Home sweet home

 • 30.11.2014 - 15:45

Ahh, det er så utrolig godt å være hjemme. Skulle ønske jeg kunne blitt her et par dager lenger også, men jeg må tilbake på skolebenken. Jeg har fått sett igjen jentene mine og det har vært så godt. Jeg og Silje tok oss en flaske vin ute igår mens vi spiste og snakket om livet generelt. Det var latter og tårer om hverandre, akkurat som jeg liker det. Idag er det derimot større tradisjoner i vente.. I dag er det faktisk LOV med nisser, julebrus, klementiner and so on. Haha, var så skuffet at jeg holdt på å dø når mamma fortalte at hun hadde syndet. Hun hadde tatt en klementin her om dagen og holdt på å dø av dårlig samvittighet så hun måtte bare si det. Hun er den personen som har bestemt dette her, så tok hun seg en klementin? Haha, det der skal hun få høre resten av sitt liv. Så idag skal vi slappe av med mølje, den tradisjonelle filmen "hjelp det er juleferie" og trommevirvel utenfor huset i det pappa setter i kontakten på det lysende huset vårt.
Så etter det er det bare for meg å hoppe på toget til gardemoen!


Fått helt dilla på denne sangen til London Grammar!

-A9

 • Skrevet: 30.11.2014
 • Klokken: 15:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 11

Treningstøy på tilbud!

 • 29.11.2014 - 13:00

Herregud dere, gjett hvem som er hjemme i Drammen! Det er så godt. Jeg var faktisk litt skeptisk til å dra hjem. Det er mye jeg har gitt opp og dratt ifra, men livet mitt og ikke minst jeg er så totalt forandret. Jeg har utviklet meg sånn, lært av mine feil og formet meg mye som person etter at jeg flyttet. Jeg tok et steg her i livet som måtte mye "baller" til for å gjøre. Det var ikke bare bare å dra ifra alt jeg har kjent til hele livet, til noe helt nytt der jeg ikke kjente en levende sjel. Jeg kom meg igjennom kneipa og forstår nå at det var det viktigste valget jeg noensinne har gjort. Smilet mitt er ikke pådratt lenger, og kroppen min er for første gang rolig. Kjelvingen er nesten borte og livet er faktisk ganske fint om dagen. Jeg har det så bra med meg selv og de rundt meg, jeg kunne ikke ønsket meg mer akkurat nå.
For jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme til dette punktet. 

Så jeg tenkte å vise dere litt nytt treningstøy som nå er på tilbud! Jeg er kanskje ingen treningsnarkoman, men gymtøy må også jeg ha!
Haha, slipper ikke unna den biten.

Sportsbhen fra Puma koster kun 174 kroner og den finner dere HER

Superdigg treningstights fra Puma til 349 kroner! Tuller ikke når jeg sier at dette er det mest behagelige jeg noengang har hatt på!
Denne finner dere HER

Så til denne treningstoppen som også er fra Puma! Denne finner dere HER til kun 80 kr!!!!

Alle produktene er ifra INDIVIDU som har masse flere supre tilbud denne helgen! 
Nå skal jeg kose meg resten av dagen med julemusikk og venner, vi snakkes! 

-A9

 • Skrevet: 29.11.2014
 • Klokken: 13:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7

Black friday tilbud!

 • 28.11.2014 - 11:32

I dag er dagen for BLACK FRIDAY som betyr at alle butikker rundt om i landet er fulle av gode tilbud! Det vil si at Coverbrands har 25% rabatt på hele butikken! De har også gratis frakt og superrask levering. Så har jeg til og med fikset en rabattkode til dere som gjelder på både lørdag og søndag! Det vil si at det ikke bare er tilbud for dere på fredag, men hele helgen! Koden for dette er "BWANNIKEN" og gir 20% rabatt!

Denne toalett mappen er perfekt for deg som reiser mye, eller bare har alt for mye sminke! Det er denne jeg bruker når jeg flyr frem og tilbake når jeg tar meg en tur hjem. Har plass til alt jeg trenger! Denne praktiske toalettmappen finner dere HER 

Økologiske produkter er noe jeg er stoor fan av! "Less is more" er en varmebeskyttende spray som også gir glans til håret, den lukter også supergodt. Denne lille saken finner dere HER. Så har vi den økologiske leppomaden fra Ecoya! Denne er supergod for tørre lepper nå i vinter og passer perfekt over alle leppestifter! Denne finner dere HER

Denne ansiktsmasken gjør virkelig nytten sin. Den har også blitt kåret til verdens beste ansiktsmaske! Den stivner på huden etter 10 minutter og fungerer som en skrubb når du tar den av med lunket vann! Huden føles stram og frisk etter en runde! Denne finner dere HER

"Tall dark and handsome" er en av de bedre mascaraene jeg har prøvd. Jeg er nødt til å ha en gummikost når jeg påfører ting på øyenvippene mine, rett og slett fordi jeg ikke takler klumper! Denne gir et superfint resultat og er den jeg har brukt på de siste blogginnleggene mine!
Denne finner dere HER

Så til min siste sorte favoritt! BLAX sine hårstrikker. De er laget av gjennvinnbart plast og sliter null på håret! De sklir rett på og rett av. 
Disse kan dere finne HER 

For å se enda flere black beauties produkter kan dere finne disse HER

I samarbeid med Coverbrands

-A9

 • Skrevet: 28.11.2014
 • Klokken: 11:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Nye vakre smykker!

 • 27.11.2014 - 11:07

Minimalistisk som jeg er må jeg også ha smykker som gjenspeiler dette. Jeg tror ikke jeg har hatt øredeobber i ørene på flere år, og et halskjede? Haha, når sist så dere meg med et halskjede? Smykker er for meg.. Ah, hvordan skal jeg si dette? Det har en stor betydning for meg rett og slett. Så når jeg først bruker smykker må det være noe ordentlige greier. Jeg reagerer også på nikkel og bli ofte blå overalt. (Hva nå enn her i verden jeg ikke reagerer på). Så i det Jane Køning tok kontakt med meg holdt jeg på å svime av. Jeg har sett på disse smykkene i flere år, men for meg er det viktig at jeg blir gitt smykker. Høres sikkert helt sprøtt ut, men jeg må bare ha en mening bak de.
Nå er jeg uansett helt frelst, og tar de ikke av heller. I det jeg fikk pakken og tok på smykkene, har de forblitt på kroppen min. Jeg som aldri trodde jeg skulle bruke kjeder og øredobber på flere år, har nå bestemt seg for å ikke ta det av! Alle smykkene har vakre detaljer. Jeg har øredobbene armbåndet og halskjedene i rodinert sølv. Øredobbene er også ekte diamanter.. Love it! Ringene jeg har fått skal jeg vise dere litt senere.. Men disse er laget i sølv, dyppet i ekte gull og fulle av ekte diamanter!

Kjede med bokstav: HER / Enkelt kort kjede: HER / Bh: HER

Gleder meg sånn til å vise dere resten!

Armbånd: HER / Diamant øredobb: HER / Diamant øredobb med flere diamanter: HER / Snekkerbukse: HER

Ble sabla mye linker, men der har dere alt jeg har på fra topp til tå! 
Likte dere smykkene?

-A9

 • Skrevet: 27.11.2014
 • Klokken: 11:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 21

Er dette noe for deg?

 • 26.11.2014 - 12:07

Jeg scrollet meg igjennom Boozt.no igår å fant så mye fint! Er mange som lurer på litt andre butikker enn kun Nelly, og da kan jeg anbefale denne! Fant til og med lommeboken jeg nettopp kjøpte som var ganske mye billigere her enn der jeg kjøpte den.. Er det mulig, samtidig som den har et mye finere "design" også! Men da har iallefall dere sjansen! Såå må dere bare sjekke ut ryggen på den ene sorte kjolen litt lenger ned, dødsfin! Så har vi den buksedressen jeg bare ahhhhhhh, har så lyst på den! Klør i fingrene å bestille litt hjem selv. Så har jeg også fått fikset en rabattkode til dere på 15% avslag! Tenkte det kunne komme litt godt med om dere finner dere noe fint! Den gjelder på ALT i hele butikken KUN IDAG! Koden er anniken15, denne taster dere inn når dere betaler!

