Min sminke!

 • 31.10.2013 - 18:25

Herreguuud så lenge jeg har lovt å vise dere dette! Haha, vet det er veldig veldig veldig mange som lurer på hvordan jeg sminker meg og endelig har jeg rotet meg til å ta bilde av alt sammen!  
Jeg bytter som sagt ut sminke veldig ofte, og da dukker det også opp en god del favoritter. Jeg blir på en måte aldri 100% fornøyd uansett hva jeg bruker.. Tror det er viktig med litt forandring og jeg sminker meg omtrent aldri likt dagen før. UNTATT skole sminken min, den er ALLTID lik uansett hva! Haha 
 

Dette pudderet er jeg utrolig fornøyd med! Jeg har selv prøvd mange forskjellige mineral pudder, som i.d, glo minerals, laura mercier and sooo on. Denne er helt klart den jeg er mest fornøyd med om du vil ha ett matt resultat. Den varer også hele dagen noe som er ett stooort pluss. Det er så utrolig viktig for meg og ha en lett sminke på skolen, men også at den sitter hele dagen. Jeg hater sminke som sklir vekk og når
du kommer hjem ser du verre ut med den lille sminken som er igjen enn helt uten! Haha, noen som kjenner seg igjen??  Jeg har min i fargen medium og denne er bittelitt lys!  Skulle kanskje hatt enten "medium golden" eller "medium tan". Uansett, denne kan dere finne HER!!  

Så over til solpudder! Husker jeg var veldig skeptisk til solpudder i mineral form, men denne er jeg blitt veldig glad i! Dette er utrolig lett, men gir også en fin glød under kinnbena mine! Min store skole favoritt med andre ord! Her bruker jeg bare andre siden av kosten til Nilens jord, fantastisk kost som IKKE røyter. Sminke kosten finner dere HER. Pudderet finner dere HER 

Blush blush blush, haha før HATET jeg dette. I og med at jeg alltid rødmet så mye før.. Dette har jeg neeesten sluttet med så nå har jeg begynt å bruke blush. Denne er veldig fin i og med at den ikke er "rød", men mer rosa/fersken farget. Itillegg er det veldig mye glans i den, noe som gjør at den ikke blir en matt rød kladd på skinnet ditt. Man ser utrolig fresh ut!!  Denne kan dere finne HER!

Denne har jeg vel egentlig gledet meg mest til å vise dere.. Jeg har prøvd MANGE øyenbryns penner opp igjennom årene, både i pudderform og fastform! Etter jeg prøvde denne har jeg ikke gått tilbake til noe. Den er superlett å bruke og sitter SINNSYKT godt. Kanskje fordi den er vannfast... Men går uansett av med sminkefjerner! Jeg har alltid ment at brynene er det viktigste i ansiktet! Sååå ja, det er også dette jeg bruker mest tid på! Denne kan dere finne HER  

Det er IKKE ofte jeg bruker øyenskygger på skolen, om jeg gjør dette er det kun fordi jeg vil lysne opp øynene mine litt. Jeg blir forferdelig blå rundt øynene i ukedagene pga lite søvn.. Hehe.. Der har dere meg. Men denne paletten er også utrolig fin til fest! Tenkte å vise dere en liten "look" med denne palette senere! Denne finner dere HER! Og øyenskygge kosten finner dere HER

Jeg bruker heller ikke eyeliner så mye på skolen, men om jeg gjør det er det denne jeg bruker! Den er utrolig god og veldig "medvillig" den sitter også hele dagen! Denne kan dere finne HER!
Mascaraen deres er blitt min nye favoritt! Jeg er egentlig veldig glad i "gummibørster", men denne er veeeldig god! Det er utrolig viktig for meg at ikke en mascara drysser, da blir jeg fort mørk under øynene.. Denne drysser ikke i det hele tatt og sitter supergodt hele dagen! Aldri hatt noe problem med denne. Den kan dere finne HER ! 

Sånn! Lik gjerne innlegget om dere vil ha en sminkevideo så skal jeg prøve å fikse dette!  

//sponset

-A9

 • Skrevet: 31.10.2013
 • Klokken: 18:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 24

Favoritter fra Ma Vie!

 • 30.10.2013 - 17:58


Genser (chill norway): 1299 kroner / Bukse: 1899 kroner (måtte ha denne!) / Sko: 2600 kroner
Alt finner du HER

Okei, hele dette antrekket skriker meg. Fra topp til tå, jeg vil ha alt! Haha, når jeg så disse buksene i butikken tenkte jeg "fyfader så harry" så tok jeg de på for morro skyld.. Tror dere ikke jeg ble så forelsket at jeg ikke ville ta de av? Haha. De sitter som ett skudd og jeg aaaner ikke hvor mange komplimenter jeg fikk i helgen da dette var festbuksen! Den er virkelig enda finere i virkeligheten og utrolig spesiell, jaaa.. Det er en litt stiv pris, men her har du en bukse i laaaang tid! Jeg tror ikke jeg vokser så mye mer så denne vil jeg ha utrolig lenge. Toppen og skoene får jeg ønske meg til jul! Siklet på disse skoene siden ifjor! De er mye varmere og "classy" enn uggs, en bedre variant med andre ord! 


Kjole: usikker / Sko: 1499 kroner / Veske: usikker
Alt finner du HER 

Denne kjolen syns jeg er utrolig kul! Den er veldig enkel så den er like fin med ett belte i livet. Sitter også veeldig fint og passer perfekt til bursdager eller bare julaften! Vesken er også utrolig søt, håndlagd med paljetter! Det som er så utrolig kult med denne er at man kan lukke den opp til en større veske!


Bukse: 1899 kroner / Jakke (chill norway): usikker / Skjerf i ull: 499 kroner / Sko: 1499 kroner / Veske: usikker
Alt finner dere: HER

Dette antrekket, ååååh! Haha, jeg kommer til å bli blakk pga denne butikken, lover. Aaalt for mye fint. Som dere ser går jo disse buksene til uendlig mye. Elsker de! Dette skjerfet er jo også ett billig alternativ til Acne skjerf, ser helt likt ut! Vesken har jeg falt helt pladask for, haha som sagt.. Så skulle jeg hatt litt mer penger enn det jeg har! 


Genser: usikker / Bukse: usikker / Veske: usikker (ekte ku skinn) / Sko: usikker
Alt finner dere HER 

Dette antrekket er ganske enkelt, men pga av det røde blir det mye mer spennde! Syns disse skoene er utrolig kule! Hele antrekket er egentlig ganske avslappet og "casual". Syns også vesken er så fiiin, den er virkelig kul og jeg trenger egentlig en sort veske... Haha, JEG BLIR BLAKK! 

Husk også at Ma Vie sender ut varer om dere bestiller! Dette gjør dere ved å sende de en melding!

