennesker går rundt oss hele tiden, at det er det som er "spøkelser". Vi bare kan føle de forskjellige verdenene innimellom, og det gjør de med oss også. En rar tanke, men hvorfor ikke.

-A9

 • Skrevet: 20.04.2015
 • Klokken: 20:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 35

Hvilket antrekk til Gullruten? (HJELP)

 • 20.04.2015 - 13:38

Det er ikke så veldig lenge til det er Gullruten i Bergen og jeg trenger hjelp av dere.. Virkelig, jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg. Haha, jeg skulle vel egentlig vært plantet godt i russebuksen den dagen sammen med alle på landstreffet i Stavanger. Blæ, litt seigt å gå glipp av det. 

Første antrekk føler jeg er veldig sommerlig. Vet ikke helt om jeg liker brune eller sorte sko, men det er dette antrekket som først poppet opp i hodet mitt. Behagelig, lyst og frisk! Passer perfekt mot sommeren og jeg klarer å se for meg selv til en viss grad i denne kjolen!
Kjole: HER / Sko: HER / Blomsterkrans: HER / Jakke: HER 


Nummer to er litt mer klassisk. Jeg elsker hvordan kjolen er i en metallisk effekt! Enda finere er den på videoen på Nelly! Armbåndet vil jeg ha på overarmen, og jeg byttet ut skoene med noen som var litt mer freshe enn de på bilde. 

Kjole: HER / Armbånd: HER / Sko: HER 

Disse kjolene er alle kjempe fine! Føler nummer 5 er litt Rihanna style som på grammys, haha i en veldig mye mindre sjokkerende tone! 

3: HER / 4: HER / 5: HER 

Trenger hjelp.... Hvilket antrekk synes DU er finest??

//Affeliate 

-A9

 • Skrevet: 20.04.2015
 • Klokken: 13:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 104

Dette gjør oss til slaver

 • 19.04.2015 - 13:58

Livet er en boble. Livet er et mønster. De to setningene.. Hm, jeg begynte å tenke på nettopp det i går. Venninen min fortalte meg at hun rett og slett systematisk tok vare på alt hun ikke hadde tid til å lese om på nettet i faner, for å så gå i gjennom alt når hun fikk tid. Hun kunne ha opptil 10 faner fulle av "min mote" artikler eller fra aviser. 10 tips for å få den og den huden, eller de nyeste sommerklærne. Så fortalte hun meg det jeg ikke har tenkt på før. Hun fortalte at etter hun hadde lest igjennom alt, husket hun ingenting en time senere. Så hvorfor gjorde hun det? Jeg synes det var superspesielt å høre, haha. Veldig faktisk. Hvorfor gjør vi det? Du husker ikke de 10 tipsene for renere hud 10 minutter senere. Men i det man leser disse tingene sent på kvelden, så er det så underholdene at man vet ikke hvor man skal gjøre av seg. Man koser seg så sinnsykt, slapper av og føler at livet rett og slett er herlig. Vi propper i oss masse dritt for ingen nytte. Vi bare liker å bli underholdt, vi bare liker at andre underholder oss og holder hodet vårt opptatt en liten stund. Tidsfordriv, det er så tidsfordriv som det kan få blitt. Haha, dere skulle hørt på oss. Vi satt på en ellers stappfull resturant og begynte å ramse opp det meste. Der satt vi, to unge jenter på en dyr resturant og spiste en burger uten brød. En burger, en saftig digg burger uten brød. Uten brød fordi det helt sikkert skulle være nytt, kult eller spennende. Edgy er kanskje ordet, samme F. Ikke bare det, men vi drakk også cola fra glassflasker, glass, fordi det er penere enn plastikk. Jeg vet ikke om jeg vil le eller gråte av det hele, men når man begynner å tenke på sånne små ting? Så er det hele crazy.

Vi er noen rare skapninger, på toppen av næringskjeden og vi elsker det. Vi elsker å ha kontroll og liker ikke mennesker som ikke gjør noen nytte av seg. Vi hater de menneskene som går på NAV, ligger på sykehus eller tigger penger. Vi liker det ikke. Vi liker ikke menneskene vi synes er dumme, og vi blir også presset til å ikke være det. Vi vil ha mennesker som kan yte. Vi vil ha mennesker som kan gjøre akkurat vårt land til det beste landet i hele verden. Vi elsker å konkurrere. Vi mennesker elsker å være best.


Men hvordan kan vi være best når vi spiser burger uten brød, drikker cola fra glassflasker og bruker 50% av dagene våre på å underholde oss med ting vi glemmer etter 10 minutter? Hvorfor gjør vi dette om og om igjen. I stede for å leve så ser vi heller på mennesker som lever. Vi vil heller se på det hele via en skjerm. Vi gidder ikke dra på teater, danseforestillinger, levende musikk og opra. Nei.. Vi vil ha det ferdig klippet på en skjerm, enkelt og greit. Minst mulig styr, med mindre det er alkohol i bilde. For da kan vi jo sitte å se på andre mennesker underholde oss? Vi elsker det. Vi elsker at andre lager morroa for oss, så vi kan være mest mulig dumme og minst mulig aktivitet. Haha, jeg blir helt surrete i hue av å skrive om dette, men jeg tror det er sant. Vi gjør oss selv dumme fordi noen andre vil det. Jeg tror jeg snakker sant. Jeg tror det.

-A9

 • Skrevet: 19.04.2015
 • Klokken: 13:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 23

Gårsdagens hendelser!

 • 18.04.2015 - 11:59

I går samlet vi oss en stor gjeng i sommerværet! Vi grilla og stappet i oss bittelitt mye alkohol. Haha, russ. Hater og elsker dem. Det var en veldig veldig koselig kveld og jeg smilte godt. Det var en utrolig flott gjeng som var samlet, og jeg elsker at alle er seg selv 110%. Russetiden her nede er ikke like overflødig som i mange andre steder. Her er vi harry, liker å drite oss ut og gir egentlig totalt F i hva andre synes. Å hvor deilig er det ikke å være rundt folk som det? Haha, GO HARRY! 

Er så glad i den blonde baben her at jeg har ikke ord. Flott som få!


Kvelden endte etter vi tok en tur ut på byen! Så i dag.... Skal vi vel ut igjen, haha. Jeg må samle krefter til dette her! I CAN DO IT! Er nødt til å få i meg noe mat her før jeg dåner. Skal bli godt med noe annet enn faaaaastfood. Haha, skjønner at folk begynner å legge på seg i russetiden..

-A9

 • Skrevet: 18.04.2015
 • Klokken: 11:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 13

Det gode liv!

 • 17.04.2015 - 08:14

Friiiiday! Tror det er flere som kjenner på den stemningen nå! Tok også litt bilder i går for å vise dere de nye solbrillene mine! Ææ, kan ikke huske hvor lenge jeg har ønsket meg disse. Husker jeg så de på en blogger for et par år tilbake, og jeg falt pladask. Fikk meg aldri til å kjøpe de, men nå er de mine! Godt å få av seg russebuksa for en stund også, haha drit lei allerede. Jeg har forresten ikke sprukket enda heller. 3 dager helt uten snus, haha hvaaa skjer?! Jeg klarer faktisk å holde meg unna. Selvom jeg har så lyst på at jeg nesten begynner å gråte innimellom klarer jeg ikke engang tanken på hvor mye jeg hadde skuffet meg selv. Jeg er veldig sånn, at når jeg først har bestemt meg faller jeg pladask i kjelleren om jeg prøver å gjøre det motsatte. Skal også sies at ikke ånden min lukter som en gammal røyker lenger heller. Måtte alltid gå rundt med tyggis eller munnspray før.. Don´t need it.. Rart å si det, men det verste er at jeg føler meg litt mindre kul uten den kjære boksen min. Det er helt absurd teit av meg å si, jeg vet det. Men den har vært en del av meg så lenge at jeg nesten ble litt stolt av den tilslutt.. Merkelig følelse.