Jakke: HER / Skjorte: HER / Lommebok: HER
Cardigan: HER / Topp: HER / Kjole: HER

Kjole: HER / Buksedress: HER / Kjole: HER

Jakke: HER / Kjole: HER / Jakke: HER 
Utrigning: HER / Løft (haha): HER / Løft2: HER 

//affeliate

-A9 

 • Skrevet: 26.11.2014
 • Klokken: 12:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 13

10 ting dere ikke visste om meg

 • 25.11.2014 - 13:07

Nummer 1:

Jeg har en eller annen sprø greie med kråkesølv. Det er så vakkert. Jeg tror også det er noe av det vakreste og mest betydningsfulle som fins. Jeg har allerede bestemt meg for at jeg nekter å gifte meg, med mindre en kar kommer med en ring til meg, laget av kråkesølv. Da skal jeg takke ja, med et altfor stort smil. For kråkesølv, det.. Det skinner i asfalten, uansett hvor grå og hard verden er rundt den? Så kommer den seg alltid frem. Den skinner i det sollyset titter frem og glitrer i det regnet faller.

Nummer 2:

Hester, fordi det er en del av meg. Jeg har eid en, holdt en, klappet en og pustet med en. Jeg har fra jeg var liten følt en eller annen usedvanlig ulykke i hester. Som om de alltid har skreket "slipp meg fri". Majestetiske som de er, har jeg aldri likt at de står i bur for menneskers skyld. Elefanter, fordi de er eldgamle, sårbare og fungerer som oss. De elsker familien sin og beskytter den alt de kan. Ugler, fordi jeg har alltid ønsket meg en. Har flere ganger truet mamma med å gå ut i skogen å stjele et egg så jeg kan passe på en. Slippe den ut om natten og håpe at den kommer tilbake til meg (haha). Reinsdyr, fordi de er vakre, frie og selvstendige. Sommerfugler, fordi de oppstår fra et skall, men reiser seg til noe av det vakreste som fins. Løver, fordi det er meg. Hadde dere lest i en bok om stjernetegn? Så har dere meg. Jeg er løve til punkt og prikke.

Nummer 3:

Jeg har alltid vært fascinert av regnbuen. Ikke minst såpebobler. Hvor fantastisk er ikke det? At verden rundt oss kan reflektere lyset på denne måten, alle farger vi kjenner til. Hele fargekartes grunnstoff rett foran nesten. Det er ikke annet enn vakkert. Lys generelt egentlig.
Jeg elsker lys, flammer, støvkorn and so on.

Nummer 4:

Jeg har alltid vært forfeeeeerdelig dårlig på det sosiale. Jeg gjemmer meg istede bak fjås og tull. Har vel en del venniner som sier jeg er morsom, men det er nok kun fordi jeg sier og gjør så utrolig mye snålt når jeg først er komfertabel. Meg i en eller annen folkemengde? Ågud, jeg begynner å svette av tanken. Jeg sliter bare jeg må stå i en kø på butikken (nå vet alle det om de ser meg). Jeg sliter også med å se folk i øynene når de snakker til meg. Jeg hører alt alle sier til meg (om jeg vil), men det å se noen inn i øynene er for meg døds ubehagelig. Hvorfor? Fordi det er jo det man ser på for fader, haha. Når man er med en person og snakker med noen er det jo øynene man ser på, og det freaker meg ut at hele livet til en person har blitt sett igjennom de øynene jeg snakker til. Så for meg har øyner mye å si på en gutt, det er jo de jeg skal snakke til så lenge det sabla forholdet varer. Blir helt stressa av å skrive om dette.

Nummer 5:

Sengen er min beste og min verste venn. Jeg elsker å sove, samtidig som jeg hater det. Jeg sliter utrolig mye med å sovne. Noenganger tar jeg meg selv i å faktisk ha tenkt på en simpel ting som formen til en nugatti boks i 2 timer. Jeg blir helt serriøst små gal innimellom. For i det jeg skal legge meg, tenker jeg på hele dagen som har gått, hele uken som kommer, og hele livet mitt. Jeg klarer ikke klarne hodet at all. Så om kvelden ligger jeg med "sleeping music" på ørene og prøver hardt som F for å sove. Derfor pleier jeg som regel å sove med noen, da kan jeg slukne på et par minutter. Hvorfor det aner jeg ikke, men det er vel min sovemedisin. Jeg har også uttalige uvaner som at jeg ligger å koser med foten frem og tilbake hele natten lang. Jeg stryker foten min inntil lakenet. Så kan jeg vel si at jeg sikler som en spyttende alpakka. Jeg sikler, snorker og lager små spyttebobler i søvne. Tiltrekkende? Oh yes. 

Nummer 6:

Jeg elsker glitter. Mer trenger jeg ikke si om det.

Nummer 7:

Jeg er veldig veldig veldig minimalistisk av meg. Jeg liker at ting er rett, symetrisk og enkelt. Litt sånn som tatoveringene mine. Jeg kunne aldri hatt en fugl, en blomst ellernoe annet kaos på kroppen min. Forstå meg rett, mange kler det, men ikke jeg. Derfor er det heller ikke så mye til for at jeg smiler, sånn egentlig. Jeg husker eksen min reiste mye og lurte alltid på hva jeg ønsket meg når han kom hjem. Jeg fortalte han at jeg ville ha en stein, en nøtt eller litt sand. Et eller annet som han syntes var fint. Det var også det han kom hjem med, og jeg smilte fra øre til øre. Så om det kommer litt regn er ikke jeg den som depper av den grunn. 

Nummer 8:

Jeg er skikkelig skikkelig usunn. Jeg skulle vel egentlig rullet nedover en bakke. Så noe treningstips fra meg kan dere se langt etter. Tror jeg dør i en alder av 40 på grunn av tette blodårer. Jeg eier ikke kondis og trener aldri. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg løp ti meter. Så dere kan tenke dere hvor mange av mine venniner som skulle ønske de så meg i en gymtime. Jeg er katostrofal. Eier ikke løpe rytme og vet fader ikke hvor armene og benene mine går. Så noen sportsfreak er jeg ikke. Selvom jeg elsker å gå en tur, når det først skjer. Men da er det vel fordi jeg vil se noe fint, som på toppen av et fjell eller en eller annen solnedgang. Lofoten i Norge er faktisk det vakreste stedet jeg har vært.

Nummer 9:

Jeg kan verken tegne, synge, male eller danse. Jeg eier ikke rytme med mindre jeg har drukket et par glass vin (ikke at det ser så bra ut det heller) Jeg er stiv som en pinne. Har også alltid vært sjalu på klassekameraten ved sidna når jeg har sett håndskriften eller tegnekunstene hennes. Husker jeg hadde en vennine på skolen som kunne alt. Hun var flink på skolen, kunne synge, tegne, spille alle instrumenter you name it? Fack det. Haha. Så problemet mitt på denne bloggen er vel at jeg har mye tanker og følelser som heller kommer i spreng når jeg skriver et personlig innlegg. For sannheten er at egentlig ville jeg drivd en blogg som dette. Men hvordan skal man klare det når man ikke kan noe av det hode tenker. Jeg har lyst til å lage kunstvideoer, tankefulle bilder and so on. Å jo, jeg har tenkt tanken med regissør, men problemet da er at ingen kan se hva jeg tenker. Så hvordan skal jeg forklare alle de crazy tankene jeg har til forskjellige klipp?
Ahh, et evig problem jeg ofte gransker til døde.