-A9

 • Skrevet: 30.10.2013
 • Klokken: 17:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 35

Too young to be sad

 • 29.10.2013 - 17:48

Jakke: Ma Vie (HER) / Genser: HER / Bh: HER / Bukse: Gina Tricot / Veske: Mulberry / Sko: H&M / Klokke: Micheal Kors

Det er så sinnsykt fint ute nå.. Det er på slutten av høsten at fargene kommer fram, altså.. virkelig fram. Det er så fint. Skulle ønske jeg kunne vært ute hele dagen, gått laaange turer i skogen med pappa og hundene. Sånt har jeg aldri tid til lenger, har jeg vokst ifra sånne ting? Jeg savner det. For det var noe av det beste jeg visste.. Husker så godt den tiden, den tiden jeg satt rundt en liten engangsgrill, kanskje ett bål, og kakao. Samtidig med en rett i koppen. Jeg elsket hvordan jeg små frøys og følelsen av å være utslitt når jeg kom hjem. Jeg savner det. Jeg må nesten le av meg selv, hvor stor innlevelse jeg har i det jeg skriver når jeg først er igang, uten stopp skriver jeg, uten stopp. Jeg elsker å skrive, da får jeg satt ord på tankene mine.. Jeg lever meg inn i en liten verden som egentlig ikke er der. Jeg skriver usammenhengene og ting virker bare rot. Skulle gjerne kommet meg inn på badet, fylt hendene mine med kaldt vann og kaste det i ansiktet. Uansett.. Tilbake til virkeligheten Anniken.. Akkurat nå er jeg hos Eline, vi skal spise og kose oss resten av kvelden. Trengte virkelig å være med hun igjen nå, ingen er bedre enn henne. Ingen.

-A9

 • Skrevet: 29.10.2013
 • Klokken: 17:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 43

Jeg selger!

 • 28.10.2013 - 16:54


PRIS: 2900 kroner + frakt / Send mail på: anniken.jorgensen@hotmail.com
Okei, jeg vet det er mange som vil ha klørne sine i dette kameraet, og nå selger jeg det faktisk! Dette kameraet er utrolig fint brukt, ingen skader og er i perfekt stand. Dette er kameraet som har tatt ALLE bildene på denne bloggen, utrolig nok. Haha er nesten litt trist.. Grunnen til at jeg selger det er fordi jeg har tenkt å kjøpe meg en bedre og dyrere kamera siden kameraet er en så stor del av bloggen min.

SOLGT


PRIS: 2500 kroner + frakt / Send mail på: anniken.jorgensen@hotmail.com
Haha, dette er også utrolig trist. Den fine ballkjolen min.. Som jeg husker jeg NEKTET å selge etter ballet, uansett hvor mange som spurte sto jeg på mitt. Nå gjør jeg dette for å få råd til kameraet jeg ønsker meg. Kjolen er i perfekt stand og kun brukt en gang. Størrelse er: 34, om dere vil komme hit å prøve den må dere gjerne det! Jeg er forresten 1.67, og brukte høye heler til denne kjolen. (Kan selvfølgelig legges opp om den er for lang)

Da er det første mann til mølla!

-A9

 • Skrevet: 28.10.2013
 • Klokken: 16:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 26

Jeg skammer meg over å være et menneske

 • 27.10.2013 - 15:27

Jeg har tenkt lenge på å skrive dette innlegget, men aldri visst helt hvor jeg skulle starte. Hvor skulle jeg egentlig begynne? Det vet jeg nå, idag vet jeg akkurat hvor jeg skal begynne. For jeg er en av de personene her i verden som har blitt oppvokst til å hjelpe når andre har det vondt, til å stille opp. Til å si ifra uansett hvem som plagde hvem. Skriver noen noe stygt til en av mine venner, er jeg på høgget med en gang. Det har jeg alltid vært, jeg stiller opp uansett. Jeg har blandet meg i saker og ting jeg ikke har noe med, kun for å prøve å hjelpe. Så da skulle man skulle tro at ved å gjøre sånne ting blir man en god person, man blir en beinhard person som aldri får dritt slengt til seg, det er feil. Helt helt helt feil. I det siste har jeg blandet meg i ting for å beskytte noen, jeg har tatt igjen, å det gir ikke alltid den effekten man ønsker seg. For tross alt blir man automatisk involvert i en situasjon du helst ikke skulle vært blandet inn i, men vet dere hva? Det er sånn jeg er. Jeg gjør alt for vennene mine og det vil jeg alltid gjøre. Men det har også sin pris, for i det man blander seg inn i en sak, vil noen andre slutte å like deg, kanskje til og med hate deg fordi du gjør det DU syns er rett.

Så da er egentlig spørsmålet mitt, skal jeg heller lene meg tilbake å se på? Skal jeg sette meg ned i sofaen å se på at noen er slemme mot noen andre, skal jeg bare la det gå? Skal jeg VIRKELIG være en så "godtatt" person, at jeg nekter å se hva som er foran meg fordi jeg er redd for at noen andre skal slutte å like meg? NEI, det er ikke meg. Det har aldri vært meg. Jeg klarer ikke å godta at ting bare er som det er, at ting skjer uten at jeg får si hva jeg syns er rett.  Så atter en gang skal jeg blande meg inn i en sak jeg ikke har noe med, men dette handler ikke bare om mennesker, men også om dyr. For de står meg også nært, og de bryr jeg meg om. 

Det er helt sikkert flere som har hørt om flatebygården. Der 111 hunder ble funnet på en cannabis gård. Disse hundene ble tatt av mattilsynet og flere av hundene måtte fjerne ett øye, spontanaborterte, hadde frostskader og ble avlivet. Hvorfor det var så mange som 111 hunder er ikke så vanskelig å tenke seg, denne mannen har brukt hunder til oppdrett i flere år. Til tross for at disse hundene IKKE hadde det bra mente mattilsynet at han skulle ha tilbake ni av hundene. Her snakker vi om hunder som har vært helt alene inne på en gård, uten menneskelig kontakt og har kun parret seg på hverandre. Så hvor lang tid vil det ta før disse 9 hundene, plutselig er 100 igjen? Og hvor mange valper vil dø i mellomtiden? Hvor mange vil dø av frostskader? Av sykdommer? Eller kanskje med valpen i magen?


Når jeg begynte å innvolvere meg i denne saken trodde jeg at det ville bli lett, men sannheten er at dette var langt mer komplisert enn jeg hadde trodd. For personene som er innvolvert i dette har en lang historie å fortelle. I det jeg startet å blande meg inn i denne saken fikk jeg tilsendt mange anonyme saker via mail, og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg satt helt for meg selv, mens tårene rant. For veldig mange av disse hundene ble først sendt inn i midlertidlige hjem, der personer som deg og meg tok av seg disse hundene med åpne armer. Flere  av disse personene fortalte meg hvor dårlig fatning disse hundene var i og hvor unormalt redde de var. Jeg fikk tilsendt bilder og lange historier. Jeg er og forblir sjokkert. For i det hundene ble bedre, kom i en bedre fatning og begynte å stole på de personene som passet på de.. Ble de brått revet vekk. Ni stykker skulle tilbake på gården, og disse ni personene som passet på hundene hadde mye å fortelle. Denne mannen avlet kun opp hunder for økonomisk vinning. Innsenderen vil holde seg anonym:

 "Jeg kjøpte lucky love er i 2008.. siden den gang har vi kjempet for han i 4 år fram og tilbake da han stort sett har vært syk siden han kom der i fra. Det synet som møtte meg var helt tragisk. Hunder som haltet, hunder som hadde betennelse i øynene, diare osv. Lucky gikk bare i en liten krok for seg selv stakkar og jeg kunne ikke etterlate han der. Snakket mange ganger med gårdeier og i ettertid og det eneste han sier er at vi kan heve kjøpet. Verken etter 3 mnd eller 3 år er det aktuelt. Da vi fikk han slet han med betennelse i analkjertler, øyebetennelse, diare, oppkast osv. Gårdeier sverget også på at stamtavle og alt stemte hav var født 26-03-08, men på stamtavla står det at han er født 19-02-08.. Til de som har broren sa han at det kun var 2 valper i dette kullet, mens til oss sa han 4 valper.." 