Sko: Adidas / Bukse: One teaspoon / Undertøy: HER / Solbriller: HER

Haha, lille søte fiaten min er også endelig ute fra verksted. EU godkjent, finally! Bil er F*** så dyrt. Sola skinner og jeg håper den gjør det resten av helgen, er så godt med sool! Jeg er så reisesyk om dagen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Har så innmari lyst til å bestille en tur. Soon free as a bird.

-A9

 • Skrevet: 17.04.2015
 • Klokken: 08:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 29

Jeg slutter..

 • 16.04.2015 - 12:41

Det var dette jeg skulle fortelle dere i går, jeg har nemlig bestemt meg for å slutte med noe som jeg har vært så glad i... Nemlig å snuse. Blææ, er så humørsyk og sint at jeg har lyst å smelle pcen i veggen. Det slo meg ikke før i går at jeg faktisk har snust en lang lang lang stund, flere år faktisk. Jeg som alltid har sagt at jeg klarer å slutte på dagen om jeg har lyst til det.. Haha, det er litt verre enn som så. Men jeg har ikke sprekt helt enda. I de første timene hadde jeg forsåvidt ganske panikk, mens nå? Nå føles det ut som om jeg har en mini mini mini kjærlighetssorg. Jeg føler jeg har gitt slipp på manndommen min ellernoe, vanskelig å forklare og veldig rart. Trodde ikke jeg var så "knyttet" til noe.

Bad hair day? Oh yes, jeg våknet freshere enn noengang (ha-ha-ha). Leppene mine svulmer så innmari opp når jeg sover. Ser ut som en fisk.. Så er det en del som har spurt hvorfor jeg velger å slutte.. Grunnen er egentlig ganske komplisert, fordi jeg har ikke lyst. Tvert i mot, jeg elsker å kose meg med den lille posen under leppa. Jeg har ikke lyst til å slutte, og jeg gjør det heller ikke for å spare penger. Grunnen er egentlig fordi at jeg startet å snuse pga av kjærlighetssorgen min for et par år tilbake. Jeg begynte å snuse for å finne en eller annen mild utvei for å få vekk litt smerte. Så grunnen til at jeg slutter er at jeg nå vil avslutte det jeg startet på. Jeg har kommet så langt nå, og jeg vil ha bort den siste lille biten som minner meg på sorgen. Uff, jeg har så lyst på en snus........


Jeg har iallefall klart meg en liten stund nå. De 24 timene var fader ikke lett. Haha, kjenner jeg får helt panikk av å prate om dette. Nå som det er russetid og alt, så har jeg bestemt meg for å slutte? Aner ikke hvordan det skjedde heller, jeg bare bestemte meg. Å for de som kjenner meg godt nok vet også at når jeg bestemmer meg for noe? Da skjer det også, uansett hva. Så ja, jeg lover å si ifra om jeg sprekker.. JEG lover.

-A9

 • Skrevet: 16.04.2015
 • Klokken: 12:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 39

Bilder fra photoshooten + backstage video!

 • 15.04.2015 - 15:49

Nå har jeg fått enda bilder fra shooten sammen med en pop up store som åpner 23. April i 4. etasje på Steen og strøm magasin. De har også laget en full video som jeg har gledet meg til å vise dere! Den er laget av Lighthouse Media som dere finner HER. Ellers er jeg bare utrolig daff i dag, har virkelig gått inn for noe om dagen som jeg skal fortelle dere snart! Må bare la det gå 24 timer først og se om jeg sprekker...
På bildene under ble det brukt ekte gull! 

Utrolig gøy å ha filmer som dette! Var utrolig gøy og thank god for at de har klippet bort mye av mitt surr. 

Såå.. Tell me! Hva synes dere om bildene, og skal dere ta turen for å kjøpe noen av klærne?

© Copyright 2015 Marion Hansen

-A9

 • Skrevet: 15.04.2015
 • Klokken: 15:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 32

10 ting jeg vil gjøre før jeg dør

 • 14.04.2015 - 21:44

1. Se favoritt bandet mitt live.. Tror jeg hadde angret meg om bandet plutselig en dag skulle splittet seg. Oh gad, tør ikke tanken engang. Imagine dragons eller coldplay. Å få se disse bandene live er en liten drøm som må gjøres før jeg dør. Tror jeg hadde skrevet høyest av alle med en lykkelig boble i magen.. 

2. Oppleve en fødsel, enten min egen eller noen andres. Haha, jeg er veldig fascinert av det der, og jeg tror jeg hadde ha godt av å se et liv komme til. Hørtes fryktelig sært ut.

3. Skrive en bok.. Det kom vel ikke som et sjokk for mange. Det har vært en drøm lenge, og det kommer den fortsatt til å være.

4. Male en naken kvinne eller mann. Haha, hvorfor? Fordi det må være en helt insane rar opplevelse. Hahaha.

5. Tilbringe en natt i fyllearresten. Hvem har vel ikke mareritt om å våkne opp til fire hvite vegger og mennesker som ikke slipper deg ut av et rom? Haha, en i vennegjengen må jo innom før man dør, og skal jeg ikke oppleve fengsel så er det greit nok med fyllearresten. 

6. Bli robba, bare fordi jeg vil ha noe å fortelle om i et kjedelig middagsselskap. Kanskje fyrer jeg litt oppunder at jeg var som en ninja... 

7. Dykke med hai. Har hørt at haier er veldig redd for bobler, så satser på at jeg en dag da isåfall blir så redd at jeg promper. Tror det er en opplevelse å plutselig forstå at man ikke er på toppen av næringskjeden lenger..

8. Dra til utlandet på ferie helt alene. Nei, jeg mener ikke sverige grensa...

9. Spise et bytte jeg har fanget selv. Høres sikkert også super sært ut, men når jeg fisket fisk som ung var det en stor seiersfølelse. Tror jeg hadde hatt godt av å føle hvordan det er å stå på to bein, overleve med andre ord. (Selvom jeg ikke engang vil drepe en maur) 

10. Dra på pilgrimsreise. Har flere i familien som har gjort dette og jeg tror det er så sunt som det kan få blitt. Du har et mål, du og deg. Hvor mye tid man får til å tenke på livet og reflektere hva man faktisk er i stand til på en slik tur kan jeg ikke engang forestille meg. Håper å dra med pappa til høsten!

Hva vil dere før dere dør?

-A9

 • Skrevet: 14.04.2015
 • Klokken: 21:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 26

Dagens outfit!

 • 14.04.2015 - 10:43

The wind in my hair, the sun in my eyes and the open road.

Kjole og hatt: Dry lake

Tok disse bildene i går etter at jeg leverte bilen min på verksted, igjen.. Ah, dyrt å ha bil. Dyrt å leve alene generelt egentlig. Stresser rompa av meg med eksamner om dagen, er så redd for å ikke klare dette året. Jeg må, må og må klare dette, ellers kommer jeg til å skuffe meg selv så til de grader. Kommer forresten med enda et innlegg litt senere ikveld!

-A9

 • Skrevet: 14.04.2015
 • Klokken: 10:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 28

Spørsmål om håret mitt!

 • 13.04.2015 - 18:59

Det er super mange av dere som lurer på ting om håret mitt og hva jeg bruker for å holde det kaldt. Så jeg tenkte denne gangen å vise dere hvilke produkter jeg bruker hver eneste dag. Alle produktene er også kjøpt av meg, så dette er ikke noe reklame innlegg at all. Jeg har fortsatt extensions fra Modern Design i Sandnes og er super fornøyd. Har prøvd litt forskjellige extensions før og som sagt har jeg aldri vært borti noe bedre. Jeg er rett og slett SUPER fornøyd.