Nummer 10:

Så, har jeg et mål her i livet? Haha, akkurat nå er jeg helt besatt av å lære meg å spille piano. Jeg vil så gjerne kunne noe. Å er det en ting jeg virkelig elsker er det piano musikk. Hadde en gutt satt seg ned foran meg å spilt piano? Jesus Christ jeg får vann i munnen. Jeg har så lyst til å lære meg den fineste sangen jeg vet om, som dere kan høre HER om dere har lyst. Leter febrilsk etter piano på finn.no om dagen, og kanskje en som kan lære meg? TELL ME.

Alle bildene er tatt fra min Weheartit som dere kan følge HER
Trodde dere dette om meg?

-A9

 • Skrevet: 25.11.2014
 • Klokken: 13:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 50

Metalliske tatoveringer!

 • 24.11.2014 - 10:30

Idag fikk jeg en av mine ebay kjøp i posten, nemlig Flash tattoos! Har sett uttalige kjendiser og bloggere med disse og syns det er dødskult! Superfint på fest med kjoler og topper! Så skiller man seg litt ut fra mengden også! En eller annen dag kommer vi vel så langt at vi kan tatovere det på kroppen, og det hadde vært ganske kult. De festes enkelt som alle andre fake tatoveringer.. Klipper ut de du vil ha, klistrer de på kroppen og tar en varm klut over. Så tralala! Enkelt og greit. Så for dere som er skeptiske til Ebay? Jeg har bestilt mye der opp igjennom årene og aldri en eneste gang har jeg mistet en pakke. De kommer alltid tilslutt selvom noen tar litt lenger tid enn andre. Bare pass på at dere kjøper fra en selger med mye poeng! Det ser dere ved at de har en liten diplom på siden og at det står "top rated seller"

Skjørtet mitt er også nytt og er ifra Bolettes! De har så utrolig mye fint av dødsgod kvalitet, skjørtet finner dere HER

Forskjellige Flash tattoos finner dere HER

-A9

 • Skrevet: 24.11.2014
 • Klokken: 10:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 30

JEG SELGER KLÆR

 • 23.11.2014 - 14:05

Nå er det på tide å rydde litt opp i skapet mitt og jeg selger en haug med klær! 

TRYKK PÅ HER FOR Å KOMME TIL SALGET 

-A9

 • Skrevet: 23.11.2014
 • Klokken: 14:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Min russetid og russekort!

 • 22.11.2014 - 12:13

Veldig mange spør om ting rundt russetiden min. Hva jeg skal, hvordan klær jeg skal ha og om jeg er på noen buss..
Jeg er verken på buss eller van, jeg skal ha en blå russedress som jeg kommer til å bli drept for her i Rogaland (ingen viser seg i dress) og jeg skal på flere treff, blandt annet Landstreffet Stavanger! Det villeste av alt er at Landstreffet Stavanger er faktisk allerede UTSOLGT!
Det er faktisk Norges største landstreff med hele 12.500 tusen russ!

Jeg har vært så heldig at jeg har fått bilett til dette treffet og gleder meg stort! Nå som jeg har flyttet kommer russetiden min til å bli litt mer annereldes enn den hadde vært hjemme i Drammen med buss og full pakke. Likevel har jeg og mine fem flotte venniner her oppe samlet oss! Vi skal både ha låt, konsept og russeklær! Hva som skjer rundt det slippet 5. Januar! Woho, haha gleder meg som et lite barn! Landstreffet Stavanger er faktisk omtrent rett utenfor døren min. Jeg kan se det fra vinduet nå faktisk! Så når jeg skal hjem blir det kun en liten gåtur (heldig). Jeg er faktisk en av få som får gå å legge meg i min egen seng etter alt kaoset, om jeg kommer så langt såklart. De har også sluppet noen få artister som skal spille på treffet! Martin Garrix er en av som har blitt sluppet, som faktisk fikk terningskast seks av P3 på hovefestivalen. Likevel er det hele 30 stykker som enda ikke er sluppet.. Såå det er vel bare å vente i spenning!
Dere kan følge Landstreffet på facebook HER og på Instagram HER 

Så til det mange har gledet seg til? Haha, russekortet mitt. JA DET ER ROSA. Er man blogger, så er man blogger. Rosa er det noen liker å kalle meg, så i russetiden skal jeg for jeg forbli rosa også. Russekortet mitt er vel egentlig ikke så mye annet enn ren ironi. Navnet på jentene står øverst, som er godt gjemt og "ordtaket" på kortet er så drøyt at jeg ikke er helt sikker på om jeg i det hele tatt kan dele det ut! Så det skal bli morsomt å se om kortet i det hele tatt kommer seg opp av lomma i løpet av russetiden! Måtte også såklart ha hele to bilder av meg selv og teksten "du finner meg sammen med sheakespeare". Et godt resultat av en stressa Anniken før tidsfristen!

Hva synes dere?

-A9

 • Skrevet: 22.11.2014
 • Klokken: 12:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Nye innkjøp!

 • 21.11.2014 - 15:04

Jeg tenkte å vise dere noen innkjøp jeg har hatt i det siste. Har av en eller annen grunn fått helt dilla på sort og gull. Så jeg har lenge lett etter en reisebag, rett og slett fordi jeg reiser mye og hver eneste gang ender jeg opp med en stappfull veske istede for å bare ta en koffert. Jeg hater å drasse på så utrolig mye og da lar jeg alltid kofferten stå igjen. Men den stappfulle vesken ser ikke akkurat så bra ut det heller, itillegg blir det bare slitsomt og ting faller ut. Haha, typisk meg å nekte på livet ved å ikke bare ta den sabla kofferten istede. Så jeg bestilte meg en bag hjem her om dagen og den er helt perfekt! Itillegg har jeg også lett etter en ny lommebok lenge, og fant tilslutt en fra Tiger of Sweden! Utrolig praktisk og har plass til alt uten at det blir et stort rot. Haha, høres ut som om jeg prøver å organisere livet mitt om dagen. Så over til siste ting, gummistøvler! Jeg tror ikke jeg har eid et par gummistøvler på flere år, så når jeg først skulle ha meg et par ville jeg ha noe ordentlig fint! Disse er så utrolig deilige og ser ikke ut som gummistøvler i det hele tatt! Glidelåsen bak gjør de så utrolig fine og foret inne er fantastisk!
Holder meg varm på bena på kalde høstdager!

Lommeboken kjøpte jeg på bystasjonen i Sandnes!

Reisebagen fra Day Birger et Mikkelsen finner dere HER

Disse gummistøvlene fra Colors of Calefornia finner dere HER

-A9

 • Skrevet: 21.11.2014
 • Klokken: 15:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 13

Verdens fineste jakke

 • 20.11.2014 - 10:28

Okei, hvor lenge leter man ikke etter den perfekte "biker" jakken? Jeg har endelig funnet min, og jeg eeeelsker den. Den er tøff, feminin og sitter som et skudd. Tok en skikkelig sjans i det jeg sendte den hjemover til Norge og var utrolig usikker på størrelsen. Jeg har den i størrelse 36 og passer meg perfekt! Detaljene gjør at jakken også blir litt mer spesiell. Denne kommer jeg nok til å ha livet ut istede for å kjøpe meg en ny og en ny og en ny. Love it!Jakken finner dere: HER

-A9

 • Skrevet: 20.11.2014
 • Klokken: 10:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 24

Vinn premie til en verdi av 10.000 kroner!

 • 19.11.2014 - 09:15

Lypsyl holder nå en konkurranse i forbinelse med sitt nye design! Dere kan stemme og vinne alpinpakke med strikkemønsteret du har stemt på! Pakken inkluderer norskproduserte ski fra EVI som har en verdi av hele 10.000 kroner! Du får også Lypsylen med ditt favoritt design. Lypsyl vil vite hvilken av de to nye designene som er din favoritt! Jeg har allerede stemt og valgt ut min! 

Du kan stemme på din favoritt HER!
 Da er du automatisk med i trekningen av den store flotte premien som Lypsyl har satt i sammen til dere!