Det er på tide at disse bildene kommer frem i media!

Jeg kjenner jeg begynner å bli flau av å være ett menneske, å være samme art med noe så grusomt og forferdelig som dette her. Hvordan har noen hjerte til å gjøre noe med ett lite dyr, ett lite dyr som ikke har sjans til å beskytte seg selv. Jeg sier det igjen, vi er de eneste som kan tale for disse dyrene. VI er stemmen, og jeg vil gjøre alt i min makt til å få denne mannen straffet. For det som er så SINNSYKT latterlig med denne saken er at denne mannen med fler har også blitt tatt for en rekke cannabis plantasjer på samme gård. Vi snakker så mye som 529 cannabis planter. Når han ble tatt for dette tidligere var det kun 20 hunder på gården, hvordan i helvette kan noen avle hunder til de blir 111 stykker! Her snakker vi kull på kull, og flere av hundene har dødd før de rakk å føde.
Jeg blir så sinnsykt provosert! 

Å hva gjør de fleste mennesker når de får høre om en slik sak? Jo de skriver ett par artikler om dette rundt om i media fordi det er en nyhetssak, og hva skjer så? Som omtrent alle andre saker i Norge blir det store nyheter i ett par dager, senere daffer det av. Det er ikke lenger "nytt og spennende", så hva var hensikten egentlig da? Hvis Norge virkelig er ett så bra land, mye bedre enn alle andre, hvorfor er det slik som dette da?

Så! Etter en liten stund kom det plutselig en ny sak i media, 11 av de 9 hundene som ble sendt tilbake ble meldt stjålet. Da ble plutselig denne saken tatt opp igjen fordi det igjen var en stor "nyhet" ingenting mer enn det. For mattilsynet hadde ikke bare gitt tilbake 9 hunder, men 11. Alle disse hundene ble "kidnappet" av frivillige mennesker som var medlem av facebook gruppen "Vi som skal redde hundene fra enebakk gården". Så derfor skal jeg med hevet hode si at jeg var og er medlem av denne gruppen enda, og jeg er stolt av det. Som VG sier, var planen å gi hundene til politet, dette skjedde ikke. Om hundene hadde blitt gitt til politet ville de bare blitt gitt tilbake til eieren, så ja, de beholdt hundene. Nå har dette istede blitt en stor politi sak, men jeg er glad hundene er i rette hjem og håper de blir der de er. For jeg sier det igjen, jeg er direkte flau av å være ett menneske. JEG ER DRIT LEI! 

Jeg er atter engang sjokkert over hva mennesker kan gjøre, hvor mye smerte vi kan påføre. Å såklart, dette er ikke min sak, men om det ikke er min? Hvem er det sin da? Hvem er det som egentlig skal si ifra om ikke jeg som en enkeltperson gjør det? Er ikke jeg også del av det samfunnet vi lever idag? Har ikke jeg like mye rett som alle andre å si meningen min? Jeg er lei av å bli straffet fordi jeg prøver å hjelpe, å jeg skal heller ikke slutte. Om jeg vil skal jeg få lov til å skrike og rope så mye jeg vil på denne bloggen om hva jeg syns er rett. For jeg er ett fritt menneske og ingen skal få holde over munnen min. Det er ikke uten grunn jeg sier at mattilsynet svikter, hvor faen er dette dyrepolitet!? Jeg er kanskje igjen en liten stemme i en altfor stor verden, derfor ber jeg dere hjelpe meg idag.

Få inn dyrepoliti i Norge ved å trykke HER og skriv under! Om du vil lese mer om hundene kan dere klikke HER!

Værsåsnill å klikk "liker" og del for å bidra til at flere får lest dette. Sammen kan vi redde liv!

-A9

 • Skrevet: 27.10.2013
 • Klokken: 15:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 39

Bilder fra gårsdagen!

 • 26.10.2013 - 15:55

Hola! Haha, jeg glemte jo helt å fortelle dere at jeg var i Oslo igår! Dro egentlig inn for å fikse noe til ett skoleprosjekt, men bestemte meg fort at jeg måtte bli. Jeg har jo omtrent ikke sett Amalie siden språkreisen til Malta! Derfor ble jeg for å feire litt med venninnene hennes, vi spiste middag og koste oss hele kvelden! Var utrolig godt å se hun igjen og veldig trist å dra.. Får håpe det ikke blir så lenge til neste gang! Såå idag våknet jeg dødsssssliten, bokstavelig talt er jeg helt gåen. Har egentlig mest lyst til å krype under dynen og bli der idag, men jeg skal i enda en bursdag ikveld! Blir jo sikkert utrolig koselig, ingenting er bedre enn å feste med jentene! Elsker de over alt på denne jooord, haha, jeg har faktisk verdens beste vennegjeng, tro det eller ei. Så nå må jeg egentlig bare starte å fikse meg før neste bursdag!

Ha en super kveld!

-A9 

 • Skrevet: 26.10.2013
 • Klokken: 15:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 36

Se tv-episoden av meg!

 • 25.10.2013 - 15:58

Herregud, tenk at dette er ett år siden... Akkurat på denne tiden for ett år siden ble dette programmet sendt på tv 27.November! Haha, jeg kan nesten ikke tro at tiden har gått så fort, min episode ble faktisk det mest sette programmet på nrk i en liten stund!! 

Uansett, om dere har lyst til å se episoden av meg kan dere se denne på nrk nett-tv HER

-A9

 

 • Skrevet: 25.10.2013
 • Klokken: 15:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 48

Gårsdagens outfit

 • 24.10.2013 - 17:17

Fuskepels vest: HER / Bluse: HER / Bukse: BikBok / Veske: Mulberry / Sko: HER

Her er gårsdagens outfit! Ææ, ble skikkelig fornøyd med alt fra Sheinside denne gangen, å dere ser kanskje hvilke to som ble mine favoritter. Den røde blusen og vesten passer helt perfekt sammen! Ellers har jeg egentlig ikke så supermye å si! Sitter med ett sminke innlegg til dere, tenkte å vise dere hva jeg bruker som hverdags sminke! Så det skal jeg prøve å få ferdig så fort som mulig, men nå må jeg løpe! Haha, hatt en veldig travel uke og det er den egentlig enda. Nå skal jeg ned på Ma Vie igjen for å finne meg noen favoriitter!
Vi snakkes!
-A9 

 • Skrevet: 24.10.2013
 • Klokken: 17:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 32

Mattips etter skolen!

 • 23.10.2013 - 20:33

Okei, jeg skal ikke juge.. Denne bloggen er kanskje ikke for de som vil ha de beste mattipsene som går på sunnhet og minst kalorier.. Tror kanskje begge disse "tipsene" er fulle av både sukker og fett, men pytt pytt. Dette her er hva jeg syns er godt, dette er hva jeg spiser.. Etter skolen er jeg alltid sliten og ender som regel opp i sengen der jeg sovner i ett par timer. Derfor spiser jeg ofte, og kanskje ikke så veldig sunt. En av mine favoritter er iallefall denne salaten! Ææ, får helt vann i munnen av å tenke på det, selvom jeg faktisk nettopp spiste den! Haha, for dere som vil ha oppskriften på denne, finner dere den HER!  Så over til det litt mer søte.. Jeg har ett enormt søtsug når det blir kvelden og istede for å kaste seg over sjokoladepålegget i skapet pleier jeg å ta meg en kopp kakao! Med krem og sjokoladebiter såklart, smaker himmelsk og selvfølgelig søtt. Haha ♥ Deretter setter jeg meg som regel ned med en bok, men nå må jeg fly på treningen til moteshowet jeg skal gå! Er allerede forsinket. 
Outfit innlegget kommer imorgen tidlig istede, ha en fin kveld videre! 