Jakken jeg har på meg er forresten en fuskepels fra Dry lake! 

Så, når jeg dusjer pleier jeg alltid å bytte på om jeg skal bruke lillashampooen eller ikke. Jeg pleier som regel å bruke den to dager på rad, og dette holder da en ukes tid før jeg bruker mer! Så når jeg ikke har lillashampoo bruker jeg Hempz sine produkter. Disse er helt amazing og har vel brukt de i over et år? Kanskje mer også. Shampooen holder kjempe godt på fargen og balsamen gjør håret som silke (no kidding). Leave in sprayen bruker jeg hver eneste gang etter jeg har dusjet og sprayer den over hele håret!

Shampoo: Utsolgt / Balsam: HER / Leave in: HER (finnes også i noen frisør salonger!)

Lillashampoo: HER

Så når det kommer til lillashampoo har jeg skaffet meg en big ass flaske haha. Denne har jeg brukt så lenge jeg ville ha kaldt hår og elsker den. INGEN fungerer bedre enn denne. Så vet dere også at jeg er en stooor fan av tørrshampoo, denne tror jeg at dere har sett 1000 ganger haha!

Er det noe mer dere lurer på så bare spør! 

-A9

 • Skrevet: 13.04.2015
 • Klokken: 18:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 37

Håndlaget undertøy!

 • 13.04.2015 - 13:16

Jeg prøver ofte å finne klær som kan brukes med god samvittighet. Det er ikke alltid like enkelt, men etter Sweatshop ble jeg kontaktet av flere mennesker rundt om i verden som lager tingene sine selv for hånd. De har små bedrifter der de selv lager klærne sine for å slippe ulønnet arbeid og store fabrikker. Så jeg tenkte å vise dere arbeidet til en veldig veldig god dame som lager undertøy! Hun har et bredt utvalg av masse fint, og dette settet under laget hun spesielt til meg! Utrolig snilt.

Dere er virkelig nødt til å sjekke nettsiden hennes! Hun lager alt i Tyskland, og sender det til deg i posten. Hun har fått så utrolig mye mer nå de siste ukene og de er rett og slett helt amazing. Skulle gjerne hatt hele nettbutikken hennes. Den finner dere HER 


Mitt sett som ble håndlaget til meg kan også dere kjøpe: HER

Så må jeg få takke alle dere som skriver så mange fine ord til meg. Herregud, dere er rett og slett helt fantastiske. TUSEN TAKK!

-A9

 • Skrevet: 13.04.2015
 • Klokken: 13:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 19

TINGENE JEG ER REDD FOR Å FORTELLE DERE

 • 12.04.2015 - 20:20

Det våte håret slynger seg rundt ansiktet mitt. Jeg sitter å ser på regnet jeg nettopp var ute i, uten grunn og uten mening. Jeg bare gikk. Jeg er blå under øynene, en smule fyllesyk og kanskje litt sulten. Eller bare sliten, jo, jeg er sliten. Ingen fortalte meg noengang at det skulle bli så vanskelig å finne seg selv. Jeg trodde det var noe man fant ut i en altfor ung alder, så enkelt som i barnehagen kanskje. Er det ikke da du finner ut om du liker rosa eller blått? Om du er en guttejente eller en prinsesse. Det virker nå som et vagt minne, for jeg kan ikke forstå om jeg i det hele tatt valgte. Jeg er et større spørsmålstegn enn noengang, og tankene plyndrer kroppen min fra meg. Jeg har ikke kontroll på selvfølelsen min. På hvordan jeg ser på meg selv. Jeg skulle ihvertfall ønske at jeg elsket meg selv, hver eneste bit, men jeg gjør ikke det. Er jeg snill? Er jeg rar? Er jeg slem? Er jeg morsom? Er jeg en bitch? Er jeg kjedelig? Er jeg glad? Jeg vet ikke. Jeg føler jeg er en stor smørje av alt sammen. Skal ikke det egentlig være bra? Skal ikke det gjøre at du klarer å flette deg inn med omtrent alle? Jeg føler det selv, at jeg kan flette inn med uttalige mange mennesker. De rocka, de fisefine, hipsterne og de perfekte. Jeg klarer å skli inn med omtrent alle miljøer, alle mennesker og alle identiteter. Noenganger lurer jeg på om jeg har personlighetssforstyrrelser, for jeg kan switche personlighet på 1,2,3. Og det gjør deg genuint ensom. Ikke fordi du ikke har venner, du har masse venner og klikker med de aller fleste. Men innerst inne, føler man seg alene.   Jeg er en 18 år gammel jente som ikke engang vet om hun liker blått eller rosa, sort eller grått, hvitt eller turkis. Jeg er 101 mennesker i samme person. 

For jeg klarer ikke bestemme meg. Jeg klarer ikke å bestemme meg om jeg har lyst til å være den perfekte IT girl, med krøller, nydelig sminke, lyse klær og en merkeveske hengene over skulderen. For når jeg er den personen vil jeg ha alt. Jeg vil ha bare merkeklær, jeg vil bare ha fine vesker, duse klær og føle meg selv vakker. Spise rent og sunt. Jeg vil føle at mennesker snur seg og tenker "shit as". Jeg vil få den selvtillitsboosten om at jeg kan være pen, vakker og nydelig. Den sterke jenta som har alt. Så har vi den andre siden av meg, som har lyst til å gå i sort. Få tatoveringer, ta en røyk når jeg drikker, en lett eyeliner rundt øyet, en løs skjorte og en hullete bukse. For når jeg er den personen gir jeg faen. Jeg blir morsom, lett å prate med og selvsikker. Jeg kan sitte med bena på bordet, spise en burger og le. Så har vi personen som vil være så selvsikker at jeg vil gå uten sminke, ha på meg joggebukse og chille max. Drite i hvordan jeg ser ut å ha på meg store behagelige klær. Ikke dusje på et par dager og spise dritt. Se på film, være usosial og gi faen.

Disse tre personlighetene spiser meg opp, for jeg klarer ikke plassere meg. For det verste av alt er at når  jeg en av disse personene, og ser en annen som er noe annet? Ja da vil jeg faen meg være den personligheten i stede og blir usikker igjen. Jeg har alltid trodd at det må være helt amazing og faktisk kunne kle alt. Om dere forstår hva jeg mener. At man kan være litt hipster, men samtidig stunning når man vil det. Jeg er ikke så sikker på det lenger, jeg er ikke så sikker på at det er bra for hodet mitt. Jeg klarer ikke å forstå om det er samfunnet som har gjort meg slik, eller om det bare er meg som er en så gammel sjel at jeg har for mange personer inni meg. Jeg tror også det er en god blanding.  Kanskje blir jeg den superhotte mammaen som ikke ser et gram sliten ut med ungen over skulderen. Eller kanskje blir jeg tidenes slaskeste mamma som tar med ungene til mac donalds. Eller hva hvis jeg blir alene, en evig hipster som nekter å bli gammel. Uff. Forstå meg rett, for jeg elsker å kunne kle meg i alle mulige klær, men en kan ikke være alle steder på en gang..

Jeg har så mye tanker om dagen, så mye følelser og for mye stress på hva jeg vil her i livet. Jeg er livredd faktisk, haha. For en annen del at jeg nå sitter i sengen min kliss våt er at jeg stresser med fremtiden min. 13 år med selvpining i å komme seg opp om morningen, klam skolemat og propping av "smarthet" inn i hodet mitt er snart over. Det verste er at jeg vet ikke om det har vært nyttig. Jeg vet ikke om jeg har lært noe som helst annet enn det jeg ville lært av meg selv. Skal jeg virkelig bruke alt det jeg har lært på skolen i livet mitt? Det evige spørsmål vi aldri får et ordentlig svar på. Fordi det ikke er noe svar, haha, det er faktisk ikke noe svar. Mitt frivillige fengsel er snart over og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Har jeg jobbet for lite? Har jeg ikke tatt nok tak i meg selv? Eller har jeg bare forstått at 13 år ble til det ene siste året som plutselig skulle bestemme hele livet mitt? At alle de andre årene jeg faktisk jobbet dritten ut av meg, var for ingenting. Eller hva hvis jeg hadde husket det jeg skulle husket 5 minutter lenger, hadde jeg da fått den 6eren på prøven?