Jeg har allerede funnet min favoritt! Det er den typisk norske med selbumønster. Fargene er klare og den skiller seg ordentlig godt ut fra mengden. Helt perfekt å ha nå i julen! Gir meg allerede bittelitt julestemning uten at nissene tar over verden.
Så det er helt ok før 1.Desember, haha. 

Da må jeg ønske alle masse masse lykke til!

-A9

 • Skrevet: 19.11.2014
 • Klokken: 09:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 51

Jo, jeg får kritikk

 • 18.11.2014 - 17:26

I mitt siste innlegg har jeg fått mye kritkk, men også så utrolig mye positvt. Det rare er at innlegget holdt jeg på å slette. Jeg visste ikke om det var noe jeg ville publisere. Dette er jo mine tanker, mine følelser og mitt syn på ting. Så jeg er igjen helt overveldet over alle de fine kommentarene dere har gitt meg. Men så vil jeg gjerne svare til dere som også igjen er kritiske. For i innlegget fikk jeg en god del kommentarer på at jeg var dobbeltmoralsk. Jeg var dobbeltmoralsk fordi jeg hadde bilder av meg selv i fine staselige klær og høye hæler i et innlegg som handlet om mobbing. Å da må jeg nesten ta meg i skinnet og spørre? Er ikke det å uthenge? Jeg som alle andre må for det første ha lov til å ha på meg klær. Det er hvordan vi lever, vi sprader ikke rundt nakne. Så for det andre, så er jeg en jente. Selvom jeg liker å ha på meg joggebukse og hettegenser betyr det ikke at jeg ikke liker å pynte meg. Det er kjempe gøy å sminke seg, fikse håret og føle at man ser bra ut. Itillegg er jeg glad i klær, jeg er glad i å sette sammen ting for å deretter vise det til dere. Dette er nettopp hva jeg mener med at ingenting blir bra nok. Jeg har flere ganger lagt ut bilder av meg selv uten sminke, men også uten "fine" klær. Men når jeg sier jeg føler meg mest komfertabel i hettegenser og jeans på fest så betyr ikke dette at jeg ikke liker å pynte meg. Haha, det er nettopp dette som er hardt med å være en blogger. Jeg formidler et budskap jeg synes er viktig, jeg formidler mine tanker og følelser. Men det er alltid noe negativt å si. Denne gangen var det moralen min å i det hele tatt vise meg selv der mennesker mener jeg ser bra ut. Skal jeg ikke få lov til det? Skulle jeg heller hatt flere bilder der jeg presser frem tårer og sitter med en slitt t-skjorte fordi verden er håpløs? Verden er håpløs, men det betyr ikke at jeg slutter å leve av den grunn. Jeg har det bra og det er også hvordan jeg vil fremstå når jeg endelig er på rett bane. Jeg har kommet meg igjennom, men det er ikke alle som gjør det. Det er hele grunnen til at jeg satte meg ned å skrev.

 Det var bilder av meg selv, bilder av høsten og bilder av et antrekk jeg hadde på meg. Som verken var reklame for noen, eller noe jeg selv tjente på. Ikke noe annet enn at det var bilder, av jenta denne bloggen handler om.

-A9

 • Skrevet: 18.11.2014
 • Klokken: 17:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 35

Han tok sitt eget liv

 • 17.11.2014 - 16:47

Jeg blogger ikke pga penger, på grunn av oppmerksomheten eller publisiteten. Jeg blogger fordi dette er meg. Jeg trenger det, og har av en eller annen grunn forstått at dette er mitt liv. Jeg trenger å fortelle om det ekte, det vonde og det gode. Jeg var i en periode i livet der jeg kjøpte meg Canada Goose jakke, forsto at det ikke var populært lenger og ville ha en Parajumper. Senere ville jeg ha en Louie Vuitton speedy og en Juicy dress. Jeg ville kun handle merkeklær og ville ha det som alle andre hadde. Men hva søren er kult med det? Jeg har forandret meg mye siden jeg startet å blogge igjen. Jeg har opplevd mye i livet, mye mer enn hva som noengang kommer til å bli skrevet på denne bloggen. Det sparer jeg til en bok jeg ikke er tøff nok til å skrive. For samfunnet faller om dagen. Vi stirrer på tven og hører om alle de tusen menneskene som i dag døde i en ulykke. Men det angår ikke oss, jeg har det fint jeg, så lenge jeg får sitte i sofaen min med popcornbollen ved siden av. Det eneste jeg kan tenke meg som er sosialt lenger er russetiden. Men hva er vi da? Drita fulle, kaster opp og gråter over telefonen vi mistet i folkemengden. Hva skjer? Hva gudene skjer? Plutselig står vi der på russetreffet alle mann og har nok med å "snappe" alle som spyr. Vi tror på media, vi tror på aviser, vi tror på lærere, vi tror på foreldre, men vi tror ikke på livet. Vi blir oppslukt av idealet "perfekt" og higer etter det. Selv føler jeg meg mest komfortabel i olabukse og hettegenser på fest. Da er jeg meg selv. Likevel misunner jeg jentene som går i kjole og høye hæler, men er seg selv 100%. Hva skjedde med barna med Bergans jakke og gummistøvler? Hva skjedde med å spise sand og leke med dukker? Hva skjedde med å ikke vite hva Facebook og Tinder var? Hva skjedde med at Disney Channel sluttet å gå klokka 21.00 på kvelden fordi da skulle barn legge seg? Hva skjedde med bloggere med gode verdier?


Jeg husker selv at jeg ELSKET Voe, hun var mitt største forbilde. Så når hun fortalte at hun elsket å spise isbiter? Ja, da gjorde jeg det også. Men hva med dagens bloggere med silikon, restylane og all mulig fiksering? Jeg vet som 10 åring at jeg ville ha hatt ALT selv. Det var jo det forbildene mine gjorde? Jeg forstår ikke. Jeg blir redd. Jeg blir skikkelig redd av å se gutter og jenter på 13 års alderen ta selvmord fordi de blir mobbet på skolen. Fordi de ikke har de kuleste klærne. Jeg leste i VG her om dagen om en stakkars gutt som byttet skole, ingenting hjalp og han avsluttet sitt eget liv. Faen. Hva er det vi ikke forstår? Jeg leste igjennom artikkelen klokken 07.00 på morningen, hvorfor aner jeg ikke, for jeg hadde ignorert den i flere dager. Men tårene rant i det moren fortalte at han hadde sagt "Det hjelper ikke mamma, det hjelper ikke å si ifra, de kommer til å fortsette uansett". Det er hva jeg sa til min egen mamma når jeg gikk på barneskolen. Sannheten var at når mamma sa ifra? Da fikk jeg høre at jeg var svak og ynkelig som måtte ha mamma til hjelp. Jeg klarte meg, jeg fikk det til, men det er ikke alle som gjør det. Idag sitter det ungdommer på min egen alder som har vært skyldige i å ødelegge en gutt så mentalt at han har tatt sitt eget liv. At han ikke har villet leve mer fordi vi mennesker har tært han fra hverandre. Jeg.. Jeg vet ikke hva jeg skal si. 