-A9 

 • Skrevet: 23.10.2013
 • Klokken: 20:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 25

Color splash

 • 23.10.2013 - 12:27

En liten sneak peek på dagens outfit. Tok så utrolig mange bilder idag, så tenkte å dele de opp i to innlegg i og med at dagen idag blir utrolig travel og jeg rekker ikke å blogge om noe annet! Rett etter skolen skal jeg rett til tanten min for å øve til ett moteshow jeg skal gå på ett kjøpesenter nå i November. Dette har jeg jo gjort en god del ganger, men det er like gøy hver eneste gang. Noen ganger blir det også en liten dans, haha! Såå, dette året skal jeg prøve å få noen til å filme! Jeg har planer om å kjøpe meg ett nytt kamera om dagen, så da blir det endelig sminkevideo og diverse folkens! Tror jeg har lovt dette i over ett år, men nå skjer det. Nå skal jeg få det til med ett nytt og bedre kamera! Håper alle har en super dag, så snakkes vi!

Vinneren av Junkyard konkurransen ble forresten Madeleine! Gratulerer!

Og igjen, hadde satt utrolig stor pris på om dere nominerte meg til "Dagens Outfit" eller "Årets Ungblogg"! (helst denne)

-A9

 

 • Skrevet: 23.10.2013
 • Klokken: 12:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 21

Nye vinterklær!

 • 22.10.2013 - 20:39

Fuskepels finner du: HER / Vaffeljakke finner du: HER / Genser finner du: HER 

Kan ikke få sagt hvor deilig det er å få litt nytt inn i skapet mitt nå! Tenkte jeg skulle oppdatere salgsbloggen min snart i og med at jeg har kastet ut litt klær OG sko! Om dere vil det selvfølgelig. 
Jeg er iallefall uuutrolig fornøyd med alt over, som sagt har h&m tatt seg skikkelig i skinnet om dagen. Det er så mye fint der! Itillegg har vel egentlig sheinside det også! De har til og med fått in Marc Jacobs! Gleder meg til å bestille noe derifra snart! Hvis dere lurer på størrelser har jeg small i alt over, untatt skoene såklart! Disse har jeg i størrelse 37 fordi skinn utvider seg! 
Ha en super tirsdagskveld videre folkens!

-A9 

 

 • Skrevet: 22.10.2013
 • Klokken: 20:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 39

God morgen!

 • 22.10.2013 - 13:06

"Blogger´s boyfriend" finner du: HER / "Little things" finner du: HER

Haha, det er ikke så vanskelig lenger å se at rommet mitt litt etter litt begynner å forme seg til en litt mer annerledes stil. Jeg forandrer meg som årene går og i det siste har jeg fått helt dilla på ting som skal henge rett på veggen! Haha, rett og slett. Så derfor var disse fine printene fra Epic Design helt perfekt! Det beste er at de er utrolig billig, kun 80 kroner pr stk. Det er ikke all verdens! Deretter fikser du deg litt gaffa teip og klistrer de på veggen! 

//Sponset

-A9

 • Skrevet: 22.10.2013
 • Klokken: 13:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 19

Photoshoot!

 • 21.10.2013 - 22:03Vest, genser og sko: H&M / Veske: Mulberry / Bukse: HER

Idag var jeg på en liten photoshoot med flinke Emil! Bildene er for Junkyard og jeg gleder meg til å se resultatet. Tror de blir utrolig fine i og med at han er så utrolig flink fra før. Som dere ser tok han også noen raske bilder av meg før shooten, sånn at dere fikk se det jeg kjøpte med meg i Sverige! H&M har virkelig tatt tak i år og det er så mye fint der! Anbefaler ALLE å ta en liten titt 
Ellers er jeg egentlig bare veldig sliten, tenkte å legge meg litt tidlig idag.. Er veeeldig mye som skjer om dagen så jeg vet ikke helt om det er hodet eller kroppen min som henger igjen. Alt er jo bare gøy såklart og det blir ganske mange photo shooter fremover! Hihi, gleder meg til å fortelle!

Om dere vil se noen av bildene Emil har tatt tidligere finner dere de HER 

-A9

 • Skrevet: 21.10.2013
 • Klokken: 22:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 33

MØT MEG 9.NOVEMBER!

 • 21.10.2013 - 17:13

Jeg, som mange andre skal stille opp i fakkeltoget mot pels den 9.November! Jeg håper jo selvfølgelig at det er akkurat DEG jeg ser der. Facebook gruppen med mer info finner dere HER (tidspunkt kommer på gruppen). 

-A9

 • Skrevet: 21.10.2013
 • Klokken: 17:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 18

Mine beste outfits

 • 20.10.2013 - 19:50Herregud. Dette var skikkelig rart.. Jeg har sittet å hentet bilder fra arkivet mitt i flere timer, og tanken på hvor mange bilder jeg har tatt av meg selv til bloggen er helt fjern. Så mye tid, så mye arbeid og så mye energi. Som kun har gått til bloggen min, min blogg! Som jeg har skapt helt selv.. Kanskje fikk jeg til noe jeg også, kanskje. 

Jeg hadde iallefall satt ENORMT stor pris på om dere kunne nominert meg til VIXEN BLOG AWARDS 2013! Som "Dagens beste outfit"
Om dere syns jeg fortjener dette kan dere gjøre det HER 

-A9

 • Skrevet: 20.10.2013
 • Klokken: 19:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 51

Jeg er forelsket

 • 20.10.2013 - 14:46

Jeg har helt forelsket meg i disse nye skoene fra Acne.. Hadde det ikke vært for den stive prisen hadde de vært på vei hjem til meg i dette sekund. Listen på alt jeg kunne kombinert med disse er LANG, nesten så lang at lommeboken min er litt bekymret, hehe. Neida, aldri i verden om jeg hadde hatt råd til disse. Tre tusen kroner på ett par sko blir vel kanskje i det meste laget for hjertet til min far og humøret til mor! Haha, jeg kan jo iallefall drømme!  For dere som faktisk har råd til disse vakre to, kan finne de HER ♥ Ha en fin Søndag videre!

-A9

 • Skrevet: 20.10.2013
 • Klokken: 14:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 24

Dagens outfit

 • 19.10.2013 - 18:49

Genser: HER / Bukse: Ebay / Sko: DinSko / Lue: Hunkydory / Solbriller: HER

Om dere følger meg på Instagram har dere sikkert fått med dere at jeg er i Göteborg! Kusinen min og kjæresten hennes bor her nede, så det er utrolig koselig! Så må jeg atter engang få takket dere for de gode kommentarene deres på siste innlegg. Dere er så gode med meg, alle som en. Idag har vi egentlig bare slappet av og gått rundt i Göteborg, fikk jo med meg litt hjem igjen så gleder meg til å vise dere det også.