For dagens samfunn er ikke sånn som det en gang var. Videregående utdanning, 13 år på ræva, pøhhhh. Hvem faen vil gi deg en annen jobb enn kassa på kiwi, cubus eller mac donalds? Jobber du hadde fått om du ikke hadde hatt utdanning i det hele tatt.. Dagens samfunn er ikke akseptert med mindre du har en master, enda mer utdanning og et flott papir. Da kan du få en... ja, grei jobb. Hadde du hatt en master for 20 år siden? Da kunne du sikkert jobbet i en av norges beste banker. Så hva skal jeg gjøre? Hva hvis jeg ikke vil gå mer skole? Jeg blir sint og lei meg på samme tid. Ikke minst stresset, jeg blir så stressa at jeg tenker på det hver eneste dag. Mamma sa det i Spania også, at jeg har vært veldig opptatt av nettopp dette siden jeg var liten. Så liten at jeg egentlig ikke skulle visst hva jeg pratet om. Jeg ser det i arkivet mitt her på bloggen, et ord går igjen og det er ordet "fremtid". Jeg har alltid vært redd for det ordet. Jeg er redd for å bli innestengt i en annen verden enn den jeg kom inn i. Jeg er redd for reklamene som sier "skru av mobilen, for å skru på livet". Jeg er redd for de perfekte menneskene som "alltid" er "lykkelige". Jeg er redd for å ikke klare å stå for det jeg mener, fordi jeg er redd for at andre ikke skal like meg. Jeg blir forvirra, jeg blir forvrengt av press og "ikke" press. Den ene sier en ting, den andre sier noe annet. Hvem vil meg hva? Hva vil jeg meg? Jeg forstår ikke. Jeg forstår ikke. For kjære alle sammen, vet dere hva drømmen min er? Drømmen min er å leve. Puste, smake, føle, le, gråte, skrike, løpe, se og ta på. Jeg vil kjenne sanden under føttene mine, med vannet som slår inn i steinene mens det er solnedgang. Jeg vil løpe fritt i en blomstereng og snurre rundt i en piruett. Jeg vil føle luften slå meg i vingene i det jeg hopper fra en bakketopp høyere enn noe annet. Jeg vil slite meg oppover bakker og berg for å så få se noe så vakkert at slitet var verdt det. Jeg vil kjøre en bil langs løpende hester og ville dyr. Jeg vil se meg selv puste. Jeg vil møte mennesker, jeg vil smake på mat, jeg vil drikke vin, jeg vil leve. Jeg vil leve. Jeg vil så gjerne leve.

-A9

 • Skrevet: 12.04.2015
 • Klokken: 20:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 134

Freshe vårprodukter!

 • 12.04.2015 - 15:20

Å du hellige søndag! Haha, om jeg er en smule fyllesyk i dag? Oh yes. Russetiden har allerede tatt på og jeg kjenner på kroppen at jeg har vært ute to dager på rad. Så hva er ikke da bedre enn litt freshe vårprodukter på en ellers kjempe grå søndag. Jeg trengte litt nytt fra Coverbrands for å freshe opp badet litt, så hva er ikke bedre enn disse vårfargene? 

Body misten fra VS er en av de beste duftene jeg har luktet på lenge, den er helt amazing! Merket også at den holdt veeldig godt utover dagen, så dette blir nesten som en parfyme! Super å ha med seg overalt, spesielt på stranden! Body scrub har jeg også trengt lenge. Merket i Spania at det å få vekk solkremen etter en lang dag ikke var så lett som jeg trodde. Så er det veldig mange som lurer på selvbruningen jeg bruker?
Here you have it! 

Sunspa: HER / Body mist: HER / Korres body scrub: HER / Dagkrem med solfaktor: HER / Hurraw leppomade: HER / Munnspray: HER

Hey macarena matte white: HER / Half moon magic pink: HER  
Disse har jeg ønsket meg helt siden jeg så en svensk blogger blogget om disse. Ah, de er helt fantastiske og jeg gleder meg til å vise dere disse med forskjellige antrekk! Slipper forresten ut et litt personlig innlegg ikveld, vet det er mange som savner det og huet mitt er proppfullt..

ANNIJOR12 gir forresten 15% rabatt på hele butikken ut 16.12

//Annonse

-A9

 • Skrevet: 12.04.2015
 • Klokken: 15:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Russedåpen!

 • 11.04.2015 - 13:34

I går var det vår første dag som russ i Rogaland. Haha, vi starter veeeldig tidlig i forhold til mange andre steder, men det er forsåvidt bare gøy. Vi samlet oss ved vannet og hadde både hoppeslott og andre morsomme greier. Bilen vår og en til var på stedet for å spille musikk! Det er ikke akkurat en buss, men det blir veldig intimt og koselig. Tror vi hadde så mange inne i bilen tilslutt at våre egne jenter ikke kom seg inn, haha. 

Bilen vår har vi forresten lakkert i BRONSE! Hahaha, det ser ikke uuut, samtidig som det er dødsgøy. Folk peket og hoiet når vi var ute og kjørte. Tror også jeg har klart å få trutmunn på ca. 99% av alle bildene som ble tatt. Sorry pappa, I know you hate it!

Haha, jeg lo så godt når jeg tok med meg disse badehettene fra Primark hjem. Kjøpte 6 stykker til alle oss jentene, SER IKKE UT! 

Så hva ble vi døpt til? Hele greia går ut på at du må styrte en 33cl på 10 sekunder. Hvis du ikke klarer dette får du resten i håret. Du blir altså da døpt med klisset du valgte å drikke! Jeg, Martine, Kaja og Stine klarte det utrolig nok og fikk ikke en dråpe på oss. Amalie derimot? Stakkars.

Martine: Fifty Shades / Kaja: Tornerose / Stine: Kverulanten / Anne: Tuktuk / Amalie: Lille promille / Anniken: Dickhunter (he-he-he) 
Tok også en liten video snutt da vi satt i bilen og jeg har selvfølgelig skaffet meg et lite horn som bråker mer enn meg! Ikke stoppet den når jeg tok vekk fingeren heller og var sikker på at hele driten skulle eksplodere! Haha, kastet den rett og slett ut av bilen i panikk til slutt.

-A9
 • Skrevet: 11.04.2015
 • Klokken: 13:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 42

Innkjøp fra Spania / Video!

 • 10.04.2015 - 07:30

God morgen! Nå er det grytidlig og det er min første dag som russ! Haha, i dag blir vi alle mann døpt. Jeg har glemt å kjøpe russelue, så skal bli morsomt å se hvor hetset jeg blir for det.. Uansett, tenkte å prøvd å få tatt noen bilder så dere får se!

Husk å sette på 1080p!

-A9

 • Skrevet: 10.04.2015
 • Klokken: 07:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 59

Min nye tatovering!