Skjørt: HER / Jakke: Bikbok / Genser: Humanoid (kjøpt på timalu) / Smykker: Bjørg / Klokke: Micheal Kors

Så nå som jeg har blitt 18 år gammel, og fått bil kjører jeg ofte forbi gamle damer som skal over veien, men ingen stopper. Hunder og svaner roter seg bort i motorveien, men ingen stopper. Hva skjer med medlidenheten?  Jeg blir sjokkert. Det er også den eneste grunnen til at jeg er den som stopper, kun fordi jeg irriterer meg over alle andre som ikke gjør det. Vi gjør ingenting lenger, fordi det gjelder ikke oss, sant? Det er ikke oss, det er ikke vårt problem så lenge vi har sofaen og popcornbollen vår. Så hva skal man si? Jeg er 18 år og livredd for hvordan det blir å selv få barn. Jeg vet ikke engang om jeg vil ha det, nettopp fordi jeg ikke vil at mitt barn skal vokse opp i dette kaoset her. Herregud. Tenk allerede hvor gammeldags jeg er når jeg blir mamma og ungene mine forteller meg at jeg må ha levd i steinalderen fordi jeg hadde tavle på skolen. Så brukte vi til og med kritt! Verden kommer til å gå under før den skal, nettopp pga oss. Pga av medlidenheten vår, og ikke katastrofene naturen lager. Vi ødelegger andre, vi mobber, vi er utro, vi voldtar, vi dreper, vi kriger og ingenting vil noengang bli bra nok. Ingen verdens ting. Hvem synes egentlig at haien er skummel? Vi er skumle, mennesker er skumle og vi er så absolutt de verste. Ingen er verre enn oss, hvert enkelt menneske.

Våkn opp, serriøst, VÅKN opp.

-A9

 • Skrevet: 17.11.2014
 • Klokken: 16:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 265

Hvordan jeg holder meg brun!

 • 16.11.2014 - 17:51

Jeg har aldri vært noe særlig glad i sol. Mye fordi jeg har en god del føflekker rundt om på kroppen, men også fordi jeg aldri har tid. Jeg har rett og slett ikke tid til å dra ned å legge meg ned i en solseng for å så prøve å slappe av. Da blir jeg heller som en liten orm som vrir meg rundt, og det ender alltid med at jeg går ut før tiden. Så jeg har faktisk ikke tatt sol på kanskje.. Ett år? Derfor har jeg mått finne andre måter å gjøre det på, selvbruning. ♥ Jeg har tidligere brukt St.Tropez og forskjellige typer fra Loreal. Så det er egentlig disse jeg har brukt det siste året, St.Tropez på kroppen og Loreal i ansiktet. Men fra August prøvde jeg ut ett annet merke, mye pga av alle bloggerne som fortalte så mye fint om Sunspa, så jeg ga det en sjans. Så nå har jeg bestemt meg for å fortelle dere litt om disse også! 

Over ser dere hvordan jeg ble etter en påføring, bilde nummer to er etter en natt med dette etter jeg har dusjet. Sunspa er også utrolig lett å påføre. Jeg har aldri turt å bruke spray før, nettopp fordi jeg har fått mye skjolder av dette. Men denne gir null og niks, jeg tror faktisk det er umulig å få en eneste en. Eneste negative med dette er at de er ikke så drøye i bruk. Jeg bruker iallefall ganske mye når jeg først er igang, men det er vel også forsåvidt verdt det. Her har jeg brukt både Chocolate og Orginal, men jeg er mest fornøyd med Chocolate. Den gir ett fint og naturlig resultat og lukter null og niks! Sunspa er også helt fri for parabener, noe som er gaanske viktig for meg!

Chocolate finner dere HER, mens Orginal finner dere HER!

Så vil jeg også fortelle dere om Xen-Tan sin sunless tan med 24 kratat gull! Denne er laget for en mild selvbruning alene eller som en bodylotion etter selvbruning. Den har en fantastisk lukt og det er denne jeg bruker i ansiktet. Utrolig lett å påføre med Sunspa sin hanske og gir også ett veldig fint resultat. I det du tar den på blir man en ordentlig bæsje brun kladd av ett menneske, men frykt ikke! Haha, fargen blir utrolig bra etter en klut med vann dagen etter! Jeg pleier som sagt å sove med alt på, før jeg tar en dusj dagen etter. Det eneste negative med denne er kanskje at det er litt vel mye gull i den. Noe som gjør at den glitrer noe veldig når du tar den på! Men etter en dag og en dusj er det kun gløden som henger igjen. Denne flotte saken kan dere finne HER og hansken kan dere finne HER

Så har jeg også fikset en rabattkode til dere som vil prøve ut produktene! 
"AJ16" gir 20% på alle produkter fra Sunspa og Xen-Tan til og med 21 Novemnber!

//Samarbeid med coverbrands

-A9

 • Skrevet: 16.11.2014
 • Klokken: 17:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9

Ny skinnjakke!

 • 15.11.2014 - 15:29

Kay Michael´s Quilted Biker finner dere HER 
Ahh, denne jakken har jeg ønsket meg så utrolig lenge. For hvor sinnsykt FIN er ikke den? Det har virkelig vært drømmejakken lenge, og nå er den også endelig min. Var dødsnervøs for at den ikke skulle passe i og med at jeg ikke fikk prøvd den over nett. Men den satt helt perfekt! Jeg har min i str 36 og superfornøyd. Skinnet er mykt og jakken er rett og slett bare dødskul på. Gleder meg til å vise dere den i flere forskjellige outfits! 

Hva syns dere?

-A9

 • Skrevet: 15.11.2014
 • Klokken: 15:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10

Jeg skal til London!

 • 14.11.2014 - 11:45

Ahhh, gurimalla gurimalla! Jeg skal til London på NYTTÅRSAFTEN! Jeg har funnet ut for lengst at de spontane valgene har gjort mye godt for meg. Så igår bestemte jeg og Stine oss for å bare dra. Hvorfor ikke? Nyttårsaften ifjor snudde hele livet mitt på hodet, bokstavelig talt. Så dette året har jeg gruet meg lenge, hvor skal jeg gjøre av meg? Stavanger, Drammen eller bare på en fjelltopp alene? Nei, jeg vil oppleve noe nytt. Jeg vil se rakettene fra Big Ben, jeg vil se lysene fra London bridge og jeg vil ha en kveld med mennesker som jeg aldri i mitt liv har sett før. Det morsomste av alt er at vi ikke har booket hotell. Vi lander 31. Desember og drar hjem 1.Januar. Så hele den natten? Haha, da er det bare å drikke seg varm! Flyet tilbake til Norge går 08.00, så hvordan vi ser ut da? Hahaha. Tror rett og slett det blir en uforglemmelig natt.
Jeg gleder meg sånn.

-A9

 • Skrevet: 14.11.2014
 • Klokken: 11:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 26

Lansering av nye Mast produkter!

 • 13.11.2014 - 17:32


Gizmo: Jeg har vært så heldig at jeg har fått lov til å teste ut de nye produktene til Mast! Jeg har aldri vært så flink til style håret mitt.. Både pga av dårlige produkter og dårlige resultater! Så at denne lille saken er i hus er helt fantastisk! Dette er et nytt tilskudd i Mast familien og er den første rettetangen i Skandinavia som har en helt særegen egenskap: den vibrerer! Det skjer helt automatisk når du klemmer isammen platene! Dette skjer av flere grunner.. F.eks når du bruker varmebeskyttende gjør vibreringen til at  pleieproduktene dine går dypere og raskere inn, sånn at håret får nytte av de varmebeskyttende ingrediensene. Vibreringen gjør også til at varmen fordeler seg, noe som fører til at prossesen med å rette håret går utrolig raskt! Vibreringen kan enkelt slås av med en av/på knapp. Denne rettetangen har også titanium plater som gjør at platene aldri blir rue eller slitte! Itillegg til alt dette går den også helt opp til 230 grader! De fleste rettetanger har kun opp til 210! Jeg har ikke prøvd å krølle håret med den enda, men den skal visst være helt fantastisk til dette pga av de avrunde kantene! Denne kan dere finne HER!  
Ricci Grande: Er en helt ny naturbørste fra Mast! Den passer til både kort og langt hår. Det følger også med en myk oppbevaringspose sånn at man kan beskytte børsten når den ikke er til bruk, eller du har den i vesken! Jeg er superfornøyd med denne, virkelig en ny favoritt! Ricci Grande er utformet i en unik mix av villsvin hår og nylonhår! Den løser opp floker mye raskere enn en vanlig naturbørste. Håret blir heller ikke statisk, men heller supermykt og glatt. Dette er ett must for alle som er opptatt av å ta vare på håret! Denne finner dere HER