Så hadde jeg blitt UTROLIG takknmelig om dere hadde hatt lyst til å nominere meg til Vixen! Jeg kom jo som sagt blant topp tre ifjor som "årets nykommer". I år håper jeg på å bli nominert i "Dagens oufit" Derfor hadde jeg blitt utrolig glad om dere kunne nominert meg HER tar dere to minutter!  (om dere syns jeg fortjener det såklart!)

-A9

 • Skrevet: 19.10.2013
 • Klokken: 18:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 28

Følelser

 • 18.10.2013 - 15:33


Glitter neglelakk: Gina Tricot / Rosa neglelakk: Chanel / Armbånd: Hermés 

 Jeg skal ikke legge skjul på at dette har vært en skikkelig tøff og seig uke, og jeg merker på meg selv at jeg ikke gir alt. Jeg gir ikke alt til bloggen når jeg vet det er noe jeg holder igjen, når det er noe som er galt. For skal jeg virkelig være så jævelig posetiv hele tiden? Det er lettere å slenge seg på "blogglykken" enn dere tror, det blir en selvfølge at man skal skrive posetivt. At man skal være glad, spise sunt, bruke masse sminke, gå med rosa, kjøpe seg hund, kjøpe seg klær, ha en perfekt kjæreste, perfekt jobb og ikke minst ett perfekt liv. Jeg tror ikke på noe av det tullballet der, ingen kan virkelig ha det sånn. Så hvorfor juge? Jeg har sikkert 2-3 drittdager i uken der smilet kun trekkes opp når jeg er blant mennesker, eller dyr. Resten av timene sover jeg, jeg sover og sover og sover. Det er ikke det at jeg ikke har venner eller lite å finne på. Jeg bare velger å legge meg når jeg kommer hjem. Dette gjør jo også såklart alt vanskeligere, jeg vet med meg selv at en dag smeller det for meg uansett. Før gråt jeg kanskje 3 ganger i året og thats it. Rett og slett fordi jeg holdt alt inne og reagerte med sinne på ting istede. Å når jeg da sprakk, sprakk det virkelig. Jeg er litt redd for at jeg er der nå, at jeg har begynt med dette igjen. Jeg er så rar. I det ene øyeblikket er jeg lykkelig, i det andre er jeg helt på bunn. Jeg føler at jeg selv lurer meg til dette, jeg kunne stått oppe på ett fjell og ropt i sikkert 10 min, etter det hadde alt vært bra. For en liten stund iallefall. Jeg håper at ting kan begynne å gå oppover igjen, høsten har gjort sin årlige smerte nå. Det er så rart det med høsten..
At det som gjør meg mest vondt er også det jeg elsker mest.

-A9

 • Skrevet: 18.10.2013
 • Klokken: 15:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 39

Nye favoritter fra BOOTS!

 • 17.10.2013 - 08:35

Soap and Glory, er en fresh, fryktløs og morsom britisk skjønnhetsserie som er utrolig kjent for sine effektive produkter innen ansikts og kroppspleie! Denne serien har jeg nå testet ut en stund og er SUPER fornøyd, her ser dere produktene:

Her ser dere kropps skrubben og body lotionen til "kittet" over. De lukter SUPER godt, haha nesten så jeg ville smake på de begge to. Poenget er at du bruker skrubben når du dusjer for å fjerne overflødig skitt og hud. Man føler seg utrolig ren og kroppen din føles myk og glatt. Mitt nye "must" i dusjen! Deretter påfører du kremen over hele kroppen for å tilføre fuktighet.

Denne har blitt min lille favoritt i vesken min, både på skolen, hjemme og på tur. Deilig å ha med seg en håndkrem overalt, lukter utrolig godt og inneholder marshmallows! Haha, det er det søtt er ikke det? 

Ett annet "must" jeg har i dusjen er denne dusj såpen! Denne bruker jeg før jeg påfører skrubben, man føler seg så ren! 

Så selvfølgelig denne body misten! Herregud som jeg elsker den. Denne har også blitt en veske favoritt som jeg har med meg overalt! Til og med på fest er denne super smart, aldri mer tørre legger! Spray litt på tørre områder og spør deg inn! Lukter også selvfølgelig like godt som det andre.

Okei, har du blank hud anbefaler jeg å prøve denne! Denne er for folk med litt fet til kombinert hud. Jeg har ett rart ansikt når det gjelder fuktighets fordelingen! Pannen, skinnene og haken min blir ofte blank, mens resten av ansiktet mitt er tørt. Derfor er denne helt super, skrubb deg i ansiktet med denne på morningen før du påfører krem og sminke! Skal love deg at dagen blir enklere for dere med blank hud.

Her kan dere se de bittesmå sukker kornene som er brukt!

Så tilslutt disse sminkeserviettene! Utrolig effektive og fjerner sminken din! Disse lukter en blanding av fersken og frukt, er så utrolig behagelig å bruke! Haha, har faktisk hatt flere venniner som har dyttet nesten sin oppi denne og vært overraskende positive!

Du finner alt på Boots apotek: HER

"At Soap & Glory we believe you shouldn´t have to spend an arm and a leg to moisturize one. We offer "feel-good" beauty products that are affordable, fashionable and most of all fun. We don´t take ourselves too seriously and have a very strong aesthetic and tone, which we maintain in everything we do"

Har du lyst til å vinne ALLE disse produktene? Da må du like dette innlegget og skrive i kommentarfeltet at dere har gjort det! (Husk mail!)
Jeg trekker hele 4 vinnere! 3 fra kommentarfeltet og 1 fra Instagram! Vil du delta der må du legge ut ett bilde med #soapandglory #bootsapotek #annijor

LYKKE TIL! 

//Sponset

-A9

 • Skrevet: 17.10.2013
 • Klokken: 08:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 299

Vinterjakken min

 • 15.10.2013 - 20:20

Jakken finner dere HER  ♥

Som lovt! Her er den nye vinterjakken min, ææ den er så fin! Jeg er superfornøyd. Jeg måtte faktisk ta på pelsen i hetta før jeg trodde at den var falsk, den ser jo utrolig ekte ut. Veldig mange som lurte på hvordan denne var i størrelsen i og med at jeg bestilte medium, og den er helt perfekt. Jeg tror ikke small og medium har såå sinnsykt stor forskjell annet enn armene. På small blir armene litt korte eller litt trange. Derfor er denne perfekt, er jo nødt til å få plass til noe under også! Så spurte noen om den var varm, og ja! Den er utrolig god og varm, jeg kjørte med den til skolen idag. Når det kun var 3 grader ute, og jeg var god og varm hele veien!  ♥
Er det noe annet dere lurer på angående jakken må dere bare spørre!

-A9

 • Skrevet: 15.10.2013
 • Klokken: 20:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 88

Vil du ha produkter til 2000 kroner?

 • 15.10.2013 - 14:31


Det du må gjøre for å delta er:

 ♥Like facebook siden til Junkyard HER
 ♥Like den nye facebook siden min HER
 ♥Deretter finner du deg de produktene du vil ha til 2000kr og legger de i kommentarfeltet sammen med mailen din! 

Lykke til! 