 • 09.04.2015 - 14:41

Jeg har gledet meg sånn til å vise dere denne! Ahh, endelig en ny tatovering. Haha, det er som folk sier, når du først har tatt en? Okei, da blir du heller aldri ferdig. Tror mamma er på det stadiet nå at hun håper det stopper.. Noe jeg dessverre ikke kan love! Det at jeg nå har alle fra forskjellige land elsker jeg nesten enda mer, haha. Synes det er dødsgøy at jeg kan kunne nevne forskjellige land på kroppen min, som nå er: Kambodsja, Norge, Portugal og Spania! Jeg skulle egentlig tatovere meg et sted der vi bor, men de hadde ingenting ledig (?) så jeg fant en annen løsning.. Jeg googlet tatoveringssteder på internett og fant en. Jeg tok Taxi ut og ante ikke hva jeg skulle til. Haha plutselig står jeg foran et hus og tenker "okei, dette kan gå skikkelig i DASS Anniken". For det var faktisk hjemme hos noen og jeg tenkte med engang at denne tatoveringen ikke kommer til å se ut i måneskinn, jeg tenkte at uansett hvor ille dette blir så kommer jeg heller aldri til å glemme dette, haha. Istede møter en utrolig koselig dame meg i døren og forteller at hun har fått jobb i Drammen. Jeg bare "whaaaaaat" haha, da føltes verden liten. Jeg har aldri møtt en kulere dame, og fader rullan så stø hun var på hånden. Strekene mine kunne ikke vært mer rette, så for dere som ønsker en tatovering anbefaler jeg hun STERKT. Å lage to rette streker er en jobb i seg selv. Hun skal innom Starlight i Drammen og jobbe der i slutten av denne måneden, fra 18 april og blir en måned! Så spør etter LENKA!

Så er det også vitkig for meg at tatoveringene mine betyr noe.. Disse to strekene representerer to viktige personer i livet mitt. Mamma, for den supermammaen hun er. Tar vare på alle og har et hjerte av gull og hode av stål. Pappa, fordi han er den som holder oss sammen, binder oss og holder oss nede på jorda. Jeg elsker dere.

Så er dere nødt til å sjekke ut facebook siden hennes: HER
T-skjorte: Pull&Bear / Bukse: Junkyard

Hva synes dere?

-A9 

 • Skrevet: 09.04.2015
 • Klokken: 14:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 33

Endelig hjemme!

 • 08.04.2015 - 21:01

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen med taco på bordet. Det er godt å være hjemme samtidig som jeg føler jeg stresser huden av meg. Med russetiden og skolen opp mellom ørene blir lille meg stresset som få. Totalt rolig utenfor, men et mentalt kaos innvendig. Sounds like me. I morgen lover jeg å vise dere den nye tatoveringen min! Har hatt plast på den de siste to dagene, så har ikke vært så mye å vise enda! Den ble dødsfin og jeg er kjempe fornøyd! Så er jeg nødt til å tipse dere om denne fantastiske teen! Jeg er kjempe glad i te, og chai er en av mine favoritter. Så jeg kjøpte en boks på blivakker for å prøve å lage det hjemme, og jeg lover dere, denne er bedre enn ALT!

Jeg har ikke prøvd med vann enda, men jeg koker opp melk og tar 2 skjeer med teen oppi! 


Chai Latte finner dere: HER

-A9

 • Skrevet: 08.04.2015
 • Klokken: 21:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Mine 12 beste filmtips!

 • 08.04.2015 - 09:09

Jeg snakker sant. Dere kan faktisk ikke dø uten å ha sett disse filmene. Du vet når du leser en bok? Og du føler den boken former de neste timene dine, de neste minuttene og de neste sekundene du puster. I et lite øyeblikk blir du en helt annen person, du forsvinner. Det mest fantastiske jeg vet er å sitte igjen etter en bok og stirre ut i luften. Du bare ser og blir totalt stum. Du har ikke ord, tanker eller følelser for hva som nettopp skjedde. Du er satt ut. Jeg har lenge spart på filmer, inne på notater på mobilen. Rett og slett fordi jeg kan ikke glemme disse filmene. Så når jeg først ser film med venniner? Haha, jeg er et jævla stabeist, for har de ikke sett alle disse? Nei da blir det en av de også. Disse filmene er helt fantastiske og vil gjøre dere stumme, jeg lover. DERE KAN IKKE DØ, uten å ha sett dette!  Sett dere ned enten alene, med familie eller venner og se en av disse. Eller bare alle. Jeg lover at dere føler dere som nye mennesker etterpå.
Ikke minst med mer kunnskap, visdom og respekt.

For det som er så fantastisk og egentlig litt rart. Er at alle mine "MUST" filmer, er basert på sanne historier. Altså, dette har skjedd. Jeg tror jeg bare er oppvokst sånn. Siden jeg var liten satt mamma meg foran tven og så sanne filmer. Mamma leser også bare sanne bøker. Jeg takker hun for det i dag, for jeg tror det har formet mye av tankene mine. Jeg setter meg inn i ting, og vet at dette ikke er tull. Så hvordan kan det da ikke gjøre noe med deg som menneske? Nei, dere bare må se disse.

♥ Geisha: Dette er den siste filmen jeg så. Eller, jeg har sett den mange ganger, første gang som 10 år. Mamma satta meg som vanlig foran tven og ba meg lukke øynene når det kom ting jeg ikke kunne se. Samtidig som hun leste hvert ord, hver setning til filmen. Så jeg skulle forstå. Denne filmen er rett og slett helt magisk, og når jeg nå så den 8 år senere? Like magisk. Jeg satt faktisk å stirret i luften, venninen jeg viste den til gjorde det samme. Vi pratet ikke på et par minutter. "Vi forstod ikke at mamma skulle dø, før han kastet fisken tilbake i vannet. Vi la oss sultne den kvelden, han ba oss føle på følelsen tomhet, emptiness" -Mer trenger jeg ikke si om den filmen.

♥ Ørkenblomsten / Desert flower: Denne filmen handler om en liten jente som blir født i ørkenen, omskjært og giftet bort som ung jente. Hun nektet sin egen skjebne og flykter over ørkenen. Hun blir deretter en av verdens mest kjente modeller (no kidding). Dette er en sterk film, om undertrykte kvinner som fortsatt pågår. Denne filmen får meg til å føle at skjebnen fins, den må det. Noen er bare ment til å gå en vei her i livet som er større enn de selv. Filmen gir deg mer enn gåsehud.

♥ En kongelig affære: Dette handler om monarkiet i Danmark under en viss periode. En virkelig vakker film som får deg til å tenke. Jeg tror det er få mennesker som er klar over all historien Danmark har i konge familien sin. En dum ung konge av Danmark blir giftet bort til en engelsk prinsesse, hun blir dronning og forelsker seg i legen til kongen. Dette blir deretter et skikkelig sterkt drama, med en sørgelig historie. Igjen, jeg gir garanti for gåsehud og mer til.

♥ Shawshank / Frihetens regn: Denne så jeg nå nylig og har faktisk blitt kåret til verdens beste film (no kidding). Dette handler om en mann som blir uskyldig dømt til livsstid i fengsel for drapet på sin egen kone. Han blir sendt til verdens mest lukkede fengsel, om han kommer seg ut skal jeg ikke røpe. Men historien er virkelig sterk.

♥ Mandela: Dette er den siste filmen jeg nå har sett, og for dere som følger meg på snapchat fikk sikkert med seg at jeg fikk tårer i øynene av traileren! Haha, det verste er at jeg aldri gråter av en film. Det er ikke så mye som rører meg med mindre det går på følelser. Denne filmen handler om Mandela som sikkert de aller fleste vet hvem er. Hvordan han kjempet for de sorte, og han historie da han kom i fengsel.
En utrolig flott film.

♥ De urølige: JEG BARE HÅPER ALLE HAR SETT DENNE! Om ikke? SKJERP DERE. Haha, dette er en film alle må se. En sann historie om en rik mann i rullestol som ikke kan bevege annet enn hodet sitt. Han ansetter deretter en person uten noe erfaring, uten noe utdanning eller penger. Dette er noe som snur livet hans på hodet, eller for begge. Denne filmen viser så utrolig godt at et papir ikke skal avgjøre din skjebne her i livet. Denne får deg til å le og gråte omhverandre.