Så tenkte jeg å dele ut en liten rabattkode til dere! Dere får 10% avslag på Gizmo og Ricci Grande ut November med koden "Anniken10"

//Samarbeid med Makestyle

-A9

 • Skrevet: 13.11.2014
 • Klokken: 17:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9

Dagens outfit

 • 12.11.2014 - 08:50

Idag tittet solen frem i Stavanger og lyset ute var helt fantastisk. Det er akkurat sånn jeg liker høsten, den lave solen, fallende blader og en kjølig bris som forteller at vinteren er rett rundt hjørnet. Selvom butikkene er stappet med nisser og pepperkaker, lar jeg ikke fristelsen ta meg. Jeg har blitt oppvokst sånn.. At julen starter ikke før 1.Desember. Så her om dagen skulle jeg kjøpe meg en kald Cola, men der var det fader meg en nisse som så meg rett inn i øynene.. Sorry Cola, da ble det Pepsi istede, shame on you! Takler ikke tanken på at folk allerede har begynt å spise klementiner og pepperkaker.. Å julebrus? Herregud, dere kan ikke drikke julebrus enda? Det svir i sjela mi. Julen starter 1. Desember og jeg husker som liten at jeg alltid snek til meg en pepperkake eller to når jeg var på skolen.. Ikke turte jeg å si det til mamma når jeg kom hjem. Nå som jeg har blitt eldre holder jeg på tradisjonen som om det var liv og død. Jeg gleder meg sånn. Komme hjem å se "hjelp det er juleferie" (som jeg har sett vært eneste år 1.Desember siden jeg var en liten knott), spise klementiner, pepperkaker, mølje og grøt. Da kommer iallefall julestemningen for fullt. For er det ikke sånn at de som venter på noe godt? Venter ikke forgjeves.

Bukse (utsolgt) lignende: HER / Jakke: Selected femme / Topp: Bikbok / Sko: Converse / Solbriller: RayBan / Veske: Mulberry

 -A9

 • Skrevet: 12.11.2014
 • Klokken: 08:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 25

Min hudrutine morgen og kveld!

 • 11.11.2014 - 12:53

Det er mange som lurer på hva jeg bruker på huden min.  Sant skal sies at jeg har brukt mye rart opp igjennom tidene, og bytter ofte. Men etter jeg prøvde ut One Love sine produkter har jeg egentlig forblitt på den tanken. Hvis man scroller seg tilbake til den tiden jeg flytte til Stavanger kan man nok se at jeg slet litt med uren hud. Både pga av stress og fordi jeg faktisk for første gang i mitt liv slet litt med kviser. Det var midt oppi denne perioden jeg startet med One Love. Så om jeg bare sluttet å stresse, eller om det faktisk fungerte har jeg ikke ett godt svar på, men så fornøyd som jeg er liker jeg å tro at det var disse produktene. Venninen min sa faktisk for ikke så lenge siden at jeg hadde fått "gløden tilbake" i huden, og da svarte jeg "lol, selvbruning hørt om det?". Haha, gud. Men sannheten er vel egentlig disse produktene. For de gir en så fantastisk fin glød i huden! Itilegg er alle produktene 100% naturlige og ikke testet på dyr. Synes det er så morsomt å sjekke "ingredienser" innimellom. For gjør man dette ser man kun at det står, citrus fra sitron, saft fra vannmelon, urter fra? Ja, dere skjønner. Det gjør at det hele gir meg en god magefølelse. Det er INGEN unaturlige stoffer på huden min.

Så da kan jeg starte med morgenrutinen min! Dette bruker jeg hver eneste morgen, flink som jeg er! Huden min er utrolig sensetiv og det er flere som har spurt hvorfor jeg er så rød i hodebunnen i videon. Grunnen til dette er fordi om jeg tar på huden min litt for mye? Ja, da blir den rød. Sære greier. Uansett! Nummer en "Easy does it" (HER) påfører jeg rett på huden for å fjerne overflødig sminke som kanskje sitter litt igjen fra gårsdagen. Denne skummer jeg godt inn med svampen under og skyller med lunket vann. Deretter bruker jeg noen dråper av nummer to "Morning glory" (HER) denne gir en sinnsykt fin glød! Så tilslutt påfører jeg nummer 3 "Skin savior" (HER) over hele ansiktet.

Denne svampen bruker jeg hver morgen når jeg renser huden. Hold den under vann og se den vokse! Utrolig god og naturlig svamp som er utrolig skånsom mot huden. Itillegg er den jo supersøt! Så lenge man tar godt vare på den og skyller godt, kan man ha den i flere måneder før den trenger å byttes ut! Henger den til tørk hver kveld sånn at den er klar for en ny dag! Denne søte lille tingen finner dere (HER 

Så har vi kveldsrutinen. For å fjerne sminken min hver kveld bruker jeg bare en pakke med baby servietter, enkelt og greit.   Men dette fjerner jo som regel aldri alt. Så etter en runde med servietter bruker jeg "Brand new day" (HER) som er ett hvitt pulver. Ganske morsomme greier, haha. Ta litt pulver i hånden og tilsett litt vann. Ta det på huden og det blir en mild skrubb som eksfolierer huden! Da kan jeg være sikker på at all sminken forsvinner på et blunk. Deretter bruker jeg "Love springs eternal" (HER) som er et "Anti aging serum". Grunnen til at jeg bruker denne er fordi den rett og slett er utrolig god. Den fukter huden og gir også glød. Jeg har aldri vært så fan av å bruke fuktighetsskremer på kveldene. Grunnen til dette er fordi jeg har blanke soner i huden samtidig som jeg føler at en hel dag med sminke og andre produkter allerede fukter huden ganske godt. Så når kvelden kommer legger jeg meg kun med serumet!  

Så over til noe litt annet.. Deodorant! Dette er min andre krukke av Schmidt´s! Jeg har alltid vært veldig redd for ting jeg tar under armene mine, mye pga av redselen for brystkreft.. Det fins så utrolig mange deodoranter med for eksempel parabener og andre stoffer som er kreftfremkallende. Det er det vel mye som er uansett, men akkurat nå det gjelder hva jeg smører i nærheten av brystene mine tar jeg litt forhåndsregler. Denne er utrolig god. Man tar litt opp med "pinnen" og masserer det i hendene så det varmes opp. Så er det bare å påføre! Holder en god og frisk duft hele dagen og er like naturlig som alle de andre produktene! Love it! Den kan dere finne (HER)Håper dette hjalp dere litt! Hvis det er noe mer dere lurer på er det bare å spørre!  
Så må dere sjekke dette blogginnlegget jeg kom over igår HER, utrolig fint skrevet..

-A9

 • Skrevet: 11.11.2014
 • Klokken: 12:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 21

Hvordan bruke tørrshampoo!

 • 10.11.2014 - 07:17

Haha....... Guuuuud. Dette er så utenfor min komforsone.. Det er mange som har spurt om jeg kan lage en video om hvordan jeg bruker tørrshampoo. Jeg er en gærning når det gjelder dette produktet og kan ikke gå utenfor døra uten. Jeg er en queen over tørrshampoo, haha. Uansett har jeg fått fikset sammen en liten video. Håper dere liker det! Tørrshampooen jeg bruker kan dere kjøpe HER

Husk å sette på 1080px for best kvalitet!

Hvis det er noe annet dere vil ha videoblogg av så si ifra! 