AVSLUTTET

-A9 

 • Skrevet: 15.10.2013
 • Klokken: 14:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 866

BATOKO

 • 14.10.2013 - 21:46

T-skjorte: HER / Shorts: HER

 Mandag, mandag, mandag.. Alltid like seig! Etter ett par timer med søvn, ett langt bad og nytt sengetøy sitter jeg endelig godt plassert i sofaen med mamma og pappa. Spiser suppe og ser på fim! Ellers skjer det ikke sånn sinnsykt mye om dagen annet enn at jeg er fast bestemt på å bli flinkere med bloggen min. Jeg elsker jo å blogge, og har nå masse ideer! Så fikk jeg jo jakken min idag, fra Zara! Den satt helt perfekt og jeg er dødsglad for at jeg valgte medium og ikke small. Så for dere som mener at den ikke er varm fordi den ikke har pels... Haha, jooo det er den! Husk at pelsjakker som regel ikke har pels andre steder enn i hetta.. og? Den hetta skal ikke varme deg så mye! Så jo, jakken var tykk, god og varm. Gleder meg sånn til å bruke den! Skal også selvfølgelig vise dere hvordan den er på!

//Sponset

Vi snakkes!

-A9 

 • Skrevet: 14.10.2013
 • Klokken: 21:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 27

Rainy favs from Stylepit!

 • 14.10.2013 - 10:40

Regnjakke fra RAINS finner du HER / Dr.Martens gummistøvler finner du HER 
Jeg har så utrolig lyst på dette antrekket på regnfulle dager, en helt sort regnjakke med knallrøde gummistøvler! Iallefall når de er fra Dr. Martens, bedre blir det ikke.

Brun lue finner du HER / Grå lue finner du HER
Jeg kler ikke akkurat luer, men nå som disse luene fra Nümph har kommet var jeg nødt til å prøve det ut. Klarer ikke motstå den gråe!

Sort jakke finner du HER / Jumpsuit finner du HER
Okei, serriøst jumpsuiten til høyre? Ææ, klikk dere inn å se på ryggen på denne! Virkelig en av mine store favoritter fremover, utrolig fin og ikke minst superbehagelig! Perfekt til late dager.

Krølltangen finner du HER / Pysjbukse finner du HER / Parfymen min finner du HER
Utrolig mange som lurer på hvilken krølltang jeg bruker, og her er den! Så er dere nødt til å prøve Boss parfymen, jeg sverger til denne!

/Affiliate

Noe dere likte?

-A9

 • Skrevet: 14.10.2013
 • Klokken: 10:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Antrekk

 • 13.10.2013 - 19:14


Genser: HER / Bukse: HER / Sko: Jeffrey Campbell (Charlottes) / Veske: Chanel (fake, Charlottes)

Tjohei! Haha, for en søndag. Idag har jeg vært på dugnad hele dagen og har ikke akkurat hatt tid til stort annet enn det. Vi har faktisk ordnet en hel fotballbane i Oslo, en jobb som egentlig skulle ta 4-5 timer ble plutselig til 2 timer! Haha, så er det noen der ute som trenger noen effektive jenter til arbeid, tar vi saken! Haha, ouff. Det skal de iallefall ha, superflinke! Ellers fikk jeg endelig brukt antrekket mitt, har ventet så lenge på å vise dere det. Genseren jeg har på er såå kul, skjorten under henger faktisk fast i genseren og det ser jo ikke akkurat sånn ut. En enklere løsning med andre ord. Skjønner ikke helt hvor den helgen her ble av i det hele tatt, blææ rart at skolen er igjen imorgen. Haha jeg kommer aldri til å venne meg til tanken på Mandag, den er så forferdelig seig hver eneste gang. Tror fler er enige i det.. Nå skal jeg iallefall sette meg laaangt under ett pledd med brødskiver og tee, haha ikke fader rullan om jeg løfter en muskel til ikveld.

-A9

 • Skrevet: 13.10.2013
 • Klokken: 19:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 21

Morning tea!

 • 12.10.2013 - 13:11


Bird tea: HER

Okei, serriøst. Hvor søt er ikke denne teen? Jeg husker læreren min sto foran tavla på skolen og fortalte oss alt man kunne designe selv, og plutselig dukket det ett bilde opp på powerpointen hennes, teposer. Formet som fugler! Jeg ble helt forelsket og spurte hvordan hun fant de, det visste hun ikke i og med at bilde kun var noe hun hadde funnet på google. Haha, å tror dere jeg ga meg? nope, jeg aaaaner ikke hvor lenge jeg lette etter disse teposene, OVERALT på nettet. Jeg søkte på alle mulig navn og vips, plutselig var de å finne på etsy.com eller.. Mikkel fant de vel haha. Teposene er iallefall håndlagde, og selve teen er fra fjellene i China. Hvor friskt, sunt og godt høres ikke det ut? Jeg måtte teste det ut og tro det eller ei, de smaker utrooolig godt! Jeg liker egentlig ikke grønn tee, men denne var god. Putt oppi fire sukketter og den er supergod! Eneste som er litt synd er at de er veldig dyre, men verdt lykken den gir.. Haha, iallefall til koppen er tom! 

-A9

 • Skrevet: 12.10.2013
 • Klokken: 13:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 21

Har du lyst på UGGS?

 • 11.10.2013 - 19:06


Ugg Beige finner dere HER

Ææ, disse passer til ALT. Kan ikke vente med å bruke disse sammen med LV kjerfet og den nye vinterjakken min! Bedre combo blir det ikke. Fint med noen helt enkle sko innimellom også, jeg har jo hatt uggs i alle mulige varianter tror jeg, haha. Så derfor tenkte jeg å være såå snill å dele ut en liten rabattkode til dere! Alle som skriver inn "annijor" i bestillingen sin får hele 20% rabatt på en valgfri vare! Dette gjelder hele sortimentet til Junkyard! Men dere må være raske, koden fungerer KUN idag! 

Lik den nye facebook siden min HER!

//sponset

-A9 

 • Skrevet: 11.10.2013
 • Klokken: 19:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 57

Leather skirt and gold

 • 11.10.2013 - 11:13

T-skjorte:HER / Skjørt:HER / Sko: HER / Glidelås ring:HER / Knuckle ring:HER / Belte: Primark

Å vips, så var blogglysten tilbake. Haha, jeg kan sammenlignes med en berg og dalbane! Er ikke alltid jeg har like mye inspirasjon eller kreativitet. Den uken her har jeg egentlig bare vært altfor trøtt, og om noen zoomer inn disse bildene lover jeg at dere ser to store poser under øynene på Anniken! Blææ, jeg er så trøtt. Vet ikke om det er fordi jeg legger meg altfor sent eller pga av alle marerittene mine. Jeg våkner brått klokka 3-4 hver eneste natt og da er jeg så redd for både meg selv og alt rundt meg at jeg kunne skreket. Sliter noe forferdelig med dette surret og det føles så altfor ekte. Haha, hva er det jeg egentlig ikke sliter med? Må le, jeg er jo ikke akkurat den typen som er redd for meg selv på noen måte. Jeg tåler både ett knall og ett fall, men den drømminga? Den stresser meg noe veldig. Det sies det er arvelig også, mamma sliter med det hun å. Får håpe jeg vokser det av meg. Uansett! Nå er det snart heeeelg!!! Haha, om noen skal sove lenge? Oh yes. Så tenkte jeg også å komme med ett innlegg til dere litt senere! Har en liten overraskelse!  Vi snakkes! 

-A9

 • Skrevet: 11.10.2013
 • Klokken: 11:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Hvilken vinterjakke?

 • 10.10.2013 - 18:25

Jeg er totalt forelsket i denne jakken fra Zara! Jeg har jo både kastet fra meg Canada goos og Parajumper jakken min på loftet. De skal ikke brukes noe mer. Derfor har jeg lett i evigheter etter en jakke jeg syns er minst like fin, MEN uten ekte pels. Å sim sala bim, her er den! Min er kjøpt i medium om noen skulle lure, ææ gleder meg!! 