♥ The stoning of Soraya: Du må ha ben i nesa for å se denne. Jeg gråt og gråt og gråt og gråt og gråt. Jeg har ikke ord engang. En historie om Soraya, en ung kvinne som blir dømt for utroskap i en liten by. Pga av religion og løyner blir ikke hennes skjebne god. Løgner etter løgner gjør at denne vakre jenta med både barn og egenskaper. Blir steinet. Men hvordan denne historien kom ut til verden er enda mer rørende. Denne historien fikk en journalist vendt livet sitt på hodet. Igjen tilfeldigheter som gjør livet så sårt. Hennes historie i en forlatt landsby fikk en HEL verden til å åpne øynene. Ahh, jeg tuller ikke når jeg sier at jeg sitter med gåsehud bare av å skrive om dette. 

♥ Not without my daughter / ikke uten min datter: Igjen en film jeg ble satt foran da jeg var en liten jente. Haha, mamma prøvde å lære meg om livets harde stunder. Denne filmen handler om en amerikans lykkelig gift kvinne. Mannen hennes er utenlandsk og er verdens snilleste mann. En dag blir moren hans syk og de drar ned til hans land. Når dette skjer endrer han seg raskt fra å være en god mann, til en som plutselig slår, skriker, låser hun inne og nekter datteren ut av landet. En sterk sann historie om en kvinne som nektet å reise uten sin egen datter. Noe hun ikke fikk lov til pga av reglene i landet. Mannen må samtykke. 

♥ The reader: Dette er også en film jeg så nylig (høres ut som om jeg ser fryktelig mye på film). Denne filmen handler om en ung kar under krigen som forelsker seg i en veldig mye eldre kvinne. Disse blir dratt ifra hverandre og møtes igjen veeeldig mange år etter i en rettsak. En utrolig sterk og vakker historie om hvor langt en kjærlighetssorg kan gå, hvordan man ikke elsker noen på samme måte etterpå og hvordan man prøver å leve uten sin store kjærlighet. Jeg tror på denne filmen med hele mitt hjertet.

♥ 12 years as a slave: Sier seg for det meste selv. 12 år som slave, en sterk film.

♥ The Butler: Historien til butleren til flere av presidentene. Startet som en slave, endte som butler. Igjen en skjebne som kun var ment til å komme. Jeg har trua på det. Flere nederlag som ville fått normale tankeganger til å gi opp, men vi mennesker er sterkere enn vi selv tror.

SKIN: Handler om en jente som blir født inn i en hvit familie. Et utrolig vidunder av gener som tislutt slo ut. Et mørkt barn født av to hvite. Selvfølgelig måtte dette skje på den minst tenkelige tidspunktet i menneskelig historie. Dette er en kamp om foreldre, datteren og slavene.
Haha, utrolig hvor engasjert jeg blir i dette. Sitter med gåsehud, derfor var dette noe jeg bare måtte dele med dere. SE, HØR OG LÆR!

-A9

 

 • Skrevet: 08.04.2015
 • Klokken: 09:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 45

Denne sangen må dere høre!

 • 07.04.2015 - 09:03

I dag drar vi hjem til "kalde" Norge! Ah, jeg har hatt det helt fantastisk her nede og bloggen har stått meg uuutrolig nært. Bedre enn på lenge og det føles godt. Har faktisk klart å blogge to ganger om dagen i en uke! Det er F ikke dårlig. Skal prøve å få laget en innkjøpsvideo til dere når jeg kommer hjem. Gruer meg til en stressende tid fremover, ikke bare er det russetid, men siste innspurt til å i det hele tatt klare å stå i alle fagene. Jeg skal ikke stryke, det skal bare IKKE skje. Da kommer jeg til å gå så i grøfta. Får håpe på det beste, etter vinteren gikk ikke akkurat skolen så veldig bra. Uansett, nå er det ikke lenge før flyet går og jeg samler tankene. Det skal bli godt å komme hjem også. Så fikk jeg forresten tatt tatovering i går! De som hadde tatoveringssjappe i nærheten kunne ikke, så vi dro inn til Torrevieja istede og jeg angrer ikke! Hun var sykt FLINK!

Genser og shorts: Designers remix / Veske: HER
Dere måå faktisk høre denne sangen, får så sommerstemning i kroppen at jeg ikke klarer å sitte stille!

-A9

 • Skrevet: 07.04.2015
 • Klokken: 09:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 42

Ut på tur, aldri sur!

 • 06.04.2015 - 10:55

Utrolig gøy å se at det var så mange som likte innlegget mitt i går, fikk meg en god latter selv når jeg leste deres flauser også. Haha, er det mulig. Nå er vi på vei til Zenia for å shoppe. Det er siste dagen her nede og vi skal prøve å fylle koffertene. Skal få tatt litt bilder i dag og ta tatovering om det er åpent. Hååååper! 


Kjolen min er forresten kjøpt: HER 

-A9

 • Skrevet: 06.04.2015
 • Klokken: 10:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 15

Mine 10 flaueste øyeblikk!

 • 05.04.2015 - 17:14

Ahh, dette innlegget har jeg gledet meg sånn til å vise dere. Litt selvironi må man ha.. Jeg kom over et innlegg på et nettblad her om dagen om folks mest flaue øyeblikk. I det jeg slo av pcen begynte jeg å tenke på om jeg i det hele tatt hadde noen.. Etter en times tenking kom jeg faktisk på over 10 stykker. Haha, jeg lå å lo meg selv i søvn tror jeg. Gamle minner jeg rett og slett har fortrengt, og det med gooood grunn. ENJOY!

1. Jeg prompa: Jadda, jeg rødmer bare av tanken. Jeg var 10 år og gikk på barneskolen. Var såklart innkalt til et møte med læreren fordi jeg hadde gjort noe trøbbel med jentedoen. Crushet mitt på den tiden var også med på møtet, jeg ante ikke hvorfor. Jeg var så forelsket i denne gutten at dere ikke aaaaaner. Læreren begynte deretter å prate med oss begge to med alvorlig stemme, og jeg hadde døds vondt i magen. Så i det læreren sier "DETTE SKAL IKKE SKJE IGJEN", klarer Anniken på 10 år og slippe verdens største promp i et altfor stille rom. Jeg vet enda ikke om jeg skal le eller grine av denne. RØD SOM EN TOMAT I EN MÅNED.

2. Jeg dreit meg ut: For et par år tilbake var jeg med på familiemiddagen til en fyr jeg hang litt med. Som mange vet er sånne ting min største frykt, jeg hater det mer enn noe annet på jord. Så vi sitter alle tre rundt bordet har de dekt på med ordentlig middag og fine stearlinlys. Vi fikk til og med litt vin til maten (STAS). Jeg var allerede drit klein i det vi skulle begynne å spise og jeg skalv som et aspeløv. Deretter klarte jeg å dytte gaffelen min i lysestaken som stupte over bordet. Det ble stearin på den fine duken til moren hans, og over hele maten. Ikke nok med det gikk såklart vinglasset med i det jeg skulle tørke opp. Jeg ville synke ned i stolen og dø.

3. Noen så meg naken: Jeg var på et offentlig toalett i Portugal når jeg var på surfecamp. Såklart hadde jeg på meg body og når jeg skulle på do må jo hele bodyen av.. Sære meg går heller aldri med bh. Stressa som jeg pleier å være hadde jeg glemt å låse døra. Mer trenger jeg ikke si om den saken.