-A9

 • Skrevet: 10.11.2014
 • Klokken: 07:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 47

Good morning sunshine

 • 09.11.2014 - 12:54

Idag er det FARSDAG! Tjohei. Tror dette er min første farsdag uten pappa,hvis jeg ikke tar heeelt feil. Så jeg må gratulerer så mye til pappaen min, som jeg savner mye. Det er ikke så altfor lenge til jeg skal en liten tur hjem, så det skal bli godt å se deg og mamma igjen. Dette har virkelig vært min første helg på lenge der jeg kun har slappet av. Jeg har omtrent ikke satt min for utenfor leiligheten. Det vil si null alkohol eller festing på denne jenta. Haha, gud så deilig det har vært. Jeg har kun tatt tid til meg selv. Sett på film, spist meg stappa mett og smørt meg inn med alle slags kremer. Etter en hard skoleuke med mye pugging og jobbing trengte jeg dette. Samtidig har jeg også fått mye tid til bloggen! Jeg har til og med laget video til dere! ♥ Haha, herreguuud så rart det er å snakke til ett kamera. Det er ikke akkurat sånn at det svarer meg over der. Men det er mange av dere som har spurt om jeg kan vise hvordan jeg bruker tørrshampoo, i og med at jeg lever til det produktet. Så det skal dere nå også få se! Uansett hvor kleint det er for meg.. Never get used too that!  

En annen ting jeg har gjort i helgen er å sitte på både Ebay og Etsy.. Jeg har shoppet og shoppet og shoppet. Som sikkert alle har fått med seg så er ikke jeg så fan av folkemengder, så nettshopping er helt ok+ når jeg skal handle. Da slipper jeg alle mulige situasjoner jeg ikke takler i huet mitt. Så jeg gleder meg veldig til å vise dere alt dill dallet jeg har klikket hjem. Prisene er latterlige, så jeg håper produktene er bedre enn som så!

Nå skal jeg fortsette og gjøre "ingenverdensting" til skolen starter igjen imorgen!

-A9

 • Skrevet: 09.11.2014
 • Klokken: 12:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 20

Merkeklær på 40% kun denne helgen!

 • 08.11.2014 - 13:53

Det er mange som spør om andre nettbutikker enn f.eks Nelly! Så her kommer et lite tips til dere! Nettopp Boozt.com. De har utrolig mye fint når det gjelder de litt dyrere merkene, men denne helgen har de også mye rabatter! Derfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter. De har forresten også merket "Love stories" som omtrent ALT undertøyet mitt er ifra. Totalt verdt pengene i og med at det er det eneste jeg bruker. Jeg HATER å gå med bh, noe veldig mange har fått med seg.. Haha. Men når jeg først tar det på er det disse jeg bruker og kun de. Mer behagelig (men likevel pent) undertøy skal man lete lenge etter. Så mamma? Jeg ønsker meg flere til juuuul! 

Jakke: HER / Veske: HER / Jakke: HER

Blå: HER / Brune: HER / Sorte: HER

Hvit: HER / Stripete: HER / Beige: HER 

Gull: HER / Leopard: HER Rød: HER

Bluse: HER / Topp: HER / Bukse: HER

//Affeliate

-A9 

 • Skrevet: 08.11.2014
 • Klokken: 13:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Ekte minner

 • 07.11.2014 - 17:05
"Igår satt jeg å så igjennom Instagram.. Alle minnene, alle de sterke behovene for å huske ting, sette ord på ting og føle på ting. Alle disse videoene representerte en sterke følelse, uansett hvor, hvem eller hva. Det måtte filmes, og det måtte huskes. Det klarte jeg også."
Følg meg på Instagram: @annijor
-A9
 • Skrevet: 07.11.2014
 • Klokken: 17:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 13

Dagens outfit

 • 06.11.2014 - 16:36

Ahh, høsten er virkelig noe for seg selv. Må forresten takke dere atter en gang for så mange fine kommentarer. Skal ærlig si jeg hadde en bitteliten klump i magen når jeg publiserte forrige innlegg.. Haha, det eneste jeg tenkte var "gud, nå tror alle jeg er gal". Kanskje er jeg litt sprø også, men hvem er ikke det? Det er sunt å bruke hue litt innimellom, ikke minst å sette spørsmål til ting. Akkurat som jeg må nå.. Historie prøve, haha du skole du skole.. Har hatt utrolig mye prøver denne uken og det stopper ikke heller. Snart er det prøveperiode og jeg er nødt til å gjøre det bra. Jeg kan ikke være "bloggeren" for alltid heller...

Jakke: Zara / Skjørt: HER / Skjorte: HER / Veske: HER

-A9

 • Skrevet: 06.11.2014
 • Klokken: 16:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 21

Dette er rart

 • 05.11.2014 - 13:34

Igår sluttet jeg tidlig på skolen, så jeg fortet meg hjem og la meg ned på sofaen. Jeg tenkte at jeg endelig skulle få sove litt, og hvor deilig det kom til å bli. Men så har vi det forvirra, tenkende og analyserende hodet mitt oppi alt. Jeg tok fleece teppet over meg og begynte å tenke på pusten min. Jeg begynte å tenke at for hver eneste gang jeg puster, dag inn og dag ut, så blir jeg eldre. At jeg engang kommer til å være gammel, og ikke engang huske akkurat denne kjølige høstkvelden. Akkurat denne dagen her kommer jeg aldri til å huske som 60 åring. Det er en fjern tanke som jeg ikke klarer å godta. Så jeg begynte å tenke på akkurat dette, hvordan vi griper livet og hvor lett det er å falle i feil bane. For jeg har det så bra om dagen, men det er kun fordi JEG vil ha det bra. For jeg vet det kommer flere nedturer i livet, den ene verre enn den andre, men det handler om å kontrollere smerten. Hvem vil vel sitte som en 60 åring og tenke "Hvorfor i huleste heite brukte jeg flere år av livet mitt på å være lei meg". Det handler om å snu når man er på vei ned. Det handler om å ikke falle så dypt at det vonde er det eneste du ser på som trygt. Det handler om å godta at dette er livet, og at ting ikke alltid går som man vil. Samtidig må jeg le av meg selv, fordi jeg vet så utrolig godt at det kommer dager igjen som ikke er så lyse. De dagene som man bare vil ligge å se på fuglene utenfor vinduet og tenke på hvor frie de er, bekymringsløse. Men jeg tror det er sunt. Man skal ha litt av alt, sånn som med mat. Det er ikke for bra med for mye av noe her i verden, men litt av alt gjør oss hele. Derfor trenger vi å føle på de forskjellige tankene innimellom. 

Topp: HER / Bukse: HER
 Så midt oppi alle disse tankene sovnet jeg. Haha, det som var så rart er at jeg drømmer mye, forferdelig mye og jeg får aldri fred uansett hva. Men denne gangen var jeg så utrolig klar over at jeg drømte. Jeg var så forbanna klar over at alt jeg gjorde ikke var ekte, men jeg klarte ikke å våkne. Jeg drømte at jeg lå i sofaen, så meg rundt som om jeg aldri skulle ha sovnet. Jeg ropte på Mina, men ingen kom. Panikken vokste i magen som en snøball i en nedover bakke, som vokste seg større for hvert sekund. Jeg følte meg fanget i mitt eget hode, for jeg har vært klar over at jeg har drømt før, men ikke på denne måten. Så i det jeg våknet, tok jeg et utrolig stort drag med luft. Som Jeg gispet etter det, krevde det og trengte det. Haha, tro meg, jeg trodde jeg holdt på å dø. At noen skulle straffe meg for tankene mine om døden i det jeg sovnet. Herregud, livet er en vanskelig gåte å knekke. Men jeg har sluttet å høre på alt alle sier, for hvem er det som sier at det ikke finnes flere forklaringer på ting? Vi bruker over halvparten av livet vårt på søvn, søvn skulle vært sett på som noe helt annet enn det det gjør, tro meg. For hvis det er sånn at vi mennesker kun bruker 5% av hjernekapasiteten vår? Hva gjør vi da når vi drømmer? Hvis det er sant at man ikke kan løpe, og at alle mennesker du drømmer om har du en eller annen gang sett i løpet av livet ditt? Hva hvis det er det som er dejavu? Det du lærer på skolen er kanskje bevist av ditten og datten, men hva så? En banan heter kun banan fordi en eller annen raring kalte den frukten en banan. Å vi sier det samme fra vi er små, fordi vi blir lært opp til det. Vi blir lært opp til alt, og da mener jeg ALT. Fra hvordan gaffelen og kniven skal holdes, til hvordan vi skal snakke med andre mennesker. Vi betrygger oss om at ting bare er som de er, og det er nettopp derfor vi mennesker er så sabla dumme. Vi stoler på det vi blir fortalt. Vi er så altfor lite nysgjerrige på ting og tenker heller "Jaja, slappææ jeg chiller med livet, hvem bryr seg" (haha, det er det verste en gutt kan si til meg) For ta f.eks ordet krig, krig betyr for oss at mange mennesker sloss med hverandre. Men hva hvis det blir krig og ingen mennesker dukker opp? Har du noengang tenkt på det? Alt handler om handling, og valg. "Jeg tenker, derfor er jeg", bruk den setningen for alt den er verdt. Som et blankt ark fra fødselen. For det er den setningen som skulle blitt plantet i hjernen fra dag en. Overtenkende som jeg er, fascinerer det hele meg. Det vil det alltid gjøre.