Jakken finner dere: HER

-A9

 • Skrevet: 10.10.2013
 • Klokken: 18:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 64

Konkurranse!

 • 09.10.2013 - 19:57

Lights out, thumbs up! This is the Silhouettes!

Da har nabo-jentene  sluppet dekknavn! Silhouettes 2014! Ææ, jeg er så stolt av de hele gjengen og disse jentene er veldig gode venner av meg! DERFOR håper jeg alle kan støtte de ved og like facebook siden deres HER (del den på facebook!!)  
De hadde satt enormt stor pris på dette, også jeg! 

Så tenkte jeg på en liten konkurranse! Jeg kommer til å trekke ut en person som vinner ett utrolig fint armbånd fra TopFashion.no! Dette finner dere HER (det hvite).
For å være med i trekningen må dere like facebook siden deres HER eller dele innlegget på facebook!
Vinneren trekkes om ett par dager! (legg igjen mail i kommentarfeltet)

-A9

 • Skrevet: 09.10.2013
 • Klokken: 19:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 50

Det er høst!

 • 09.10.2013 - 16:36

Skjerf: Louis vuitton / Genser: Vintage

Jeg skal ikke legge skjul på at det har gått litt trått de siste dagene, og igår trengte jeg en liten pause fra alt. Er veldig mye som skjer om dagen, noe som er både vanskelig og rart å forholde seg til. Uansett, jeg er tilbake fra min lille pause fra igår og har såååå mye å vise dere! Herregud, haha postkassen er sprengt med hentelapper fra forskjellige butikker verden over. Jeg gleder meg sånn til å vise dere alt det nye jeg har fått! Så da tenkte jeg egentlig å fly ned på postkontoret og hente pakkene, kanskje jeg får til ett innlegg senere ikveld! Vi snakkes!
-A9
 • Skrevet: 09.10.2013
 • Klokken: 16:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 11

Ukens spørsmål!

 • 07.10.2013 - 16:27

Er du og Mikkel sammen igjen etter Paris?
-Nei det er vi ikke, jeg har det veldig bra nå og det tror jeg også han har! Men vi er fortsatt gode venner. 

 
Hva heter Mulberry vesken din, hva kostet den og hvor kan jeg få tak i den?
-Den heter Mulberry Oversized Alexa, kostet litt under 10.000 kroner og jeg er veldig sikker på at det er vente lister på den!


Jeg så at du hadde ett Mineral fusion pudder, er du fornøyd med det?
- Nja, altså det er veldig bra over en foundation! Men helt alene syns jeg ikke den dekker så bra, men holder som sagt godt over en foundation! Anbefaler det ikke..


Hvor er diamant ringen din fra? Den er så utrolig fin og enkel! 
-Den er fra en gullsmed her i Drammen! Fikk den til konfirmasjonen min istede for penger av mamma og pappa. Elsker den! 


Hva er den fineste leppestiften du har?
-YSL rouge volupe number 7! Sverger til denne!! Bare synd den sklir fort av. 
Hvilke redigeringsprogram bruker du?
-Veldig mange som lurer på dette! Jeg bruker pixlr og picmonkey! Thats it! 


Hvordan vinterjakke skal du bruke i år?
-Det tenkte jeg å fortelle dere imorgen! Gleder meg sånn til å vise dere den!
 

Hvordan får du krøllene dine? Og hvordan ser jumpsuiten ut?
-Jeg krøller håret mitt med denne krølltangen HER! Jumpsuiten har jeg i small om noen lurer!

Hva skjer med leiligheten nå som det er slutt med deg og Mikkel?
-Som sagt så flyttet vi aldri sammen! Jeg bor fortsatt hjemme hos foreldrene mine! 


Kan du værsåsnill å lage en sminkevideo?
-Jeg har leeeenge lovt å vise dere hvordan sminke jeg bruker, og jeg lover! Det kommer snart, enten i form av innlegg eller video!


Hva kostet LV skjerfet ditt? 
-Det kostet 2200 i think!  

Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Ha en fortsatt fin mandag alle sammen!

-A9


 • Skrevet: 07.10.2013
 • Klokken: 16:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 39

This black dress

 • 06.10.2013 - 19:05

Kjole: HER 

Som lovet! Denne kjolen er sååå fin! Er perfekt til finere anledninger. Sitter helt perfekt og er behagelig å ha på, aa elsker den! 
Så må jeg jo få takke dere igjen, herregud så gode dere var mot meg på innlegget om hundene i Romania! Ser også at det ble godt spredd rundt om i Norge og det er bra. Utrolig bra! Haha, aner ikke hvorfor, men jeg kjenner jeg har litt skrivesperre idag, vet ikke helt hvordan jeg skal formulere meg faktisk. Aff, har bare så sinnsykt lyst til å legge meg ned og sove bort resten av denne søndagen, er sliten og trøtt bare. Blir skikkelig seigt med mandag imorgen, blæ.. Så jo, en ting. Haha, må jo takke pappa for de fine bildene idag! 

//Sponset

-A9

 • Skrevet: 06.10.2013
 • Klokken: 19:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 37

On sundays..

 • 06.10.2013 - 15:33Tenkte å stikke innom bloggen en liten tur før jeg drar å tar litt bilder! Er en kjole jeg gleder meg til å vise dere for å si det sånn! 
Om noen lurer på hvilken leppestift jeg har brukt så er det faktisk Loreal sin! Nummer 115!! Superfin! Er ikke akkurat ofte jeg velger å gå med røde lepper, men idag passet den til humøret! 
Tjohei, haha gladlaksen sjæl. Håper dere får en finfin søndag så snakkes vi senere! Jumpsuiten jeg har på meg finner dere HER 

-A9

 • Skrevet: 06.10.2013
 • Klokken: 15:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 13

Oppbevaring til sminke!

 • 05.10.2013 - 19:02

Halleluja for disse nye sminkeveskene til Makestyle.no laget av MAST  Fler har helt sikkert hørt krølltangene deres, nå har de også lansert sminkevesker og punger til en god pris! Jeg er så utrolig fornøyd med alle mine! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten disse da jeg dro til Paris! Så organisert og ryddig, dette er mine nye favoritter! Heldigvis for dere har også Makestyle lanserings tilbud på alle sminkeveskene sine, 100 kroner rabatt på alle sammen! Ææ, dette varer ikke lenge, så skynd dere om dere vil ha med dere litt rabatt på kjøpet! 

Jeg er helt frelst i min nye sminke veske, "Callie beauty bag". Så UTROLIG smart lagd! Alt er så organisert, haha  Jeg kommer nok til å nevne dette ordet ett par ganger merker jeg, men det er sant.

Nå har jeg endelig plass til all sminken min, noe som har vært ett problem utrolig lenge. Greit jeg ikke sminker meg med 100 forskjellige ting, men jeg elsker å bytte på litt! Derfor er det perfekt og ha med seg en sminkeveske som har plass til litt mer enn ett pudder og en foundation! Denne fine sminkevesken finner dere HER! 

Så har vi storesøsteren til "Callie" Nemlig "Quin Beauty bag"! Såå må jeg nesten si det igjen, for en sminkebag!!! ♥ Her får jeg plass til alt jeg må ha med meg enten på tur eller overnatting. Er så utrolig deilig å kunne ha alt på ett sted. Her kan jeg ha med meg alt fra kremer til shampoo og balsam. Alle mine must haves på ett og samme sted med andre ord! SUPERT! 