4. Jeg dasket feil mann: Haha, denne er så ille. Mikkel (eksen min) spilte en konsert på sensommeren og lille meg var såklart med overalt som en loppe på skulderen hans. Så i det han spilte forsynte jeg med både det ene og det andre av drikkevarer. Jeg ble såklart brisen som få og tenkte jeg skulle tulle litt i det han kom tilbake. Jeg bestemte meg derfor å skremme han på en eller annen måte. Så i det jeg fikk øye på han tenkte jeg at jeg skulle daske han hardt som fy på rompa av en eller annen grunn. Så jeg tar rennafart bortover gresset og smeller til på rompa.... Men neida, såklart var det ikke Mikkel, men en totalt fremmed som hoppet 10 meter i lufta med karate bevegelser. Jeg var så klein at jeg satte meg tilbake i teltet og surret på mobilen resten av kvelden, å nei, jeg fortalte han det aldri haha.

5. Dopapir under skoen: Det er som på film, rett og slett. Jeg var på premiere på en eller annen film i Drammen, "vente rommet" var såklart stappet med folk og jeg tok meg en tur på do. I det jeg gikk ut stirret folk meg halvt ihjel og jeg kunne ikke skjønne hvorfor. Jeg satte meg deretter diskre tilbake på stolen min å se ned. Anniken hadde klart å ta med seg minst 4 meter med dorull. Ikke nok med det så skulle jeg bøye meg ned for å fjerne det og hele den gloooovarme kakaoen min falt og rant nedover den HVITE skjorten min. Anniken skreik og jentene fikk seg en god latter

6. Jeg glemte O.B´en: Vi har alle vært der (håper jeg). Jeg var på besøk hos en kompis å så en film. Hadde såklart mensen og måtte på do for å bytte. Surrete som jeg er, la jeg den diskre ved sidna vasken innsurret i papir og glemte det bort. Jeg dro hjem og fikk deretter en melding med et flott bilde "Hva søren er dette her?". K-L-E-I-N-T

7. Hetetokter: Dette skjedde faktisk her om dagen. Mamma jobber i beredskapshjem og vi har altså da en 10 åring som bor med oss. Han ble med til Spania og etter en 3 timers flytur reiser alle seg for å gå ut av flyet. Som sikkert de fleste vet, er det som regel totalt stille i det alle venter. Av en eller annen rar grunn tok han seg friheten i å reise seg og spørre to jenter som sitter foran "Kjenner dere en som heter Anniken Jørgensen?", haha å herregud. Mamma og jeg så på hverandre og var helt satt ut, jentene sier nei og jeg rekker ikke reagere før han sier "Hun Annijor vet dere". Mamma og jeg rødmet som to tomater, mens jeg kjente hetetoktene tok over kroppen. Ikke kom vi oss ut av flyet med det første heller. Ahh, jeg ville synke ned i setet og forsvinne for alltid. Eeeer det mulig haha.

8. Jeg tryna: Jeg var 16 år og hadde nettopp begynt å utforske alkohol. Som alle andre hang vi rundt på offentlige steder for å holde varmen til vi fant et sted å være. Jeg derimot hadde nok fått litt for mye rusbrus og hadde tatt på meg Jeffrey Campbell av alle mulige ting. Så når vi bestemte oss for å dra måtte vi ned en laaaang trapp på kinoen. Denne trappen fører da til skrankene der man bestiller biletter, han som satt der var såklart dødskjekk og jeg skulle da vise hvor flink jeg var med høye heler. Jeg tror jeg kom ned to trappetrinn før jeg rulla ned de 100 neste. Når kroppen stoppet hadde jeg ansiktet plantet i flisene og rompa høyt opp med litt blod på knærne, flaut? JA.

9. Jeg satte meg i feil bil: Jeg var vel rundt 8-9 år og hadde vært på lekebutikken. Mamma sto å ventet på parkeringsplassen og jeg var supermegagira på å vise hun hva jeg hadde kjøpt. Så jeg løp ut på plassen og så en sølvbil, slang meg inn i bilen og sa "nå må vi kjøre fort for jeg bæsjer på meg snart". Jeg så meg til siden og så et ansikt jeg aaaaldri hadde sett før. HEI PÅ DEG!

10. Jeg tissa på meg: Dette var faktisk i eldre alder.. Hehe. Jeg var på en bursdag og vi fant ut at vi ville gjøre en gammel lek. Nemlig gjemsel.. Jeg gjemte meg godt bak en busk og tenkte at her er det ingen som finner meg. Jeg hadde også drukket og måtte så tisse at jeg visste egentlig ikke om jeg holdt ut. Sta som jeg er nektet jeg å gi meg. Så i det kompisen min fant meg strakte han en hånd inn i busken og skrek "FANT DEG", tissa jeg på meg.


Hahaha, herregud. Så nå er det deres tur, jeg dør etter å vite! 
HVA ER DITT FLAUESTE ØYEBLIKK?

-A9

 • Skrevet: 05.04.2015
 • Klokken: 17:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 71

Pictures by the pool

 • 05.04.2015 - 09:02

Håper alle hadde en super påskeaften i går! Nå er hele gjengen på vei til sitronmarkedet for å handle litt. Jeg er så trøtt at øynene mine henger igjen, seigt som F med andre ord. Tok noen bilder fra dagen i går ved bassenget, ikke at det var så varmt at jeg valgte å gå mer nedi enn føttene mine. Pyse med andre ord. Uansett har jeg sittet å skrevet innlegg til dere i natt! Haha mine 10 største flauser igjennom tidene.
Gleder meg som en liten unge til å publisere det. 

Kjøpte denne bikinien på en china butikk her nede! Klarte selvfølgelig å glemme alt av bikinier hjemme i Norge ..

Ahh skulle ønske jeg kunne vært her minst 3 uker til. Kjenner virkelig på kroppen at jeg nyter denne turen og er IKKE klar for Norge.

-A9

 • Skrevet: 05.04.2015
 • Klokken: 09:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

Let me show you NUDE

 • 04.04.2015 - 11:37

Påskeaften! I dag skal vi kun kose oss hjemme i huset (endelig), haha. Vi har spist ute hver eneste kveld nå og jeg kjenner jeg begynner å bli smålei resturant mat. Vi skal rett og slett grille å kose oss resten av kvelden. Skal bli utrolig godt å få slappet litt av. På søndagen skal vi på et gigamarked og på mandagen skal vi shoppe litt! Jeg har også bestemt meg for hvilken tatovering jeg vil ha, så det skal også skje! Nå som alle tatoveringene mine er fra forskjellige land, vil jeg fortsette med det. Synes det er dødsmorsomt at jeg kan ramse opp en hel haug med land på kroppen min itilegg til tatoveringen! Gleder meg til å vise dere! 

Body: HER / Bukse: HER / Sko: Dinsko - HER 
Kos dere MASSE ikveld!

-A9

 • Skrevet: 04.04.2015
 • Klokken: 11:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 27

På toppen av verden!

 • 03.04.2015 - 17:15

Nå har vi akkurat kommet hjem fra fjelltur eller hva nå man kan kalle det. Tidlig på morningen i dag dro vi til Guadalest som er en liten fjell landsby. Rike mennesker som har bygget seg et slott helt på toppen av verden med andre ord. Utrolig fascinerende og utrolig vakkert. At noen i det hele tatt har funnet dette er meg en gåte.. Det hele foregikk på 1700-tallet og det er laaangt ifra menneskeheten. De var utrolig kristne å hadde til og med egne jomfru rom. Grøsser av tanken. Ikke nok med det så hadde de også egne tortur kamre, sykt. Hele bygninger er uansett skulpturert med vakre bilder og ekte gull.

Som dere ser er dette veldig høyt opp og det er etter vi kjørte med bil! Gode sko må man iallefall ha når man skal gjøre noe som dette og jeg trappet såklart opp i birkenstock, haha. Hadde så dårlig tid på morningen i dag at jeg bare slengte på meg noe som lå rett ved sidna.