-A9

 • Skrevet: 05.11.2014
 • Klokken: 13:34
 • Kategori: Følelser
 • Kommentarer: 45

Spørsmål om håret mitt!

 • 04.11.2014 - 16:26

Igår var jeg innom Moderndesign på bystasjonen i Sandnes hvor de har åpnet en helt ny salong! Trengte å friske opp extensionet mitt litt etter en uke i Portugal med mye sol, klor og saltvann. Merket at lengdene mine begynte å pryde sin egen farge.. Gyllent. Haha, jeg kler det bare IKKE. Kanskje er det bare fordi jeg har hatt det hele barndommen og er dødslei av den samme gyldne blondfargen. Uansett er det mange av dere som har spurt hva jeg gjør for å holde håret så kaldt som jeg har det. Men jeg har sagt det før og sier det igjen? Tørrshampoo!
Haha, jeg lever på tørrshampoo, bokstavelig talt.

Min faste frisør er Benjamin! Ahh, elsker han. Haha, kunne giftet meg på flekken. Den beste i avdelingen når det gjelder extensions og vet hva han holder på med! Som sagt må man gå egne kurs for å kunne feste Great Lengths på kunder. Så det hele er ganske gjennomført. Jeg er fortsatt dødsfornøyd og helt sjokkert over hvor lite jobb det faktisk er med håret når man først har kommet inn i rutinene.
Jeg har forresten 50cm for dere som lurer!

De nye venterommene er også helt fantastiske! Her får du alle slags sorter av kaffe eller bare vann med eple? Service er det iallefall! Den nye salongen deres ser ikke annet enn smashing ut! De skal også nå få inn forskjellige typer "neglelakk" som varer i flere uker! Disse tar de på deg når du sitter å venter på at fargen skal fungere.

De har også egne stillesoner i den nye avdelingen! Holdt nesten på å sovne i det Benjamin vasket håret mitt. Musikken svømte igjennom kroppen min mens jeg fikk en liten hodemassasje. Kjenner det helt ned i tærne når folk knar meg i hue! Haha. 

Som dere ser er lengdene mine mer gyldne på "før" bilde. Deilig å bli kvitt de også! Husk at Great Lenghts sine extensions er ikke noe man må begynne å farge hjemme, la en frisør som kan det ta av seg den jobben! Så for alle dere som lurer på priser? Det er utrolig forskjellig. Jeg fikk på en måte "full pakke" og mer til. Men normalt sett kommer det ann på hvor mye du skal ha! Aner ikke hvor mange pakker jeg har i, men det er ganske mange. Så alt i alt vil håret komme mellom alt fra 5000 til 10.000 ish. Men det er totalt verdt det. Brukte tape extensions før og selvom jeg fikk det sponset orket jeg ikke engang tenke på hvor dyrt det ville vært for meg. Jeg måtte faktisk flytte håret opp hver eneste måned, hvis ikke syntes de. Keratin extensionet jeg bruker nå kan byttes vært halvår! Har allerede hatt de i ganske lenge og ingenting synes. 

For å bestille time går dere inn HER!
Noe mer dere lurer på? 

-A9

 • Skrevet: 04.11.2014
 • Klokken: 16:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 31

Masse nytt fra Junkyard!

 • 03.11.2014 - 14:05

Jeg har alltid hatt en stor manko på basic plagg i garderoben. Gudene vet hvorfor, haha det er jo alltid de plaggene jeg bruker mest. Likevel synes jeg det er helt forferdelig å bruke penger på. Plaggene gir meg liksom ikke så mye, men sammen med andre ting elsker jeg de. Så jeg bestilte meg en pakke hjem fra Junkyard for å friske opp med litt basic. Så er jeg en av de som aldri har brukt bukser fra Dr. Denim før, selvom alle venninene mine skryter av de. Det forstår jeg også, dødsbehagelig!
Sortgrå bukse: HER

Genser med print: HER

Hvit bukse: HER

Lang cardigan: HER

Sort høytlivsbukse: HER

Lakk sko: HER

Nå skal jeg sette meg ned å slå matte boka i huet i håp om at noe setter seg der. Haha, prøve og matte på samme tid??. Blæ.

-A9

 • Skrevet: 03.11.2014
 • Klokken: 14:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 21

Jeg er forelsket!

 • 02.11.2014 - 16:32


Høsten har alltid vært min store kjærlighet. Uansett regn, farger eller humør. Høsten er tiden for meg å slappe av, elske bladene og hylle regnet som blåser i ansiktet mitt. Likevel er det også høsten som gjør meg like forvirret hvert eneste år. Når høsten faller gir den meg mye, men den tar også. I år var det Ariel som døde ifra meg, og her om dagen ringte mamma meg for å fortelle at det snart var hundene sine tur. Hundene jeg har blitt oppvokst med.. Hundene som har en like stor del av barndommen min som alt annet. Jeg skulle ønske av hele mitt hjerte at de skulle få ligge ved benene mine på julaften, bare en siste gang. Tanken på at jeg ikke får sagt hade? Den er ikke god. Det er så rart å tenke at det kapittelet ender der, det kapittelet av livet mitt vil jeg aldri få tilbake. Likevel må alt ha sin slutt, det er vondt å miste ting som betyr noe for oss. Så hvert år er jeg ganske forbredt, men høsten triumferer dagene uansett. Kveldene blir mørkere, dagene kaldere og luten friskere. Vi begynner å pakke oss inn i kåper, skjerf og skinnhansker, noe som ser mer stilig ut enn de slitte shortsene fra de sene sommerdagene. De sorte klærne vi elsker blir ikke lenger så dystre i sommersolen, men heller en slags stemning. Det mørke blir nå vårt lys og fader som jeg elsker det også. Jeg har også fått helt hekta på røde negler og pudderrosa lepper. Kontrastene mot det mørke blir en herlig blanding. Toppen jeg har på meg finner dere forresten HER til kun 99kr

-A9

 • Skrevet: 02.11.2014
 • Klokken: 16:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 17

Jeg gir bort kjoler!

 • 01.11.2014 - 13:07

Jeg hadde egentlig tenkt til å selge disse to, men det er utrolig lenge siden jeg har gitt noe bort til leserene mine.. Så istede skal jeg trekke ut to stykker som skal få en kjole hver! ♥ Jeg har allerede begge disse to selv, men pga av at jeg alltid surrer det til fikk jeg tilsendt fler! Haha, meg i ett nøtteskall med andre ord. For det er mange av dere som lurer på om jeg snart skal selge litt klær igjen, og det skal jeg! Veldig snart.

Det eneste dere trenger er å like facebook siden min HER og deretter like innlegget (knapp litt lenger ned)
Så må dere legge igjen en kommentar med hvilken farge dere ville hatt og mail!  ♥
(Navnene blir sjekket) 

-A9

 • Skrevet: 01.11.2014
 • Klokken: 13:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 506