"Quin Beauty bag" finner dere HER

Så over til en litt annen familie! ♥ Haha, denne familien er også veldig smarte. Her får du med deg det du ikke gjør i de andre! Disse er det også lanseringstilbud på! 100 kroner i rabatt!

Denne rosa favoritten er både fresh, og dam dam ORGANISERT!  Haha, her kan jeg ha alle sminkebørstene mine, men samtidig også tannbørsten og tannkrem! Selvfølgelig er det også plass til mye mye mer, med alle de smarte lommene og strikkene! Woho! "Bowie toilet bag" finner dere HERHoho, gud jeg er morsom "sist, men også minst" meg i ett nøtteskall. Uansett, dette er "Browie mini cosmetic bag" og er super til f.eks neglelakker, leppestifter og diverse! Rett og slett super til alle de småtingene du vil ha med deg videre, kanskje også smykker? Alt er mulig. Denne søte mappen finner dere HER!

Hva syns dere? Noe dere likte? 

//Sponset

-A9

 • Skrevet: 05.10.2013
 • Klokken: 19:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 24

Hunder brennes levende

 • 03.10.2013 - 18:28

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang, men nå er det faen meg nok. Jeg er kanskje kun ett lite skrik i en altfor kaotisk verden, men jeg skal iallefall føle at jeg gjør mitt. Jeg er drit lei av mennesker som skal fortelle meg at verden er som den er, at jeg ikke kan redde hele verden alene. Å vet dere hva? Det er jeg 100% klar over, men hva om alle skulle tenkt slik? Hvordan skulle verden da utviklet seg, jeg takker  hver dag for at det finnes mennesker som ikke tenker slik. Jeg takker for de menneskene som har nok vett i hue til å forstå at de kan gjøre en liten forskjell, og mange små elver fører kun til en ting. Hvor mange opp igjennom historien har klart å lage enten ett helt helvette for halve menneskeheten eller noe godt? Ett menneske!! Man må ha troen. Jeg har en blogg, som er godt lest her i Norge og kanskje også litt i utlandet. Så da skal jeg bruke de midlene jeg har for å formidle mitt budskap videre. For etter alt jeg har lest de siste dagene, gjør meg så altfor sint. For grunnen til at jeg valgte å skrive om dette innlegget idag, var fordi jeg så ett bilde på facebook jeg sent vil glemme.

Jeg trodde vi hadde kommet lengre i 2013 enn dette her: 


Dette bilde kommer til å forbli det verste jeg har sett. Dette ble tatt senest idag av en hjelpeorginisasjon for hunder i Romania, denne hunden var heldig og ble drept på stedet.

Jeg har nå lest en god stund rundt om kring på nettet hva som egentlig skjer i Romania om dagen, å for dere som ikke har fått med dere dette.. Så har Romania bestemt seg for at det er lov å drepe alle løshunder omkring i Romania, mennesker som deg og meg har fri rett til å pine ett dyr til døde. Hva faen skjer?!

Sannheten rundt dette er at Romanias hovedstad har så mange som 65.000 løshunder gående rundt i gatene. Så for noen få uker siden døde en fire år gammel gutt av ett angrep fra en agressiv løshund. Dette resulterte i store demostrasjoner, både for og mot det å gjøre noe med problemet. Dette fikk den mest trangsynte mannen av de alle til å snakke, nemlig presidenten. Han troppet rett og slett opp på ett nyhetsprogram og sa "mennesker må gå foran dyr" som forsåvidt er sant. Han sa også at alle hunder som fanges og ikke blir adoptert innen to uker skulle avlives, også rettferdig mener jeg. De er altfor mange, og har det ikke veldig bra. Men ut av no where på dette programmet sier han også at den første personen som dukket opp med skinnet til en hund skulle få en slant med penger. Å da begynner jeg å lure på hva som sitter i regjeringen der nede. For nå i løpet av få uker er over 10.000 hunder drept på en måte jeg ikke orker å forestille meg. Akkurat nå blir det brukt 5.MILLIONER kroner på slagvåpen, stikkvåpen, skyting og gift på disse hundene. Kun for at mennesker skal more seg, men er ikke dette egentlig noe vi har skapt selv? Har ikke disse menneskene skapt denne overfloden av hjemløse hunder selv?! 

"Hjemløse dyr er menneskers bruk og kast, der de uforskyldt blir tvunget til å leve på gata. Dette bør få oss til å våkne, og protestere
-Nettavisen 

Okei, så hva kan vi starte med? Hva kan vi starte med for å hjelpe? Jeg sitter ikke her og sier at hver og en skal skaffe seg en adoptert hund, men det er ett valg. Jeg og min familie har allerede tatt til oss en, Kenny fra Polen. Verdens nydligste hund, med verdens største personlighet. Ikke er det dyrt heller, dette handler kun om ett valg. Vi skaffet oss kenny HER .

For flere hjelpesider og adopsjon:
HER, HER, HER, (SKRIV UNDER) For hvem? Hvem faen skal gjøre en forskjell om det ikke er oss? Om det ikke er hvert og ett menneske i seg selv. Hvem skal det da være? Disse hundene kan ikke snakke, så Vi må snakke for de. Jeg er flau over landet jeg bor i. Tidligere har det vært flere demostrasjonen utenfor stortinget, for vi kan faktisk hjelpe. Å hva svarte de? "Ingen kommentar, jeg er ikke ekspert på dette området". Nei vet du hva einstein? Det er ingen av oss.

Vi er ett trangsynt land, og en trangsynt verden. La oss vise at ungdommen idag skal klare dette, lik dette innlegget, spre dette innlegget og for guds skyld skriv under HER.

-A9

 • Skrevet: 03.10.2013
 • Klokken: 18:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 124

Bilder fra Paris

 • 02.10.2013 - 20:40


Okei, en ting skal sies, jeg har tatt alt for lite bilder her nede. Vet ikke helt hvorfor, men har tatt denne turen som en liten ferie der jeg har dyttet bloggen litt bort. Såå derfor har jeg samlet litt bilder fra Paris + en liten video. Det var så vakkert der nede, gud så glad jeg ble i den byen! Såå.. Hehe, fikk jeg akkurat en liten kommentar på bloggen her at noen hadde sett meg og Mikkel i London! Haha, for nå skal jeg fortelle dere noe gøy, så tidlig som klokken fem inatt tok jeg og Mikkel avgjørelsen.. Vi drar til London! Er det mulig, reisesyke er vi iallefall! Utrolig deilig å reise med noen like spontan som det jeg er.. 
Vi snakkes!
-A9 
 • Skrevet: 02.10.2013
 • Klokken: 20:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 55

Innkjøp!

 • 01.10.2013 - 13:04

Æææ, dette er mitt aller første kjøp på Louis Vuitton. Butikker er jo ikke akkurat tilpasset min økonomi, men noen ganger kan man unne seg noe eksra fint. Jeg har lenge sett på dette skjerfet i mange sammhenger, som i film og på nett. Guud, det er så fint. Passer til alt, og ser så sinnsykt bra ut. Gleder meg til å bruke dette på kjølige høstkvelder og mot vinteren!
Nå skal jeg og Mikkel på Disneyland! Haha, vi snakkes!  

-A9

 • Skrevet: 01.10.2013
 • Klokken: 13:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 37