Seeee på denne utsikten?! Du føler at du virkelig er på toppen av noe stort. Kan ikke engang forestille meg hvordan det var å leve her. Små barn som løper rundt i denne naturen? Haha, det er helt surrealistisk.


Jeg aner ikke hvem som har daua der, men antar at hun var viktig! Knøttliten var hun også. Åja, det dere ser er en DO! EKTE fashion.

Vakre Mirsade og Onkel! Nå skal vi snart ut og spise, så jeg må hoppe i dusjen. Vi snakkes!
Noen som har vært her før? 

-A9

 

 • Skrevet: 03.04.2015
 • Klokken: 17:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 19

Add meg på snapchat!

 • 03.04.2015 - 09:34

GOD MORGEN SYVSOVERE! Nå er jeg gryyytidlig oppe for å dra på utflukt med onkel og tante! De har også med seg to søte jenter som skal være med på tur. Mamma og pappa ligger fortsatt å drar seg, mens resten skal ut å gå. Det er en liten utflukt jeg ikke har vært med på siden jeg var liten, så det skal bli morsomt å se om jeg har blitt noe sprekere med årene. Hehe, sikkert ikke. Denne gangen skal jeg iallefall få tatt med meg noe headset så jeg får med meg hva historien er bak hele greia. Husker jeg irriterte meg grønn over det ifjor. Så mye historie jeg rett og slett ikke fikk med meg fordi jeg ikke kan spansk. Det er litt overskyet i dag også, men jeg skal prøve å få tatt noen bilder. Utsikten der oppe er helt magisk og dere må nesten få sett litt bilder! 

Alle må forresten adde meg på snapchat!! Jeg har mange av leserne mine der fra før, og har vel rundet 2000 stykker der nå, men jeg håper på at enda flere vil adde! Jeg legger ut mye av det hverdagslige livet mitt, sammen med venniner og familie. Mye surr og tull med andre ord, en litt annen side av meg. Navnet er: A9UNICORN!

Som sagt var vi på resturant til langt ut på kvelden i går. Var superkoselig med god mat og levende musikk. De som følger med på snap allerede fikk med seg at det var ordentlig lokalt liv. Haha, gamle og unge mennesker som danset til en trekkspill låt som ble forferdeeelig irriterende etterhvert. Nå må jeg løpe igjen, haha! 

-A9

 • Skrevet: 03.04.2015
 • Klokken: 09:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Påskesalg!

 • 03.04.2015 - 00:43

Nå som det er påske er det greit å unne seg noe litt ekstra. Spesielt om man har blitt litt for gammel for påskeegg! Det ble ikke akkurat noe på meg i år. Så tenkte å tipse dere om litt påskesalg! Tror det er mange som glemmer bort at mye billig kan bli kjøpt nå som det er påske, og her er mine søte favoritter for påskeferien! 

 

Glo minerals concealer: HER / Bare Minerals MATTE: HER / Burt´s and bees skrubb: HER 

Ole Henriksen cleansing foam: HER / Blax strikker: HER / "Puppe teip": HER 


Eyeliner: HER / Lulus: HER / Barry M lipstick: HER
Resten av salget finner dere hos Coverbrands, HER 

-A9

 • Skrevet: 03.04.2015
 • Klokken: 00:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Jeg elsker dette

 • 02.04.2015 - 14:36

I dag sto vi litt senere opp, spiste frokost og dro på marked! Det er et lite lokalt marked som er oppe hver torsdag, som har alt fra frukt, blomster og klær. Jeg kan ikke beskrive følelsen av solstrålene som treffer kroppen og varmen jeg får. Det er så deilig. Ikke minst er det deilig å være her igjen, uten klump i magen. Jeg sa det til mamma på flyet, at jeg gruet meg ikke. Jeg gruet meg ikke til å være på ferie. For det er noe jeg gjorde ifjor, alt ble bare vanskelig. Alt var tungt og slitsomt. Jeg hadde ikke energi, samtidig som "styggen på ryggen" spiste av meg. Det var tungt å bære kroppen rett og slett. Men denne gangen? Denne gangen føles det ut som om jeg beveger meg sammen med luften. Kanskje rart å si, men det er sånn det er. Jeg føler meg lett, glad og koser meg. Haha, åå ja, jeg koser meg.

Å hvor fantastisk er det ikke med sommerklær? EELSK. Fant fram Levis shortsen min rett før jeg dro og i år passer den perfekt. Tror jeg gikk ned ganske mye ifjor pga av spisingen, men i år sitter den som støpt. Det gleder iallefall mamma hjertet til a mor!

Onkel og tante er såklart med på tur! Tror vi kjøpte nok jordbær for en hel uke.

Bare fargene gjør at jeg vil ta en stor bit av mine egne bilder! 

I kveld skal vi på resturant og spise med et vennepar av mamma og pappa. Å igjen? Jeg må løpe, de andre skriker etter pizza, vi snakkes!

-A9

 • Skrevet: 02.04.2015
 • Klokken: 14:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 49

When the sun goes down

 • 01.04.2015 - 19:14

Så mange timer, så mange minutter og så mye tid. Dette var hvordan jeg blogget før. Jeg gjorde så mye ut av ting, og jeg skal ærlig si at i det siste? Har ting vært halvhjertet. Jeg tror ikke engang jeg merker det selv. Jeg har konsentrert meg så mye om at jeg har blitt frisk, at jeg har stresset med tanken på blogg. Jeg har stresset livet ut av meg på bare tanken at ting kan gå galt. Å det kan det, men bloggen er det kjæreste jeg eier. Det er dagboken min, og tanken på å miste den er verre. Så det er godt å se at jeg enda har noe tanker i meg. Innimellom så er jeg redd jeg ikke kan blogge med mindre jeg er lei meg, haha.. Det er jo da jeg faktisk kan skrive. Jeg trenger ting som rører meg helt inn til rota av hjertet mitt. Om ikke? Nei da gir jeg blanke faen også. Jeg merker at det å reise gjør meg godt, og det går også tilbake på bloggen.. Heldigvis er snart 13 års skolegang over, og jeg skal ta med bloggen på tur. Jeg skal ikke sitte på rompa lenge i sommer, eller resten av livet for den saks skyld. Og bloggen? Den skal med.

Kjole og hårbånd: Choies / Sko: Dinsko - HER

Skaffet meg disse skoene rett før jeg dro til spania og jeg elsker de! Ordentlig sommersko som går til det meste av lyse klær. Utrolig kult med sort også for den saks skyld. Elsker også at de dekker tærne mine og har en litt spiss kant. Det gjør et antrekk på 1,2,3, med andre ord, love it!

-A9

 • Skrevet: 01.04.2015
 • Klokken: 19:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 29

God morgen fra Spania!

 • 01.04.2015 - 10:59

Vi landet sent i går kveld og kom frem til huset rundt 23.30! Så det var egentlig bare å legge seg, for å så stå opp igjen til skinnende sol. Vi tok en tidlig frokost alle sammen og det var kjempe koselig å se igjen tante og onkel! De har også med seg to jenter på min alder, så jeg tror dette blir en fint tur. Solen skinner og varmen treffer huden, jeg er storfornøyd!

Fargerik frokost iallefall! Nå skal vi en tur på butikken for å handle inn mat til imorgen, butikkene er stengt og tante vil ha lam! Haha, ikke at mamma er så fan, men vi tøyer og bøyer oss for familien. Sånn er det å være på tur! Tenkte å få tatt litt flere bilder i kveld! Morgenkåpen min er forresten fra bolettes.no for dere som lurer! Den finner dere HER

Ååå nå må jeg løpe, de skriker etter meg. Vi snakkes!

-A9

 • Skrevet: 01.04.2015
 • Klokken: 10:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10